Μετάβαση στο περιεχόμενο

apetoussis82

Members
  • Περιεχόμενο

    1844
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    7

apetoussis82 τελευταία νίκη Νοεμβρίου 8 2021

apetoussis82 είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Σχετικά με το μέλος apetoussis82

  • Γενέθλια 08/14/1982

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Λευκωσία
  • Χώρα
    Cyprus
  • Ενδιαφέροντα
    Music/drums, Comics, Travelling, Films, Tennis/Federer, Books, Engineering/Physics.

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

9501 προβολές προφίλ

apetoussis82's Achievements

Μόνιμος θαμώνας

Μόνιμος θαμώνας (5/9)

13.3k

Συνολική φήμη στο GC

  1. apetoussis82

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ

    Νομίζω, δεν είναι από αυτό το Μίκυ Μάους, αλλά από τεύχος 1433. Δείτε διαφήμιση στο προηγούμενο τεύχος εδώ. Επίσης, υπάρχει αντίστοιχο χαρακάκι, με παπιά, στο επόμενο τεύχος 1434.
  2. @ Indian φίλε, δεν χρειάζεται κάποια αλλαγή, μην ανησυχείς. Οι τόμοι της Ιλιάδας και της Οδύσσειας δεν πρέπει να ενταχθούν στην παρούσα έκδοση των Κλασσικών, διότι πρόκειται για τόμους που συλλέγουν τα τεύχη της Καθημερινής με αριθμούς 1271-1282 που ήταν μέχρι τότε αδημοσίευτα και είναι διαφορετική έκδοση, αυτή με το χαρτί εφημερίδας (αυτή εδώ). Οι υπόλοιποι τόμοι δέθηκαν με τεύχη της παρούσας έκδοσης ή της προηγούμενης επανέκδοσης ή και ανάμεικτα τεύχη των δύο αυτών εκδόσεων, ενώ οι μεταγενέστεροι με τεύχη πιο πρόσφατων επανεκδόσεων (με αρίθμηση που αρχίζει από 2000+ κλπ). Οι τόμοι της Ιλιάδας και της Οδύσσειας βρίσκονται στη σωστή παρουσίαση/έκδοση και δεν πρέπει να μεταφερθούν. Το είχαμε ξανασυζητήσει και διευκρινίσει εδώ. ΥΓ: εάν στους πιο πρόσφατους τόμους (αυτούς που αναφέρει ο @ SpiroSym ως 'Μέρος 5') παρατηρηθεί τεύχος με χαρτί εφημερίδας, τότε ίσως χρειαστεί να μετακινηθούν σε άλλη παρουσίαση (αλλά ακόμα δεν έχω δει κάτι τέτοιο).
  3. Περίεργα πράματα κάνει η Καθημερινή. Βλέπω ότι το έδαφος με τους κρατήρες και το κάστρο έχουν μετακινηθεί σε σχέση με τον Μίκυ και τα βράχια του μπροστινού πλάνου. Ή, καλύτερα, έχουν ξεχειλωθεί, οριζόντια και κάθετα? Δύσκολο να το εξηγήσω.
  4. Έχω την εντύπωση ότι το κατάστημα της Ατλαντίς έκλεισε περί τα τέλη του 2019 ή αρχές του 2020. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους τον τότε καιρό έμαθα ότι θα γινόταν προσπάθεια για εξεύρεση χώρου για νέο κατάστημα, αλλά μάλλον δεν προχώρησε κάτι τέτοιο. Τα επόμενα χρόνια, πάντως, άκουσα ότι το στοκ πωλήθηκε αλλά και ότι πήγε για πολτοποίηση χαρτιού. Τον Ιούλιο φέτος, κάποιος μου είπε ότι το στοκ των Κλασσικών το πήρε η Πολιτεία. Η πραγματικότητα μάλλον είναι κάτι μεταξύ αυτών.
  5. Μόλις διάβασα κι εγώ τις 2σέλιδες ιστορίες και έμεινα απορημένος για ποιο λόγο να τις έγραψε ο Φαράτσι (που γενικά τα σενάρια του είναι προσεγμένα ή τουλάχιστον αστεία). Κοιτάζοντας στο inducks, είδα ότι υπάρχουν 2 σύντομα μονοσέλιδα άρθρα για τις ιστορίες αυτές. Αυτό και αυτό. Υπάρχει κάποιος με βασικές γνώσεις της ιταλικής γλώσσας, ώστε να μας διαφωτίσει σχετικά?
  6. apetoussis82

    Funny Pictures!

    Αυτό το κατάλαβα. Το αστείο δεν κατάλαβα.
  7. Και κάπως έτσι, επικράτησε να αναφέρονται όλα τα κινούμενα σχέδια ως 'Μίκι-Μάους'....
  8. apetoussis82

    ΚΟΜΙΞ

    Ρε συ!!! Πριν λίγο καιρό δεν έλεγες ότι μάλλον δεν θα αρχίσεις να διαβάζεις ντίσνεϋ??
  9. Λίγους μήνες μετά την έκδοση της ιστορίας του Χρυσοκούκη στην Ελλάδα, η Ιταλία κυκλοφόρησε τεύχος της σειράς Topolino Gold αφιερωμένο στην ιστορία αυτή. Το τεύχος αυτό περιλαμβάνει τρεις επιπλέον σελίδες, τον 'επίλογο' της ιστορίας.
  10. apetoussis82

    Funny Pictures!

    Από που είναι αυτό παρακαλώ?
  11. Τα Ντίσνεϋ στα δεξιά στο κιόσκι τα πρόσεξες?
  12. Καλή η πρώτη ιστορία με το άγαλμα του Κορνήλιου... δε λέω. Αλλά, για ποιο λόγο έχει ο Ντόναλντ στο σπίτι του τη φωτογραφία της Μίννι????
  13. apetoussis82

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥS

    Στην Κύπρο, μας έρχεται σύντομα το #507
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.