ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ
Διαδικτυακοί τόποι για αγορά κόμικ
64 topics in this forum
-
- 0 replies
- 3k views
Η παρούσα ενότητα υπάρχει για παρουσίαση online καταστημάτων/χώρων (πχ amazon, e-bay, ibid, bookdepository, milehighcomics κλπ) από όπου μπορεί κανείς να προμηθευτεί κόμικ. Η έμφαση είναι στη λέξη παρουσίαση με όλα όσα αυτό εμπερικλείει (πχ σε ποιά χώρα είναι, τι υλικό θα βρει κανείς εκεί, πως πληρώνεις, πόσο πάνε τα ταχυδρομικά ή έστω που θα βρεις πληροφορίες για αυτό (αφού μπορεί να αλλάζει αυτό ή να είναι αρκετά μπερδεμένο) κλπ). Να θυμάστε ότι το target group, το κοινό στο οποίο απευθύνεται αυτή η ενότητα, δεν είναι τόσο οι έμπειροι χρήστες, οι οποίοι θα βγάζαν άκρη και με ένα απλό link, όσο τα μέλη που δεν είναι εξοικιωμένα με τις αγορές από internet. Σκόπιμο όπ…
Last reply by germanicus, -
- 1 follower
- 12 replies
- 9k views
Καλησπέρα! Τελευταία το google βγάζει πολύ 2 site στις αναζητήσεις μου: το libristo.eu και το libristo.gr. Το ευρωπαϊκό site έχει καλές κριτικές και το scam detector του δίνει 76% εμπιστοσύνη. Το ελληνικό, που μοιάζει ίδιο και αναφέρει το ίδιο email, έχει πολύ χαμηλή εμπιστοσύνη, αλλά μόνο γιατί δεν το ξέρει κανείς όπως λέει. Το ελληνικό διαθέτει επίσης αντικαταβολή ενώ το ευρωπαϊκό όχι. Λέτε να το ρισκάρω; Γύρω στα 20 ευρώ σκοπεύω να παραγγείλω. Έχει κάποιο μέλος της κοινότητάς μας ψωνίσει από εκεί;
Last reply by lovabill, -
- 1 follower
- 0 replies
- 170 views
ekey.gr το κλειδί για όλες τις Συλλογές Καλησπέρα σας , καλή χρονιά με υγειά σε όλους. Από τον Απρίλιο του 2024 υπάρχει μια ακόμη Διαδικτυακή πλατφόρμα αγοραπωλησιών. Είναι ελληνική και παρέχει χώρο αγοραπωλησιών πολλαπλών πωλητών, αποκλειστικά για Συλλεκτικά, Vintage, Ρετρό, παλιά και σπάνια αντικείμενα. *Μόνο επιβεβαιωμένα μέλη έχουν δικαίωμα να πουλήσουν τα αντικείμενα τους . *Το ekey.gr Δεν μεσολαβεί και δεν συμμετέχει σε καμία συναλλαγή. Η αγοροπωλησία γίνεται αποκλειστικά μεταξύ αγοραστή και πωλητή. *Το ekey δεν παρεμβαίνει στην ανταλλαγή των στοιχείων επικοινωνίας που πραγματοποιείται εντός της πλατφόρμας μας *…
Last reply by ΜΑΡΙΑΝΝΑ7, -
- 1 follower
- 0 replies
- 177 views
Για όποιον ενδιαφέρεται , το βρήκα στο www.lagonika.gr από το μέλος Innuendo : Στο Fanatical λαμβάνετε 3 κόμικς δωρεάν. Πάρτε μαζί σας το Tier 1 από το Comic Bundle Medibang Manga. Τα κόμικς είναι στα αγγλικά και πωλούνται στο Fanatical για 0,85 € το καθένα κανονικά Για κάποιον που τον ενδιαφέρει έχει και άλλα bundle: Get tier 1: 3 Digital Comics €0.00 Buy tier 2: 8 Products €3.30 Buy tier 3: 37 Products €11.05 Buy tier 4: 57 Products €16.59 ΠΗΓΗ: https://www.lagonika.gr/prosfores/medibang-manga-comic-bundle-3-x-dwrean-komiks-sto-fanatical/ https://www.fanatical.com/en/bundle/medibang-manga-comic-bundle
Last reply by shortly, -
- 10 followers
- 1.3k replies
- 126.8k views
www.bookdepository.co.uk - link www.bookdepository.com - link Το αγαπημένο μου site για αγορά ξενόγλωσσων (σχετικά νέας κυκλοφορίας) κόμικς. Αγγλικό site, με τις τιμές σε λίρες, αλλά μπορείτε εύκολα, πχ. με το xe.com να τις μετατρέψετε σε ευρώ. Ανταγωνιστικές τιμές με το amazon, έχοντας μεγαλύτερο πλεονέκτημα ότι δε χρεώνει καθόλου μεταφορικά! Η πληρωμή γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa, Master Card, Solo, Visa Electron, πλέον και paypal), οπότε βγάζοντας μια προπληρωμένη έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Ο χρόνος αποστολής ποικίλει μεταξύ 3 - 15 εργάσιμων ημερών. Το συντομότερο που μου έχει έρθει πακέτο είναι σε 3 μέρες! , αλλά συνήθως έρχεται σε καμιά δεκαρ…
Last reply by Grilos, -
- 2 followers
- 14 replies
- 3.7k views
