Jump to content

x for xepeta

Veterans
 • Content Count

  12,057
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  79
 • Points

  1,757 [ Donate ]

x for xepeta last won the day on February 13 2017

x for xepeta had the most liked content!

Community Reputation

80,335 Very Popular

5 Followers

About x for xepeta

 • Rank
  Θα έλεγα τώρα κάτι...
 • Birthday 04/26/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

10,713 profile views
 1. Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που βλέπω τέτοια παρέμβαση σε σελίδες. Τώρα σε τι εξυπηρετούσε η επέμβαση στις μικροσκιάσεις στα εξώφυλλα του Μπάρκς δεν μπορώ να καταλάβω. Τα θέλανε πιο φωτεινά; Ο αρθρογράφος σημειώνει ότι ο Μπαρκς ήταν γνωστός για τις σκιάσεις του. Και όμως υπήρχε καλλιτέχνης που τις έσβηνε. Μπορεί να αναφέρθηκε αλλού στο σάιτ αυτή η λεπτομέρεια.
 2. Αυτό δεν το περίμενα: Το Walking Dead σταματάει με το τεύχος 193. Τίτλοι τέλους με ένα χοντρό τεύχος 72 σελίδων. "For a monthly comic book to progress and change the way The Walking Dead has is completely unique, and what’s more impressive is that it has done so for its entire 193-issue run without relaunching or rebooting," Stephenson told Bleeding Cool. "Robert Kirkman has told one story and told it well for over 15 years, and while most comics are based on the illusion of change, The Walking Dead has happened in real time – characters have ages from children to adults, they’ve lost limbs, they’ve lost eyes, they’ve lost family members and friends, they’ve died." "Not 'died' in the nudge, nudge; wink, wink way that Superman, Captain America, and Wolverine 'died,' but in as real a manner as can happen in a fictional story. The series is concluding with the same finality and while that will no doubt be disappointing for some, in the big scheme of things, it’s a remarkable achievement for Robert and his collaborators."
 3. Μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχω δει ακόμη αναφορά σε αμερικάνικα σάιτ. Ίσως αργότερα, αλλά τουλάχιστον αυτά που παρακολουθώ δεν έγραψαν ούτε μια γραμμή μέχρι τώρα. Έχουν μεγάλες αποστάσεις οι κουλτούρες ακόμη και στην 9η Τέχνη. Πολύ εικαστικός για τα αμερικάνικα γούστα; Δεν απορροφάται η Αργεντίνική σκηνή στις Ηνωμένες Πολιτείες; Στη Γερμανία ήταν πολύ δημοφιλής. Θυμάμαι τα παζλ του που είχα. Μέχρι και η Deutsche Welle παρουσίασε άρθρα για το θάνατό του. Δεν ξέρω τι γίνεται από Γαλλία μεριά.
 4. Επίσημα πια έκλεισε η Vertigo. Θα χρησιμοποιούν πια μόνο τις ετικέτες DC Kids, DC και DC Black Label. Η ώριμη και αλμυρή θεματολογία που τη χαρακτήρισε έχει μεταφερθεί (θεωρούνε) στους πιο mainstream τίτλους, και έτσι δεν υπάρχει λόγος να υφίστανται. Ώρα για άλλες εταιρίες να ασχοληθούν με αυτό το κομμάτι. Υπάρχουν βέβαια, αλλά τους λείπει αυτό το κάτι. Θα βρείτε τώρα πολλά άρθρα σαν αυτό που γράφει για το πώς επηρέασε την Αμερικάνικη Τέχνη.
