Μετάβαση στο περιεχόμενο

Donald Fauntleroy Duck

Members
  • Περιεχόμενο

    4284
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    8

Donald Fauntleroy Duck τελευταία νίκη Ιανουαρίου 28

Donald Fauntleroy Duck είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Σχετικά με το μέλος Donald Fauntleroy Duck

  • Γενέθλια 07/20/1981

Retained

  • Member Title
    !!!Samba!!!

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • MSN
    Ντεν έχει...
  • Website URL
    http://wwwjohnpap.blogspot.gr/ [Ανενεργό από χρόνια (και ζαμάνια)]...
  • Yahoo
    http://www.youtube.com/watch?v=KmFDEKXezas
  • Skype
    Δεν έχω (κάνω χρήση Skype μέσω Facebook όμως...)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Νέος Βουτζάς
  • Χώρα
    Greece
  • Επάγγελμα
    Χειριστής κλιβάνων αποστείρωσης ιατρικών εργαλείων και σχετικού αναλώσιμου υλικού.
  • Ενδιαφέροντα
    Ντίσνευ ,φυσικά, αλλά και Άρκάς. 'Οπως επίσης και Μαφάλντα. Επίσης το βράσιμο παπαγάλων...

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

37006 προβολές προφίλ

Donald Fauntleroy Duck's Achievements

Comics Fan

Comics Fan (6/9)

