Μετάβαση στο περιεχόμενο

albertus magnus

Members
  • Περιεχόμενο

    2595
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    10

albertus magnus τελευταία νίκη Φεβρουαρίου 19

albertus magnus είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

5 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος albertus magnus

  • Γενέθλια 01/01/1868

Retained

  • Member Title
    Που τον χάνεις που τον βρίσκεις, στην κουζίνα τρώει friskies

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

albertus magnus's Achievements

Comics Fan

Comics Fan (6/9)

15.8k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Καλά άλλες φορές παίρνει μέρες και τώρα τσακμπαμ τα ξεπετατε! Θα με τρελάνετε βρε! Χεχε
  2. Πότε μπήκε νέα εικόνα και πότε απαντήθηκε χαμπάρι δεν πήρα! Πιστόλι ο @ Rombax χεχεχεχε! Έλα να μπαίνουν εικόνες να προχωράει το θέμα!
  3. Καλώς μας ήρθες! Έχουμε πολλά θέματα και πολλούς κομιξαδες εδώ μέσα να πιάσεις κουβέντα και φυσικά αρκετοί ντισνευκοι! Να είσαι καλά!
  4. Εγω το βρηκα αρκετα ατμοσφαιρικο το τρειλερ. Αλλα κακα τα ψεμματα για την ταινια απο ενα τρεηλερ και μονο σιγουρα δεν βγαζεις ασφαλη συμπερασματα οπως και να εχει. Οταν βγει με το καλο θα δυμε τι ψαρια πιανει. Την παλια ταινια με τον γιο του Μπρους Λι εχω να την δω χρονια ομολογω αλλα οταν βγει η καινουρια θα κανω ενα refresh μαλλον για συγκριση. Απο τα κομικ εχω διαβασει μονο την 1η σειρα (4-5 τευχη) και εχω χασει λιγο το μπουσουλα ποσα "the crow" και συνεχειες εχει βγαλει ο δημιουργος.
  5. Μην το πιάνεις αυτό το παράδειγμα γιατί πολλές φορές (ή και πάντα) δεν έχουν κέρδος αλλά είναι πολιτικοί οι λόγοι που πουλάνε με ζημιά για να φτάσουν την εφημερίδα τους σε περισσότερα σπίτια. Εδώ και με τα τηλεοπτικά κανάλια συμβαίνει αυτό. Οπότε για μένα ας μην βγάζουμε συμπεράσματα για το κόστος χαρτιού κτλ από κυριακάτικες εφημερίδες γιατί είναι πολλοί και ειδικοί οι λόγοι του χαμηλού κόστους.
  6. Περιμένω κάτι αντίστοιχο από μας με έμπνευση από τον γκαουρ Ταρζάν όμως.
  7. Να εισαι καλα Θοδωρη μου καταρχας και ελπιζω να ξεπιεστεις και να εχειςχρονο για χομπυ περισσοτερο. Καλο κουραγιο προς το παρον και συνεχισε τις ασχολιες σου με ζεση προκειμενου να πετυχεις τους στοχους σου.
  8. albertus magnus

    ASTERIX

    Ο κακος με την μεγαλη μωβ μυτη (που το ειπαν ηδη) και εγω τον καταλαβα αμεσως ποιος ειναι (φαινεται η ηλικια μας μαλλον..!) ειναι ο Σιριλ Σνιρ και ο ιδιος δεν ηταν ρακουν (οπως οι καλοι) αλλα ηταν ααντβαρκ (ορυκτεροπους οπως και στο κομικ Cerebus), Και εννοειται ωραιο παιδικο για την εποχη του.
  9. albertus magnus

    CLASSICS ILLUSTRATED

    @ taraxias1984 αν έχεις κάποιο εξώφυλλο που δεν υπάρχει απλά τα ανεβάζεις στο αντίστοιχο θέμα (όπως έκανες τώρα δηλαδή) και οι διαχειριστές τα περνάνε στη βάση. Και ευχαριστούμε όλοι καθώς πάντα είναι καλοδεχούμενη οποιαδήποτε βοήθεια. Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι κανόνες δηλ κάποια στάνταρ που έχει το φόρουμ. Μιλάμε καταρχάς για σκαναρισματα δηλ από μηχάνημα σκάνερ (σαρωτής στα ελληνικά) και όχι για φωτογραφίες. Επίσης να έχουν ανάλυση τουλάχιστον 300 dpi και ύψος τουλάχιστον 2000 pixels. Αυτά νομίζω είναι όλα. Θα στα πουν και οι διαχειριστές με την πρώτη ευκαιρία κιόλας! Πάντως ξανά μπράβο που έχεις την διάθεση να βοηθήσεις. That's the spirit!
  10. Offtopic αλλά πολύ συγκινητική στιγμή τότε με την επίσημη αγαπημένη! Και φυσικά ο σπικερ τότε ήταν ο Βασίλης Σκουντης. Και φυσικά δεν θα με χαλάσει καθόλου να συνεχίσουν οι κλασικοί υπερήρωες κάποια στιγμή. Όσο ζω ελπίζω!
  11. Τι λες τώρα?? Κρίμα δεν ήταν καθόλου μεγάλος. Αποτελεί για μένα το dragonball μεγάλο μέρος της παιδικής μου ηλικίας. Και φυσικά αυτή τη στιγμή έχω σαν ringtone το ελληνικό intro "πρέπει και μπορώ, φωτιά στον ουρανό....". Ελαφρύ το χώμα.
  12. Καλοδιαβαστα! Για τα σημειωματαρια συμφωνω. Εγω ειχα κανα δυο και τα πεταξα μετα την χρηση τους. Σκιτσακια απο παλια τευχη εχουν μεσα, τιποτα καινουριο. Εγω εχω μονο σε τευχη κυριως και ποτε δεν εψαξα να βρω επιτομα. Εκτος απο το "ξυπνας μεσα μου το ζωο" που δεν ειχα βρει τα τευχακια οποτε τα πηρα αναγκαστικα επιτομο για να τα εχω. Παντως δεν ειναι ολες οι δουλειες το ιδιο καλες οποτε και ολες να μην τις εχεις δεν τρεχει τιποτα! χεχε!! Εκτος φυσικα αν το θελεις για λογους συλλογης και πληροτητας κτλ κτλ
  13. Τυρινη κοντα Τσικνοπεμπτη σημερα Κρεας φαγαμε
  14. Σωστος! τωρα ειδα το μηνυμα σου οποτε ακυρο το προηγουενο μου μηνυμα! δεν χρειαστηκατε εξτρα βοηθεια! Βαζις!
  15. @ taraxias1984 η σκληροδετη εκδοση παρουσιαση ειναι εδω https://www.greekcomics.gr/forums/index.php?/topic/21012-λουκυ-λουκ/#comment-162211 Η αρχικη παρουσιαση ειναι εδω (δηλ της μαμουθ κομιξ που υπαρχει 40 χρονια και εχει βγαλει 89 τευχη) https://www.greekcomics.gr/forums/index.php?/topic/1458-λουκυ-λουκ/#comment-10709 Υπαρχουν και παλιοτερες εκδοσεις ακομα απο αλλους εκδοτες αλλα δεν ξερω αν σε ενδιαφερουν ή οχι Για το αστεριξ η κεντρικη παρουσιαση ας πουμε δηλ η τρεχουσα σειρα απο την μαμουθ που εξακολουθει και βγαζει τευχη ειναι εδω https://www.greekcomics.gr/forums/index.php?/topic/2693-asterix/
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.