Jump to content

hudson

Members
 • Content Count

  189
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,216 Good

About hudson

 • Rank
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Birthday 11/28/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Μια που αναφέρθηκε πιο πάνω. Είναι δυνατόν να βρεθεί κάποιος που θα δώσει 350 ευρώ για τον Βίο του Σκρουτζ και 500 ευρώ για τα Χαμένα Επεισόδια; Και όμως υπάρχει αγγελία με αυτές τις τιμές
 2. Έτσι κάπως όλοι ξεκινήσαμε! Και μετά κολλήσαμε! Καλή ανάγνωση και καλή διασκέδαση!
 3. hudson

  ΩΡΙΩΝ

  Η περιήγηση μου με στις εκδόσεις της Μαμούθ συνεχίζεται, σειρά είχε ο Ωρίων και οι περιπέτειες του. Ένας Αθηναίος που είναι "όπου φυσάει ο άνεμος",μια με τους Αθηναίους,μια με τους Σπαρτιάτες,μια με τους Αιγύπτιους, στο τέλος με τους Πέρσες. Άσε που δεν μπορεί να σταυρώσει γυναίκα. Τέλος πάντων. Ωραίο σκίτσο, μπορείς να κάθεσαι να το χαζεύεις. Όσο για το σενάριο, καλά ξεκίνησε,στο δεύτερο λίγο μας τα χάλασε με το υπερφυσικό (αν και στον τρίτο τόμο δίνεται μια εξήγηση πάνω σε αυτό, που έχει σχέσει με την Ελληνική μυθολογία),στον τρίτο πάει πάλι κάτι να γίνει. Σε γενικές γραμμές το ψιλό ευχαριστήθηκα. Γενικά μου αρέσει να διαβάζω δουλειές ξένων που ασχολούνται με την Ελλάδα, την Ελληνική ιστορία και πως τα βλέπουν και τα καταγράφουν τα πράγματα από την δική τους μεριά.
 4. Είμαι ανάμεσα σε τρία Thor ,Iron Man και Fantastic Four. Λέω στην τύχη τη συνέχεια της "Ασύλληπτης Παγίδας".
 5. Σαν να σου λέει "Από πληροφορίες που έχουμε δλδ το διαβάσαμε στο Greekcomics" ή "Από μια ματιά που ρίξαμε στο περίπτερο της γειτονιάς, κυκλοφορεί αυτός ο τόμος"
 6. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Αύξηση τιμής Batman Καταραμένος (η φωτό από το site του Public)
 7. Επανήλθε στην αρχική του τιμή The Avengers Η Τελευταλια Στρατιά (η φωτό από το site του Public)
 8. Ειδικά μετά την προσφορά της εφημερίδας τις μέρες της καραντίνας - κυκλοφορία παλαιότερων τευχών - ίσως πολλοί να νομίσουν ότι είναι μια από τα ίδια.
 9. Θρυλικές περιπέτειες Conan τιμή καταλόγου 21,90 (η φωτογραφία από το facebook της Anubis)
 10. Τότε συμφέρει καλύτερα να αγοραστεί από εδώ
 11. Έχετε προσέξει πάντως ο,τι θεωρίες ή προβλέψεις κάνουμε εδώ, λίγο αργότερα πέφτουν στο κενό; Στην αρχή λέγαμε για το μοτίβο solo, solo, team.Μετά λέγαμε για τις επανεκδόσεις ότι μακάρι να μην δούμε πολλές, μέσα στην 25άδα έχουμε ήδη 5. Ύστερα ότι δεν πρόκειται να μπουν ιστορίες πριν το 2000, και εκεί έξω πέσαμε. Και τέλος η θεωρία για τις 10άδες του Spider-Man, ξανά. Είναι σαν να μας διαβάζει κάποιος από τη Hachette και να λέει "Ώστε αυτά θέλετε;Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Εμείς θα τα κάνουμε όλα ανάποδα έτσι για να σας τη σπάσουμε"
 12. Πέρασα από τα βιβλιοπωλεία τα συγκεκριμένα και τα είδα, μέσα έγραφαν "greek edition 2020". Λίγο περίεργο θα ήταν ξαφνικά να έχουν τις παλαιότερες εκδόσεις διαθέσιμες αφού ήταν εξαντλημένες. Μάλλον δεν αλλάξανε στο site τους τα στοιχεία έκδοσης.
 13. Επιτέλους και μια χρονιά που δεν θα μας αφήσουν με εκκρεμότητες.
 14. Νομίζω έχει ξαναγίνει και πέρσι κάτι τέτοιο. Βέβαια εγώ θα προτιμούσα να ήταν τόμος παραπάνω αλλά...θα δείξει.
 15. Ναι, από το κατάστημα της Καθημερινής στο κέντρο της Αθήνας. Συγνώμη άλλο κατάλαβα. Τα κουτάκια τα αγόρασα ξεχωριστά αφού μάζεψα τους τόμους από την εφημερίδα. Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 7 ευρώ το ένα.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.