Μετάβαση στο περιεχόμενο

PhantomDuck

Veterans
  • Περιεχόμενο

    5720
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    48

PhantomDuck τελευταία νίκη Δεκεμβρίου 5 2021

PhantomDuck είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Σχετικά με το μέλος PhantomDuck

  • Γενέθλια 07/23/1986

Retained

  • Member Title
    Disney Maniac

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://www.anime.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Λιμνούπολη
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

16400 προβολές προφίλ

PhantomDuck's Achievements

GC Fan

GC Fan (7/9)

46k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Το παπί των δασών https://inducks.org/story.php?c=I+TL++228-AP
  2. Για την ακρίβεια είναι αναδημοσίευση αυτής εδώ (ΒΗΜΑgazino τ.234, 10/4/2005)
  3. Ανέβηκε το 8ο και τελευταίο επεισόδιο της Ιστορίας & Δόξας. Με το σημερινό επεισόδιο κλείνει το έπος του Γκουίντο Μαρτίνα και βλέπουμε το πλήρες όραμά του. Σε καμία περίπτωση δεν ακολουθεί τον Καρλ Μπαρκς, όμως δεν είχε σκοπό να κάνει κάτι τέτοιο. Βλέπουμε μια διαφορετική εκδοχή που παντρεύει το Κλοντάικ και τον πυρετό του χρυσού, με μία εναλλακτική εκδοχή των γονέων του Σκρουτζ, ενώ παράλληλα μας δείχνει πού οφείλονται οι πάγιες εικόνες που ξέρουμε σήμερα, όπως η όσφρηση του Σκρουτζ, η κόντρα του με τον Ρόμπαξ κλπ. Ευχαριστώ όσους παρακολούθησαν τη σειρά. Ελπίζω να σας άρεσε η εβδομαδιαία κυκλοφορία, και να σας ξύπνησε μνήμες των κινουμένων του Σαββατοκύριακου. Δεν ξέρω εάν θα δοκιμάσω ξανά σύντομα κάτι αντίστοιχο, όμως χάρηκα που αναλύσαμε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια αυτής της ιστορίας.
  4. PhantomDuck

    ΤΑΝΑΝΑΡΙΒΗ

    Αυτό ακριβώς . Εννοεί πως κάθεται και ξεθάβει το σαράβαλο αντί να πάρει το αμάξι. Γι' αυτό και στην επόμενη σελίδα Όσον αφορά το άλλο, έτσι είναι η γραμματοσειρά. «40» γράφει, δεν έχει κάποια παύλα ανάμεσα. Ίσως η συγκεκριμένη γραμματοσειρά να ξεγελάει σε μερικές περιπτώσεις (αν και προσωπικά δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα).
  5. Σχετικά με το κάστρο των ζώων, μιας και υπάρχει μία παρανόηση λόγω της αγγλικής έκδοσης. Από την Casterman έχουν βγει 3 άλμπουμ και αναμένεται το 4ο και τελευταίο. Υποθέτω θα βγει έως του χρόνου, όμως αυτό είναι δική μου εκτίμηση (δεν θυμάμαι πού το διάβασα και μπορεί η πηγή να μην είναι αξιόπιστη). Η ελληνική έκδοση θα περιλαμβάνει δύο άλμπουμ και αντίστοιχα, όταν κυκλοφορήσει στη Γαλλία το 4ο και τελευταίο άλμπουμ, θα βγει και σε εμάς ακόμα ένας διπλός τόμος και θα ολοκληρώσει τη σειρά. Στα της Αμερικής τώρα. Τα πρώτα δύο άλμπουμ της σειράς, η Ablaze τα βάφτισε "volume 1" και τα κυκλοφόρησε σε 5 τεύχη, που αργότερα τα συγκέντρωσε σε έναν τόμο. Γι' αυτό και στην αγγλική περιγραφή του αμερικανικού τόμου αναφέρει διαφορετικό αριθμό τευχών. Επειδή έσπασαν τη γαλλική σειρά σε τεύχη ώστε να μπορούν να κυκλοφορήσουν στα κομιξομάγαζα της Αμερικής. Αυτός είναι και ο λόγος που το μέγεθος της Ablaze είναι μικρότερο. Χρησιμοποιεί το στάνταρ αμερικανικό μέγεθος των τευχών, που αργότερα διατήρησαν και στη συγκεντρωτική τους έκδοση. Αντίστοιχα, τα γαλλικά άλμπουμ #3 & 4 η Ablaze τα ονόμασε "volume 2". Τα τρία τεύχη που έχει βγάλει μέχρι στιγμής ως volume #2, είναι πρακτικά το 3ο γαλλικό άλμπουμ, και όταν κυκλοφορήσει το 4ο, θα το σπάσει κι αυτό σε τεύχη, και μετά θα τα συγκεντρώσει όλα σε τόμο. Γενικά, σε BD μη δίνετε και τόση σημασία στις αμερικανικές εκδόσεις. Δεν είναι σπάνιο να γίνονται διάφορες αλλαγές επειδή απευθύνονται σε διαφορετική αγορά.
  6. Σήμερα ανέβηκε το προτελευταίο επεισόδιο της «Ιστορίας & Δόξας της Δυναστείας των Ντακ». Το βίντεο ρίχνει περισσότερο φως στη σχέση Σκρουτζ / Ρόμπαξ και εξερευνάει τον πυρετό του χρυσού ως έμπνευση από τον Καρλ Μπαρκς (κάτι που θα οριστικοποιηθεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς). Ο Γκουίντο Μαρτίνα κρατάει το κυνήγι του χρυσού ως ιδέα όμως χρησιμοποιεί διαφορετικές υλοποιήσεις και χρονολογίες από τον Μπαρκς, για λόγους που εξερευνούμε αναλυτικά. Επίσης, το νόμισμα του επεισοδίου υπέστη αλλαγές σε μετέπειτα ανατυπώσεις, και την ίδια περίοδο έτυχε να πέσουν στα χέρια μου τα ιταλικά νομίσματα της σειράς, επομένως βλέπουμε αναλυτικά τις διαφορές αυτών των εκδόσεων. Ήταν το πιο ζόρικο επεισόδιο της σειράς ύστερα από το πρώτο, κυρίως λόγω του όγκου των πληροφοριών που έπρεπε να εξερευνήσει, όμως νομίζω πως εν τέλει καλύπτουμε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.
  7. Η Δυναστεία των Παπιών χωρίς πολλά πολλά, μεταφέρεται στην αρχαία Ρώμη του Γκούφιου Καίσαρα.
  8. Ιδού και οι απαντήσεις για τις πυραμίδες και τους Φαραώ μιας και το αναφέραμε. Spoiler: Δεν ενεπλάκη ο Τουταγχαμών.
  9. Το πρώτο βίδεον της ιστορίας (και δόξας) είναι γεγονός. Στο σημερινό επεισόδιο θα μάθουμε ποιος ήταν αυτός που πάτησε πραγματικά πρώτος το πόδι του στη Σελήνη, κάτι που δεν υπάρχει καταγεγραμμένο στα βιβλία ιστορίας που γνωρίζουμε. Στο επόμενο θα μάθουμε ποιος έχτισε τις πυραμίδες, όμως οκ, προτρέχουμε.
  10. Υπέπεσα κι εγώ στο αμάρτημα. Αθέτησα την υπόσχεση προς την ψυχική μου υγεία και έσκασα ένα δίευρο στη Radnet προς ~160 σελίδες τίγκα στους ιστούς και στις αράχνες. Βάζω το βίντεο κι εδώ για να υπάρχει παντοτινά στα άδυτα της κουβεντούλας. Να 'ναι καλά η εταιρεία για να βγάζει συλλογάρες κι εμείς για να τους κράζουμε.
  11. Το έπαιζα σιγανοπαπαδιά, έκραζα τη Radnet (ακόμα την κράζω) αλλά δεν θα πω ψέμματα. Τον πρώτο τόμο πήγα και τον πήρα τρέχοντας. Τελικά με έκανε να χορεύω κι εγώ στο παιχνίδι της και θα παίρνω αποσπασματικά τόμους, έστω και για να τους τα σούρνω αφότου τους διαβάσω.
  12. Προφανώς έπεσες σε κακέκτυπο. Στείλε φωτογραφίες στην εκδοτική και θα σου τα αντικαταστήσουν. Αν μπορείς στείλε και καμιά επιπλέον πληροφορία, από πού τα πήρες (περίπτερο υποθέτω), πότε τα αγόρασες, κλπ. Αν τα πήρες από το ίδιο μέρος, μπορεί να έτυχε να διαμοιραστεί εκεί κάποια ελαττωματική παρτίδα.
  13. Είναι εύκολο να τσεκάρεις ακριβώς τις σελίδες; Υποθέτω πως από τη σελίδα 114 λογικά θα πηγαίνει στην 131, λόγω 16σέλιδου. Λογικά θα έπεσες σε κακέκτυπο.
  14. Σίγουρα το έχω, όμως θα το έχω καταχωνιασμένο σε τίποτα σκοτεινά συρτάρια. Δυστυχώς δεν είναι άμεσα προσβάσιμο, όμως αν το πετύχω μπροστά μου, θα το έχω υπ' όψιν.
  15. Είναι ίδιος με της King Features που είδαμε στους προηγούμενους τόμους. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές στις χρωματικές παλέτες σε κάποιες περιπτώσεις, όμως η λογική είναι ίδια (λευκό background, με boldαρισμένες τις γραμμές κίνησης, κλπ). Τα λέω αναλυτικά στο 2:16 του βίντεου και δείχνω παραδείγματα για όποιον ενδιαφέρεται.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.