Μετάβαση στο περιεχόμενο

hudson

New Members
 • Περιεχόμενο

  25
 • Εγγραφή

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Πόντοι

  426 [ Donate ]

Συνολική φήμη στο GC

162 Ενεργός

Σχετικά με το μέλος hudson

 • Τάξη
  Μόλις μπήκα
 • Γενέθλια 28/11/1980

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

 1. Μετά το << Έγκλημα στο Οριέντ Εξπρές>> οι εκδόσεις Διόπτρα, στις 23/01/2019, θα κυκλοφορήσουν άλλο ένα graphic novel της Agatha Christie το <<Μις Μαρπλ - ένα πτώμα στη βιβλιοθήκη>>.
 2. Ναι και εγώ τα βρήκα στην Κάνιγγος.
 3. Σήμερα το πρωί που ήμουνα στο κέντρο είδα ότι υπάρχουν και οι δύο τόμοι: ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ Άρα υποθέτω ότι κυκλοφόρησαν μαζί.
 4. hudson

  Νέες κυκλοφορίες από την Anubis (2018)

  Όχι, μόνο αυτά που είδη κυκλοφορούν.
 5. hudson

  Νέες κυκλοφορίες από την Anubis (2018)

  Μόλις κυκλοφόρησε το THE AMAZING SPIDERMAN Σκοτεινοί Αντίπαλοι.Επόμενο τεύχος 13/12/2018.
 6. Σύμφωνα με την τηλεοπτική διαφήμιση οι τρεις ιστορίες αυτού του τόμου είναι:Το Κοραλλένιο Καγκουρώ , Μεγαλοφυ'ί'α για μια μέρα ή Παραγνωρισμένη Μεγαλοφυ'ί'α και το IL FINALE GIALLO μετάφραση Το κλεμμένο Φινάλε.Και οι τρεις είναι από τον ένατο ιταλικό.Ας ελπίσουμε και οι υπόλοιπες να είναι από τον ίδιο τόμο και να μην έχουμε το ανακάτεμα που είχαμε στους τρεις προηγούμενους.Εξάλλου περιμένουμε άλλον ένα τόμο με ιστορίες του ένατου ,Τα όργανα του παρανόμου ή αλλιώς Ο Δραπέτης του Αλκατράζ (αν είναι η ίδια ιστορία),όπου με αυτόν θα ολοκληρωθεί άλλος ένας ιταλικός.Για να δούμε....
 7. hudson

  Νέες κυκλοφορίες από την Anubis (2018)

  Πάντως πριν κανά δίμηνο είχα δει μια καταχώρηση στην εθν. βιβλιοθήκη από την Anubis πάλι που έγραφε <<Spider-man homecoming>> με ελληνικό τίτλο,αν θυμάμαι καλά, κάτι σαν <<Spider-man επιστροφή στον τόπο του>> με ημ/νία παραχώρησης 2017.Τώρα που ξανά κοίταξα δεν μπόρεσα να το βρώ.Ίσως το αντικατέστησαν με το παραπάνω (αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο).
 8. hudson

  Νέες κυκλοφορίες από την Anubis (2018)

  Υπάρχει και αυτό απο Anubis Τίτλος : Spider-Man: Οικογενειακή Υπόθεση Παράλ. Τίτλος/Τίτλος Πρωτοτ. : Spider-Man: Family Business Τύπος Μέσου: έντυπο / ΒΙΒΛΙΟ Συντελεστές: Χρήστος Τσέλιος, Μεταφραστής ; Mark Waid, Σεναριογράφος ; James Robinson, Σεναριογράφος ; Gabriele Dell'Otto, Εικονογράφος ; Werther Dell'Edera, Εικονογράφος Εκδότης: Κορωπί [GR] : Εκδόσεις Anubis / Compupress S.A. Έτος Έκδοσης: 2018 Σελιδοποίηση: 104 Μέγεθος: 17x26 ISBN: 978-960-497-999-8 Γλώσσες : Ελληνική (gre) Γλώσσα πρωτοτύπου : Αγγλική (eng) Ημ/νία Παραχώρησης : 19/05/2017 Βέβαια έχει περάσει ένας χρόνος από την ημερομηνία παραχώρησης (19/05/2017 λέει, εκτός αν είναι τυπογραφικό λάθος) , αλλά έτος έκδοσης γράφει 2018. Οπότε λογικά κάποια στιγμή μέσα στο χρόνο θα το εκδόσουν.
 9. hudson

  Νέες κυκλοφορίες από την Anubis (2018)

  Έχουν καταχωρηθεί και αυτά στην Εθν. Βιβλιοθήκη Τίτλος : Action comics: 80 χρόνια δράσης Παράλ. Τίτλος/Τίτλος Πρωτοτ. : Action comics # 1000 Τύπος Μέσου: έντυπο / ΒΙΒΛΙΟ Συντελεστές: Χρήστος Τσέλιος, Μεταφραστής ; Χρήστος Τσέλιος, Επιμελητής ; Δώρα Παναγιώτης Γιακουμή, Διορθωτής Εκδότης: Κορωπί [GR] : Εκδόσεις Anubis / Compupress S.A. Έτος Έκδοσης: 2018 Σελιδοποίηση: 48 Μέγεθος: 15,7 Χ 24 ISBN: 978-960-623-067-7 Τιμή: 3,90 Γλώσσες : Ελληνική (gre) Γλώσσα πρωτοτύπου : Αγγλική (eng) Ημ/νία Παραχώρησης : 10/05/2018 Τίτλος : Action comics: 80 χρόνια δράσης Παράλ. Τίτλος/Τίτλος Πρωτοτ. : Action comics # 1000 Τύπος Μέσου: έντυπο / ΒΙΒΛΙΟ Συντελεστές: Χρήστος Τσέλιος, Μεταφραστής ; Χρήστος Τσέλιος, Επιμελητής ; Δώρα Παναγιώτης Γιακουμή, Διορθωτής Εκδότης: Κορωπί [GR] : Εκδόσεις Anubis / Compupress S.A. Έτος Έκδοσης: 2018 Σελιδοποίηση: 48 Μέγεθος: 15,7 Χ 24 ISBN: 978-960-623-068-4 Τιμή: 3,90 Γλώσσες : Ελληνική (gre) Γλώσσα πρωτοτύπου : Αγγλική (eng) Ημ/νία Παραχώρησης : 10/05/2018
 10. hudson

