ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΣ
Εδώ η παρέα παίζει
218 topics in this forum
-
- 11 followers
- 5.4k replies
- 340k views
τι λέτε για ένα παιχνίδι όπως τα ''βρες τον χαρακτήρα/σχεδιαστή'', αλλα αυτή τη φορά με ερωτήσεις γνώσεων όπως: ποιος είναι ο πατέρας του σκρουτζ μακ ντακ; πώς πέθανε ο σούπερμαν; σε ποιες ομάδες υπερηρώων είναι μέλος ο the flash; ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του γκρού; Παρακαλώ να μην βάζετε ερωτήσεις που αφορούν πολύ μικρές λεπτομέρειες. Να μπορούν τουλάχιστον να τις απαντήσουν οι fan του συγκεκριμένου κόμικ. Για να αποφευχθούν κολλήματα που θα προκύψουν από πολύ δύσκολες ερωτήσεις, αν δεν υπάρχει απάντηση σε διάστημα μιας βδομάδας, βάζει καινούρια ερώτηση όποιος θέλει. αν θεωρείτε την ιδέα μου εντελώς χαζή και ανέφικτη, καλείται ένας mod να εξαφανίσει αυτήν την κατα…
Last reply by Θοδωρής Καραπάνος, -
- 2 followers
- 949 replies
- 67.9k views
Αφού έχουμε το Βρες τον χαρακτήρα και το Βρες τον σχεδιαστή, ας κάνουμε και το Βρες την ταινία/σειρά. Το σκεπτικό είναι παρόμοιο με το MOVIE ΚΟΥΙΖ, μόνο που εδώ θα μπαίνουν μόνο σκηνές από ταινίες/σειρές που έχουν σχέση με κόμικς & κινούμενα σχέδια (live action & cartoon/anime). Βάζουμε μια σκηνή, αν δεν βρεθεί μέσα στη μέρα προσθέτουμε δεύτερη και φτάνουμε μέχρι τρίτη. Αν δεν βρεθεί και με την τρίτη, επιλέγουμε καινούργια ταινία/σειρά. Ας ξεκινήσω εγώ λοιπόν και στην πορεία βλέπουμε αν πρέπει να μπουν και άλλοι κανόνες/διευκρινήσεις/κλπ.
- 1 follower
- 398 replies
- 50.7k views
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΟΥΪΖ Στις ταινίες του ασπρόμαυρου Ελληνικού σινεμά, που βλέπουμε με ευχαρίστηση και καθαρίζει το μυαλό και η ψυχή μας από την καθημερινή βάσανο, κάπου δίπλα στους ηθοποιούς φιγουράρουν τα αγαπημένα μας κόμικς. Που όμως; Και μπορούμε να διακρίνουμε ποια τεύχη ακριβώς; Αν έχει υποπέσει στην αντίληψή σας κάτι σχετικό μπορείτε να πάρετε μέρος στο παιχνίδι. Κάνω την αρχή με ένα στατικό καρέ από την ταινία Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΣΕ, η οποία μου αρέσει ιδιαίτερα μιας και το σενάριο περιστρέφεται γύρω από τα κόμικς, αλλά και γιατί θυμάμαι που και πότε την είδα ακριβώς σε πρώτη προβολή. Στο περίπτερο, δίπλα στον καλό ηθοποιό Αντώνη Παπαδόπουλο, είναι κρεμασ…
Last reply by cypavlos, -
- 1 follower
- 194 replies
- 34.8k views
Πολλές φορές δεν θα θέλατε να "πειράξετε" τα μπαλονάκια σε εικόνες που σας εμπνέουν? Ε, κάντε το! Για να δούμε, πώς τα πάμε όλοι μας από φαντασία! Ξεκινάμε με σελίδα από φωτορομάντζο! Βάζουμε τη σελίδα, αδειάσαμε και τα μπαλονάκια και έχουμε και λέμε.... Thanx Sandman and DJO
Last reply by GeoTrou, -
- 2 followers
- 29 replies
- 1.7k views
ε; πόσους;;; http://www.playbuzz.com/larryr11/how-many-avengers-do-you-know
- 1 follower
- 30 replies
- 3.9k views
Πόσο καλά ξέρεις τον Αστερίξ; Από ποιο άλμπουμ είναι το κάθε καρέ; 15 καρέ από 15 άλμπουμ. Θα βρείτε από που είναι το κάθε ένα;
Last reply by apetoussis82, -
- 5 followers
- 59 replies
- 8.7k views
Πόσο μανιακός αναγνώστης Disney είσαι; Πόσα θυμάσαι από τα Disney που διάβαζες; 15 ερωτήσεις. Και για τους λίγους και για τους πολλούς.
