Μετάβαση στο περιεχόμενο

hudson

Members
  • Περιεχόμενο

    2154
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    57

hudson τελευταία νίκη Φεβρουαρίου 21

hudson είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

9 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος hudson

  • Γενέθλια 11/28/1980

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Αθήνα
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

hudson's Achievements

Μόνιμος θαμώνας

Μόνιμος θαμώνας (5/9)

21.3k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Λοιπόν, εγώ έψαχνα κάποια στιγμή στο ίντερνετ για καταστήματα με κόμικς και μέσα σε όλα τα άλλα έπεσα και το site της Λεφίκ. Βρήκα αυτά που ήθελα (DC θυμάμαι ήταν ) έκανα την παραγγελία και ένα απόγευμα πέρασα από εκεί να τα πάρω. Τότε ήταν στο μοναστηράκι η λέσχη. Ανέβηκα τα σκαλιά και βρέθηκα σε έναν όμορφο και ζεστό χώρο γεμάτο κόμικς. Ήταν δύο άτομα καθισμένα σε ένα γραφείο, ο ένας ήταν ο πρόεδρος. Τους είπα για την παραγγελία, μου δώσανε τα κόμικς και μου είπαν να καθίσω με την ησυχία μου να τα τσεκάρω αν είναι εντάξει. Μου πρόσφεραν φυσικά και καφεδάκι αλλά εγώ ο ακατάδεκτος αρνήθηκα . Φεύγοντας με ενημέρωσαν και για το φόρουμ και μου δώσανε και μια κάρτα με την διεύθυνση του greekcomics.gr. Μετά από λίγο καιρό έγινα μέλος...
  2. Είδε τη φωτογραφία που ανάρτησε ο @ karolos79 πιο πάνω . Δεν τον νοιάζει δεν τον νοιάζει, αλλά όλα τα προσέχει, όλα τα παρατηρεί.
  3. Ένα κόμικ από την εκδοτική που έρχεται μάλλον τον Απρίλιο Ο Πόλεμος του Λούκας Πρόκειται για αυτό https://www.goodreads.com/book/show/181714433-les-guerres-de-lucas
  4. hudson

    ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ

    Είναι η Α' έκδοση με ματ/λείο λεπτό εξώφυλλο και εσωτερικές σελίδες τύπου ματ.
  5. Εκτός θέματος αλλά κουβεντουλα κάνουμε . Προσωπικά πιστεύω ότι πλέον τα Disney στην Ελλάδα δεν έχουν τις μεγάλες πωλήσεις που είχαν πριν και η Καθημερινή δεν έχει κάποιο σεβαστό κέρδος από αυτά. Με τις τιμές που έχει και το κόστος παραγωγής δεν νομίζω αυτά τα δύο να βοηθούν στο να βγάζει μεγάλο κέρδος. Απλά επειδή είναι εφημερίδα και έχει δικό της τυπογραφείο, λογικά θα αγοράζει και το χαρτί σε καλύτερες τιμές λόγω ποσότητας, της δίνει το δικαίωμα να κρατάει σε χαμηλή τιμή τα έντυπα της. Παράδειγμα πως γίνεται σε μια κυριακάτικη εφημερίδα των 4 ευρώ να έχει ένα κάρο ένθετα και να έχει κέρδος. Άρα το ένα τεύχος Μίκυ Μαους της κόστιζε ελάχιστα για αυτό και το έχει ακόμα 1,90. Αν τώρα πάρει τα δικαιώματα κάποια άλλη εκδοτική, που δεν είναι εφημερίδα, αμέσως αμέσως θα ανεβάσει τις τιμές, θα μείωσε τα έντυπα (από 4 μπορεί να τα πάει 2 ξέρω εγώ) και μπορεί και τη συχνότητα κυκλοφορίας. Όποτε οι Disneyακιδες να εύχεστε να συνεχίσει η Καθημερινή για καιρό να βγάζει Disney.
  6. Χτες το πρωί έστειλα mail στη Μαμούθ για καινούριο Μπλέικ και Μόρτιμερ και μου απάντησαν μέσα σε μισή ώρα (δεν ξέρω αν ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος ), αυτό που μου είπαν ότι φέτος θα κυκλοφορήσουν καινούρια ιστορία αλλά δεν μπορούν ακόμα να ανακοινώσουν ποια. Το ίδιο ακριβώς βέβαια μου είχαν πει και πέρσι, το Γενάρη του 2023.
  7. Αυτό μου κάνει λίγο κουλό. Τα "συνεχίζεται" που είναι εκτός μπαλονακίων γιατί τα μεταφράζουν τότε;; Επίσης στον 1ο τόμο έχουν μεταφράσει πχ το εξώφυλλο της εφημερίδας που επικηρύσσει τον Spider-Man και ένα ειδοποιητήριο. Δεν είναι όλα αυτά μέσα στα μπαλονάκια. Τέλος πάντων...θα τους τα συγχωρήσω αν πραγματοποιήσου το παρακάτω Αυτό μακάρι να βγει αληθινό.
  8. Ένα γαλλικό κόμικ αυτή τη φορά από την εκδοτική Αλέξανδρος ο Μέγας Λογικά πρόκειται για αυτό https://www.goodreads.com/book/show/40866451-alexandre-le-grand
  9. hudson

    FANTASTIC!

