Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΚΟΜΙΞ

Members
  • Περιεχόμενο

    4242
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    10

ΚΟΜΙΞ τελευταία νίκη Ιανουαρίου 31 2022

ΚΟΜΙΞ είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Σχετικά με το μέλος ΚΟΜΙΞ

  • Γενέθλια Αυγούστου 22

Retained

  • Member Title
    ΚΟΜΙΞ μανιακός

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    https://komix.fandom.com/el/wiki/ΚΟΜΙΞ_Wiki

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Λιμνούπολη
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Κόμικς, ταινίες, μάνγκα, άνιμε :)

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

53352 προβολές προφίλ

ΚΟΜΙΞ's Achievements

Comics Fan

Comics Fan (6/9)

27k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Πολύ κρίμα. Σχεδόν στη μέση είχαμε μείνει. Καμία έκδοση που θα βγάλουν δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο ενδιαφέρουσα. Εκδόσεις με ιστορίες από την World Publishing τις θεωρώ του σωρού και εύκολη λύση
  2. @ Θοδωρής Καραπάνος ωραίος Βέβαια αυτό που σου απάντησαν με κάνει να μην ασχοληθώ με τη σειρά. Γενικά έχω γίνει πιο αυστηρός με τις επιλογές μου. Υποψιάζομαι κιόλας ότι θα είναι μαξ 64 σελίδες ο τόμος...
  3. Αυτή τη σειρά έλεγα και εγώ αλλά όπως μπορείς να δεις και από το background μάλλον πρόκειται για νέα ιστορία. Τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό διότι έρχεται πιο κοντά στο editor's choice που ανέφερες.
  4. Έχουν βγει 8 στα Αγγλικά και θα βγει ο ένατος τον Αύγουστο. Το φαινόμενο αυτό θα έλεγα ότι το βλέπουμε αρκετά στα manwha. Σωστά κατάλαβες. Η Anubis βγάζει τους τόμους σπασμένους στη μέση.
  5. Δεν είδες όμως το επόμενο σχόλιο που εγραψα παρακάτω όμως σε άλλο σχόλιο. Υπάρχει η Κορεάτικη έκδοση online πάντως. Όσο για το ορίτζιναλ ξαναλέω ότι κακώς γράφτηκε. Πάντα η συζήτηση είχε άλλο γνώμονα. Ο καθένας αγοράζει ότι θέλει αλλά μπορεί και να σχολιάσει ότι θέλει. Επειδή έγραψα μια ανακρίβεια που είπα κακώς δεν έγραψα αγγλική έκδοση έκατσες και έγραψες ότι μπήκε η "αυθεντικότητα" στο τραπέζι. Δικό μου το λάθος αλλά και δικό σου να λες ότι μπήκε "αυθεντικότητα" στο τραπέζι όμως. Κακώς λοιπόν συνεχίστηκε όλο αυτό. Για να το κλείσω θα ξαναπώ ότι σκοπός ήταν το οικονομικό και η ποιότητα της έκδοσης. Νομίζω το παρατραβήξαμε το θέμα. Η έκδοση αυτή αξίζει μόνο για όποιον θέλει να την έχει στα ελληνικά αλλιώς συνολικά είναι ακριβή. Επίσης, εγώ δεν απαιτησα τίποτα ως αναγνώστης να μεταφραστεί στα ελληνικά αλλά η Anubis το έβγαλε αυτό οπότε μπορώ να το σχολιάσω. Οι μεταφραστές πρέπει να αμείβονται σαφώς αλλά εδώ μιλάμε για 1 τόμο ελληνικά να κοντεύει να φτάσει τα είκοσι ευρώ της αγγλικής έκδοσης που είναι 2 ελληνικοί τόμοι. Εμένα αυτό μου φαίνεται πολύ.