Last reply by petran79, -
- 2 followers
- 10 replies
- 1.6k views
https://www.playbuzz.com/item/539d049a-9316-43c4-8baa-61d9dbf88ef5
- 1 follower
- 26 replies
- 2k views
ΚΑΝΟΝΕΣ: Το Interactive novel είναι ένα είδος μυθιστορήματος που θα γράφουμε παρέα, ο ένας δίνει σκυτάλη στον επόμενο, και καλό είναι να την δίνει σε σημεία που ο επόμενος θα έχει πλήθος επιλογών για να προχωρήσει, όποιος θέλει να γράψει την συνέχεια καλό είναι να βάζει ένα ποστ που να μας ενημερώνει ότι γράφει την συνέχεια για να μην γράψει κάποιος άλλος πριν από αυτόν, αν όμως περάσει πάνω από 2 ώρες από την στιγμή που έβαλε το ποστ τότε κάποιος άλλος θα έχει το δικαίωμα να γράψει την συνέχεια. -Προσπαθήστε να κρατάμε ένα καλό νόημα στην ιστορία -Μην κάνετε άσκοπα ποστ -Μην κάνετε modify τα ποστ σας εκτός κι αν είναι για ορθογραφικά ή γραμματικά λάθη -Να προσ…
Last reply by Argail, -
- 72 replies
- 3.2k views
Νομίζω ότι ένα αντίστοιχο τόπικ θα ήταν απαραίτητο, καθώς θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τα σχόλια και το γέλιο που ρίχνω ορισμένες φορές! Επίσης μπορούμε να κάνουμε τα -Μην κάνετε άσκοπα ποστ που δεν γίνονται δίπλα. Αλλά προσοχή τα σχόλια ΔΕΝ πρέπει να είναι επικριτικά προς κανέναν, αφού ο φίλος Argailwall δεν έχει θέσει περιορισμούς και περιορισμούς δεν επιδέχεται η δημιουργική έκφραση κανενός, άλλωστε για το κέφι μας είμαστε εδώ! Πάμε λοιπόν: Συγνώμη Γερμ αλλά όταν μέσα στην τραγικότητα της σκηνής μου πετάς το ντολμαδάκι, έχω φύγει στο πάτωμα και χτυπιέμαι στο γέλιο.....Αλήθεια ντολμαδάκια έφαγες εκείνη τη μέρα ή ντολμαδάκια λιγουρεύεσαι?
Last reply by Argail, -
βιντεοπαιχνιδια που δεν θα ξεχασουμε ποτε [ ωρα να θυμηθουμε τη παιδικη μας ηλικια.. ] 1 2 3 4
by katroulina- 3 followers
- 108 replies
- 7.5k views
ολοι οταν κλεινουμε τα ματια και σκεφτομαστε την παιδκη μας ηλικια γλυκιες και ομορφες αναμνησεις μας κατακλειζουν...το αγαπημενο μας παιχνιδακι,το αγαπημενο μας ποδηλατο το αγαπημενο μας βιντεοπαιχνιδι..δεν θα ξεχασω ποτε τη χαρα που ενιωσα οταν οι γονεις μου μου πηραν το playstation...ημουν ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος του πλανητη εκεινη τη μερα...ανοιξα λοιπον αυτο το θεμα για να μου πειτε ποια βιντεοπαιχνιδια θα σας μεινουν χαραγμενα στη μνημη καθε φορα που θυμαστε τον εαυτο σας παιδι...παραθετω τα δικα μου: -Pacman....it just never NEVER get's old...και ποιος δεν το χει παιξει -Prince of Persia..κορυφαιο παιχνιδι...μια μεγαλη αρχη για τα σημερινα β…
Last reply by Indian, -
- 1 follower
- 2 replies
- 1.2k views
Σκέφτηκα πως θα ήταν ωραίο ένα παιχνίδι τέτοιου στυλ. Πώς παίζεται; Περιγράφουμε την προσωπικότητα ενός χαρακτήρα και άλλος πρέπει να μαντέψει για ποιον μιλάμε. Κανόνες. 1) Περιγράφουμε μόνο χαρακτήρες που έχουν εμφανιστεί σε ελληνικές εκδόσεις. 2) Απαγορεύεται αυστηρά η περιγραφή της εμφάνισης ή του ντυσίματος ή της κατοικίας του του χαρακτήρα που επιλέξαμε. 3) Μπορούμε να δώσουμε μέχρι τέσσερα (4) στοιχεία. 4) Εάν περάσει το χρονικό όριο της μίας εβδομάδας και κανείς δεν έχει καταφέρει να βρει για ποιον μιλάει τότε τη σειρά παίρνει όποιος θέλει, αφού πρώτα μας πει ο προηγούμενος σε ποιον χ…
Last reply by olyssesmoore, -
- 23 replies
- 2.4k views