metabook.gr - link Ελληνική πλατφόρμα αγοραπωλησιών μεταχειρισμένων βιβλίων και κόμικς. Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να αναζητήσει κανείς κόμικς στην περιοχή του, συμπληρώνοντας τον ταχυδρομικό κώδικα, και να κάνει αγορά χέρι με χέρι, γλυτώνοντας έτσι τα μεταφορικά. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά (για χέρι με χέρι), με τραπεζικό έμβασμα ή και PayPal, ανάλογα με τι υποστηρίζει ο κάθε πωλητής. Αρκετοί πωλητές δίνουν δωρεάν μεταφορικά αν η παραγγελία ξεπεράσει κάποιο ποσό. Καλό είναι να βλέπετε τις αξιολογίσεις των πωλητών και να προτιμάτε αυτούς που έχουν καλές αξιολογίσεις. Νέα βιβλία μπαίνουν κάθε μέρα, οπότε μπορεί…
Last reply by Pilgrim, -
Awesome Books 1 2 3
by Dredd- 3 followers
- 73 replies
- 8.6k views
Awesome Books Ένα site το οποίο μου πρότεινε ένας φίλος. Το μεγαλύτερο του προσόν είναι ότι έχει πολύ χαμηλά μεταφορικά, λιγότερο από €4, όσα βιβλία και να παραγγείλεις. Μεγάλο επίσης πλεονέκτημα είναι ότι έχει πολύ χαμηλές τιμές σε ότι προπαραγγείλεις, κυρίως από Marvel. Ενδεικτικά αναφέρω τα Omnibus της Marvel, τα οποία τα έχει γύρω στα €80, ενώ στο bookdepo τα βρίσκεις κοντά στα €100. Και στα υπόλοιπα έχει καλύτερες τιμές, αλλά οι διαφορές είναι μικρότερες. Με λίγα λόγια, συμφέρει για παραγγελίες συγκεντρωτικών τόμων, ενώ για τα υπόλοιπα συμφέρει όταν κάνεις μαζικές παραγγελίες. Το αρνητικό του είναι ότι το search engine του είναι.... για τα μαρούλια. Ενώ τα έχ…
Last reply by diotsoumas, -
- 1 follower
- 30 replies
- 5.4k views
Το https://www.cheap-comics.com/ είναι ένα διαδικτυακό κατάστημα με έδρα την Ολλανδία που ανακάλυψα πρόσφατα μετά από σύσταση γνωστού. Έχει tpb, Omnibus κτλ σε πολύ καλές τιμές ( πολλά omnibus γύρω στο 50ρικο, αρκετά marvel epic collections γύρω στα 17 ευρώ), δίνει και κάποια δωράκια tpb ή hc για αγορές άνω των 70 ευρώ και στάνταρ τιμή μεταφορικών 25 ευρώ ανεξαρτήτως βάρους, οπότε συμφέρει για πιο μαζικές αγορές. Έχω αγοράσει 3 φορές έως τώρα και οι παραγγελίες έρχονται στην ώρα τους, γύρω στις 10 ημέρες πάνω κάτω. Ήδη αναμένω την 4η παραγγελία μου.
Last reply by sivasp, -
- 1 follower
- 8 replies
- 628 views
Καλημέρα. Βρήκα το site της Blackwell's (blackwells.co.uk) όπου μου φαίνεται παρόμοιο με το συγχωρεμενο το book depository. Μάλιστα έχει παραγγελία προς Ελλάδα πάνω από 20 ευρώ χωρίς άλλη χρέωση. Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό? Έχει αρκετά κόμικ. Με το τελωνείο?
Last reply by xervis_flydd, -
- 1 follower
- 31 replies
- 4.8k views
Το Βooks etc. είναι ένα βιβλιοπωλείο στην Αγγλία άκρως ενημερωμένο και στα κόμικς. Σε ΤΡΒs και λοιπούς τόμους-συλλογές εννοείται, όχι σε τευχάκια αφού δεν είναι κομικσάδικο. Μέχρι πρότινος πούλαγε στο εξωτερικό μόνο μέσω του Amazon.co.uk απ' ότι γνωρίζω, μετά όμως από το επερχόμενο Brexit όπου σχεδόν όλα τα συνεργάζομενα (με το Amazon) βιβλιοπωλεία σταμάτησαν να στέλνουν βιβλία στο εξωτερικό, το Βooks etc. αναμόρφωσε το site του και πέρασε τιμές για ταχυδρομικές αποστολές παγκοσμίως. Σημείωση, τα ταχυδρομικά τέλη δεν συμπεριλαμβάνονται στις τιμές που θα δείτε στο site, αλλά θα προστεθούν όταν τοποθετήσετε τον τόμο που σας ενδιαφέρει στο καλάθι και επιλέξετε την χώρα που θ…
Last reply by imanatos, -
- 2 followers
- 15 replies
- 2.9k views
Τον τελευταίο καιρό έκανα δυο αγορές από το συγκεκριμένο site... Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τις τιμές, (τουλάχιστον για τα τεύχη που αγόρασα), από την κατάσταση τους, (ήταν ακριβώς αυτή που αναφερόταν στο site) και από την αποστολή/παραλαβή τους (πακεταρισμένα όπως έπρεπε)... Η συνομιλία με τον ιδιοκτήτη (Κος Παύλος) επίσης τόσο σε επίπεδο μηνυμάτων αλλά και τηλεφωνικά ήταν υποδειγματική... Δεν το χω δει αυτό το site να παρουσιάζεται στο φόρουμ, (μάλλον είναι καινούριο, αλλά αν κάνω λάθος με διορθώνεται) οπότε σκέφτηκα να ενημερώσω.... Καλημέρα σε όλους
Last reply by constantinople, -
