Jump to content

Θοδωρής Καραπάνος

Members
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Θοδωρής Καραπάνος last won the day on February 24

Θοδωρής Καραπάνος had the most liked content!

Community Reputation

559 Good

7 Followers

About Θοδωρής Καραπάνος

 • Rank
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Birthday 07/14/2008

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Αθήνα
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

328 profile views
 1. @ΚΟΜΙΞΠράγματι, θα κυκλοφορήσει στις 21 του Οκτώβρη στην Γαλλία. Έχει βγει και teaser του νέου άλμπουμ, το οποίο μάλιστα είχε δημιουργήσει μεγάλη συζήτηση δύο σελίδες πιο πίσω !
 2. Να ρωτήσω κάτι; Είχε βγει με την έκδοση του Έθνους; Γιατί, αν ναι τότε λογικό να βγαίνει με αυτό το πλαίσιο. Επίσης, κάτι άλλο που μπορώ να σκεφτώ, είναι πως όλες οι ανατυπώσεις τευχών θα βγαίνουν έτσι για να ταιριάζουν με την έκδοση του Έθνους κι όλα τα καινούργια θα τά βγάζουν όπως το #87; Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ. Πάντως, μεταξύ μας, δεν μπορώ να πω πως τρελλαίνομαι για αυτό το κίτρινο αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι και χάλια
 3. Μα γιατί, αφού τότε όντως είχαν σκλάβες. Και μάλιστα συχνά- για να μην πω τις περισσότερες φορές- ήταν καλλίγραμμες.
 4. Μα σε εσένα φυσικά, που κάθισες, βρήκες όλα τα εξώφυλλα και επίσης, μέ συμπλήρωσες(και σε ευχαριστώ πολύ για αυτό).
 5. Α, και μία ερώτηση. Επειδή το τεύχος με τον Κολοκοτρώνη δεν πρόλαβα να τό αγοράσω και δεν είδα, ενώ το τεύχος με την Μπουμπουλίνα τό είχα ήδη και έτσι δεν τό ξαναπήρα. Παρ' όλα αυτά θέλω να ξέρω. Το τεύχος της Καθημερινής έχει εξτραδάκια για την Μπουμπουλίνα; Γιατί την έκδοση του Βήματος έχει.
 6. Λοιπόν, αν βγουν έτσι όπως τα έχω υπολογίσει, τότε η σειρά θα είναι: -"Καραϊσκάκης"(4/4/2021), στην πρωτότυπη σειρά νούμερο #1268 Μετά, επειδή δεν γνωρίζω την σειρά που έχει επιλέξει η "Καθημερινή" αλλά ούτε και πόσα θα βγουν, θα αναφέρω τα τεύχη που σχετίζονται με την Επανάσταση με βάση τους αριθμούς τους στην πρωτότυπη σειρά που εκδόθηκαν μετά το #1000( και μάλλον η "Καθημερινή" δεν θα εκδώσει παλαιότερα). -"Το χάνι της Γραβιάς"(11/4/2021;), στην πρωτότυπη σειρά νούμερο #1051. -"Μάρκος Μπότσαρης"(18/4/2021;), στην πρωτότυπη σειρά νούμερο #1103. -"Ρήγας Φεραίος"(25/4/2021;), στην πρωτότυπη σειρά νούμερο #1213. -"Αθανάσιος Διάκος"(2/5/2021;), στην πρωτότυπη σειρά νούμερο #1244. -"Ο χορός του Ζαλόγγου"(9/5/2021;), στην πρωτότυπη σειρά νούμερο #1263( συνέβη το 1803 αλλά το έχουμε συνδέσει με την Επανάσταση οπότε πιστεύω πως αξίζει). -"Λάμπρος Κατσώνης"(16/5/2021;), στην πρωτότυπη σειρά νούμερο #1264(δεν ήταν ήρωας του 1821 αλλά προετοίμασε το έδαφος για την Επανάσταση για αυτό και πιστεύω πως αξίζει να μπει, όπως κι ο Ρίγας Φεραίος όπως και το