33.9k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Για τους φίλους του Μίκυ το νέο πλούσιο τεύχος με 7 απολαυστικές ιστορίες στα περίπτερα. ΧΙΟΥΗ ΛΙΟΥΗ ΝΤΙΟΥΗ: ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ: ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ! ΣΚΡΟΥΤΖ: Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΟΣ: ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΤΕΝΤΑΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ: ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΡΥΨΩΝΑ! ΝΤΟΝΑΛΝΤ: ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΣΥΝΗΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ 13 Από την Τετάρτη 20/3, αναζητήστε το 103ο τεύχος στα περίπτερα.
  2. Το παπί του Απριλίου βρίσκεται στα χέρια μας, Όχι δεν είναι ψέμα... Το εξώφυλλο από τον Αδελφόφιλο @ Indian ο... Τέσσερις (4) ιστορίες στο δεύτερο τεύχος της Άνοιξης. "Ο μεγάλος αγώνας." Το 313 βγάζει ασπροπρόσωπο τον οδηγό του που τα έχει χαμένα. Εντυπώσεις. Πολύ καλή ιστορία ειδικά για τους φίλους των αγώνων ταχύτητας. "Το γύρισμα της τύχης." Ο Ντόναλντ μαθαίνει με τον δύσκολο τρόπο πως δεν είναι και ότι καλύτερο να έχεις την εύνοια της τύχης. Εντυπώσεις. Όμορφη, καλογραμμένη και ευχάριστη ιστορία. "Εκτός χάρτη." Οι Μικροί Εξερευνητές ζουν μία απίστευτη περιπέτεια κατά την διάρκεια της ναυτικής τους εκπαίδευσης. Εντυπώσεις. Υπέροχη ιστορία με άκρως συναρπαστικό σενάριο!!! "Ο μυστικός τραγουδιστής." Ένας παλιός γνώριμος του Ντόναλντ γίνεται η αιτία να έχουν τα καλύτερα γενέθλια της ζωής τους. Εντυπώσεις. Πανέμορφη μουσική περιπέτεια. Κλείνοντας... Ένα υπέροχο Απριλιάτικο τεύχος... 9/10!!!
  3. Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #509 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους Εξώφυλλο (Από τον αδελφόφιλο @ Indian ο...) Εδώ Μίκυ Σίτυ! (By Silvia Ziche) Ιστορίες. "Η μεγάλη παρέλαση." Η παρέα του Μίκυ Σίτυ ετοιμάζεται για το μεγάλο καρναβάλι της πόλης. "Η επέλαση των μασκοφόρων." Ο Φάντομ Ντακ είναι υπεράνω του νόμου και η Λιμνούπολη γεμίζει από μασκοφόρους ήρωες. Η ιστορία της τέχνης: "Το ψηφιδωτό των Βαρβάρων." Μέσα από μία μονομαχία τέχνης έχουμε την γέννηση του πάζλ. Ο άρχοντας των μάγων: "Η γούνα της καταστροφής." Ο Φούμφο έχει αλλεργία στο γουναρικό του Μαύρου Πητ. "Ο Σκρούτζ παίρνει το λεωφορείο." Ο άρχοντας του Κλοντάικ μετακινείται όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος. "Ακαδημία εφευρετικότητας." Η αυτοπεποίθηση του Κύρου πέφτει στα τάρταρα και ο Ντόναλντ προσπαθεί να τον κάνει να ανακάμψει. Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ. Εν κατακλείδι. Όμορφη και μέσα στο πνεύμα των ημερών η "κεντρική" ιστορία του τεύχους. Καλογραμμένο σενάριο με όμορφη ανατροπή. Άκρως ενδιαφέρουσα η επέλαση των μασκοφόρων με καλογραμμένο σενάριο. Η ιστορία της τέχνης μας χαρίζει άλλη μία όμορφη ιστορία εποχής. Ακολουθεί μία μίνι χιουμοριστική ιστορία με τους δύο μάγους. Συμπαθητική. Εύπεπτα τα πάθη του Σκρούτζ με το λεωφορείο. Το τεύχος κλείνει με μία όμορφη ιστορία αναπτέρωσης ηθικού. Σειρά προτίμησης ιστοριών. 1. "Η μεγάλη παρέλαση." 2. Η ιστορία της τέχνης: "Το ψηφιδωτό των βαρβάρων." 3. "Η επέλαση των μασκοφόρων." 4. "Ακαδημία εφευρετικότητας." 5. "Ο Σκρούτζ παίρνει το λεωφορείο." 6. Ο άρχοντας των μάγων: "Η γούνα της καταστροφής." 8/10... Όμορφο και άκρως ευχάριστο τευχίδιον!!!