    Δεν πειράζει όλα μες στη ζωή είναι Νυχτερίδες και Αράχνες που λέει και το άσμα. Πάντως πέρα από την πλάκα κάνατε πολύ καλή δουλειά, κρίμα που δεν θα βγάλετε άλλο τεύχος. Έχουν πολύ ωραία θεματολογία. Τα 4 πρώτα τα πήρα και σε φυσική μορφή και σκοπεύω να παραγγείλω και τα υπόλοιπα. Ελπίζω στο μέλλον να βγάλετε κάτι άλλο εξίσου καλό.
  10. hudson

    FANTASTIC!

    Σήμερα κυκλοφόρησε το 7ο και τελευταίο (σύμφωνα με το editorial) ψηφιακό τεύχος Fantastic Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ https://issuu.com/digital_content/docs/fantastic_07 Με μια γρήγορη ματιά εντόπισα ένα ασυγχώρητο λάθος (μάλιστα δύο φορές) Είναι σε ένα άρθρο για τον τίτλο του μήνα το Batman & The Justice League (Manga) Μπορείτε να το βρείτε;;; Όλοι μαζί να λιθοβολήσουμε τον αρθρογράφο και τον επιμελητή. Είναι ιεροσυλία να μπερδεύουν την DC με την Marvel
  11. Σήμερα κυκλοφόρησε και ο 2ος τόμος στα περίπτερα, τουλάχιστον στα κεντρικά σημεία τύπου. Από αύριο και στα υπόλοιπα. Πάντως το μόνο αρνητικό της σειράς μέχρι τώρα, για εμένα, είναι που δεν μεταφράζουν τους τίτλους του κάθε κεφαλαίου, έστω και με αστερίσκο στο κάτω μέρος της σελίδας. Άσε που στον 2ο τόμο ούτε τα άρθρα από τις εφημερίδες μετέφρασαν . Θα δείτε που μέχρι το τέλος της συλλογής θα υπάρχουν και ολόκληρα μπαλονάκια στα ξένα. Αναρωτιέμαι η μετάφραση γίνεται από τα ισπανικά στα ελληνικά ή από τα αγγλικά;; Αν παίρνουμε την ισπανική συλλογή, τότε μάλλον ούτε αυτοί έχουν μεταφράσει τους τίτλους και ότι άλλο είναι στα αγγλικά. Εκτός αν η Luppa μας δίνει τα πρωτότυπα αγγλικά τεύχη.
  12. Από τη μια στέκει σαν δικαιολογία γιατί η διεύθυνση και τα στοιχεία επικοινωνίας που βρίσκονται στο οπισθόφυλλο κάτω κάτω είναι τα παλιά, Σόλωνος κτλ, από την άλλη όμως η τιμή είναι η καινούρια 5,80, άρα ξέρανε από τότε ο η τιμή θα ανέβει τόσο. Ένα άλλο κουλό που μου έτυχε σε μια αγορά της τελευταίας επανέκδοσης του Τεντέν. Στο οπισθόφυλλο η τιμή λέει 6,80, με την έκπτωση που το είχε το βιβλιοπωλείο πήγαινε στα 5,10, μου το χρέωσαν όμως 7,35. Επειδή είχα πάρει και άλλα κόμικς, στην αρχή δεν το κατάλαβα, αργότερα όταν είδα την απόδειξη παραξενεύτηκα και όταν πήγα να τους το πω μου είπαν ότι η κοπέλα καταλάθος σκάναρε το barcode του οπισθόφυλλου, ενώ έπρεπε να σκανάρει το αυτοκόλλητο του βιβλιοπωλείου, γιατί η Μαμούθ στις επανεκδόσεις βάζει το barcode που είχε στα σκληρόδετα του Τεντέν.
  13. Που είσαι ρε Θοδωρή, καιρό έχουμε να σε δούμε διαβάσουμε. Ελπίζω ότι και να κάνεις να το απολαμβάνεις και όποτε μπορείς πέρνα και από εδώ να λες και ένα γεια. Α! να σου πω, όταν βρεις λίγο χρόνο πάρε και κανά τηλέφωνο τη Μαμούθ να μάθουμε κανά νέο...
  14. Όταν καταχωρεί η Anubis ISBN για κάποιον τίτλο συνήθως μέσα στο επόμενο, το πολύ δίμηνο, τον κυκλοφορεί. Οπότε σε κανά μήνα πιστεύω να τα δούμε.
  15. Φοβερές ιστορίες. Πάντως τα έχει βγάλει και τα δύο. Το πρώτο σε τευχάκια στο μηνιαίο Superman (2007-2010) και το δεύτερο στο graphic novel Alan Moore Ιστορίες από το Σύμπαν της DC Comics (2012)
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.