Jump to content
 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΝΕΑ - ΒΟΗΘΕΙΑ

  1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΒΟΗΘΕΙΑ

   Ελάτε να γνωριστούμε και δοκιμάστε τις λειτουργίες της Κοινότητας !

   28,086
   posts
  2. ΝΕΑ

   Όλα τα νέα από την Ελληνική και Διεθνή σκηνή των Κόμικς !

   62,310
   posts
 2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

  1. 114,014
   posts
  2. 13,238
   posts
 3. ΧΑΛΑΡΩΜΑ

  1. 118,644
   posts
  2. 17,008
   posts
  3. 15,061
   posts
 • Our picks

  • Διαγωνισμός : graphic novel SHAZAM! από τις εκδόσεις ΟΞΥ
   Άλλος ένας μεγάλος διαγωνισμός από τη ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΟΜΙΚΣ !
   Οι εκδόσεις ΟΞΥ/BRAINFOOD μας προσέφεραν 2 αντίτυπα του graphic novel SHAZAM! (ο γνωστός μας Κάπταιν Μάρβελ) κυκλοφορίας 5/4/2019 αξίας 22 € !
   Το ένα αντίτυπο κληρώθηκε και το κέρδισε το μέλος της Λέσχης Φίλων Κόμικς she-hulk.
   Το άλλο αντίτυπο θα κληρωθεί το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιουλίου στις 11:59 και θα το κερδίσει ένα από τα μέλη του Greekcomics που θα απαντήσουν εδώ.
    • Like
   • 45 replies
  • Διαγωνισμός: ΨΗΦΙΔΩΤΟ του Χριστούλια-Ζαφειριάδη των εκδόσεων Jemma Press
   ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ !!!

   Τα δώρα από την ΛΕΦΙΚ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό γιατί μας αρέσει να κάνουμε δώρα και είναι υπέροχο να διαβάζουμε κόμικς !!!

   Αυτή τη φορά η προσφορά έρχεται από την JEMMA PRESS και είναι η τελευταία κυκλοφορία του Χριστούλια-Ζαφειριάδη ΨΗΦΙΔΩΤΟ, ένα μοναδικό κόμικ που αξίζει να διαβαστεί από όλους μας

   Ένα αντίτυπο κληρώθηκε για τα μέλη της Λέσχης και το κέρδισε το μέλος μας από το Ναύπλιο Iraklis.

   Το άλλο αντίτυπο θα κληρωθεί το βράδυ της Τετάρτης 3ης Ιουλίου και θα το κερδίσει ένας από τα μέλη του GC που θα απαντήσει στό το θέμα. Οι απαντήσεις στα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης (Facebook, Twitter) ΔΕΝ παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό.

   Ο νικητής, αν είναι εντός Αττικής θα το παραλάβει από τη Λέσχη Φίλων Κόμικς (Ιερά Οδός 14) ενώ αν είναι εκτός Αττικής θα το παραλάβει δωρεάν στη διεύθυνση που θα μας δηλώσει με προσωπικό μήνυμα.
   Δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ :https://www.greekcomics.gr/forums/index.php?/topic/41382-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B4%CF%89%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CF%8C%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-jemma-press/&tab=comments#comment-573383
   #GreekComics #lefik
    • Thanks
    • Respect
    • Like
   • 43 replies
  • Διαγωνισμός : BATMAN ΛΕΥΚΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ των εκδόσεων Οξύ
   Και τα ωραία δωράκια συνεχίζονται από τη Λέσχη Φίλων Κόμικς.....

    
   Οι εκδόσεις ΟΞΥ, σε συνεργασία με την Λέσχη Φίλων Κόμικς, διαθέτουν ένα (1) δωρεάν αντίτυπο του BATMAN ΛΕΥΚΟΣ ΙΠΟΤΗΣ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής μέσα στο θέμα που έχει ανοίξει στο φόρουμ greekcomics.gr και μόνο εκεί. Οι απαντήσεις στο facebook και τα υπόλοιπα social media της λέσχης, δεν λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό.
    
