Μετάβαση στο περιεχόμενο

albertus magnus

Members
  • Περιεχόμενο

    2730
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    12

albertus magnus τελευταία νίκη Ιουνίου 19

albertus magnus είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

5 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος albertus magnus

  • Γενέθλια 01/01/1868

Retained

  • Member Title
    Που τον χάνεις που τον βρίσκεις, στην κουζίνα τρώει friskies

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

albertus magnus's Achievements

Comics Fan

Comics Fan (6/9)

16.9k

Συνολική φήμη στο GC

  1. albertus magnus

    ASTERIX

    Καλα ολοι θα θελαμε φθηνα κομικ και σε συντομο χρονικο διαστημα αλλα αλλο τι θελουμε και αλλο τι ισχυει στην πραγματικοτητα! χεχε
  2. albertus magnus

    ASTERIX

    Σωστα πιστευεις! χεχε! Το αν και ποτε θα μπει καποιο κομικ με προσφορα σε εφημεριδα ειναι καπως θεμα τυχης θα ελεγα αναλογα τις εκδοσεις και με την εφημεριδα. Παντως τωρα το καλοκαιρι μπαινουν προσφορες τετοιου ειδους (επειδη τα παιδια ειναι σε διακοπες και διαβαζουν κομικ) οποτε εχε τα ματια σου ανοικτα.
  3. albertus magnus

    ASTERIX

    Κοιτα απο οσο ξερω τα περιπτερα ΔΕΝ ειναι γενικα μαγαζια κομικ οποτε δεν γιεται να τα εχουν ολα. Εχουν οτι τους πηγαινει η εταιρια διανομης συνηθως περιοδικες κυκλοφοριες και καμια φορα στα μεγαλα τους πηγαινους και επιστροφες κτλ Απο την εμεπιρια πιο παλια σε ΚΤΕΛ, λιμανια, στην επαρχια, σε τουριστικα μερη ειχαν πιο πολυ ποικιλια γιατι περναγε πολυς κοσμος απο εκει και ξερανε οτι θα πουλησουν. Για αυτο ακριβως ενα τυχαιο περιπτερο στην Αθηνα που εχει λιγο τυπο και μερικα κομικ προφανως δεν μπορει να συγκριθει με ενα κανονικο μαγαζι που το να φερνει κομικ ειναι η δουλεια του. Παντως υπαρχουν πολλα κομιξομαγαζα ειτε να επισκεφθεις απο κοντα ειτε μεσω ιντερνετ οποτε δεν θα δυσκολευτεις να βρεις κατι νομιζω.
  4. albertus magnus

