Jump to content

stepgios

Members
 • Content Count

  147
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

573 Good

1 Follower

About stepgios

 • Rank
  Mouzaki-city
 • Birthday 01/01/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Μουζάκι
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

1,527 profile views
 1. 30/30 κι εγώ κι όλοι αδιάβαστοι ενώ ελάχιστους έχω ανοίξει. Δυστυχώς αρκετούς τους έχω διπλούς και τριπλούς σε άλλες εκδόσεις. Τώρα που το σκέφτομαι, αν δεν είχαν την ενιαία ράχη θα είχα αγοράσει πολύ λιγότερους, εύγε στους υπεύθυνους πωλήσεων της Hachette για το κόλπο!
 2. Γύρω στον μήνα πλέον, συν πλην 10 ημέρες, από δικες μου πρόσφατες αγορές.
 3. Μου αρέσουν οι ιστορίες που ο ήρωας έχει μερικά ειρηνικά ακόμη χρόνια μπροστά του αλλά έρχεται το παρελθόν του να τον κυνηγήσει. Επίσης οι χρωματικές αλλαγές είναι πολύ ταιριαστές. Νομίζω έχει και το σωστό μέγεθος και διάρκεια. Είναι πυκνογραμμένο αλλά πολύ περιεκτικό, ίσως αν είχε περισσότερες σελίδες να ήταν φλύαρο. Γενικά ωραίο κόμικ, καλύτερα θα ήταν να έβγαινε σε OHC, Βαθμός: 8/10.
 4. Όχι, δεν υπάρχει. Αυτό είναι μάλιστα το ζητούμενο από αρκετά κανάλια στο Youtube καθώς και σε ξένα φόρουμ. Ίσως μετά τις πρόσφατες μεγάλες αλλαγές στο στελεχιακό δυναμικό της DC οι νέοι διευθυντές να προωθήσουν μια τέτοια σειρά αντίστοιχη της epic collection.
 5. Εκπτωτικός κωδικός 10% BOOKSTAR10
 6. Σε 40 χρόνια ζωής είχα δύο συμμαθητές στο δημοτικό που διάβαζαν συστηματικά κόμικς, Σπάιντερμαν ο ένας και Αγόρι ο άλλος και άλλους δύο φίλους που διάβαζαν Περιπέτεια. Τώρα δεν διαβάζει κανείς. Ως ενήλικας γνώρισα μόνο έναν τύπο στον στρατό που διάβαζε Μάνγκα. Αυτά! Κανέναν άλλο πότε και πουθενά, ούτε στο σχολείο, ούτε φοιτητής. Θυμάμαι όταν άρχισαν να βγαίνουν οι ταινίες της Μάρβελ όλοι με ρωτούσαν ποιος είναι ποιος, τί δυνάμεις έχει κτλ. Αφού αν δεν υπήρχε η Λέσχη θα νόμιζα πως είμαι ο μοναδικός που ακόμη ασχολείται. (Ενασχόληση εννοώ να αγοράζει κόμικς σε τακτική βάση κι όχι να δανείζεται περιστασιακά από γνωστούς και φίλους).
 7. Προτείνω να το κρατήσουμε το θέμα καθαρό μόνο για προσφορές κι όχι για απορίες σχετικά με χρόνο παράδοσης, καθυστερήσεις. Ας γίνει ξεχωριστό θέμα.
 8. Πως έκανες την παρουσίαση χωρίς να έχεις το τεύχος;
 9. Από την Οξύ το πήρα κι εγώ και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Τα χρώματα και τα μολύβια είναι σαν από φωτοτυπία,. Δεν είναι θέμα της οξύ αλλά του πρωτοτύπου tpb από το οποίο το ανατύπωσε, στο οποίο δεν είχε γίνει αποκατάσταση και επεξεργασία των χρωμάτων.
 10. Πριν ένα χρόνο και πλέον γράφτηκα μέλος στη Λέσχη. Η συνδρομή μου έληξε και θέλω να την ανανεώσω. Τι πρέπει να κάνω; Εκ νέου αίτηση ή υπάρχουν τα στοιχεία μου και στέλνω τα χρήματα για να γίνει ανανέωση για ένα χρόνο; Να σημειώσω όμως πως δε με "ενόχλησε" κανένας, εννοώ με ένα μήνυμα να με ειδοποιήσει πως πλησιάζει η λήξη απλώς ενημερωτικά. Ακόμα φαίνομαι μέλος. Είναι θέμα οργάνωσης-μηχανοργάνωσης που πρέπει να διορθωθεί.
 11. Και τους 15! Ελπίζω να συνεχίσουν να τους εκδίδουν ώστε να είναι ολοκληρωμένη η ενιαία ράχη (αν και αρκετά από αυτά τα έχω στα αγγλικά). Είναι και μια γνωριμία με ήρωες που δε θα αγόραζα ποτέ μεμονωμένα όπως "Φυλακές του Γαλαξία" και "Θηλυκή Χουλκ".
 12. Λέει ότι διακόπηκαν προς Αγγλία. Από Αγγλία ξέρει κανείς;
 13. Κακό για μένα δεν είναι η αντιγραφή ή επανάληψη του ίδιου έργου, καθώς αυτό θέλουν, αυτό κάνουν και θα βρεθεί και κοινό να ακολουθήσει. Ενώ το καλό είναι η πολυφωνία, το αναπόφευκτο κακό είναι πως μειώνεται η δυναμική του όλου εγχειρήματος περί κόμικς στην Ελλάδα της οποίας το αναγνωστικό κοινό είναι έτσι κι αλλιώς -δυστυχώς- ολιγάριθμο. Για παράδειγμα, αν παρομοιάσουμε τους φίλους των κόμικς με μια ομάδα κάποιας πόλης, πιο πολλές δυνατότητες αγωνιστικής διάκρισης θα είχε αν όλοι υποστήριζαν μία ομάδα αντί για δύο. Μοιράζονται οι χορηγίες και τα χρήματα (βασικότατο), οι παίκτες, το ενδιαφέρον, δημιουργείται σχεδόν πάντα κόντρα και χαμηλώνει γενικά το αθλητικό ταβάνι της περιοχής.
 14. Κι εγώ το έχω ξαναδεί το έργο καθώς έχω ασχοληθεί με αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους. Κάποιοι θα φύγουν τελείως και δε θα ξανασχοληθούν, άλλοι θα φτιάξουν νέα ομάδα, σύλλογο ή θα ενταχθούν σε μια υπάρχουσα (τώρα που το σκέφτομαι παραδείγματα ανάλογα υπάρχουν άπειρα στην ανθρώπινη ιστορία, είναι φαίνεται έμφυτη η τάση στον άνθρωπο να διαφοροποιείται). Για αυτούς που παίρνουν αυτές τις δύσκολες αποφάσεις πάντα είναι επώδυνο βέβαια, αλλά όσον αφορά εμάς τους υπόλοιπους, που δεν ασχολούμαστε με τα οργανωτικά, η πολυφωνία νομίζω πως είναι υπέρ μας λόγω του αναμενόμενου συναγωνισμού-ανταγωνισμού. Τους εύχομαι καλή συνέχεια!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.