tik Posted November 19, 2012 Member ID: 25,133 Group: Veterans Topic Count: 281 Content Count: 6,459 Reputation: 63,785 Achievement Points: 6,524 Days Won: 44 With Us For: 4,518 Days Status: Offline Last Seen: 20 hours ago Age: 48 Share Posted November 19, 2012 Δηλαδή εμείς, οι πάνω απ το αυλάκι, «ξηγιόμαστε» αλλιώτικα; Εσύ καταρχήν δεν είσαι απλώς πάνω από το αυλάκι. Είσαι στην Υπερβορεία. 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ifaisteio Posted November 19, 2012 Member ID: 12,282 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 804 Reputation: 9,515 Achievement Points: 812 Days Won: 0 With Us For: 5,288 Days Status: Offline Last Seen: July 19 Age: 46 Share Posted November 19, 2012 Τώρα με τη τρόικα στο κεφάλι μας θα ανοίξει επιτέλους το κλειστό επάγγελμα του "κομικσα" !!! Και όλοι θά μπορείτε να παίρνετε και να δίνετε κόμικς, αν μας μείνει βέβαια κάνα ευρώ. Έτσι για να ελαφρύνει λιγο η ατμόσφαιρα.. 19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asmin Posted November 19, 2012 Member ID: 10,026 Group: Members Topic Count: 35 Content Count: 422 Reputation: 2,852 Achievement Points: 422 Days Won: 0 With Us For: 5,594 Days Status: Offline Last Seen: June 22, 2022 Age: 50 Share Posted November 19, 2012 Καλημέρα κι από μενα Από το Mycomics (και από τον Crc αλλά και από τον συνεργάτη του, τον άλλο Κώστα, που χειρίζεται τα ξενόγλωσσα κομικς) έχω αγοράσει αρκετά τεύχη μέχρι τώρα και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη τόσο από την επικοινωνία και την εξυπηρέτησή τους αλλά και από τις τιμές και την κατάσταση των τευχών Ο Crc πράγματι μερικές φορές ίσως αργεί ν' απαντήσει λίγο αλλά ξέρω ότι έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα οπότε αν τυχόν καθυστερήσει να μου απαντήσει λίγο περισσότερο απ' ότι συνήθως απλά ξαναεπικοινωνώ μαζί του. Γενικά από το Mycomics δεν έχω κάποιο παράπονο. 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
costakis28 Posted November 19, 2012 Member ID: 25,932 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 134 Reputation: 1,164 Achievement Points: 134 Days Won: 0 With Us For: 4,362 Days Status: Offline Last Seen: August 27 Age: 43 Share Posted November 19, 2012 καλημέρα...χρειάζεται η κριτική και οι απόψεις του καθενός ώστε να ξέρει ο κάθε νέος που να απευθυνθεί και που όχι.... οι κόντρες είναι λίγο αχρείαστες και οι προσωπικές επιθέσεις πολύ κουραστικές...ηρέμα κι ο καθένας λέει την γνώμη του... 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theocomics Posted November 19, 2012 Member ID: 24,997 Group: Members Topic Count: 44 Content Count: 527 Reputation: 2,967 Achievement Points: 527 Days Won: 2 With Us For: 4,538 Days Status: Offline Last Seen: August 21, 2022 Age: 26 Author Share Posted November 19, 2012 Και πανω που νομιζα οτι ειχα κλεισει με αυτο το θεμα μπαινω σημερα και βλεπω καμια δεκαρια νεες απαντησεις! Ωραια! Εγω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με τον κυριο Κωστα! Οτι email του εχω στειλει μου εχει απαντησει την ιδια μερα και τα κομικς μου τα στελνει κατευθειαν! Τωρα πως τυχαινει αυτο... Τι να πω, οι Δραμινοι ειμαστε τυχερα ατομα (ρωτηστε και τον Xepeta)! Ok, πλακα κανω, ειμαι πολυ ευχαριστημενος! crc συνεχιστε τη καλη δουλεια! 