Μετάβαση στο περιεχόμενο

Lelis

Members
  • Περιεχόμενο

    237
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος Lelis

  • Γενέθλια 01/30/1990

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1478 προβολές προφίλ

Lelis's Achievements

Ενεργό Μέλος

Ενεργό Μέλος (3/9)

2.3k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Εγώ είχα πάρει τον πρώτο και τον δεύτερο τόμο όταν βγήκαν απο την εκδοτική. Στα γενέθλια μου, οι φίλοι μου, μου είχαν πάρει τον τόμο στα αγγλικά, οπότε το παράτησα την ελληνική έκδοση, την οποία και ολοκλήρωσα αργότερα κοντά το 2018-2019. Δεινοπάθησα κυριολεκτικά να βρω τον τόμο 3, τον οποίο τον έχω άλλα σε όχι καλή κατάσταση. Αντίστοιχα και με τον 7, τον οποίο τον έχω διπλό, καθώς ο αρχικός που είχα πάρει δεν ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά τον βρήκα τυχαία σε καλύτερη. Θυμάμαι πάντως ότι τότε απο το ΚΟΜΙΞ είχα δει την διαφίμηση που είχαν βάλει και απο εκεί μου είχε φανεί ενδιαφέρον. Ωραίο κομικ που προσωπικά μου βγάζει μια νοσταλγία και μια "αθωότητα.
  2. Δεν έχω ιδέα για το συγκεκριμένο, αλλά με 3 ευρώ 160 σελίδες δεν λέμε ποτέ όχι...:P
  3. Με βάση τις σελίδες και τιμή ανά σελίδα που έχει η εκδοτική για αυτό το μέγεθος , προβλέπεται στα 32 ευρώ η τιμή , άρα με το 10% προβλέπεται κάτω από 30.
  4. Ο θησαυρός του λαβύρινθου μάλλον θα βγει τον Μάιο , επειδή πήρα το θρυλικό Μπλεκ 8 και το διαφημίζουν στην πρώτη σελίδα. Θέλω να πιστεύω λόγο comicdon τον Μάϊο να βγάλουν κάτι δυνατό, όπως το crossover με Ντογκ & Μπάτμαν η Κάμελοτ. Προσωπικά θα προτιμούσα να δω το crossover & το γαλλικό τον Μάϊο, το οποίο φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον
  5. Αν και απο manga διαβάζω μόνο online το one piece, το οποίο αντικειμενικά τα σπάει, έχω ακούσει απο φίλους πολύ καλά λόγια για το Solo Leveling και με ψήνει φουλ να το δοκιμάσω.
  6. Lelis

    THE ULTIMATE SPIDER-MAN COLLECTION

    Διαβάστηκε σήμερα και ο τέταρτος τόμος. Μου άρεσε αρκετά και αυτός. Δεν ήταν κάτι φανταστικό να πεις , αλλά ήταν ωραίο ιστορία με ωραίο ροή και σχέδιο. Γενικά μου αρέσουν περισσότερο οι σύγχρονες ιστορίες και βλέπω ότι θα έχουμε αρκετές τέτοιες στην συλλογή. Με βάση αυτό και για τα δικά μου γούστα , αν και είναι νωρίς ακόμα, προβλέπω ότι η συγκεκριμένη συλλογή από άποψη καθαρά και μόνο περιεχομένου ιστοριών θα μου αρέσει περισσότερο και από Κλασσικούς και από Graphic novel. Η κλασσική το έχω ξαναπεί από θέμα ιστοριών , πολλές τις βρήκα παλιακες και κουράστηκες. Η GN από την άλλη είχε πιο σύγχρονες αλλά είχε και πολλούς ήρωες που ήταν πιο αδιάφοροι. Η συγκεκριμένη με ιστορίες spiderman που είναι και αγαπημένος ήρωας και το μεγαλύτερο ποσοστό των ιστοριών να είναι από δεκαετία του 90 και μετά , θα διαβάσουμε όμορφα πράγματα !!!
  7. Lelis

