Μετάβαση στο περιεχόμενο

PhantomDuck

Veterans
 • Περιεχόμενο

  4.929
 • Εγγραφή

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Κερδισμένες ημέρες

  35
 • Πόντοι

  1,459 [ Donate ]

PhantomDuck τελευταία νίκη Ιανουαρίου 20

PhantomDuck είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Συνολική φήμη στο GC

36.057 Δημοφιλής

Σχετικά με το μέλος PhantomDuck

 • Τάξη
  Disney Maniac
 • Γενέθλια 23/07/1986

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Website URL
  http://www.anime.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • ΓΕΝΟΣ
  Male
 • Πόλη
  Λιμνούπολη
 • Χώρα
  Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2.945 προβολές προφίλ
 1. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Υπερβολικοί όπως πάντα . Εμένα μου ήρθε αυτό στο μυαλό ως το highlight της χώρας μας, αν και το συγκεκριμένο παίζει και να το κοντράρει αφού κατάφεραν και έμπλεξαν και εισαγγελέα. Το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι πως το σούσουρο στον υπόλοιπο κόσμο σχετικά με το Death Note, έγινε όταν πρωτοπαιζόταν, δηλαδή 10+ χρόνια πριν. Είχα ανησυχήσει που δεν είχε γίνει τίποτα σε εμάς, όμως φαίνεται πως απλά καθυστέρησαν λιγουλάκι. Αν σε άλλα 10 χρόνια δω ενημέρωση στα σχολεία για την βία του Devilman και τον αντιχριστιανισμό του Evangelion, θα έχω ολοκληρωθεί ως φαν. EDIT Εδώ πέρα, ο εισαγγελέας ή έχασε λίγο την μπάλα και μπέρδεψε αυτά που του είπαν, ή μπέρδεψε το Death Note με την προηγούμενη σειρά του Obata, το Hikaru No Go, όπου παίζουν Go (κάτι σαν την ντάμα σε πολύ γενικές γραμμές) . Εν τω μεταξύ η σειρά είναι ολοκληρωμένη από την Anubis στα ελληνικά, σε πολύ καλή μετάφραση από τα ιαπωνικά, σε 12 τόμους και παίζει σε καλές τιμές σε διάφορες εκθέσεις, παζάρια κλπ, να τα λέμε κι αυτά.
 2. Βρήκα σήμερα στο ιταλικό Ebay μολύβια από μία σελίδα της ιστορίας, που έχει πάλι τα αρχικά του. Πιθανώς να τα βάζει σε κάθε σελίδα, και απλά να τα κράτησαν στην συγκεκριμένη λόγω του γενικότερου στυλ που είναι ουσιαστικά ένας πίνακας ζωγραφικής.
 3. Τα τελευταία τεύχη αναλώνονται σε ιστορίες αδημοσίευτες στην Ελλάδα μεν, της περασμένης δεκαετίας δε. Υπάρχουν κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις καλών μεμονωμένων ιστοριών, όμως κατά κύριο λόγο, προσωπικά, έχω να δω αρκετό καιρό κάποιο τεύχος που να το θεωρώ καλό. Κάθε τευχάκι το διαβάζω ευχάριστα μεν, όμως είναι από αυτά που μπαίνουν στο ράφι και δεν θα ξαναβγούν ποτέ. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό σε έναν εβδομαδιαίο τίτλο, όμως ελπίζω να δούμε κάποια στιγμή σύντομα κάποια ιστορία μπόμπα που έχουμε να δούμε καιρό.
 4. Δεν είμαι σίγουρος πως πιάνω το πνεύμα της γελοιογραφίας, πιθανώς να είμαι ανίδεος, πιθανώς να μην είναι πετυχημένη, πιθανώς και τα δύο . Όμως εκεί που θέλω να σταθώ είναι πως το Μίκυ Μάους δεν μπορεί να «επανακυκλοφορεί» αφού κυκλοφορεί ήδη. Πιο πολύ θα ταίριαζε ως έκτακτο τεύχος. Μάλλον πρόκειται για ακόμα μία περίπτωση που ο κόσμος ύστερα από το μεγάλο μπαμ του κλεισίματος του Τερζόπουλου, δεν έχει πάρει χαμπάρι πως επανακυκλοφορούν τα Disney στα περίπτερα, αντίκτυπο του μη επαρκούς μάρκετινγκ της Καθημερινής για τους χ/ψ λόγους που έχουμε αναφέρει ήδη στο φόρουμ.
 5. PhantomDuck

  ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

  Κι εμένα αυτήν ακριβώς την εντύπωση μου έδωσε. Γενικά χλιαρά αλμπουμάκια, όμως τα τσίμπησα επειδή είμαι φανμπόης.
 6. Τι να πω, εμένα δεν με θυμίζω, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις οι εξωτερικοί παρατηρητές ίσως έχουν καλύτερη αντίληψη :P.
 7. PhantomDuck

  Διευθύνσεις ηρώων Disney

  Για τι ακριβώς μιλάς; Για κάποιο παράδειγμα που έχουμε βάλει ήδη εδώ μέσα;
 8. PhantomDuck

  Διευθύνσεις ηρώων Disney

  Ωραίο εύρημα, εδώ είναι η σελίδα σε μεγαλύτερη ανάλυση. Γράφει: Via Dei Glicini. Στα ελληνικά, το glicini πρέπει να μεταφράζεται ως «γλυσίνα», ενώ στο νετ μου έβγαλε αποτελέσματα και για πασχαλιές, δηλαδή φυτά με μωβ άνθη. Άρα η ελληνική οδός κυκλάμινων είναι αρκετά πιστή προσέγγιση.
 9. Καιρό έχουμε να γράψουμε εδώ. Μιας και πηγαίνει καλά το εγχείρημα, φτιάξαμε το αναμενόμενο. δηλαδή ξεχωριστές καρτέλες για τα περιοδικά Ντόναλντ και Super Μίκυ. Οι καρτέλες «Γενική Συζήτηση» και «Ειδικές εκδόσεις» άλλαξαν σε «Μπλα Μπλα» και «Διάφορα» αντίστοιχα, ώστε να μικρύνουν τα ονόματα και να διαβάζονται κανονικά μέχρι και οθόνες 17". Στα Διάφορα θα βάζουμε τις διάφορες έκτακτες και ειδικές εκδόσεις που θα βγαίνουν κατά καιρούς. Επίσης εν όψει των τόμων του Romano Scarpa, αυτονομήθηκαν από την παλιά κουβεντούλα όσα posts είχαν να κάνουν με τους πρώτους 7 τόμους που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. Προστέθηκαν εικόνες, inducks links και δημοσκοπίσεις για όποιον θέλει να τους βαθμολογήσει. Μπορείτε να βρείτε τα threads εδώ. Αυτά. Εάν έχετε άλλες ιδέες / προτάσεις, ρίχτε τες να τις δούμε τώρα που γυρίζει.
 10. PhantomDuck

  ΚΟΜΙΞ (Β' ΠΕΡΙΟΔΟΣ)

  Θα πρότεινα η κουβέντα για τις ανατυπώσεις να συνεχίσει στο αντίστοιχο thread Από εκεί και πέρα ειρήνη υμίν, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, απλά ο καθένας έχεις τις προτιμήσεις του, τι να κάνουμε, έτσι είναι αυτά :P.
 11. PhantomDuck

  Το πρώτο κόμικ του Netflix

  Ψηφιακό μόνο ή θα κυκλοφορήσει και σε χαρτί;
 12. PhantomDuck

  Επισκέψεις στη ΛΕΦΙΚ

  Τι βλέπουμε ακριβώς;
 13. Έγινε τελικά το Q&A, ήμασταν λίγα άτομα σχετικά όμως τον ρωτήσαμε μπόλικα πράματα και έδωσε πολύ ωραίες απαντήσεις, διαφωτιστικές, τόσο για τις δικές του δουλειές όσο και για την συνεργασία του με τον Barks. Το ζουμί των απαντήσεων θα ακολουθήσει λογικά σύντομα.
 14. PhantomDuck

  Στον επόμενο Μπλε Κομήτη

  Εξαιρετικό νέο, ο τύπος θυμάμαι είχε γουστάρει άπειρα στο Comicdom, είχε επευφημήσει το ελληνικό κοινό, του άρεσε τρελά και αυτό πέρασε και στον κόσμο. Αυτό που μου κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση, είναι πως δεν ξαναήρθε στην Ελλάδα ενώ ήταν τόσο δεκτικός. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχε φτιάξει και ένα kickstarter που είχε αναφέρει κάτι για την Ελλάδα, αλλά δεν θυμάμαι περισσότερες πληροφορίες. Το κάφρικο μαύρο χιούμορ του πιστεύω πως θα ταιριάξει με το υπόλοιπο περιοδικό. Δεν ξέρω αν θα το αγοράσω μόνο γι' αυτό βέβαια, όμως μου αρέσει πολύ σαν κίνηση.
×

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Οροι χρήσης μας.