Κάτι σαν κουιζάκι από το οποίο προκύπτει το πως ιεραρχείτε τις ταινίες του MCU. Ουσιαστικά σε ρωτάει αρκετές φορές "ποια από αυτές τις 2 ταινίες θα προτιμούσες να δεις αυτή τη στιγμή", πιθανότατα επαναλαμβάνοντας κάποια ζεύγη, και εν συνεχεία από όλα αυτά τα one-on-one σου λέει πως φαίνεται να τις ιεραρχείς. 2-3 λεπτά διάρκεια, αν και ομολογώ πως σε κάποια φάση με έπιασε μια βαρεμάρα και ένα "άντε, τελείωνε" Πάντως αυτό που μου έβγαλε, νομίζω ότι με ερμηνεύει αρκετά καλά Το κουιζ θα το βρείτε εδώ Η ιεράρχηση που μου έβγαλε: Infinity War Guardians of the Galaxy Black Panther The Avengers Doctor Strange …
Last reply by popoclaw7, -
- 1 reply
- 899 views
Αν είσαστε φαν του είδους δεν θα δυσκολευτείτε και πάρα πολύ με το κουίζ που ακολουθεί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε 15 ταινίες τρόμου από την ατάκα που χρησιμοποιήθηκε για την προώθηση τους. Κρατάμε την ανάσα μας, κλείνουμε τα μάτια και ξεκινάμε. Μάλλον δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα από τα δύο. Απλά ξεκινήστε.
Last reply by doom, -
- 3 followers
- 6 replies
- 940 views
Σε πάρα πολλά περιοδικά (κόμικς και όχι μόνο), ειδικά τα παλαιότερα χρόνια, περιείχαν παιχνίδια για τα παιδιά, ώστε να περνάνε ευχάριστα την ώρα τους. Έκανα λοιπόν αυτό το θέμα για να βάζουμε ότι παιχνίδι μας τραβάει το μάτι από παλιές εκδόσεις και που ξέρετε, ίσως κάποια τα ξανα-παίξουμε Ξεκινάω λοιπόν με 2 από τα παιχνίδια που είχε το Ελληνόπουλο #6 στις 5 Μαΐου 1945
Last reply by Valtasar, -
- 18 replies
- 2.7k views
Από το oneman, ένα κουίζ. Για να δούμε τι θα δούμε. Αντιγράφω τον πρόλογο. Spiderman, Wolverine και Hulk σε περιμένουν για να μάθουν τον αληθινό τους πατέρα. ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥ 14 ΝΟΕ 2018 MARVEL Ο Stan Lee πέθανε χθες και η pop κουλτούρα τον αποχαιρετά όπως του αξίζει. Αφιερώματα, ανέκδοτες ιστορίες, εξομολογήσεις ανθρώπων για το πόσο τους επηρέασε η φαντασία και η οξυδέρκεια του πιο γνωστού σχεδιαστή κόμικ ηρώων μετά τον Walt Disney, όλα τα 'καλά λόγια' βρήκαν και βρίσκουν καταφύγιο στις χιλιάδες ιντερνετικές σελίδες του σύμπαντος. Διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας όμως για το έργο του, δυσκολεύεσαι να πιστέ…
Last reply by Super Goofy 000, -
- 13 replies
- 1.8k views
Η ιδέα είναι η εξής: Φήμες κυκλοφορούν πώς σε ένα αραιοκατοικημένο νησί της Μεσογείου βρίσκονται τα πρώτα στοιχεία ενός αρχαίου πολιτισμού-- και πιθανώς ο θησαυρός τους. Είτε είσαι αρχαιολόγος ή αρχαιοκάπηλος διαισθάνεσαι ότι εδώ θα διαδραματιστεί η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας σου. Πώς θα λειτουργήσει; Το παιχνίδι θα έχει 6 φάσεις: Ι) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΙΙ) ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ - ΜΕΡΟΣ Α' ΙΙΙ) ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ Α' ΙV) ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ - ΜΕΡΟΣ Β' V) ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ Β' VI) ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ - ΕΠΙΛΟΓΟΣ Ξεκινάς το παιχνίδι με ένα χρηματικό ποσό. Αν και θα έχεις κάποιες ευκαιρίες μέσα στο παιχνίδι για να το αυξήσεις ελάχιστα, ο παίκτης θα πρέπει να μανατζάρει αυτό …
Last reply by tik, -
- 22 replies
- 2.1k views
Παρμένο από το comic vine (δεν ξέρω αν είναι το αρχικό σημείο προέλευσης), ένα τεστ για να δείτε πόσο καμένο θα ήταν το όνομα σας, αν σας βάφτιζε ο Ρομπ Λάιφελντ. Death Hunter εδώ. edit: 23-01-2019 Παρόμοια λίστα λίγο παρακάτω.