    ΝΤΥΛΑΝ ΝΤΟΓΚ

    Διαβάστηκε και το τελευταίο τεύχος. Θεωρώ ότι από αυτά που έχει βγάλει η εκδοτική στα GN, είναι μακράν οι καλύτερες ιστορίες. Και οι 2 είναι καλές και αν και η δεύτερη από ότι είδα θεωρείτε μια από τις καλύτερες ιστορίες του ήρωα , προσωπικά μου άρεσε αρκετά και η πρώτη και δυσκολεύομαι να αποφασίσω ποια μου άρεσε περισσότερο. Θα ήθελα να είχε και λίγο χρώμα, αλλά γενικά θεωρώ ότι και το ασπρόμαυρο στον συγκεκριμένο ήρωα δεν είναι και τόσο κακό. Γενικά την εβδομάδα αυτή , διάβασα και όλα τα τεύχη που είχε βγάλει η Jemma & έπεσε πολύ Ντύλαν Ντογκ. Όλες οι ιστορίες που διάβασα ήταν καλές και άλλαξε αρκετά η άποψη μου για τον ήρωα. Στην τελευταία σελίδα δεν είχε κάποια ημερομηνία με επόμενη κυκλοφορία τεύχους, αλλά ευελπιστώ να συνεχίζουν να βγαίνουν τα συγκεκριμένα. Σε αναμονή και για το crossover που θα βγει μέσα στο χρόνο με τον Μπάτμαν , που κρατάω μικρό καλάθι η αλήθεια είναι.
  8. Νομίζω ότι το 40% στο kill or be killed, είναι ευκαιρία για όποιον δεν το έχει. Βέβαια το γεγονός ότι η εκδοτική, ενώ δεν έχουν περάσει καλά καλά 2 χρόνια απο την κυκλοφορία του, βάζει τόσο μεγάλη έκπτωση, υποδηλώνει μάλλον ότι θέλει να ξεστοκάρει και δεν τα πήγε καλά σε πωλήσεις και το πετάει για τυράκι και για τον δεύτερο.
  9. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω σε πολλές σειρές για τα δικαιώματα παίζει ρόλο και το τιράζ που ζητάει η εκδοτική. Π.χ. μπορεί να σου λέει η εκδοτική που έχει τα δικαιώματα, ότι για Μπλέικ και Μόρτιμερ θέλω 10000 κομμάτια. Αν η Μαμούθ εκτύπωση 2000 γιατί θα πάνε ακλαυτα τα 10 στην Ελλάδα, η Μαμούθ θα πληρώσει τα δικαιώματα της σειράς σαν να έβγαζε 10, επομένως στενεύουν πολυ τα περιθώρια κέρδους της εκδοτικής. Δεν είμαι σίγουρος αν πάει έτσι και σίγουρα ο κάθε εκδότης θα έχει τους δικούς του τρόπους τιμολόγησης, αλλά και εγώ πιστεύω ότι αν υπήρχε ευκαιρία και κοινό, κάτι κάποιος θα έκανε. Επομένως θεωρώ ότι για κάποιες σειρές είναι συνδιασμός μικρού κοινου και ακριβών δικαιωμάτων που απλά η άσκηση δεν βγαίνει για την εκδοτική. Ιδικά για τον Μ.Η. , που ξέρουμε ότι είναι κοντά στο κοινό και έχει πιάσει τον παλμό , θα έμπαινε με την πρώτη ευκαιρία.
  10. Lelis

