ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΚΙ
16 topics in this forum
-
- 7 replies
- 7.1k views
Μίλησα προηγουμένως με τον Μελ. Δεν ξέρω αν σου κάνει Μελ αυτός ο τίτλος ή αν προτιμάς κάτι άλλο Έχει ήδη στείλει τις ερωτήσεις στον πρώτο ανακρινόμενο, θα τις έχει αύριο-μεθαύριο ναι. τρέχουμε :)
Last reply by Kabuki, -
- 4 replies
- 911 views
για το τεύχος 0 Teyxos0.rar
Last reply by germanicus, -
Ετοιμο και το εξωφυλλο αν εχετε καποια παρατηρηση για αλλαγη ή τη βελτιωση του πειτε ελεύθερα εχουμε ακομα λιγο χρονο για να τις κανω!
Last reply by conb, -
- 8 replies
- 1.1k views
και ναι. κάπως έτσι, με ανηλεές σπαμάρισμα, αλλά με διακριτικό τρόπο, έχω φτάσει τα περισσότερα ποστ στο φόρουμ Λοιπόν. Επειδή για τον χ/ψ λόγο καθυστέρησε κάπως το ξεκίνημα, το πρώτο έντυπο δεν θα βγει 1/7 αλλά λίγο μετά. Νομίζω ότι 10/7 είναι μια αξιοπρεπής ημερομηνία. Άρα να έχω στα χέρια μου το υλικό μέχρι την Κυριακή ώστε να το δουλέψω με τον fredy την άλλη εβδομάδα? Ειλικρινά πάντως, και να μη βγει 10/7, αλλά να βγει 15/7, δεν χάθηκε ο κόσμος. Απλώς να βρούμε τα πατήματά μας, ώστε το επόμενο να βγει κανονικά 1/8. Ας μη ξεχνάμε άλλωστε ότι αυτό εδώ έχει την δυσκολία του πρώτου, εκείνο εκεί θα έχει τη δυσκολία της οργάνωσης, ειδικά όπως θα τη κάνουμε ένας-ένας γι…
- 6 replies
- 1.1k views
καλά. δε μασάμε Όταν αποφασίσεις πρασινομήτσε πως θα το λένε, το αλλάζουμε το όνομα του τόπικ Λεπόν. τι απορία είχες? τι προτιμάμε για τίτλο του? προσωπικά ότι γουστάρεις
Last reply by Valtasar, -
- 3 replies
- 985 views
εδώ θα κάνεις πιρουέτες το ευλύγιστο θείο βρέφος οκ. απαντάω σε προσωπικό του Ορέστη. Ναι, τις στήλες με προσωπικό. Μαζί με ότι φώτο υπάρχει (ή έστω ποικιλία φώτο προκειμένου να επιλεγεί κάποια) Κατά προτίμηση ζιπαρισμένα για ευκολία χειρισμού :cheers5)
Last reply by DJO, -
- 7 replies
- 1k views
Κατ'αρχάς συγγνώμη για τη καθυστέρηση. Πάμε να τα πιάσουμε ένα-ένα. Κατ'αρχάς lunatic Πάνω τίτλος "Κυκλοφορίες του μήνα", μετά thumbnails των ας πούμε σοβαρών εκδόσεων (όλων των μη εβδομαδιαίων δλδ). από κάτω τους όνομα, τιμή, εκδοτική. μετά από αυτά, μια καταλογογράφηση των εβδομαδιαίων. μια χαρά ακούγεται η ιδέα σου. βασικά στείλε μου τα σχετικά στοιχεία, και θα δούμε στην πράξη το πως θα εμφανιστεί. και κάτω από τα εβδομαδιαία οι διάφορες επανακυκλοφορίες (πχ Μπλεκ, Περιπέτεια) καθώς και οι τόμοι (ειδικά της Anubis) που συλλέγουν τεύχη. άρα. θα χρειαστεί να μαζέψεις τις εικόνες που θα γίνουν στο τέλος thumbnails (εσύ στείλτες κανονικές) και να κάνε…
Last reply by lunatic, -
- 2 replies
- 768 views
:P (δις)
Last reply by rotagiatipino, -
- 3 replies
- 1.2k views
Αυτό το έχει περιλάβει η ανασφαλής καλλιτέχνις με το τουρμπάνι στο κεφάλι και τη γυάλα με το χρυσόψαρο μπροστά της. απορία τώρα. το χρυσόψαρο το θυσιάζεις για να διαβάσεις τα μελούμενα ή ο ρόλος του είναι να κάνει μπουρμπουλήθρες και αναλόγως να κατανοείς αν θα πέσει το πιάνο από τον γκρεμό πάνω στο τυφλό ραπανάκι? oh yes. surreal is here