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borellus Posted November 19, 2012 Member ID: 22,577 Group: Members Topic Count: 3 Content Count: 122 Reputation: 1,683 Achievement Points: 122 Days Won: 0 With Us For: 4,742 Days Status: Offline Last Seen: February 9, 2019 Age: 42 Share Posted November 19, 2012 Βασικά κι εγώ όταν έστειλα email ανακαλύπτωντας το site, έλαβα απάντηση και ακολούθησε αρκετές φορές άψογη συννενόηση-συναλλαγή! Χωρίς κανένα πρόβλημα, στις καλύτερες τιμές και με άψογη εξυπηρέτηση.. Γνώμη μου είναι οτι γενικά καλό είναι να μην ενοχλούμε τον πωλητή στο τηλέφωνο και να είμαστε ξεκάθαροι στα email μας.. ώστε να μην αποδεικνύεται χρονοβόρα η συναλλαγή.. Βέβαια μπορεί και να έτυχε να μην έλαβε κάποιος απάντηση.. Δεν σημαίνει ότι έγινε σκόπιμα.. Όταν κάποιος λαμβάνει καθημερινά αρκετά email λογικό είναι να τύχει να μην προχωρήσει κάποια συναλλαγή.. 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batigoal Posted November 19, 2012 Member ID: 23,328 Group: Veterans Topic Count: 29 Content Count: 2,301 Reputation: 28,501 Achievement Points: 2,302 Days Won: 20 With Us For: 4,720 Days Status: Offline Last Seen: March 28, 2023 Age: 40 Share Posted November 19, 2012 Προφανως και δεν χρειαζεται ακομα εναν αυτοκλητο υποστηρικτη ο Κωστας, ομως: Εχω επικοινωνησει μαζι του τηλεφωνικα και μεσω e-mail, για να αγορασω αλλα και για να πουλησω κομικς. Δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να ειναι πιο ξεκαθαρος και αμεσος στις κουβεντες του και σιγουρα αυτος ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση, οσον αφορα τον συγκεκριμενο πωλητη. Υγ. Μια φορα ζητησα τηλεφωνικα, ενα τευχος κομιξ (μεγαλο νουμερο) το οποιο τελικα δεν ηταν διαθεσιμο, αφου ζητησε συγνωμη για το γεγονος φροντισε να δϊορθωθει το λαθος στην ιστοσελιδα σε λιγοτερο απο μια ωρα. 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
φλοκ Posted December 28, 2012 Member ID: 26,001 Group: Veterans Topic Count: 97 Content Count: 7,150 Reputation: 85,893 Achievement Points: 7,170 Days Won: 165 With Us For: 4,351 Days Status: Offline Last Seen: 9 hours ago Age: 57 Share Posted December 28, 2012 (edited) Καλημέρα σε όλους Μόλις σήμερα ανακάλυψα τυχαία αυτό το θέμα και θα ήθελα κι εγώ να καταθέσω την αποψή μου (όλοι έχουμε από μια...... ) για τον crc. 1.Δεν έχω υπάρξει ποτέ μέχρι τώρα "πελάτης" του Κώστα ,ΔΕΝ έχω αγοράσει οτιδήποτε από αυτόν. 2.Δεν τον γνωρίζω προσωπικά ούτε αυτός εμένα φυσικά. 3.Πριν λίγο καιρό σε άσχετο θέμα για καταστήματα με μεταχειρισμένα ,διαβάζωντας ενα post μου για το μοναδικό τευχος ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ που μου έλειπε προσφέρεται να μου το χαρίσει !!!! Μάλιστα στην παράκληση μου να του το πληρώσω οχι μόνο αρνείται αλλά αναλαμβάνει και το κόστος των ταχυδρομικών (συστημένο)...!!!!!!!!!Μετά 2 μέρες είχα το δυσεύρετο τεύχος στα χέρια μου σε κατάσταση 10 !! Τα παραπάνω γεγονότα που αναφέρω είναι εύκολο να διαπιστωθούν αφού οι διάλογοι μας είναι καταγεγραμένοι στο forum. Κατόπιν όλων των παραπάνω τα συμπεράσματα δικά σας .............. Edited December 28, 2012 by φλοκ 27 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
