Jump to content
Ενημέρωση: για όλο τον Αύγουστο, η Λέσχη Φίλων Κόμικς θα λειτουργεί τα ΣαββατοΚύριακα, ΜΟΝΟ Σάββατο πρωί. Καλό καλοκαίρι! ×

germanicus

Root Admin
 • Posts

  27,792
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  741

germanicus last won the day on August 9

germanicus had the most liked content!

Reputation

183,418 Wise man

About germanicus

 • Birthday 04/20/1972

Retained

 • Member Title
  Nice 'n' Sleazy

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Weimarer Republik
 • Country
  Uruguay
 • Interests
  Λατινοαμερικάνικα κόμικ, το κυνήγι μωρών φώκιας και ο ανασκολοπισμός συνταξιούχων.

Recent Profile Visitors

18,832 profile views
 1. Θυμίζει Στάθη μόνο λόγω της ιδιαίτερης γραμματοσειράς. Εμένα πάλι στο μυαλό μου ήρθε η Παυλίνα Καλλίδου όσον αφορά το lettering που είχε δουλέψει στο Συμβόλαιο με τον Θεό (δεν είναι από εκεί. απλώς εκεί την πρωτοπρόσεξα) αλλά και στη Βαβέλ (να είναι κάτι από Βαβέλ λοιπόν?). Και η Μπλανς Επιφανί ειχε παρόμοια γραμματοσειρά. Όχι ίδια. Παρόμοια. Καλλιτεχνική. Προσεγμένη. Εκεί την είχε κάνει κάποιος Ανδρέας Παναγόπουλος αλλά δεν βρίσκω αλλού δουλειά του/παραπομπή. Η φάτσα αυτού που βουτάει μου θύμισε με αυτή τη μυτόγκα τον Cerebus του Dave Sim. Διαφορετικό στυλ όμως εκείνος. Προφανως έχει κάτι το χιουμοριστικό (και ελαφρώς πικάντικο) και μάλλον λόγω των ηχητικών/επιφωνημάτων είναι ξενόγλωσσο.
 2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Σπάιντερ-μαν #183.Η δεύτερη ιστορία του τεύχους που είναι μέρος από το Master of Kung Fu (1974) #100. Δεν ξέρω εάν στο #184 τη συνέχιζε (διότι φαίνεται να έχει μια αυτοτέλεια). Σύμφωνα με το εξελάκι του ξεπέτα πάντως, και το #184 έχει Master of Kung Fu, οπότε μπορεί όντως να την συνέχιζε. Βαζίς!
 3. πολλαπλές απαντήσεις. όπως είπα, δεν τις δέχομαι. ετσιθελικά θα πάρω ως απάντηση σε αυτό το ποστ το τελευταίο ερώτημα, που ακυρώνει προφανώς τα προηγούμενα και θα πω ότι ΔΕΝ είναι στον Μικρό Φώτη! επιπρόσθετα να σχολιάσω ότι εκκρεμεί παρουσίαση για τον συγκεκριμένο τίτλο... στο ερώτημα ζεστό ή κρύο, απαντώ σιβηρική παγωνιά νομίζω πάντως ότι αυτή η σελίδα, το 1984, θα είχε μπορέσει να δημοσιευτεί νόμιμα μόνο στον τίτλο που ζητάμε μέχρι τον Φεβρουάριο του 1982 θα μπορούσε και σε έναν ακόμα. νομίζω. πιο πισω, υπήρχαν κι άλλες επιλογές (με βάση τη λογική. διότι δεν ήταν η μόνη έκδοση του εκδότη. αλλά δεν θα κόλλαγε στις άλλες)
 4. πήγες να ξεπεταχτείς από την εξωτερική. αλλά δεν είναι από εκεί. όχι αυτή η σελίδα έστω
 5. μονος σου είπες 74 ντσου. Και δεν μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. κάπως. αλλά το 500+ που το είδες? πρακτικά είπα πάνω από 5 (δάχτυλα ενός χεριού) ώστε να μην κολλήσετε σε ανθυποανύπαρκτες εκδόσεις μου αρέσει πολύ ο τρόπος που σκέφτεσαι. αυτή η σειρά όμως, δεν είναι σειρά στην πραγματικότητα απ'ότι έχω καταλάβει έφτιαχνε ένα τυχαίο εξώφυλλο, το εκτύπωνε σε χ κομμάτια και με αυτό τύλιγε στην τύχη άλλα τεύχη και τα έβγαζε στο εμπόριο. Δεν είναι από αυτή τη σειρά
 6. Η πρωτότυπη σελίδα. Κομματάκι τραγικό το πως ήταν το πραγματικό κόμικ και πως έφτανε στα χέρια μας...
 7. πολύ μακριά από αυτό Η Περιπέτεια είχε συν τοις άλλοις διαφορετικό φορμά. 3 σειρές των 2 καρέ έκαστη. Χωρίς τσαχπινιές
 8. ντσου. δεν μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι edit δεν ειναι αυτή εδώ η έκδοση
 9. Δεν είναι Μπλεκ και δεν μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι (πάντως δεν ρωτάω τεύχος. σειρά ρωτάω ) edit το 84 νομίζω πως μια ήταν η έκδοση του Μπλεκ.
 10. εμ. σόρρυ. μπορεί να παρεξηγήθηκαν τα γραπτά μου. και 5 και 10 και 20 φορές μπορείς να "μαντέψεις". Απλώς μην γυρίσεις σε ένα ποστ να πετάξεις 10 τίτλους και μη γυρίσεις να τους κοπανήσεις έναν-έναν σε συνεχόμενα ποστ. λχ είπε ο Θλιμμένος Μπουφος "Τρουένο", του είπα όχι, σαφώς και μπορεί να ξαναδοκιμάσει edit κι άλλο hint. ένα χέρι δεν φτάνει για να μετρηθούν τα τεύχη της σειράς. (μπορεί να χρειάζονται 2, μπορεί και 102 )
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.