Μετάβαση στο περιεχόμενο

apetoussis82

Members
 • Περιεχόμενο

  1.139
 • Εγγραφή

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Κερδισμένες ημέρες

  5
 • Πόντοι

  821 [ Donate ]

apetoussis82 τελευταία νίκη Φεβρουαρίου 27

apetoussis82 είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Συνολική φήμη στο GC

8.728 Πολύ καλός

6 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος apetoussis82

 • Τάξη
  Μόνιμος θαμώνας
 • Γενέθλια 14/08/1982

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • ΓΕΝΟΣ
  Male
 • Πόλη
  Λευκωσία
 • Χώρα
  Cyprus
 • Ενδιαφέροντα
  Music/drums, Comics, Travelling, Films, Tennis/Federer, Books, Engineering/Physics.

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1.461 προβολές προφίλ
 1. apetoussis82

  ΝΤΟΝΑΛΝΤ 53 [Η κληρονομιά]

  Τέλεια! Χρόνια περιμένω αυτήν την ιστορία! Όταν είδα τη διαφήμιση της Καθημερινής, λέω.... κάπου τον ξέρω τον τύπο, κάπου τον ξέρω.... Τελικά τον είχα στη λίστα με τις ιστορίες που περιμένω να μας έρθουν στην Ελλάδα! Άντε! Και με το καλό, να αρχίσουν να βάζουν στο ΝΤΟΝΑΛΝΤ και τις ιστορίες από τις Νέες Περιπέτειες του Φάντομ!
 2. apetoussis82

  ΝΤΟΝΑΛΝΤ 53 [Η κληρονομιά]

  Στην εικόνα βλέπουμε τους Φάντομ και Γκάστονε. Το inducks όμως λέει ότι δεν εμφανίζονται σε καμιά από τις τρεις ιστορίες δεν φαίνονται πιο πάνω
 3. Για όσους δεν θα έχουν την ευκαιρία να παραστούν στην ομιλία του ειδήμων PK, θα υπάρξει βιντεογράφηση με καθαρό ήχο για μετέπειτα παρακολούθηση?
 4. apetoussis82

  J.R.R. Tolkien stuff

  Ξέρουμε αν υπάρχουν σχέδια να δούμε σύντομα ελληνική έκδοση των δύο τελευταίων βιβλίων?
 5. Η τηλεκάρτα που λείπει από τη συλλογή του @Θρηνωδός (αντιγραμμένη από το διαδίκτυο):
 6. apetoussis82

  Διευθύνσεις ηρώων Disney

  1ο καρέ, 3ης ιστορίας, τεύχους 169 του περιοδικού Ντόναλντ, σε σενάριο Carlo Gentina και σχέδιο Paolo Mottura: Το σπίτι του Ντόναλντ βρίσκεται στην Οδό Ακακίας! Πιο κάτω, η σάρωση του ιταλικού πρωτότυπου από το inducks, για όσους μπορούν να διαβάσουν τη σχετική επιγραφή:
 7. apetoussis82

  ΜοΜ Οκτωβρίου 2018

  Συγχαρητήρια Λούκυ Λαζ!
 8. apetoussis82

  ΟΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥ ΓΡΑΝΑΖΗ

  Κάπου την ξανά'δαμε αυτήν την εφεύρεση πιο παλιά, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ σε ποιά ιστορία...
 9. Πίκαρος λέει εδώ: https://www.merriam-webster.com/dictionary/picaro
 10. apetoussis82

  Sarah Jolley

  Διάβασα κι εγώ την ιστορία που προτείνεις. Δεν είναι κι άσχημη αλλά κατ'εμέ δεν παύει να είναι λίγο-πολύ ιστορία μαζικής παραγωγής. Ελαφρώς καλύτερη από αυτές που συναντούμε με το κιλό στο Τοπολίνο (και να μην παρεξηγηθώ, μου αρέσουν οι περισσότερες) και καλύτερη από τις Δανέζικες. Σίγουρα είναι εντυπωσιακό το ότι πρόκειται για ανεπίσημο δημιουργό. Ίσως να με επηρεάζει λίγο αρνητικά και το σχέδιο, καθώς και το έντονο μελόδραμα που γενικά δεν νομίζω ότι έχει θέση σε μια ιστορία Ντίσνευ. Επίσης, οι πολλές αναφορές σε προηγούμενες ιστορίες κάπου χάνουν το νόημα τους. Θεωρώ ότι με λίγες μετατροπές μπορεί να γίνει μια πολύ καλή ιστορία. Π.χ. αν εξαφανιστούν κάποιοι αχρείαστοι χαρακτήρες η πλοκή ίσως να τρέχει καλύτερα κλπ. Θα είναι και εντυπωσιακό το σχέδιο, εάν σχεδιαστεί σε ωραία ιταλική γραμμή (Καβατσάνο ας πούμε). Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει η προοπτική για τη δημιουργό να εμφανιστεί άμεσα σε εκδόσεις όπως το Τοπολίνο.
 11. Επανέρχομαι για το ίδιο θέμα... Μετά που το έψαξα λίγο, βρήκα το πρόβλημα. Όταν χρησιμοποιώ στο κινητό το Chrome, όλα λειτουργούν εντάξει εάν διαλέξω emoticons από τη λίστα. Εάν όμως διαλέξω από τα Recently Used, τότε δεν λειτουργούν. Επομένως, το πρόβλημα είναι μόνο με τα Recently Used! (αν θέλετε διαγράψτε τα πιο πάνω μου μηνύματα)
 12. Απ'ότι βλέπω, σήμερα δεν υπάρχει το πρόβλημα με τα emoticons του φωναχτόκουτου στο κινητό. σε όποιους το διόρθωσαν! --edit-- βλέπε επόμενη καταχώρηση
 13. apetoussis82

  Ο CARL BARKS ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ

  Νομίζω το Θέμα αυτό θα πρέπει να μεταφερθεί στις ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ GC και ο κ. Αρχοντής να πάρει το επόμενο αστεράκι για το Μέλος-του-Μήνα! Αναμένουμε στις οθόνες μας το επόμενο αξιόλογο Θέμα αγαπητέ @Archontis Pantsios
 14. apetoussis82

  Member of the Year 2017-2018 Τόπικ συγχαρητηρίων!

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΤΑΤΕ ΘΡΗΝΩΔΕ!!! ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ!!! Κι από χρόνου!!!
 15. Όπως φαίνεται στο snip πιο κάτω (χρησιμοποιώντας το chrome στο laptop), πατώντας στο εικονίδιο του emoticon εμφανίζεται η λέξη με τις άνω-και-κάτω τελείες στη γραμμή του κειμένου. Πατώντας το enter, εμφανίζεται το εικονίδιο στο φωναχτόκουτο χωρίς κανένα πρόβλημα. Όταν κάνω το ίδιο από το κινητό χρησιμοποιώντας το chrome, ούτε η λέξη με άνω-και-κάτω τελείες εμφανίζεται, ούτε το εικονίδιο στο φωναχτόκουτο.
×

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Οροι χρήσης μας.