Jump to content

Silver Surfer

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

203 Active

About Silver Surfer

 • Rank
  Μόλις μπήκα
 • Birthday 07/12/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @TheMetalBat κι εγώ την ξαναέπαθα λίγο τώρα τελευταία. Βέβαια διάβαζα αρκετά Disney μικρότερος. Στην καραντίνα πήρα την Καθημερινή με Μίκυ Μάους δώρο κι άρχισα να ψάχνω τι κυκλοφορεί και μάζεψα έτσι σε 3 μήνες το σύνολο σχεδόν των ιστοριών του Gervasio με Φαντομία και αρκετές από Casty. Είναι η αγάπη για τα κόμικς που μας οδηγεί κάθε φορά σε διαφορά μονοπάτια και πάντα η καλή ποιότητα και το μεράκι ξεχωρίζει, από οποίο χώρο κι αν προέρχεται.
 2. Ξεκίνησα μικρός με Disney του Τερζόπουλου και Ποπάυ του Δραγούνη, μετά ελληνικές εκδόσεις υπερηρωικών και Αστερίξ και στη συνέχεια αμερικάνικα υπερηρωικά αλλά και σιγά-σιγά κάποια μικρότερων εταιρειών (Image,Boom κλπ.). Τώρα διαβάζω κυρίως ιστορίες των μικρότερων εταιρειών που προανέφερα, αλλά διαβάζω (έστω και ψηφιακά) και ότι αξιόλογο πέσει στην αντίληψή μου, από όποια κατηγορία κι αν προέρχεται (από Disney μέχρι horror).
 3. Τρία αγαπημένα μου δίδυμα, χωρίς σειρά προτίμησης, είναι: Ed Brubaker - Sean Philips (Incognito, Criminal) Brian Michael Bendis - Mark Bagley (Ultimate Spider-Man) Robert Kirkman - Charlie Arlard (The Walking Dead)
 4. Παρέλαβα, όλα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, επίσης πολύ καλή κι η συσκευασία τους. Ευχαριστώ πολύ Blackbeard!
 5. Χαμένα επεισόδια για εμένα που τα ψάχνω καιρό, καλημέρα
 6. Παιδιά να ρωτήσω, εγώ που από Disney πλέον διαβάζω μόνο ιστορίες του Casty (συνήθως αυτές που κάνει και σχέδιο και σενάριο) και Φαντομία του Gervasio, θα μου προτείνατε την εν λόγω ιστορία του Μαύρου Κεραυνού;
 7. Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για τα ΚΟΜΙΞ της Καθημερινής 1 και 3 (με πρόλαβε ο Dark Chris για τα υπόλοιπα) και από Μίκυ Μάους Καθημερινής για τα τεύχη 91, 98, 136-144, 183-184 κι 193 (ιστοριες με Φαντομια δηλαδή κυρίως). Τα λέμε με pm.
 8. Πλέον ούτε καν αποθήκευση σε σκληρό. Κατέβασμα και διαγραφή μετά ή streaming.
 9. Καταρχήν εμένα μου αρέσουν όλων των ειδών τα κόμικς. Είναι καθαρά θέμα όρεξης και χρονικής περιόδου. Την ίδια συζήτηση έχω κάνει με φίλους για τις ταινίες. Εγώ μπορώ να δω και ταινία π.χ. λατινοαμερικάνικου κινηματογράφου που θα ανταλλάξουν δυο κουβέντες οι πρωταγωνιστές σε όλη την ταινία, αλλά μπορώ να δω και το blockbuster του Michael Bay. Το θέμα είναι σε τι φάση θα βρεθώ. Τον τελευταίο καιρό που πιέζομαι για διάφορους λόγους, το βράδυ για να χαλαρώσω μια ώρα βλέπω Legends of Tomorrow κι αντίστοιχα διάβαζω Hulk (του 2011), που δεν απαιτούν ιδιαίτερα την προσοχή μου. Όταν κι αν χαλαρώσω τον Αύγουστο κι έχω περισσότερο χρόνο θα δω π.