Jump to content
Από τις 25/11 έως και τις 28/11 η ΛΕΦΙΚ και το e-shop της θα παραμείνουν κλειστά, λόγω του ATHENSCON.

Θοδωρής Καραπάνος

Members
 • Posts

  1,525
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Θοδωρής Καραπάνος last won the day on November 27

Θοδωρής Καραπάνος had the most liked content!

About Θοδωρής Καραπάνος

 • Birthday 07/14/2008

Retained

 • Member Title
  Οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει μια παπάντζα κι από κάτω να γράψει Όσκαρ Ουάιλντ

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Αθήνα. Όμως για πολλά χρόνια έμενα σ' ένα μικρό χωριό της Αρμορίκης και περιόδευα στην Καλισότα και στην Άγρια Δύση
 • Country
  Greece
 • Interests
  Κόμικς,Ιστορία, Srar wars κι ό,τι άλλο εμφανιστεί και δείχνει ενδιαφέρον.

Recent Profile Visitors

5,291 profile views

Θοδωρής Καραπάνος's Achievements

Μόνιμος θαμώνας

Μόνιμος θαμώνας (5/9)

8.9k

Reputation

 1. ΠΡΟΣΟΧΗ- ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σύμφωνα με τον κύριο στο ταμείο του περιπτέρου της Anubis στο φεστιβάλ, ο νέος τόμος της σειράς, θα εκδοθεί μέσα στο 2023, με ένα αίσθημα βεβαιότητας. Θέλω πολύ να τον πιστέψω!!!!!!!
 2. Εντάξει, δεν λέω ότι δεν είναι καλός, αλλά πραγματικά, δείχνει αρκετά πιο "ανάλαφρος" απ' ότι στα κόμικς!
 3. Εντόπισα, ένα ακόμη πρόβλημα. Όπως βλέπετε, υπάρχουν δύο quiz:" Πρώτες εμφανίσεις των ηρώων της Marvel 8". Παρακαλώ να διαγραφεί το ένα!
 4. !!!!!!!!!!!!Πώς τον έχουν κάνει έτσι; Αγνώριστος! Για να δω και τους υπόλοιπους να αλλάζετε σιγά- σιγά!
 5. Ορίστε λοιπόν, ο πρώτος για φέτος! Από ποιο κόμικ είναι; Για τα πρακτικά, να ανεβάσω κι εγώ το δικό μου:
 6. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι πλακατζίδικο νήμα είναι τούτο; Γιατί έχει ατονίσει έτσι; Που λέτε, όπως καθόμουν ακούω από το παράθυρο το γέλιο μιας μάγισσας! Βγαίνω και τι να δω; Η Φούρκα, αυτή η παλιόγρια(!) είχε αρπάξει τον Oddie, της Arlene και τον Pooky! Θα μου τους επιστρέψει στις 6/01! Μέχρι τότε, εγώ ντύθηκα Αη- Βασίλης, να πνίξω τον καημό μου Προκαλώ, όλα τα μέλη να βάλουν εποχιακά avatars! Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μερικούς- μερικούς που δεν έχουν αλλάξει ποτέ avatar(γκουχ γκουχ @ Indian )! Πάμε λοιπόν!!!!!!!!!!!!!
 7. @ ManaLeak13 , ναι, νωρίς μπορεί να είναι, αλλά εμένα, αυτή η επέκταση των τριάντα κι όχι εξήντα τόμων, μου χτύπησε άσχημα. Πάντως, γενικά, για να ανακοινωθεί μια έκδοση πάει να πει ότι ετοιμάζεται μήνες. Δηλαδή, αν λίγο πριν το καλοκαίρι ανακοινώσουν επέκταση της σειράς, από τον ~Ιανουάριο θα πρέπει να ετοιμάζεται( νομίζω)
 8. Α, επίσης παρένθεση, κανονικά θα είχα και τα δύο πρώτα trades του Saga να σας δείξω, μα λόγω κρυολογήματος που με ταλαιπωρεί κάμποσες μέρες, δεν πήγα να τα παραλάβω. Θα μου πείτε:" Τότε, πώς πήγες στο Athens Con"; Πρώτον, έκατσα πολύ λίγη ώρα, δεύτερον, είχα κάνει πρώτα ένα σωρό τεστ, τρίτον, ήμουν με -σχεδόν- κλειστή φωνή.