    DYLAN DOG + DAMPYR

    Διαβάστηκαν σήμερα οι ιστορίες Dylan Dog από τα τεύχη 5,6,7,1 και 2 ,καθώς τα διάβασα με την σειρά που βγήκαν τα original τεύχη. Από Dylan Dog, είχα διαβάσει τις μικρές ιστορίες που είχε βγάλει ο Μικρός Ήρωας στους τόμους Μπλεκ και Mister No, καθώς και τα 4 GN που έβγαλε στην συνέχεια. Για κάποιο λόγο ο ήρωας δεν μου είχε κάνει ποτέ κλικ . Μάλιστα από τους 4 Μπονελικους που είχε ο Μ.Η. τον είχα βάλει τελευταίο. Πιθανώς ρόλο σε αυτό να έπαιξε ότι οι μικρές ιστορίες του, που ξεκίνησα να διαβάζω δεν τις βρήκα καλές (σε αντίθεση με του Τεξ ) και ίσως να με προϊδεάσαν για τον ήρωα όταν διάβασα και τις πιο μεγάλες του. Οι ιστορίες που βγήκαν από την Jemma ήταν όλες πολύ καλές με έκαναν να δω τον ήρωα με τελείως άλλο μάτι και μου άρεσαν πολύ περισσότερο από να όλες τις ιστορίες που έχει βγάλει ο Μ.Η. Θα δώσω μια ιδική αναφορά στις ιστορίες των 2 πρώτων τευχών. Η πρώτη ήταν εξαιρετική! Ωραία υπόθεση με τρόμο, σασπένς , σπλατερ και αρκετά ατμοσφαιρικό. Η δεύτερη ιστορία, την βρήκα κυριολεκτικά αριστούργημα!!!!! Δεν είχε τόσο σασπένς και στοιχεία τρόμο όσο η πρώτη, είχε κάποια στοιχεία μυστηρίου, αλλά άποψη μου ότι ήταν πολύ πιο συναισθηματική και δέθηκα παρα πολύ με τους χαρακτήρες. Συγκινήθηκα κυριολεκτικά με το τέλος της και θα τολμήσω να πω ότι είναι από τις πιο ωραίες one shot ιστορίες που έχω διαβάσει ανεξαρτήτως είδους. Πολύ καλή ιστορία και η 5 με 6&7 να είναι και αυτές καλές. Μένει να διαβάσω τις ιστορίες 3&4 και στην συνέχεια συνεχίζω με Dampyr.
  11. Λέτε το blacksad να βγει σε καμία Deluxe edition και να έχει και την τελευταία ιστορία μέσα ...Σχεδόν απίθανο , αλλά αν γινόταν θα το έπαιρνα 2-3 φορές για μένα και 5-6 για φίλους να το μοίραζα δεξιά αριστερά 100 bullets είναι πολύ καλή σειρά. 10 κάτι τεύχη πρέπει να είναι οπότε δεν θεωρώ ότι θα ήταν δύσκολο να έβγαινε αν υπήρχε το κοινό. Προσωπικά πιστεύω ότι τέτοιες προσπάθειες απέχουν πολύ από την ελληνική αγορά. Στο δημοψήφισμα που είχε βάλει η εκδοτική, είχα βάλει σαν πρώτη επιλογή στο τι νέα σειρά θα θέλετε να δείτε, Αμερικανικα μη υπερηρωικα. Η ιστορία λέει όμως ότι τέτοιες σειρές δεν τα πάνε καλά στην Ελλάδα. Fables, Preacher , Saga , Lock and Key, Y the Last Man, όλες γνωστές και αγαπημένες σειρές προσπάθησαν τότε αλλά καμία δεν καταφέρει να φτάσει καν στον δεύτερο τεύχος. Walking dead , την εποχή που έπαιζε και η σειρα , βγήκαν μόνο 8 paperbacks .Ίσως τότε που το internet δεν ήταν και τόσο διαδεδομένο οσο σήμερα, να έπαιξε κάπως ρόλο στην δημοφιλία των σειρών , αλλά ακόμα και οι πιο πρόσφατες προσπάθειες , φαίνονται και αυτές να δυσκολεύονται. Sandman , με την σειρά να τρέχει παράλληλα, βγαίνει ένα τόμος τον χρόνο και δεν είμαι σίγουρος για την συνέχιση της σειράς. Kill or be killed επίσης από ότι είπε ο Λεοκρατης σε συνέντευξη του, δεν βγήκε σαν κίνηση στην εκδοτική και umbrella academy σε αναμονή να δούμε αν βγει τίποτα άλλο. Θετικό που ολοκληρώθηκε το BRZRKR και κάποια Dune. Γενικά για τους φαν του είδους δύσκολα μας βλέπω να βγαίνει κάτι. Μόνο μια συλλογή τύπου Hachette - Radnet αν πιάσει σε πολύ καλή τιμή και μικρότερο τιράζ για 4-5 σειρές του είδους
