Μετάβαση στο περιεχόμενο

Silver Surfer

Members
  • Περιεχόμενο

    39
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος Silver Surfer

  • Γενέθλια 07/12/1986

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Silver Surfer's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

345

Συνολική φήμη στο GC

  1. Παρέλαβα κι εγώ σήμερα με ACS τον πρώτο τόμο της συνδρομής. Παραθέτω φωτογραφία για το μέγεθος, σε σύγκριση με αυτό των εκδόσεων Οξύ:
  2. Προχώρησα κι εγώ χθες το βράδυ, για πρώτη φορά, σε συνδρομή των 40 τευχών, πέταξα τον εκτυπωτή, που έχει να εκτυπώσει από το 2020, να αδειάσω το ράφι και περιμένω. Δεν είχα καμιά ενημέρωση περί αποστολής ακόμη.
  3. Νέα τιμή, μιας και πέρασε ένα έτος σχεδόν από την αγγελία, μόνο 55 ευρώ με τα μεταφορικά όλα τα παραπάνω τεύχη για να φύγουν, αλλιώς θα δοθούν για δωρεά.
  4. Τα θερμά μου συλλυπητήρια και καλή ανάπαυση στην μητέρα σου. Χωρίς να γνωριζόμαστε, πέραν των αναρτήσεων στο φόρουμ, συγκινήθηκα πραγματικά και σου εύχομαι καλό κουράγιο κι ο χρόνος ν' απαλύνει τον πόνο σου. Σε ότι χρειαστείς και μπορούμε να βοηθήσουμε κάπως, να μας ενημερώσεις.
  5. Επειδή είχα ένα παρόμοιο θέμα σε βιβλία, που προκλήθηκε από υγρασία, θα σου έλεγα να αφήνεις πάντοτε λίγο χώρο, 2-3 εκατοστά, μεταξύ πλάτης των κόμικς και πίσω μέρους της βιβλιοθήκης, ώστε να μην ακουμπάνε ποτέ στο πίσω μέρος της βιβλιοθήκης. Αυτό γενικά το εφαρμόζω και σε βιβλία και σε κόμικς. Είναι απίστευτο το που μπορεί να τρυπώσει η υγρασία.
  6. Προσφορά, επειδή θέλω να ελαφρώσω λίγο τη βιβλιοθήκη μου, ολοκληρωμένη η σειρά Smallville season 11, 19 τευχών και μαζί τα 3 πρώτα από τα 5 special τεύχη που κυκλοφόρησαν. Σύνολο 22 ενισχυμένα τεύχη, 40+ σελίδων το καθένα, πωλούνται όλα μαζί στα 70 ευρώ. Η κατάσταση στο 90% των τευχών είναι πάρα πολύ καλή, σχεδόν άριστη, σε 2-3 είναι πολύ καλή (θα στείλω φυσικά και φωτογραφίες σε όποιον ενδιαφερθεί). Πρόκειται για αυτή τη σειρά κι εδώ τα specials.
  7. Πήρα κι εγώ το πρώτο τεύχος, και συναρμολόγησα το κράνος σε περίπου 40 λεπτά. Υπήρχαν μικροαστοχίες με τις βίδες, αλλά σε γενικές γραμμές όλα ήταν εντάξει στο τέλος και τα φωτάκια λειτουργικά. Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι όση ώρα συναρμολογούσα ξεχάστηκα εντελώς και αποκόπηκα από την καθημερινότητα, πράγμα που είχε καιρό να συμβεί είτε με ταινία, είτε με βιβλίο ή κόμικ. Ήταν μια ευχάριστη και δημιουργική απόδραση. Αν υπάρξει κάποια αλλαγή και πυκνώσουν τα τεύχη και τα υλικά, ώστε να μην πάρει δύο χρόνια η συναρμολόγηση, αλλά ένα εύλογο διάστημα π.χ. ένα έτος, ευχαρίστως θα τη συνέχιζα.
  8. Καλησπέρα παιδιά, το Timecrime που αναμένεται τέλος του έτους στο ΜΜ, θα έχει σχέση με τις προηγούμενες ιστορίες του Φάντομ που δημοσιεύτηκαν στα πρόσφατα τεύχη ή μπορεί να διαβαστεί και χωρίς κάποιος να τις έχει διαβάσει;
