Μετάβαση στο περιεχόμενο

petross21

Members
 • Περιεχόμενο

  1.157
 • Εγγραφή

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Κερδισμένες ημέρες

  15
 • Πόντοι

  27 [ Donate ]

petross21 τελευταία νίκη Ιουλίου 31 2017

petross21 είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Συνολική φήμη στο GC

10.705 Εξαιρετικός

7 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος petross21

 • Τάξη
  Ντισνεϋκός μέχρι το πούπουλο.
 • Γενέθλια 29/06/1996

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • ΓΕΝΟΣ
  Male
 • Πόλη
  Λιμνούπολη, Χηνούπολη, Παπιοχώρι, Παπιολίμανο, Μίκυ Σίτυ... Και λοιπές παπιουπόλεις και ποντικοπόλεις!!!
 • Χώρα
  Greece
 • Ενδιαφέροντα
  Reading comics.

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

3.948 προβολές προφίλ
 1. petross21

  Τόπικ ευχών γενεθλίων, γιορτών και όχι μόνο! (2018)

  Ευτυχισμένο το νέο έτος για όλους!
 2. petross21

  Editor's Choice: Κλασική Βιβλιοθήκη Disney

  Πολύ καλά νέα
 3. Διάβασα το τευχάκι, η ''Αυτοκρατoρία των Πάγων'' φαίνεται εξαιρετική ιστορία. (Μέχρι στιγμής) ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει σε disney εδώ και κανάν χρόνο άνετα. Επίσης, και η ιστορία με το έλατο ήταν πολύ καλή Αναμένομεν λοιπόν τη συνέχεια
 4. Ωραία η Μητρόπολη. Χορταστική και πολύ - πολύ ατμοσφαιρική. Ακόμη ένα διαμαντάκι από τον μοττούρα στην βιβλιοθήκη μας!
 5. @rorschach Εντάξει από τη στιγμή που την κρίνουμε σαν ιστορία του κάστυ προφανώς και είναι μέτρια σε σχέση με την υπόλοιπη δουλειά του. Σε σύγκριση όμως με τα (πολύ) αδιάφορα τελευταία τεύχη του Μίκυ που έχουν κυκλοφορήσει, για εμένα ήταν ευχάριστη έκπληξη.
 6. Διάβασα την νυχτερίδα της τρανσυλδανίας και μου άρεσε αρκετά. Το όλο στυλ της υπόθεσης μου θύμισε σε μεγάλο βαθμό το κουκλοθέατρο του τρόμου( των ίδιων), που ήταν όμως νομίζω ξεκάθαρα ανώτερο! @rorschach πολύ ωραίο φαίνεται το topolino!
 7. petross21

  Λέσχη Ντίσνευ (Club Ντίσνευ) must read !

  Το να είναι ορατά τα θέματα στο google είναι νομίζω το πιο σημαντικό, γιατί το βασικό είναι να μη μένουν οι συζητήσεις που γίνονται απομονωμένες και ίσως ξεχασμένες, αλλά μετά από κάποια χρόνια να συνεχίζουν να υπάρχουν σαν αποτελέσματα στο γοογλε και να λύνουν τυχόν απορίες ή να αποτελούν χρήσιμα δεδομένα για έρευνα! Το ιδανικό κατά τη γνώμη μου θα ήταν να πρόκειται για subforum, το οποίο σε ακόμη καλύτερη περίπτωση να μπορεί να αγνοηθεί! Σίγουρα πάντως η αυτονόμηση είναι πολύ σημαντική, γιατί στη γενική συζήτηση τα πράγματα γίνονται λίγο κουλουβάχατα.
 8. Οι φωτογραφίες σου εξάπτουν την περιέργεια για το τί υπάρχει εκεί μέσα, σε απίστευτο βαθμό
 9. petross21

  Λέσχη Ντίσνευ (Club Ντίσνευ) must read !

  Δεν καταλαβαίνω αυτήν την λογική. Επειδή κάποιοι δε θέλουν να βλέπουν στις ενημερώσεις disney θέματα, σημαίνει ότι θα πρέπει να χαθεί όλη αυτή η ενημέρωση και η συζήτηση που γίνεται στα disney topics, και να είναι ορατή μόνο σε 30 άτομα που θα είναι μέλη του κλαμπ; Αυτό συνεπάγεται ότι δεν θα φαίνονται τα θέματα από το google, και δεν θα προσελκύονται καινούργιοι χρήστες... Κι εγώ ίσως να μην θέλω να βλέπω ενημερώσεις για τις ταινίες ή για τα μάνγκα ή για τα αμερικάνικα ή οτιδήποτε, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κρυφτούν από την κοινή θέα και τελικά να μαραζώσουν; Αυτό που δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει, θα ήταν να υπάρχει κουμπί για αγνόηση ολόκληρου τομέα και μη ύπαρξης των θεμάτων του στο νέο περιεχόμενο.
 10. petross21

  Λέσχη Ντίσνευ (Club Ντίσνευ) must read !

