Jump to content

Μενίγ Πουαγώ

Members
 • Content Count

  3,089
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Points

  1,420 [ Donate ]

Μενίγ Πουαγώ last won the day on July 13

Μενίγ Πουαγώ had the most liked content!

Community Reputation

25,288 Excellent

About Μενίγ Πουαγώ

 • Rank
  Ο Μενίγ Πουαγώ ήταν ένας υπέροχος ηλεκτρολόγος!!!
 • Birthday 07/20/1981

Contact Methods

 • MSN
  Ντεν έχει...
 • Website URL
  http://wwwjohnpap.blogspot.gr/ [Ανενεργό από χρόνια (και ζαμάνια)]...
 • Yahoo
  http://www.youtube.com/watch?v=KmFDEKXezas
 • Skype
  Δεν έχω (κάνω χρήση Skype μέσω Facebook όμως...)

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Νέος Βουτζάς.
 • Country
  Greece
 • Profession
  Χειριστής κλιβάνων αποστείρωσης ιατρικών εργαλείων και σχετικού αναλώσιμου υλικού.
 • Interests
  Ντίσνευ ,φυσικά, αλλά και Άρκάς. 'Οπως επίσης και Μαφάλντα. Επίσης το βράσιμο παπαγάλων...

Recent Profile Visitors

16,155 profile views
 1. Στο πιο γλυκό, τρυφερό και καλόκαρδο γατί του κόσμου!!! Μαράκι μου πολύχρονη, πάντα χαμό-γελαστή και με πολύ αγάπη στην ζωή σου!!! Χρόνια καλά και πολλά καλή μου φίλη!!! @imacmaria
 2. Αν είναι να πάρει τα πάνω του και εγώ μαζί σου!!! Αλλά πολύ φοβάμαι ότι η κατρακύλα θα χειροτερέψει. Ξέρεις ότι παρ' ότι δε χάνω τεύχος με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο ότι μία ακόμα επανάληψη Μπαρκς και Ρόσα ήταν, είναι και θα είναι περιττή μέχρι να ολοκληρωθεί και ο δεύτερος. Μακάρι να επιστρέψει στις καλές εποχές της πρώτης εικοσάδας!!!
 3. Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #281 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους. Εξώφυλλο (από τον πολυχρονεμένο μας @Βασιλεύς των κόμικς ) Εδώ Μίκκυ Σίτυ!!! (by Silvia Ziche.) Ιστορίες. "Διαστημικές μεταμορφώσεις." Στο κοντινό μέλλον. "Η αρχή της λίστας." Όλοι ξέρουμε την θρυλική λίστα με τα χρέη του Ντόναλντ. Αυτή που έχει ως ατράνταχτο επιχείρημα ο Θείος του όταν θέλει να του φορτώσει καμιά αγγαρεία. Ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιο είναι το πρώτο χρέος που μπήκε σε αυτή. "Επικίνδυνος μετεωρίτης." Ένας μετεωρίτης απειλεί την Γη. Την κατάσταση θα σώσει ο Σούπερ Γκούφυ!!! "Τηλεοπτικός αρραβωνιαστικός." Το νέο ίνδαλμα της Νταίζυ είναι πολύ διαφορετικό πίσω από τις κάμερες όπως ανακαλύπτει ο Ντόναλντ. "Σήμα στο διάστημα." Υπάρχει ζωή εκεί έξω; Θα μας το αποκαλύψει η διάσημη εφεύρεση του Γκράχαμ Μπελ. "Ανοιχτοί λογαριασμοί." Μία φιλία από τα παλιά αναγκάζει τον Σκρούτζ παρέα με τα ανήψια του να επιστρέψει εκεί που βρήκε τον σβώλο σε μέγεθος αυγού χήνας. Μονοσέλιδη ιστορία. Φθινόπωρο στο Μίκυ Σίτυ: "Τα απρόοπτα του επαγγέλματος." Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ. Εν κατακλείδι. Η αρχή της "κεντρικής" ιστορίας δε σε αφήνει να καταλάβεις το όμορφο μάθημα που θα ακολουθήσει. Δεν αναφέρομαι μόνο στο μάθημα για το σύμπαν. Αλλά και στο πόσο σημαντικό είναι να υπερνικάς τους φόβους σου και να παλεύεις για τα πιστεύω σου και αυτά που θα σε κάνουν να πας μπροστά!!! Μία ενδιαφέρουσα και όμορφη ιστορία από τα εφηβικά χρόνια του Ντόναλντ απολαμβάνουμε ως δεύτερη στην σειρά. Ακολουθεί μία με έναν ήρωα που είχαμε καιρό να δούμε. Που καλύτερα να μην είχαμε δει. Αναφέρομαι στην ιστορία και όχι στον ήρωα. Τέταρτη μία ιστορία της ατύπης σειράς "Η Νταίζυ λατρεύει έναν τηλεοπτικό ήρωα και τον συγκρίνει με τον Ντόναλντ." Μετριοψιλοκαλή. Αν και κάποιες "χιουμοριστικές" ατάκες δεν είναι ούτε για πεντάχρονα. Ακολουθεί μία ιστορία που η μόνη πρωτοτυπία της είναι ότι το "θύμα" του Φέθρυ είναι ο Λούντβιχ και όχι ο Ντόναλντ. Εντελώς καμένο το τέλος και ανησυχώ που γέλασα... Τέλος το τεύχος κλείνει με μία υπέροχη ,από όλες τις απόψεις, ιστορία με τον Σκρουτζ και τα ανήψια του!!! Μία μονοσέλιδη που επισυνάπτεται μπορεί να σας φέρει ,πολύ μετά βίας, ένα μειδίαμα... Σειρά προτίμησης ιστοριών. 1. "Διαστημικές μεταμορφώσεις." 2. "Ανοιχτοί λογαριασμοί." 3. "Η αρχή της λίστας." 4. "Τηλεοπτικός αρραβωνιαστικός." 5. "Επικίνδυνος μετεωρίτης." 6. "Σήμα στο διάστημα." 8.2/10!!! Μικρές παρασπονδίες στερούν το άριστα σε ένα κατά γενική ομολογία πανέμορφο τεύχος!!!
 4. Το τεύχος του ΚΟΜΙΞ που φέρει τον αύξοντα αριθμό τεύχους #64 κυκλοφόρησε χθες. Το εξώφυλλο είναι απειλητικού τύπου και το ανέβασε ο εκλαμπρότατος @Βασιλεύς των κόμικς αφού η γυναίκα του @albertus magnus δε του το αγόρασε έγκαιρα!!! 10-1=9 ιστορίες στο τεύχος του Νοεμβρίου. Για να δούμε λοιπόν... Φάρσα ή κέρασμα; "Κολοκυθοπόλεμος." Τα τρία ανηψάκια είχαν την "φαεινή" ιδέα να προτείνουν στον θείο Ντόναλντ και στον Κύριο Τζόουνς να συνεργαστούν. Εντυπώσεις. Με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να απολαύσουμε το υπέροχο σχέδιο και την ευρηματικότητα του Ρόσα μέσα σε λίγες σελίδες. "Ο μάγος του Λοχ Νες." Μία βλάβη και μία ομίχλη στέλνουν τον Ντόναλντ πολλούς αιώνες πίσω. Εντυπώσεις. Καλούτσικη. Έχει λίγη αγωνία το σενάριο που σε προδιαθέτει να διαβάσεις παρακάτω. "Ο ξάδελφος Κλάιντ." Ο Θείος Σκρουτζ μπερδεύει το μπουκάλι της σόδας με το άλλο που πήρε από τους επιστήμονές του. Εντυπώσεις. Το alter ego του Σκρουτζ έχει το ενδιαφέρον του. "Μία ήσυχη μέρα στο σπίτι." Ο Μίκυ το μόνο που θέλει είναι να κοιμηθεί... Εντυπώσεις. Εμείς οι υπόλοιποι έχουμε πολύ καλύτερες ιστορίες με τον Μίκυ να διαβάσουμε. "Νύχτα τρόμου." Η νύχτα των Αγίων Πάντων δε τρομάζει τα τρία ανηψάκια όπως άλλοτε. Μέχρι που