 5. Υποτίθεται οι πόροι της σειράς καταναλώθηκαν σε φόρους στην πολιτεία που έγιναν τα γυρίσματα. Ένα γραφειοκρατικό λάθος δεν επέτρεψε να επιστραφεί ένα μεγάλο ποσό. Η πολιτεία το αρνείται. Κρίμα, δεν προλάβαμε καν να αποφασίσουμε αν αξίζει. Μιλάμε για ένα επεισόδιο!
 6. Το λινκ δε λειτουργεί αυτήν τη στιγμή αλλά το νέο είναι σημαντικό. "Bleeding Cool has been informed by a number of sources this morning that DC Comics is planning to shutter its Vertigo imprint." Αν είναι αλήθεια είναι ένα μεγάλο κομικσοκρίμα. Όχι ότι δε μας σέρβιραν τρομερά σκουπίδια, αλλά εμένα με κράτησαν στο χώρο των κόμικς και μου έμαθαν σημαντικούς δημιουργούς.
 7. Τελικά ο Jaime Lannister και ο Bran Stark πήραν μηδέν ψήφους.
 8. Να μοιραστώ τη χαρά μου. Ο εκδότης με ενημέρωσε ότι έχει μόνο 2 κομμάτια και μπορεί να θεωρηθεί εξαντλημένο. Το πρώτο μας κόμικ εξαντλήθηκε. Φαντάζομαι θα ακολουθήσει δεύτερη έκδοση. Το εξώφυλλο να κοσμεί τη φράση "ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ"! Μπορεί να είχε μικρό τιράζ αλλά τα καταφέραμε. Καιρός να ξαναενοχλήσω τον Παπαστεφάνου για επόμενα βήματα.
 9. Είχαμε ένα ωραίο επεισόδιο στη διοργάνωση. Κάποια στιγμή είχε βγει βρόμα ότι ήρθε η ΣΔΟΕ να κάνει επίσκεψη μετά από καταγγελία ότι δεν κόβονται αποδείξεις. Ο Λαζαρίδης με το Φωτσεινό και τον Γκάνα άρχισαν να ενημερώνουν τον κόσμο, και κάποιοι αμέσως έβαλαν το πανί πάνω από την πραμάτειά τους για να μην τους ενοχλήσουν. Εννοείται ότι αφού σε 5 λεπτά δεν έγινε τίποτα δεν περίμενα τίποτα να συμβεί. Αχ και να έβλεπα να βάζουν φυλακή τους ξένους καλεσμένους, πλάκα θα είχε. Υπήρχαν έλληνες που έκοβαν απόδειξη, ή τουλάχιστον είχαν ένα βιβλιαράκι αποδείξεων, που οι μισοί βέβαια το πετάνε και δεν το παραδίδουν στην εφορία, αλλά αυτά είναι κόλπα περίεργα που δεν τα κατέχω. Και που λέτε ένας πάει να μου κάνει πλάκα. Έρχεται και μου παρουσιάζεται ως εκπρόσωπος της ΣΔΟΕ και ζητά να τον ακολουθήσω αφού δεν κόβω αποδείξεις. Εγώ τον πίστεψα και του λέω: "Έρχομαι αλλά πρώτα θα σε κάνω ρεζίλι". Ανεβαίνω στην καρέκλα και είμαι έτοιμος να ουρλιάξω ότι με έπιασε η ΣΔΟΕ γιατί πουλάω τα περιοδικά μου. Ο τύπος τρόμαξε και με τραβάει να με κατεβάσει από την καρέκλα. "Συγνώμη , τι κάνεις, σε αγαπάω" και κάτι άλλα τέτοια μου λέει. Δεν μπόρεσε να κάνει πλάκα. Κάτι άλλους που ενόχλησε με αυτόν τον τρόπο είχε αποτέλεσμα και κάποιο φοβήθηκαν. Ένα κορίτσι νομίζω είπε δάκρυσε! Πάντως αν συμβεί σε κανέναν σας ζητείστε ταυτότητα που να αποδεικνύει την ιδιότητά του. Πάρτε την, πετάξτε την στο πλήθος και φύγετε.
 10. Σε ένα επεισόδιο Φιλαράκια ο Τζόι πρόκειται να χάσει το ρόλο του στο σίριαλ που παίζει. Τον οδηγούν σε έναν ανελκυστήρα που πρόκειται να γκρεμοτσακιστεί και να πεθάνει ο χαρακτήρας του που υποδύεται. Ε κάπως έτσι νοιώθω για τον Τζόν Σνόου. Θα τον ρίξουν στο φωταγωγό.