Last reply by fotdim, -
Όλοι μας,άλλος λίγο άλλος πολύ,έχουμε απολαύσει τις ταινίες από την "Χρυσή" εποχή του Ελληνικού κινηματογράφου. Πόσοι από εμάς όμως είμαστε πραγματικοί λάτρεις αυτών των ταινιών? Σήμερα θα μιλήσουμε ειδικότερα για τις δραματικές ταινίες που έκαναν αίσθηση κι άφησαν εποχή. Στο κουίζ που ακολουθεί,θα διαπιστώσετε τις επιδόσεις σας. Θα πρέπει να απαντήσετε σωστά στις ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων που αφορούν τις ατάκες που έχουν ακουστεί σε διάφορες δραματικές ταινίες. Για να δούμε λοιπόν. Πατήστε ΕΔΩ για να ξεκινήσετε το κουίζ. Εγώ,αν και μου αρέσουν περισσότερο οι κωμωδίες,δεν μπορώ να πω ότι τα πήγα άσχημα. Όχι όμως και τέλεια.
Last reply by paola, -
- 1 follower
- 436 replies
- 35.5k views
Πριν από ένα χρόνο, κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η νυσταλέα νήσος της Ολιγονησίας θα έστρεφε τα μάτια ολόκληρης της Λουξεμβουργικής Αυτοκρατορίας προς αυτήν. Ήταν υποβιβασμένη σε ένα δευτεροκλασάτο ναυπηγείο για το εμπορικό ναυτικό, που χρησιμοποιούσε τις βελανιδιές του Σεργουντφορντγουεσσεξντεηλσαϊρ για να πλοηγήσει πλοία και υλικά προς και από τον εμπορικό κόμβο του Ιαμβικού Αρχιπελάγους. Όταν, το προηγούμενο θέρος, πολεμικές σάλπιγγες ήχησαν στο νησί, πολλοί Λουξεμβούργιοι δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία. Οι ορεσίβιοι Κατσαβραχιώτες είχαν αποπέμψει τον λουξεμβουργικό ζυγό, δολοφονώντας τον κυβερνήτη, και σύντομα κατέλαβαν το υπόλοιπο νησί. Η αυ…
Last reply by Tightwad, -
- 1 reply
- 797 views
Βοηθάει άμα ξέρετε το animation κάθε παιδικού. Εγώ ας πούμε δεν τα έβλεπα όλα, αλλά ήξερα το χαρακτηριστικό τους σχεδιαστικό στυλ και τα ξεχώρισα. http://provocateur.gr/out-about/15877/quiz-soy-dinoyme-to-spiti-briskeis-to-paidiko 10/14, με ένα ασυγχώρητο λάθος στην 10η ερώτηση.
Last reply by BATNICK, -
- 5 replies
- 1.3k views
Με αφορμή την επίσκεψη του δημοφιλούς συγκροτήματος στην χώρα μας την προηγούμενη Παρασκευή,το site provocateur.gr έχει δημιουργήσει ένα καλό κουίζ. Απαντήστε στις 11 ερωτήσεις και δείξτε μας πόσο καλά ξέρετε τους αγαπημένους μας Iron Maiden. ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ Εγώ δεν τα πήγα κι άσχημα. Περιμένω και τα δικά σας αποτελέσματα.
Last reply by Indian, -
- 3 replies
- 1k views
Το λεπόν. Μιας και ειχε μηδαμινη συμμετοχη το κουιζ στο τοπικ του Con (να ναι καλα ο Τικ που εριξε μια γνωμη, και δε μιλαω τωρα για μηδενικη συμμετοχη ) , ας δοκιμασουμε σε ξεχωριστο τοπικ να βρεθει ο υπευθυνος αυτου του "σκιτσου" σε ενα κομικ. Ειστε αρκετα παρατηρητικοι, πονηροι, και οξυδερκεις? Για να δουμε τις ικανοτητες σας!
