Jump to content

Gong

Members
 • Content Count

  520
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Gong last won the day on September 7 2020

Gong had the most liked content!

Community Reputation

2,854 Good

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Λιμνούπολη
 • Country
  Peru
 • Profession
  Συλλέκτης κόμικς
 • Interests
  Σειρές, ταινίες, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ζωγραφική και πάνω από όλα τα κόμικς

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Δεν ήταν σημερινά αποκτήματα, αλλά των τελευταίων ημερών! Βλέπω όμως πως δεν τα έχω δείξει, οπότε για πάμε!
 2. Θα βάζουν τα πρωτότυπα ιταλικά Topolino και στο τέλος τέλος του μηνός θα μπαινουν τα ελληνικά ΜΜ!
 3. Ήρθε κι ο Μάιος (καλό μήνα!!), ήρθε και το ημερολόγιο Disney του Μαίου. https://www.kathimerini.gr/k/disney/561352837/imerologio-disney-maios/
 4. https://inducks.org/story.php?c=I+TL+2523-7 Όχι "Τι τίμημα της επιτυχίας", αλλά "Το τίμημα της επιτυχίας".
 5. "Το μυστήριο του βάλτου" ήταν μια πολύ όμορφη ιστορία από το πενάκι του μεγάλου Carl Barks. Το σενάριο κατάκλυζε μυστήριο και καλής ποιότητας φαντασία, ενώ είχε και πολύ χιούμορ. Το τέλος, το 'χουμε δει πιστεύω σε πολλές ιστορίες, αλλά την εποχή που γράφτηκε η εν λόγω ήταν πρωτότυπο και ευφυές. Το σχέδιο, αν και απλό, το βρήκα πολύ ωραίο. Συγκεκριμένα μ' άρεσε πολύ η απεικόνιση των τοπίων. Εν κατακλείδι λατρεύω τις εξωτικές περιπέτειες και αυτή δεν αποτέλεσε εξαίρεση! Η "Η κινητή καταστροφή" ήταν μια μέτρια ιστορία που στηριζόταν σε μια όχι και τόσο ενδιαφέρον ιδέα. Παρόλα αυτά, ομολογώ πως με χαροποίησε το τέλος. Ο Ντόναλντ ήταν, επιτέλους, μια φορά ο ήρωας της κατάστασης, ενώ ο Σκρουτζ δείχνει και τον καλό του εαυτό στο τελευταίο καρέ. Το σχέδιο του Vicar αν και όχι κάτι ιδιαίτερο, μ' άρεσε αρκετά, μπορώ να πω. Συμπαθητική ιστορία βρήκα την "Σιγά τ' αυγά!"! Χάρηκα που είδαμε τον Ντόναλντ να τα καταφέρνει σε κάτι και ο αντίπαλος του ήταν πολύ ασυνήθιστος, θαρρώ. Ακόμη, εξαιρετικός ο φόρος τιμής Το τέλος ήταν αρκετά εκρηκτικό, αν και θα προτιμούσα με κάποιον άλλον τρόπο να είχε κερδίσει ο φίλος μας στον διαγωνισμό. Το σχέδιο πολύ Πολύ έξυπνη η "Υγιής όρεξη" με σχετικά καλό σχέδιο! Αρκετά παραμυθένια η επόμενη ιστορία που φέρει τον τίτλο "Το μυστικό του δάσους του Νες" με πολύ χαριτωμένο τέλος. Το σχέδιο, δυστυχώς, δεν πέρναγε τη βάση! Γενικά νομίζω πως η δημιουργία αυτή θα ταίριαζε περισσότερο στο Super Μίκυ. Ωραίος Γκαστόνε, στον "Άτυχο φυγά", μια μέτρια κατά τ' άλλα ιστορία με καλούτσικο σχέδιο. Πάντως ούτε αυτή, κατ 'εμέ θα έπρεπε να βρίσκεται σε ένα τόσο σημαντικό τίτλο σαν το ΚΟΜΙΞ. Πλακατζίδικη η "Απόδειξη" με εξαιρετικό σχέδιο από τον Marco Rota! Ωραίο το δίδαγμα στο "Καφάσι με τις ρόδες" και αξιοπρεπές το σχέδιο. Η δεύτερη καλύτερη ιστορία του τεύχους μετά το Μυστήριο του Βάλτου για 'μένα η "Χίλιες και μία συγγνώμες". Πολλά σημεία της είχαν αρκετή πλάκα μα πιο πολύ μ' άρεσε το τέλος οπού βλέπουμε μια αρκετά γλυκιά Νταίηζη κι όχι την συνθισμένη αντιπαθητικιά. Το σχέδιο όμως δεν στάθηκε αντάξιο του καλού σεναριού.
 6. Σήμερα είδα κάτι πακετάκια της Καθημερινής με παλιά τεύχη στο περίπτερο. Το ένα κάνει 3,90 αν θυμάμαι καλά, για όποιον ενδιαφέρεται.
 7. Η καλύτερη ιστορία του Spookyzone οι Σκιές του Μέλανα Δρυμού για μένα. Έστηνε εξαιρετικά το μυστήριο και το τέλος δεν ήταν σεναριακά εύκολο ή απλό, σαν τις προηγούμενες δύο περιπέτειες. Το Young Donald Duck έως τώρα δεν με έχει ενθουσιάσει. Πάει λίγο αργά και ουσιαστικά είναι αμερικάνικο εφηβικό σήριαλ σε κόμικ με τους ήρωες Disney.
 8. Gong