αποφασίζουν να εξερευνήσουν μία παλιά και άδεια έπαυλη. Εντυπώσεις. Στο πνεύμα της αμερικάνικης γιορτής και αυτή η ιστορία. Για μία ανάγνωση καλή είναι. "Το κυνήγι της είδησης." Ο Κύριος Τζόουνς βγαίνει στο κυνήγι της είδησης με σκοπό το κέρδος. Εντυπώσεις. Η πρωτοτυπία του σεναρίου έγκειται στην χρήση του Κυρίου Τζόουνς. Κατά τα άλλα μέτρια. "Το τέλος των Μικρών Εξερευνητών." Τελικά πόσο αλάνθαστο είναι το βιβλίο των Μικρών Εξερευνητών; Εντυπώσεις. Προσωπικά δε μου άρεσε η αμφισβήτηση ενός τόσο σημαντικού συμβόλου του κόσμου των παπιών. "Η μαγεία των νάνων." Η τελευταία ελπίδα της Μάτζικα για να πάρει την Τυχερή Δεκάρα είναι η μαγεία των νάνων. Εντυπώσεις. Η Μάτζικα είναι ποlύ καλή μάγισσα και ο Σκρουτζ δεν είναι ποτέ αφηρημένος σε ότι αφορά την περιουσία του... Μετριότατη. "Μονοκοντυλιά." Ο Ντόναλντ και τα μολύβια του παίρνουν σβάρνα την Λιμνούπολη. Εντυπώσεις. Δε φτάνει μία μονοκοντυλιά για να διαγράψω από το μυαλό μου αυτή την ιστορία. Κλείνοντας... Άλλο ένα μέτριο τεύχος. Όπως τα περισσότερα εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα... Τρομάζω για το τι έπεται στην μετά Ρόσα εποχή... 6/10...
 5. Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #280 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους. Εξώφυλλο (ο @Βασιλεύς των κόμικς επέστρεψε θριαμβευτικά!!! ) Εδώ Λιμνούπολη! (By Silvia Ziche.) Ιστορίες. "Η ακτίνα της Ατλαντίδας." Οι φίλοι μας είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν. "Το μυστικό των πινακίδων." Οι πινακίδες έξω από το Θησαυροφυλάκιο του Σκρουτζ θέλουν αντικατάσταση και ο Ντόναλντ δίνει αναγκαστική χείρα βοηθείας. Μία από αυτές είναι κούφια όμως... "Αυτοκίνητο με αυτόματο πιλότο." Ο Κύρος εφεύρει το αμάξι που του λες που θες να πας και σε πάει μόνο του. Οπότε ο Σκρουτζ βρίσκει άλλη μία ευκαιρία για να ανεβάσει την στάθμη της πισίνας του. "Η σύναξη των 3000 (+1)." Ήρθε η ώρα για την ετήσια συνάντηση των απανταχού Μουργόλυκων. Φέτος την ευθύνη της οργάνωσης την έχει το παράρτημα της Λιμνούπολης. "Το αξέχαστο πάρτυ." Ο Ντόναλντ έχει γίνει διάσημος για την ικανότητά του να διοργανώνει τα καλύτερα πάρτυ. Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ. Εν κατακλείδι. Το δεύτερο και τελευταίο μέρος της ιστορίας είναι εξ' ίσου συναρπαστικό όπως και το πρώτο. Πανέμορφες εικόνες και σκηνές που κάλλιστα θα μπορούσαν να γίνουν ταινία δράσης. Αντιπαλότητες εδραιώνονται και το μέλλον της "σειράς" είναι ευοίωνο αφού το τέλος αυτής της συναρπαστικής περιπέτειας είναι η αρχή της επόμενης!!! Ένα όμορφο κεφάλαιο της "Ιστορίας της τέχνης" βρίσκεται στις σελίδες του περιοδικού. Δεν αποφεύγονται κάποια σεναριακά κλισέ. Έχει όμως άρωμα μίας άλλης εποχής και