  4. Στην ιστορία "Το ψηφιδωτό των Βαρβάρων" μαθαίνουμε πως ο Λούντβιχ είναι κάτοχος Δάφνινου Στεφανιού (το πτυχίο της εποχής) στις συναρμολογητικές τέχνες και την ψηφιδολογία. (Σελίς 65 τελευταίο καρέ.) Στην ιστορία "Ακαδημία εφευρετικότητας" ενημερωνόμαστε πως ο πολυπράγμων φωστήρας είναι κάτοχος πτυχίου στην φαλιμεντολογία. (Σελίς 116 τέταρτο καρέ.)
  5. Και αυτόν τον μήνα το αγαπημένο μας παπί σε νέες περιπέτειες… Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΕΚΤΟΣ ΧΑΡΤΗ Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ Αναζητήστε το τεύχος Νο.117 από την Παρασκευή 15/3 στα περίπτερα!
  6. Η περιπέτεια και το γέλιο συνεχίζονται στις νέες ιστορίες του Μίκυ Μάους που κυκλοφορούν στα περίπτερα. ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΦΑΝΤΟΜ ΝΤΑΚ: Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΣΚΟΦΟΡΩΝ ΛΟΥΝΤΒΙΧ ΦΟΝ ΝΤΡΕΗΚ: ΤΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ (Από την σειρά Η ιστορία της τέχνης) ΜΑΥΡΟΣ ΠΗΤ: Η ΓΟΥΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ (Από την σειρά Ο άρχοντας των μάγων) ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ: Ο ΣΚΡΟΥΤΖ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΥΡΟΣ ΓΡΑΝΑΖΗΣ: ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 15/3 (Νο. 509)
  7. Σε μια γειτονιά του Φαλήρου, θα λειτουργεί σε λίγες ημέρες το απόλυτο 80s και 90s μουσείο με σκοπό όχι απλά τη νοσταλγία μας αλλά κυρίως την ψυχαγωγία! Ο λόγος για το… μοναδικό πια ουφάδικο που υπάρχει στην Αθήνα και υπόσχεται να μας μεταφέρει στις ανέμελες εποχές των παιδικών μας χρόνων, αλλά και να μάθουν κοι νεότεροι, από που προήλθαν όλα τα… hi tech ηλεκτρονικά παιχνίδια του σήμερα! Shinobi, Double Dragon, Golden Axe, tetris, ράλι, ποδοσφαιράκι, Snow Bros, Super Mario, Sonic και ό,τι άλλο μπορείτε να θυμηθείτε ότι το «ταΐζατε» κάποτε 20ρικά (σε δραχμές φυσικά), είναι εδώ και πλέον έχουμε την ευκαιρία να σπάσουμε τα ρεκόρ μας... 30 ή και 40 χρόνια μετά! Όλα αυτά, χάρη στον Ηλία Τσινταβή, δικηγόρο στο επάγγελμα, ο οποίος με άπλετη αγάπη για τα Arcade, και με πολλή υπομονή και επιμονή, κατάφερε να συγκεντρώσει από όλη την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες τα πιο δημοφιλή μηχανήματα της αυθεντικής ψυχαγωγίας των παιδικών μας χρόνων. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος, στην οδό Δημοκρατίας 71 στο Παλαιό Φάληρο, αποτελεί πια το μοναδικό μουσείο για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, με δυνατότητα φυσικά για τους επισκέπτες, που θα κλείσουν εγκαίρως το ραντεβού τους, να παίξουν όσο θέλουν, όποια παιχνίδια επιθυμούν και χωρίς το άγχος του... κέρματος. Στο μουσείο παρέχεται και ενημερωτική περιήγηση, στην οποία οι επισκέπτες μαθαίνουν την ιστορία των πρώτων παιχνιδομηχανών, παίζουν το πρώτο παιχνίδι που βγήκε ποτέ και... όπως και κάποτε, δεν θα ξέρουν πότε πέρασε η ώρα! Το Newsbomb.gr περιηγήθηκε στο μουσείο και σας ξεναγεί στις... περιπέτειες των παιδικών μας χρόνων! Ακολουθούν ενδεικτικές φωτογραφίες. Bonus φωτογραφία με την πρώτη εμφάνιση του Sonic ως διακοσμητικό αυτοκινήτου... Πηγή...
