Μετάβαση στο περιεχόμενο

PhantomDuck

Veterans
  • Περιεχόμενο

    5711
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    48

PhantomDuck τελευταία νίκη Δεκεμβρίου 5 2021

PhantomDuck είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Σχετικά με το μέλος PhantomDuck

  • Γενέθλια 07/23/1986

Retained

  • Member Title
    Disney Maniac

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://www.anime.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Λιμνούπολη
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

15338 προβολές προφίλ

PhantomDuck's Achievements

GC Fan

GC Fan (7/9)

45.7k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Υπέπεσα κι εγώ στο αμάρτημα. Αθέτησα την υπόσχεση προς την ψυχική μου υγεία και έσκασα ένα δίευρο στη Radnet προς ~160 σελίδες τίγκα στους ιστούς και στις αράχνες. Βάζω το βίντεο κι εδώ για να υπάρχει παντοτινά στα άδυτα της κουβεντούλας. Να 'ναι καλά η εταιρεία για να βγάζει συλλογάρες κι εμείς για να τους κράζουμε.
  2. Το έπαιζα σιγανοπαπαδιά, έκραζα τη Radnet (ακόμα την κράζω) αλλά δεν θα πω ψέμματα. Τον πρώτο τόμο πήγα και τον πήρα τρέχοντας. Τελικά με έκανε να χορεύω κι εγώ στο παιχνίδι της και θα παίρνω αποσπασματικά τόμους, έστω και για να τους τα σούρνω αφότου τους διαβάσω.
  3. Προφανώς έπεσες σε κακέκτυπο. Στείλε φωτογραφίες στην εκδοτική και θα σου τα αντικαταστήσουν. Αν μπορείς στείλε και καμιά επιπλέον πληροφορία, από πού τα πήρες (περίπτερο υποθέτω), πότε τα αγόρασες, κλπ. Αν τα πήρες από το ίδιο μέρος, μπορεί να έτυχε να διαμοιραστεί εκεί κάποια ελαττωματική παρτίδα.
  4. Είναι εύκολο να τσεκάρεις ακριβώς τις σελίδες; Υποθέτω πως από τη σελίδα 114 λογικά θα πηγαίνει στην 131, λόγω 16σέλιδου. Λογικά θα έπεσες σε κακέκτυπο.
  5. Σίγουρα το έχω, όμως θα το έχω καταχωνιασμένο σε τίποτα σκοτεινά συρτάρια. Δυστυχώς δεν είναι άμεσα προσβάσιμο, όμως αν το πετύχω μπροστά μου, θα το έχω υπ' όψιν.
  6. Είναι ίδιος με της King Features που είδαμε στους προηγούμενους τόμους. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές στις χρωματικές παλέτες σε κάποιες περιπτώσεις, όμως η λογική είναι ίδια (λευκό background, με boldαρισμένες τις γραμμές κίνησης, κλπ). Τα λέω αναλυτικά στο 2:16 του βίντεου και δείχνω παραδείγματα για όποιον ενδιαφέρεται.
  7. Ιδού και το πολυπόθητο βίδεον του 3ου τόμου. Σπεύσατε!
  8. Εμφανίστηκε! Σταυρώστε τον! Το τεύχος δυστυχώς δεν είναι κακέκτυπο, έτσι τυπώθηκαν όλα. Ο λόγος που υπάρχει ένα μεγάλο κενό, είναι επειδή η φράση είχε γραφτεί, όμως δεν εμφανίστηκε στο τελικό αρχείο που στάλθηκε στο τυπογραφείο. Όπως είπε ο @ hudson , έγραφε: [...] μοιάζει λίγο με το Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-σύμπαν. [...] Η φράση υπήρχε κανονικά όσο τσεκάραμε το βιβλίο. Το πρόβλημα εμφανίστηκε μόνο στο τελικό αρχείο υψηλής ανάλυσης, μόνο στη συγκεκριμένη γραμματοσειρά με συγκεκριμένη μορφοποίηση (italics) και μετά από την παύλα. Προφανώς ήταν κάποιο bug και άντε βρες τώρα γιατί συνέβη. Το συγκεκριμένο bug είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στην εκδοτική, και δεν μπορούσε να προβλεφθεί. Αυτό όμως που μπορούσε και έπρεπε να είχε γίνει, ήταν να ελεγχθεί καλύτερα το τελικό αρχείο, ακριβώς επειδή πάντα θα υπάρχουν απρόοπτα. Τα μάτια όλων έδωσαν περισσότερη σημασία στο εσωτερικό επειδή είναι τίγκα στη λεπτομέρεια, και (κακώς) δεν δώσαμε τη δέουσα προσοχή στο οπισθόφυλλο. Τα παραπάνω δεν είναι δικαιολογίες, απλά τα αναφέρω για όσους το είχαν απορία. Στεναχωρηθήκαμε όλοι, όμως δυστυχώς πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από το να το έχουμε υπ' όψιν για μελλοντικές εκδόσεις. Και φυσικά συνέβη στην πρώτη συνεργασία της εκδοτικής με την DC, η οποία είναι και η πρώτη έκδοση που επιμελήθηκε ο υποφαινόμενος (πέραν των Ποπάυ) Για το ιστορικό, βάζω το οπισθόφυλλο με τη φράση όπως θα έπρεπε να εμφανιζόταν κανονικά (ίσως να έχει κάποιες μικρές διαφορές επειδή δεν θυμάμαι εάν είναι από την τελική έκδοση)
  9. PhantomDuck

    ΜΠΛΕΚ

    Μπορείς να δεις εδώ αναλυτικά όλα τα σημεία πώλησης ανά τίτλο για Αθήνα και υπόλοιπη Ελλάδα.
  10. Για κάποιον λόγο, η King Features ανακυκλώνει όντως τις ιστορίες. Αναδημοσιεύει ορισμένες ξανά και ξανά, ενώ άλλες (όπως αρκετές που θα μπουν στον 3ο τόμο) δεν έχουν αναδημοσιευτεί ποτέ. Εμείς θα τους δώσουμε τον χρωματισμό, όμως δεν γνωρίζω εάν θα τον χρησιμοποιήσουν.
  11. PhantomDuck

    ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ

    Αυτό είναι σε μεγάλο μέγεθος ή το έβγαλαν μπασμένο στο μέγεθος των αμερικάνικων; Επίσης η Cinebook αρκετά πρόσφατα BD τα έχει λογοκρίνει. Ξέρουμε αν κουτσούρεψε και το συγκεκριμένο;
  12. Ο Βίος δημιουργήθηκε για λογαριασμό της δανέζικης Egmont, η οποία έκανε διανομή σε βορειοευρωπαϊκές χώρες. Η πρώτη δημοσίευση δηλαδή δεν έγινε στην Αμερική, αλλά σε βορειοευρωπαϊκά περιοδικά. Η Egmont έδινε συνήθως περιθώριο 15 σελίδες στις ιστορίες του Βίου. Στη συγκεκριμένη, ο Ρόσα τους έπεισε να βάλουν και μία 16η, επειδή ήθελε να δείξει περισσότερα πράγματα. Όμως, ακόμα κι έτσι, δεν του έφτασαν, επομένως όταν βγήκε στην Αμερική στο Uncle Scrooge #296, πρόσθεσαν ακόμα τρεις σελίδες. Όχι συνεχόμενες, ήταν σκόρπια καρέ που επέκτειναν την ιστορία κατά τρεις σελίδες. Αυτά είναι τα έξτρα καρέ που αναφέρεστε. Η extended εκδοχή δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στην Αμερική το 1995, ενώ στην Ελλάδα διαβάσαμε την πρώτη εκδοχή το 1997. Θεωρητικά ο Τερζόπουλος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την extended έκδοση, όμως φαίνεται πως προμηθεύτηκε την ιστορία απ' ευθείας από την Egmont, επομένως χρησιμοποίησε την πρώτη έκδοση (που είχε λιγότερες σελίδες). Το σκληρόδετο βιβλίο βγήκε το 2004, όμως ο εκδότης φαίνεται πως εκεί πέρα χρησιμοποίησε την έκδοση που είχε ήδη μπει στο Κόμιξ, δηλαδή την έκδοση με τις 16 σελίδες. Η πλήρης έκδοση με τις 19 σελίδες δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2018 στο Κόμιξ Β' περιόδου #50. Όλα αυτά τα αναφέρει αναλυτικά και ο Ρόσα στη σελίδα 182 του 5ου τόμου της Don Rosa Library της Fantagraphics, στο άρθρο Behind the scenes.
  13. Υπήρχαν κάμποσες ιστορίες του Μπαρκς που είχαν μπει στο εβδομαδιαίο Μίκυ. Πολλές βέβαια μπήκαν και σε άλλα περιοδικά, όμως υπάρχουν και αρκετές που έμειναν μόνο εκεί και δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά στο αυθεντικό φορμάτ στη Βιβλιοθήκη Καρλ Μπαρκς / Disney.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.