Jump to content

Silver Surfer

New Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

94 Neutral

About Silver Surfer

 • Rank
  Μόλις μπήκα
 • Birthday 07/12/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλησπέρα στην παρέα, παρήγγειλα κι εγώ τον τόμο και μου ήρθε μόλις, μαζί με 2-3 άλλα πραγματάκια από την λέσχη (ευχαριστώ και για το δωράκι), αλλά ενώ ήταν μέσα σε ζελατίνα, η οποία ήταν μέσα σε σακούλα, η οποία με τη σειρά της σε φάκελο με φυσαλίδες μου ήρθε σε κακή κατάσταση, λες και η courier πέταγε τους φακέλους στο φορτηγό από τον τρίτο όροφο. Δηλαδή όσοι μένουμε επαρχία πληρώνουμε μια υπηρεσία μεταφοράς, η οποία ουσιαστικά ακυρώνεται από μόνη της. Για την έκδοση δεν θα πω πολλά, μπράβο για την αξιόλογη δουλειά, όσο το ξεφύλλισα φαινόταν εξαιρετικό, αλλά με στεναχώρησε η μεταφορική. Ενδεικτικά παραθέτω και φωτογραφίες:
 2. Στην ΚΟΜΙΞWiki υπάρχουν αναλυτικά όλα τα τεύχη Μίκυ Μάους και ΚΟΜΙΞ που περιέχουν ιστορίες με Φαντομία. Να δώσω τα εύσημα στα παιδιά για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν. https://komix.fandom.com/el/wiki/Φαντομίας_-_Οι_Συναρπαστικές_Περιπέτειες_Ενός_Αριστοκράτη_Λωποδύτη
 3. Το ψηφιακή εποχή δεν το έγραψα εννοώντας τα ψηφιακά αντίτυπα, τα οποία δεν πολυσυμπαθώ (μόνο αν θέλω να διαβάσω κάτι που δεν βρίσκω ή για να πάρω μια γεύση από κάτι που σκέφτομαι να αγοράσω) αλλά για την δυσκολία στην ηλεκτρονική επικοινωνία και την απουσία e-shop, site για τις εκδόσεις Disney της Καθημερινής, πράγμα αδιανόητο στις εποχές μας.
 4. Τόση ταλαιπωρία, την σύγχρονη ψηφιακή εποχή, για να πάρεις ένα κανονικό, χωρίς ελαττώματα, τεύχος στα χέρια σου, που το πληρώνεις κιόλας, μου θυμίζει η εκδοτική το ελληνικό δημόσιο!
 5. Συμφωνώ με τα όσα γράφτηκαν παραπάνω, δες κι ένα χρήσιμο άρθρο που σου προτείνει διαφορά κατάλληλα χρονικά σημεία για να “μπεις” στο σύμπαν της Marvel , ανάλογα με το χρόνο που είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις: https://www.comicbookherald.com/where-to-start-reading-marvel-comics/
 6. Παρελήφθησαν σήμερα, όλα εντάξει, ευχαριστώ!
 7. Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι αν υπάρχουν: α) το Μίκυ Μάους #1000 και β) το Μίκυ Μυστήριο #1 πρώτου κύκλου.
 8. Καλημέρα, ως παλιός αναγνώστης του ΚΟΜΙΞ του Τερζόπουλου, έχοντας σχεδόν όλα τα τεύχη από το 1-250 (μετά σταμάτησα γιατί το περιοδικό είχε πάρει την κατιούσα κατά την γνώμη μου, αλλά και γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις επαγγελματικές, μεταπτυχιακές σπουδές κλπ), θεωρώ ότι οι νεότεροι ηλικιακά αναγνώστες αξίζει να συνεχίσουν να το αγοράζουν, γιατί βρίσκουν κλασικές ιστορίες αλλά και νεότερες αξιόλογες σε καλή τιμή κι εκτύπωση. Για παράδειγμα οι ιστορίες του Ρόσα ήταν μια καλή ευκαιρία για κάποιον νεότερο να τις διαβάσει, από το να αναζητήσει τα παλαιά τεύχη σε υψηλότερες τιμές, ή να ψάξει για την εξαντλημένη σχεδόν Βιβλιοθήκη ΚΟΜΙΞ. Η εντύπωση που σου κάνει μια καλή ιστορία σε μια μικρότερη ηλικία, δεν συγκρίνεται με το να διαβάσεις την ίδια ιστορία για πρώτη φορά μετά τα 20 π.χ. Η ιστορία η ίδια θα είναι, αλλά η συγκίνηση διαφορετική. Τέλος, σίγουρα υπήρχαν και θα υπάρχουν διακυμάνσεις ως προς την ποιότητά του.
 9. Fotdim είναι δύο οι αγγελίες κι όχι μία. Μία που πωλεί την ανατύπωση ως αυθεντικό "θρυλικό" πρώτο τεύχος 1.500 ευρώ, κι η άλλη, σε άλλο site, αφορά την ανατύπωση στην τιμή των 100 ευρώ. Γενικά η κατάσταση έχει ξεφύγει προ καιρού.
 10. Δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί ξανά τα κατωτέρω, αλλά εγώ αδυνατώ να σχολιάσω περαιτέρω, ειδικά την περίπτωση των 1.500 ευρώ για την ανατύπωση, που παρουσιάζεται ως αυθεντική!
 11. ΜΜ # 229 κι εγώ σήμερα (το πρώτο που πήρα από την προσφορά της Καθημερινής).
 12. Ναι, πιστεύω ότι οι ίδιοι οι εκδότες έπρεπε να κάνουν τέτοιες κινήσεις με επανεκδόσεις παλαιών τευχών. Το X-Men είναι υπογεγραμμένο από Claremont στην AthensCon και το TMNT #100, όπως και τα διπλανά κόμικ είναι όλα Ελλήνων σχεδιαστών (Διαλυνάς, DaNi, Κυριαζής).
 13. Καλημέρα, ουσιαστικά είναι η πρώτη δημοσίευση μου σε αυτό το πολύ αξιόλογο site (τόσο από πλευράς περιεχομένου, όσο και από πλευράς ποιότητας και επιπέδου), αν και το επισκέπτομαι αρκετά χρόνια και το έχω σημείο αναφοράς σε ότι αφορά τα κόμικς κι όχι μόνο. Για να μην πολυλογώ, παραθέτω κι εγώ τις αγορές των τελευταίων ημερών, τις "αγορές της καραντίνας":
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.