  9. Να καταθέσω κι εγώ μια άποψη, αφού αναφέρω ότι από ΚΟΜΙΞ Β΄ περιόδου έχω ελάχιστα τεύχη, αυτά με ιστορίες του Casty και του Gervasio, καθώς θεώρησα πλεονασμό, λόγω χώρου αλλά και ηλικίας να αγοράσω ξανά ιστορίες του Rosa, που τις είχα ήδη από τα παλιά ΚΟΜΙΞ. Θεωρώ λοιπόν ότι το ΚΟΜΙΞ πρέπει να μείνει όπως έχει σε αριθμό σελίδων, δηλαδή γύρω στις 100 σελίδες, ώστε να μπορεί να χωρέσει σε ένα τεύχος μια μεγάλη ιστορία αποτελούμενη από περισσότερα μέρη (π.χ. Αυτοκρατορία των Πάγων), για να την χαρούμε σε μεγαλύτερο μέγεθος. Επίσης καλύτερη βιβλιοδεσία (όπως και όλα βέβαια τα Disney της Καθημερινής). Τέλος, αν και ξεφεύγω του θέματος των σελίδων, το ΚΟΜΙΞ κατά η γνώμη μου πρέπει να απευθύνεται και σε μεγαλύτερο ηλικιακά κοινό. Για παράδειγμα εγώ διάβαζα πολύ μικρός το Μίκυ Μάους και το ΚΟΜΙΞ και μετά από τα 11-12 αποκλειστικά το ΚΟΜΙΞ γιατί οι ιστορίες ήταν οι μόνες που μπορούσα να διαβάσω χωρίς να τις θεωρήσω "παιδικές". Γι αυτό και συνέχισα το ΚΟΜΙΞ μέχρι 18-19, αλλά και πρόσφατα πήρα κάποια λίγα τεύχη της Β΄ περιόδου που προανέφερα. Τώρα αυτό που συμβαίνει είναι ότι αν θες να διαβάσεις κάποιες ιστορίες που απευθύνονται και σε μεγαλύτερο ηλικιακά κοινό το Μίκυ Μάους είναι μονόδρομος. Άρα συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω σε μια φράση το ΚΟΜΙΞ πρέπει να αποκτήσει ξανά "χαρακτήρα", ασχέτως αριθμού σελίδων.
  10. Πολύ καλό το e-shop, έχω παραγγείλει δύο φορές τους τελευταίους μήνες. Μου αρέσει που είναι εύκολο πλέον στην πλοήγηση και που εμπλουτίζεται με νέους τίτλους σχεδόν καθημερινά.
  11. Χρόνια Πολλά! Αν και γράφτηκα στο forum πέρσι τέτοιον καιρό, το ακολουθούσα ως επισκέπτης αρκετά χρόνια πριν. Δεν είναι μόνο μια πλήρης εγκυκλοπαίδεια ελληνικών και ξένων κόμικς, αλλά ένας διαδραστικός χώρος πολιτισμού κι ανταλλαγής απόψεων.
  12. Το Παγκόσμιο Κύπελλο (Αλμανάκο 40), όντως το θυμάμαι κι εγώ φοβερή ιστορία. Θα συμφωνήσω με @Indian ότι οι ιστορίες των τευχών της Α΄ Περιόδου του ΚΟΜΙΞ ήταν κάθε μήνα μία εμπειρία, ένα ταξίδι σε μαγευτικό κι εξωτικό προορισμό. Εξίσου ωραίες, αλλά με διαφορετικό τρόπο ήταν κι οι ιστορίες του Α΄ Κύκλου του Μίκυ Μυστήριο. Αν έπρεπε να διαλέξω μία πάντως, θα διάλεγα το "Χαμένοι στις Άνδεις", γιατί μικρός δεν είχα το πρώτο τεύχος του ΚΟΜΙΞ και ήταν παιδικό απωθημένο να διαβάσω την ιστορία, όπως κι απωθημένο είναι να περπατήσω κάποια στιγμή στην οροσειρά των Άνδεων.
  13. Παιδιά εμένα που δεν μου άρεσαν τόσο παλαιότερες παρωδίες του Καβατσάνο που είχαν δημοσιευτεί στο ΚΟΜΙΞ (Λα Στράντα, Καζαμπλάνκα), πιστεύετε ότι αυτή η ιστορία έχει κάτι το διαφορετικό και αξίζει να της δώσω μια ευκαιρία;
  14. @TheMetalBat κι εγώ την ξαναέπαθα λίγο τώρα τελευταία. Βέβαια διάβαζα αρκετά Disney μικρότερος. Στην καραντίνα πήρα την Καθημερινή με Μίκυ Μάους δώρο κι άρχισα να ψάχνω τι κυκλοφορεί και μάζεψα έτσι σε 3 μήνες το σύνολο σχεδόν των ιστοριών του Gervasio με Φαντομία και αρκετές από Casty. Είναι η αγάπη για τα κόμικς που μας οδηγεί κάθε φορά σε διαφορά μονοπάτια και πάντα η καλή ποιότητα και το μεράκι ξεχωρίζει, από οποίο χώρο κι αν προέρχεται.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.