To πασιγνωστο ηλεκτρονικο καταστημα. Οι αγορες γινονται μεσω πιστωτικης. Πλουσια ποικιλια σε ολα. Η παραδοση γινεται μετα 3-7 ημερων με Air Royal mail ή 1-3 μερες για express. Αυτοματοποιημενο συστημα που δινει τα εξοδα αποστολης πριν την επιβεβαιωση της παραγγελιας. Για την επιβεβαιωση της παραγγελειας και την ειδοποιηση της αποστολης του πακετου, ο πελατης λαμβανει email. Η δικη μου αγορα αφορουσε κομικ και cds... Επελεξα ολα να βρισκονται σε αποθεμα (In Stock) για να εκτελεστει αμεσως η παραγγελεια (οπως και εγινε). Για την παραδοση εγω διαλεξα την φτηνη επιλογη και το πακετο εφτασε την 7η μερα. Τα προϊοντα σε πολυ καλη κατασταση. Τα εξοδα αποστολης μου ηταν 11 ευρω …
Last reply by Grilos, -
www.mycomics.gr 1 2 3
by theocomics- 2 followers
- 70 replies
- 13.3k views
Ενα site το οποιο εχει δημιουργηθει απο ενα συλλεκτη ο οποιος εχει μια τεραστια συλλογη απο ξενα και ελληνικα κομικς και θελησε να τη μειωσει λιγο! Στο mycomics.gr υπαρχουν παλια αλλα και μερικα καινουρια ελληνικα και ξενα κομικς οπου μπορουμε να τα αγορασουμε χωριστα ή σε πακετα προσφορων! Οι τιμες ειναι πολυ καλες και οσο για τα μεταφορικα ειναι 2 ευρω! Μη χανετε την ευκαιρια, μπειτε στην ιστοσελιδα και βρειτε καμια καλη προσφορα!!! ιστοσελιδα http://www.mycomics.gr/ η σελιδα με τα παλια κομικς [ κυριως αμερικανικα ] http://www.mycomics.gr/comics_for_sale/comics_for_sale.htm
Last reply by Argail, -
- 1 follower
- 9 replies
- 1.4k views
Όλως τυχαίως παρατήρησα πως το www.bibliopolio.gr έχει τομέα για ελληνικά παλιά κόμικς. Πέτυχα μερικά ψιλά από Κάντυ Κάντυ, Αλμανάκο, Μικρο Ήρωα, Αγόρι, Μπλεκ και ΚΟΜΙΞ, ενώ φαντάζομαι πως θα υπάρχουν και άλλα. Αυτό που με προβληματίζει είναι πως δεν αναγράφει τιμές. Το μόνο που λέει είναι πως όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί τους. Ύποπτο, μιας και κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, οι τιμές θα είναι τσιμπημένες, αλλιώς δεν βλέπω λόγο να μην της αναγράφουν. Επίσης από ΚΟΜΙΞ βλέπω κάτι πολύ χαμηλά νούμερα που δεν θέλω να σκέφτομαι τις τιμές τους. Αν κάποιος επικοινωνήσει μαζί τους, ας μας ενημερώσει.
Last reply by Mandrake, -
- 2 followers
- 11 replies
- 9k views
Θαδδαιος Τριππ ο γνωστος αλητακος πιτσιρικος δανειζει το ονομα του σε ενα πολυ οργανωμενο και ομορφο εικαστικα site η φραση Ταξιδεύστε στον κόσμο των κόμικς και των παλιών παιχνιδιών το μοτο που αναγραφετε κεντρικα στο site , μας προιδεαζει για μια ενδιαφερουσα περιηγηση. Το site που ειναι αφιερωμενο κατα κυριο λογο στα κομιξ αλλα και στα παιχνιδια φιλοδοξει να γινει ενα απο τα αγαπημενα δικτυακα μαγαζια των απανταχου φιλων του κομιξ . Με μια ενδιαφερουσα δομη και κατηγοριοποιηση με πολλες φωτοφραφιες αλλα και μεγενθυσεις των αντικειμενων με εντονα χρωματα και μεγαλη ποικιλια πιστευω οτι το site συντομα θα καθιερωθει στο χωρο . Ο ιδιοkτητης o γνωστος Mαριος …
Last reply by Petraras, -
- 20 replies
- 2.3k views
Λοιπόν εγώ δεν θέλω να κάνω κάποια παρουσίαση συγκεκριμένη. Πριν λίγες μέρες έκανα μια τεράστια παραγγελία από ebay.co.uk, ebay.com και amazon.co.uk. Δεν ξέρω τι να περιμένω συγκεκριμένα ελπίζω να έρθουν πρώτα πρώτα, να έρθουν σε καλή κατάσταση και γενικά να μην υπάρχει κανέναν πρόβλημα. Ενώ οι φιγούρες η καθεμία ξεχωριστά δεν περνάει το κιλό φοβήθηκα στο άσχετο για τη διαδικασία τελωνεία και τέτοια μιας και διάβαζα διάφορα κουλά. Έλεγα λοιπόν να γράψετε εδώ αν ξέρετε Ευρωπαικά αλλά και γενικά άλλα site για online παραγγελίες φιγουρών και τέτοια. Την πρώτη από τις παραγγελίες (2 dalek progenitor) από αγγλία ήταν πάρα πολύ smooth... υγ. αν είναι να ανήκει το θέμα …
Last reply by nikosmallios, -
page45.com
by Matt- 0 replies
- 1.2k views
Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο μαγαζί; Βλέπω καλές τιμές γενικά.