  8. Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #508 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους. Εξώφυλλο (Από τον Αδελφόφιλο @ Indian ο...) Εδώ Λιμνούπολη! (By Silvia Ziche) Ιστορίες. Μίκυ Ρεπόρτερ: "Ταξίδι στον Αμαζόνιο." Ο Μίκυ πλέει στον Αμαζόνιο. Παπιονέα-Αίθουσα Σύνταξης: "Εφευρέτης στα πρόθυρα κατάρρευσης." Ντόναλντ, Φέθρυ και Μπαμ-Μπαμ κάνουν τα πάντα προκειμένου να μείνει ξύπνιος ο Κύρος. "Τέρμα τα γκάζια!" Ο Φέθρυ παρέα με την "λογική" του κάνει έναν πελάτη έξω φρενών. "Το μεγάλο ξεκαθάρισμα." Ο Μαύρος Πητ κρύβει την λεία του στο λάθος μέρος. "Η στολή του ονείρου." Οι υποχρεώσεις του Φάντομ δεν επιτρέπουν στον Ντόναλντ να βρει αποκριάτικη στολή. "Μάγοι & τέρατα." Η Φούρκα σε άλλη μία απέλπιδα προσπάθεια να πείσει θείο και ανιψιό πως είναι μάγισσα. "Πέρα από το ουράνιο τόξο." Σκρούτζ και ανίψια ταξιδεύουν ξανά στον πολύχρωμο κόσμο του ουράνιου τόξου." Μονοσέλιδη ιστορία. Εφευρέσεις στο αγρόκτημα: "Ο τυφώνας." Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ. Εν κατακλείδι. Η πρώτη περιπέτεια του Μίκυ-Ρέπορτερ μα διδάσκει την ομορφιά της φύσης, την ανάγκη της γνώσης και την δύναμη της φιλίας και της αλληλεγγύης. Συνολικά μία πανέμορφη ιστορία!!! Τον Μπαμ-Μπαμ ποτέ δε τον είχα σε υπόληψη. Σε αυτή την ιστορία είναι πραγματικά άλλο παπί και ανέβηκε στην εκτίμησή μου. Ακολουθεί μία "κουφή" ιστορία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του Φέθρυ. Συμπαθητική. Συνεχίζουμε με μία καλή ιστορία με τον Γκούφυ. Έξυπνος ο τρόπος που χρησιμοποιεί ο Ντόναλντ την μυστική του ταυτότητα στην επόμενη ιστορία. Προτελευταία του τεύχους μία ακόμα απολαυστική ιστορία απέλπιδας απόπειρας. Το τεύχος κλείνει με μία υπέροχη ιστορία από τον κόσμο του ουράνιου τόξου!!! Η μονοσέλιδη ήτο ευχάριστη και εφευρετική. Σειρά προτίμησης ιστοριών. 1. Επάγγελμα ρεπόρτερ: "Ταξίδι στον Αμαζόνιο." 2. Παπιονέα αίθουσα σύνταξης: "Εφευρέτης στα πρόθυρα κατάρρευσης." 3. "Πέρα από το ουράνιο τόξο." 4. "Η στολή του ονείρου." 5. "Μάγοι & τέρατα." 6. "Το μεγάλο ξεκαθάρισμα." 7. "Τέρμα τα γκάζια." 8.6/10!!! Το δεύτερο τεύχος της Άνοιξης έχει μία υπέροχη επτάδα!!!
  9. Λάθος. Το Επάγγελμα Ρεπόρτερ είναι ο γενικός τίτλος μίας σειράς ιστοριών όπου ο Μίκυ κάνει τον ρεπόρτερ. Η πρώτη της σειράς ,μετά τον πρόλογο στο #507, είναι το "Ταξίδι στον Αμαζόνιο"...
  10. Στην ιστοσελίδα τους αναφέρει πλέον ως ημερομηνία διεξαγωγής του event το επόμενο Σ/Κ από αυτό που ξέρουμε δηλαδή 12/13 Οκτωβρίου. Επίσης εκεί θα βρείτε και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Η τοποθεσία πλέον αναφέρεται και επίσημα...
  11. Το ΚΟΜΙΞ "πιάνει" το Μάρτη και χρησιμοποιεί ένα εξώφυλλο που είχε χρησιμοποιήσει και ο Τερζόπουλος. Το εξώφυλλο δια χειρός του φίλτατου @ albert ... Δέκα (δέκα) ιστορίες στο πρώτο τεύχος της Άνοιξης. "Όλη η γειτονιά στο πόδι" Ντακ και Τζόουνς συμαχούν λόγω κοινού εχθρού... Εντυπώσεις. ...Αλλά δε κρατάει πολύ. Η λέξη "συμμαχούν" δίνει έναν πρωτότυπο τόνο στην ιστορία. "Ο Σκρούτζ αποκληρώνει τον Ντόναλντ." Μία σπάνια δεκάρα γίνεται αφορμή για ένα κυνηγητό σε όλη την Λιμνούπολη μεταξύ Θείου και ανιψιού... Εντυπώσεις. ...Που καταλήγει στο γνωστό τελευταίο καρέ. Έτσι και έτσι. "Η καλύτερη μηλόπιτα." Ο Ντόναλντ καλεί την Γιαγιά Ντακ σπίτι του για μηλόπιτα. Αλλά μία σειρά από ατυχή γεγονότα... Εντυπώσεις. ...Φέρνει την Ελβίρα σπίτι του παρέα με μία μία μηλόπιτα. Την λες και συμπαθητική... "Ο κόσμος του Θησαυροφυλακίου." Ο Ντόναλντ προτείνει στον Θείο του να κάνει το Θησαυροφυλάκιο θεματικό πάρκο... Εντυπώσεις. ...Για να βγάλει τα έξοδά του. Η εύθραστη δεξιοτεχνία του Ντόναλντ ποτέ δεν ήτα πιο... εύθραυστη. "Τρόμος στον βοτανικό κήπο." Τρεις φίλοι τρία παιδιά βολτάρουν στον βοτανικό κήπο... Εντυπώσεις, ...Όπου πρέπει να σώσουν τον αχώνευτο ,κυριολεκτικά, φίλο τους. Ελάχιστους πόντους παίρνει η ιστορία για τα μηνύματα φιλίας που περνάει. "Συλλογή άγριων φυτών." Η Μάτζικα αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας μία αποστολή που σχετίζεται με τα φυτά... Εντυπώσεις. ...