   Ένα αντίτυπο ήδη κληρώθηκε για τα μέλη της ΛΕΦΙΚ και το κέρδισε το μέλος @Ion
    
   Σημείωση: Θα πρέπει να αναφέρετε ρητά πως δηλώνετε συμμετοχή, για να μπορούμε να ξεχωρίσουμε την δήλωση από τις λοιπές συζητήσεις που θα προκύψουν στα σχόλια. 
    
   Ο διαγωνισμός θα κρατήσει μέχρι τις 22 Ιουνίου του 2019, και ο νικητής θα επιλεχθεί με ένα από τα προγράμματα τυχαίας παραγωγής αποτελεσμάτων που υπάρχουν στο net. Ο νικητής θα παραλάβει το αντίτυπο από την έδρα της Λέσχης (Ιερά οδός 14) αν είναι από την Αθήνα, ενώ αν είναι από την επαρχία θα τα παραλάβει χωρίς επιβάρυνση στο σπίτι του. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μας προμηθεύσει το συντομότερο δυνατόν με την διεύθυνση του, μέσω προσωπικού μηνύματος σε εμένα ή τον Valtasar, για να προωθηθεί η αποστολή.
    
   Καλή επιτυχία σε όλους!
    

    
    
   ---------------------------
    
    • Thanks
    • Like
   • 64 replies
  • 10 χρόνια ΛΕΦΙΚ !! Γενέθλια 8 Ιουνίου στις 8μμ !
   Η αγαπημένη μας Λέσχη Φίλων Κόμικς κλείνει τα 10 χρόνια λειτουργίας !!!
    
   Μετά από δεκάδες τρικυμίες, πολλά καρδιακά επεισόδια, πολλές χαρές με φοβερές συζητήσεις και κέφι, 2 μετακομίσεις και πάαααααρα πολλά κόμικς, φτάσαμε στα δέκατα γενέθλιά μας
    
   Όσοι/όσες θέλετε να γιορτάσουμε αυτό το τόσο ασυνήθιστο γεγονός, ελάτε να σβήσουμε τα κεράκια μας το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στην Ιερά Οδό 14, στο ωραιότερο στέκι κόμικς στην Ελλάδα!
    
   Σας περιμένουμε όλους και όλες
    

    
    • Thanks
    • Like
   • 10 replies
  • Διαγωνισμός: Πρώτος Κατάλογος Ελληνικών Εκδόσεων Κόμικς - Hardcover
   Ήρθε η ώρα να δώσουμε και κάτι που σχετίζεται με το φόρουμ μας.
    
   Το 2011, εκδόθηκε ο πρώτος κατάλογος Ελληνικών εκδόσεων Κόμικς από τις εκδόσεις esperos, ο οποίος περιείχε υλικό που είχε συλλεχθεί από τις παρουσιάσεις του φόρουμ και είχαν συμμετάσχει άμεσα ή έμμεσα εκατοντάδες μέλη. Ο κατάλογος περιέχει ότι έντυπο έχει κυκλοφορήσει από το 1939 μέχρι και το 2010 και περιέχει τουλάχιστον 50% ύλη με κόμικς στις σελίδες του.
    
   Αυτό που δεν είναι γνωστό σε πολλούς, είναι πως είχαν βγει και κάποια κομμάτια σε σκληρόδετη έκδοση, η οποία έχει σχεδόν εξαντληθεί πλέον. Δύο (2) από αυτά τα κομμάτια θα διατεθούν σε δύο τυχερούς που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσα στο θέμα που έχει ανοίξει στο φόρουμ greekcomics.gr και μόνο εκεί. Οι απαντήσεις στο facebook και τα υπόλοιπα social media της λέσχης, δεν λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό.
    
