Jump to content

Μενίγ Πουαγώ

Members
 • Content Count

  3,059
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Points

  1,255 [ Donate ]

Μενίγ Πουαγώ last won the day on July 13

Μενίγ Πουαγώ had the most liked content!

Community Reputation

25,145 Excellent

About Μενίγ Πουαγώ

 • Rank
  Ο Μενίγ Πουαγώ ήταν ένας υπέροχος ηλεκτρολόγος!!!
 • Birthday 07/20/1981

Contact Methods

 • MSN
  Ντεν έχει...
 • Website URL
  http://wwwjohnpap.blogspot.gr/ [Ανενεργό από χρόνια (και ζαμάνια)]...
 • Yahoo
  http://www.youtube.com/watch?v=KmFDEKXezas
 • Skype
  Δεν έχω (κάνω χρήση Skype μέσω Facebook όμως...)

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Νέος Βουτζάς.
 • Country
  Greece
 • Profession
  Χειριστής κλιβάνων αποστείρωσης ιατρικών εργαλείων και σχετικού αναλώσιμου υλικού.
 • Interests
  Ντίσνευ ,φυσικά, αλλά και Άρκάς. 'Οπως επίσης και Μαφάλντα. Επίσης το βράσιμο παπαγάλων...

Recent Profile Visitors

15,896 profile views
 1. Κύκλοφόρησε η πάπια ,όχι Πεκίνου, μηνός Οκτωβρίου 2019 που φέρει τον αύξοντα αριθμό τεύχους #63. Στο εξώφυλλο (δια χειρός @Indian) βλέπουμε ότι ο Ντόναλντ ξέρει να ψαρεύει. Οι συγγενείς του Κέρμιτ όμως έχουν άλλη άποψη... Για να δούμε τι ψάρια πιάνουν οι 4-1=3 ιστορίες που περιέχονται στο τεύχος. "Στον τόπο του εγκληματος." Ο Ντόναλντ βοηθάει στην υπόθεση κλοπής του γλυπτού του Ωραίου Κοιμωμένου. Εντυπώσεις. Πάρα πολύ καλή ιστορία σε όλους τους τομείς. Δύο μελανά σημεία εντόπισα μόνο. Την αιτία που οδήγησε τον δράστη στην κλοπή και την συμπεριφορά του Ντόναλντ στο τελευταίο μεγάλο καρέ της ιστορίας. "Όνειρα και σκευωρίες." Μία σειρά από συγκυρίες πείθουν τον Ντόναλντ ότι ο κρύσταλος που αγόρασε διαδυκτιακά του δίνει την δύναμη να απαιτεί και να παίρνει αυτό που επιθυμεί... Εντυπώσεις. Μία όχι και τόσο δυνατή σεναριακή ιδέα κάνει την έκπληξη και μας δίνει μία απολαυστικότατη ιστορία. "Αιχμάλωτοι στο Άλφατραζ." Η βιασύνη του Ντόναλντ ρίχνει την ομάδα πρακτόρων του Τ.Ν.Τ. στον πλανήτη φυλακή Αλφατράζ. Μένει μόνο να αποδράσουν.... Εντυπώσεις. Πραγματικά αυτή η σειρά δε με έχει απογοητεύσει στο ελάχιστο. Άλλο ένα πανέμοροφο επεισόδιο με τον Φέθρυ να καταπιάνεται με ένα ενδιαφέρον αντικείμενο. Κλείνοντας... Τέλικά ο Ντόναλντ αποδείχτηκε καλός ψαράς. Άλλο ένα πλούσιο, χορταστικό και όμορφο τεύχος!!! 8/10!!!
