Jump to content

hudson

Members
 • Posts

  633
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

hudson last won the day on October 6

hudson had the most liked content!

7 Followers

About hudson

 • Birthday 11/28/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hudson's Achievements

Very Active Member

Very Active Member (4/9)

5.3k

Reputation

 1. Διαγωνισμός Πόσο Φαν Των Εκδόσεων Μικρός Ήρως Είστε; 18/10 2021 Ξέρουμε πόσο πολύ αγαπάτε τις εκδόσεις Μικρός Ήρως. Εισπράττουμε την αγάπη και την υποστήριξη σας σε κάθε μας βήμα. Αποφασίσαμε λοιπόν για ακόμη μια φορά να δημιουργήσουμε έναν διασκεδαστικό διαγωνισμό για να έχουμε μια άμεση αλληλεπίδραση μαζί σας. Η αλήθεια είναι πως η επαφή μας με το αναγνωστικό κοινό στα φεστιβάλ που πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν μας συγκίνησε και αποφασίσαμε να στήσουμε μια μικρή γιορτή. Μπορείτε να απαντήσετε λοιπόν σε πέντε απλές ερωτήσεις που αφορούν ήρωες των εκδόσεων μας και να πάρετε μέρος στο μεγάλο μας διαγωνισμό! https://www.mikrosiros.gr/blog/diagwnismos-poso-fan-twn-ekosewn-mikros-iros-eiste
 2. Εμφανίστηκε στο site της εκδοτικής το "Harleen". Όπως γνωρίζουμε θα είναι διαθέσιμο από 25/10/2021. Εδώ εκτός από παραγγελία μπορούμε να δούμε και τις 20 πρώτες σελίδες του κόμικ. Στις πληροφορίες αναφέρονται και οι διαστάσεις του τόμου 20,5χ27 που σημαίνει ότι είναι μεγαλύτερο από τις συνηθισμένες εκδόσεις της εταιρείας, λογικά σαν το "Batman Καταραμένος".
 3. hudson

  ASTERIX

  Το συγκεκριμένο το έχω και εγώ αλλά με σκληρό εξώφυλλο και με τα ίδια στοιχεία. Αν θυμάμαι καλά η "Μαμούθ" μετά την έκδοση των σκληρόδετων κάποια από αυτά τα έβγαλε πάλι αλλά με μαλακό εξώφυλλο, δλδ αφαίρεσε το σκληρό και έβαλε μαλακό εξώφυλλο. Έχει αναφερθεί νομίζω και στο θέμα με την παρουσίαση των σκληρών εξώφυλλων.
 4. hudson