   Σημείωση: Θα πρέπει να αναφέρετε ρητά πως δηλώνετε συμμετοχή, για να μπορούμε να ξεχωρίσουμε την δήλωση από τις λοιπές συζητήσεις που θα προκύψουν στα σχόλια.
    
   Ο διαγωνισμός θα κρατήσει μέχρι τις 05 Ιουνίου του 2019, και οι νικητές θα επιλεχθούν με ένα από τα προγράμματα τυχαίας παραγωγής αποτελεσμάτων που υπάρχουν στο net. Οι νικητές θα παραλάβουν το αντίτυπο τους από την έδρα της Λέσχης (Ιερά οδός 14) αν είναι από την Αθήνα, ενώ αν είναι από την επαρχεία θα το παραλάβουν χωρίς επιβάρυνση στο σπίτι τους. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μας προμηθεύσουν το συντομότερο δυνατόν με την διεύθυνση τους μέσω προσωπικού μηνύματος στον γραφών για να προωθηθεί η αποστολή.
    
   Καλή επιτυχία σε όλους!
    

    
    • Thanks
    • Like
   • 63 replies
  • Διαγωνισμός: CONAN - ΕΠΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ των εκδόσεων Anubis
   Οι εκδόσεις Anubis, σε συνεργασία με το φόρουμ μας και την Λέσχη Φίλων Κόμικς, θα διαθέσουν ένα (1) δωρεάν αντίτυπο του Conan - Επικές Περιπέτειες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής μέσα στο θέμα που έχει ανοίξει στο φόρουμ greekcomics.gr και μόνο εκεί. Οι απαντήσεις στο facebook και τα υπόλοιπα social media της λέσχης, δεν λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό.
    
   Ένα αντίτυπο ήδη κληρώθηκε για τα μέλη της ΛΕΦΙΚ και το κέρδισε το μέλος KILLMATH.

   Ο τρέχων διαγωνισμός είναι ανοιχτός προς όλους.
    
   Σημείωση: Θα πρέπει να αναφέρετε ρητά πως δηλώνετε συμμετοχή, για να μπορούμε να ξεχωρίσουμε την δήλωση από τις λοιπές συζητήσεις που θα προκύψουν στα σχόλια. 
    
   Ο διαγωνισμός θα κρατήσει μέχρι τις 30 Μαΐου του 2019, και ο νικητής θα επιλεχθεί με ένα από τα προγράμματα τυχαίας παραγωγής αποτελεσμάτων που υπάρχουν στο net. Ο νικητής θα παραλάβει το αντίτυπο από την έδρα της Λέσχης (Ιερά οδός 14) αν είναι από την Αθήνα, ενώ αν είναι από την επαρχεία θα τα παραλάβει χωρίς επιβάρυνση στο σπίτι του. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μας προμηθεύσει το συντομότερο δυνατόν με την διεύθυνση του μέσω προσωπικού μηνύματος σε εμένα ή τον Valtasar, για να προωθηθεί η αποστολή.
    
   Καλή επιτυχία σε όλους!
    
    • Thanks
    • Like
   • 48 replies
  • Διαγωνισμός: Saga Τόμος Ένα των εκδόσεων Οξύ
   Οι εκδόσεις Οξύ, σε συνεργασία με το φόρουμ μας και την Λέσχη Φίλων Κόμικς, θα διαθέσουν ένα (1) δωρεάν αντίτυπο του Saga, Τόμος Ένα σε έναν τυχερό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής μέσα στο θέμα που έχει ανοίξει στο φόρουμ greekcomics.gr και μόνο εκεί. Οι απαντήσεις στο facebook και τα υπόλοιπα social media της λέσχης, δεν λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό.
    
   Σημείωση: Θα πρέπει να αναφέρετε ρητά πως δηλώνετε συμμετοχή, για να μπορούμε να ξεχωρίσουμε την δήλωση από τις λοιπές συζητήσεις που θα προκύψουν στα σχόλια.
    