 11. Ίσως η καλύτερη ατάκα που άκουσα τα τελευταία χρόνια. Περικλείει τη μισή ιστορία του πλανήτη. I thought by eliminating half of life, the other half would thrive, but you have shown me... that's impossible. As long as there are those that remember what was, there will always be those, that are unable to accept what can be. They will resist. Πόλεμοι, έχθρες, αγώνες, δικτατορίες, φόνοι, τα κίνητρα της ανθρωπότητας. Όποιος την έγραψε έχει το σεβασμό μου.
 12. Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια. Τα κόμικ στριπ ήταν κάτι που δε γνώριζα εκ των έσω και τους κανόνες τους μαθαίναμε στην πορεία. Οι πειραματισμοί μας φαίνονται από την αρχή, και ελπίζουμε να σας αρέσει η όποια εξέλιξη έχουμε. Στην αρχή υιοθέτησα το χιούμορ που βλέπω συνήθως στην εποχή μας και ειδικά σε διάφορα σάιτ του ίντερνετ. Όταν κατάλαβα ότι αυτό δεν είμαι εγώ και απελευθερώθηκα από αυτό που νόμιζα, εσφαλμένα, ότι θέλει ο κόσμος, έκανα και το σκιτσογράφο να περνάει καλύτερα και ο κόσμος να τα χαίρεται περισσότερο, και εγώ να το φχαριστιέμαι. Κρατήσαμε πρωταγωνιστές και δώσαμε προσωπικότητες και συγκεκριμένες σχέσεις στους ήρωες. Και η αδυναμία μου είναι τα εν σειρά στριπάκια που κάνουν μια μεγάλη υπόθεση. Πολλοί μου είπαν τα καλύτερα για τη γιαγιά Δόμνα, που πάλι έμπνευσή μου είναι η γιαγιά μου του Μικρές Ζωές. Μια παροπλισμένη γυναίκα λόγω ηλικίας που προσπαθεί να εδραιώσει την ύπαρξή της σε μια οικογένεια που την έχει... παροπλισμένη! Εξαφανίσαμε και χαρακτήρες από το αλμπουμάκι που είδαμε ότι δεν άρεσαν (πχ. το γυμναστή σελέμπριτι του δικού μας Σαρβάιβορ) και άλλα στριπάκια που ήταν χλιαρά. Και προσθέσαμε και εξτρά υλικό για να το κάνουμε λίγο πιο εκλυστικό για αυτούς που διαβάσανε κάποια στο ίντερνετ. Ο σκιτσογράφος Χάρης Μακρυγιάννης είναι πολύ εργατικός και έχουμε έτοιμο υλικό για μέχρι και όλο το 2019. Το όνομά του είναι πρώτο ως φόρο τιμής στην δουλειά που ρίχνει, ακόμη και τώρα που το μωρό τους είναι 1-2 μηνών. Είναι ένας άνθρωπος πολύ δεκτικός στις διορθώσεις μου, και αυτό με υποχρεώνει να είμαι και γω δεκτικός απέναντί του. Μου ζητάει κατά παραγγελία στριπάκια, με συγκεκριμένο στήσιμο, πράγμα που τον κάνει και αυτόν συμμέτοχο στο σενάριο. Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω είναι το όνομά του πρώτο. Το ότι επέμενε να συνεργαστούμε ήταν μια μεγάλη τιμή για μένα. Ειδικά στον Ελληνικό χώρο των κόμικς που άκουσα και τη φράση "μα τι να τον κάνω το σεναριγράφο;" Ως τρίτη μου δουλειά προσπάθησα να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό από τις δυο προηγούμενες. Ελπίζω φέτος να τυπώσουμε το Δεσμώτη #2. Για του χρόνου έχω 3-4 δουλειές που περιμένουν συνεργάτη. Μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι τα στριπάκια στο Ό,τι Φάμε και Ό,τι Πιούμε θα γίνονται καλύτερα. Προχωράμε και έχουμε θεματολογίες και για όλο το 2020. Ορίστε και ένα αδημοσίευτο. Να και κάτι που μόλις δημοσιεύσαμε. Εν αναμονή του νέου επεισοδίου Game of Thrones. Το άλμπουμ θα υπάρχει στο TheComicCon, στον πάγκο μας με τα προηγούμενα αλμπουμάκια. Προς 4 ευρώ. Όλα αυτά στο facebook.com/otifamekaiotipioume/
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.