  ASTERIX

  Πάνω κάτω ποιο είναι το τιράζ των τευχών της "Μαμούθ"; Πχ στην "Κατοικία των Θεών " την συλλεκτική έκδοση, γράφει Έκδοση 2015 Τιράζ 3000 αντίτυπα. Άρα κάπου εκεί είναι το τιράζ των εκδόσεων της εκδοτικής τα τελευταία χρόνια;
 5. Οι 4 τόμοι της "Οξύ" που βρίσκονται στην 1η 60άδα και δεν βγήκαν είναι "Doctor Strange The Oath" Νοέμβριος 2016 "Wolverine Weapon X" Φεβρουάριος 2017 "World War Hulk" Ιούλιος 2017 "Venom" Απρίλιος 2018 Από τα 3 πρώτα ήδη, όταν ξεκίνησε η συλλογή, είχαν περάσει 2 χρόνια που υποτίθεται ότι κρατάνε τα δικαιώματα. Όσο για το "Venom", στο όριο. Δεν ξέρουμε φυσικά αν η "Οξύ" ξανά πήρε τα δικαιώματα για κάποιους από αυτούς τους τόμους. Εγώ πολύ θα ήθελα πάντως να είχαμε από τις εκδοτικές γενικά κάποια επίσημα στοιχεία όσον αφορά δικαιώματα, τρόποι έκδοσης, πωλήσεις, τι τραβάει, τι δεν τραβάει κτλ. Θα μου πεις ποιους αφορούν όλα αυτά; Ίσως μόνο εμάς που το συζητάμε.
 6. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, για όλους τους παραπάνω λόγους, μόνο "MARVEL" στην Ελλάδα.
 7. Το βρήκα στα κεντρικά. Δεν νομίζω να πήγε σε όλα τα περίπτερα. Συνήθως σε όλα πάνε Παρασκευή. Πάντως ευχαριστώ για την επισήμανση. Απλά μετά από 2 χρόνια κυκλοφορίας της συλλογής "Hachette", το θεώρησα περιττό να το αναφέρω νομίζοντας, εσφαλμένα φυσικά, ότι όλοι γνωρίζουν ότι Τετάρτη και Πέμπτη κυκλοφορούν οι συλλογές μόνο στα κέντρα τύπου. Σίγουρα υπάρχουν και νέοι αναγνώστες στο forum που δεν το γνωρίζουν με αποτέλεσμα να πηγαίνουν στα περίπτερα της γειτονιάς από σήμερα και να ψάχνουν. Διορθώθηκε.
 8. Για όσους ενδιαφέρονται σήμερα Τετάρτη 13/10/2021 κυκλοφόρησε στα κεντρικά ο 4ος τόμος, "Hulk Ο Άνθρωπος και το Τέρας". Επόμενος τόμος " Fantastic Four Ο Πρίγκιπας της Ατλαντίδας".
 9. Φίλε @ Mandrake θα συμφωνήσω, στην ουσία το ίδιο πράγμα λέμε, ότι η "Anubis" έχει λόγο στην σειρά έκδοσης κάθε τόμου. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να αποφύγει την έκδοση κάποιας ιστορίας αλλά μπορεί να την παρατείνει προς το συμφέρον της, όπως και έκανε. Αλλά στην 1η 60άδα φέρθηκε καλά και στην περίπτωση της "Οξύ", από τους 7 τόμους που είχε έβγαλε μόνο τους 3.
 10. Γνωρίζουμε αν είναι αυτή η σειρά έκδοσης τελικά;
 11. Από τους 255 τόμους της ξένης συλλογής στην Ελλάδα έχουμε δει, από Anubis/Οξύ, 46 και από τις διεθνείς αποκλειστικότητες άλλους 3. Θα μπορούσαν να γίνουν τρία πράγματα: Ή να βγάζανε τη συλλογή με την σειρά όπως βγήκε στο εξωτερικό, τότε δεν θα μπορούσαμε να πούμε τίποτα Ή να μοιράζανε τις επανεκδόσεις ισάριθμα, δλδ 10-12 περίπου σε κάθε 60άδα Ή να αφήναν τις επανεκδόσεις για το τέλος Πάντως δεν πιστεύω ότι είναι θέμα ανταγωνισμού τουλάχιστον από μεριά της "Anubis" και αυτό γιατί αν ήταν δεν θα βλέπαμε τόσες επανεκδόσεις της εκδοτικής (στη 1η 60άδα έχει περισσότερες από της "Οξύ" και στην 2η είναι στα ίδια), ίσως να καθυστερεί κάποιες βλ. Civil War, Eternals, αλλά δεν μπορεί να τις αποφύγει γιατί μάλλον δεν είναι δική της επιλογή τελικά. Από την άλλη μπορεί να σκέφτομαι καλοπροαίρετα και να υπάρχει όντως θέμα ανταγωνισμού, τι να πω!
 12. Στην 2η 60άδα έχουμε 7 Spider-Man (1 επανέκδοση) 7 Avengers (1 επανέκδοση) 3 X-Men 3 Thor (1 επανέκδοση) 3 Wolverine (2 επανέκδοση) 3 Hulk (1 επανέκδοση) 2 Captain America 2 Iron Man 2 Black Panther (1 επανέκδοση) 2 Doctor Strange (1 επανέκδοση) 2 Daredevil 2 Captain Marvel 2 Silver Surfer 1 Fantastic Four (μόνο;;;) 1 Deadpool 1 Captain Britain 1 Venom (επανέκδοση) 1 Hawkeye (θα είναι επανέκδοση) 15 λοιπά, διάφορα events, όχι τόσο γνωστοί ήρωες κτλ (3 επανέκδοση: 1602, Siegel και Civil War) Αν ισχύει η σειρά αρίθμησης που δώσανε , τότε η 1η 15άδα έχει 7 επανεκδόσεις, 4 είναι στην τελευταία 10άδα και 2 κάπου στη μέση.
 13. Στην 2η 60άδα κλείνουνε τις τρύπες της 1ης 60άδας, έχουμε τα 12 από τα 13 που δεν βγήκαν. Το 13ο είναι το "Dark Phoenix", λίγο περίεργο, μια καλή ιστορία και να μείνει έξω από την 120άδα . Τραγικό πάντως ότι μάθαμε από τώρα ότι θα βγει ιστορία στη συλλογή που πρόκειται μόλις να κυκλοφορήσει από την "Οξύ". Σίγουρα κάποιοι θα περιμένουν την κυκλοφορία του τόμου, βέβαια αν ισχύει η αριθμητική σειρά (#107) θα αργήσει κανά δυο χρονάκια. Άντε άλλα 2,5 χρονάκια ακόμα...
 14. Η "Anubis" στο facebook αναφέρει ότι ετοιμάζει νέο graphic novel από το σύμπαν του Neil Gaiman. Για να δούμε τι θα δούμε...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.