  12. Διαβάστηκε σήμερα και ο τελευταίος τόμος! Τι να πρωτοπούμε για αυτή την σειρά. Πριν απο αυτή δεν είχα διαβάσει πολλά υπερηρωικά, καθώς ενώ μου άρεσαν οι ήρωες τα υπερηρωικά κομικς Marvel & DC πάντα τα σνόμπαρα. Η συγκεκριμένη σειρά με έκανε να αγαπήσω το σύμπαν της Μαρβελ και μας χάρισε κάποιες απο τις ποιο όμορφες ιστορίες της! Αν εξαιρέσεις το περιεχόμενο των ιστοριών που είναι υποκιμενικό τι αρέσει στο καθένα, απο άποψη έκδοσης είναι μακράν η καλύτερη έκδοση που έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Μιλάμε για 120 τόμους, αψεγάδιαστους, με σκληρό εξώφυλλο, όμορφες εκτυπώσεις και χαρτί, συμπληρωματικό υλικό και άρθρα (έστω και αυτές οι 3-4 σελίδες που είχε ο κάθε τόμος), εισαγωγή για τα μέχρι τώρα γεγονότα που οδήγησαν στην ιστορία , σωστές μεταφράσεις και άψογη επιμέλεια. Το μόνο αρνητικό θα μπορούσα να σημειώσω το γεγονός ότι δεν βγήκαν με την χρονική σειρά του σύμπαντος οι ιστορίες ενώ θα μπορούσαν. Π.χ. το Civil War, χρονικά προηγείται απο πολλές άλλες ιστορίες που βγήκαν νωρίτερα απο αυτόν στην συλλογή, επομένως σε τέτοια event ίσως δεν ήταν πάντα εύκολο να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Αλλά αν πραγματικά σου αρέσουν οι ιστορίες και με λίγο Google το βάζεις όλο το σύμπαν και τα γεγονότα στην σωστή σειρά. Ενα μεγάλο μπράβο στην Hachette και μακάρι να δούμε σύντομα και κάτι νέο απο εκείνους. Μιας και η σειρά ολοκληρώθηκε, κάθισα και μάζεψα όλες τις ιστορίες για να καταλήψω σε ενα τοπ 10 (δυσκολεύτικα πολύ να αποφασίσω και μου βγήκαν παραπάνω επιλογές ) με τις καλύτερες ιστορίες και ενα μικρό σχόλιο για την καθε μια. Οι ιστορίες που είναι σε 2 τόμους, τις έχω υπολογίσει σαν μια. Η λίστα είναι με σειρά κυκλοφορίας και πιθανόν να αδικώ κάποιες ιστορίες που μπορεί να μην τις έχω τόσο φρέσκιες στο μυαλό μου. Σκοπεύω με την πρώτη ευκαιρία να διαβάσω ξανά κάποιες ιστορίες και πιθανόν στο μέλλον αυτά να αλλάξουν. 04. Captain America Εκτός Χρόνου - 11. Captain America Στρατιώτης του Χειμώνα: Η καλύτερη ιστορία με τον Καπ 14. Daredevil Αναγέννηση: Απο τις λίγες ιστορίες Marvel που είχα διαβάσει και παλαιότερα. Η συγκεκριμένη με έκανε να αγαπήσω τον ήρωα και παραμένει μέχρι σήμερα μια απο τις αγαπημένες μου 17. The Incredible Hulk Πλανήτης Χαλκ, Μέρος Πρώτο - 21. The Incredible Hulk Πλανήτης Χαλκ, Μέρος Δεύτερο: Και το παγκόσμιος εχθρός Hulk ήταν καλό, αλλά είχε περισσότερο ξύλο. Το Planet Hulk το βρήκα πιο ολοκληρωμένο για εμένα και την θεωρώ μακράν την καλύτερη ιστορία του ήρωα. 20. The Amazing Spider-Man Το Τελευταίο Κυνήγι του Κρέιβεν: Δεν την είχα διαβάσει και είχα ακούσει πολλά. Δεν με απογοήτευσε. 