Μετάβαση στο περιεχόμενο

PhantomDuck

Veterans
 • Περιεχόμενο

  5.207
 • Εγγραφή

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Κερδισμένες ημέρες

  36
 • Πόντοι

  4,678 [ Donate ]

PhantomDuck τελευταία νίκη Δεκεμβρίου 6 2018

PhantomDuck είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Συνολική φήμη στο GC

38.715 Δημοφιλής

Σχετικά με το μέλος PhantomDuck

 • Τάξη
  Disney Maniac
 • Γενέθλια 23/07/1986

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Website URL
  http://www.anime.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • ΓΕΝΟΣ
  Male
 • Πόλη
  Λιμνούπολη
 • Χώρα
  Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

3.731 προβολές προφίλ
 1. Τη διάβασα για να έχω καλύτερη άποψη για την Μπαλάντα του αλμυρού ποντικού αν και όποτε πέσει στα χέρια μου
 2. PhantomDuck

  ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ...

  Θα το κάνεις όντως; Δεν ξέρω, δεν μπόρεσα ποτέ να συμβιβαστώ με την ιδέα του δεσίματος. Ειδικά όταν μιλάμε για σπάνια τευχάκια. Έχω την εντύπωση πως «καταστρέφονται», όμως όπως βολεύεται ο καθένας.
 3. Σαμαρκάνδη, επειδή έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, η εύρεση του τεύχους αποτέλεσε Οδύσσεια για έναν φίλο, είναι εξαντλημένο από παντού και θα ήθελα να το διαβάσω. Βέβαια καλά λόγια ακούω και για την Μπαλάντα η οποία με άφησε αδιάφορο στην καλύτερη, και γενικά έχω αποδεχτεί πως ο Κόρτ απλά δεν είναι για εμένα, όμως παρ' όλ' αυτά, την Σαμαρκάνδη θα την έπαιρνα (και μάλλον θα ήταν το τελευταίο Κόρτο που θα αγόραζα ).
 4. PhantomDuck

  ΛΙΜΝΟΥΠΟΛΗ [ DUCKBURG ]

  Στην ιστορία του 1985, Spaced-Out Christmas, σε σενάριο Massimo Marconi & σχέδιο Romano Scarpa (πολύ καλή χριστουγεννιάτικη παρεμπιπτόντως), βλέπουμε πως το ελικόπτερο του Σκρουτζ, αναγράφει «Burbank Studios Equipment». Ακόμα μία ένδειξη για την τοποθεσία της Λιμνούπολης στο Burbank. Ακολουθεί σκανάρισμα από το αμερικάνικο Donald Duck 375 και από το πρωτότυπο Topolino 1569.
 5. PhantomDuck

  ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ (ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)

  Το παράδειγμα που παρατήρησα ήταν αυτό. Όλα τα πεζοδρόμια είναι λες και είναι ντυμένα με αυτοκόλλητα σαν αυτά που μας έβαζε η μάνα μας στο σχολείο όταν ντύναμε τα βιβλία. Στο 3ο τεύχος ΜΤ δεν υπήρχε, όμως στον 1ο τόμο της ΧΠ που αγόρασα υπάρχει κανονικά (από εκεί είναι και η φωτογραφία). Τώρα για λοιπές λεπτομέρειες δεν έψαξα παραπάνω, όμως δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω όσα λέει ο @lovcom. Αν επιβεβαιώσει τη σελίδα και ο @apetoussis82 , φτάνουμε στο συμπέρασμα πως μάλλον τα τεύχη της ΜΤ = τόμοι ΜΤ με λίγη επεξεργασία, και οι τόμοι της ΧΠ είναι με φουλ επεξεργασία. EDIT Και ένα ακόμα παράδειγμα από κάποιες σελίδες αργότερα.
 6. PhantomDuck

  ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ (ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)

  Άρα τώρα, το ερώτημα είναι εάν οι τόμοι της Modern Times είναι κι αυτοί φωτοσοπιασμένοι, για να δούμε ποια είναι η absolute edition
 7. PhantomDuck

  ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ (ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)

