Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ubergorn

Members
  • Περιεχόμενο

    374
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    12

Ubergorn τελευταία νίκη Απριλίου 15

Ubergorn είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος Ubergorn

  • Γενέθλια 12/27/1981

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Μουσική(παραγωγός μουσικής εκπομπής σε ιντερνετικό ραδιόφωνο πέρα από απλά απόλαυση της ),διάβασμα , παιχνίδια pc,επιτραπέζια και...είπαμε διάβασμα ; :p

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1364 προβολές προφίλ

Ubergorn's Achievements

Ενεργό Μέλος

Ενεργό Μέλος (3/9)

3.3k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Αυτό που θυμάσαι ήταν απλώς ένα μαγαζί κόμιξ να έχει καλέσει έναν καλεσμένο . Μη ψάχνουμε για συνομωσίες για αυτό που έγινε φέτος . Και φέτος στο περιπτέρο του relax comics στο φεστιβάλ της Αθηνας θα είναι τρεις σχεδιαστές με πρωτοβουλία του ίδιου του μαγαζιού . Μήπως και αυτό είναι εναντίων κάποιων; Άλλο το ένα άλλο το άλλο .
  2. Όπως φαίνεται εκαναν όπως στις ταινίες τα αμάξια σε κόντρα. Καταπάνω το ένα στο αλλο και όποιο κάνει πρώτο στην άκρη :p
  3. Πάνω σε αυτό πριν λίγες μέρες ξαναμίλησα με άτομο που ήταν μπροστά στις συνομιλίες για το πότε θα κανονιστεί και όντως επιβεβαιώνω . Τους έδωσαν μόνο αυτή την ημερομηνία και πήραν μπροστά του τηλ τους διοργανωτές της Θεσσαλονίκης να τους το πουν μήπως αλλάξουν ημερομηνία και δεν γίνει αυτό το μπάχαλο και χωρις να ξέρω στο τηλ τι και πώς είπαν με λεπτομέρειες μερικές μερες αργοτερα ανακοινώθηκε η ημερομηνία του φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη ενώ γνώριζαν πως είχε γίνει αυτό στη Αθήνα . Άρα υποθέτω πως για να μη γίνει κάποια ανακοίνωση ή κάποιος τσακωμός μεταξύ των φεστιβάλ μάλλον δεν υπήρχε κάποια άλλη λύση δυστυχώς και για φέτος θα τη πληρώσουν και οι καλλιτέχνες και όσοι είχαν σκοπό να πάνε και στα δύο . Ελπίζουμε του χρόνου να μη γίνει ξανά κάτι τέτοιο .
  4. Ναι οκ ισχύει αλλά για φαντάσου να σου έβαλε ολόκληρο τον τόμο του Σκάρπα στη εφημερίδα αντι μισό και να σου ζητούσε 8€.. πάλι για μεγάλο ποσό θα λέγαμε. Για τα δεδομένα του εξωτερικού 15-20 καλά είναι αλλά δεν θα είχε αυτό το χαρτί και τη ποιότητα
  5. Εξαρτάται τι εννοείς πανάκριβα . Αν περιμένεις 4€ για τόσες σελίδες ναι δεν θα βρεις αλλά τομακι εξωτερικού 15-20€ είναι πολύ οκ τιμή
  6. Για τα εξώφυλλα του Ντόναλντ είναι νωρίς ακόμα και θα βγουν και άλλα πιστεύω αν και τα τρία από τα τέσσερα όντως είναι απαράδεκτα. Το μόνο που είναι καλό είναι αυτό που βάζω και αυτό γιατί είναι παρωδία του κλασικού εξωφύλλου του wolverine του Claremont . Για το Σκρουτζ προσωπικά τα πιο πολλά μαρεσουν και αναμένουμε να δούμε το περιεχόμενο για να κρίνουμε .