germanicus Posted December 28, 2012 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1,671 Content Count: 28,506 Reputation: 190,799 Achievement Points: 27,559 Days Won: 760 With Us For: 6,510 Days Status: Offline Last Seen: Sunday at 05:44 PM Age: 52 Share Posted December 28, 2012 Εγώ πάντως χτες είχα την πρώτη μου συναλλαγή με τον Κώστα και είμαι χαρούμενος Και εγώ και όταν δει και ένας κολλητός μου τα Δυναμικά Αγόρια που του βρήκα μέσω του crc, θα είναι κατενθουσιασμένος και εκείνος 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOSHIMITSU Posted December 28, 2012 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5,903 Reputation: 28,848 Achievement Points: 5,903 Days Won: 22 With Us For: 6,585 Days Status: Offline Last Seen: November 3, 2017 Age: 7 Share Posted December 28, 2012 Παρόμοια εμπειρία με τον φίλο Φλοκ, είχα και εγώ. Τον γνώρισα και από κοντά πρόσφατα που πήγα στην Πάτρα. Επειδή έχω το προνόμιο να γνωρίζω και τους δυο από κοντά και μάλιστα τον pepinos από πολύ παλιά, μπορώ να πω ότι χωρίς δεύτερη σκέψη ότι ψάχνει ευκαιρία να δημιουργήσει θέμα με διάφορους τρόπους σε διαφόρους χώρους, συνήθως άσχετα και από την συμπεριφορά του άλλου. Προφανώς αυτή την φορά επέλεξε με τα δικά του κριτήρια τον Κώστα. Μπορεί και ο Κώστας να έχει τους δικούς του κανόνες στις όποιες συναλλαγές του, εδώ νομίζω ότι αφενός δικαιώνεται, αφετέρου το όλο "πανηγύρι" είμαι 100% σίγουρος ότι τελικά δεν οφείλεται σε αυτούς. 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostax Posted December 28, 2012 Member ID: 13,734 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 62 Reputation: 938 Achievement Points: 62 Days Won: 0 With Us For: 5,025 Days Status: Offline Last Seen: August 20, 2021 Age: 44 Share Posted December 28, 2012 Εμενα δηλαδη που μου απανταει κατευθειαν στα e-mail μου? Μαλλον θα με εχει για καλο... Πιστευω πως ο Κωστης ειναι απο τα λιγα ατομα που ειναι "ξηγημενα"! Δειτε τι λεει ο Φλοκ παραπανω και θα καταλαβεται.... ο ανθρωπος πιστευω ειναι μιλια μπροστα και οι υπολοιποι ακολουθουμε... 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepinos Posted December 28, 2012 Member ID: 5,843 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 328 Reputation: 1,269 Achievement Points: 328 Days Won: 0 With Us For: 5,943 Days Status: Offline Last Seen: Wednesday at 03:37 PM Age: 42 Share Posted December 28, 2012 (edited) Παρόμοια εμπειρία με τον φίλο Φλοκ, είχα και εγώ. Τον γνώρισα και από κοντά πρόσφατα που πήγα στην Πάτρα. Επειδή έχω το προνόμιο να γνωρίζω και τους δυο από κοντά και μάλιστα τον pepinos από πολύ παλιά, μπορώ να πω ότι χωρίς δεύτερη σκέψη ότι ψάχνει ευκαιρία να δημιουργήσει θέμα με διάφορους τρόπους σε διαφόρους χώρους, συνήθως άσχετα και από την συμπεριφορά του άλλου. Προφανώς αυτή την φορά επέλεξε με τα δικά του κριτήρια τον Κώστα. Μπορεί και ο Κώστας να έχει τους δικούς του κανόνες στις όποιες συναλλαγές του, εδώ νομίζω ότι αφενός δικαιώνεται, αφετέρου το όλο "πανηγύρι" είμαι 100% σίγουρος ότι τελικά δεν οφείλεται σε αυτούς. απο που εχεις βγαλει το πορισμα αυτο.....ενας θεος ξερει οπως ειχα δηλωσει πριν...του ειχα στειλει καμποσα e-mail για να μου κρατησει καποια τευχη του περιοδικου αγορι...και δεν απαντησε μονο την πρωτη φορα απαντησε οταν του ειπα οτι θελω να αγορασω μονο καποια τευχη και οχι μαζικα σαν πακετα και μαλιστα οπως εχω ξαναπει στο κινητο το ειχε σηκωσει μια κοπελα ισχυριζομενη οτι το τηλεφωνο αυτο δεν ανηκει σε κανεναν κωστα οταν ξανατηλεφωνησα δεν το σηκωσε κανεις και επειδη λες οτι γνωριζομαστε απο παλια...