Last reply by christs, -
- 7 replies
- 1.2k views
Για να σας δω! Εγω ειχα 16/20 Παιξτε τιμια, χωρις να ανοιξετε αλλες καρτελιτσες Εδω το quiz
Last reply by BATNICK, -
- 11 replies
- 2.1k views
Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Απαντήστε στις 6 ερωτήσεις του τεστ και θα μάθετε με ποιο πρόσωπο της παγκόσμιας ιστορίας ταιριάζουν οι χαρακτήρες σας. Για να δούμε. ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ Εμένα μου έβγαλε ότι είμαι ο Winston Churchill. Τουλάχιστον στα κιλά μοιάζουμε.
Last reply by thor77, -
- 2 replies
- 923 views
https://www.jigsawplanet.com/ Μπαίνετε. Κάνετε είτε ένα από τα έτοιμα, είτε δημιουργείτε δικό σας μέσω του tab "create". Ανεβάζετε όποια εικόνα θέλετε, διαλέγετε επίπεδο δυσκολίας από 4 έως 300 κομμάτια καθώς και σχήμα κομματιών (καμπυλωτά, με περισσότερες από 4 άκρες κλπ), το ξεκινάτε και σας χρονομετρεί. Είναι πολύ γουστόζικο! Π.χ. έβαλα τον Ρόρσαχ του κόμικ στα 100 κομμάτια που είναι χαρακτηριστικά τα σχήματα για να δοκιμάσει όποιος θέλει. Βέβαια βάζετε όποια εικόνα θέλετε πέρα από αυτή και την ανεβάζετε εδώ για να την δοκιμάσουμε και οι υπόλοιποι να συγκρίνουμε χρόνους. Και το λινκ για το συγκεκριμένο παζλ του Ρόρσαχ …
Last reply by albertus magnus, -
- 6 replies
- 3.5k views
ότι λέει ο τίτλος, που ειναι ο wolverine; υπάρχει μόνο ένας;;;; τις απαντήσεις σε σποιλερ, ευχαριστώ σχέδιο: todd nauck , infο
Last reply by Retroplaymo, -
- 1 follower
- 60 replies
- 25.5k views
Το "Φτιάξε το σενάριο" είναι το καινούργιο παιχνίδι του Greek Comics! Δεν πρόκειται για παιχνίδι γνώσεων, αλλά για ένα παιχνίδι δημιουργίας, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του φόρουμ. Οι κανόνες είναι απλοί : 1) Στο τέλος του παρόντος ποστ θα βρείτε τις περιγραφές των καρέ της πρώτης σελίδας ενός νέου κόμικ, το οποίο θα δημιουργήσουμε όλοι μαζί! Από το επόμενο ποστ και μετά, περιγράψτε πώς φαντάζεστε τη δεύτερη σελίδα. 2) Οι περιγραφές σας μπορούν να γίνουν σε 1 μέχρι 6 καρέ. 3) Παίξτε ελεύθερα με το θέμα..! Προσθέστε αν θέλετε χαρακτήρες, δώστε τους ονόματα, κάντε την ιστορία να φαίνεται αστεία, σοβαρή, μυστηρίου κλπ. Γενικά ό,τι σας …
Last reply by imacmaria, -
- 1 follower
- 6 replies
- 3.5k views
Στο παρόν topic θα συγκεντρώνονται οι σελίδες της ιστορίας του παιχνιδιού! ΤΙΤΛΟΣ : "ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΜΥΣΤΙΚΟ" (archon) ΣΕΛΙΔΑ 1η : (comicos) 1) Το αγόρι προχώρησε στη μέση της γέφυρας με αργό βήμα, έχοντας τα χέρια στις τσέπες. 2) Ακούμπησε τους αγκώνες του στην κουπαστή, αφήνοντας το βλέμμα του να πλανηθεί μέχρι πέρα, στο νησάκι που βρισκόταν στη μέση του ποταμού.Του άρεσε να πηγαίνει συχνά εκεί. Αυτό το μέρος τον ηρεμούσε, τον έκανε να αισθάνεται υπέροχα. 3) Ξαφνικά το μάτι του έπεσε σε κάτι που επέπλεε στο νερό, το οποίο σιγά-σιγά πλησίαζε προς το μέρος της γέφυρας. 4) Κοιτάζοντάς το καλύτερα, διαπίστωσε …
Last reply by comicos, -
- 19 replies
- 4.5k views
Αφού βλέπω να έχετε μία τρέλλα κάποιοι με τα παιχνίδια σε .io είπα να τα συγκεντρώσω σε ένα θεματάκι ώστε να υπάρχουν μαζεμένα και να εμπλουτίζεται η λίστα άμα βγαίνει και άλλο και να μη γεμίζει η ενότητα με νέα θέματα κάθε φορά που ανακαλύπτεται-βγαίνει κάποιο. 1.slither.io 2.agario.io 3.vanario.io 4.warball.io (3D agar.io) 5.chopcoin.io 6.vertix.io 7.tankar.io 8.massivematch.io 9.diep.io 10.lazerdrive.io 11.limax.io 12.splix.io 13.blockor.io 14.zlap.io 15.snok.io Υπήρχε και το cursors.io αλλά έχει κατέβει Και μία μεγάλη σούμα με κάποια από τα παράπανω και σχετικά παιχνιδάκια προσφορά του petross21!!! Άλλο ένα σχετικό link...