    ASTERIX

    @ GeorgeTsv Καλως μας ηρθες γιατι βλεπω να ειναι το πρωτο σου ποστ! Εγω νομιζω οτι εξαρταται απο το περιπτερο την περιοχη κτλ Εγω στο ψιλικατζιδικο της γειτονιας μου που εχει τυπο και ειναι ενα μικρο μαγαζακι μια χαρα φερνει τα καινουρια ή τις επανεκδοσεις απο την Μαμουθ κομιξ. Τωρα αν θες ποικιλια και πολλα παλια τευχη αυτο ισως στα πολυ μεγαλα περιπτερα με πολυ τυπο ή απλα σε μαγαζια που πουλανε κομικ. Τωρα οσο αφορα την τιμη ναι εχει ανεβει η τιμη οπως και σε ολα μα ολα τα πραγματα και οχι μονο στα κομικ. Αλλα και παλι ενα Αστεριξ για μενα καλη τιμη εχει. Σκεψου οτι οσο κανουν τρια Αστεριξ πελον κανει ενα κιλο τυρι φετα.
  5. Πριν λιγο γυρισα απο το Αελλω οπου το ειδαμε στην ταρατσα του στον θερινο! Πραγματικα ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ!!!! Πολυ γελιο, πολλες ατακες, πολυ ξυλο, πολυ περιπετεια, πολυ fan service, αλλα και συναισθημα! Επισης τα cameo και το ποσοι παλιοι χαρακτηρες εμφανιζονται για μικρους ρολους απλα δεν υπαρχει. Δεν θα κανω σποιλερ αλλα ενταξει πεσανε πολλα χειροκροτηματα σε τετοιες στιγμες! Ελπιζω οσοι πανε να περασουν καλα οπως εγω και να το κουτσομπολεψουμε τις επομενες μερες! Το μονο που με στεναχωρησε (εντελως ασχετο με την ταινια) ειναι οτι προς το τελος της ταινιας ειχε φωτια εκει στην στοα Μπροντγουαιη συγκεκριμενα και ελπιζω να μην κινδυνευεσε κανεις αλλα και να μην εγινε καποια μεγαλη ζημια.
  6. Το πετυχα το πρωι καπου σο ιντερνετ με την συμβια μου και το ειδαμε. Αυξανει την ανυπομονησια τρελα! Μακρι να βγει και η 2η ταινια καλη!
  7. Μολις το ειδα στο site της καθημερινης και μπηκα να ενημερωσω αλλα με εχετε προλαβει για πολλες ωρες ηδη! Ωραια τα νεα για μενα αν και πλεον εχουν διαχωριστει πολυ οι προσφορες. Εγω θα ηθελα Σκαρπα μηπως ολοκληρωνοταν καποτε ή και Peanuts για τον ιδιο λογο. Τελοσπαντων ας δουμε λιγο αν ο editor εκανε καλη επιλογη ή οχι
  8. @ Θοδωρής Καραπάνος φτου φτου μην τη ματιασω τη συλλογή! Μπράβο νέε μου! Και εις ανώτερα!
  9. Πως και δεν εχει κανα σχολιο εδω για την 2η σεζον?? εγω απλα να πω οτι τχεροι οσοι δεν ξερουν τι θα γινει και τα βλεπουν πρωτη φορα στην σειρα! αλλα και εμεις που τα ξερουμε δεν νομιζω οτι το απολαμβανουμε λιγοτερο. Συνεχιζει απο περυσι αρκετα δυνατα και πιστα νομιζω στο υλικο. Θα ξανασχολιασω μολις ολοκληρωθει η σεζον
  10. albertus magnus

    The Boys (2019- )

    Και διπλοποσταρω αναγκαστικα. Ξεκινησα να βλεπω την 4η σεζον αφου ειχε βγει και το 7ο επεισοδιο οποτε πρακτικα ειδα σερι και τα 8 επεισοδια μεσα σε 5 μερες. Μου αρεσε παρα πολυ. Πολλες ανατροπες, αρκετη δραση, ενδιαφεροντες νεοι χαρακτηρες, χανουμε και καποιους παλιους και ανεβαζει την αγωνια και γενικα εξείσσεται καλα. Πολλες οι διαφορες πλεον απο το κομικ βεβαια αλλα νομιζω θα καταληξει σιγα σιγα (στο τελος της επομενης σεζον δηλαδη) στη τελικη μαχη και σε παρομοιο τελος με το κομικ. Αναμονη κανα χρονο πλεον
  11. και εγω στα σχολια για γαλλοβελγικα εγραψα παντως. αν ειμαστε μειοψηφια ή οχι θα δειξει. αλλα τελικος κριτης ειναι οι πωλησεις νομιζω.
  12. Οχι ακριβως ταγουδιστης αλλα γενικοτερα καλλιτεχνης. Ο Κωστας Γκουσκουνης γιατι ηθελε να υποδυθει το Καθηγητη Εξειβιερ.
  13. Πωπω ενω εγω ρωτησα δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι εδωσες χιντ την δια μερα κιολας. Δεν το ηξερα αλλα με το αγγλικη τηλεοραση και με καταλληλο γκουγκλαρισμα θα το εβρισκα πιστευω.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.