δεν ανοιγεσαι εδω στο φορουμ οσο αφορα για αλλες υποθεσεις του παρελθοντος? η απλα πετας μια σκευορια εις βαρος μου...ετσι για την σταχτη στα ματια η πρεπει να σου απαντησω με το ιδιο σκεπτικο για αλλες υποθεσεις του παρελθοντος που περιλαμβανουν και εσενα χρονιαρες μερες ειναι...απλα κουλαρε...μπορουμε μετα τις γιορτες να ανοιξουμε την συζητηση και τα χαρτια μας για το τι συνεβει τοτε και για το ποιοι φταινε και τελος οσο αφορα τον κωστα για τους δικους του χ ψ λογους δεν θελει να αγορασω απο αυτον....σεβαστη η αποψη του αμμα αλλαξει γνωμη εδω ειμαστε...δεν φευγουμε Edited December 28, 2012 by pepinos 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos99 Posted December 28, 2012 Member ID: 9,689 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 557 Reputation: 5,654 Achievement Points: 624 Days Won: 1 With Us For: 5,620 Days Status: Offline Last Seen: 9 hours ago Age: 62 Share Posted December 28, 2012 καπου εγινε κουραστικη αυτη η ιστορια εδω μεσα ο καθενας εχει καποια γνωμη για του πωλητες η μη και καλο ειναι να την κραταει για τον εαυτο του εκτος και εαν εξαπατηθηκε με καποιο τροπο οποτε πρεπει να το γνωριζουμε ολοι προς γνωση και συμορφωση στη συγκεκριμενη περιπτωση τιποτα δεν εκλαπει , τιποτα δεν εσταλει μισο ,κατεστραμενο κανεις δεν εχασε τα χρηματα του και τελικα κανεις δεν εξαπατησε καποιον ιστοριες τον πηρα και δεν απανταγε δεν μασαγε στα παζαρια δεν ηθελε να πουλησει κτλ ειναι δικαιωμα του καθενος να το κανει και θα πρεπει να σταματησουν τα αρνητικα σχολια για τον κωστα ο οποιος εχει αψογη πορεια στα κομιξ και δικαιωμα να αρνηθει σε πωληση η σε αγορα οπως και ολοι μας ελπιζω καπου εδω να κλεισει το θεμα γιατι δεν πουλαει πια εγινε βαρετο και δεν εχει κανενα νοημα υπαρχουν πολλοι πωλητες και πολλα καταστηματα να κανει καποιος τις αγορες του καλα χριστουγεννα και ευτυχισμενος ο νεος χρονος με νεα και πολλα κομιξ 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Scrooge McDuck Posted December 28, 2012 Member ID: 13,046 Group: Members Topic Count: 24 Content Count: 1,464 Reputation: 15,495 Achievement Points: 1,469 Days Won: 2 With Us For: 5,139 Days Status: Offline Last Seen: 6 hours ago Age: 47 Share Posted December 28, 2012 καπου εγινε κουραστικη αυτη η ιστορια εδω μεσα ο καθενας εχει καποια γνωμη για του πωλητες η μη και καλο ειναι να την κραταει για τον εαυτο του εκτος και εαν εξαπατηθηκε με καποιο τροπο οποτε πρεπει να το γνωριζουμε ολοι προς γνωση και συμορφωση στη συγκεκριμενη περιπτωση τιποτα δεν εκλαπει , τιποτα δεν εσταλει μισο ,κατεστραμενο κανεις δεν εχασε τα χρηματα του και τελικα κανεις δεν εξαπατησε καποιον ιστοριες τον πηρα και δεν απανταγε δεν μασαγε στα παζαρια δεν ηθελε να πουλησει κτλ ειναι δικαιωμα του καθενος να το κανει και θα πρεπει να σταματησουν τα αρνητικα σχολια για τον κωστα ο οποιος εχει αψογη πορεια στα κομιξ και δικαιωμα να αρνηθει σε πωληση η σε αγορα οπως και ολοι μας ελπιζω καπου εδω να κλεισει το θεμα γιατι δεν πουλαει πια εγινε βαρετο και δεν εχει κανενα νοημα υπαρχουν πολλοι πωλητες και πολλα καταστηματα να κανει καποιος τις αγορες του καλα χριστουγεννα και ευτυχισμενος ο νεος χρονος με νεα και πολλα κομιξ Σωστά!!! Tο θέμα λοιπόν θεωρείται λήξαν! Πάμε γι' άλλα (κόμικς)! 