Last reply by Matt, -
- 1 follower
- 2 replies
- 1.3k views
Δικτυακό κατάστημα αγοράς βιβλίων και κόμικς με έδρα την Αγγλία. Είναι στα πρότυπα του bookdepository με δωρεάν μεταφορικά και τιμές σε ευρώ, άρα δεν έχεις έξοδα συναλλάγματος. Δεν έχει τεράστια ποικιλία αλλά οι τιμές είναι πολύ ανταγωνιστικές και σε αρκετές περιπτώσεις καλύτερες του bookdepository. πχ πήρα ένα paperback της Cinebook στα 6.81€, τη στιγμή που στο bookdepo δεν έχει πέσει κάτω από 8€ το τελευταία 2μηνο που κοιτούσα. Οι χρόνοι παράδοσης είναι 4-9 εργάσιμες απ΄τη στιγμή του dispatch και τα προϊόντα φτάνουν σε καλή κατάσταση μέσα σε φάκελο από χοντρό χαρτόνι. Νομίζω είναι μια καλή εναλλακτική για όσους κάνουμε αγορές από Μ.Βρετανία
Last reply by xasodikisgr, -
- 3 followers
- 25 replies
- 3.8k views
Παρακαλω να μην θεωρηθω πως κανω διαφημηση το συγκεκριμενο ηλεκτρονικο καταστημα αλλα θελω να μοιραστω μαζι σας τις δικες μου εμπειριες απο αυτο. Διαβαζοντας κομικς περιπου 30 χρονια τωρα ξεκινησα αγοραζοντας Marvel/DC απο το δημοτικο σχολειο.Εγω αγορασει απο ολα τα Ελληνικα καταστηματα της χωρας και δεν εχω να σας εκφρασω παραπονα για αυτα.Ενταξει καποια εχουν λιγο τσιμπημενες τιμες καποια ακολουθουν καποια τρικ πωλησης με κρατηση τευχων λιγο 'περιεργη' αλλα οκ κι αυτοι θελουν να ζησουν. Το βασικοτερο ροβλημα μου ολα τα χρονια ηταν τα back issues.Ξερεις (πιστευω με καταλαβενετε) τι ειναι να σου λειπουν καποια τευχη στην συλλογη σου και να μην μπορεις να τα βρεις ποτε.Ε…
Last reply by ikarukani, -
Το παρόν ποστ θα ανανεωθεί με το ιστορικό του site και τις διαθέσιμες παροχές του. Ήθελα να ανοίξω θέμα για αυτό εδώ και καιρό, αλλά μιας και οι εξελίξεις τρέχουν και καλό είναι να υπάρχει ένα σταθερό μέρος για συζήτηση. Το ανοίγω τώρα λοιπόν και κάνω την χαμαλοδουλειά αργότερα. Και ποιες είναι αυτές οι εξελίξεις; Πριν μερικές μέρες το site εξαγοράστηκε από την Amazon και ήδη σήμερα το απόγευμα είδαμε την πρώτη σημαντική αλλαγή. Το site απέκτησε και Ευρωπαϊκό παράρτημα με κατάληξη eu. https://www.comixology.eu/ Πλέον οι κάτοχοι ευρωπαϊκών πιστωτικών καρτών δεν θα μπορούν να κάνουν τις αγορές του από την com διεύθυνση, αλλά μόνο από το eu. Λογικά αυτό …
Last reply by GreekComicFan, -
- 10 replies
- 2.6k views
Σήμερα έπεσα πάνω σε αυτό www.animehouse.gr www.facebook.com/AnimeCast Επειδή δεν έχει ανοίξει ακόμα το site, παραθέτω πληροφορίες από το φατσοβιβλίο του (που καταντήσαμεν) Αν και η σελίδα του είναι προσβάσιμη σε όλους, παραθέτω μερικές χαρακτηριστικές εικόνες. Στο FB αναφέρει πως θα ανοίξει κάποια στιγμή αύριο (Τρίτη 9 Αυγούστου 2011) και απ' ό,τι καταλαβαίνουμε μάλλον θα λειτουργεί αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Για να δούμε...
Last reply by Retroplaymo, -
- 29 replies
- 2.9k views
Μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει ανεβάσει κανείς μια παρουσίαση της Mile High Comics, έτσι απλά για να υπάρχει ως αναφορά έστω. Με αφορμή την πρόσφατη αλλαγή στις ταχυδρομικές της χρεώσεις το αναλαμβάνω εγώ. Η Mile High είναι ουσιαστικά ο Chuck Rozanski, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας που άνοιξε (τρόπος του λέγειν) στο σπίτι των γονιών του το 1969. Με τον καιρό από απλός ερασιτέχνης έγινε επαγγελματίας μεταπράτης-πωλητής και ειδικά τη δεκαετία του '80, το όνομα της εταιρείας του βρισκόταν σε κάθε τεύχος σχεδόν της Marvel διαφημίζοντας τα καταστήματά του και τα παλαιότερα κόμικς που είχαν προς πώληση. Κάποια περίοδο τα comic shops με το logo της Mil…
Last reply by Laz33, -
- 0 replies
- 1k views
Είχα κάνει μία μικρή αναφορά στο https://www.reedcomics.com/ αλλά απέφευγα να κάνω μία πιο εκτενή παρουσίαση αφού δεν είχα αγοράσει τίποτα. Τώρα λοιπόν που έχω πραγματοποιήσει αγορές από το εν λόγω κατάστημα μπορώ να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία. Το Reed Comics είναι ένα Αγγλικό κατάστημα που έχει αρκετή ποικιλία από κόμικς (απλά τεύχη, graphic novels, omnibus κλπ) σε πολύ καλές τιμές και είναι αρκετά ενημερωμένο. Κατάφερα να βρω εκεί paperbacks τα οποία ήταν out of stock στο Book Depository και στο Amazon. Το μόνο που με χάλασε ήταν τα ακριβά μεταφορικά. Αν και στην ιστοσελίδα του γράφει ότι για Ευρώπη το paperback έχει περίπου 13 euro συν …
Last reply by CaptainMarvel17, -
- 0 replies
- 4.6k views
2000 AD SHOP Ενημερώνω για το e-shop της Rebellion, εκδοτικής εταιρείας του 2000 AD, Judge Dredd Megazine αλλά και των επανεκδόσεων παλιών βρετανικών κόμικς που διαβάζαμε σε Μπλεκ και Αγόρι (Παιδί-Πάνθηρας κλπ). Μέχρι τέλους Ιανουαρίου, όλα τα τεύχη 2000AD με 1 ευρώ και τα Judge Dredd Megazine με 2,5 ευρώ. Ευκαιρία!!