αυτό της δίνει πόντους. Το αυτοκίνητο με αυτόματο πιλότο ίσως τελικά να θέλει τον γερμανό του. Συμπαθητική ιστορία. "Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο είναι οι Μουργόλυκοι; Ο Enrico σας λύνει την απορία. Υπέροχο σχέδιο και εντελώς παλαβό σενάριο!!! Το τεύχος κλείνει με μία ακόμη ιστορία που ανήκει στην άτυπη σειρά της "εύθραυστης δεξιοτεχνίας" του Ντόναλντ. Αρκετά καλή αλλά θα ήθελα για μια φορά το τέλος να μην είναι το συνηθισμένο. Σειρά προτίμησης ιστοριών. 1. "Η ακτίνα της Ατλαντίδας." 2. "Το μυστικό των πινακίδων." 3. "Το αξέχαστο πάρτυ." 4. "Η σύναξη των 3000 (+1)." 5. "Αυτοκίνητο με αυτόματο πιλότο." 7/10... πανέμορφη η ιστορία της Ατλαντίδας και ενδιαφέρουσα η ιστορία των πινακίδων. Απολαύσαμε άλλη μία δεξιοτεχνία του Ντόναλντ και μάθαμε επί τέλους πόσοι είναι οι Μουργόλυκοι. Επίσης μάθαμε ότι η τεχνολογία έχει τα θετικά και τα αρνητικά της!!!
 6. Συμφωνώ ότι ή τιμή ίσως είναι λίγο ακριβή αλλά για κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ πρέπει να είναι πανάκριβο για να κάνω υπομονή... Με τον Μικρό Νικόλα δε μπορώ να κάνω...
 7. Φίλε μου καλέ Παναγιώτη πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς!!! Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις!!! Χρόνια καλά και πολλά!!!
 8. @Argail, @imageiras, @Dark Chris Πολύχρονοι και πάντα χαμογελαστοί συμφορουμίτες... Με υγεία ευτυχία και πολλά χαμόγελα!!! Χρόνια καλά και πολλά!!!
 9. Ο μικρός Νικόλας και η παρέα του έχει διασκεδάσει πολλές γενιές μέσα από τα βιβλία με τις περιπέτειες του. Πόσοι γνωρίζουμε ότι η πρώτη του κυκλοφορία ήταν σε μορφή κόμικ; Αυτό το βιβλίο περιέχει 28 μονοσέλιδες εικονογραφημένες ιστορίες. Που χρονολογούνται μεταξύ 25 Σεπτεμβρίου 1955 εώς 20 Μαίου 1956. Οι δύο τελευταίες παρουσιάζονται και ως αφηγηματικό κείμενο. Όμορφη σκληρόδετη έκδοση. Έντονα χρώματα και όμορφη γραμματοσειρά. Είμαι από αυτούς που μεγάλωσαν με τα βιβλία του και πραγματικά το απόλαυσα. Στο οπισθόφυλλο γράφει από 5 χρονών και πάνω. Αλλά είμαι σίγουρος ότι οι γύρω στα συν-πλην 40 που μεγαλώσαν μαζί του θα το εκτιμήσουν πολύ περισσότερο. Αν πέσει στα χέρια σας πάντως μη διστάσετε να το διαβάσετε. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές. Πολλές ευχαριστίες στον @Valtasar που μου έδωσε την ευκαιρία η πρώτη μου παρουσίαση να είναι για έναν πιτσιρικά που λατρεύω. Αφιερωμένη στον @germanicus που αγαπάει εξ' ίσου τον Μικρό Νικόλα!!!
 10. @Λύκος του Οντάριο Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς φίλε μου!!! Υγεία πάνω από όλα!!!