  Το λοιπόν, έκανα μία γύρα σήμερα, και ύστερα από 7-8 αποτυχημένες προσπάθειες, βρήκα τον 1ο τόμο, τελευταίο αντίτυπο σε ένα από τα μαγαζιά που έπρεπε να είχα πάει εξ αρχής, στο Solaris. Ο δεύτερος τόμος υπάρχει ακόμα στο Solaris & Comicon αλλά προσωπικά τον παρήγγειλα από το Comicstrip. Οι υπόλοιποι κυκλοφορούν κανονικά εξ όσων γνωρίζω. Κατά τ' άλλα, πέτυχα μερικά τεύχη της Modern Times στην όλη αναζήτηση, και έριξα μια ματιά συγκεκριμένα στο 3ο τεύχος. Δεν είχε τις χαζομάρες που έκαναν στον πρώτο τόμο της Χάρτινης Πόλης. Οι οποίοι τόμοι από την μία είναι εξαιρετική σε όψη και σε χαρτί, όμως από την άλλη, δεν μπορώ να παραβλέπω πως πετσόκοψαν τόσο πολύ το σχέδιο. Αντί για το ζωγραφιστό σχέδιο του Μαρουλάκη, έχουν βάλει παντού copy/paste σχέδια και γενικά αχρείαστες προσθήκες. Πολύ κρίμα. Ήλπιζα να το διόρθωναν σε καμιά επανέκδοση, όμως ο τόμος που πήρα είναι ήδη επανέκδοση (γράφει © 2017) επομένως δεν νομίζω να διορθωθεί ποτέ. Ίσως να ψάξω αργότερα για τα τεύχη της Modern Times, θα δείξει. Προς το παρόν, φτάνει η γκρίνια, πάω να διαβάσω τον Απίκο και γυρνάω απίκο για εντυπώσεις
 8. Περιμένουμε αφιέρωση για τα κομικσάδικα που υπάρχουν στη Γη του πυρός
 9. @GeoTrou Ψάχνω το ράφι με τα Disney και δεν το βρίσκω
 10. PhantomDuck

  ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ (ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)

  Ένας ακόμα λόγος τότε για να βιαστώ . Μου αρέσει που περίμενα να τα πάρω και μαζεμένα τρομάρα μου.
 11. PhantomDuck

  ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ (ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)

  Οκ, με πείσατε, το ανέβαλα αρκετά. Τη Δευτέρα θα αγοράσω τον πρώτο τόμο και θα πάρουν σειρά και οι επόμενοι. Καλή μου ανάγνωση
 12. PhantomDuck

  ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ (ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)

  Κοίτα να δεις πράματα, πολύ ενδιαφέρον. Αναρωτιέμαι αν αξίζει να μην πάρω τελικά τους τόμους και να ψάξω για προηγούμενες εκδόσεις. Άραγε είχαν γίνει αλλαγές και εκεί; Από την άλλη, σκέφτομαι πως όταν πιάνεις τον τόμο στα χέρια σου, δεν θα φαίνεται τόσο μεγάλη διαφορά, αλλά και πάλι, προτιμάω το πρωτότυπο μου φαίνεται, κρίνοντας από τις εικόνες.
 13. PhantomDuck

  ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ (ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)

  Οι εικόνες που θέλουμε να είναι σκαναρισμένες και σε συγκεκριμένα dpi, είναι τα εξώφυλλα που ανεβαίνουν στο αρχείο. Για τέτοιες εικόνες που υπάρχουν απλά για να κάνουμε κουβέντα και να διαπιστώσουμε διαφορές, δεν υπάρχει θέμα
 14. PhantomDuck

  ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ (ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)

  Ακούγεται πολύ άσχημο αυτό, όμως ίσως να μην είναι και τόσο. Έχουμε συγκεκριμένα παραδείγματα; Επίσης η σειρά σε τι φάση βρίσκεται; Συνεχίζει, έχει ολοκληρωθεί, έχει σταματήσει; Θυμάμαι που με ενδιέφερε να ξεκινήσω να αγοράζω τους τόμους, όμως δεν είχε ολοκληρωθεί η σειρά και γι' αυτό δεν πήρα κανέναν.
 15. PhantomDuck

  SAGA

  Έσκισες τα εξώφυλλα και το ζύγισες, το φυλλομέτρησες από ονλάιν βίντεο ή ακολούθησες άλλη μέθοδο;
×

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Οροι χρήσης μας.