Jump to content

jimakoszs97

Members
 • Posts

  830
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

jimakoszs97 last won the day on August 7 2019

jimakoszs97 had the most liked content!

About jimakoszs97

 • Birthday 01/01/2021

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

6,597 profile views

jimakoszs97's Achievements

Very Active Member

Very Active Member (4/9)

5.2k

Reputation

 1. Ο χρωματισμός πάντως είναι καινούργιος, απλά είναι βασισμένος στον παλιό, δηλαδή χρησιμοποίησαν τα ίδια χρώματα. Αυτό κάνουν γενικά οι Αμερικάνοι στις επανεκδόσεις παλιών κόμικς, όχι μόνο της Marvel και της DC αλλά και άλλων, όπως για παράδειγμα η βιβλιοθήκη του Καρλ Μπαρκς από την Fantagraphics (ενώ στην Ευρώπη δημοσιεύονται με καινούργιους χρωματισμούς). Αναρωτιέμαι τι προτιμάει ο περισσότερος κόσμος. Εγώ πάντως προτιμάω τους καινούργιους χρωματισμούς, αλλά καταλαβαίνω γιατί μπορεί κάποιος να θέλει να διαβάζει τις ιστορίες όπως δημοσιεύτηκαν τότε. Πάρτε μερικές σελίδες από το τεύχος "Marvel Comics #1: 80th Anniversary Edition" όπου δημοσίευσαν τις ίδιες ιστορίες και με τον παλιό και με καινούργιο χρωματισμό:
 2. BD (bande dessinée) είναι τα γαλλοβελγικά κόμικς και το κανονικό μέγεθος που βγαίνουν στην Γαλλία είναι περίπου 24x32 εκατοστόμετρα, δηλαδή όπως η έκδοση του Λανφέστ, του Έλρικ, του Ηρακλή Πουαρό, του Millennium και του Assassin's Creed. Τα Αστερίξ και τα Λούκυ Λουκ η Μαμούθ τα βγάζει σε λίγο μικρότερες διαστάσεις (21x28).
 3. Για τους φίλους του Μίκυ το νέο πλούσιο τεύχος με 14 απολαυστικές ιστορίες στα περίπτερα. ΜΙΚΥ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΝΤΟΝΑΛΝΤ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ ΤΟ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕ­ΝΟ ΧΡΗΜΑ ΧΙΟΥΗ, ΛΙΟΥΗ, ΝΤΙΟΥΗ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟΥ ΜΙΚΥ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΟΥΑΡ ΒΙΒΡ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΕΝΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΡΟΥΤΖ Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΟΣ Ο ΓΛΟΜΠΟΣ ΡΕΤΑΡΕΙ ΓΙΑΓΙΑ ΝΤΑΚ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ Σ’ ΟΛΑ ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΚΥ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΧΙΟΥΗ, ΛΙΟΥΗ, ΝΤΙΟΥΗ Η ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΓΑΤΑΚΙΑ ΒΑΡΕΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Από την Πέμπτη 20/8, αναζητήστε το 72ο τεύχος στα περίπτερα. Σημείωση: Ο τίτλος «ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ» είχε επίσης δωθεί σε μία ιστορία σε σχέδιο του Arild Midthun που δημοσιεύτηκε στο ΚΟΜΙΞ #24 της Καθημερινής.
 4. Η Epic Collection του Spider-Man φτάνει μέχρι το 1994 με 26 τόμους των 400-500 σελίδων. Ο κάθε επικός τόμος κοστίζει 40 δολλάρια.
 5. Δεν κατάλαβα... ξέρεις εσύ καλύτερα από την Καθημερινή; Οι άνθρωποι δουλεύουν τις ιστορίες αυτές Καθημερινά εδώ και 7 χρόνια. Όταν πάρουν τα δικαιώματα για τα Disney οι εκδόσεις Gong να την βάλεις εσύ κεντρική την Κάστικη ιστορία.
