Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θρηνωδός

Veterans
  • Περιεχόμενο

    6810
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    161

Θρηνωδός τελευταία νίκη Μαίου 17 2019

Θρηνωδός είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

11 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος Θρηνωδός

  • Γενέθλια 05/29/1991

Retained

  • Member Title
    Mrs Atterburry's Donkey Club

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Brugg
  • Χώρα
    Switzerland
  • Επάγγελμα
    Αφυπνιστής λιμπίντου βοοειδών

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

18673 προβολές προφίλ

Θρηνωδός's Achievements

GC Fan

GC Fan (7/9)

55.5k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Το θέμα κλειδώνει πλέον και πάει στο αρχείο. Ευχαριστώ πολύ όσους συνέδραμαν για την μείωση των κενών στη συλλογή μου
  2. Σαν; Αν βγαίνουν ακόμα; Αν ρωτάς αυτό, όχι. Ούτε η πρώτη έκδοση με το λευκό εξώφυλλο ούτε η δεύτερη με την πράσινη ράχη, βρίσκονται μόνο μεταχειρισμένα.
  3. Θρηνωδός

    ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ

    Το λοιπόν, επιστρέφω μετά την ανάγνωση 14ων τευχών περίπου. Καλάμιτι Τζέην: 4/5, πάρα πολύ καλό, μορφή η Καλάμιτι Ο ελαφροχέρης: 2/5, μέτριο και το ξέχασα αμέσως. Το σενάριο του Lo Hartog van Banda δεν είχε ελπίδα σε σύγκριση Μαμά Ντάλτον: 3/5 καλό τευχάκι με πετυχημένο χιούμορ Το καραβάνι: 3/5, ομοίως με Μαμά Ντάλτον Η θεραπεία των Ντάλτον: 4/5, άλλο ένα πολύ καλό με μπόλικες αναφορές που δεν έπιασα (ο ψυχολόγος που στο τέλος τα παράτησε και έγινε ληστής έβγαζε απίστευτο γέλιο, κλασική φιγούρα του στιλ "Ο φρόυντ τα εξηγεί όλα") Οι Ντάλτον στα χιόνια: 4/5, πλέον τέτοιες βαθμολογίες είναι σιγουράκια με γκοσινί, μ'άρεσε που άλλαξε το τοπίο λίγο και είδαμε και χιονισμένο ΛΛ. Ο Ραν ταν πλαν είναι μορφάρα ο άτιμος Η άμαξα: 5/5, ντάξει, ο,τι καλύτερο. Όλοι οι επιβάτες της άμαξας ήταν ένας κι ένας Ο δικαστής: 3/5, καλό τευχάκι, όχι όσο δυνατό όσα άλλα αλλα είχε τις στιγμές του, ειδικά εκεί με τις δίκες. Σάρα Μπερνάρ: 3/5, πολύ καλό το συγκεκριμένο σε σενάριο των Fauche/Leturgie, ανέλπιστα αστείο και καλογραμμένο για μη-Goscinny Νταίηλυ Σταρ: 5/5, τευχάρα. Επίσης από Fauche/Leturgie, οι τύποι είχαν δικό τους στιλ και έκαναν μαμηστερή σάτιρα (εδώ στα ΜΜΕ) Μαύροι Λόφοι: 5/5, άλλη τευχάρα εδώ. Είχα φάει τρελή προπαγάνδα από την Μαριάννα για το συγκεκριμένο, είχα τρελές προσδοκίες και δεν απογοητεύτηκα. Οι καθηγητές είναι μορφές. Άψογο, σαν ιστορία, σαν σχέδιο, σαν όλα. "Μπορώ να μελετήσω το κρανίο σας;" Νταίηζυ Τάουν: 2/5, αν και Γκοσινί, αδιάφορο. Πολύ βασική ιστορία με καθόλου ζουμί, πέρασε και δεν ακούμπησε. Τηγανίτες για τους Ντάλτον: 2/5, και εδώ δεν ξετρελάθηκα. Από την αρχή μέχρι το τέλος μου έβγαλε μια αίσθηση ότι δεν πήγαινε κάπου η ιστορία, δεν είχε σπίθα και βαριόμουν όσο την διάβαζα. Το τρυφερό πόδι: 5/5, ίσως το αγαπημένο μου ΛΛ μέχρι στιγμής. Το είχα διαβάσει πριν κανένα χρόνο, και παραμένει το πιο άψογο.
  4. Αργοπορημένα λίγο αλλά δεν βαριέσαι. Εξαιρετική εμπειρία ρε Γιάννη, μπράβο για την, το λιγότερο εξαιρετική, συγκομιδή. Να 'σαι καλά να πας και του χρόνου
  5. Δύο-τρεις φωτογραφίες από αφιερώσεις και σκιτσάκια που πήρα σε τεύχη από το the con 5 και ήθελα καιρό να ανεβάσω: χαμένα επεισόδια από Ρόσα ψηφιδωτό με αφιέρωση του Ζαφειριάδη και σκιτσάκι του πρωταγωνιστή από τον Χριστούλια αριστερά το 100 Bullets 5 υπογεγραμμένο από Azarello και Johnson, δεξιά το Hellblazer - Good Intentions από Azarello το κλασικό σκιτσάκι που έκανε δωρεάν ο Ασντέ σε όσους πήγαιναν με τευχάκι ΛΛ Τασμάρ
  6. Σε ευχαριστώ Γιάννη ανταποδίδω με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα κάτω από τα πόδια σου
  7. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά, ανταποδίδω Πάντα υγιείς και με πολλά πολλά κόμικς
  8. 1300958964_.thumb.jpg.bc00a9281afd901fc2e398ac3f10f280.jpg