Last reply by Dredd, -
- 4 replies
- 1k views
Μπορεί οι Γάλλοι εκδότες να υποστηρίζουν το comixology, αλλά επ ουδενί δεν αποτελεί τον βασικό μέσο ψηφιακής διάθεσης των κόμικς τους. Αυτή την τιμή - μάλλον - την έχει το izneo της lefigaro, και όσοι ξέρετε Γαλλικά σίγουρα θα βρείτε πολύ, μα πάρα πολύ υλικό που δεν έχω βρει πουθενά αλλού ψηφιακά (ή σε σκανς σε κάποιες περιπτώσεις). Το σάιτ όμως δεν είναι μόνο για τους γαλλόφωνους. Εκτός του ότι έχει δυνατότητα περιήγησης στα Αγγλικά, έχει και τις αγγλικές μεταφράσεις που κυκλοφορούν και αλλού, αλλά φθηνότερα. Γενικά ότι έχω ψάξει έως στιγμής, δείχνει να είναι φθηνότερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό, από λίγο έως αρκετά. Τα κόμικς διαβάζονται μέσω προγράμματος που έ…
- 1 follower
- 49 replies
- 6.6k views
Το Cosmote Books λειτουργεί από το 2013 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία της Ελλάδας. Εκτός από την μεγάλη ποικιλία βιβλίων/comics (και ebooks) θα βρείτε και ταινίες, χαρτικά είδη και παιχνίδια-φιγούρες. Σε γενικές γραμμές οι τιμές του είναι καλές. Για παραγγελίες άνω των €40 τα έξοδα αποστολής στον χώρο σας είναι δωρεάν (διαφορετικά είναι €4.90 για όλη την Ελλάδα). Για παραλαβή από καταστήματα COSMOTE και Γερμανός δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση. Επίσης η αντικαταβολή είναι δωρεάν. Για να βρείτε κάποιο comic που θέλετε προτείνω να κάνετε αναζήτηση με τον κωδικό ISBN γιατί συνήθως οι τίτλοι που βάζουν είναι πολύ γενικοί (π.χ. σκέτο «Batman»). Τον Νο…
Last reply by rorschach, -
- 18 replies
- 2.7k views
http://www.mailordercomics.com/ Αμερικάνικο διαδικτιακό βιβλιοπωλείο που πουλάει ΟΛΑ τα καινούργια κόμικς του μήνα από ΟΛΕΣ τις εταιρίες. Ακόμη και σχετικά άγνωστους εκδοτικούς οίκους μπορείτε να τους πετύχετε. Στην ουσία είναι μια διαφορετική μορφή του καταλόγου Diamond που προμηθεύονται οι βιβλιοπώληδες. Παραγγέλνετε τα περιοδικά που πρόκειται να εκδοθούν σε 2-3 μήνες και πληρώνετε ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ με πιστωτική και περιμέεεεεεεεεεεεεεεενετε. Αν όμως κάνετε τακτικές παραγγελίες, μπείτε δηλαδή στο τρυπάκι, τότε σας έρχετε κάθε μήνα ένα πακέτο και έτσι πάντα έχετε κάτι καινούργιο. (στις αρχές του μήνα γίνεται η χρέωση του προηγούμενου μήνα) Πολύ καλές προσφορές που ακόμη κα…
Last reply by x for xepeta, -
- 13 replies
- 9.5k views
Μετά από πολύ σκέψη αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία μίας ομάδας πωλήσεων και ανταλλαγών κόμικς στο Facebook με τίτλο ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΟΜΙΚΣ Παρακάτω σας παραθέτω το σύνδεσμο για όποιον θέλει να δοκιμάσει μία εναλλακτική λύση στο θέμα τον αγοραπωλησιών: https://www.facebook.com/groups/1642292212678593/ Η ομάδα αυτή έχει διαχειριστές τους Adonis Bairaktaris, Bill Billis, Dimitris Kelempertzis (aka peireotis στο GC), Ifaisteio Comics (ο υποφαινόμενος...) συν τον Nikolas Ktenas από την Κύπρο. Στόχος της ομάδας είναι να μπορέσουν τα μέλη της να εμπλουτίσουν τις συλλογές τους όσο γίνεται σε λογικές τιμές (επιτρέπεται η κριτική τιμών με κόσμιο τρόπ…
Last reply by ifaisteio, -
- 20 replies
- 3.6k views
Ήρθε ο καιρός να απογαλακτιστούμε από το www.greekcomics.gr Http://www.facebook.com/fantasticcomicsgr Κατασκευάσαμε ένα σάιτ πωλήσεων μεταχειρισμένων κόμικς στο facebook. Θεωρώντας ότι είναι ένα Interface γνωστό στους περισσότερους, είναι πολύ πιο φιλικό από οποιοδήποτε κλασικό σάιτ. Εκεί μπορείτε να βρείτε κόμικς χωρισμένα σε θεματικές ενότητες με τη βοήθεια των Άλμπουμ φωτογραφιών. Σε κάθε ένα από αυτά μπορείτε να δείτε σκαναρισμένα περιοδικά για να ελέγξετε την κατάσταση και την τιμή τους. Στον Τοίχο μπορείτε να δείτε τις νέες αναρτήσεις καθώς και τις προσθήκες σε παλιότερα θεματικά άλμπουμ. Το σκεπτικό είναι να υπάρχουν περιοδικά σε τιμές 1,5-2 ευρώ, …
Last reply by x for xepeta, -
- 4 replies
- 1.4k views
Δε θυμάμαι από που, είχα πάρει μια όμορφη (με την παραπάνω σύνθεση) καρτούλα που διαφήμιζε το εν λόγω (Ελληνικό) site. Μετά από κάμποσο καιρό αποφάσισα να τσεκάρω περί τίνος πρόκειται... Να το λινκ: http://www.comixini.gr/ Λοιπόν. Όσον αφορά το "τα πάντα για τα κόμικς" κλπ, πρόκειται καθαρά για παραπλανητική περιγραφή, αφού το site έχει ξεκάθαρο σκοπό να πουλήσει. Απλά στην ενότητα Companies έχει μόνο αφιερωματάκια στις Marvel, DC, Radical, Image, Vertigo, Top Cow. Οι βασικές κατηγορίες είναι με κόμικς και αγάλματα από κόμικς προς πώληση, ενώ έχει και 3 ειδών ενότητες με "προσφορές". Προσφορές του μήνα, προσφορές εβδομάδας, προσφορές ημέρας. Και εκεί απλά είν…
Last reply by Strativarious, -