 2. Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #274 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους. Εξώφυλλο (από τον τιτανομέγιστο @Βασιλεύς των κόμικς!!!). Εδώ Λιμνούπολη! (by Silvia Ziche) Ιστορίες. "Καταδίωξη χωρίς τέλος (Δ' μέρος). Η καταδίωξη μέσα στην ζούγκλα συνεχίζεται. "Καταδίωξη χωρίς τέλος (Ε' μέρος). "Στον πλανήτη που χάθηκε η τύχη." Ο Γκαστόνε γνωρίζει μία πάπια από άλλο πλανήτη και την ερωτεύεται. Κάποιοι συντοπίτες της όμως την καταδιώκουν. Η ίδια λόγω μερικής αμνήσιας αγνοεί τον λόγο. "Η λεπτομέρεια." Η Μάτζικα χρησιμοποιεί ένα καινούριο φίλτρο σε μία απόπειρα να λυώσει την τυχερή δεκάρα του Σκρουτζ στις φλόγες του Βεζούβιου. Κάτι τις διέφυγε όμως... "Επιχείρηση καρπούζι." Ο Τζούνιορ δίνει μία μυστική συνταγή της Γιαγιάς Ντακ σε έναν επιχειρηματία. Με την παρέα του θα καταστρώσουν ένα σχέδιο για να την πάρουν πίσω... Μονοσέλιδη ιστορία. Μάτζικα: "Τα υλικά." Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ. Εν κατακλείδι. Με τα δύο τελευταία επεισόδια ολοκληρώνεται μία συναρπαστική περιπέτεια σε φόντο εξωτικό. Τα παραλληλόγραμμα καρέ της δίναν άλλο αέρα και δυναμική!!! Όλοι χαρακτήρες ,από τους πρωταγωνιστές μέχρι τον τελευταίο κομπάρσο, είναι αξιόλογοι στους ρόλους τους. Συνήθως άμα μία ιστορία έχει πολλούς χαρακτήρες σε μπερδεύει... Εδώ όμως ο σεναριογράφος έκανε άψογη δουλειά και σε συνεργασία με τον σχεδιαστή μας έδωσαν μία χορταστική πολυσέλιδη ιστορία άψογη σε όλα της!!! Ο Γκαστόνε ,και η τύχη του, πρωταγωνιστούν επ' άξια στην δεύτερη ιστορία του τεύχους. Περιπέτεια που έχει ανατροπές και αγωνία και διατηρεί το ενδιαφέρον του αναγνώστη σε καλά επίπεδα. Προτελευταία του τεύχους μία ακόμα προσπάθεια της Μάτζικα να αποκτήσει τον διακαή της πόθο. Βγάζει λίγο γέλιο αλλά μέχρι εκεί. Το τεύχος κλείνει μέ μία ακόμα αξιόλογη ιστορία με φόντο το Παπιοχώρι και τα περίχωρά του. Μία μονοσέλιδη με την Ματζικα και τον αδελφό της τον Πόε συμπληρώνει τις σελίδες του τεύχους. Σειρά προτίμηση ιστοριών. 1. "Καταδίωξη χωρίς τέλος." (Δ' και Ε' μέρος). 2. "Επιχείρηση καρπούζι." 3. "Στον πλανήτη που χάθηκε η τύχη." 4. "Η λεπτομέρεια." 7/10!!! Η καταδιώξη δίνει ρεσιτάλ με τις υπόλοιπες ιστορίες να είναι από καλές εώς πολύ καλές!!!
 3. Χρόνια πολλά στους Σταύρους και τις Σταυρούλες!!! Φίλε μου καλέ @Retroplaymo χρόνια σου πολλά!!!
 4. Υπέροχο κείμενο φίλε μου Άγγελε!!! Χάρηκα για την γνωριμία μας και για τις λίγες κουβέντες που ανταλλάσαμε όποτε έτυχε να συναντηθούμε... Καλή επιτυχία στην τελευταία σου και πολύ απιτητική σχολική χρονιά!!! Να ξέρεις ότι τα καλύτερα πάντα έρχονται!!!
 5. και από εμένα στην όμορφη παρέα μας!!! Θα περάσεις όμορφα εδώ!!!
 6. Έφυγε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας... Καλό του Παράδεισο...
