-
Posts
15,239 -
Joined
-
Last visited
-
Days Won
545
Indian last won the day on March 1
Indian had the most liked content!
Reputation
110,114 Very PopularAbout Indian

- Birthday 12/12/1981
Profile Information
-
Gender
Male
-
City
Αιγάλεω
-
Country
Greece
-
Profession
Επαγγελματίας οδηγός φορτηγού
Recent Profile Visitors
36,392 profile views
-
Εγώ που ψάχνω στο HBO γιατί δεν την βρίσκω την σειρά?
-
Αν το ζητήσεις σε κάποιο κέντρο διανομής τύπου, λογικά θα στο φέρουν (μαζί με την εφημερίδα). Νομίζω πως όχι.
- 85 replies
-
- 10
-
-
Το θέμα κλειδώνεται και η συζήτηση μεταφέρεται στο θέμα του 2026.
-
Νέα και κυκλοφορίες από την DOCMZ Publishing (2026)
Indian replied to Pavlos_RA's topic in ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ
Αν και δεν ξέρω το κατά πόσο μπορεί να σταθεί ένα πολυθεματικό περιοδικό κόμικς στις ημέρες μας, την ώρα που τόσα πολλά αντίστοιχα δεν μακροημερεύουν, εύχομαι ο Γιάννος να μας εκπλήξει ευχάριστα και η "Φούσκα" του να κάνει την διαφορά και να προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό αυτό το κάτι που μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Εννοείται ότι ακολουθούμε πιστά, καθώς ό,τι μας έχει δώσει η συγκεκριμένη εκδοτική είναι άρτιο. EDIT 1 --> Τα ποστ που αφορούν τις κυκλοφορίες του 2026 μεταφέρθηκαν στην νέο θέμα και το παλιό θα κλειδωθεί. EDIT 2 --> Τώρα είδα ότι στην σύνταξη θα συμμετέχει κι ο @ nikolas12 ! Ε, ακόμα ένας λόγος να ακολουθήσουμε τον τίτλο! -
Την θεωρώ μια πάρα πολύ ωραία κίνηση και προσφορά από την εφημερίδα για να μπει αυτό το υπέροχο κόμικ σε περισσότερα σπίτια. Μια κίνηση που έχει το σωστό timing λόγω του πολέμου στην περιοχή. Ταυτόχρονα μου κάνει εντύπωση αυτή η προσφορά αν αναλογιστούμε την σχετικά πρόσφατη κυκλοφορία του κόμικ από την ΟΞΥ. Προσωπικά, λυπάμαι ειλικρινά, αλλά δεν θα την αποκτήσω, μιας κι έχω τόσο την αυτόνομη έκδοση του 2024, όσο και τους δύο τόμους του 2006. Παρόλα αυτά εύχομαι να πάει καλά και προτρέπω τους φίλους που δεν το έχουν από παλαιότερες κυκλοφορίες να το αποκτήσουν.
- 100 replies
-
- 10
-
-
The Ultimate Spider-Man Collection - Radnet (Κουβεντούλα)
Indian replied to hudson's topic in ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Είναι αυτό που λέμε οι επαγγελματίες οδηγοί μεταξύ μας: "Μπαίνω βενζινάδικο. Οδηγώ με τις αναθυμιάσεις"! -
Αν διαθέτεις και τα υπόλοιπα τομάκια κι εσείς όρεξη, ρίξ´ τα κι αυτά στο σκάνερ σου να τα έχουμε με καλύτερη ανάλυση.