   Ο διαγωνισμός θα κρατήσει μέχρι τις 08 Μαΐου του 2019, και ο νικητής θα επιλεχθεί με ένα από τα προγράμματα τυχαίας παραγωγής αποτελεσμάτων που υπάρχουν στο net. Ο νικητής θα παραλάβει το αντίτυπο από την έδρα της Λέσχης (Ιερά οδός 14) αν είναι από την Αθήνα, ενώ αν είναι από την επαρχεία θα το παραλάβει χωρίς επιβάρυνση στο σπίτι του. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μας προμηθεύσει το συντομότερο δυνατόν με την διεύθυνση του μέσω προσωπικού μηνύματος στον γραφών για να προωθηθεί η αποστολή.
    
   Καλή επιτυχία σε όλους!
    
    • Thanks
    • Like
   • 54 replies
  • Διαγωνισμός: Δύο αντίτυπα του Ματωμένο Γαλάζιο
   Οι δημιουργοί Ferruccelli & Δημήτρης Παπαδής, σε συνεργασία με το φόρουμ μας και την Λέσχη Φίλων Κόμικς, θα διαθέσουν δύο (2) δωρεάν αντίτυπα της νέας τους δουλειάς Ματωμένο Γαλάζιο σε δύο τυχερούς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής μέσα στο θέμα που έχει ανοίξει στο φόρουμ greekcomics.gr και μόνο εκεί. Οι απαντήσεις στο facebook και τα υπόλοιπα social media της λέσχης, δεν λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό.
    
   Σημείωση: Θα πρέπει να αναφέρετε ρητά πως δηλώνετε συμμετοχή, για να μπορούμε να ξεχωρίσουμε την δήλωση από τις λοιπές συζητήσεις που θα προκύψουν στα σχόλια.
    
   Ο διαγωνισμός θα κρατήσει μέχρι τις 23 Απριλίου του 2019, και οι νικητές θα επιλεχθούν με ένα από τα προγράμματα τυχαίας παραγωγής αποτελεσμάτων που υπάρχουν στο net. Οι νικητές θα παραλάβουν το αντίτυπο από την έδρα της Λέσχης (Ιερά οδός 14) αν είναι από την Αθήνα, ενώ αν είναι από την επαρχεία θα το παραλάβουν χωρίς επιβάρυνση στο σπίτι τους. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μας προμηθεύσουν το συντομότερο δυνατόν με την διεύθυνση τους μέσω προσωπικού μηνύματος στον γραφών για να προωθηθεί η αποστολή.
    
   Καλή επιτυχία σε όλους!
    
    • Thanks
    • Like
   • 26 replies
  • Διαγωνισμός: Υπομονή, των εκδόσεων Οξύ
   Οι εκδόσεις Οξύ, σε συνεργασία με το φόρουμ μας και την Λέσχη Φίλων Κόμικς, θα διαθέσουν ένα (1) δωρεάν αντίτυπο του Υπομονή σε έναν τυχερό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής μέσα στο θέμα που έχει ανοίξει στο φόρουμ greekcomics.gr και μόνο εκεί. Οι απαντήσεις στο facebook και τα υπόλοιπα social media της λέσχης, δεν λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό.
    
   Σημείωση: Θα πρέπει να αναφέρετε ρητά πως δηλώνετε συμμετοχή, για να μπορούμε να ξεχωρίσουμε την δήλωση από τις λοιπές συζητήσεις που θα προκύψουν στα σχόλια.
    
   Ο διαγωνισμός θα κρατήσει μέχρι τις 15 Απριλίου του 2019, και ο νικητής θα επιλεχθεί με ένα από τα προγράμματα τυχαίας παραγωγής αποτελεσμάτων που υπάρχουν στο net. Ο νικητής θα παραλάβει το αντίτυπο από την έδρα της Λέσχης (Ιερά οδός 14) αν είναι από την Αθήνα, ενώ αν είναι από την επαρχεία θα το παραλάβει χωρίς επιβάρυνση στο σπίτι του. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μας προμηθεύσει το συντομότερο δυνατόν με την διεύθυνση του μέσω προσωπικού μηνύματος στον γραφών για να προωθηθεί η αποστολή.
    