 7. Πέρασαν κάποιες μέρες από την κυκλοφορία του 62ου ΚΟΜΙΞ περιόδου Β'. Το εξώφυλλο το ανέβασε ο φίλτατος εκλαμπρότατος @Βασιλεύς των κόμικς!!! Τα σέβη μου μεγαλειότατε!!! Το οποίο εξώφυλλο είναι χάρμα οφθαλμών αφού είναι δια χειρός Keno... Για να δούμε αν θα συμφωνήσω με την άποψη του καλού φίλου Χρήστου άνωθεν. 7+1=8 ιστορίες και στο τεύχος Σεπτεμβρίου. "Τα πρώτα μετάλλια." Ο Ντόναλντ αναπολεί την εποχή που τα παιδιά της Ντέλας εγγράφηκαν στην Λέσχη των Μικρών Εξερευνητών και την πρώτη τους αποστολή. Εντυπώσεις. Μία περιπέτεια από τα παλιά μας προσφέρει ο Ρόσα με φόντο το αστικό τοπίο της Λιμνούπολης. Σχέδιο και σενάριο φυσικά υπέροχα. "Επικίνδυνα νερά." Ο Ντόναλντ νοικιάζει ένα σκάφος και με πλήρωμα τα ανηψάκια προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζην. Εντυπώσεις. Μέτρια ιστορία με επαναλαμβανόμενο μοτίβο. Τη σώνει ,λίγο όμως, η αντιπαράθεση των Ντακ με την συμμορία. "Το άγνωστο πλάσμα του νερού." Τα ανηψάκια βρίσκουν ένα άγνωστο πλάσμα του νερού για μία σχολική εργασία. Ένας επιστήμονας όμως βλέπει σε αυτό δόξα και πλούτη. Εντυπώσεις. Όμορφη ιστορία τόσο σεναριακά όσο και σχεδιαστικά. "Ο ήρωας της παραλίας." Ο Ντόναλντ εργάζεται ως ναυγοσώστης και ο Κύριος Τζόουνς προσπαθεί να του κάνει τον βίο αβίωτο. Λογάριασε όμως χωρίς την θεία του... Εντυπώσεις. Το πεδίο μάχης μεταφέρθηκε από τα περίχωρα της Λιμνούπλης στην παραλία της... Συμπαθητικούλα... Ειδική μνεία στους ανθρώπινους χαρακτήρες. "Οι βασιλιάδες της φυλακής." Οι Μουργόλυκοι μετά από μία μέγαλη ληστεία απλαμβάνουν τιμές βασιλιάδων στην φυλακή της Λιμνούπολης. Εντυπώσεις. Δεν είναι καθόλου άσχημη. Την ευχαριστήθηκα. Παρ' ότι στο τέλος υπερίσχυσε η αντζαμοσύνη τους μου άρεσε η οξυδέρκειά τους στο μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας. "Επίδοξος ήρωας." Ο Ντόναλντ κάνει τα πάντα για να μπει στο ηρω'ι'κό πάνθεον της ετήσιας Λιμνουπολίτικης παρέλασης. Εντυπώσεις. Η θέληση καμιά φορά δεν είναι αρκετή... Ευχάριστη ιστορία!!! "Ο χαμένος χάρτης." Ο Μίκυ με τον Γκούφυ παραθερίζουν και ψωνίζουν αναμνηστικά... Εντυπώσεις. Τρισέλιδη ιστορία με αναπάντεχο τέλος!!! Μία χαρούλα για τα δεδομένα της... "Κι ύστερα έμειναν δύο." Τελευταία μέρα του Καλοκαιριού και τα τρία ανηψάκια σκέφτονται πως θα κάνουν τον βίο αβίωτο ,για άλλη μία χρονιά, του διευθυντή του σχολείου. Δε ξέρουν όμως ότι βρίσκεται εκεί κοντά... Εντυπώσεις. Σεναριακά δε είναι καθόλου άσχημη!!! Σου κρατάει το ενδιαφέρον!!! Κλείνοντας.... Πράγματι ένα τεύχος αξιόλογο στο σύνολό του!!! Πράγμα που έχει να συμβεί κάποιους μήνες θαρρώ!!! 7.5/10!!!