    1. Θρηνωδός

      Θρηνωδός

      Σ'ευχαριστώ Mr. Como :P ο,τι επιθυμείς και με γεμάτα scetchbooks!

  9. Θρηνωδός

    ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ

    Έκατσε έτσι με τον Καουμπόι στο παρίσι και ψήθηκα να αρχίσω να διαβάζω για πρώτη φορά ΛΛ από την αρχή (την ελληνική σειρά). Διάβασα "Ο ληστής με το ένα χέρι", "Με τη θηλειά στο λαιμό" και "Ντάλτον Σίτι", ήτοι τα τρία πρώτα. Και με de groot, και με Goscinny. Σαφώς του Γκοσινί ήταν πιο οξεία και ευφυής στο χιούμορ αλλά δεν μπορώ να πω πως τρελάθηκα με κάποιο από τα τρία τεύχη. Προχωράω στα επόμενα (νομίζω σειρά τώρα έχει "η άμαξα" μιας και τα ενδιάμεσα δεν τα 'χω) και βλέπουμε.
  10. Τίποτα freebie για το κανονικό εισιτήριο. Τα εισιτήρια βιπ με freebies πάνε στο 700αρι
  11. Το west of westeros είπαμε ότι θα λέγεται westereros. Στο φόρουμ asoiaf έχει ολόκληρο θρέντ για τα πιθανά ονόματα του west of westeros. Επίσης στοιχήματα πέφτουν για το αν υπάρχει και τρίτη ήπειρος ή το westereros είναι το eastessos.
  12. Το φεστιβάλ έχει 1000 εισητηρια για το κοινό αριθμημένα, ούτε ένα παραπάνω. Λογικό να μην έχει ορδές όπως τα αλλά φεστιβάλ
  13. Το σχέδιο είναι τόσο νορμαλ που σε ένα σημείο που ο θορ καγχάζει είναι ίδιος με αυτούς τους τύπους που έχουν τα ιατρικά περιοδικά στο γραφείο του ορθοδοντικού μου. Με την διαφορά ότι το σαγόνι είναι 2 φορές μεγαλύτερο από το υπόλοιπο πρόσωπο.
  14. Το διάβασα και εγώ μόλις. Τελείως αδιάφορη μπούρδα, έβγαλα με το ζόρι μέχρι το δεύτερο τεύχος και το παράτησα. Κακό σχέδιο, κακογραμμένη και πρόχειρη ιστορία τίγκα στα κλισέ. Πάλι καλά που δεν το πλήρωσα αλλά το βρήκα παρατημένο σε ένα τραπεζάκι μαζί με τ'άλλα ένθετα της εφημερίδας. Έκδοση φτηνιάρικη με χάλια εκτύπωση και τσιγαρόχαρτο. Πέταμα στην ανακύκλωση και neeeext.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.