Jump to content

hudson

Members
 • Posts

  597
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by hudson

 1. Η ερώτηση προς την "Anubis" για το αν θα βγουν και τα 12 τεύχη ήταν μήπως, κατ εξαίρεση για την Ελλάδα, συμπεριληφθούν στους 2 τόμους που θα εκδοθούν τώρα, όχι για το αν θα βγει και ένας τρίτος τόμος με τα 4 τελευταία τεύχη. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν πίστεψα ότι θα βγει και τρίτος τόμος. Αν είναι πάντως να μην έχουμε πολλές επανεκδόσεις στην επόμενη 60άδα, ας είναι αυτός ο τόμος μια επανέκδοση, για να κλείσει τουλάχιστον η ιστορία.
 2. Απάντηση πριν από λίγες μέρες από τον Τσέλιο σε σχετική ερώτηση (δλδ αν βγουν και τα 12 τεύχη στη συλλογή) "Αναφορικά με τα graphic novels "Marvel Knights", δε γνωρίζουμε αν θα συμπεριληφθεί ο τρίτος τόμος στη συγκεκριμενή συλλογή."
 3. Το καλό πάντως ήταν ότι τους τελευταίους σχεδόν 6 μήνες δεν είχαμε καμία επανέκδοση (και καμία γκρίνια) Το κακό είναι ότι στους τελευταίους 6 τόμους θα έχουμε 4 επανεκδόσεις (αν βγει τελικά και το Eternals) εκ των οποίων οι 2 κυκλοφορούν ακόμα και οι 2 είναι εξαντλημένοι.
 4. «Μόμπι Ντικ» με την ΕΦΣΥΝ! 22/09 2021 Το βιβλίο ανήκει στη λεγόμενη Αμερικανική Αναγέννηση και έχει ταξινομηθεί από τον όψιμο ρομαντισμό μέχρι τον πρώιμο συμβολισμό. Όταν δημοσιεύθηκε έλαβε ανάμεικτες κριτικές και ήταν εμπορική αποτυχία. Όταν πέθανε ο συγγραφές του το 1891 δεν τυπωνόταν. Η φήμη του ως σπουδαίο αμερικανικό μυθιστόρημα άρχισε να εξαπλώνεται στις αρχές του 20ού αιώνα, με την εκατονταετηρίδα της γέννησης του Χέρμαν Μέλβιλ. Ο Ουίλιαμ Φώκνερ είπε ότι ευχόταν να το είχε γράψει ο ίδιος και ο Ντ. Χ. Λώρενς το αποκάλεσε «ένα από τα πιο περίεργα και υπέροχα βιβλία στον κόσμο» και «το σπουδαιότερο βιβλίο που έχει γραφτεί για τη θάλασσα». Η εναρκτήρια πρόταση «Λέγε με Ισμαήλ» είναι ανάμεσα στις πιο διάσημες της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Το κλασσικό αυτό έργο κυκλοφορεί τώρα σε κόμικς! "Λέγε με Ισμαήλ. Πριν από μερικά χρόνια -δεν έχει σημασία πόσο ακριβώς- έχοντας λίγα ή καθόλου χρήματα στο πουγκί μου και τίποτα ιδιαίτερο που να με ενδιαφέρει στη στεριά, σκέφτηκα να ταξιδέψω λίγο στη θάλασσα και να δω το υδάτινο μέρος του κόσμου. Είναι ένας τρόπος που έχω να διώχνω το σπλήνιασμα και να ρυθμίζω το κυκλοφοριακό. Όταν πιάνω τον εαυτό μου να στραβώνει το στόμα όταν μες στην ψυχή μου είναι Νοέμβρης υγρός, που ψιλοβρέχει όταν πιάνω τον εαυτό μου να σταματάει άθελα μπρος σε φερετροπωλεία και να γίνεται ουραγός κάθε κηδείας που συναντώ και ειδικά όταν οι υποχονδρίες μου με κυβερνούν τόσο." Κυκλοφορεί σε τρία τεύχη με την Εφημερίδα Των Συντακτών. Το πρώτο μέρος κυκλοφορεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, το δεύτερο τεύχος κυκλοφορεί το Σάββατο 2 Οκτωβρίου ενώ το τρίτο μέρος το Σάββατο 9 Οκτωβρίου!
 5. Πρόταση προς την "Μικρός Ήρως" