Jump to content

PhantomDuck

Veterans
 • Content Count

  5,375
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39
 • Points

  6,439 [ Donate ]

PhantomDuck last won the day on June 7

PhantomDuck had the most liked content!

Community Reputation

40,221 Popular

About PhantomDuck

 • Rank
  Disney Maniac
 • Birthday 07/23/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.anime.gr

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Λιμνούπολη
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

4,146 profile views
 1. Πρώτο σταυροδρόμι δεξιά επιλογή, δεύτερο σταυροδρόμι αριστερή επιλογή. Αυτή τη στιγμή είμαι στην αρχή του τρίτου σταυροδρομίου και έχω φτάσει στο σουβλατζίδικο. Εσύ θα αργήσεις; Ή να παραγγείλω μόνος;
 2. A τους αντιγραφιάδες, σαν δεν ντρέπονται
 3. Ασχέτως σχετικό, όμως το συγκεκριμένο απόσπασμα του άρθρου, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για τις παλιές ονομασίες των χαρακτήρων Disney. Παρατηρήστε πως τα περισσότερα από τα ονόματά τους έχουν το ίδιο αρχικό γράμμα στο πρώτο όνομα, ενώ το δεύτερό τους είναι η ράτσα τους. Π.χ. οι πιο γνωστοί: Mickey Mouse, Donald Duck, Minnie Mouse είναι όσοι άντεξαν στον χρόνο και «επιβίωσαν». Λίγο πιο άγνωστοι οι: Dippy Dog (που μετονομάστηκε σε Γκούφυ), Horace Horsecollar (Οράτιος), Clarabell Cow, και ένα σωρό ακόμα χαρακτήρες από το αρχικό καστ που ξεχάστηκαν, όπως: Clara Cluck , Peter Pig, Robert Rooster, George Goat, Bucky Bug, κλπ. Σχετικώς άσχετο πάλι, όμως πιθανολογώ πως αυτός είναι ένας κύριος λόγος που ονόμασαν τον Πλούτο έτσι (Pluto the pup). Και γι' αυτό ο Πλούτο είναι κανονικό σκυλί / κουτάβι, σε αντίθεση με τον Γκούφυ που είναι μπασταρδεμένη ράτσα μεταξύ σκύλου και ανθρώπου.
 4. Τελικά τα υπόλοιπα δύο βιβλία της ίδιας παραγγελίας, ήρθαν κανονικά με χαρτάκι για παραλαβή από το κατάστημα. Καλόμαθα με τα άλλα που τα έφερε κούριερ και τώρα μου κακοφάνηκε που περίμενα στην ουρά.
 5. Εδώ και αρκετά χρόνια είμαι σε αυτήν την τρίτη φάση, χωρίς να βιάζομαι να την ολοκληρώσω. Τώρα βέβαια με την προσφορά του Τερζόπουλου αγόρασα καμιά 15αριά που μου έλειπαν, και με έχει ξαναπιάσει Οξεία Λουκυλουκίαση, πάνω που έλεγα πως την είχα γλιτώσει.
 6. @Indian Τελικά ποιο σταυροδρόμι να ακολουθήσουμε όμως δεν μας είπες; Στην τρίτη διασταύρωση δεξιά, ή στην πέμπτη αριστερά; Ή και τα δύο;
 7. Τουλάχιστον είναι το αυθεντικό, κάτι είναι κι αυτό.
 8. Η ταφόπλακα είναι του Bob Kane. Τον Bill Finger τον κάψανε . Καθυστερημένη απάντηση, όμως τώρα είδα το ντοκυμανταίρ, και τώρα άρχισα να ψάχνω για πληροφορίες σχετικές με τον Finger. Παρεμπιπτόντως, έκαναν πολύ καλή δουλειά, μου άρεσε πολύ. Μιάμιση ώρα πέρασε νεράκι.
 9. Ποστ ρεζέρβα που μάλλον δεν θα χρειαστεί, όμως ύστερα από τόσα χρόνια, καλό είναι οι θεσμοί και οι παραδόσεις να διατηρούνται (έκλεισα 12 χρόνια στο site, σας το είπα; )
 10. Εφέτο είχαμε ντετεκτιβική πληροφόρηση και λίγο πολύ περιμέναμε τι θα παιχτεί, όμως και πάλι είναι ευχάριστο όταν το βλέπουμε μπροστά μας. Επίσης εφέτο πάλι, στύβω το μυαλό μου (το ποιο; ) για να σκεφτώ κάνα κρύο αστείο τώρα που έπιασαν οι ζέστες, όμως δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα. Μάλλον τα έχω πει όλα τις προηγούμενες 11 χρονιές και στέρεψα πλέον από εξυπνάδες. Άρα θα σταθώ στις «προηγούμενες 11 χρονιές» για να επισημοποιήσω τα 12 χρόνια που κλείνω στο φόρουμ, και θα συνεχίσω με το ζουμί της υπόθεσης, το οποίο αν δεν απατώμαι είναι και αυτό που θέλετε να διαβάσετε. Αν πάλι θέλετε να δείτε το ιστορικό της βιογραφίας μου (για ποιον λόγο να το κάνετε αυτό στον εαυτό σας; ), δείτε τα links των προηγούμενων ετών που είναι στο κάτω μέρος της παρουσίασης. Στο θέμα μας τώρα· κυρήσσω την έναρξη του θέρους της φετινής σεζόν. Όπως μας έχει ενημερώσει και ο φίλτατος @ΚΟΜΙΞ εδώ, η Οικονομία του θείου Σκρουτζ θα μας συνοδεύσει από τις 23 Ιουνίου και ύστερα, ενώ μετά από 5 εβδομάδες, είναι πολύ πιθανόν να δούμε μερικούς ακόμα τόμους Romano Scarpa, μιας και έχουν καταχωρηθεί τα ISBN τους. Η ιταλική σειρά της οικονομίας είναι ετούτη εδώ. Συμπαθητική σειρά χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο. Γενικές ιστορίες από το Topolino με συγκεκριμένη θεματολογία, και ένα δισέλιδο (τουλάχιστον) άρθρο ανά τόμο, σχετικό με την αγαπημένη ασχολία του θείου Σκρουτζ, το χρήμα. Το περιμένουμε όπως και να 'χει. Η συνοδευτική διαφήμιση είναι από το σημερινό Μίκυ Μάους, φωτογραφισμένη από τον @alexoni97. Κυριακή 23 Ιουνίου και για 5 Κυριακές - Η οικονομία του Σκρουτζ Παλιότερα threads: Καλοκαιρινές εκδόσεις ΝΕΑ ΑΚΤΙΝΑ (2007) [Μεγάλα Σήριαλ, ΓΙΓΑΣ, ειδικές εκδόσεις κλπ] Καλοκαιρινές εκδόσεις ΝΕΑ ΑΚΤΙΝΑ (2008) [Μεγάλα Σήριαλ, Κόσμος Ντίσνεϋ, ειδικές εκδόσεις κλπ] Καλοκαιρινές εκδόσεις ΝΕΑ ΑΚΤΙΝΑ (2009) [Μεγάλα Σήριαλ, Disney Manga, ειδικές εκδόσεις κλπ] Καλοκαιρινές εκδόσεις ΝΕΑ ΑΚΤΙΝΑ (2010) [Μεγάλα Σήριαλ και ό,τι άλλο προκύψει] Καλοκαιρινές εκδόσεις ΝΕΑ ΑΚΤΙΝΑ (2011) [Μεγάλα Σήριαλ και... ίσως τίποτα ακόμα] Καλοκαιρινές εκδόσεις ΝΕΑ ΑΚΤΙΝΑ (2012) [Μεγάλα Σήριαλ και ίσως PKNA] Καλοκαιρινές εκδόσεις ΝΕΑ ΑΚΤΙΝΑ (2013) [Ολίγη από Μεγάλα Σήριαλ] Καλοκαιρινές εκδόσεις Disney ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (2014) [Βλ. 1ο post] Καλοκαιρινές εκδόσεις Disney ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (2015) [Βιβλιοθήκη Disney κι ό,τι προκύψει] Καλοκαιρινές εκδόσεις Disney ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (2016) [Βιβλιοθήκη Disney και του χρόνου έχει ο Θεός] Καλοκαιρινές εκδόσεις Disney ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (2017) [Βιβλιοθήκη Romano Scarpa και δεν είμαι καλά] Καλοκαιρινές εκδόσεις Disney ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (2018) [Λοιπά από Βιβλιοθήκη Romano Scarpa]
 11. Ήρθε τελικά το δισκάκι, αυτή τη φορά χωρίς απρόοπτα. Για το ιστορικό, η ονομαστική του τιμή ήταν 21$ + κάτι έξτρα για μεταφορικά, επομένως μπορεί να την πέρασε στη ζούλα έτσι. Βέβαια μέχρι να βρω κάποιο κατάστημα για Blu Rays, δεν νομίζω να κόψω τελείως το αμερικάνικο Amazon, όμως για κόμικς λήξαμε.
 12. Ο λαός ζητάει αναλυτική παρουσίαση των σταυροδρομιών, για να αποφασίσει ποιον δρόμο θα ακολουθήσει στο τέλος
 13. Εγώ πάλι πετούσα ανέκαθεν τη σκούφια μου για σταυροδρόμια, επομένως άλλος ένας λόγος για να το τσιμπήσω (όχι που θα το άφηνα )
 14. Μπόμπα, είχα σαπίσει τόσους μήνες, μας είχε πιάσει μούχλα. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι. Το επόμενο τευχάκι βλέπω έχει ευχητήρια για τον Ντόναλντ, για τα 85 χρόνια. Μακάρι να κρατήσουν τα εξτραδάκια από το ιταλικό τεύχος. Γενικά, ευχάριστες επιλογές κύριων ιστοριών, των τελευταίων 3-6 ετών. Ελπίζω να μην σταματήσουν σύντομα.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.