Μετάβαση στο περιεχόμενο

Indian

Administrator
  • Περιεχόμενο

    12877
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    425

Indian τελευταία νίκη Φεβρουαρίου 27

Indian είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Συνολική φήμη στο GC

94171 Πολύ Δημοφιλής

Σχετικά με το μέλος Indian

  • Γενέθλια 12/12/1981

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Αιγάλεω
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

23914 προβολές προφίλ
  1. Πρόσφατα εντόπισα μία εικόνα που περιγράφει την πορεία του παπιού της Honda στο πέρασμα των ετών και είπα να το μοιραστώ μαζί σας.
  2. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν άσπρα σορτσάκια, γαλάζιες φανέλες και... άσπρα σκουφάκια!
  3. Indian

    The Crow

    Μου άρεσε! Βγάζει την σκοτεινιά και το brutal στοιχείο που πρέπει να υπάρχει σε μία ταινία με αυτόν τον χαρακτήρα!
  4. Indian

    ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ

    Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του τρίτου τεύχους εβρέθη, εσκαναρίσθη κι εμεταφέρθη εις την βάσην μας!
  5. Indian

    ΝΤΟΝΑΛΝΤ

    Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του τεύχους #117 σκαναρίστηκε κι ανέβηκε στην βάση μας. Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 16/04 και θα φιλοξενεί την ιστορία "Η πηγή της νιότης".
  6. Indian

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥS

    Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του τεύχους #509, που μας εύχεται καλά Κούλουμα, σκαναρίστηκε κι ανέβηκε στην βάση μας. Την επόμενη Παρασκευή θ' αποδοθεί "Δικαιοσύνη για όλους".
  7. Μεγάλο μπέρδεμα κι ελάχιστος ο χρόνος που διαθέτω για τόσο μεγάλες αλλαγές. Μπαίνει κι αυτό στα υπ' όψιν... κι άντε να δω πότε θα προλάβω....!
  8. Indian

    4ΤΡΟΧΟΙ

    Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του τεύχους #129 σκαναρίστηκε κι ανέβηκε στην βάση μας.
  9. Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του τεύχους #1079 σκαναρίστηκε κι ανέβηκε στην βάση μας.
  10. Indian