- 7 replies
- 1.1k views
www.justmanga.com Γενικά για το justmanga Όπως καταλαβαίνετε και από το όνομα του μαγαζιού, ειδικεύεται στα manga (γιαπωνέζικα κόμικς). Έχει τεράστια ποικιλία από τίτλους, γνωστούς και άγνωστους. Αν θέλετε να αγοράσετε κάποιον τίτλο που δεν είναι γνωστός και δεν κυκλοφορεί στο online εμπόριο, στο justmanga υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το βρείτε. Ανανεώνεται συνεχώς με όλες τις νέες κυκλοφορίες, ενώ σε όλους τους τίτλους προσφέρει έκπτωση της ονομαστικής τους τιμής και κλασσικά μπορείτε να κάνετε pre-order. Πληρωμή - αποστολή - μεταφορικά Το Justmanga υποστηρίζει πλήρως paypal, επομένως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την πληρωμή. Εδρεύει στην Αμερική, επο…
Last reply by Strativarious, -
- 2 followers
- 81 replies
- 10.2k views
Παραθέτω το λινκ μιας ομάδας στο Facebook με πωλήσεις κόμικς. Δεν έχει τύχει να πάρω κάτι, αλλά βλέπω σχετικά καλές τιμές και κόμικς παντός είδους. https://www.facebook.com/groups/1441793522723001/?fref=nf
Last reply by rorschach, -
- 14 replies
- 2.5k views
Τους τελευταίους 2-3 μήνες, η Dark Horse έχει αρχίσει να κινείται πάρα πολύ προς την κατεύθυνση των ψηφιακών κόμικς. Από τα newsletters που έχω λάβει αυτήν την περίοδο, τα περισσότερα αφορούν τα digital comics. Σήμερα, με αφορμή το τζαμπέ Mass Effect: Blasto κόμικ, αποφάσισα να κάνω register ώστε να δω τι παίζει ακριβώς. Ε, αυτό ήταν, έπαθα πλάκα. Οι τύποι είναι πολύ μπροστά. Προσπαθούν να σε βάλουν στο τρυπάκι με δόλωμα δωρεάν καλά κόμικς, και στη συνέχεια προσπαθούν να σε κρατήσουν με τις (ομολογουμένως) πολύ καλές τιμές που έχουν κατά κύριο λόγο. Μπορείς στο site της Dark Horse να οργανώσεις λίστα με τη συλλογή σου, ο webcomic reader είναι πάρα πολύ εύχρηστος, …
- 2 followers
- 5 replies
- 3k views
Ένα ακόμη διαδικτυακό Μέγα Πανευρωπαϊκό Παλαιοβιβλιοπωλείο όπως λέει και στην ιστοσελίδα του, έκανε την εμφάνισή του στο google καθώς έψαχνα για κάτι περιοδικά (όχι κόμικ), αλλά έχει και ολίγα κόμικς! Ουσιαστικά, η μη αναφορά τιμής παραπέμπει στο "αδερφό" παλαιοβιβλιοπωλείο του αδερφού του Αμερικάνου στο Παγκράτι, καθώς για να μάθουμε τιμή πρέπει να πάρουμε τηλέφωνο ή να στείλουμε e-mail. Δεν ξέρω πόσο παλιό είναι μιας και πρώτη φορά το βλέπω, όμως νομίζω σε τέτοιους τύπους αξίζει ένα τηλεφώνημα έτσι για το χαβαλέ!!! www.megapalaiobibliopolio.gr Έδρα Γλυφάδα, συνεπώς πριν πάρετε τηλέφωνο, πάρτε τα χάπια σας και καλού κακού να κάθεστε σε καρέκλα!!!
Last reply by Θρηνωδός, -
- 0 replies
- 769 views
Μπήκε λοιπόν και η Dynamite στη απευθεία διάθεση του υλικού ψηφιακά της μέσω δικής της ιστοσελίδας, επιλέγοντας μάλιστα να τα διαθέσει μόνο ως DRM Free αρχεία, χωρίς να έχει κάποιον ενσωματωμένο reader.Η κίνηση αυτή ήρθε πάνω στην ώρα για τον εορτασμό των 10 χρόνων της εταιρίας. Η ιστοσελίδα άνοιξε στις 20 Αυγούστου. Τον πρώτο μήνα λειτουργία του επίσης, θα δώσουν το 10% των εσόδων του στο Comic Book Legal Defense Fund. Αν δεν είχε κάποιες ατέλειες το όλο σύστημα, θα αποκαλούσα την νέα υπηρεσία την καλύτερη απ' όσες έχουν βγει μέχρι στιγμής, μιας και θεωρητικά εκπληρώνει όσα ζητάει ο μέσος αναγνώστης ψηφιακών εκδόσεων. (sic) Καταρχήν, η υπηρεσία σας υποχρεώνει να …
- 8 replies
- 1.5k views
O xepetas εδώ και κάτι χρόνια έχει ανεβάσει στα διαδικτυακά καταστήματα το mailordercomics.com (που μεταλλάχθηκε σε www.dcbservice.com) και έχει εξηγήσει με ποιον τρόπο δουλεύει και ότι πουλάει τεύχη (κυρίως) και κάποια καινούρια (λίγα) ΤΡΒ ή HC collections. Το "αδερφάκι" του εν λόγω site είναι το instocktrades.com, το οποίο πουλάει μόνο τόμους, ΤΡΒ ή HC, τόσο καινούριους όσο και παλαιότερους. Μέχρι πριν λίγους μήνες δεν δεχόταν παραγγελίες εκτός ΗΠΑ, ωστόσο πλέον μπορείτε να αγοράσετε από παντού. Τα ταχυδρομικά για έναν τόμο μπορεί να είναι υψηλότερα απ' αυτά του Amazon π.χ., αλλά για αγορά τριών-τεσσάρων τόμων έρχονται στα ίδια επίπεδα και οι αυτούσιες τιμές κάθε βι…
Last reply by jimtsel, -
- 6 replies
- 2k views
Όσοι ξέρετε τον Han Solo του greekcomics (κατά κόσμον γνωστός ως Τριαντάφυλλος) θα ξέρετε το μεράκι που έχει για τα κόμικς. Όσοι δε, έχετε επισκεφθεί το περίπτερό του και έτυχε να τον γνωρίσετε, θα το έχετε διαπιστώσει και ιδίοις όμμασι. Εδώ και πολλά χρόνια, ο Τριαντάφυλλος είχε ως όνειρο να επεκτείνει αυτό του μεράκι και στο internet. Πριν λίγο καιρό λοιπόν αποφάσισε να το κάνει πραγματικότητα και το retrocomics.gr είναι πλέον γεγονός. Για την ποικιλία και τις τιμές δεν έχω να συμπληρώσω κάτι παραπάνω απ'ότι έχει ήδη ειπωθεί εδώ. Αυτό που μένει να πω, και από εδώ, είναι καλές δουλειές!