- 9 replies
- 1.2k views
με το δεξί λεπόν. κατ'αρχάς πατήστε ένα thanks για να ξέρω ότι έχετε πρόσβαση και όλα καλώς (και να αυξηθούν αυτά που ήδη έχω ) Πάμε λοιπόν. * Valt ως δε μπιγκ μπος * Germ μάζεμα υλικού, διαχειριστικά * Ari μακέτα τίτλου, ζώδια * DJO στήλη για φιγούρες * Freddy στοιχειοθέτηση (έτσι λέγεται? ) * Green-Mits στήλη με αναμνήσεις (θείος Μίμης? θείος Μήτσος? δεν έχει αποφασίσει ακόμα) * Lunatic νέες κυκλοφορίες + σύνοψη από τα δελτία τύπου * Mel στήλη για φανζινάκια + συνεντεύξεις από Έλληνες δημιουργούς * Pavlos καλεντάρι (εάν ξέρουμε εγκαίρως για κάποια εκδήλωση) * θεία Βιργινία Προφανώς την ψιλοπατήσαμε λίγο με τον Μελ που την έκανε για διακοπού…
- 2 replies
- 703 views
οκ. εδώ παίζουν μπάλα ο Βαλτ και ο Ρώταγιατίμπεκρουλιάζωκάθεβράδυ Στόχος/σκοπός είναι να φτιάξουμε ένα αρχείο από σκαναρισμένο υλικό του παρελθόντος (πχ κάποια αυτοτελή στριπάκια, κάποιες γελοιογραφίες, κάποια ιστορικά κομμάτια κ.ο.κ.) Το πόσα θα μπαίνουν κάθε φορά είναι προς συζήτηση. Για να ακριβολογούμε, αυτά θα λειτουργούν ως μπαλαντέρ για να γεμίζουν σωστά οι σελίδες. Άλλη φορά λχ θα πρέπει να μπει μόνο μια γελοιογραφία σε όλο το έντυπο, άλλη 4-5. Αυτό προφανώς θα το δούμε στην πορεία. Τώρα. Ο Γιώργος έχει την πρόσβαση στην ποικιλία, ο Παναγιώτης έχει την πρόσβαση στην ιστορία. Αυτό προφανώς δημιουργεί και συγκεκριμένες "απαιτήσεις". Ο Γιώργος να βρει κομμάτ…
- 1 reply
- 801 views
Last reply by ariane75, -
- 1 reply
- 742 views
Αυτό είναι για τον Παυλάρα. Που τον παίρνω για τα χρόνια πολλά και μιλάει. Που και να'ξερε ότι ακούει ευχές και η τύχη του δουλεύει :) Λεπόν. Αυτό θα είναι χωρισμένο σε 2 τμήματα. Το ένα τμήμα, το ας πούμε καλεντάρι, θα είναι μια συρραφή των όσων γνωρίζουμε ότι θα γίνουν το μήνα που έρχεται. Το άλλο τμήμα, με τίτλο "τι είδε ο Μενέλαος" (μιας και έτσι λένε τη μασκότ (φαντάζομαι ότι δεν ξινίζει σε κανέναν. αρκετά τυπικό μου ακούγεται)) θα είναι μια σύνοψη των πεπραγμένων. Τώρα, το να πούμε ποιό τεύχος/τόμος κυκλοφόρησε, ακούγεται άτοπο, αφού θα είναι στις Κυκλοφορίες του Μήνα. Αντιθέτως το να μπει στο καλεντάρι "θα κυκλοφορήσει το τάδε" ακούγεται οκ εάν μιλάμε γι…
Last reply by Dr Paingiver, -
- 1 reply
- 714 views
ε, να μένει και τίποτα για έκπληξη όλα θέλετε να τα μαθαίνετε????
Last reply by lunatic, -
- 0 replies
- 759 views
nuff said!
ΦΑΝΖΙΝ
by germanicus- 0 replies
- 704 views
α ρω νόου. απλώς το ανοίγω για να υπάρχει! ΥΓ α ναι. κάτσε να γράψω και κάτι τυπικό για να μην υπάρχει μπέρδεμα Ο Μελ θα παρουσιάζει και ένα Φανζινάκι κάθε μήνα. Αφού οι υπόλοιποι δεν αντέχουμε να τα διαβάσουμε..... :lol: (φιλάκια!!! :smats: :smoyts: )
Last reply by germanicus,