26. Marvels: Εξαιρετικό!!!! Οι ήρωες και τα γεγονότα της Marvel μέσα απο τα μάτια των απλών ανθρώπων. Τοπ 3 σίγουρα για μένα 38. The Ultimates Υπεράνθρωποι - 43. The Ultimates Εθνική Ασφάλεια: Ένας απο τους αγαπημένους μου δημιουργούς. Το Ultimate σύμπαν δεν με εθουσίασε πολύ, αλλά οι ιστορίες αυτές ήταν κορυφαίες. 41. Οίκος του Μ: Ο πρώτος τόμος που πήρα απο σειρά και αυτό γιατί είχα διαβάσει την ιστορία στα αγγλικά παλαιότερα, οπότε το είχα δει τυχαία στο περίπτερο και το πήρα. Για διάφορους λόγους παραμένη η αγαπημένη μου ιστορία της Marvel και την βάζω νο1. 42. Wolverine Η Αρχή: Ο δεύτερος τόμος που πήρα και 2 τρομερές back to back ιστορίες μαζί με τον προηγούμενο τόμο. Εκεί ήταν που είπα, ότι αν είναι όλες οι ιστορίες της Marvel έτσι θα πρέπει να πάρω όλη την σειρά. Τελικά δεν ήταν όλες έτσι , αλλά δεν το μετάνιωσα για το γεγονός να τους πάρω όλους 55. Marvel Zombies: Όταν ο δημιουργός της μιας απο τις αγαπημένες σου σειρές ever γράφει κάτι αντίστοιχο με ήρωες Marvel!!!! Προσωπικά την λάτρεψα ! 58. Fantastic Four Ο Ερχομός του Γκαλάκτους: Κλασσική ιστορία που δεν θα μπορούσα να μην την επέλεγα. 69. Wolverine Ο Γέρος Λόγκαν: Η καλήτερη ιστορία με τον Wolverine και προσωπικά η συγκεκριμένη, κλείνει το ξεκάθαρο τοπ 3 για μένα 90. The Amazing Spider-Man Τέλος Εποχής: Θα μπορούσα να την είχα βάλει μόνο και μόνο για το εξώφυλλο της πεταμένης στολής. Γενικά πάντα μου άρεσαν οι ιστορίες που επικεντρώνονται στα προβλήματα του Peter Parker, περισσότερο απο εκείνες με καθαρό action του Spiderman. 102. The Amazing Spider-Man Ο Θάνατος των Στέϊσι: Ίσως ο καλύτερος τόμος του Spiderman στην συλλογή. Ιδανική ισοροπία μεταξύ σεναρίου, Peter Parker, Spiderman & retro ιστοριών 111. New Avengers Το Τέλος των Πάντων: Πολύ ενδιαφέρον σενάριο που πραγματικά με απορρόφησε. Μόλις τελειώσα τον τόμο έψαξα στο Internet για την συνέχεια. Θα πάρω λογικά κάποιους τόμους απο τα event αυτά. 112. Superior Spider-Man Ο Χειρότερος Εχθρός Μου: Ναι ναι ξέρω..... Πολλοί θα κράξετε, πολλοί θα πείτε ε όχι και τοπ 10. Εγώ προσωπικά το βρήκα καλογραμμένο, με πολύ ωραία ροή και δεν με χάλεσε καθόλου το wtf σενάριο. Βέβαια την έχω και σχετικά πρόσφατη στο νου μου σε σχέση με άλλες 120. Civil War: Δεν την είχα διαβάσει και εδώ είχα ακούσει πολλά και είχα expectations. Δεν με απογοήτευσε και το θεωρώ must event στο σύμπαν της Marvel. Ξαναπερνάω την λίστα και πραγματικά υπάρχουν τόσες άλλες καλές ιστορίες που είναι σχεδόν αδύνατο να αποφασίσεις. Δυστυχώς, λόγο έλλειψης χώρου στο σπίτι, θα μεταφέρω και τους τελευταίους τόμους στο εξοχικό μου και είμαι σίγουρος ότι με τις επισκέψεις μου εκεί θα διαβάζω ξανά και ξανά τους τόμους!
  13. Lelis