  ΚΟΜΙΞ

  Πάντως, γενικά, αν δεις τις καλύτερες ιστορίες των δευτερεύουσων δημιουργών που μπαίνουν τώρα (Κορχόνεχ, Ρότα κ.τ.λ) στο inducks θα βρεις πολλές ενδιαφέρουσες αδημοσίευτες. Θα μπορούσαν να μπαίνουν αυτές για κεντρικές στο Κόμιξ και μετά να ακολουθούσε ο Μπαρκς. Μια ακόμη ιδέα, που βέβαια μου φαίνεται λίγο αδύνατη, είναι να φτιάξουν ένα περιοδικό σαν τα Κλασικά με Μπαρκς κεντρική και καμιά καλή του Gavazzano/De Vita για συμπλήρωμα.
 9. Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Μήπως να προστεθεί και στον τίτλο η ιστορία "Είμαι κι εγώ Κοάλα!" μιας και αναγράφεται στη ράχη?
 10. Κι εμένα ανάμεικτα συναισθήματα μου άφησε η ιστορία. Επίσης είμαι ο μόνος που του έκανε εντύπωση το πόσο πολύ νευριασμένη απεικονίζεται η Νταίηζη σε πολλά καρέ της ιστορίας;
 11. Τεύχος 356. Η ασπίδα του Ράγκναρ του τσιφούτη : Όμορφη ιστορία περιπέτειας με τον θείο Σκρουτζ. Κλασική, καλή ιταλική πλοκή κι όχι Spookyzone και Young Donald. Από την άλλη το σχέδιο το βρήκα μέτριο. Το στοιχειωμένο κολλέγιο : Ενδιαφέρον μυστήριο, αν και άργησε λίγο να χτιστεί πλήρως, αλλά το τέλος με απογοήτευσε. Πιστεύω πώς η υπερβολική δόση φαντασίας του δεν ήταν κι ό,τι καλύτερο. Το σχέδιο αν και όχι κάτι ιδιαίτερο μου άρεσε σε γενικές γραμμές, αλλά πιο πολύ με εντυπωσίασε ο χρωματισμός. Τον Πασχάλη δεν τον διάβασα μιας και συνήθως βαριέμαι τις ιστορίες του. Ίσως τον διαβάσω όταν βρω λίγο παραπάνω χρόνο. Νέο σχολείο...τα ίδια χάλια : Έως τώρα η σειρά θυμίζει αμερικάνικο σήριαλ. Προσωπικά θα ήθελα να δω τον πρωταγωνιστή λίγο πιο... Ντόναλντ. Τέλος πάντων, σαν επεισόδιο δεν ήταν κακό απλώς έχουμε δει πολλές παρόμοιες ιστορίες. Το σχέδιο καλούτσικο. Αλλά βγάλτε αυτά τα ρούχα από τον Ντόναλντ και δώστε του τα κανονικά του μαζί με το καπέλο του!!!! Έχοντας διαβάσει τις τρεις από τις τέσσερις ιστορίες του τεύχους, μπορώ να το χαρακτηρίσω μέτριο προς καλό. Πάντως μ' αρέσει που το ΜΜ κάθε μήνα ανανεώνεται. Τέλος, να πω πως βρίσκω καλή κίνηση και τις συνοδευτικές σελίδες που μας μιλάνε για τους χαρακτήρες των δύο νέων σειρών.
 12. https://inducks.org/issue.php?c=gr%2FMMB+357#p097 Το τεύχος αυτό κυκλοφόρησε στις 16/4 κι όχι στις 21/4.
 13. https://inducks.org/story.php?c=I+TL+3223-4 Υποθέτω πως είναι αυτή.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.