Jump to content

Θοδωρής Καραπάνος

Members
 • Posts

  521
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Θοδωρής Καραπάνος last won the day on January 12

Θοδωρής Καραπάνος had the most liked content!

About Θοδωρής Καραπάνος

 • Birthday 07/14/2008

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Αθήνα. Όμως για πολλά χρόνιαέμενα σ' ένα μικρό χωριό της Αρμορίκης και περιόδευα στην Καλισότα και στην Άγρια Δύση
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

2,657 profile views

Θοδωρής Καραπάνος's Achievements

Very Active Member

Very Active Member (4/9)

3.4k

Reputation

 1. Ε, εντάξει δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά είμαι ενθουσιασμένος που αγόρασα τον πρώτο μου τόμο από τη συλλογή της Hachette, την οποία σειρά σκοπεύω να συνεχίσω τόμο παρά τόμο για αρχή, κι έπειτα βλέπουμε.
 2. Ναι, αλλά πού θα βρεθούν αυτά καινούρια; Εμφανίζονται νομίζω ορισμένα αντίτυπα ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά θέλει πολλή τύχη να τά βρεις όλα. Πάντως έχεις δίκιο, είναι όντως φοβερά τεύχη και πιστεύω ότι λόγω των ημερών που βγήκαν(οικονομική κρίση) και του χαμηλού τιράζ θα είναι εξίσου και πιο δυσεύρετα μην σού πω από την πρώτη δεκάδα του Τερζόπουλου.
 3. Απλά αναφέρω πως τότε ήταν το καλύτερο, γιατί όχι μόνο είχε πολύ ωραίες ιστορίες, αλλά είχε και πάμπολλα άρθρα, και γεγονός είναι ότι κανένα άλλο περιοδικό τέτοιου προσανατολισμού(χιουμοριστικού) δεν είχε. Επίσης τότε, ήταν ανώτερο ποιοτικά από οποιοδήποτε άλλο έντυπο. Φοβερό χαρτί, χρώματα, καλή και προσεγμένη μετάφραση.
 4. Η Όλιβ, μοιάζει με αυτή του Sagendorf, το ίδιο και ο Πόλντο. Νομίζω ότι δικό του σκίτσο πρέπει να είναι. Αλλά από πού είναι παρμένα τα καρέ;
 5. Πάντως για τους Ναϊτες, αναφέρω το πότε διαλύθηκαν επίσημα. Τώρα εάν δρουν μέχρι σήμερα αλλά ανεπίσημα δεν μετράει. Για τον Διαφωτισμό, δεν τό ήξερα ότι ξεκινάει τότε
 6. Ναι, ευχαριστώ πολύ, τώρα ξέρω τι να περιμένω.
 7. Άκουσε Laz, εάν θέλεις να καταλάβεις γιατί το ΚΟΜΙΞ θεωρείται ένα από τα καλύτερα περιοδικά- κόμικς που εκδόθηκαν ποτέ στην χώρα μας, θα σού πρότεινα να αγοράσεις τα τεύχη 100-170 της Α' περιόδου. Γιατί αυτά; Επειδή, τα πιο παλιά είχαν λίγες σελίδες και κατά μέσο όρο τρεις με τέσσερις ιστορίες(τα πρώτα είχαν μόνο μία) όλες διαμάντια βέβαια, κι από την άλλη, είναι αρκετά ακριβά και κάποια σπανίζουν . Αντιθέτως τα επόμενα είχαν το αντίστροφο πρόβλημα. Είχαν υπερβολικά πολλές ιστορίες, με αποτέλεσμα να δοθεί βάρος στην ποσότητα από την ποιότητα. Η εβδομηντάδα που σού υπέδειξα, πιστεύω πως αναμφίβολα είναι ό,τι καλύτερο έχει εκδοθεί σε ιστορίες αλλά και σε ποιότητα έκδοσης από Disney στην Ελλάδα.
 8. Τι λες τώρα; Έχω μείνει κατάπληκτος! Ήρωες της Marvel στον Διαφωτισμό; Ακούγεται αφενός σούπερ ενδιαφέρον κι αφετέρου μπορεί να ενταχθούν και κάποιες κωμικές σκηνές στο σενάριο. Πάντως οι Ναϊτες διαλύθηκαν τον 14ο αιώνα(πώς φαίνεται η επιρροή του Ρόσα), ενώ ο Μεσαίωνας είχε λήξει περίπου εκατό χρόνια πριν. Πάντως, είμαι περίεργος να μάθω τον λόγο που επιλέχθηκε ως χρονιά το 1602. Γιατί όχι το 1605 ή 1604 ας πούμε.
 9. Να ρωτήσω. Το 1602 που θα δούμε, τι ακριβώς είναι;
 10. Α, ωραία. Ευχαριστώ για τα στοιχεία.
 11. Θα σέ στενοχωρήσω Laz, όμως κατά 99%(διατηρώ μία ελάχιστη επιφύλαξη), το χαρτί είναι χειρότερης ποιότητας- και δη στα τελευταία τεύχη. Όσο για το αν βρίσκονται τα τεύχη, καινούρια, όταν τούς ρώτησα, μού είπαν ότι κρατούν τα τεύχη του ενός χρόνου. Οπότε, τα τελευταία 12 τεύχη τά έχουν σίγουρα στην αποθήκη τους. Τα πιο παλιά, αναδιανέμονται σε περίπτερα και κομικσαδικα.
 12. Καλούτσικες ιστορίες φαίνεται να έχει. Πάντως, προσέξατε ότι στο site δεν έβγαλαν την αναγγελία του τεύχους; Γιατί άραγε;
 13. Ήθελα εδώ και καιρό να σχολιάσω αλλά όλο τό ανέβαλλα. Ακούγεται φοβερό ένα θεματικό τεύχος Ποπαϋ. Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα όμως. Αρχικά εάν αξίζει η ιστορία και δεύτερον εάν γνωρίζουμε ποιος είναι ο σχεδιαστής και ο σεναριογράφος.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.