Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ion

Veterans
  • Περιεχόμενο

    4371
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    26

Ion τελευταία νίκη Ιουλίου 21 2021

Ion είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Σχετικά με το μέλος Ion

  • Γενέθλια 02/14/1983

Retained

  • Member Title
    Χούμπα Χούμπα!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Athens
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

8710 προβολές προφίλ

Ion's Achievements

Comics Fan

Comics Fan (6/9)

35.8k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Πρόκειται για εικονογραφημένες ιστορίες με ήρωες την Πανδώρα και τον Πλάτωνα, τους πρωταγωνιστές της πρώτης ελληνικής animation σειράς. Μέσα γράφει ότι η πρώτη έκδοση κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2002, ενώ τον Μάιο της ίδιας χρονιάς έγινε η πρώτη ανατύπωση. Αναφέρεται επίσης ότι η σειρά προοριζόταν για 8 βιβλία, ένα για κάθε ήρωα που εμφανίζεται στο οπισθόφυλλο. Ανεβάζω τα εξώφυλλα των πρώτων δύο, δυστυχώς όχι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
  2. Ion

    ΠΑΠΙΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ: ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΛΛΥ

    Το 1999 κυκλοφόρησε από την DeAgostini Hellas ένα εικονογραφημένο βιβλίο DuckTales, αντίστοιχης φιλοσοφίας με τη σειρά που είχε κυκλοφορήσει το 1995 από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Πρόκειται για ένα βιβλίο που ανήκει στη σειρά "Disney's Wonderful World of Reading", με πρώτη έκδοση το 1988 στην Κοπεγχάγη από την Gutenberghus Gruppen. Η ιστορία ξεκινάει με τα 3 ανιψάκια να αποχαιρετούν τον θείο τους Ντόναλντ που μπαρκάρει ως ναύτης σε καράβι, και στη συνέχεια να πηγαίνουν να μείνουν στην έπαυλη του Σκρουτζ. Προκειμένου να μπορεί κάποιος να τα προσέχει, ο Σκρουτζ προσλαμβάνει για μπέιμπι-σίτερ την κυρία Ευτέρπη, η οποία έρχεται μαζί με την ανιψιά της Ντόλλυ, ενώ την ομάδα συμπληρώνουν ο μπάτλερ Πολύδωρος και ο πιλότος Βολίδας. Τα 3 ανιψάκια δεν έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τη Ντόλλυ, ώσπου εκείνη φέρνει εις πέρας ένα δύσκολο κατόρθωμα.
  3. Ion

    ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΣΤΕΡΩΝ DISNEY

    Εξώφυλλο και οπισθόφυλλο του 6ου άλμπουμ. Μεταφέρθηκαν στην βάση.
  4. Εξώφυλλο και οπισθόφυλλο από το 1ο βιβλίο. Μεταφέρθηκαν στην βάση.
  5. Ion

    ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΟΜΩΡΟ

    Το 2006, η Modern Times κυκλοφορεί μια σειρά βιβλίων με πρωταγωνιστή το Στρουμφομωρό. Το περιεχόμενο είναι τελείως παιδικό, απευθύνεται σε πολύ μικρές ηλικίες. Κυκλοφόρησαν 4 βιβλία: 1. Θέλω το αρκουδάκι μου! 2. Μια βόλτα στο δάσος 3. Μια μέρα μαζί μου! 4. Παιχνίδια στο μπάνιο!
  6. Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες του αγαπητού @ albert και βρήκα το 4ο τεύχος, όμως δυστυχώς είχε τη φιγούρα του γκρινιάρη οπως σπό το 2ο τεύχος. Οπότε η αναζήτηση συνεχίζεται...
  7. Ion

