Jump to content

hudson

Members
 • Posts

  1,246
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

hudson last won the day on October 4

hudson had the most liked content!

8 Followers

About hudson

 • Birthday 11/28/1980

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Αθήνα
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hudson's Achievements

Μόνιμος θαμώνας

Μόνιμος θαμώνας (5/9)

11.9k

Reputation

 1. Ίσως να μην είναι ακόμα έτοιμος ο 37, σε δύο εβδομάδες που θα κυκλοφορήσει κανονικά στα περίπτερα να τον έχουν. Λογικά στους συνδρομητές θέλω να πιστεύω ότι θα μας έρθει με επόμενη παράδοση.
 2. Κατά περίεργο λόγο σήμερα μου ήρθε sms από την ACS για αποστολή του δέματος. Αύριο θα το παραλάβω. Λογικά θα είναι οι τόμοι #59 και #60, μάλλον μαζί και ο τόμος #37 Captain America. Για να δούμε...
 3. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ GRAPHIC NOVEL! ΔΩΡΟ: Compendium Κωδικών για Fortnite Cosmetics: Οι 5 προηγούμενοι κωδικοί + 1 ολοκαίνουριος! https://anubis.gr/product/fortnite-x-marvel-zero-war/
 4. Ανέβηκε στο site της εκδοτικής και η επανέκδοση του WarCraft Sunwell Trilogy https://anubis.gr/product-category/manga/fantasy-manga/
 5. Ας βάλουμε και την καταχώρηση του 2ου Οι Περιπέτειες των Ζο, Ζετ και Ζοκό με τίτλο Η Μυστηριώδης Ακτίνα Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιανουάριο του 2023 σύμφωνα με το εισαγωγικό κείμενο του Μπλεκ #26, που ανάρτησε πιο πάνω ο φίλος @ Rombax .
 6. Πως μεταφράζω την παραπάνω απάντηση της Radnet (και με βάσει την παρ' ολίγο διακοπή της στην Ιταλία) "Προσπαθούμε για την επέκταση πέρα των 90 τόμων, αλλά -όχι επειδή δεν πάει καλά σε πωλήσεις στη χώρα μας, αντιθέτως- επειδή όμως η disney , η Marvel ήθελα να πω, μας ζητάει υπέρογκα ποσά για τα δικαιώματα (βλέπεις πουλάει και ότι έχει ζήτηση ανεβαίνει και η τιμή), αδυνατούμε να ανταπεξέλθουμε και για αυτό στρεφόμαστε στο αντίπαλο δέος, που είναι η DC και εφόσον είναι στα αζήτητα, έχουν πολύ χαμηλότερα δικαιώματα." Το ίδιο πιστεύω ότι έγινε και στην Ιταλία, αλλά επειδή εκεί έχουν πολύ μεγαλύτερο αναγνωστικό κοινό, θα συνεχίσουν. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσουν και εδώ, μπορεί στο τέλος να βρεθεί κάποιος τρόπος. Ελπίζω και η συλλογή της Marvel να επεκταθεί πέραν των 90 τόμων (γιατί και εγώ την αγοράζω και μ΄αρέσει), αλλά και να βγει και η συλλογή της DC.
 7. Άρα γιατί μια επερχόμενη σειρά της DC να επηρεάσει τις πωλήσεις της Marvel;; Άλλο κοινό η συλλογή της DC, άλλο της Marvel. Εγώ αυτό το φόβο δεν καταλαβαίνω μερικών που δεν θέλουν την κυκλοφορία μιας DC συλλογής. Δλδ Marvel ας βγουν και δέκα, DC όμως καμία.
 8. Από μια ματιά που έριξα στη συλλογή της DC είδα ότι από τους 90 τόμους που έχουν βγει ως τώρα στην Ιταλία, πάνω από 25 τους έχουμε δει στα ελληνικά. Ακόμα, παρατήρησα ότι έχει πολύ New 52. Από Justice League έχει βγάλει σχεδόν όλα τα τεύχη από αυτό το σύμπαν, το ίδιο νομίζω και για τον Batman. Αν τελικά τη δούμε στην Ελλάδα τη συλλογή, θα δούμε επιτέλους και το Crisis on Infinite Earths και το 2ο μέρος του All Star Superman που η "Anubis" μας το έδωσε μισό, αλλά και πολλές άλλες ωραίες ιστορίες από το σύμπαν της DC. Πάντως αφού από ότι φαίνεται άντεξαν και δεν έκανε κακό η μία συλλογή Marvel στην άλλη (βλ. Radnet/Hachette), δεν βλέπω το λόγο να κάνει η DC στη Marvel. Όποιος είναι Marvel θα συνεχίσει να παίρνει Marvel, δεν θα στραφεί τώρα ξαφνικά στη DC. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να μην πάει καλά η συλλογή της DC (που το απεύχομαι) γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει μεγάλο κοινό στη χώρα μας. Καλό είναι να υπάρχει μια ισορροπία στις εκδόσεις μας στην Ελλάδα και από τη μία εταιρία και από την άλλη.
 9. Για εμένα που είμαι και dcάκιας, είναι ευχάριστο το γεγονός ότι σκέφτονται να κυκλοφορήσουν και συλλογή της DC. Πιστεύω πάντως ότι δεν πρέπει να είναι ή μία ή άλλη. Κάλλιστα θα μπορούσαν να συνυπάρχουν και οι δύο συλλογές. Άλλο το κοινό της μίας και άλλο της άλλης. Φυσικά στη χώρα μας το ποσοστό είναι κάπου στο 70-30 υπέρ της Marvel, ίσως και παραπάνω, αλλά υπάρχει και κόσμος που θέλει DC. Πάντως και εγώ που τους είχα ρωτήσει πριν από καιρό αν θα έβγαζαν συλλογή της DC , μου απάντησαν ότι "Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, ωστόσο το ερευνούμε". Άντε με το καλό
 10. Black Friday και από την "Anubis" ενδεικτικά https://anubis.gr/product-category/prosfores/black-friday/
 11. Θα ήθελα να μάθω πάντως αν ο "Μικρός Ήρως" για παράδειγμα (γιατί πιστεύω ότι είναι εκδοτική που θα της ταίριαζε να το εκδώσει) θα ήθελε ή το σκέφτηκε κάποια στιγμή στο παρελθόν να βγάλει αυτή τη σειρά. Ίσως θα μπορούσε να μας διαφωτίσει ο φίλος @ PhantomDuck που έχει και επαγγελματική σχέση με τον Λεωκράτη. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι εφικτό και μπορεί να μοιραστεί μαζί μας φυσικά μια τέτοια πληροφορία.
 12. Εγώ μετά από το ψιλό κράξιμο που τους έριξα χθες, σήμερα πρωί πρωί μου τα φέρανε. Πάντως και με την προηγούμενη παραλαβή που υπήρχε θέμα, μου είχαν πει από την turnaroud ότι λόγω covid δεν είχαν πολλούς οδηγούς και για να μην αργήσει η παράδοση μου, δώσανε στη acs το δέμα να μου το φέρει, άσχετα αν και πάλι άργησε. Ίσως ακόμα να έχουν θέμα με τους οδηγούς (αν αυτό δεν ήταν δικαιολογία). Και κάτι ακόμα ποτέ δεν μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα ή mail είτε από την radnet είτε από την courier ότι πρόκειται να έρθει το δέμα. Από ότι έχω διαβάσει σε κάποιους εδώ, έρχεται πάντα κάποια ειδοποίηση ότι έχει γίνει η αποστολή.
 13. Από το 1991 ως το 1998 η "Μαμούθ" έβγαζε κάθε χρόνο από 1 ή και 2 τεύχη Μπλέικ και Μόρτιμερ 1991 Η Κίτρινη Σφραγίδα (1956 στο εξωτερικό) 1992 Το Μυστήριο της Μεγάλης Πυραμίδας Α' και Β' (1954 και 1955 στο εξωτερικό) 1993 Το Αίνιγμα της Ατλαντίδας (1957 στο εξωτερικό) 1994 S.O.S Μετεωρίτες και Η Διαβολική Παγίδα (1959 και 1962 στο εξωτερικό) 1995 Υπόθεση Περιδέραιο (1967 στο εξωτερικό) 1997 Οι 3 Φόρμουλες του Καθηγητή Σάτο Α' και Β' (1977 και 1990 στο εξωτερικό)** 1998 Υπόθεση Φράνσις και Μπλέικ (1996 στο εξωτερικό) Από το 2000 μέχρι το 2010 τα έβγαζε κανά χρόνο μετά την έκδοσή τους στο εξωτερικό Οκτώβριος 2000 Συνωμοσία Βορονοφ (2000 στο εξωτερικό) Ιούλιος 2002 Αλλόκοτη Επαφή (2001 στο εξωτερικό) Δεκέμβριος 2004 Οι Σαρκοφάγοι της 6ης Ηπείρου Α' (2003 στο εξωτερικό) Ιούλιος 2005 Οι Σαρκοφάγοι της 6ης Ηπείρου Β' (2004 στο εξωτερικό) Σεπτέμβριος 2010 Το Τέμενος της Γκουντουάνας (2008 στο εξωτερικό) Και φτάσαμε δέκα και βάλε χρόνια μετά να δούμε νέα ιστορία Μάιος 2021 Η Κατάρα των Τριάκοντα Αργυρίων Α' (2009 στο εξωτερικό) Νοέμβριος 2022 Η Κατάρα των Τριάκοντα Αργυρίων Β' (2010 στο εξωτερικό) ** Ο δεύτερος τόμος από το Οι 3 Φόρμουλες του Καθηγητή Σάτο ολοκληρώθηκε μετά από 13 χρόνια, λόγω του θανάτου του E. P. Jacobs.
 14. Είναι σωστό Γενικά φαίνεται ότι κάνανε καλή δουλειά και σε αυτό το άλμπουμ.
 15. Και εγώ ακόμα δεν παρέλαβα... Λέγονται ταχυμεταφορές για κάποιο λόγο, είναι στην πόρτα σου την επόμενη μέρα, άντε την μεθεπόμενη. Διαφορετικά ας τα στέλνανε με το ταχυδρομείο. Έχει παραγίνει το κακό με αυτές τις εταιρίες πλέον, πληρώνεις τόσα λεφτά και αυτοί συμπεριφέρονται σαν ταχυδρομείο, σου αφήνουν μια ειδοποίηση και σου λένε πέρνα να το πάρεις από το κατάστημα.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.