Last reply by Μενίγ Πουαγώ, -
- 1 follower
- 141 replies
- 19.1k views
Ώπα, τι έγινε; Μετά την δολοφονία του κυβερνήτη του νησιού, η εύθραυστη ειρήνη στην Λουξεμβουργική Ολιγονησία διαλύεται ολοκληρωτικά καθώς κάθε μια από τις 8 κωμοπόλεις της νήσου (που ποτέ δεν τα πήγαιναν πολύ καλά για να πούμε και του στραβού το δίκιο), υποπτεύονται η μία την άλλη, κινητοποιούνται, και οπλίζονται, με σκοπό να καταλάβουν τον έλεγχο πρώτα στον νομό τους, και έπειτα να βαδίσουν προς την πρωτεύουσα, την Ναντορπία, ώστε να επιβάλλουν την θέληση τους στις άλλες πόλεις! Οι ορεσίβιοι λεβέντες της Άνω Κατσαβραχίας τα βάζουν με τους σκληροτράχυλους κατοίκους της ερήμου της Ανατολικής Βρωμυλίας ενώ οι διανοούμενοι θαλασσοκράτες της Μεσοποποταμίας σχεδιάσου…
- 1 follower
- 302 replies
- 27.9k views
Μιας και στο φόρουμ υπάρχουν πολλοί Gamers λέω αν ανοίξω ένα θεματάκι που θα περιέχει τις κυριότερες ανακοινώσεις για νέους τίτλους, κονσόλες κτλ! Οπότε εμείς οι gamers θα έχουμε μια ζεστή γωνίτσα στο φόρουμ για να συζητάμε και για gaming! Και μιας και πλησιάζει η Ε3 οι σπαρταριστές ανακοινώσεις είναι πολλές! ! και που αναμένεται επικό!
Last reply by DaDiRa, -
- 2 followers
- 23 replies
- 3.3k views
Πόσο καλά ξέρετε τους Έλληνες δημιουργούς κόμικ; Τι άλλο ξέρετε πέρα από τη Τσιγγάνικη Ορχήστρα του Καλαϊτζή; Αντιστοιχίστε το έργο με τον δημιουργό. 15 Τίτλοι. 15 Δημιουργοί. Πόσες προσπάθειες χρειάζεστε για να τους αντιστοιχίσετε; Μάλλον για διαβασμένους.
Last reply by imacmaria, -
- 1 follower
- 10 replies
- 2k views
http://www.magiquiz.com/quiz/ultimate-disney-trivia-quiz/ Πήρα 10/20 και είμαι και ευχαριστημένος με τέτοιες ερωτήσεις που τις απαντήσεις τους δεν τις θυμούνται ούτε αυτοί που έφτιαξαν τις ταινίες Και ότι θυμόμουν από τις παλιές ταινίες.
Last reply by Μενίγ Πουαγώ, -
- 2 followers
- 34 replies
- 6.4k views
Πληζ κάντε το για να δω τι άλλες επιλογές υπάρχουν....... Διότι αυτό που μου βγήκε είναι για να πάω να κάνω σεπούκου http://www.buzzfeed.com/briangalindo/which-80s-cartoon-series-are-you?bffb You got: “G.I. Joe: A Real American Hero” You’re as tough as nails, but also sensitive when you need to be. You’re always a comfort to your family and friends.