Φυσικά αποτυγχάνει. Επόμενη ιστορία. "Η καλύτερη επένδυση." Ο Σκρούτζ αναρωτιέται που να επενδύσει για να μην φορολογηθεί... Εντυπώσεις. ...Μέχρι που τρία παπιά μικρά του βάζουν τα γυαλιά... Θετικό πρόσημο στο πρωτότυπο τέλος. "Η αρπαγή της Τυχερής Δεκάρας." Θείος και ανίψια τρέχουν στον Βεζούβιο ενώ άτυχο παπί μένει στις επάλξεις... Εντυπώσεις. ...Τζάμπα κόπος όμως. Έχουμε διαβάσει και καλύτερες παρεξηγήσεις. "Λάθος αριθμός." Ο Ντόναλντ προσβλέπει στην τύχη του Γκαστόνε... Εντυπώσεις. ...Αλλά η Θεά είναι τυφλή. Συμπαθητικούλα. "Ένα τραγούδι για την ελευθερία." Το Τρίο Μούργο αποπειράται να δραπετεύσει... Εντυπώσεις. ...Αλλά δε δείχνουν και πολύ συναδελφικό πνεύμα. Αν και άθελά τους... Κλείνοντας... Μέτριο τεύχος με καλές στιγμές και διάφορα λαθάκια. Όχι δε φέρει την Άνοιξη... 6/10...
  12. Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #507 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους. Εξώφυλλο. (Από τον αδελφόφιλο @ Indian ο..) Εδώ Λιμνούπολη! (By Silvia Ziche) Ιστορίες. "Το άγνωστο στοιχείο." Ο Μίκυ κατάφερε να συγκεντρώσει τα ξερά φύλλα του κήπου του. "Η μυθική κιθάρα." Ζάπλουτος Θείος και ανίψια (4) ψάχνουν κιθάρα μαγική με τον Τζον και τον Χάσκυ στο κατόπι τους. "Η σούπερ συμμορία." Στο λεξιλόγιο του Μαύρου Φαντάσματος δεν υπάρχει η φράση "Μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια..." "Μια δυναμική ρεπόρτερ." Τα Παπιονέα προσέλαβαν μι νέα δημοσιογράφο που κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. "Το μεγάλο αντίο." Ο Μίκυ ετοιμάζεται να φύγει... Μετά κόπων και βασάνων. Μονοσέλιδη ιστορία. Επαγγελματικές συνήθειες: "Η ληστεία." Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ. Εν κατακλείδι. Επιστροφή του Ατομίνο μετά από πολύ καιρό με μία πολύ όμορφη, ήπιων τόνων και πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Πάρα πολύ καλή η εξωτική περιπέτεια των παπιών μας. Όμορφη η κόντρα μεταξύ Μίκυ και Μαύρου Φαντάσματος. Άκρως ενδιαφέρουσα η ιστορία με την "δαιμόνια δημοσιογράφο" και τα παπιά μας. Το τεύχος κλείνει με έναν όμορφο πρόλογο που μας προετοιμάζει για κάτι ,ευελπιστώ, συναρπαστικό. Με την μονοσέλιδη ιστορία περνάς ευχάριστα την ώρα σου. Σειρά προτίμησης ιστοριών. 1. "Το άγνωστο στοιχείο." 2. "Μια δυναμική ρεπόρτερ." 3. "Η μυθική κιθάρα." 4. "Η σούπερ συμμορία." 5. "Το μεγάλο αντίο." 8.4/10!!! Αρκετά καλό το πρώτο τεύχος του μήνα με την τελευταία ιστορία να υπόσχεται πολλά!!!
  13. @ jimakoszs97 Μία συμπλήρωση και μία διόρθωση... Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΛΑΘΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ
  14. Η περιπέτεια και το γέλιο συνεχίζονται στις νέες περιπέτειες του Μίκυ Μάους που κυκλοφορούν στα περίπτερα. ΜΙΚΥ & ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ: ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ: Η ΜΥΘΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ ΜΑΥΡΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ: Η ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ & ΦΕΘΡΥ: ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΡΕΠΟΡΤΕΡ (Είναι από αυτή την "σειρά".) ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΟ Στο τεύχος παρατίθεται και η κάτωθι μονοσέλιδη ιστορία από την σειρά Επαγγελματικές συνήθειες. Η παρεξήγηση Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 1/3 (Νο. 507)
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.