Μετάβαση στο περιεχόμενο

ariane75

Members
  • Περιεχόμενο

    837
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

3 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος ariane75

  • Γενέθλια 11/10/1975

Retained

  • Member Title
    MoM October 2007

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • MSN
    midarie@hotmail.com
  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΡΙ
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

5681 προβολές προφίλ

ariane75's Achievements

Πολύ Ενεργό Μέλος

Πολύ Ενεργό Μέλος (4/9)

2.4k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Μια σύντομη καλησπέρα και ένα μέγιστο Respect σε όλους σας και μερικές χιλιάδες θενξ που ανεβάσατε και όλο αυτό το υλικό για να πάρουμε μια γεύση (ώβερντώουζ) από το happening. Ρε ίδιοι είστε όλοι! (όσους ξέρω δηλαδή) Τερραμπράβα και Φτού Σας Θηρία και Θεές! =)
  2. Δεν έχετε αλλάξει καθόλου, ούτε καρεδάκι όμως.. ..κι εσάς που δε σας ξέρω, πιθανότατα και αλλαγμένοι να είσασταν πριν, πλέον πρέπει να είσαστε αμετάλλαχτα, γκρικκομιξικά, τρεμέντας ..ξέρω γω..αγάπη, σε όλους!! υγ. ωστόσο ναι, χιονίζει εδώ..ΆΜΜΟ!! μα την ανεμογδαρμένη πίστη μου..
  3. σε όλους σας όμως, σε *όλους* που διατηρείτε αυτόν τον ιστότοπο σε τόσο υψηλό επίπεδο, απ'όλες τις πιθανές απόψεις..
  4. ?!! κι εγώ μέσα?!!! ..παρόλο που έχω χάσει ~40-50Κ θέματα τα τελευταία 2-3 χρόνια?!! Μόνο και μόνο γι'αυτό πρέπει να φροντίσω να μπαίνω πότε πότε μπας και ανεβάσω το σκορ!
  5. Εννοεί να ''πειράξεις'' το λογισμικό του κατά τρόπο που το μηχανηματάκι να μπορεί να κατεβάσει εφαρμογές ''έξω" από το περιβάλλον του iTunes με απώτερο σκοπό βα μη πληρώνεις ποτέ τίποτα. Θεωρητικά λύνεις και δένεις μετά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές περιβάλλον.
  6. ariane75

    Eggs

    Πέτυχα στο instagram αυτό και δε μπόρεσα να μη το προσθέσω εδώ.. Καλή Ανάσταση έβρυμπάντυ!
  7. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που μπήκα δεύτερη φορά-μέρα συνεχόμενα στο φώρουμ μετά από πολύ πολύ καιρό, and i like it! {αλήθειατολέωδεντοκάνωμόνογιαναδιαβάσωεντικάξανάματοκλαρκυγκέϊμπολκαιόλοτουτοσόϊ}
  8. Παιδάκι έγινα πάλι κι εγώ προχτές!!!!! ..μόλις ανακαλύπτω ξανά πως πληκτρολογούνε εδώ, με λίγα λόγια: Ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ Germ, Μάνο & τα τρομερά παιδιά που υπέγραψαν την κόπια των τευχών τους, απίστευτα όμορφα παιδιά, κάνετε απίστευτα όμορφα πράματα!!!!!! ( τρομερά διάοελ!!!)
  9. What, no update εδώ?! Conan the Barbarian Trailer 2 2011
  10. ariane75

    Σούμα GC Fanzine #2

    Παιδιά δυστυχώς δεν έχω προχωρήσει πέρα από τη δεύτερη σελίδα.. Οπότε εφόσον έχετε μαζέψει τόσο υλικό και βγει με το 20+4 τελικά, καλό είναι να πάει τυπογραφείο σιγά σιγά (γρήγορα γρήγορα) Ορέστηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!! (τίποτα, απλά ήθελα να ανταποδώσω τον ενθουσιασμό μαν, γιου ώλγουεηζ ροκ ντουντ!! )
  11. !!!!!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας παιδιά, μου έκανε τρομερή έκπληξη που μου ευχηθήκατε έτσι, έχω να συμμετάσχω ενεργά εδώ μέσα τόσους αιώνες..έχω χάσει τόσα και τόσα επεισόδια, δεν ξέρω καν τι φαγητό κάνει στα μέρη σας, πότε έκανα τελευταία φορά σέρβις και ποιά φάρμακα ήταν εκείνα που θέλανε βεβαίωση απ'το γιατρό.. Η ζεστασιά σας με κάνει και αισθάνομαι πολύ όμορφα και συνάμα ντρέπομαι λιγάκι, γιατί ακριβώς δεν συμμετείχα και δεν παρακολουθούσα τα δικά σας τόσο καιρό.. Σταματία, Χρόνια Πολλά και Καλά και σε 'σένα (όπως είδα είχες κι εσύ γιορτή πρόσφατα!) , Ορέστη τις καλύτερες ευχές μου για καλή σταδιοδρομία και ό,τι επιθυμείς στη ζωή σου με υγεία (πήρες πτυχίο βρε μπαγάσα?!!) και σε όλους σας, σε όλους, πραγματικά να έχετε ό,τι ποθείτε με πολύ καλή υγεία, πάντα!!! Ευχαριστώ σας αδέλφια!! Στην υγειά σας!!
  12. thanx DJO darling! cheers all+++

  13. {Κάτι που μου έκανε εντύπωση θέλω να μοιραστώ, αν είναι εκτός θέματος όμως, ας εξαφανιστεί από εδώ.. } Η Disney Research Labs άνοιξε τον περασμένο Μάϊο ένα νέο εργαστήριο, το πρώτο εκτός Βόρειας Αμερικής, στη Ζυρίχη, σε συνεργασία με το ΕΤΗ, το γνωστό πολυτεχνείο της Ελβετίας. Απασχολεί 20 επιστήμονες και 8 φοιτητές διδακτορικού στα πεδία computer animation και 3-D σε 35 projects, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την ανάπτυξη μιας συσκευής που σκανάρει το ανθρώπινο πρόσωπο 60 φορές το δευτερόλεπτο, με διάφορες κάμερες, από διαφορετικές γωνίες.. Εδώ το σχετικό βίντεο με το ρεπορτάζ από το euronews και εδώ και εδώ 2 σχετικά άρθρα με επιπλέον πληροφορίες..
  14. ariane75

    www.bookdepository.com

    Έστειλα κι εγώ μια γύρα σε 10 άτομα, πρώτο πρώτο το δικό σου jimtsel@yahoo.gr, ελπίζω να φτάσει!! Ευχαριστώ!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.