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepinos Posted December 28, 2012 Member ID: 5,843 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 328 Reputation: 1,269 Achievement Points: 328 Days Won: 0 With Us For: 5,943 Days Status: Offline Last Seen: Wednesday at 03:37 PM Age: 42 Share Posted December 28, 2012 nikos99 + Uncle Scrooge McDuck εγινε μια στραβη μεταξυ εμου και του κωστα για τους δικους του λογους........σεβομαι την οποια αποψη του 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x for xepeta Posted December 28, 2012 Member ID: 3,787 Group: Veterans Topic Count: 488 Content Count: 12,121 Reputation: 82,289 Achievement Points: 12,143 Days Won: 79 With Us For: 6,203 Days Status: Offline Last Seen: 6 hours ago Age: 50 Share Posted December 28, 2012 Φτάνει φίλε μου. Έχεις ίσως δίκιο. Ούτε λεφτά σου έφαγε, ούτε άχρηστα περιοδικά σου έστειλε. Κάποιοι πήραν το μέρος σου, κάποιοι το μέρος του. Από τη στιγμή που δεν άνοιξε μύτη φτάνει με το θέμα. Θα τα βρεις από αλλού. 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ifaisteio Posted December 28, 2012 Member ID: 12,282 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 804 Reputation: 9,515 Achievement Points: 812 Days Won: 0 With Us For: 5,288 Days Status: Offline Last Seen: July 19 Age: 46 Share Posted December 28, 2012 Καλά ειναι να μη μαλώνουμε για τα κόμικς, αυτά πρεπει να μας ενώνουν όχι να μας χωρίζουν. Για να μαι ειλικρινής και γω στη δουλειά μου πολλές φορές και για διάφορους λόγους δε σηκώνω τηλέφωνα... Και ας υπάρχει κρίση... Δεν το κανω παντα επίτηδες, αν με ξαναπάρουν τηλέφωνο καποια στιγμή θά μιλήσουμε αλλα συχνα αρνούμαι και γω δουλειες. Εκνευριστικό σίγουρα αλλα δικαίωμα του καθενός. Για τα κομικς πιστεύω οτι ολα βρίσκονται αργα ή γρήγορα, και οι πωλητές και οι πελάτες και τα τεύχη και οι καλές τιμές. Υπομονη χρειάζεται, επιμονή και λίγη τυχη. 19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skylight Posted November 11, 2013 Member ID: 24,523 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 25 Reputation: 370 Achievement Points: 25 Days Won: 0 With Us For: 4,600 Days Status: Offline Last Seen: February 2, 2017 Age: 38 Share Posted November 11, 2013 Κώστας for the win... :pinokio: 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
george_bakinio Posted December 2, 2013 Member ID: 29,774 Group: Members Topic Count: 16 Content Count: 541 Reputation: 4,757 Achievement Points: 541 Days Won: 0 With Us For: 3,941 Days Status: Offline Last Seen: August 29 Age: 39 Share Posted December 2, 2013 Εγω τωρα θα συνεργαστω με τον Κωστα και για την ωρα μονο καλα λογια εχω να πω!! Το γεγονος πως με θυμήθηκε μετα απο 3 μηνες, για κατι τευχη που του ειχα ζητηση για να μου πει πως τελικα τα βρηκε, με κανει να πω μονο .- 18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crc Posted December 2, 2013 Member ID: 466 Group: Members Topic Count: 65 Content Count: 920 Reputation: 7,738 Achievement Points: 950 Days Won: 1 With Us For: 6,489 Days Status: Offline Last Seen: 9 hours ago Age: 52 Share Posted December 2, 2013 Τι σου βρήκαμε καλέ George ? και μας πήρε τόσο πολύ καιρό 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