    ΝΤΙΚ ΧΕΡΙΣΟΝ

    Διαβάστηκαν και οι 2 τόμοι. Πραγματικά πολύ όμορφες ιστορίες και οι 2. Όμορφο σχέδιο, ενδιαφέρον χαρακτήρας, μυστήριο, ατμοσφαιρικό με πολύ ωραίο χτίσιμο στην πλοκή. Κρίμα που δεν είδαμε και άλλα τεύχη. Καμιά δεκαριά τεύχη σειρά είναι. Κρίμα Πραγματικά πόσο όμορφα κομικ υπάρχουν και πόσα λίγα διαβάζουμε στην γλώσσα μας. Κρίμα.
  14. Τα ράφια βλέπω αντέχουν. Που τα βρήκες; Εγώ πήρα custom βιβλιοθήκη στο εξοχικό μου περίπου 1 μέτρο οποτε σπάνε οι 2 εξηντάδες. Φοβόμουν να πάρω 2 μέτρα απο το βάρος. Αλλά αν είναι καλό ράφι και αντέχει, θα ήταν ιδανικό να μπει όλη η ράχη μαζί.
  15. Το συγκεκριμένο το πήρα μαζί με το εξαιρετικό GN του Ζορμπά , επίσης από εκδόσεις διόπτρα. Όπως είχα πει και στην κριτική του GN του Ζορμπά , έχω διαβάσει το μεγαλύτερο από το έργο του Καζαντζάκη και ο Καπετάν Μιχάλης αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μου μυθιστόρηματα του. Όπως και το Ζορμπάς το συγκεκριμένο αποτελεί μια εξαιρετική προσπάθεια απόδοση του μυθιστορήματος σε κόμικ. Προσωπικά και εδώ ενθουσιάστηκα , όντας και Καζαντζακικος. Το GN , ακολουθεί πιστά την υπόθεση του βιβλίου και θεωρώ ότι έχουν συμπεριλάβει όλα τα γεγονότα του βιβλίου μέσα σ' μια πολύ όμορφη ροή. Ο Καπετάν Μιχάλης είναι αρκετά μεγάλο βιβλίο σαν μέγεθος με πολλές και μεγάλες περιγραφές σε πρόσωπα, τοπία γεγονότα και συνεσθηματα και το GN , πολύ μαεστρικά έχει καταφέρει να τα χωρέσει όλα αυτά σε 170 σελίδες. Η μεγαλύτερη διαφορά θεωρώ με το GN του Ζορμπά , έχει να κάνει με το γεγονός ότι το Καπετάν Μιχάλης θυμίζει περισσότερο κόμικ στην απόδοση του και ακολουθεί πιο "κόμικ" ροή από εκείνο του Ζορμπά και ότι θα μπορούσε να πιάσει μεγαλύτερο κόμικ κοινό. Το σχέδιο από τον Παν Παν, όπως αναφέρει και ο Νικόλας πράγματι μοιάζει κάπως πιο "ερασιτεχνικό" και όχι τόσο αυστηρό , αλλά πιστεύω ότι γενικά πάει αρκετά στην όλη ιστορία. Επίσης κάτι που θέλω να σχολιάσω στην συγκεκριμένη έκδοση είναι οι χρωματισμοί, οι οποίοι κατά την γνώμη μου είναι ζωηροί και πανέμορφοι. Η έκδοση και αυτή εξαιρετική σε μεγάλο χαρτί με μαλακό παχύ εξώφυλλο με αυτακια. Το συγκεκριμένο το πήρα και σε ένα φίλο μου ,ο οποίος δεν διαβάζει κόμικς, ούτε και Καζαντζάκη , αλλά ακούει Παν Παν, ο οποίος μου το υπέγραψε μαζί με το δικό μου στο Athens Con τον Δεκέμβρη. Στο φίλο μου άρεσε αρκετά. Προσωπική μου άποψη ότι και αυτό το GN, είναι εξαιρετικό και αποτελεί must αγορά σε όποιον του αρέσουν οι μεταφορές λογοτεχνικών σε κόμικ. Και οι δύο προσπάθειες της εκδοτική είναι εξαιρετικές με σεβασμό για το έργο του συγγραφέα . Το συγκεκριμένο GN, ίσως και λόγο του ότι το ίδιο το βιβλίο μου αρέσει περισσότερο, μου άρεσε και αυτό λίγο περισσότερο από το αντίστοιχο GN του Ζορμπά. Αν κάποιος επιθυμεί να ξεκινήσει και να έχει μια επαφή με το έργο του συγγραφέα, το θεωρώ ιδανικό entry point και το προτείνω ανεπιφύλακτα!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.