 9. Λοιπόν, αφού έδωσα τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους συνφορουμίτες που έδειξαν τα νέα τους αποκτήματα, ας ποζεριάσω κι εγώ λιγουλάκι! Γενικές αγορές τον τελευταίο καιρό( είναι και κάτι άλλα ψιλά) Από ΛΕΦΙΚ χθες( βλέπετε, δεν τίμησα τις καινούριες κυκλοφορίες. Προτίμησα τις ΒΑΒΕΛ( βέβαια κοπανάω το κεφάλι μου που δεν αγόρασα τον καινούριο Δικαστή, ή το νέο Μπλεϊκ και Μόρτιμερ, αλλά θα αποκτηθούν κι αυτά τα Χριστούγεννα))! Από @ Lord Makro ! Δεν μπόρεσα να αντισταθώ
 10. Από αυτά που είπαν οι παραπάνω( αλλά μετά κι από έναν επιτόπιο έλεγχο του τόμου μου), συμπεραίνω, πως έπεσες σε ελαττωματικό. Θα σε συμβούλευα να τον αλλάξεις Πάντως, για τις αγορές!
 11. Καλά, αυτό εννοείται! Γενικά, πολλοί εκδότες έχουν εφαρμόσει αυτό το τέχνασμα. Ακόμη κι ο Τερζόπουλος, στα Κλασικά! Διαφωνώ! Ίσως το μόνο σημείο του σχολίου σου που διαφωνώ! Μα, η συλλογή της Hachette, θέλει να κάνει αυτό ακριβώς, να σου παρουσιάσει τις κλασικότερες ιστορίες της Marvel, δίχως να νοιάζεται πότε γράφτηκαν. Αυτό που θα ήθελα εγώ, θα ήταν να έχουν ξεκινήσει χρονολογικά, μιας που πολλά τα events κι άρα, μεγαλύτερος ο κίνδυνος να μπερδευτείς ή ακόμα και να.. απορρίψεις μια ιστορία( επειδή προφανώς δεν θα την καταλαβαίνεις). Πάντως, δεν πιστεύω ότι θα βγει συλλογή της DC. Βασικά, είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε. Θα δούμε. Όσον αφορά, την επέκταση της σειράς, πιστεύω ότι μάλλον δεν θα γίνει μετά τους 90 τόμους. Η Hachette, όταν ήταν να επεκταθεί, ανακοίνωσε άλλους εξήντα τόμους( όσους δηλαδή ξεκίνησε). Τώρα, γιατί ανακοινώθηκαν μόλις τριάντα τόμοι...
 12. Ωραία, πολλά σχόλια μαζεύτηκαν, ώρα για ένα συγκεντρωτικό ποστ! @ tomas good , πραγματικά εντυπωσιακή αγορά Ευτυχώς, δεν έχω τα Κόρτο( πέραν της Μπαλάντας), οπότε σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω την καταπληκτική αύτη θήκη! @ Captain Cooper , λίγα και καλά που λέει και η παροιμία. Ζηλεύω κυρίως το DCeased( έχω διαβάσει τα Marvel zombies, που νομίζω είναι κάτι παρεμφερές). @ Ion , με απογοητεύεις! Περίμενα να δω κανένα τούβλο( από αυτά που μας έχεις συνηθίσει), αλλά μάλλον τελείωσες την οικοδομή, αγόρασες ό,τι έχει βγει σε HC στην Αμερική και είπες:" Δεν το ρίχνω στα ελληνικά" @ Rombax , τα Disney από το Solaris δεν τα πήρες; Αν ναι, τι ώρα, γιατί μπορεί να συναντηθήκαμε. Εγώ πέρασα από το μαγαζί κατά τις 19:15( περίπου) κι ύστερα έφυγα! Πάντως, για άλλη μία φορά με εντυπωσιάζεις με τις αγορές σου! @ diotsoumas , ιδιώτη είχε έναν, αλλά πουλούσε μόνο τευχάκια Marvel. Θα συμφωνήσω ότι από τιμές, δεν είχε και τόσο μεγάλες ευκαιρίες. Πολύ καλές αγορές- το Lost Girls, είναι καλό; Ρωτάω, γιατί δεν το είχα ακούσει ξανά. @ PowerRangers8 , όντως πολύ καλές αγορές! Καλοδιάβαστα εύχομαι @ Argail , καμιά βδομάδα είχα να δω ποστ σου και χάρηκα! Εξαίσιες αγορές! Προσψπικά, ξεχωρίζω το No Passaran, αλλά και τα Καμμένα Βούρλα( θα γράψω κιόλας μια κριτική να ζωντανέψσει κάπως το αντίστοιχο νήμα)! @ Lelis , σε ζηλεύω πάρα πολύ! Τόσο για την ποσότητα, όσο και την ποιότητα των αγορών σου! Τέλος, για να μην νομίζει ότι τον ξέχασα, να πω κι ένα στον φίλο @ popoclaw7 , για τις πανέμορφες αγορές του! λοιπόν, κι εύχομαι να σε βλέπουμε συχνότερα να ομορφαίνεις το νήμα αυτό με τις αγορές σου!