  Συμφωνώ απόλυτα (ειδικά με τα bold), και αυτ;a λέγαμε με τον ΚΟΜΙΞ και τους υπόλοιπους παλαιότερα, ότι θα είναι πολύ καλύτερο ένα τέτοιο μοντέλο! Προϋποθέσεις και για μένα το να είναι δημόσιος όλος αυτός ο τομέας και προσβάσιμος σε μέλη και μη μέλη του greekcomics! Καλύτερο θεωρώ να είναι subforum, ώστε να είναι πιο εύκολο για τον νέο χρήστη να καταλάβει την ύπαρξη του και να μην γίνεται πιο περίπλοκη χωρίς λόγο η δομή του φόρουμ.
 11. Έψαχνα για την κουβεντούλα για τα Disney στην γενική συζήτηση και κατάλαβα ότι μεταφέρθηκε στο κλαμπ ''Disney'', όπου περιέχονται θέματα που έχουν φύγει όμως από την κεντρική σελίδα! Αυτό το θεωρώ πάρα πολύ λάθος, γιατί αφενός όσοι δεν είναι μέλη στο φόρουμ δεν ξέρουν καν ότι υπάρχει ένας χώρος στον οποίο συζητούμε για τις εξελίξεις στις εκδόσεις, και άρα αυτό τους εμποδίζει πολλές φορές από το να εγγραφούν, αλλά και παύει να λειτουργεί το φόρουμ σαν χώρος ενημέρωσης! Εγώ εγγράφηκα λόγω της κουβεντούλας, αφού σκέφτηκα ότι πουθενά αλλού δεν θα έβρισκα την ευκαιρία να συζητήσω για τα αγαπημένα μου κόμικς, ενώ όταν είχα πρωτοπέσει πάνω στο φόρουμ το καλοκαίρι του 14, έμαθα για την επανακυκλοφορία των περιοδικών και διάφορες άλλες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν. Αμφιβάλλω για το αν θα εγγραφόμουν ποτέ εάν δεν είχα πρόσβαση σε αυτό το τόπικ. Ακόμη και τα μέλη όμως του φόρουμ μπορεί να μην καταλάβουν καν ότι έχουν μεταφερθεί όλες αυτές οι συζητήσεις εκεί, και ότι πρέπει να γίνουν μέλη στο club για να τις δουν! Μιλάμε για ένα θέμα με 7,5 χιλιάδες απαντήσεις και 190.000 προβολές, είναι κρίμα να βρίσκεται σε τόσο αφανές σημείο!
 12. petross21

  Ποιο theme χρησιμοποιείτε;

  IPS Default (Invision) δαγκωτό. Είναι το πιο ξεκούραστο και απλό για να μην κουράζεται το μάτι, τα άλλα τα βρίσκω κάπως παραφορτωμένα!
 13. Καταρχάς ευχαριστούμε για την επαναφορά του απεριόριστου edit! Τώρα κάτι άλλο που δεν είμαι σίγουρος εάν έχει λεχθεί, αλλά δεν βρίσκω κάπου σχετικό ποστ: Οι συλλογές που έχουμε καταχωρήσει, θα επιστρέψουν ή έχουν χαθεί;
 14. Για εμένα εξαρτάται, και εξαρτάται κυρίως από τους συνεχιστές, και το κατά πόσον αυτοί μπορούν να αποδώσουν εν τέλει ένα καλό αποτέλεσμα. Εγώ για παράδειγμα, προσωπικά θεωρώ ότι η συνέχεια των αστερίξ ήταν επιτυχημένη και άξιζε που έγινε. Εντάξει ίσως να μην έφτασε το μεγαλείο κάποιων ιστοριών του goscinny, αλλά το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά πολύ διασκεδαστικό και γενικά δεν μου έκανε κάτι άσχημη εντύπωση, ώστε να σκεφτώ ότι τα τεύχη αυτά ''βεβηλώνουν'' την τόσο επιτυχημένη σειρά αυτή. Από την άλλη σε κάποιες διαφορετικές περιπτώσεις το αποτέλεσμα που δίνεται από τους συνεχιστές, είναι πραγματικά τραγικό, και το μόνο που καταφέρνει είναι να καταρρέει η αξία της σειράς στα μάτια του κόσμου που την αγάπησε, να υπερκορέζεται, και τελικά να ολοκληρώνει την πορεία της αναξιοπρεπώς. Νομίζω ότι έγκειται λοιπόν το θέμα στην ωριμότητα του καθενός να καταλάβει πού παίρνει το πράγμα και πού όχι. Δηλαδή πού βγαίνει ένα πραγματικά καλό αποτέλεσμα που θα μπορεί να συναγωνιστεί έως έναν βαθμό τα παλιά έργα, και πού όχι. Από συνεχιστές πάντως έχουν βγει και πολύ ωραία πράγματα.
 15. Φοβερό το νέο φόρουμ και αναμφίβολα τρομερή η δουλειά που έπεσε για την εκ βάθρων ανακαίνισή του! Δεν συμφωνώ τόσο με το να κλείνει η επεξεργασία ενός ποστ μετά από μισάωρο, γιατί αυτό δυσκολεύει την ανανέωση παρουσιάσεων!
×

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Οροι χρήσης μας.