Jump to content

petross21

Members
 • Content Count

  1,186
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15
 • Points

  330 [ Donate ]

petross21 last won the day on July 31 2017

petross21 had the most liked content!

Community Reputation

10,931 Excellent

About petross21

 • Rank
  Ντισνεϋκός μέχρι το πούπουλο.
 • Birthday 06/29/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Λιμνούπολη, Χηνούπολη, Παπιοχώρι, Παπιολίμανο, Μίκυ Σίτυ... Και λοιπές παπιουπόλεις και ποντικοπόλεις!!!
 • Country
  Greece
 • Interests
  Reading comics.

Recent Profile Visitors

5,234 profile views
 1. Μη λέτε τέτοια, γιατί θα ξανανοίξει το σάιτ του ο Τερζόπουλος και θα το δίνει στη συμβολική τιμή των 101,9 ευρώ ως υπερσπάνιο υπερσυλλεκτικό τεύχος
 2. Μίκυ Μαους 269 Και σε περίπτερο στην Πρέβεζα βρήκα τα εξής ξεχασμένα στην τύχη τους, τα οποία και πήρα: Ουμπα-Πα (Ψαροπουλος) 2 Topolino 1496 Μεγάλο Μίκυ 344 Κλασικά 165 Κομιξ 99 Ντόναλντ 2
 3. Η αλήθεια είναι ότι η καθημερινή μας έχει στα ώπα ώπα όσον αφορά τις τιμές και την προσφερόμενη ποσότητα αλλα και ποιοτητα.
 4. Εγώ ξεχώρισα την ιστορία του Faccini με τον Πητ. Respect για τα καρέ στα οποία ο Πητ και ο αναγνώστης θεωρούν ότι ο Μίκυ είναι στην πραγματικότητα ένας μανιακός δολοφόνος με μπαλτά. Τελικά η περιέργεια πράγματι έφαγε τη γάτα τον Πητ. Η κεντρική ιστορία είχε το όμορφο, καθαρό σχέδιο του Cavazzano αλλά η πλοκή της δεν έλεγε και πολλά. Πολύ σύντομη και με απογοήτευσε αρκετά γιατί περίμενα περισσότερα από τον τίτλο "Δέκα μικροί εκατομμυριούχοι". Εδώ να σημειώσουμε ότι η έτερη παρωδία του αστυνομικού μυθιστορήματος της Αγκάθα Κρίστι "Δέκα Μικροί Νέγροι", "Δέκα Μικροί Αλιγάτορες" από Radice+Turconi, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ρεπόρτερ Γκούφυ, είναι εξαιρετική (όπως και οι περισσότερες ιστορίες της σειράς, αλλά αυτή νομίζω πως ξεχωρίζει). "Το Κάρο του Νικητή" χαρακτηριζόταν από το σχεδιαστικό στυλ του Fransisco Guerrini. Δε νομίζω ότι ήταν κάτι το ιδιαίτερο σεναριακά. Κλασική και η ιστορία με τον υπναρά Πασχάλη. Ωραία και αρκετά πρωτότυπη η ιστορία με τον Κύρο, ο οποίος κινδυνεύει με έξωση λόγω ανεξόφλητων ενοικίων, με αποτέλεσμα ο Σκρουτζ να του κάνει κάποια μαθήματα οικονομίας για να μάθει να εκμεταλλεύεται εμπορικά τις εφευρέσεις του.
 5. Όταν θα έχει περάσει αρκετός καιρός από την έκδοση της Βιβλιοθήκης Disney για να ξεκινήσει η διαδικασία αναδημοσίευσης των απάντων του Μπαρκς στο ΚΟΜΙΞ.
 6. Σύμφωνα με την ιστορία Το όνομα μου είναι Μπάρυ, ο Βδέλλας έχει έναν πλούσιο, επιτυχημένο, όμορφο (που παρ' όλ' αυτά θεωρείται το μαύρο πρόβατο της οικογένειας επειδή δεν έγινει ιδιωτικός ντετέκτιβ) αδερφό που ονομάζεται Μπάρυ, καθώς και τέσσερα ακόμα αδέρφια εκτός από αυτόν.
 7. Το Μίκυ Μάους απόλυτα ευθυγραμμισμένο με τους εκλογικούς ρυθμούς της Κυριακής. Αυτά είναι! Αγαπημένα σημεία στα οποία θα σταθώ για την ιστορία της αγαπημένης Σύλβιας είναι το εξώφυλλο με το επιβλητικό άγαλμα της καλαμποκοφόρου Γιαγιάς Ντακ και ο Γεράσιμος Γυπαετός, ο απεσταλμένος της Ντακιγκτον Ποστ (σελ.37-38) που εκφράζει την κλασική "αντικειμενική" πολιτική δημοσιογραφία. Πολύ διασκεδαστική ιστορία, η οποία σατίρισε επιτυχημένα, με συν τη χρήση του κατάλληλου προεκλογικού λεξιλογίου από τον μεταφραστή.
 8. Αυτή η ιστορία πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον!
