Jump to content

olyssesmoore

Members
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

281 Active

1 Follower

About olyssesmoore

 • Rank
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Birthday 02/14/1999

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Το "metabook" υποχρεώνει τον πωλητή να γίνει επιστροφή της παραγγελίας με δικά του έξοδα,αρκεί να επιστραφεί ολόκληρη η παραγγελία κι όχι μέρος της!Όλα αυτά τα αναφέρει στους όρους για τους πωλητές-αγοραστές!
 2. Πριν το παραγγείλεις κοίτα στο vendora ή στο metabook μήπως το πουλάει κάποιος και φθηνά!Γιατί αν το παραγγείλεις από περιπτερά για να σου φέρουν την εφημερίδα με τις προσφορές υπάρχει περίπτωση το βιβλίο να είναι πλήρως κατεστραμμένο.Δεν τα πολύ προσέχουν στο μάζεμα των εφημερίδων.Όμως θα μου πεις ότι έχει σκληρό εξώφυλλο,οπότε το κείμενο θα είναι ολόκληρο και υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μην έχει καταστραφεί ολοσχερώς!
 3. Το Βήμα της Κυριακής 31 Ιανουαρίου προσφέρει συλλεκτικές μάσκες από τα κόμικ του Αρκά!Υπάρχουν τρεις διαθέσιμες επιλογές!Μια με το Θανασάκη,μια με τον ποντικό από το "Ισοβίτης" και τον σκύλο από το "Οι Συνομίλικοι"!Το μόνο αρνητικό είναι ότι αν κάποιος θέλει και τις 3 μάσκες πρέπει να πάρει 3 φορές την εφημερίδα και να πληρώσει 12.75€. Περισσότερες πληροφορίες εδώ
 4. Σωστά σου είπε!Ο νέος τόμος με το δεύτερο μέρος των Μυστικών Πολέμων δεν κυκλοφορούσε την Παρασκευή που μας πέρασε αλλά την προηγουμένη Παρασκευή από αυτή που μας πέρασε!Τώρα ο νέοςτόμος με τον Iron-Man:Δαίμονας μέσα στο μπουκάλι θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου! Συμβουλή:Εάν δεν ξέρεις το πότε κυκλοφορεί ο κάθε τόμος συμβουλέψου κάθε Παρασκευή το "Ημερολόγιο κυκλοφορίας κάθε τεύχους" στο θέμα "Η Επίσημη Συλλογή Graphic Novels της Marvel".Αν παίρνεις όλη την συλλογή κι όχι περιστασιακά μπορείς να το υπολογίσεις από την ημερομηνία κυκλοφορίας του προηγούμενου τόμου!
 5. Σε εμάς εδώ στο Αίγιο μετά από τον 15ο-20ο τόμο φέρνουν μόνο όσα αγοράζονται!Δηλαδή έχω βρει ένα περίπτερο-κέντρο τύπου που ξέρουν ότι παίρνω όλη την σειρά!Το μόνο που έχετε να κάνετε σε όσους αγοράζουν τους τόμους της συλλογής περιστασιακά,καλό θα ήταν να το πείτε στον κάθε περιπτερά στην αρχή της εβδομάδας που θα κυκλοφορήσει! Υ.Γ: Για σας @Everest @Zinos αναφέρομαι!
 6. @O Φρατζάτος μπορεί σε εμένα στο Αίγιο,να μπορώ να ζητήσω παλιότερα φύλλα κάποιας εφημερίδας,γιατί στον περιπτερά που πηγαίνω είναι ο Πρόεδρος των περιπτεράδων!Ακόμη εκτός από τον Πρόεδρο των περιπτεράδων έχω βρει σε ένα κέντρο Τύπου του Αιγίου που,τώρα,το έχει αναλάβει μια καινούρια κυρία,που πρέπει να το έχει περίπου 1-2 χρόνια.Και σε αυτήν την κυρία ζητάω προηγούμενα φύλλα εφημερίδων.Συγκεκριμένα την τελευταία φορά είχα ζητήσει το δεύτερο μέρος από το Avengers Forever της συλλογής "The official graphic novels collection της Marvel". Μικρό μυστικό:Αν πας και ζητήσεις προηγούμενα φύλλα εφημερίδων σε περιπτεράδες που είναι πιο νέοι σε ηλικία πιστεύω θα σου το φέρουν,γιατί οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αν δεν έχουν κάτι να κερδίσουν δεν πιστεύω να δεχτούν. Λοιπόν αυτή είναι η εμπειρία μου με τους περιπτεράδες και σκέψου έχω γυρίσει σε όλα τα περίπτερα του Αιγίου αυτά τα 8 χρόνια που άρχισα να αγοράζω εφημερίδες(κυρίως για τα ένθετα...).