 8. Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #273 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους. Εξώφυλλο (από τον εκλαμπρότατο @Βασιλεύς των κόμικς!!!). Εδώ Μίκυ Σίτυ! (by Silvia Ziche) Ιστορίες. "Καταδίωξη χωρίς τέλος (Α' μέρος). Ο Πητ και η Τρούντυ κοιτάνε που θα πάνε διακοπές. Καταδίωξη χωρίς τέλος (Β' μέρος). "Καταδίωξη χωρίς τέλος (Γ' μέρος). Στο τρίτο μέρος της ιστορίας τα πράγματα περιπλέκονται όσο δε πάει. Δυστυχώς όμως για το πως θα τελειώσει η περιπέτεια θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μία εβδομάδα περίπου. "Δανεική τύχη." Ο Ντόναλντ προκειμένου να κερδίσει στις ερασιτεχνικές ιπποδρομίες δανείζεται αρκετή από τύχη του Γκαστόνε. "Ο νταής του σχολείου." Ένας νταής κάνει δύσκολη την ζωή του Φέρντυ στο σχολείο. Πώς θα αντιμετώπιζε την κατάσταση αν ήταν υπερήρωας; "Ο κυριολεκτικός πυρετός του χρυσού." Τα νομίσματα του Σκρουτζ έχουν χάσει την λάμψη τους. Οι ειδικοί προτείνουν ιαματικά λουτρά. Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ. Εν κατακλείδι. Τα 3/5 μία φανταστικής ιστορίας με υπέροχο σενάριο και σχέδιο φιλοξενούνται σε αυτό το τεύχος. Τα ιδιαίτερα καρέ κάνουν ακόμα πιο απολαυστική την ιστορία. Συνήθως άμα μπλέκονται πολλά πρόσωπα η κατανόηση του ρου της ιστορίας δυσκολεύει. Εδώ όμως έχουμε μία εξωτική περιπέτεια άψογη σε όλα!!! Ο Ενρίκο σχεδιάζει ένα δικό του σενάριο στην δεύτερη ιστορία του τεύχος. Περιπέτεια κινούμενη στα γνωστά μοτίβα του ιταλού δημιουργού. Διαβάζεται ευχάριστα και βλέπουμε και τις ανηψιές της Νταίζυ!!! Ειδική μνεία στον αλτρου'ι'σμό του Γκαστόνε. Προτελευταία του τεύχους μία δισέλιδη με τα ανήψια του Μίκυ. Συμπαθητικούλα. Τέλος, το τεύχος κλείνει με μία πολύ καλή και ευχάριστη στην ανάγνωση νομισματική θεραπεία. Σειρά προτίμησης ιστοριών. 1. "Καταδίωξη χωρίς τέλος (Α', Β΄ και Γ' μέρος). 2. "Ο κυριολεκτικός πυρετός του χρυσού." 3. "Δανεική τύχη." 4. "Ο νταής του σχολείου." 8.5/10!!! Η κεντρική ιστορία με τον Μίκυ θρίαμβος!!! Αδημονώ για τα δύο τελευταί μέρη!!!
 9. Στον έναν και μοναδικό!!! Τον πολυλατρεμένο και αξιαγάπητο @Βασιλεύς των κόμικς!!! Βασιλέα μου σου εύχομαι έτη πολλά με υγεία και χαρά!!! Πολύχρονος και πάντα χαμο-γελαστός!!! Ο ταπεινός πρωθυπουργός σου!!!
 10. Σίγουρα ο μόνος λόγος που αξίζει να καταθέσω τον οβολό μου για καινούριο λαπτοπάκι είναι το Χαρούμενο Κορίτσι!!!