  7. Δεν θέλω να σε δυσαρεστησω αλλά πρώτον δεν θα πολύ ασχοληθούν με κάτι τέτοιο πολλοί και αυτοί που θα ασχοληθούν δεν είναι αρκετοί για να στηρίξουν την έκδοση . Πάντα σύμφωνα με τα δεδομένα της εταιρίας .
  8. Μάλλον δεν θα πουλούσε όσα ήθελαν . Φαίνεται κιόλας από την κίνησή τους σε κάποιο χειμώνα να βγάλουν 4 από Σκάρπα. Αν αυτά πήγαιναν όσο καλά ήθελαν στο επόμενο καλοκαίρι θα υπήρχε και η συνέχεια του Σκάρπα αλλά μάλλον δεν ...
  9. Πολύ πιθανόν να κάνουν το ίδιο με το Σκάρπα γιατί ...κέρδος ...μόνο αυτό βλέπουν στη τελική ....
  10. Σε αυτή τη περίπτωση ας τους κάνουν δέκα (αν είναι πέντε στη ιταλική έκδοση )και να τους βάλουν όλους αλλά να αφήσουν ακόμα μια δουλειά στη μεση...απλά απαράδεκτο
  11. Ενδιαφέρον αυτό !! Ελπίζω μόνο τα δικά μας τζιμανια να βάλουν ολόκληρους τους τόμους και όχι στη μέση όπως έκαναν στου Σκάρπα.
  12. Μάλλον δεν ξερεις την τάση της Μάρβελ εδώ και πάρα πολλά χρόνια . Σε όλα της τα κόμιξ βγάζει εναλλακτικά εξώφυλλα και στα πιο σπέσιαλ όπως νούμερο 1 κάποιο νούμερο σταθμός όπως πχ 10,50,100 αλλά και σε αυτά που είναι ένα μόνο τεύχος σαν σπέσιαλ ιστορία(όπως αυτά που σχολιάζουμε ) βγάζει ενα σκασμό εξώφυλλα και όχι απλά 5-6. Ο λόγος δεν είναι ότι περιμένει ή είναι 50-50 στο να μη πάει καλά αλλά ότι οι πωλήσεις των κόμιξ της (και γενικά των κόμιξ παγκοσμίως ) έχουν πέσει σε σχέση παλαιότερα και ένας τρόπος που κρατιούνται σε κάποιο επίπεδο ειναι λόγω των εναλλακτικών εξωφύλλων ωπου θα παρατηρήσεις αναγνώστες σε αρκετές περιπτώσεις να παίρνουν και 5 τεύχη από ένα μεμονωμένο κόμιξ για να έχουν τους καλλιτέχνες που θέλουν . Φυσικά αυτή τη τακτική την ακολουθούν και οι άλλες εταιρίες (χαζές δεν είναι θέλουν χρήματα ) άλλες με λιγότερα εναλλακτικά εξώφυλλα άλλες ακριβώς όπως η Μάρβελ .
  13. Θα πω το κλασικό "μη κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο". Δεν κυκλοφόρησε και μιλάμε για άγνοια . Μπορεί να είναι κακό αλλά αν βγει αριστούργημα? Το ότι το κάνει η Μάρβελ δεν είναι δε και καλά αποτυχία . Υπομονή και θα μας λυθούν οι απορίες . Τώρα για τα εξώφυλλα όπως και η κάθε ζωγραφιά είναι θέμα αισθητικής του καθενός . Εγώ πχ αυτό έκανα προπαραγγελια και θα δω από κοντά αν θα με κάνει κάποιο άλλο να αλλάξω την απόφαση μου .
  14. Το ένα 19 Ιουνίου και το άλλο 31 Ιουλίου . Θα έχουμε χρόνο για συζητήσεις ανάλογα και τα νέα που θα βγαίνουν όσο πλησιάζουμε σε κυκλοφορία.
  15. Καλά και εγώ άλλο ήθελα πιο πολύ αλλά να δώσω 18€ ευρώ που έκανε εκείνο όχι δεν μου πήγαινε η καρδιά και πήγα σε εναλλακτικό του 8€ που μου άρεσε αμέσως μετά , όσο δηλ θα κάνει το τευχακι . Αλλά όπως είπες και εσύ αγαπητέ μακάρι να δούμε κάτι τουλάχιστο τίμιο και να το ευχαριστηθουμε στη τελική . Στις παρωδίες ή στα εναλλακτικα σενάρια γενικά στα κόμιξ είμαι οκ αρκεί να γίνονται με αγάπη και σωστή σκέψη και όχι μόνο για να αρπάξουν τα χρήματα του κόσμου σερβίροντας μας χλαπατσες.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.