Τα περίπτερα του Αιγίου είναι 10(εκτός από τα περίπτερα που είναι στα χωριουδάκια γύρω από το Αίγιο!).Γι αυτό πράξε κατάλληλα! Υ.Γ. Αυτή η καινούρια κυρία στο κέντρο Τύπου που προανέφερα είναι η κόρη αυτών που το είχαν.Στους γονείς της δεν μπορούσα να ζητήσω παλιότερα φύλλα κάποιας εφημερίδας γιατί ήταν αρνητικοί και πολύ "ξυνοί"!
 7. Αποκάλεσα την εφημερίδα "φύλλο" γιατί πρώτον δεν θέλω να χρησιμοποιώ συνέχεια τις ίδιες λέξεις και δεύτερον γιατί έτσι μου ήρθε ότι κόλλαγε στη φράση. Αν όντως θέλεις το ημερολόγιο με τον Θαναθάκη του Αρκά,κάποιος το πουλάει στο vendora.gr .
 8. Νομίζω στην επαρχία,γενικώς,μπορείς να βρεις κυριακάτικη εφημερίδα Δευτέρα!Στην επαρχία επιστρέφουν τις κυριακάτικες εφημερίδες την Τρίτη!Η επαρχία και η πρωτεύουσα έχουν τα καλά τους και τα κακά τους! Νομίζω ότι οι εφημερίδες της Κυριακής κυκλοφορούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη(Για Θεσσαλονίκη ξέρω σίγουρα,αλλά για την Αθήνα υποθετικά) από το απόγευμα του Σαββάτου!Ένας άλλος τρόπος για να ελέγξεις τις προσφορές των Σαββατοκυριακάτικων εφημερίδων είναι η σελίδα στο Facebook "Προσφορές Εφημερίδων"!Από τότε που άρχισα να παίρνω εφημερίδες λόγω προσφορών ελέγχω κάθε Σαββατοκύριακο τι κυκλοφορεί για να μη χάσω κάτι!(Αλλά και πάλι χάνω κάποιες προσφορές εφημερίδων,αν ξεχαστώ!). Υ.Γ.:Ακόμη μπορείς να ζητήσεις από τον περιπτερά να σου φέρουν προηγούμενα φύλλα εφημερίδων με προσφορές!(Αν δεν τύχεις σε περίεργο περιπτερά!).Όμως στην Αθήνα με τόσα περίπτερα δεν μπορεί να υπάρχουν περίπτερα που να έχουν τις εφημερίδες που θες κάθε φορά!Όμως αν τελικά σου τη φέρει ο περιπτεράς υπάρχει περίπτωση η προσφορά της εφημερίδας να είναι "κατεστραμμένη" λόγω ότι τις διπλώνουν,τις δένουν και μετά τις πετάνε μέσα στο φορτηγό που μαζεύει τις εφημερίδες που έμειναν.
 9. Επιπλέον @O Φρατζάτος είναι η αίσθηση ότι όταν σου λένε ότι κάτι κυκλοφόρησε στα Ελληνικά θέλω μέχρι και την τελεία στα Ελληνικά!Είμαι ψυχαναγκαστικός! Όπως αναφέρεις και με την αδερφή σου ότι όταν μεταφράζει χρησιμοποιηθεί ξένες λέξεις χωρίς να ξέρει να τις μεταφράσει κι εμένα θα με νευρίαζε αυτό!Κι εκτός αυτού αν την συλλογή την "παίρνει" ένα μικρό παιδί που δεν γνωρίζει Αγγλικά για να τη διαβάσει ποιός ο λόγος να μπουν στη συλλογή άρθρα στα Αγγλικά;
 10. Και η πρώτη σελίδα με τα εξτραδάκια είναι σατ Αγγλικά!Είναι εκεί που αναφέρεται σε κάτι παιχνίδια και απεικονίζει τον Doom!
 11. Παιδιά!Τα νέα έφτασαν στο blog των εκδόσεων κλειδάριθμος!Αναφέρουν τι βιβλία θα κυκλοφορήσουνμέχρι το καλοκαίρι!Μέσα στα βιβλία αυτά έχουμε και βιβλία του Stephen king!Τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει το "Misery" και τον Ιούνιο(ή τον Ιούλιο) μια συλλογή διηγημάτων με τίτλο "Λάμψη στο σκοτάδι" που θα περιέχει μια ιστορία του Stephen king!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.