 11. Δοκίμασα και κάτι άλλο... Να μπω στο forum από διαφορετικούς περιηγητές. Μόνο με τον Chrome εντοπίζεται το πρόβλημα... Με Chromium και Firefox που δοκίμασα το forum ρολλάρει μία χαρούλα... Οπότε το format έκανε εν τέλει καλή δουλειά... Απλά θα μπαίνω στο forum από άλλον περιηγητή!!! Αλλάχτηκε και ο σκληρός... Ρώτησα και εκτός από εδώ και μου είπαν ότι για τις εργασίες που θέλω μια χαρά είναι η μνήμη μου... Οπότε μέχρι νεωτέρας θα πορευτώ με τον γεράκο μου!!! Αν στο μέλλον αλλάξουν οι ανάγκες μου θα πράξω αναλόγως!!! Σας πάρα πολύ όλους για την ανταπόκρισή σας και τις συμβουλές σας!!! Αυτό δείχνει πόσο δεμένα είναι τα μέλη αυτής της διαδυκτιακής κοινότητας!!! Οι συμβουλές σας κρατούνται για μελλοντική χρήση!!! Έμαθα και κάποια πραγματάκια που αγνοούσα!!!
 12. Παρουσίαση-κριτική του υπ΄αριθμόν #272 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους. Εξώφυλλο (Από τον πολυλατρεμένο και αξιολάτρευτο-αξιαγάπητο @Βασιλεύς των κόμικς!!! Αναμένεται...). Εδώ Λιμνούπολη! (by Silvia Ziche) Ιστορίες. "Κινηματογραφική πλεκτάνη." (Α' μέρος). Ο Μίκυ με τον Γκούφυ εργάζονται ως εθελοντές δασοφύλακες. Κινηματογραφική πλεκτάνη (Β' μέρος). Στο δεύτερο μέρος θα λυθούν όλα οι απορίες μας και θα απολαύσουμε ένα λυτρωτικό φινάλε!!! "Τουρίστες στην Λιμνούπολη." Ο Ντόναλντ φεύγει για διακοπές και ο Φέθρυ κάνει τουριστικό κατάλυμα το σπίτι του εν αγνοία του. "Αμυντικός αντιπερισπασμός." Το αντικλεπτικό σύστημα του Σκρουτζ χάλασε και ο Κύρος λείπει. Οπότε αναλαμβάνει ο ίδιος δράση για να αποτρέψει την συνήθη επίθεση των Μουργόλυκων. "Χαμένοι στον λαβύρινθο." Τζον και Σκρουτζ χαμένοι στον λαβύρινθο συνεργάζονται για να βρουν την έξοδο. "Το χαρτάκι του Τζο Ντι Πάπιο." Ένα χαρτάκι του μπέιζμπολ ξυπνάει το επιχειρηματικό δαιμόνιο στην παρέα του Παπιοχωριού. Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ. Εν κατακλείδι... Η κεντρική ιστορία τα έχει όλα και συμφέρει. Όμορφα τόπια, μυστήριο, δράση, αγωνία και τους βασικούς πρωταγωνιστές πλαισιομένους από ένα πάρα πολύ καλό cast συμπρωταγωνιστών. Ιστορία με κλιμακούμενη αγωνία και ροη που περνάει μυνήματα οικολογίας, φιλίας και σύμπνοιας!!! Άλλη μία παλαβή ιδέα του Φέθρυ βάζει σε μπελάδες τον Ντόναλντ σε μία συμπαθητική ιστορία γεμάτη ευτράπελα. Έναν πρωτότυπο τρόπο βρίσκει ο Σκρουτζ στην τρίτη ιστορία ώστε να εμποδίσει τους Μουργόλυκους. Έξυπνη σεναριακή ιδέα που διαβάζεται ευχάριστα. Προτελυταία του τεύχους μία περιπέτεια με κυρίαρχο στοιχείο την συνεργασία Ρόμπαξ και Σκρουτζ. Καθόλου άσχημη και πρωτότυπη. Το τεύχος κλείνει με μία ακόμα περιπέτεια της παρέας του Παπιοχωριού. Κινείται σε χαλαρούς τόνους και διαβάζεται ευχάριστα!!! Σειρά προτίμησης ιστοριών. 1. "Κινηματογραφική πλεκτάνη (Α' και Β΄ μέρος). 2. "Αμυντικός αντιπερισπασμός." 3. "Χαμένοι στον λαβύρινθο." 4. "Τουρίστες στην Λιμνούπολη." 5. "Το χαρτάκι του Τζο Ντι Πάπιο." 9/10!!! Απολαυστικότατο το τελευταίο τεύχος του Αυγούστου και του Καλοκαιριού...