ολοκαύτωμα στο Αρκάδι"). -"Οι Σουλιώτες" (23/5/2021;), στην πρωτότυπη σειρά νούμερο #1265(η μεγαλύτερη ακμή τους ήταν στα τέλη του 18ου αιώνα και στις πολύ αρχές του 19ου αιώνα αλλά βοήθησαν πολύ στην Επανάσταση, και πολλοί από αυτούς βοήθησαν στην πολιορκία του Μεσολογγίου. Εδώ να σημειωθεί πως ανέδειξαν σπουδαίους οπλαρχηγούς και στρατηγούς με γνωστότερο τον Μάρκο Μπότσαρη αλλά και τον Κίτσο Τζαβέλα). -"Το ολοκαύτωμα στο Αρκάδι"(30/5/2021;), στην πρωτότυπη σειρά νούμερο #1266 -"Παπαφλέσσας"(6/6/2021;), στην πρωτότυπη σειρά νούμερο #1267 -"Αρματωλοί και κλέφτες- Νικοτσαράς- Βλαχάβας"(13/6/2021;), στην πρωτότυπη σειρά νούμερο #1269 -"Αρματωλοί και κλέφτες- Μηλιώνης-Ανδρούτσος"(20/6/2021;), στην πρωτότυπη σειρά νούμερο #1270 Να πω εδώ, το τεύχος "Κολοκοτρώνης" είναι το τεύχος #1059 και η "Μπουμπουλίνα" το #1230 και ο "Καραϊσκάκης" το #1268. Θέλω να πιστεύω πως τα ενδιάμεσα τεύχη θα εκδοθούν αργότερα, γιατί αλλιώς θα είναι κρίμα.
 7. Το δεύτερο τεύχος, θα είναι για την Μπουμπουλίνα. Τώρα, όσον αφορά τα πόσα τεύχη θα βγάλει, δεν μπορώ να σού πω διότι δεν γνωρίζω.
 8. Για πρώτη φορά ήταν τέλειο. Εμένα, το πρώτο μου σχόλιο, ήταν ένα : "Yπέροχο". Ελπίζω, με τον καιρό, να κάνεις εκτενέστερα αφιερώματα αλλά και να μάθεις καινούργια πράγματα. Γιατί, στην πραγματικότητα, αυτό το φόρουμ έχει δημιουργηθεί για να μπορούμε να ανταλλάσσουμε ιδέες, απόψεις αλλά και γνώσεις πάνω στο αγαπημένο μας θέμα: Τα κόμικς! Απόλαυσέ τό λοιπόν, και καλώς ήρθες.
 9. Αξιόλογη η δουλειά σου. Σού εύχομαι να γίνεις ένας σπουδαίος σχεδιαστής.
 10. Καλά, αυτός πια... ασχολίαστος. Μα, καλά νομίζουν πως έχουν τεύχη που δεν μπορείς να βρεις αλλού;
 11. Μα αν είναι δυνατόν!!! Εκατό ευρώ για ένα μεταχειρισμένο τεύχος. Και να πω ότι ήταν πράγματι σπάνιο πάει στα κομμάτια! Αυτό, μπορείς να το βρεις και σε καλύτερη κατάσταση-και σίγουρα σε καλύτερη τιμή- σε πολλά άλλα μαγαζιά. Εν τω μεταξύ, διαβάστε και την περιγραφή. Δηλαδή, πραγματικά μερικοί έχουν πολύ θράσος.
 12. Παιδιά, όπως είπατε κι εσείς, οι μοναδικές ιστορίες που αξίζουν, είναι κάπως του Μπλέκ και σίγουρα του Λάργκο( σ' εμένα αρέσει λίγο κι ο Ελ Ζαμπάτο). Λέτε, να βγάλουν σε αυτόνομη έκδοση τον Λάργκο που είναι το δυνατό χαρτί του τεύχους; Κι επίσης πιστεύω πως είναι λογικό να βάζουν μισή ιστορία σε κάθε τεύχος για να τους φτάσει για περισσότερα τεύχη. Αν είναι θα τόν βγάλουν αυτόνομο όταν ολοκληρωθεί στο Μπλεκ .
 13. Σε ευχαριστώ φίλε @hudson.Mε βοηθάς πάρα πολύ! Ευχαριστώ! Προφανώς -όπως έχει αναφερθεί πολλάκις- η ζήτησή του το έκανε από τριμηνιαίο διμηνιαίο κι ύστερα μηνιαίο. Πάντως, και σε εμένα αρέσει αρκετά γιατί έχει τύχει πολλές φορές οι ιστορίες του να είναι ανώτερες και απ' του ΚΟΜΙΞ αλλά και απ' τις δευτερεύουσες του Μίκυ Μάους.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.