 13. Όχι, κανένα λάθος δεν κάνεις! Είχα επισκεφθεί ξανά την εκδήλωση το 2019 και γνώριζα πώς είναι. Απλά, λέω, ότι προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για τους cosplayers, τα παιχνίδια ρόλων, τα εμπορεύματα όπως: ρούχα, δαχτυλιδάκια, αυτάκια ή ακόμη κι επιτραπέζια. Βέβαια, καλό είναι να υπάρχουν, γιατί έτσι αυξάνεται η επισκεψιμότητα του φεστιβάλ, με αποτέλεσμα κόσμος άσχετος ή μη μυημένος στα κόμικς, να μπορεί να έρθει και να περάσει εξ΄ ίσου καλά. Απλά, θα ήθελα να αφορά περισσότερο τα κόμικς. Περισσότεροι πάγκοι με πωλητές, ίσως ένας- δύο περισσότεροι καλεσμένοι και ίσως κάποια ομιλία κάποιου εκδότη(;)
 14. @ germanicus Κι εγώ ενθουσιάστηκα μπορώ να πω, αλλά νομίζω, ότι ο Κολοκοτρώνης- Σκρουτζ, είναι που πραγματικά έκλεψε την παράσταση! Αλλά ας πω τις εντυπώσεις μου από το φεστιβάλ: Ιδανικά, θα ήθελα να είχα μια βαλίτσα με χρήματα και να αγοράσω οτιδήποτε χάρτινο υπήρχε εκεί! Τέλος πάντων, κάποια στιγμή, πέρασα- μαζί με τους γονείς μου- μπροστά από την ομιλία του Montagliani και δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα... Τα είπε πολύ ωραία για τη λογοκρισία και την πολιτική ορθότητα στην Ιταλία, αλλά έχω την αίσθηση ότι επιμένει στο ερωτικό - μεταφυσικό κόμικ το οποίο θεωρώ ότι έχει πεθάνει! Επίσης, κάτι άλλο που δε μου άρεσε, είναι ότι πέρα από τις ομιλίες και τα δέκα- αν δε κάνω λάθος κομικσάδικα/εκδόσεις( Anubis, Οξύ/ Brainfood, Jemma, Oops comics, Solaris, ΛΕΦΙΚ, Phase Productions, Polaris, Star comics, Μικρός Ήρως), όλα τα άλλα δεν αφορούσαν άμεσα τα κόμικς. Είχε επιτραπέζια, διάφορα εμπορικά καταστήματα, cosplayers κα τα οποία έναν αμιγώς κομικσά( όπως εγώ) αφήνουν παγερά αδιάφορο. Δηλαδή, ένοιωσα ότι δεν ήταν ένα κομικσοφεστιβάλ, αλλά ένα φεστιβάλ, που είχε και κόμικς. Το 2019, νομίζω δεν ήταν έτσι. Μπορεί και να μου φαίνεται( μιας που ήταν η πρώτη μου επίσκεψη σε φεστιβάλ) αλλά δινόταν- πιστεύω- περισσότερο βάρος στα κόμικς, παρά σε όλα τα υπόλοιπα. Είχε- απ' όσο θυμάμαι και πολλούς μικρο- πωλητές, οπότε είχες και περισσότερες επιλογές στο τι θα αγόραζες! Επίσης, κάτι τελευταίο που με εκνεύρισε, ήταν οι τιμές των Disney στο Solaris! Ενώ γενικά εκτιμώ το κατάστημα, τόσο για τη μακρά του πορεία, όσο και για την ποικιλία του, οι τιμές των Disney είναι απαράδεκτη! Φερ' ειπείν, βρήκα ένα Μεγάλο Μίκυ( όχι από τα πρώτα) στα 17€ τιμή παράλογα ακριβή! Όπως και το ΚΟΜΙΞ #1 της Καθημερινής στα 10€ επίσης παράλογη τιμή για ένα τεύχος που βρίσκεται ακόμη σχετικά εύκολα και κυκλοφόρησε πρώτη φορά πριν οκτώ χρόνια. Φιλική συμβουλή, τιμήστε το Solaris, είναι εξαιρετικό κατάστημα,έχει τεράστια γκάμα τίτλων σε προσιτές τιμές, αλλά κάντε μια χάρη στον εαυτό σας( και στο πορτοφόλι σας) κι αγοράστε τα Disney περιοδικά σας από κάπου αλλού. Στα θετικά του φεστιβάλ ο πλουραλισμός στους Έλληνες καλλιτέχνες. Πολύ με χαροποίησε αυτό! Επίσης, πολύ χάρηκα που γνώρισα από κοντά τον @ Indian , την @ olia και τον @ Lord Makro , αλλά και που συνάντησα ξανά, άτομα που είχα γνωρίσει στο παρελθόν, όπως ο πρόεδρος @ Valtasar , ο @ Loss αλλά και τον ντεντέκτιβ του φόρουμ @ Μενίγ Πουαγώ !
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.