-
Ήρθε και στα δικά μου χέρια το πρώτο τευχάκι που εγκαινιάζει την νέα σειρά και μετά το ξεφύλλισμα και την ανάγνωση των ιστοριών, ας πω την γνώμη μου. Σίγουρα έχουμε να κάνουμε με μία έκδοση από εκείνες που δεν μας συνηθίζει, πλέον, ο Μικρός Ήρως με αυτούς τους πρωταγωνιστές, καθώς πρόκειται για μία ποιότητα εντύπου που θεωρείται υποδεέστερο. Παρόλα αυτά κι εδώ έχει κατατεθεί μεράκι, το οποίο είναι εμφανές. Η ματ υφή του χαρτιού, το μικρό μέγεθος και η κυριαρχία του άσπρου και του μαύρου χρώματος, σίγουρα δεν κάνουν το έντυπο να μοιάζει με το άγιο δισκοπότηρο των συλλεκτών, αλλά οι παλαιότεροι συλλέκτες - αναγνώστες (εμού συμπεριλαμβανομένου) θα βιώσουν όμορφες αναμνήσεις, από τα παλιά τεύχη της δεκαετίας του '80 και του '90 που τα κουβαλούσαμε στις σάκες μας στο σχολείο. Οι ιστορίες του Μπλεκ που περιλαμβάνονται στο πρώτο τομάκι με κάλυψαν σε πολύ μεγάλο βαθμό, ήταν καλογραμμένες, με ανατροπές στην πλοκή τους, δράση, αλλά και στιγμές χιούμορ. Με κράτησαν στις σελίδες, με διασκέδασαν και γενικά μου άφησαν ευχάριστες εντυπώσεις. Αν και νιώθω ότι οι χαρακτήρες που θα πρωταγωνιστήσουν στην σειρά (Μπλεκ, Ζαγκόρ, Μίστερ Νο, Ντύλαν Ντογκ) εδώ υποβαθμίζονται κάπως σε σχέση με τις "ακριβές" εκδόσεις στις οποίες είχαν βρει καταφύγιο τα τελευταία χρόνια, παραδέχομαι ότι μια έκδοση σαν του "Θρυλικούς ήρωες" θα γίνει περισσότερο αποδεκτή από το αναγνωστικό κοινό, πρωτίστως λόγω του φθηνού κόστους. Εύχομαι, ολόψυχα, (κι αυτή) η εκδοτική απόπειρα να ευοδωθεί και το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα είμαστε εδώ για να την στηρίξουμε.
- 14 replies
-
- 14
-
-
Νέα και ειδήσεις για τις ελληνικές Disney εκδόσεις
Indian replied to PhantomDuck's topic in ΝΤΙΣΝΕΥ's Μπλα μπλα
Μιλώντας μόνο για τα εξώφυλλα των τίτλων του μήνα, σίγουρα μου κέντρισαν το ενδιαφέρον τα Μίκυ Μάους #613 (που κερδίζει με άνεση την πρώτη θέση) κι #615 και το Super Μίκυ. -
Κι εμένα με κράτησε, χωρίς όμως να μου μείνει αξέχαστη. Έχουμε όμορφες ερμηνείες και μια σειρά που αποτελεί ένα πρώτης τάξης σεμινάριο για φοιτητές υποκριτικής. Την προτείνω σε όλους όσους δεν περιμένουν μια σειρά της Marvel να είναι αμιγώς υπερηρωική και θέλουν να δουν και μια άλλη οπτική.
- 11 replies
-
- 5
-
-
- marvel
- marvel cinematic universe
-
(and 3 more)
Tagged with:
-
Έτσι εξηγούνται όλα. Άρα σωστά είναι περασμένα στην βάση, ε? Επομένως περνάμε τον νέο τόμο σαν #04? Τεχνικά, πάντως, μπορεί να γίνει αυτό στην βάση του φόρουμ.
- 74 replies
-
- 3
-
-
-
- μικρος ηρως
- 2023
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
Όχι αγαπητέ κύριε δεν το ξεχάσαμε. Απλά είδα ότι οι τόμοι έχουν περαστεί σαν #03 και #04 και ρώτησα τα παιδάκια στο Κέντρο Ελέγχου για ποιον λόγο έγινε αυτό, περιμένοντας την απάντησή τους! Αν υπάρχει λόγος που έγινε αυτό, δεν τον ξέρω. Αν απλά περάστηκαν με αυτή την αρίθμηση κατά λάθος, τότε θα το διορθώσουμε κι έπειτα θα περάσουμε τα νέα εξώφυλλα.
- 74 replies
-
- 3
-
-
-
- μικρος ηρως
- 2023
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παλαιότερα κι αλλού, αλλά τον Φεβρουάριο του 2025 έκανε την εμφάνισή της στους κινηματογράφους μια ταινία με τον γνωστό μας Μαρσουπιλαμί! Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο "μονόχειρας" αρχιτέκτονας του Αστερίξ κι από το trailer που είδα, φαίνεται η ταινία να έχει πλάκα. Την έχει δει κανείς? Παραθέτω το link της ταινίας στο IMDB. Και το trailer.