    ΝΤΥΛΑΝ ΝΤΟΓΚ

    Πολύ χάρηκα που συνεχίστηκε η σειρά μετά από μεγάλη παύση, και εννοείται ότι τίμησα το 5ο διπλό τεύχος/βιβλίο. Δεν ήταν κακή η πρώτη ιστορία, υπήρχε - ως συνήθως - ένα παλαβό σενάριο, το οποίο όμως εξηγήθηκε στο φινάλε, και ένα αρκετά ωραίο σχέδιο. Η δε δεύτερη ιστορία είχε εξαιρετική πλοκή και τη διάβασα μονορούφι! Το σχέδιο πιο λιτό και πιο παλιακό, όμως και πιο κλασικό Ντύλαν Ντογκ, που ίσως το προτιμώ σε σχέση με το πιο μοντέρνο και μπελαλίδικο σχέδιο της πρώτης ιστορίας. Γενικά πολύ θετικός ο απολογισμός, και ελπίζω να μην αργήσει τόσο το επόμενο τεύχος.
  8. Ion

    ΘOΡΓΚΑΛ (ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ)

    Με συγχωρείς για την καθυστερημένη απάντηση! Η αλήθεια είναι ότι, αν και όντως το διάβασα πρόσφατα, κι εγώ δεν πείστηκα απόλυτα με αυτό το ταξίδι στο χρόνο, οπότε δεν μπορώ να στο εξηγήσω. Και αυτό που δεν με έπεισε ακόμα περισσότερο, είναι το πώς και γιατί εξαφανίστηκε το σημάδι της Ααρισια. Πάντως μου αρέσουν αυτού του είδους οι ιστορίες με ταξίδι στο χρόνο, κι ας έχουν κενά ή απλά δεν είναι ξεκάθαρη η πλοκή.
  9. Τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες έχω κάνει σκούπα σε αγγελίες Vendora και FB Marketplace και έχω αγοράσει ουκ ολίγα κόμικς που μου αρέσουν αλλά και βιβλία συναφή με κόμικς που μου αρέσουν. Φυσικά δε λείπουν και οι πιο νέες εκδόσεις, με πιο δυνατές προσθήκες κάποια άλμπουμ Cinebook (της οποίας κάποια στιγμή θέλω να έχω όλα της τα άλμπουμ).
  10. Ion

    ΤΟΜ ΚΑΙ ΤΖΕΡΙ

    Η εκδοτική Ηλιοτρόπιο κυκλοφόρησε το 1985 μια παιδική σειρά 6 βιβλίων με τους Τομ & Τζέρι. Τα βιβλία αυτά προηγούνται χρονικά των σειρών Χαρούμενες Ώρες και Παιχνιδίσματα της ίδιας εκδοτικής. Σύμφωνα με το οπισθόφυλλο του 1ου βιβλίου, οι τίτλοι είναι: 1. Στην εξοχή 2. Στο βουνό 3. Στο ταξίδι 4. Στην αμμουδιά 5. Στο τραπέζι 6. Στο σπίτι
  11. Ο Τάκης ο Κομπιουτεράκης ανεβάζει τα διαπιστωμένα βιβλία στα 40: Μεταφέρθηκαν στην βάση.
  12. Εξώφυλλο - οπισθόφυλλο του βιβλίου # 7 της Κίτρινης Συλλογής. Μεταφέρθηκαν στην βάση.
  13. Ion

    ΣΤΡΟΥΜΦΟΣΥΛΛΟΓΗ

    Επειδή πέτυχα κάποια βιβλιαράκια ακόμα, διόρθωσα την παρουσίαση όπου έγραφα ότι ήταν 4 τα βιβλία και τα έκανα 16. Εγγυημένα έχουν βγει 15, καθώς ανεβάζω τα # 4, 14 και 15 (δυστυχώς κάποια εξ αυτών με αρκετές φθορές), καθώς και το # 2 σε καλύτερη ανάλυση. Δημιουργήθηκε πινακάκι και τα εξώφυλλα μεταφέρθηκαν στην βάση μας.
  14. Ion

    ΤΟΜ ΚΑΙ ΤΖΕΡΡΥ

    Τεύχος 47 Μεταφέρθηκαν στη βάση
  15. Ion

    ΜΙΝΙ-ΣΤΡΟΥΜΦΟΪΣΤΟΡΙΕΣ

    @ Indian Ελπίζω να αρκεί αυτή η ανάλυση, δε νομίζω ότι μπορώ καλύτερα. Μεταφέρθηκαν στη βάση
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.