 9. Όμορφο τεύχος! "Η Μαγική Εξαφάνιση της Τυχερής Δεκάρας": Πρώτη και καλύτερη του τεύχους. Πλακατζίδικη ιστορία με το αξεπέραστο σχέδιο της Ιταλίδας δημιουργού που έχουμε στην καρδιά μας! Τοπ σημεία τα οποία ξεχώρισα ήταν το σημείο στο οποίο η Μάτζικα απογοητευμένη από τις αποτυχίες της στο κυνήγι της τυχερής δεκάρας αποφασίζει στιγμιαία να ασχοληθεί με την καλλιέργεια βιολογικής ντομάτας αλλά και η φυσιογνωμία του Πόε όταν κάνει καμάκι στην όμορφη περιστέρα. Αρκετά καλή και η δεύτερη ιστορία με τον Τζιμ τον Τρομερό και την εισβολή των εξωγήινων που μοιάζουν με διασταύρωση αρειανού με αλογόμυγα. Η "Αποκατάσταση του Νυφίτσα" είναι ιστορία σοφίτας Γκούφυ, οι οποίες μου αρέσουν όλες (ένα πράγμα σαν αυτές του Παπιοχωριού :P) Έχουμε και μία σύντομη μεταφορά στο 1925, όπου ένας θείος του Γκούφυ φαίνεται (τονίζω το "φαίνεται") να είναι απατεώνας και να συνεργάζεται με έναν θείο του Μαύρου Φαντάσματος για την πραγματοποίηση μίας διάρρηξης. Στην τέταρτη ιστορία βλέπουμε τις περιπέτειες του Ντόναλντ με ένα χαριτωμένο ελεφαντάκι, που του εμπιστεύεται ο θείος του. Στην πέμπτη ιστορία ο φιλοζωϊκός χαρακτήρας του τεύχους ενισχύεται ακόμα περισσότερο (προς εξισορρόπηση του θαψίματος στα καημένα τα κουνέλια στη δεύτερη ιστορία ("Απειλή από τα Βάθη του Διαστήματος"), τα οποία εμφανίζονται σαν εξωγήινοι εισβολείς και η πραγματική τους μορφή είναι ολίγον τι απεχθής) με ένα γλυκό σκυλάκι το οποίο φαίνεται να έχει χάσει ο ιδιοκτήτης του και υιοθετούν ο Ντόναλντ και οι Χιούη, Λιούη, Ντιούη προσφέροντάς του όλες τις ανέσεις!
 10. Τελείως παράλογη κίνηση. Οι πρώτες δύο ιστορίες έχουν δημοσιευθεί στο ΜΜ της Καθημερινής. Τουλάχιστον οι υπόλοιπες είναι αδημοσίευτες.
 11. Μου άρεσε η ποιότητα της έκδοσης. Οι ιστορίες ήταν ευχάριστες και φυσικά στο να τις απολαύσεις λίγο περισσότερο απ' ότι στο Μίκυ Μάους παίζει ρόλο και το σπέσιαλ της έκδοσης και το μεγάλο μέγεθος. Ένα όμορφο καλοκαιρινό ανάγνωσμα που διαβάζεται γρήγορα!
 12. Συσσωρευτης της Ενέργειας των Ανεμοστροβιλων Μπιλ 2 (παράγει ανεμοστροβιλους για να συλλέγει την ενεργεια τους) Από την ιστορία Αφαιρετικες Φωτογραφίες Αφαιρετικη Φωτογραφική Μηχανή Σούπερ Διαγραφεας (Ειδικό Συστημα που χρησιμεύει για την επιλογή των ανεπιθυμητων λεπτομερειων και την εξαλειψη τους) Από την ιστορία Ο Μεγάλος Φουντινι Διαστημικό Τανκερ Γκροτ-9000 (Άριστος Πιλότος, Εξαιρετικός Συγκυβερνητης, Μηχανικός και Καμαροτος) Από την ιστορία Ανελπιστες Διακοπές Εφευρεση που συμπυκνωνει αυτόματα το ρόφημα και του δίνει την ιδανική περιεκτικοτητα σε καφέ Από την ιστορία Επιχείρηση Αερο-νερο Αερο-νερο
 13. Ωραία τομάκια ως προς το περιεχόμενο, ευχάριστα και ζουμερά. Περιέχουν μάλιστα και αρκετές ιστορίες που αξίζουν και βρίσκονταν κυρίως σε διχίλιαρα μμ, με αποτέλεσμα συχνά να μην είναι εύκολη η πρόσβαση σε αυτές... (Υπάρχουν πολύ ωραίες ιστορίες θαμμένες σε αυτά που πρέπει να αναδειχθούν). Θυμίζουν πολύ τα μεγάλα σήριαλ, αλλά δε θα έλεγα ότι τα φτάνουν. Τα πρώτα είχαν περισσότερες κρεμ ντε λα κρεμ ιστορίες που άξιζαν να μπουν σε τομάκι. Η κακή ποιότητα της έκδοσης σίγουρα αδικεί την όλη προσπάθεια, το χειρότερο δε είναι ότι κάνει δύσκολη και την ανάγνωση, που να ανοίξεις ολόκληρη τη σελίδα να τη διαβάσεις με όλο αυτό το κρατσα-κρουτσα και το τσάκισμα του χαρτιού Συνοψίζοντας πάντως ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη από την Καθημερινή και έφερε λίγο αέρα Ιταλίας Υ.Γ. Με ξένισε που έβαλαν στο τομάκι Διάστημα ένα ξεκάρφωτο επεισόδιο από τα ''Χρονικά των Άστρων'' (με μία τετρακοσάρα σελίδες, η μεγαλύτερη ιστορία disney αν δεν απατώμαι και τρομερή επίσης)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.