    HATSHEPSUT

    Η Ειρήνη Σπαντιδάκη με την παρούσα αυτοέκδοσή της θέλει να κάνει γνωστό στους αναγνώστες της την ταραχώδη ζωή της Χατσεπσούτ. Όλα ξεκινούν στον μεγαλοπρεπή ναό Ντέιρ ελ Μπάχρι, όπου είναι ημέρα τελετής. Συγκεκριμένα πρόκειται να έλθουν εις γάμου κοινωνία η βασίλισσα με τον Φαραώ Τούθμωσι II, ο οποίος τύγχανε να είναι κι ετεροθαλής αδελφός της. Όταν, όμως, ο Φαραώ κάνει εξώγαμο παιδί και μάλιστα αγόρι, η Χατσεπσούτ αντιλαμβάνεται ότι η κόρη της, Νεφερούρε, χάνει τα πρωτεία για την βασιλεία. Έτσι εξυφαίνει ένα σατανικό σχέδιο για να στρέψει τα γεγονότα και τις καταστάσεις υπέρ της. Αν κι άλλα διαβάζουμε για τον βίο της πρωταγωνίστριας, εντούτοις, η Σπαντιδάκη δημιούργησε ένα κόμικ, που από την μία έχει ιστορικό ενδιαφέρον, καθώς πείθει τον αναγνώστη να εμβαθύνει στην ζωή της Χατσεπσούτ κι αφετέρου εξυφαίνει μία πλοκή με μυστήριο, βία, ανατροπές, αλλά και στοιχεία μεταφυσικού. Θα έμενα απόλυτα ικανοποιημένος, λοιπόν, αν το σενάριο είχε μεγαλύτερη και πιο αργή ροή και φυσικά ήταν περισσότερο σε έκταση. Οι 16 μόλις σελίδες, συμπεριλαμβανομένες και των εξώφυλλων, αναγκάζουν την πλοκή να βιαστεί σε μεγάλο βαθμό, γεγονός αποτρεπτικό για την απολαυστική ανάγνωση. Εν κατακλείδι, πρόκειται για ένα κόμικ που λέει κάτι ωραίο, αλλά το λέει με άγουρο, βιαστικό κι απότομο τρόπο. Θα το διάβαζα 100% σε μία μορφή graphic novel. Προτείνεται σε όλους όσοι αρέσκονται σε ιστορικά μυστήρια και βασιλικές πλεκτάνες, οι οποίοι δεν σηκώνουν το λάβαρο της ιστορικής ακρίβειας και ούτε περιμένουν μεγάλη διάρκεια. Οι υπόλοιποι ας το διαβάσουν με δική τους ευθύνη. Ο εικαστικός τομέας είναι ιδιαίτερος, καθώς μοιάζει με ένα είδος κολάζ. Το σχέδιο “παίζει” με τις σκιές, αλλά διακρίνω μία ανισορροπία στον ρεαλισμό των καρέ. Κάποια τα βρήκα εντελώς επίπεδα κι άτονα κι άλλα αρκετά τίμια και με βάθος. Παρόλα αυτά, έχουμε μία όμορφη απόδοση των τοπίων και του εσωτερικού του παλατιού. Ο χρωματισμός μού άρεσε αρκετά. Υπάρχει μία μεγάλη παλέτα γήινων χρωμάτων, αλλά και του μπλε του νυχτερινού ουρανού (σαν αυτό που βλέπουμε στο εξώφυλλο), το οποίο κυριολεκτικά το απόλαυσα! Η έκδοση είναι μεγάλη σε μέγεθος, αλλά το χαρτί της είναι γυαλιστερό μεν, φθηνό δε. Παρόλα αυτά έχουμε μία ικανοποιητική απόδοση των χρωμάτων στην εκτύπωση. Δυστυχώς το εξώφυλλο έχει το ίδιο πάχος με το εσωτερικό και σε συνδυασμό με τις μεγάλες διαστάσεις, καθιστούν το έντυπο επιρρεπές στα τσαλακώματα. Συνοδευτικό υλικό ή κάποια άλλη πληροφορία δεν υπάρχει. Πολλές ευχαριστίες στον φίλο @ nikos99 για την διάθεση του τεύχους.
  11. Κάτσε γιατί με μπέρδεψες! Η Ιλιάδα και η Οδύσσεια βρίσκονται ΕΔΩ.
  12. @ SpiroSym Ευχαριστούμε για το ξεκαθάρισμα φίλε Σπύρο. Το ποστ σου μπήκε σε όλες τις παρουσιάσεις των Κλασσικών Εικονογραφημένων της εταιρίας "Ατλαντίς". Μία ερώτηση. Τα εξώφυλλα που ανέβασες είναι από ΑΥΤΗ την σειρά? Κι αν ναι, μήπως ξέρεις ποια είναι η αρίθμηση?
  13. Indian

    ΑΡΚΑΣ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΙΧΟΥ 2024

    Το 2024 έκανε την εμφάνισή του κι όπως ήταν φυσικό δεν μπορεί να πάει καλά η χρονιά χωρίς το καθιερωμένο ημερολόγιο τοίχου του Αρκά! Στις 31/12/2023 η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ κυκλοφόρησε μαζί με το κυριακάτικο φύλλο της το κλασικό ημερολόγιο τοίχου, το οποίο έχει για πρωταγωνιστή τον θρυλικό (πλέον) Θανασάκη και την παρέα του. Η δομή του ημερολογίου δεν φαίνεται να διαφοροποιείται από εκείνα των προηγούμενων χρόνων. Είναι Το δέσιμό του είναι με καρφίτσα, ανοίγει κάθετα και στο επάνω (ή το κάτω, αναλόγως πώς το βλέπει κανείς ) μέρος της κάθε σελίδας υπάρχει μία τρύπα για να κρεμιέται στον τοίχο. Κρατώντας το κάθετα, βλέπουμε ότι στην επάνω σελίδα φιλοξενείται ένα γκαγκ του Αρκά, το οποίο μπορεί να κυμαίνεται από ένα μέχρι και τρία καρέ, ενώ στην κάτω σελίδα βρίσκουμε το ημερολόγιο του κάθε μήνα ξεχωριστά. Τα σκίτσα του βετεράνου δημιουργού συγκεντρώνονται στο οπισθόφυλλο του έντυπου. Και του χρόνου! Αφιέρωμα στον Αρκά
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.