Jump to content

Mandrake

Members
 • Posts

  6,052
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Mandrake last won the day on November 29 2021

Mandrake had the most liked content!

About Mandrake

 • Birthday 01/01/2020

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Aquilonia
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

5,527 profile views

Mandrake's Achievements

GC Fan

GC Fan (7/9)

19.8k

Reputation

 1. Εντάξει, δεν πάει να σ' εξαπατήσει όμως! Λέει ότι είναι reprint και το δίνει 70€. Τα ποσά που ακούγονται για το 1ο είναι πολύ παραπάνω αν θυμάμαι καλά... Όχι ότι συμφωνώ με οποιαδήποτε τέτοια τιμή, απλώς δεν πέφτω κι απ' τα σύννεφα.
 2. Άνοιξα ορισμένους, προφανώς δεν έχουν περαστεί στη βάση δεδομένων και δε βλέπουμε την εργογραφία τους, αλλά σε όλους έχουν περαστεί, φαίνονται κανονικά! Μπράβο σας παιδιά!!
 3. Έχουμε αυτό, αυτό και αυτό. Του τελευταίου όμως κόμικ προηγήθηκε αυτό! Κερδίζουν οι εκδόσεις "Άγρα", καθώς το σωστό φαίνεται όντως να είναι με "ο"!
 4. 1. 2. Το "Asterix: Λεγεωνάριος, Μονομάχος - Το Άλμπουμ της Ταινίας" χρειάζεται διόρθωση στους τίτλους. 3. Το "Ο Αστερίξ στα Κυπριακά" χρειάζεται διόρθωση στους τίτλους. Αν και είναι αυτοτελές και ο τίτλος αυτός είναι υποσειράς και όχι ο τίτλος του κόμικ, κατανοητό πως μπαίνει έτσι για συμβαδίζει με τις υπόλοιπες υποσειρές, αλλά τουλάχιστον ας γράφουμε την υποσειρά σωστά, όπως την αναγράφει ο εκδότης. Είναι αυτοτελές επίσης και πρέπει να διορθωθεί στο πινακάκι. 4. Το "Ο Αστερίξ στην Κρητική" χρειάζεται διόρθωση στους τίτλους. 5. Το "Ο Αστερίξ στα Αρχαία Ελληνικά" χρειάζεται διόρθωση στους τίτλους. 6. Το "Αστερίκος σα Ποντιακά" χρειάζεται διόρθωση στους τίτλους. 7. Το "Asterix και Βίκινγκς: Το Άλμπουμ της Ταινίας" χρειάζεται διόρθωση στους τίτλους.
 5. Αλλιεύθηκε από αγγελία, αλλά ας δούμε πως είναι το εξώφυλλο του 1ου και του 20ου τεύχους, μέσα από έναν τόμο των 50 πρώτων τευχών:
 6. Το "Scooby-Doo: Μεγάλες Περιπέτειες" χρειάζεται διόρθωση στον τίτλο του νήματος.
 7. Οκ, κάτι δεν πάει καθόλου καλά... Σχολίασα πρόσφατα για την εργογραφία του Αρκά που νόμιζα ότι έχει ξηλωθεί η συγκεκριμένη μονάχα για κάποιο λόγο, αλλά διαπιστώνω αυτή τη στιγμή ότι δεν υπάρχει ούτε του Γιάννη Λογοθέτη, ούτε του Κώστα Μητρόπουλου, ούτε του Βαγγέλη Παυλίδη και πολύ φοβάμαι πως αν ψάξω δε θα βρω και άλλων δημιουργών... Γιατί ρε παιδιά τα ξηλώσατε όλα αυτά; Με ποια λογική μας απαγορέψατε να έχουμε πρόσβαση στις εργογραφίες τους που με τόση επιμέλεια είχε κάνει ο Ορέστης και κάποια άλλοι, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το κομμάτι της βάσης δεδομένων; Και πόσο θα τραβήξει τέλος πάντων όλο αυτό;
 8. Mandrake