  6. Λοιπόν τα έχεις μπερδέψει λίγο. Είπα ο μεταφραστής μπορεί να ξέρει Κορεάτικα μπορεί και όχι. Εγώ αυτό που βλέπω όμως είναι ότι κοιτώντας την αγγλική έκδοση είναι ότι η ελληνική έκδοση είναι μεταφρασμένη 1-1 με αυτή στις πρώτες σελίδες. Ότι γράφει στα ελληνικά το έχει γραμμένο επακριβώς η αγγλική έκδοση η οποία κατέχω. Αυτό είπα διότι περίμενα αυτό το ακριβώς σχόλιο σου. Είναι απλώς μια διαπίστωση. Επίσης σου απάντησα και στο δεύτερο που πάλι απότομα απαντάς. Είπα ότι έπρεπε καλύτερα να γράψω την αγγλική έκδοση διότι αυτή συγκεκριμένα συγκρίνω. Αδιαφορώ με τη φάση του τι είναι ορίτζιναλ στην προκειμένη περίπτωση διότι μιλαμε για Κορεατικη δουλειά. Προφανώς η αγγλική εκδοση δεν είναι η ορίτζιναλ. Για μένα το θέμα είναι απλό. Καλύτερη και μαζεμένη έκδοση με καλό χαρτί και πιο οικονομική. Αυτό είναι το επιχείρημα μου λοιπόν. Μην τα μπερδεύουμε. Με ενδιαφέρει η ιστορία. Δεν με νομίζουν τύπου συλλεκτικότητες. Την ποιότητα της έκδοσης σχολιάζουμε εξαρχής.
  7. Μεταφραστής είναι ο Τσέλιος. Μπορεί να ξέρει Κορεάτικα, μπορεί και όχι. Από τις πρώτες σελίδες όμως, η αγγλική και ελληνική έκδοση είναι 1-1. Μέχρι και τα ηχητικά εφέ. Εν τέλη αυτό όμως που έχει σημασία είναι η έκδοση και ότι ο τόμος είναι χωρισμένος στα 2.
  8. Από την αγγλική όμως σειρά θα πάρουν και θα το μεταφράσουν. Καλύτερα να ελεγα αγγλικής με την οποία την συγκρίνουμε. Όμως ας μην πιανόμαστε σε μια κουταλιά. Λέω εγώ τώρα... Το θέμα είναι η έκδοση, η ποιότητα της και η τιμή.
  9. Η κανονική τιμή της ορίτζιναλ εκδοσης είναι 20 ευρω με τις διπλασιες σελιδες και οχι τόμο χωρισμένο στα 2. Οπότε δεν συμφέρει. Επίσης δεν μιλάμε για manga αλλά για manhwa που σημαίνει χρώμα, περισσότερες σελίδες και πιο ακριβή και πλούσια έκδοση (πχ πολύ καλύτερο χαρτί) από μια έκδοση manga. Έχει σημασία διότι υπάρχουν διαφορές. Η έκδοση της Ανούμπης είναι για όσους θέλουν τη σειρά στα ελληνικά αλλά γενικά όταν παίζει η αγγλική στα 20 ευρώ με 300 σελιδες ο τόμος δεν αξίζει για όσους ξέρουν αγγλικά.
  10. Άλλο ένα anime που ανυπομονούσα να έρθει: Sakamoto Days: Έρχεται το anime!
  11. Μαζεμένα αρθράκια: Προτάσεις για το signing του Μάρκο Τζερβάζιο (μερικές προσθήκες/αλλαγές) Blue Lock: Episode Nagi – Νέο Trailer με το Theme Song No Longer Allowed in Another World: Νέο Trailer και Ημερομηνία Προτάσεις για το signing του Πάολο Μοττούρα
  12. Το συγκεκριμένο βέβαια είναι manhwa και όχι manga
  13. Δεν ισχύει αυτό διότι ο δεύτερος τόμος της Ιταλικής σειράς λέει για αυτή την ιστορία
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.