   Καλή επιτυχία σε όλους!
    
    • Thanks
    • Respect
    • Like
   • 46 replies
  • Διαγωνισμός: 8 διπλές προσκλήσεις για το Hellboy: Ξαναγύρισα από την Κόλαση
   Ο Hellboy επιστρέφει στον κινηματογράφο και η Odeon σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ, το φόρουμ greekcomics.gr και την Λέσχη Φίλων Κόμικς, μοιράζουν 8 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Hellboy: Ξαναγύρισα από την Κόλαση την  Τετάρτη, 10-04-2019, στους κινηματογράφους Odeon STARCITY (Λ. Συγγρού 111 & Λεοντίου, Νέος Κόσμος). Η ώρα θα ανακοινωθεί σύντομα. Ο διαγωνισμός θα κρατήσει μέχρι της 06-04-2019.
    
   Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή στα σχόλια του θέματος στο φόρουμ greekcomics.gr. Οι νικητές θα παραλάβουν την πρόσκληση από το ταμείο του κινηματογράφου την μέρα της προβολής. Οι νικητές θα επιλεχθούν με ένα από τα προγράμματα τυχαίας παραγωγής αποτελεσμάτων που υπάρχουν στο net.
    
    
   Σημείωση: Θα πρέπει να αναφέρετε ρητά πως δηλώνετε συμμετοχή, για να μπορούμε να ξεχωρίσουμε την δήλωση από τις λοιπές συζητήσεις που θα προκύψουν στα σχόλια. 
    
    
   Περίληψη
   Ο Hellboy επιστρέφει από την κόλαση στην Αγγλία, όπου πρέπει να νικήσει την παντοδύναμη μάγισσα Νίμουε, σύντροφο του Μέρλιν και γνωστή ως «Βασίλισσα του Αίματος» ή «Κυρά της Λίμνης» από τον μύθο του Αρθούρου. H Νίμουε, βρίσκεται φυλακισμένη ως τη μέρα που θα καταφέρει να απελευθερωθεί και να συγκρουστεί σε μια επική μάχη με τον Hellboy, μια μάχη ικανή να φέρει το τέλος του κόσμου. Στόχος της η καταστροφή της ανθρωπότητας και ο μόνος που μπορεί να την σταματήσει είναι ο Hellboy. Πιο βίαιος, πιο αιμοδιψής και πιο σαρκαστικός από ποτέ.
    
   Πληροφορίες
   Σκηνοθεσία: Νιλ Μάρσαλ
   Ηθοποιοί: Ντέιβιντ Χάρμπουρ, Ίαν ΜακΣέιν, Σάσα Λέιν, Μίλα Γιόβοβιτς, Ντάνιελ Ντάε Κιμ
   Διάρκεια: 125 λεπτά
   Είδος ταινίας: ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
   Καταλληλότητα ταινίας: ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ
    • Thanks
    • Respect
    • Like
   • 72 replies
 • General Statistics

  26,750
  Total Topics
  458,225
  Total Posts
  5,852
  Total Members
  Νικόλαος του Αν.
  Newest Member
  Νικόλαος του Αν.
  Joined 07/15/2019 12:56 PM
 • Who was online  208 Users were Online in the last 24 hours

 • Group Legend

  Αυτές είναι οι ομάδες του GreekComics. Κάντε κλικ σε μια ομάδα για να δείτε τα μέλη που την απαρτίζουν. Οι πρώτες 5 ομάδες ανήκουν στην Διοικητική Ομάδα.

 • Board Life Information

  08/30/2006 01:30 PM
  Date of forum creation
  12 years, 10 months, 16 days, 13 hours and 17 min
  Forum exists
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.