george_bakinio Posted December 2, 2013 Member ID: 29,774 Group: Members Topic Count: 16 Content Count: 541 Reputation: 4,757 Achievement Points: 541 Days Won: 0 With Us For: 3,941 Days Status: Offline Last Seen: August 29 Age: 39 Share Posted December 2, 2013 Τι σου βρήκαμε καλέ George ? και μας πήρε τόσο πολύ καιρό Τι μου βρήκατε;;; Ασε!!! ΧαχαχαΤις αμερικανικές εκδόσεις απο τον χρυσό γίγα και το χαμένοι στις Άνδεις!! Φαντάζομαι κατάλαβες... :-) 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdiesels Posted January 10, 2014 Member ID: 29,803 Group: Members Topic Count: 4 Content Count: 28 Reputation: 320 Achievement Points: 28 Days Won: 0 With Us For: 3,920 Days Status: Offline Last Seen: October 16, 2023 Age: 49 Share Posted January 10, 2014 Απο το παραπάνω site ειλικρινά δέν έχω κανένα μα κανένα απολύτως παράπονο. Αν και έστειλα mail και τηλεφώνησα αρκετές φορές σε διαφορετικές μέρες ουδέποτε μου απάντησαν. Οπότε είμαστε όλοι χαρούμενοι. Επαγγελματισμός παιδιά!!! 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ben leaper Posted May 16, 2014 Member ID: 23,837 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 64 Reputation: 820 Achievement Points: 64 Days Won: 0 With Us For: 4,669 Days Status: Offline Last Seen: March 19, 2022 Age: 54 Share Posted May 16, 2014 Kαλησπερα στην παρέα......Άργησα 1,5 χρόνο να δω το τοπικ αυτό,αλλά δεν μπορώ να μην εκφράσω την ,ως συνήθως extreme, άποψή μου: ένα θα πω για τον crc-Κωστή: Αν βρεθώ στην Πάτρα τυχαία και μου κλέψουν ή χασω το πορτοφόλι μου, πιο εύκολα θα πάρω τηλέφωνο τον Κωστή να με εξυπηρετήσει, παρά τον ξάδερφό μου, που μένει εκεί.....Χρειάζεται να σχολιάσω κάτι ακόμα????ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ! 19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickzark Posted May 19, 2014 Member ID: 29,883 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 535 Reputation: 3,155 Achievement Points: 536 Days Won: 0 With Us For: 3,885 Days Status: Offline Last Seen: August 9 Age: 43 Share Posted May 19, 2014 Δυο φορες που εκανα αγορες απο το Mycomics ολα ηταν μια χαρα.Καλη εξυπηρετηση-επικοινωνια, τιμες και εξοδα αποστολης - ταχυτητα.Πολυ ευχαριστημενος. 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roben81 Posted May 7, 2015 Member ID: 29,465 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 70 Reputation: 573 Achievement Points: 70 Days Won: 0 With Us For: 4,074 Days Status: Offline Last Seen: October 14, 2018 Age: 42 Share Posted May 7, 2015 Ποιότητα,τιμή, συσκευασία, επικοινωνία,όλα άψογα.Τον γνωρισα απο κοντα στην Αθηνα,Κωστα σε υπερ-Ευχαριστω για τα ΡΟΚ 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
archon Posted June 21, 2015 Member ID: 9,911 Group: Members Topic Count: 35 Content Count: 2,429 Reputation: 25,861 Achievement Points: 2,471 Days Won: 6 With Us For: 5,603 Days Status: Offline Last Seen: 6 hours ago Age: 51 Share Posted June 21, 2015 Είναι προνόμιο να βρίσκεσαι στην ίδια πόλη με τον Κωστή! Άμεση εξυπηρέτηση, δωράκια και εκπτώσεις!!! Κωστή για όλα και εύχομαι να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα στην προσωπική μου ζωή και να βρεθούμε για το γνωστό καφεδάκι του Σαββάτου... (Τώρα που το σκέφτομαι, έχω καιρό να παραγγείλω... Πάω να ρίξω βλέφαρο...) 