Jump to content

stepgios

Members
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

546 Good

1 Follower

About stepgios

 • Rank
  Mouzaki-city
 • Birthday 01/01/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Μουζάκι
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

1,322 profile views
 1. Προτείνω να το κρατήσουμε το θέμα καθαρό μόνο για προσφορές κι όχι για απορίες σχετικά με χρόνο παράδοσης, καθυστερήσεις. Ας γίνει ξεχωριστό θέμα.
 2. Πως έκανες την παρουσίαση χωρίς να έχεις το τεύχος;
 3. Από την Οξύ το πήρα κι εγώ και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Τα χρώματα και τα μολύβια είναι σαν από φωτοτυπία,. Δεν είναι θέμα της οξύ αλλά του πρωτοτύπου tpb από το οποίο το ανατύπωσε, στο οποίο δεν είχε γίνει αποκατάσταση και επεξεργασία των χρωμάτων.
 4. Πριν ένα χρόνο και πλέον γράφτηκα μέλος στη Λέσχη. Η συνδρομή μου έληξε και θέλω να την ανανεώσω. Τι πρέπει να κάνω; Εκ νέου αίτηση ή υπάρχουν τα στοιχεία μου και στέλνω τα χρήματα για να γίνει ανανέωση για ένα χρόνο; Να σημειώσω όμως πως δε με "ενόχλησε" κανένας, εννοώ με ένα μήνυμα να με ειδοποιήσει πως πλησιάζει η λήξη απλώς ενημερωτικά. Ακόμα φαίνομαι μέλος. Είναι θέμα οργάνωσης-μηχανοργάνωσης που πρέπει να διορθωθεί.
 5. Και τους 15! Ελπίζω να συνεχίσουν να τους εκδίδουν ώστε να είναι ολοκληρωμένη η ενιαία ράχη (αν και αρκετά από αυτά τα έχω στα αγγλικά). Είναι και μια γνωριμία με ήρωες που δε θα αγόραζα ποτέ μεμονωμένα όπως "Φυλακές του Γαλαξία" και "Θηλυκή Χουλκ".
 6. Λέει ότι διακόπηκαν προς Αγγλία. Από Αγγλία ξέρει κανείς;
 7. Κακό για μένα δεν είναι η αντιγραφή ή επανάληψη του ίδιου έργου, καθώς αυτό θέλουν, αυτό κάνουν και θα βρεθεί και κοινό να ακολουθήσει. Ενώ το καλό είναι η πολυφωνία, το αναπόφευκτο κακό είναι πως μειώνεται η δυναμική του όλου εγχειρήματος περί κόμικς στην Ελλάδα της οποίας το αναγνωστικό κοινό είναι έτσι κι αλλιώς -δυστυχώς- ολιγάριθμο. Για παράδειγμα, αν παρομοιάσουμε τους φίλους των κόμικς με μια ομάδα κάποιας πόλης, πιο πολλές δυνατότητες αγωνιστικής διάκρισης θα είχε αν όλοι υποστήριζαν μία ομάδα αντί για δύο. Μοιράζονται οι χορηγίες και τα χρήματα (βασικότατο), οι παίκτες, το ενδιαφέρον, δημιουργείται σχεδόν πάντα κόντρα και χαμηλώνει γενικά το αθλητικό ταβάνι της περιοχής.
 8. Κι εγώ το έχω ξαναδεί το έργο καθώς έχω ασχοληθεί με αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους. Κάποιοι θα φύγουν τελείως και δε θα ξανασχοληθούν, άλλοι θα φτιάξουν νέα ομάδα, σύλλογο ή θα ενταχθούν σε μια υπάρχουσα (τώρα που το σκέφτομαι παραδείγματα ανάλογα υπάρχουν άπειρα στην ανθρώπινη ιστορία, είναι φαίνεται έμφυτη η τάση στον άνθρωπο να διαφοροποιείται). Για αυτούς που παίρνουν αυτές τις δύσκολες αποφάσεις πάντα είναι επώδυνο βέβαια, αλλά όσον αφορά εμάς τους υπόλοιπους, που δεν ασχολούμαστε με τα οργανωτικά, η πολυφωνία νομίζω πως είναι υπέρ μας λόγω του αναμενόμενου συναγωνισμού-ανταγωνισμού. Τους εύχομαι καλή συνέχεια!
 9. Για τους αγγλομαθείς...
 10. Ψάξε και στα δύο, έχουν διαφορετικές τιμές και προσφορές.
 11. Claymore Vol.2: Όλος ο τόμος είναι μια ιστορία που θα τελειώσει στον επόμενο. Στο 5ο μέρος η Clare ταξιδεύει με τον Raki στη Rabona, μια άγια πόλη γεμάτη με ναούς. Η αποστολή της είναι φυσικά να εξολοθρεύσει ένα Yoma αλλά δεν πρεπει να γίνει αντιληπτή γιατί το είδος της δεν είναι ευπρόσδεκτο. Στο 6ο μέρος δύο φρουροί την καταλαβαίνουν και ξεκινά ένα κυνηγητό στις σκεπές. Λιγο αδιάφοροι οι χαρακτήρες τους. Στο 7ο μέρος το Yoma επιτίθεται στους 2 φρουρούς, αλλά η Clare τους σώζει. Ο ένας τους, ο Galk δέχεται τη βοήθειά της ενώ ο άλλος, ο Sid, είναι επιθετικός απέναντί της. Στο 8ο μέρος η Clare ανακρίνει τους πάντες στον κεντρικό ναό , ακόμη και τους πεσβύτερους ιερείς. Κεφάλαιο με αρκετή αγωνία. στο 9ο μέρος το Yoma αποκαλύπτεται και επιτίθεται στο Raki. Η Clare με τους δύο φρουρούς δίνουν μεγάλή μάχη να τον σώσουν αλλά αυτό το Yoma είναι το μεγαλύτερο που συναντήσαμε έως τώρα... -Ωραία η προσθήκη της αγίας πόλης αν και οι χαρακτήρες που εισάγονται είναι άχρωμοι. Εξακολουθεί να έχει γρήγορη ροή με αρκετές μάχες. Βαθμός: 8/10
 12. Captain Marvel Vol.1 (2014): Η Κάπταιν Μάρβελ πηγαίνει στον πλανήτη Τόρφα να βοηθήσει τους κατοίκους που πεθαίνουν χωρίς να έχει βρεθεί η αιτία. Ο επικεφαλής της αυτοκρατορίας των Σπάρταξ προσφέρεται να βοηθήσει τους κατοίκους να μετοικήσουν σε άλλο πλανήτη αλλά οι προθέσεις του ίσως δεν είναι και τόσο αγνές... Τα πρώτα 3 κεφάλαια (ο πρώτος τόμος) είναι πολύ βαρετά. Στο 2ο κεφάλαιο εμφανίζονται οι Φύλακες του Γαλαξία, χωρίς να προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό, περισσότερο λόγω της ταινίας που είχε βγει τότε για να τραβήξει αναγνώστες. Ο 2ος τόμος είναι καλύτερος αφού μαθαίνουμε το σύνολο της υπόθεσης με το 5ο κεφάλαιο να δημιουργεί κάποιες προσδοκίες αλλά το τέλος είναι μέτριο. Το σχέδιο δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο ενώ το χρώμα ήταν κουραστικό με πολύ βάρος στο κίτρινο. Το διάβασα στην έκδοση της Οξύ. Νομίζω πως η μετάφραση δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Δεν μπορούσα με τίποτα να μπω στην υπόθεση στον 1ο τόμο και διάβασα τον 2ο στην αγγλική έκδοση. Βαθμός: 2/10
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.