  ΑΡΤΣΙ

  Ο 17ος σούπερ τόμος από αγγελία στο "Vendora", για να ξέρουμε πως είναι: Μ' αρέσει που έγραφαν και τον αριθμό των τευχών που περιέχουν, όπως γίνεται στα TPBs (δε συνηθίζεται στα εξώφυλλα, ωστόσο)! Πολύ προχώ οι εκδόσεις "Matrix"!
 9. Με Μπάρμπα Μυτούση μπορεί να μη μεγάλωσα φίλε @ nikos99 , αλλά με "Καπλάνι της Βιτρίνας" ('90), "Θησαυρό της Βαγίας" ('84), "Κήπο με τ' αγάλματα" ('81) (αν και αυτή περισσότερο σαν όνειρο τη θυμόμουν) και πολλές άλλες, οπωσδήποτε! Η γενιά μου τηλεοπτικά για κουκλοθέατρο είχε τη Ροζαλία και τον Τιμολέων στη "Χιλιοποδαρούσα" ('83). Παρόλα αυτά έχουμε συλλέξει κάποιες λίγες πληροφορίες στην "RetroDB" και για τον "Μπάρμπα Μυτούση" ('66). Σίγουρη αγορά το κόμικ ασυζητητί και να δεις επιτέλους τη σειρά Νίκο (germanicus), μα είναι μικρή και "βγαίνει νεράκι"!
 10. Αλήθεια τώρα; 36 χρονών είπαμε ε; Μα είναι δυνατόν; Το θέμα δεν είναι αν υπάρχουν. Το θέμα είναι τι είδους εκδόσεις θέλεις, διότι εκείνες της "Anubis" με καλύτερο χαρτί πάει στα κομμάτια θα βρεθούν έστω υπό μορφή τόμων, πλήν όμως των δύο μεγάλων τόμων που αναφέρεις παρακάτω δεν υπάρχουν πολλά πράγματα απ' την εποχή της "Marvel Comics"... Γενικότερα πάντως γίνεται ο κακός χαμός από εκδόσεις και πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που είσαι 36 ετών και δεν είχες από τότε που γεννήθηκες καθημερινή εικόνα στα περίπτερα με τεύχη του "Conan"!
 11. Καλή αρχή με την 1η παρουσίασή σου φίλε @ kujo79 και ελπίζουμε σε επόμενες!! Τη μπάρα αυτή μόνο να μην είχες στην παρουσίαση, που μας κάνεις καψόνι μέχρι να διαβάσουμε όλη τη σειρά.
 12. Σε όποια χώρα βρίσκεται η εκδοτική, παιδιά, εκεί θα πρέπει να "χρεώνεται" η έκδοση ανεξάρτητα απ' την καταγωγή των δημιουργών του. Εκεί που εκδίδεται το πρωτότυπο.
 13. Μετά τον Νεκτάριο (@ YOSHIMITSU ) που δυστυχώς μας εγκατέλειψε πριν χρόνια (που να είναι αυτή η ψυχή...) νομίζω πως είσαι το next best thing σε ότι αφορά αγορές της δουλειάς του Αρκά.
 14. Άρα καλά το είπα, είναι φωτογραφημένο απλώς χρησιμοποίησες μια εφαρμογή που σαρώνει. Δε νομίζω ότι η Δ.Ο. δέχεται όμως τέτοια εξώφυλλα... Αλλά ας πουν οι ίδιοι. Όσο γι' αυτό που ανέφερε ο @ thor77 παραπάνω, δε θυμάμαι τι έγραφες στην παρουσίαση, πάντως θεωρείται σειρά μέχρι να διαπιστώσουμε μετά από καιρό εάν θα βγει άλλο ή όχι. Σε περίπτωση που φάει άκυρο η σειρά, η Δ.Ο. οφείλει να το αλλάξει σε "αυτοτελές". Δε ξέρω αν εννοούσε αυτό ο Γιάννης...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.