Last reply by Λύκος του Οντάριο, -
- 1 follower
- 9 replies
- 2.5k views
Ενα νεο (ευτυχως ) πολυ αξιολογο και εντυπωσιακο online shop "ανοιξε" τις πυλες του για φιλους συλλεκτες ο πολυ γνωστος μας αλεξης (trelele) απο την ομορφη κυπρο με πολυ μερακι δημιουργησε αυτο το site το οποιο με μεγαλη γκαμα προιοντων (οχι μονο κομιξ) σιγουρα θα αποτελεσει τοπος για πολλα "κλικ " απο εμας το ονομα και μονο ΒΙΒΛΙΟΚΟΣΜΟΣ ( κατ εμε και κομιξοκοσμος ) ειναι αρκετο για την επιτυχια του . καλες δουλειες αλεξη ιστοτοπος http://bibliocosmos.com οι φωτο απο το βιβλιοπωλειο ειναι εντυπωσιακες . ωραιος χωρος
Last reply by Φαεθων, -
- 3 followers
- 46 replies
- 5k views
Με μια ανακοίνωση που έστειλε σε όλα τα μέλη το ricardo.gr ανακοίνωσε ότι κλείνει στις 5 Μαϊου. Μετά το ibid άλλο ένα σάιτ δημοπρασιών κατεβάζει ρολά λοιπόν. Γενικά δεν θα λείψει από τους συλέκτες αφού στις περισσότερες περιπτώσεις και δεν μιλάω μόνο για κόμιξ αλλά και για δίσκους και για βιβλία οι τιμές ήταν εξωφρενικές...Αλλά δεν παύει να είναι μια ακόμη απώλεια στην Ελλάδα της κρίσης. Για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να κάνω τη σχετική ανακοίνωση copy paste από το μέιλ μου. Αν κάποιος άλλος την έχει πάρει ας την ανεβάσει...
Last reply by ben leaper, -
- 1 follower
- 1 reply
- 1k views
Όνομα Καταστήματος: Mindwars Διεύθυνση: Λυκούργου 2 Αγία Βαρβάρα (1ος όροφος) Χάρτης: ΕΔΩ Website: http://www.mindwars.gr Facebook: http://www.facebook.com/mindwars Τηλέφωνο: 210-5694909 Email: info@mindwars.gr Ώρες Λειτουργίας: To site λειτουργεί όλη μέρα κάθε μέρα όπως είναι φυσικό. Στον εκθεσιακό χώρο του μαγαζιού Καθημερινές από τις 10:00-17:00 και σε περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε ή να περάσετε να δείτε τον χώρο μας επικοινωνείστε πρώτα μαζί μας για να κανονίσουμε την ώρα που σας βολεύει. Λίγα Λόγια Καλωσορίσατε στο Mindwars! Πρόκειται για ένα site που έχει ως αντικείμενο προϊόντα, τα οποία στοχεύουν στην δημιουργική ενασχόληση, την ανάπτυξη της φαντασίας, κα…
Last reply by Mindwars, -
- 1 follower
- 15 replies
- 2.5k views
Ψάχνωντας για ιντερνετικά μαγαζιά βρήκα το forbidden planet, το οποίο αν και δεν έχει πολύ καλύτερες τιμές από τα γνωστά (bookdepository/amazon) έχει αρκετούς τίτλους οπι οποίοι είναι out of stock στα προηγούμενα. Δεν κατάφερα να βρω πληροφορίες για μεταφορικά για Ελλάδα, ενώ τους έστειλα και mail εδώ και καμιά βδομάδα χωρίς να λάβω απάντηση. Έχει κάποιος πληροφορίες για το μαγαζί, για μεταφορικά, χρόνο παράδοσης κλπ? Υ.γ. 1.Μήπως θα έπρεπε να μεταφερθεί στα διαδικτυακά το ποστ? Θεώρησα ότι εφόσον ουσιαστικά δεν έχω να πω κάτι για το μαγαζί, δεν είχε και νόημα να ποστάρω εκεί. Ίδωμεν! Υ.γ. 2. Η ταινία αν και παλιά (1956) λέει, ψάξτε την
Last reply by mr-d, -
OtakuStore.gr
by DJO- 1 reply
- 1k views
Το θυμάστε το πρόωρα χαμένο Otaku No Sekai? Πλέον υφίσταται διαδικτυακά!!! http://www.otakustore.gr/ 2310 810268 6977 182510 What's Up (10.00-17.00) info@otakustore.gr
Last reply by DJO, -
- 0 replies
- 732 views
Δεν γνωρίζω ούτε εάν έχει γίνει ποστ από άλλον πιο πριν (μια σύντομη έρευνα δεν μου επέστρεψε αποτελέσματα), ούτε εάν το ποστάρω στη σωστή ενότητα, συνεπώς ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη, εάν ισχύει το οποιοδήποτε από τα δύο. Τι είναι το art.com και το allposters.com; Διαδικτυακά καταστήματα, τα οποία ειδικεύονται σε αφίσες από το χώρο της τέχνης. Έχουν αφίσες σε όλα τα μεγέθη, με ή χωρίς κορνίζα και το κυριότερο όλων, σε απίστευτη ποικιλία. Μπορείτε να βρείτε αφίσες από τα πιο διάσημα έργα των μεγαλύτερων ζωγράφων, αφίσες από εξώφυλλα βιβλίων, κινηματογραφικές αφίσες, αφίσες τραγουδιστών και συγκροτημάτων, αλλά και αφίσες αθλητικού, χιουμοριστικού ή ακόμα και θρησκευτικού …
Last reply by leonidio, -
- 0 replies
- 778 views