 13. Έκδοση Windows 7 με service pack 1... Επεξεργαστής Intel (R) Core (TM) 2 Duo CPU T 5870 @ 2GHz 2 GHz Tύπος συστήματος 64 Bit. Μνήμη στο γράφημα 624 ΜΒ με πτωτική τάση (Όταν το έκλεισα ήταν στα 616). Τώρα γράφω από της μητέρας μου γιατί το δικό μου τα ζώα μου αργά... Πάντως με τα 4GB της μητέρας μου facebook και youtube ρολάρουν μία χαρούλα...
 14. Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #271 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους. Εξώφυλλο (από τον @Retroplaymo? ) Εδώ Λιμνούπολη! (by Silvia Ziche) Ιστορίες. "Το πιο όμορφο θέαμα του κόσμου." Βρισκόμαστε στην πόλη του Μπάρλυ. "Το αστέρι του σινεμά." Ένας ηθοποιός γίνεται η σκιά του Επιθεωρητή Ο' Χάρα προκειμένου να μπει στο πετσί του επόμενου ρόλου του. "Παράλληλα σύμπαντα." Σκρουτζ, Φέθρυ, Ντόναλντ και Νταίζυ εγκλωβίζονται σε έναν κύβο που θα τους οδηγήσει σε διάγορους παραλληλους κόσμους. " Ο Σούπερ τονωτικός φρουτοχυμός." Ο Φέθρυ πειραματίζεται με φρουτοχυμούς. Ο Ντόναλντ δεν εκτιμάει την τελευταία του απόπειρα και ο Φέθρυ ποτίζει με τον χυμό το φυτό του... Μονοσέλιδες ιστορίες. Η ζωή στο αρχηγείο: "Η λάθος φράση" Η ζωή στο αρχηγείο: "Το τηλεφώνημα." Η ζωή στο αρχηγείο. "Η ανάκριση." Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ. Εν κατακλείδι. Το κλασικό, πανέξυπνο και γεμάτο humor σχέδιο της Σύλβιας δίνει ζωή σε ένα υπέροχο σενάριο. Πανέμορφη και χιουμοριστικότατη. Αλλά απλώς δε τίθεται θέμα σύγκρισης με παλιότερες υπέροχες δουλειές της!!! Συμπαθητική η δεύτερη ιστορία με τον Επιθεωρητή Ο' Χάρα. Στέκεται καλά ως πρωταγωνιστής. Τρίτη ιστορία του τεύχους μία ιστορία με παράλληλα σύμπαντα και πρωταγωνιστές τέσσερα παπιά της Λιμνούπολης. Έχει την πλάκα της και το ενδιαφέρον της. Το τεύχος κλείνει με μία ιστορία γεμάτη ανατροπές και ευτράπελα με την σφραγίδα σε σενάριο και σχέδιο του αγαπημένου Enrico. Τέλος το τεύχος περιέχει και τρεις μονοσέλιδες ιστορίες. Μετριοκαλούτσικες. Σειρά προτίμησης ιστοριών. 1. "Το πιο όμορφο θέαμα του κόσμου." 2. "Παράλληλα σύμπαντα." 3. "Το αστέρι του σινεμά." 4. "Ο σούπερ τονωτικός φρουτοχυμός." 7/10!!! Ziche και Faccini με πολυσέλιδες ιστορίες στο ίδιο τεύχος!!! Παπί τρισευτυχισμένο!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.