Μετάβαση στο περιεχόμενο

AndreasD

Veterans
  • Περιεχόμενο

    4996
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    41

AndreasD τελευταία νίκη Μαίου 10 2016

AndreasD είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

4 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος AndreasD

  • Γενέθλια 11/22/1968

Retained

  • Member Title
    Είμαι φαν της Ασπιρινης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Χολαργός
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

7325 προβολές προφίλ

AndreasD's Achievements

Comics Fan

Comics Fan (6/9)

25k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Έχουν ξεφύγει εντελώς. Απλα προσπαθούν να αρμέξουν όσα περισσότερα μπορούν... Pass
  2. AndreasD

    AthensCon 2019

    Ναι. Εχει μαθευτεί εδω και μερικές εβδομαδες.
  3. Γιάννη τρελό respect! Οπότε, πότε γυρνάς Αθήνα; Πότε και που θα σε δούμε μαζί με το sketchbook?????? Κερνάμε καφέ, φαί, ότι θες!
  4. Πριν λίγο τελείωσα την ανάγνωση και του 24ου τεύχους (2ο HC) και το μόνο που έχω να πω μέχρι στιγμής είναι πω, πω, πω, πω! Αψογο κόμικ, τόσο σεναριακα όσο και σχεδιαστικά!!! Ο Azaceta, εξυπηρετεί το σενάριο εξαιρετικά!!! Περιμένω με αγωνία το 3ο HC που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα για τα επόμενα 12 τεύχη! Αν δεν το έχετε ξεκινήσει και σας αρέσει το Horror genre, δοκιμάστε το σίγουρα!
  5. Χμ, εγώ πάλι βρήκα προσφορές. Σε collected editions (TPB, HC κλπ). Είχε στάνταρ 20% η Jemma, και το Cosmic Realms είχε ένα σκασμό κούτες με έκπτωση από 20 έως 50% απ όπου πήρα κάποια πράγματα. Επίσης στον ίδιο πάγκο είχε Pop Star Wars με 5 ευρώ.
  6. AndreasD

    ΨΗΦΙΔΩΤΟ

    Εξαιρετικό κόμικ! Αν δε διαβαστεί γραμμικά. Μην κάνετε το λάθος να το διαβάσετε με χρονική σειρά. Θα χάσει κάθε ουσία, νόημα και αξία.
  7. Εξαιρετική η λίστα! Τους αγαπάω όλους! Ο μόνος που λείπει είναι ο Τζιανι Ρονταρι IMHO.
  8. Να περάσεις όμορφα και περιμένουμε ανταπόκριση και πολλές πολλές φωτογραφίες!
  9. AndreasD

    ΜΠΛΕΚ

    Διάβασα κι εγώ το 4ο τεύχος που πήρα στη Θεσσαλονίκη. Άλλο ένα ευχάριστο τεύχος, με λιγότερες ιστορίες, αλλά πολυσέλιδες. Μοναδική παραφωνία το σενάριο του Στορμ. Ποτέ δε μου άρεσαν ιδιαίτερα οι ιστορίες του, αλλά αυτή η ιστορία ήταν πραγματικά άθλια. Ανήκει σε αυτά τα σενάρια , που θα μπορούσαν να ομαδοποιηθούν κάτω από το γενικό τίτλο «ό,τι του φανεί του λολωστεφανή». Νομίζω πως ο μόνος λόγος που το έφτιαξε ο Λόρενς ήταν για να μας δείξει το πράμα του Στόρμ και να έχει την ευχαρίστηση ότι είναι ο μόνος στο κομικ σύμπαν που έδειρε τον Ντρεντ. Κατ’ τα άλλα περάσαμε καλά με τα υπόλοιπα.
  10. Επέστρεψα χθες το απόγευμα στην Αθήνα και νομίζω πως είναι ώρα να γράψω και εγώ δυο πράγματα για το Con. Ήταν με διαφορά το καλύτερο Con που έχω πάει στην Ελλάδα. Το σημαντικότερο ρόλο για να νοιώσω έτσι, έπαιξε αυτό που έγραψε ο GeoTrou. Για όσους από μας δε μένουμε Θεσσαλονίκη , η επίσκεψη σε οποιοδήποτε Con εκτός Αθήνας είναι μια πενταήμερη. Και μάλιστα μια πενταήμερη με κόμικς, πολλά κόμικς, δημιουργούς και φίλους που έρχονται από παντού. Αθήνα, Πάτρα, Βέροια, Δράμα, Ζυρίχη και ο κατάλογος είναι μακρύς. Μαζί με τους Local οι GCοίδες φτιάξαμε ένα απίστευτο team με πολύ κέφι και όρεξη. Ο χώρος του Con ιδανικός τόσο σε μέγεθος, όσο και σε τοποθέτηση στην πόλη. Οι καλεσμένοι όλοι σούπερ και πολύ φιλικοί. Παρ όλο που είχε χιλιάδες επισκέπτες μπορούσες να δεις τα πάντα άνετα. Και στα τραπέζια των δημιουργών και στα καταστήματα. Από τους δημιουργούς θα ξεχωρίσω τον Αζαρέλο, ο οποίος ήταν έξτρα φιλικός και κάποια στιγμή με πέτυχε μόνος του σ ένα δρόμο στο κέντρο και πιάσαμε ψιλή κουβέντα. Τώρα που το σκέφτομαι ξανά, είναι σουρεάλ. Πήρα σχέδια, από όσους δεν είχα ήδη (Ασντέ, Τζόνσον και Αζακέτα), αγόρασα κόμικς, μερικά παραφερνάλια και ήπια και λίγο τσίπουρο, ίσα ίσα για την παρέα. Α ναι! Τσίμπησα και λίγο. Σε αυτό το σημείο να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε μας τους 19 που όχι μόνο χωρέσαμε σε ένα τραπέζι για 12, αλλά περάσαμε και σούπερ! Και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύει ότι κοινότητες όπως το GC δεν είναι στείρες βιβλιοθήκες γνώσεων ή πλατφόρμες πώλησης για να βγουν μερικά ευρώ , αλλά η αφορμή να έρθουν κοντά ενδιαφέροντες άνθρωποι και να περνάνε όμορφα. Όλα τ άλλα (κόμικς, δημιουργοί, Convention) είναι απλά το απαραίτητο background. Πραγματικά ελπίζω και εύχομαι στο επόμενο ThesComicCon να μπορέσουμε να χωρέσουμε 30 και 40 από μας σε μικρότερα τραπέζια.
  11. Γίωργο για περισσότερες πληροφορίες δες εδω https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/εκτελωνισμός.aspx Το 15αρι είναι φίξ. Το ΦΠΑ εισαγωγής είναι το 24% στην αξία της παραγγελίας μαζί με τα τχυδρομικά.
  12. @Hayate Κι όμως, κάτι έχει στο τέλος.
  13. ΤΑΙΝΙΆΡΑ!!!!!!!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.