Δεν είδα παρουσίαση για τον συγκεριμένο διαδικτυακό χώρο-κατάστημα οπότε ας γράψω 2-3 πραγματάκια που έχουν ενδιαφέρον. Το συγκεκριμένο κατάστημα το γνώρισα αρχικά μέσω e-bay πριν από αρκετό καιρό. Με την πρώτη αγορά -μέσω ebay- και παραλαβή (το πακετάρισμα είναι άψογο και με έξτρα προστασία για τα τεύχη) με ενημέρωσαν ότι μπορούσα να αγοράζω από το site τους με διαφορετικές τιμές. Στο ebay έχουν τη συνηθισμένη χρέωση: 15 δολάρια το πρώτο περιοδικό και 0,5 για κάθε ένα από τα υπόλοιπα για ταχυδρομικά, pay pal κλπ. Αν αγοράσεις από το σάιτ τους η χρέωση πέφτει σε 9 δολάρια για το πρώτο τεύχος και 0,40 για κάθε έξτρα τεύχος. Ομως από ένα αριθμό τευχών (γύρω στα 7-8) και …
Last reply by luckystrike, -
- 21 replies
- 2.5k views
Βρήκα αυτό το blog που πουλάει μεταχειρισμένα πράγματα (σαν παζάρι) και διαθέτει κόμιξ και άλλα κόμικ (πχ: μίκυ μάους), με φωτογραφίες και περιγραφές. Έχει ως έδρα τη μαγνησία (για χέρι με χέρι) αλλά στέλνει και σε όλη την Ελλάδα με ταχυδρομείο. Έχει κάποια καλά κομμάτια αν και δεν έχει παλαιά τεύχη για την ώρα. Προσιτές τιμές. http://onlinepazari.blogspot.gr/
Last reply by ifaisteio, -
- 0 replies
- 782 views
Διαδικτυακό κατάστημα για να αγοράσετε κομικς απο Lady Death και την παλιά αλλά φαλιρισμένη πλέον Chaos! comics. Εκτός απο περιοδικά, έχουν αγάλματα, αφίσες, αυτοκόλλητα και άλλα είδη με τους ήρωες απο την Chaos! Στέλνουν Ελλάδα και αυτή την περίοδο έχουν καλύτερες τιμές σε παλιά τεύχη. Κομικς που προσφέρονται Κόμικς με καλύτερες τιμές
Last reply by Glacier Star, -
- 1 reply
- 1.1k views
Το www.greekbooks.gr ξεκίνησε τη δραστηριότητά του τον Ιούνη του 1999 ως ανεξάρτητος επιχειρηματικός κλάδος της Greek Geeks ΑΕ. Ήταν τότε που η διοίκηση αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες του εξωτερικού να διατηρήσουν "ζωντανή" την επαφή τους με την ελληνική γλώσσα αλλά και να εκμηδενίσει τις δυσκολίες πρόσβασής τους στην ελληνική βιβλιογραφία. Το www.greekbooks.gr όντας το πρώτο οργανωμένο και λειτουργικότερο ελληνικό e-shop για on-line αγορές βιβλίων, γρήγορα αποκτά την προτίμηση αλλά και την εμπιστοσύνη εκείνων των χρηστών του Internet για τους οποίους έχει σχεδιαστεί. Εκείνων δηλαδή οι οποίοι διαβάζουν, γράφουν και μιλούν ελληνικά, διαμέν…
Last reply by Glacier Star, -
- 0 replies
- 886 views
Συλλέκτης διαφόρων πραγμάτων που τα βγάζει προς πώληση (παλιότερα υπήρχε σαν κατάστημα, τώρα έχει κλείσει). Η παραγγελία γίνεται με email. Έχει κυρίως Μίκυ Μάους, Μίκυ, Κλασικά και μερικά ακόμα. Λογικές τιμές στα περισσότερα μου φάνηκαν και για αυτό έχω ψωνίσει. Στέλνει αντικαταβολή ελτά. Επειδή έχει διάφορα άλλα πράγματα βάζω το λινκ με τα κόμικ
Last reply by tepandros, -
- 6 replies
- 1.1k views
Αγαπητά μέλη του Forum! Αφού συστήθηκα προσωπικά, στην αντίστοιχη θεματολογία, θα ήθελα να σας παρουσιάσω εδώ, το website, που είμαι CEO (σιχαίνομαι λίγο αυτούς τους τίτλους, αλλά τι να κάνουμε). Ονομάζεται eCharta και μπορείτε να το επεσκέφθητε στην διεύθυνση: https://www.echarta.com Είναι μια καινούρια σχετικά προσπάθεια ενός on-line δημοπρατηρίου, που αγοραστές και πωλητές μπορούν να συναντηθούν και να ανταλλάξουν προϊόντα αποκλειστικά φτιαγμένα από ΧΑΡΤΙ: comics, γραμματόσημα, sports cards, MTG, βιβλία, αυτόγραφα (γιατί όχι και τα προσωπικά τους!), Cart postal, καλλιτεχνήματα από χαρτί, τέχνη (ζωγραφιές με μολύβι, aquarelles, κτλ.) και ότι άλλο είναι χάρτινο.…
Last reply by KOstasHat, -
www.tfaw.com
by mth- 24 replies
- 2.5k views
Things from another World (www.tfaw.com) Αμερικάνικο site που βέβαια χρεώνει μεταφορικά κλπ. Παραγγελίες φτάνουν σε καμμιά 15αριά μέρες - 20. Βασικά πουλαει dark horse. Αλλά το καλό είναι η κατηγορία nick and dent η οποία υποτίθεται ότι έχει ελαττωματικά τεύχη. Τρίχες ελαττωματικά δλαδή, εκτός αν θέλετε την τελειότητα σε κάτι που ούτως ή άλλως θα φθαρεί. Σε όσα έχω αγοράσει τα ελαττώματα είναι αμελητέα. Και όλα αυτά σε τιμές από 40-70% κάτω από την αρχική τιμή. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Security , διαπιστευσεις κλπ οκ. Μειονέκτημα ? Μόνο dark horse....
Last reply by PhantomDuck,