  Ο ΒΙΟΣ & Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ

  Εμφανίστικε στο site του τερζόπουλου ο εξαντλημένος εδώ και καιρό <<Ο Βίος και η Πολιτεία του Σκρουτζ Μακ Ντακ>>. Τιμή από 90 στα 49 ευρώ (46% έκπτωση λέει). Έκανε ποτέ 90 ευρώ αυτός ο τόμος;
 11. Πάντως και πέρσι οι ελληνικοί τόμοι ήταν μπερδεμένοι.Δηλαδή ο 1ος ελληνικός έχει ιστορίες από τον 2ο ιταλικό ο 2ος ελληνικός έχει ιστορίες από τον 3ο ιταλικό ο 3ος ελληνικός έχει ιστορίες από τον 2ο ιταλικό ο 4ος ελληνικός έχει ιστορίες από τον 1ο ιταλικό ο 5ος ελληνικός έχει ιστορίες από τον 4ο ιταλικό ο 6ος ελληνικός έχει ιστορίες από τον 3ο ιταλικό και ο 7ος ελληνικός έχει ιστορίες από τον 4ο ιταλικό. Αυτό σημαίvει ότι βγάλανε ολοκληρωμένους τους 2,3,4 ιταλικούς και μισό τον 1ο. Ας ελπίσουμε φέτος να βγάλουνε και τον υπόλοιπο 1ο ιταλικό τόμο.
 12. hudson

  Anubis Box

  Το Anubis Box επέστρεψε ανανεωμένο και με φρέσκο περιεχόμενο! Η σειρά ANUBIS BOX II αφορά θεματικά “Limited Edition Boxes” με πρωταγωνιστές superheroes από τους κόσμους της DC και της Marvel. Σε αντίθεση με το αρχικό AnubisBox, στη σειρά ΙΙ θα διατίθεται ένας περιορισμένος αριθμός Boxes (από 150 έως 300 ανάλογα με το αναμενόμενο ενδιαφέρον), ενώ η διάθεση των συνδρομητικών αυτών κουτιών δεν θα έχει ‘ ημερομηνία λήξης’ και τα κουτιά θα είναι διαθέσιμα μέχρις εξαντλήσεως του στοκ. Το πρώτο ANUBIS BOX II είναι αφιερωμένο στο φίλο μας Peter Parker γνωστό και σαν Spider-man… Στο AnubisBox II Spider-Man Box No 1 θα βρείτε ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ T-SHIRT Ο ένας και μοναδικός Spider-Man σε μια συλλεκτική μπλούζα, που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή κανενός fan. GRAPHIC NOVELS SPIDER-MAN: ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ J.M. Straczynski, Joe Quesada Το τελευταίο κεφάλαιο μιας επικής σειράς, που ξεκίνησε με το «The Road to Civil War» και αλλάζει για πάντα το μύθο του διάσημου ήρωα, φέρνοντας τον Σπάιντερ-Μαν στο κατώφλι μιας νέας εποχής. ULTIMATE SPIDER-MAN: ULTIMATUM: ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ Οι Βrian Michael Bendis και Stuart Immonen μάς μεταφέρουν στο κέντρο της Νέας Υόρκης για να παρακολουθήσουμε μια από τις πιο καθοριστικές περιπέτειες στα χρονικά του Ultimate Universe της Marvel! TOMOI AMAZING SPIDER-MAN 1-5 Ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια ενός από τους διασημότερους και πιο αγαπημένους υπερήρωες ξεκινάει εδώ! Δείτε τον Πίτερ Πάρκερ καθώς κάνει ένα νέο ξεκίνημα, που θα τον φέρει μπροστά σε έναν καινούργιο επικίνδυνο αντίπαλο με το όνομα Μένας! Στο κουτί αυτό θα βρείτε δύο Graphic Novels, τα 10 πρώτα συλλεκτικά comic της σειράς «Amazing Spider-man» δεμένα σε 5 τόμους, καθώς και ένα συλλεκτικό T-Shirt!
 13. hudson

  WATCHMEN

  Σήμερα το αγόρασα από τη πρωτοπορία και είχε το αυτοκόλλητο.Ξεκόλλησε πολύ εύκολα χωρίς να αφήσει σημάδι.Είναι όπως και το αυτοκολλητάκι με την τιμή στο οπισθόφυλλο.
 14. hudson

  Νέες κυκλοφορίες από την Anubis (2018)

  Εχω μια απορία, στον τιμοκατάλογο υπάρχουν κάποιοι τίτλοι που έχουν εξαντληθεί εδώ και χρόνια(the road to civil war,marvel knights κα),είναι όντως διαθέσιμοι πάλι ή είναι κάποιο λάθος;
 15. hudson

  ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΝΤΕΝ

  Ευτυχώς που στην Ελλάδα η έκδοση της σειράς δεν ξεκίνησε από τον πρώτο τόμο γιατί πιστεύω ότι θα ήταν πολλοί αυτοί που θα απογοητεύονταν και δεν θα τη συνέχιζαν πιστευοντας ότι είναι γενικά μια πατάτα.
×

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Οροι χρήσης μας.