- 1 reply
-
- 4
-
-
Horror κόμικ από τα χεράκια του αγαπητού @ Malk πιστεύω ότι αποτελεί έναν αχαστο συνδιασμο. Το Alone, λοιπόν, δεν είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Το σενάριο στηρίζεται στα κλασικά μοτίβα που έχουμε συνηθίσει από τον Νίκο, όπως τον τρόμο, τους βρικόλακες και το αίμα, αλλά παράλληλα απολαμβάνουμε και μια τραγική ιστορία που προκαλεί έντονα συναισθήματα, εκτός από την φρίκη. Η πλοκή βάζει τον αναγνώστη στο θέμα με σωστό τρόπο, δεν μακρηγορεί, αλλά κι ούτε αφήνει απλά να εννοηθούν γεγονότα και καταστάσεις. Έχει αρχή, μέση και τέλος και με αυτόν τον τρόπο καταλαβαίνουμε απόλυτα τόσο τον πόνο του πρωταγωνιστή, όσο και την μάχη του για την επιβίωση που είναι διττή, μιας κι εκείνος αφενός παλεύει για την ζωή του με τους τερατόμορφους χαρακτήρες κι αφετέρου παλεύει και με ένα άλλο τέρας, αυτό της κατάθλιψης. Όσον αφορά τους χαρακτήρες, εννοείται ότι έχουμε έναν κεντρικό, αλλά και οι υπόλοιποι που κάνουν το support είναι καλογραμμένοι και λειτουργούν προσθετικά στην ιστορία. Το φινάλε έχει ένα plot twist που ομολογώ ότι δεν το περίμενα και με εξέπληξε ευχάριστα. Αν έπρεπε να παραθέσω ένα παράπονο, αυτό θα ήταν ότι βλέπουμε πολύ συχνά την γυναίκα και την κόρη του πρωταγωνιστή να εμφανίζονται και να μεταμορφώνονται σε αιμοδιψή τέρατα. Στην αρχή αυτό δουλεύει αρκετά καλά κι ατμοσφαιρικά, αλλά όσο προχωράμε στην πλοκή, ένιωσα να με κουράζει ελαφρώς. Εν κατακλείδι, πρόκειται για μια ιστορία που με άγγιξε και την συνιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη, σε όλους τους λάτρεις ιστοριών αντίστοιχης θεματολογίας. Ο Νίκος δεν με απογοήτευσε ποτέ και δεν το έκανε ούτε κι εδώ. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για το σχέδιο, δεν νομίζω να έχουμε να πούμε κάτι. Όποιος ξέρει τον @ Malk καταλαβαίνει τι να περιμένει. Το κάθε καρέ ξεχωριστά αποτελεί έναν πανέμορφο καμβά, που αποτυπώνει εξαιρετικά τόσο τα τοπία που διαχειρίζεται, όσο και τα τέρατα που είναι τόσο φυσικά που σε πιάνουν... Ρίγη! Ο ασπρόμαυρος χρωματισμός δένει τέλεια με τον υπόλοιπο εικαστικό τομέα και πιστεύω ότι οποιοδήποτε χρώμα εκτός από το άσπρο, το μαύρο και τις αποχρώσεις τους, θα ήταν περιττό και παράταιρο. Η έκδοση της Jemma είναι αρκετά αξιόλογη, χωρίς να διακρίνεται από μεγάλη πολυτέλεια. Το μέγεθός της είναι μεσαίο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υποβαθμίζει το πανέμορφο σχέδιο. Η κόλληση στην ράχη είναι στιβαρή κι ανθεκτική, ενώ το χαρτί στο εσωτερικό είναι καλής ποιότητας ματ και σωστού πάχους. Κανένα παράπονο κι από το εξώφυλλο. Σαν συνοδευτικό υλικό βρίσκουμε τέσσερις... rejected pages, με μερικά πανέμορφα πάνελ.
-
Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμόμουν το μέγεθος της έκδοσης κι όταν είδα το κόμικ στο περίπτερο γούρλωσα τα μάτια μου από έκπληξη! Συμφωνώ. Σχέδιο του Alex Ross και μικρό μέγεθος αποτελεί ποινικό αδίκημα!