 11. Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #279 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους. Εξώφυλλο (από ο εκλαμπρότατο @Βασιλεύς των κόμικς). Εδώ Μίκυ Σίτυ! (by Silvia Ziche) Ιστορίες. "Η ακτίνα της Ατλαντίδας." (Α' μέρος.) 'Ενας μυστηριώδης ηγέτης επιπλήττει τους υποτακτικούς του. "Το παπί του πύργου." Η ιπότισσα Τζένυ είναι έτοιμη να περάσει όλες τις προκλήσεις προκειμένου να κερδίσει το παπί της καρδιάς της. "Φυγή στο άπειρο. Ο Ήτα-Βήτα φτιάχνει ένα πουγκί που έχει τις ίδιες ιδιότητες με την τσέπη του. Ο Φλιπ όμως πέφτει κατά λάθος μέσα. "Η πεταμένη δεκάρα." Η Μάτζικα κόβει ο ρεύμα στην Λιμνούπολη προκειμένου να αποκτήσει ευκολότερα την Τυχερή Δεκάρα του Σκρουτζ. "Τρομακτική περιπέτεια." Ο Τζούνιορ και η παρέα του αναζητούν ένα τρόπο ώστε να έχει καλοκαιρία το Παπιοχώρι όλες τις εποχές. Μονοσέλιδη ιστορία. Θείος και ανηψιός: "Το ξέσπασμα." Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ. Εν κατακλείδι. Το πρώτο μέρος της νέας περιπέτειας της τριάδας για την αναζήτηση της Ατλαντίδας είναι συναρπαστικό. Χορταστικό, πολυσέλιδο και με πολλές ιστορικές πληροφορίες. Με σενάριο που καθηλώνει των αναγνώστη. Το τέλος του πρώτου μέρους συναρπαστικό. Η ωραία σύνδεση που κάνει με την αρχή της ιστορίας σε κάνει να αγωνιάς για την συνέχεια!!! Μία διαφορετική μεσαιωνική περιπέτεια διαβάζουμε στην δεύτερη ιστορία του τεύχους. Σίγουρα θα την χαρακτηρίζα παιδική αλλά την διάβασα ευχάριστα. Μίκυ, Ήτα-Βήτα και Φλιπ πρωταγωνιστούν στην τρίτη περιπέτεια. Όμορφη ιστορία και εμφάνιση του Φλιπ μετά από καιρό. Θα προτιμούσα ο Πλούτο όμως να μη έμενε εκτός δράσης. Επίσης εκεί στην Καθημερινή διάβασαν την ιστορία πριν γράψουν την περίληψη; Τέλος το τεύχος κλείνει με μία καλή ιστορία από το Παπιοχωριό. Σειρά προτίμησης ιστοριών. 1. "Η ακτίνα της Ατλαντίδας. (Α' Μέρος). 2. "Φυγή στο άπειρο." 3. "Τρομακτική περιπέτεια." 4. "Το παπί του πύργου." 5. "Η πεταμένη δεκάρα." 7/10!!! Η εκπληκτική ιστορία της Ατλαντίδας απογειώνει το τεύχος. Η υπόλοιπη τετράς εμπεριέχει ιστορίες από καλές εως πολύ καλές!!!
 12. Στα κόμικς όλα μπορούν να συμβούν!!!
 13. @Kriton @Manitou Βρε θυμόμουν ότι κάπου την ήξερα και είχα διαβάσει ιστορίες αλλά ίσως βαρέθηκα πολύ πρωί με την δροσούλα να παιδέψω το μυαλό μου περισσότερο!!! Την Κορίνα θα την έβαζα αν δεν έπερνε μέρος στην πλοκή... Χρήστο μου φυσικά και έχω διαβάσει ιστορίες τους!!! Τα σχόλια σας επανέφεραν την μνήμη μου!!! Και μου άρεσαν πολύ κιόλας!!! Άμα αρχίσω να ξεχνάω από τώρα την έκατσα!!! Και δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας... Δύο χρόνια, 6 μήνες και 18 ημέρες... x2!!!
 14. Ότι εσύ και εγώ πάντως θα συνεχίσουμε να το αγοράζουμε βρέξει-χιονίσει κρίνεται ως φυσιολογικό από την στιγμή που συμφωνούμε με τους συνκομιξόφιλους;;;
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.