Jump to content

stepgios

Members
 • Posts

  155
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About stepgios

 • Birthday 03/31/1979

Retained

 • Member Title
  Mouzaki-city

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

2,657 profile views

stepgios's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

657

Reputation

 1. Ο Ντριτζτ Ντο Έρνεν, ασπρομάλης Ντρόου του Άντερνταρκ.!
 2. @ albertus magnus όλες καλές επιλογές manga, δεν ήξερα μόνο το A Bride's Story και διάβασα ένα κεφάλαιο online, ωραίο κι αυτό , θα το συνεχίσω!
 3. Όχι. Είναι από το tales of suspense #41 και επειδή μου είχε δημιουργηθεί η ίδια απορία το είχα ψάξει λίγο. Δεν επανεμφανίστηκε σε ιστορία ούτε αυτός, ούτε κι η κόρη του, μάλλον επειδή ακριβώς είχε το ίδιο όνομα με τον δημοφιλή γνωστό Δόκτωρα. Ποιός ξέρει, ίσως στο μέλλον κάποιος συγγραφέας τους ξαναχρησιμοποιήσει...
 4. @ karolos79 Νυχτοβάτης, Γερακομάτης ωραία είναι, σωστές αποδόσεις των πρωτοτύπων και πολύ καλύτερά από τα ναϊτκρόουλερ (γλωσσοδέτης) και Χοκάι. Το Λυκομάτης δε μου πολυάρεσε από τότε...
 5. Τα δύο πρώτα τεύχη έχουν ενδιαφέρον καθώς ο μύθος του Αρθούρου είναι γνωστός και παρουσιάζεται μια διαφορετική οπτική αλλά από το τρίτο τεύχος πέφτει σε ποιότητα. Το τέταρτο τεύχος έχει κάποιες ωραίες μάχες. Το τέλος είναι βεβιασμένο. Μέτρια σειρά, με βασικούς χαρακτήρες χωρίς βάθος και βιαστικό κλείσιμο. 3/5.
 6. Ξάπλωσα ένα μισάωρο κι ο μικρός είπε να μου κάνει μια έκπληξη, να δούμε όλα τα εξώφυλλα από τα πρώτα 60 black (έτσι τα λέει)! Χαρά στο κουράγιο του να κάτσει να τα απλώσει με τη σειρά!!!
 7. Το έχω διαβάσει στα αγγλικά. Είναι στο στυλ Astro city, Black Hammer κ.τλ. με ένα πλήρες σύμπαν υπερηρώων διαμορφωμένο ήδη με τους ήρωες να έχουν χρόνια προϊστορίας στις πλάτες τους. Τα προαναφερθέντα ήσαν σίγουρα καλύτερα αλλά κι αυτή είναι μια άνω του μετρίου σειρά. Δεν την αγόρασα στα αγγλικά αλλά στα ελληνικά θα την αγοράσω, μου αρέσουν τα μεταφρασμένα κόμικς.
 8. 30/30 κι εγώ κι όλοι αδιάβαστοι ενώ ελάχιστους έχω ανοίξει. Δυστυχώς αρκετούς τους έχω διπλούς και τριπλούς σε άλλες εκδόσεις. Τώρα που το σκέφτομαι, αν δεν είχαν την ενιαία ράχη θα είχα αγοράσει πολύ λιγότερους, εύγε στους υπεύθυνους πωλήσεων της Hachette για το κόλπο!
 9. Γύρω στον μήνα πλέον, συν πλην 10 ημέρες, από δικες μου πρόσφατες αγορές.
 10. Μου αρέσουν οι ιστορίες που ο ήρωας έχει μερικά ειρηνικά ακόμη χρόνια μπροστά του αλλά έρχεται το παρελθόν του να τον κυνηγήσει. Επίσης οι χρωματικές αλλαγές είναι πολύ ταιριαστές. Νομίζω έχει και το σωστό μέγεθος και διάρκεια. Είναι πυκνογραμμένο αλλά πολύ περιεκτικό, ίσως αν είχε περισσότερες σελίδες να ήταν φλύαρο. Γενικά ωραίο κόμικ, καλύτερα θα ήταν να έβγαινε σε OHC, Βαθμός: 8/10.
 11. Όχι, δεν υπάρχει. Αυτό είναι μάλιστα το ζητούμενο από αρκετά κανάλια στο Youtube καθώς και σε ξένα φόρουμ. Ίσως μετά τις πρόσφατες μεγάλες αλλαγές στο στελεχιακό δυναμικό της DC οι νέοι διευθυντές να προωθήσουν μια τέτοια σειρά αντίστοιχη της epic collection.
 12. Εκπτωτικός κωδικός 10% BOOKSTAR10
 13. Σε 40 χρόνια ζωής είχα δύο συμμαθητές στο δημοτικό που διάβαζαν συστηματικά κόμικς, Σπάιντερμαν ο ένας και Αγόρι ο άλλος και άλλους δύο φίλους που διάβαζαν Περιπέτεια. Τώρα δεν διαβάζει κανείς. Ως ενήλικας γνώρισα μόνο έναν τύπο στον στρατό που διάβαζε Μάνγκα. Αυτά! Κανέναν άλλο πότε και πουθενά, ούτε στο σχολείο, ούτε φοιτητής. Θυμάμαι όταν άρχισαν να βγαίνουν οι ταινίες της Μάρβελ όλοι με ρωτούσαν ποιος είναι ποιος, τί δυνάμεις έχει κτλ. Αφού αν δεν υπήρχε η Λέσχη θα νόμιζα πως είμαι ο μοναδικός που ακόμη ασχολείται. (Ενασχόληση εννοώ να αγοράζει κόμικς σε τακτική βάση κι όχι να δανείζεται περιστασιακά από γνωστούς και φίλους).
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.