 6. Ορίστε τα περιεχόμενα των δύο τόμων. Ο πρώτος τόμος λέει 230 σελίδες, ο δεύτερος τόμος 248 σελίδες και το box set 496 σελίδες. Διαστάσεις 22,4 x 28,7 εκ. Επίσης τον Νοέμβριο είναι να βγει αυτή η Deluxe έκδοση που νομίζω θα έχει ολόκληρο τον Βίο και Πολιτεία σε ένα βιβλίο. Γράφει ότι θα έχει 568 σελίδες, διαστάσεις 26,7 x 36,3 εκ. (αλλά μπορεί αυτές να είναι οι διαστάσεις της θήκης) και απ' ότι καταλαβαίνω θα έχει μαζί και ένα κέρμα, την πρώτη δεκάρα του Σκρούτζ. Δυστυχώς η τιμή είναι κάπως απλησίαστη, 250 δολλάρια τιμή καταλόγου ενώ το box set με τους δύο τόμους κοστίζει μόνο 60 δολλάρια.
 7. Ώπα ρε φιλαράκι, τι «Μαύρου Λωτού» μας λες; Μπλε γράφει στο εξώφυλλο!
 8. Βάζω και τις διαφημίσεις τόσο του ΚΟΜΙΞ #86 όσο και του Ντόναλντ #86 όπου οι σελίδες που έβαλαν από πίσω είναι από το ΚΟΜΙΞ. Σύμφωνα με το I.N.D.U.C.K.S. η ιστορία «Ο Μουργόκυρος» δεν είναι σχεδιασμένη από τον Bas Heymans αλλά από τον Miguel Fernandez Martinez. Επίσης είδα ότι στην ιστορία «Το μυστικό του τελευταίου Βίκινγκ» η οποία είναι Ολλανδικής παραγωγής μας έβαλαν τον Ολλανδικό χρωματισμό και όχι τον Δανέζικο (που είναι ο γενικός της Egmont). Συνήθως οι Ολλανδικές ιστορίες δημοσιεύονται με τον Δανέζικο χρωματισμό τόσο στην χώρα μας (οι λίγες που δημοσιεύονται τέλος πάντων) αλλά και στις άλλες χώρες (όπως η Νορβηγία, η Γερμανία και η Βραζιλία που μπορούμε να δούμε στο INDUCKS).
 9. Το 18ο τεύχος του Μπλεκ Kυκλοφορεί στις 14 Σεπτεμβρίου! Με το γκάλοπ της 16η Ιουνίου στο fb είχαμε ως στόχο να ανακαλύψουμε με έναν πιο οργανωμένο τρόπο τους ήρωες που επιθυμείτε να δείτε στο περιοδικό. Αφού λοιπόν αποκλείσαμε μερικούς χαρακτήρες που για διάφορους λόγους θα ήταν αδύνατο να φιλοξενηθούν στο έντυπό μας, καταλήξαμε σε αυτούς που συχνότερα μας επισημαίνετε στα σχόλια και τα μηνύματά σας. Περιεχόμενα Μπλεκ #18: - Μπλεκ - H Σχολή Του Εγκλήματος (Μέρος Α') των Maurizio Torelli & Carlo Cedroni - Ελ Ζαμπάτο - Ο Μυστηριώδης Ύφαλος (Δ' Μέρος) των Victor Mora & Francisco Darnis - Κάπτεν Μίκι - Η Κρίσιμη Δοκιμασία (Α' Μέρος) των Amilcare Medici & Franco Bignotti - Tα Μαγικά Παπούτσια του Μπίλυ των Fred Baker & Bill Lacey - Το Παιδί Πάνθηρας των T. Tully & M. Western, E. Bradbury Και ακόμη: - Mα τα χίλια... του Βαγγέλη Σαΐτη - Στήλη Νούμερο 1: Comicsmania του Νίκου Δημ. Νικολαΐδη Kυκλοφορεί την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου! Μπορείτε να το προπαραγγείλετε από το site μας και οι αποστολές θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου!
 10. Νομίζω πως χρειάζεται να γίνεις μέλος πρώτα στο club της disney εδώ. Απλά πατάς το «join club» στα δεξιά.
 11. Εννοείται πως τα φύλα είναι βιολογικά. Δεν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα. Gender είναι το γένος στην γραμματική. Δεν έχει καμία σχέση με την βιολογία μας. Τα «κοινωνικά φύλα» που αναφέρεις όντως είναι πολλά, αμέτρητα, άπειρα... όρεξη να 'χεις να σκεφτείς όσα θέλεις.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.