Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dr Paingiver

Administrator
 • Περιεχόμενο

  11.928
 • Εγγραφή

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Κερδισμένες ημέρες

  131
 • Πόντοι

  9,415 [ Donate ]

Dr Paingiver τελευταία νίκη Αυγούστου 1

Dr Paingiver είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Συνολική φήμη στο GC

94.827 Πολύ Δημοφιλής

11 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος Dr Paingiver

 • Τάξη
  Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα
 • Γενέθλια 01/01/1958

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • ΓΕΝΟΣ
  Male
 • Πόλη
  Αθήνα, Κυψέλη
 • Χώρα
  Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

3.582 προβολές προφίλ
 1. Dr Paingiver

  Color in the Smurfs

  Όμως η ενότητα αυτή αφορά μόνο Ελληνικές εκδόσεις, άρα θα πρέπει να μεταφερθεί το θέμα στην Γενική Συζήτηση.
 2. Dr Paingiver

  2001 ΦΑΚΕΛΟΣ X

  Ήταν η εποχή που στην Ελληνική τηλεόραση μεσουρανούσαν τα X-Files. Ακόμα το "κατέβασμα" από το internet δε υπήρχε και περιμέναμε με αγωνία κάθε Τετάρτη το καινούργιο επεισόδιο στον Αντένα. Εκμεταλευόμενη αυτή τη συγκυρία, η γνωστή μας Compupress, κυκλοφόρησε ένα διμηνιαίο περιοδικό με θεματολογία που ήταν αντικείμενο του Μόλντερ και της Σκάλυ. Όπως αναγράφεται και κάτω από το λογότυπο, UFOs, εξωγήινη ζωή, μεταφυσικά φαινόμενα και ανεξήγητα μυστήρια ήταν τα θέματα του περιοδικού. Κυκλοφόρησε και τουλάχιστον μία ειδική έκδοση.
 3. Dr Paingiver

  ΑΒΑΤΟΝ

  Το περιοδικό 'Αβατον, είναι η συνέχεια και η μετεξέλιξη του περιοδικού Ανιχνεύσεις. Όπως αναφέρεται και στο editorial, το Άβατον "προσπαθεί να δημιουργήσει ένα νέο χώρο μετα-αναζήτησης, πέρα και έξω από τα συνηθισμένα κλισέ της εποχής". Εκδότης ο έχων την επιμέλεια των ανιχνεύσεων, Στέφανος Ελμάζης. Καλό περιοδικό του χώρου, που όμως δεν ξέφυγε από τα πεπατημένα τόσων άλλων παρόμοιων περιοδικών. Ξεχώρισε μόνο για την ποιότητα της έκδοσης του που ήταν πολύ καλή.
 4. Είσαστε όλοι Στορυμφάκια τελικά... Εσύ είσαι ο μπυροστρούμφ.
 5. Dr Paingiver

  Προσφορες Batigoal

  Μάριε ευχαριστώ πολύ για όλα. Τα πράγματα ήταν σε άριστη κατάσταση. Η παράδοση ήταν κατ΄οίκον με την ταχύτερη courier που υπάρχει. Και το κυριότερο, με πλήρωσες κι από πάνω. Βέβαια δεν πήρα όσα περίμενα αλλά τέλος πάντως, κάτι η εξυπηρέτηση, κάτι η βενζίνη που έκαψες, κάτι που ήθελα πολύ τα κόμικς, έκανα πίσω. Θα σου πάρω πιο πολλά την επόμενη φορά.
 6. Dr Paingiver