Last reply by Ion, -
- 3 replies
- 2.3k views
Ξέρω ότι το παιχνίδι αυτό δεν έχει σχέση με τα κόμικς,αλλά λόγω της ημέρας είπα να το ποστάρω...! Πρόκειται για ένα μικρό ερωτηματολόγιο,με 10 ερωτήσεις σχετικά με την περίοδο της Επανάστασης του 1821...! Δοκιμάστε λοιπόν τις γνώσεις σας...!Εγώ έβγαλα 7 στα 10...! Το quiz εδώ...! http://www.mixanitouxronou.gr/quiz-gia-to-1821-ti-tatouaz-iche-o-kolokotronis-pio-itan-to-pio-diasimo-zevgari-tis-epanastasis-posi-polemisan-sti-gravia/
Last reply by Retroplaymo, -
- 1 follower
- 143 replies
- 13.5k views
To 2013 ήταν κυριολεκτικά ότι να'ναι. Το 2014 είχε να κάνει με σημαίες. Το 2015 ήταν πολύγλωσσο. Το 2016 ήταν σινεφίλ. Το 2017 είναι... αγεωγράφητο! Όπως πάντα:Περιοδικά, θα μπαίνουν σετ εξτρά ερωτήσεων, Μην ψάχνετε στο διαδίκτυο γιατί χαλάει το παιχνίδι. Ποστάρετε τις απαντήσεις σας εδώ, και σας βαθμολογώ. Οι απαντήσεις σας πρέπει να είναι εντός [ spoiler] [ /spoiler] και να είναι σε αυτή την μορφή: Όλοι παίκτες ξεκινούν με ένα κενό διαβατήριο. Ποιοι άραγε θα μαζέψουν πόντους και θα γεμίσουν το διαβατήριο τους με σφραγίδες από κάθε ήπειρο του πλανήτη; (Εκτός από την Ανταρκτική, δεν νομίζω ότι έχουν τελωνεία οι πιγκουίνοι). ΓΥΡΟΣ Α' …
- 0 replies
- 1.2k views
Η Marvel υπέγραψε συμφωνία πολλών παιχνιδιών με την SquareEnix για την κυκλοφορία παιχνιδιών με τους χαρακτήρες της που την βάφτισε Avengers Project. Το πρώτο και ακόμα χωρίς όνομα παιχνίδι θα το αναπτύξει η γνωστή μας Crystal Dynamics με την βοήθεια της Eidos Monrtreal. Το teaser που έδωσαν με την ανακοίνωση, https://www.youtube.com/watch?v=rq_V6WHSmQs Πηγή.
Last reply by GreekComicFan, -
Παιρνω τα ηνια, για λιγο, απο τον Tightwad και παραθετω ενα δικο μου ''γνωθι σαθρον''!! Το ειχα υποσχεθει στον Tightwad, τον εγκεφαλο πισω απο τα φανταστικα γνωθι σαθρον Το καινουριο γνωθι σαθρον λοιπον σκαει λιγο πριν τα Χριστουγεννα και ειναι αφιερωμενο στον γενεθλιαζοντα Φαιδωνα! Αν η συμμετοχη ειναι ικανοποιητικη, θα υπαρξει και 2ος γυρος ερωτησεων : Movies edition 1. Σε ποια απο τις παρακατω ταινιες εμφανιστηκε σε μικρο ρολο ο Sam Raimi? Α) WolfCop Β) Cop car Γ) Maniac Cop Δ) Samurai Cop 2. Ποιος απο τους παρακατω επαιξε το ρολο του Dr. Jacob 'Jake' Terrell στην …
Last reply by germanicus, -
- 42 replies
- 6k views
Ε νομίζω έφτασε η στιγμή να γίνει και αυτό, αφού όπου νά 'ναι έρχεται και ο νέος χρόνος Άπαντες προσέλθετε! Ο διαγωνισμός θα έχει 3 ή 4 σκέλη αναλόγως με τη συμμετοχή Σφυγομετρήστε το πόσες γνώσεις πάνω στα Disney έχετε Η Κατάταξη: 1. Rorschach 35 / 40 2. Disney Maniac 29 / 40 3. alexoni97 24 / 40 4. germanicus 21 / 40 5.Kabuki 9 / 40 6. PhantomDuck 20 / 20 7. apetoussis82 17 / 20 8.imacmaria 16 / 20 9. Θρηνωδός 11 / 20 10. Α. ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ (Ποιος είναι? ) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. …
- 1 reply
- 1.1k views
Το βρήκα μέσω ενός βίντεο στον εσυσουλήνα και είπα να το δοκιμάσω!!! Προσωπικά έφτασα στην 90κάτι ερώτηση. Το παιχνίδι σου δίνει 9 ζωές και έχει μία γαλή (Κατακουζηνός εδώ... )για mascot. Οποτέ το εν λόγω θέμα αφιερώνετε στην γλυκήτατη Κυρίες, κύριοι και μικρά παιδιά σας παρουσιάζω το... The world's easy-est game & Υ.Γ.: Όχι δε σας λέω πόσες ερωτήσεις έχει...