χ. το Dark και θα διαβάσω κάποια άλλη σειρά κόμικς αμερικάνικη ή ευρωπαϊκή, που θα απαιτεί λίγη περισσότερη προσπάθεια από μέρους μου. Ακόμη κι ο καιρός παίζει ρόλο. Τον Οκτώβριο για παράδειγμα, που μικραίνει η μέρα, βρέχει και σκοτεινιάζει, όλη η περιρρέουσα ατμοσφαίρα με ωθεί σε σειρές,ταινίες, βιντεοπαιχνίδια, κόμικς πιο ατμοσφαιρικά, τρόμου και μυστηρίου. Οπότε συνυπολογίστε στην κουβέντα κι αυτή την παράμετρο, που παίζει για μένα μεγάλο ρόλο στην επιλογή ενός αναγνώσματος κάθε φορά.
 10. Επαρχία μένω και το πακέτο το βρήκα στο περίπτερο, άρα φαντάζομαι παντού θα κυκλοφορούν.
 11. Το πακετάκι με τα 3,90 € της καλοκαιρινής προσφοράς, που αναφέραμε παραπάνω, που πήρα σήμερα περιείχε 3 τεύχη ΜΜ, τα #259, #260 και #276 κι ένα τεύχος PKNA, το #29. Ενημερώνω για δούμε αν περιέχονται τα ίδια τεύχη ή αν είναι εντελώς τυχαία η επιλογή.
 12. Εγώ αυτό που θυμάμαι, είναι ότι όταν είχα διαβάσει τις «Φακές της Βαβυλώνας» στο ΚΟΜΙΞ, έβαλα την μάνα μου,να φτιάξει φακές την επόμενη μέρα!
 13. Αν και δεν διαβάζω Disney τα τελευταία αρκετά χρόνια, μέσα την καραντίνα αγόρασα την Καθημερινή που έτυχε να έχει ΜΜ με ιστορία Φαντομία του Gervasio και μου άρεσε αρκετά το σχέδιό του, με τις μικρολεπτομέρειες στο παρασκήνιο, αλλά και ο δομημένος κόσμος του. Εντάξει, σεναριακά δεν εντυπωσιάστηκα, αλλά ήταν ένα ευχάριστο ανάγνωσμα. Έτσι έψαξα λίγο κι εδώ στο φόρουμ και στο inducks κι ανακάλυψα και κάποιες ωραίες ιστορίες του Casty. Αναζήτησα λοιπόν και βρήκα κάποια τεύχη ΜΜ με τις ιστορίες τους. Η άποψή μου είναι λοιπόν, ότι θα μπορούσαν να προωθήσουν τώρα το καλοκαίρι πακετάκια MM με ιστορίες συγκεκριμένων δημιουργών, ώστε να υπάρχει μια ενότητα κι όχι τυχαία τεύχη. Εγώ προσωπικά ένα τέτοιο πακέτο, είτε των ανωτέρω δημιουργών, είτε άλλων αξιόλογων, θα το αγόραζα κι ας μην διαβάζω σχεδόν καθόλου Disney πλέον. Αλλά είπαμε η έννοια του μάρκετινγκ και της προώθησης προϊόντων αγνοείται από τις εκδόσεις της Καθημερινής.
 14. Το διάβασα κι εγώ τις προάλλες, σεναριακά αρκετά καλή εισαγωγική ιστορία που σε μυεί σε έναν φανταστικό κόσμο, σωστά δομημένο, που λειτουργεί οργανικά, παρουσιάζοντας την ανθρωπογεωγραφία, την ιδιαίτερη πανίδα και χλωρίδα του με καλλιτεχνικά όμορφο τρόπο. Περιμένω περισσότερα καθώς θα ξετυλίγεται η ιστορία. Πολύ σημαντικό ότι το τέλος μου δημιούργησε μια αδημονία για την συνέχεια. Η ποιότητα της έκδοσης σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Το μόνο που θα συνιστούσα στους αναγνώστες είναι, αφενός να αγνοήσουν την μικρή παρουσίαση των χαρακτήρων στην αρχή του τεύχους και να την διαβάσουν αφού θα έχουν τελειώσει την ανάγνωση, καθώς περιέχονται spoilers και αφετέρου να αναζητήσουν τις μικρές λεπτομέρειες, μιας και στα περισσότερα καρέ υπάρχει μεγάλη λεπτομέρεια και ενδιαφέροντα στοιχεία, αλλά και gags που διαδραματίζονται σε δεύτερο πλάνο.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.