  MODELLING

  Για το RAD, δες εδώ.
 7. Dr Paingiver

  ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ

  Ένα πολύ αξιόλογο περιοδικό που γι αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε. Καθαρά πολιτιστικό περιοδικό, ξεκίνησε σαν μιά έκδοση του Συλλόγου Εργαζομένων της (πρώην) Τράπεζας Μακεδονίας Θράκης, με έδρα την Θεσσαλονίκη. Μέχρι και το 6ο τεύχος δεν κυκλοφορούσε στα περίπτερα, αλλά διανέμετο δωρεάν, αποκλειστικά στους εργαζομένους της Τράπεζας. Επιμελητής έκδοσης ήταν ο Στέφανος Ελμάζης. Στο 6ο τεύχος (10ος/1992) αναστέλλεται προσωρινά η έκδοση του και επανέρχεται του χειμώνα του 1994, με σοβαρές αλλαγές στην ύλη αλλά και εμπορική κυκλοφορία πλέον. Αναγράφεται τιμή και μπορείς να το αγοράσεις στα περίπτερα. Ήταν καθαρή επιρροή της συμβολής του Στέφανου Ελμάζη στην έκδοση του περιοδικού. Από το τεύχος 10 γίνεται διμηνιαίο από τριμηνιαίο και αλλάζει ύφος και περιεχόμενο και το λογότυπό του, έχοντας ήδη αυξήσει και τις σελίδες του. Η αλλαγή του ύφους γίνεται πλέον φανερή στο τεύχος 16 και στο εξώφυλλο και διατηρήθηκε μέχρι την οριστική διακοπή της κυκλοφορίας του με το τεύχος 24 το 1998. Το περιοδικό περνάει από τα χέρια του συλλόγου της Τράπεζας αποκλειστικά στα χέρια του Στέφανου Ελμάζη. Και ο θάνατος φέρνει μιά νέα ζωή. Από αυτό το περιοδικό γεννιέται ένα άλλο. Αυτό όμως είναι αντικείμενο άλλης παρουσίασης.
 8. Dr Paingiver

  MODELLING

  Φυσικά 44 αναγράφονται, αφού δεν έχουν σκαναριστεί άλλα. Υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβρη.
 9. Αν έχει τέτοιες απόψεις το στρουμφάκι (και όποιος άλλος), να αλλάξει φόρουμ.
 10. Dr Paingiver

  ΜΥΣΤΗΡΙΟΝ (Γ' ΠΕΡΙΟΔΟΣ)

  Πως και δεν το είχα ανεβάσει τόσο καιρό; Το τεύχος #1 προστέθηκε στο πινακάκι της παρουσίασης.
 11. Ή αν θα είναι κάθε τεύχος ξεχωριστά και θα πρέπει να πάρεις τρεις εφημερίδες για να πάρεις και τα τρία τεύχη την εβδομάδα.
 12. Dr Paingiver

  MODELLING

  Το πλέον επιτυχημένο και νομίζω μακροβιότερο περιοδικό του μοντελιστικού χώρου. Ξεκίνησε διμηνιαίο και έγινε μηνιαίο. Ξεκίνησε με 84 σελίδες και τις αύξησε σε 100. Ξεκίνησε με καρφίτσα και έγινε ράχη με μαλακό εξώφυλλο. Άρθρα για όλες τις κατηγορίες του μοντελισμού, από έμπειρους συντάκτες. Πολλές ειδικές εκδόσεις και διάφορα άλλα. Από το τεύχος, μάλλον το 58 (γιατί μου λείπουν κάποια), μεγαλώνει και σε μέγεθος. Από 21 Χ 28 γίνεται 23 Χ 30. Πολύ καλή έκδοση για τους καμένους του χώρου.
 13. Dr Paingiver

  RAD (RADIO CONTROL MODELLING)

  Διμηνιαίο περιοδικό μοντελισμού, με εξειδίκευση όμως στον τηλεκατευθυνόμενο μοντελισμό. Αδερφό περιοδικό του modelling που όμως δεν μακροημέρευσε. Ο χώρος των μοντελιστών είναι ακόμα μικρότερος και από αυτόν των κόμικς.
 14. Dr Paingiver

  ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

  Διμηνιαία αεροπορική επιθεώρηση που κυκλοφόρησε από τον Σύνδεσμο Πειραματικών Αεροσκαφών (Σ.Π.Α.). Απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με τον Αεραθλητισμό, τις κατασκευές αεροσκαφών, και τις αερολέσχες.
 15. Dr Paingiver

  PLAYMOBIL

  Κατάλογος Playmobil 1994. Βάζω και το οπισθόφυλλο που έχει τα περιεχόμενα για να ξέρετε τι κυκλοφορούσε τότε.
×

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Οροι χρήσης μας.