Last reply by Indian, -
- 16 replies
- 2.2k views
Αντε άλλο ένα ποια λοιπόν ταινία πρέπει να δεις αυτά τα Χριστούγεννα με βάση τον χαρακτήρα σουq http://www.playbuzz.com/charlottelucas10/which-classic-christmas-special-should-you-watch-based-on-your-holiday-favorites λοιπόν θα δείτε καμια ταινία φέτος χριστουγεννιάτικη εννοω merry christmas comics fans να η δική μου: The Little Drummer Boy
- 10 replies
- 1.3k views
Για να δούμε: Ποιος αγαπά τα χριστούγγενα και ποιός νιώθει σκρουτζ; http://www.playbuzz.com/rachaelg/which-christmas-movie-character-are-you μου βγήκε ο φρόστι ο χιονάνθρωπος κοίτα να δείς και δεν έχω δει ποτέ την ταινία
Last reply by arianna, -
- 1 follower
- 656 replies
- 41.2k views
Είτε έτσι.. είτε έτσι.. ή ακόμη και έτσι.. όλοι λίγο πολύ, παίζουμε και κανένα video game.Ας γράφουμε λοιπόν, τι παίζουμε αυτή την περίοδο ή τι παίξαμε πρόσφατα και πως μας φάνηκε! edit:Μπορούμε ακόμα να γράψουμε και να σχολιάσουμε οτιδήποτε νέο από τον χώρο των Video Games!Μιλήστε ελεύθερα..
Last reply by Θρηνωδός, -
- 2 followers
- 44 replies
- 5.7k views
Αναγνωρίστε τις ιστορίες απ'όπου έρχεται η κάθε σελίδα και στείλτε μου τη λίστα σε πμ με τίτλο Παιχνίδι καλύτερη εικόνα από τον GCF +2 πόντοι για κάθε ιστορία που όντως υπάρχει στο τραπέζι, -1 πόντος για κάθε ιστορία που δεν υπάρχει στο τραπέζι εάν καποια ιστορία υπάρχει 2 φορές, θα βαθμολογηθεί μόνο μια φορά δε χρειάζεται να πείτε "αυτή στη γωνία είναι από εκεί". Αρκεί να πείτε όνομα ιστορίας Αποκλείονται από το παιχνίδι οι GCF (που έφτιαξε το τραπεζάκι! ) και ο PK (διότι όχι μόνο θα μου τις στείλει όλες, αλλά θα γυρίσει και θα με ζαλίσει με το ποιος έφτιαξε τι, πότε το έφτιαξε, που πρωτοδημοσιεύτηκε, σε ποια άλλη ιστορία αποτίει φόρο τιμής με α…
Last reply by apetoussis82, -
- 1 follower
- 47 replies
- 5.3k views
Μιας και τα παιχνίδια έχουν φουντώσει τον τελευταίο καιρό, είπα να φτιάξω άλλο ένα. Αντί για εικόνες παίζουμε με μια φράση ή μια στιχομυθία από κάποιο κόμικ. Όποιος τη βρίσκει, βάζει, τα γνωστά πράγματα. Κάνω την αρχή, με ένα απόσπασμα που διάβασα χθες βράδυ και το ερωτεύτηκα παράφορα. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τους φαν.
- 2 followers
- 43 replies
- 5.8k views
https://www.moviefone.com/2015/04/22/disney-movie-opening-shot-quiz/ ότι λέει ο τίτλος 9/12 Disney Genius. Πάλι καλά. Ανάθεμα κι άμα έχω δει το 25% από δαύτες Έχασα τις 6 10 11
Last reply by ikarukani, -
Βρες τον σχεδιαστή 1 2 3 4 30
by PhantomDuck- 884 replies
- 35.5k views
Αφού είδα το παιχνίδι στο komixmag.gr και γούσταρα απίστευτα, το μεταφέρω κι εδώ Οι κανόνες είναι απλοί, βάζουμε μία εικόνα και οι υπόλοιποι προσπαθούν να βρουν από ποιον σχεδιαστή είναι δημιουργημένη. Όποιος βρίσκει, αφού πάρει επιβεβαίωση από τον προηγούμενο, βάζει νέα εικόνα κλπ. Επίσης προκειμένου να κυλάει το παιχνίδι, αν κάποιος καθυστερήσει να βάλει εικόνα πάνω από 24 ώρες χάνει τη θέση του και βάζει όποιος θέλει. Ξεκινάμε λοιπόν, ποιος είναι ο παρακάτω σχεδιαστής ? Αν δεν βρεθεί ως αύριο τέτοια ώρα, θα δώσω βοήθεια.
- 18 replies
- 2.6k views
κλασικά απο buzzfeed Which Batman Villain Are You?
Last reply by Billy Uchiha, -
- 11 replies
- 1.9k views
Which 'Guardian Of The Galaxy' character are you ?
Last reply by Kamina,