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMarvel17 Posted November 24, 2019 Member ID: 32,378 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 512 Reputation: 2,778 Achievement Points: 512 Days Won: 1 With Us For: 2,500 Days Status: Offline Last Seen: December 5, 2021 Age: 52 Share Posted November 24, 2019 Έστειλα ένα e-mail πριν από μερικές μέρες για να αγοράσω κάποια τεύχη και ουδέποτε μου απάντησε. Τέτοια αντι-επαγγελματική συμπεριφορά σπάνια έχω συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια που αγοράζω κόμικς απ' όλο τον κόσμο. Έχω συνομιλήσει με πωλητές από την Καλιφόρνια μέχρι την κοντινή Ιταλία, και πραγματικά εκπλήσσομαι από το attitude του συγκεκριμένου seller. Διαβάζοντας τα σχόλια σήμερα και άλλων υποψήφιων πελατών, βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος που έχω πρόβλημα. Κάποια στιγμή πρέπει το Greek Comics να βάλει ένα rating για τους πωλητές κόμικς όπως κάνει το ebay, το amazon, κλπ. ώστε να προειδοποιούνται οι υποψήφιοι αγοραστές και να μην χάνουν τον χρόνο τους. Σε τελική ανάλυση λεφτά αφήνουμε (και μάλιστα πάρα πολλά μερικές φορές). Χάρη τους κάνουμε. Έλεος πια με τον αντιεπαγγελματισμό ορισμένων. Απαράδεκτη συμπεριφορά. 3 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
james768 Posted November 24, 2019 Member ID: 6,183 Group: Members Topic Count: 9 Content Count: 411 Reputation: 3,769 Achievement Points: 596 Days Won: 0 With Us For: 5,905 Days Status: Offline Last Seen: 4 hours ago Age: 50 Share Posted November 24, 2019 1 έχοντας αγοράσει σχεδόν από όλους τόσο εμπόρους με φυσικά καταστήματα όσο και διαδικτυακούς και 2 δεν είμαι ούτε συγγενής ούτε από την ίδια πόλη ,η προσωπική μου εμπειρία λέει ότι είναι οι ευγενικοτεροι όλων που έχω συνεργαστεί . 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Goofy 000 Posted November 24, 2019 Member ID: 29,538 Group: Members Topic Count: 5 Content Count: 161 Reputation: 883 Achievement Points: 161 Days Won: 0 With Us For: 4,039 Days Status: Offline Last Seen: February 27 Age: 32 Share Posted November 24, 2019 2 ώρες πριν, CaptainMarvel17 είπε: Έστειλα ένα e-mail πριν από μερικές μέρες για να αγοράσω κάποια τεύχη και ουδέποτε μου απάντησε. Είχα παραγγείλει δύο φορές από τον συγκεκριμένο πωλητή. Την πρώτη μου απάντησε άμεσα. Την δεύτερη καθυστέρησε μια βδομάδα, του έστειλα δεύτερο μέιλ και μου απάντησε ζητώντας και συγγνώμη για την καθυστέρηση. Και τις δύο φορές παρέλαβα άψογα τα κόμικ μου, σε εξαιρετική συσκευασία και σε σύντομο χρόνο. Σε συμβουλεύω λοιπόν να δοκιμάσεις να στείλεις ένα δεύτερο μέιλ, πριν απογοητευτείς εντελώς 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
archon Posted November 24, 2019 Member ID: 9,911 Group: Members Topic Count: 35 Content Count: 2,429 Reputation: 25,861 Achievement Points: 2,471 Days Won: 6 With Us For: 5,603 Days Status: Offline Last Seen: 6 hours ago Age: 51 Share Posted November 24, 2019 Μπορεί να συντρέχουν χίλιοι δύο λόγοι, για να μην απαντήσει κάποιος σε ένα mail... Ο Κώστας είναι από τους λίγους guarantee πωλητές εκεί έξω. Αυτό που ξέρω είναι, οτι δεν του αρέσει να έχει πάρε-δώσε με κακούς αγοραστές (υπάρχουν και αυτοί, δυστυχώς), πράγμα το οποίο δεν ισχύει με την περίπτωσή σου, από όσο σε ξέρω, από τις "περγαμηνές" που έχεις δώσει εδώ μέσα. Είμαι σίγουρος ότι θα διευθετηθεί η "παρεξήγηση"... 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts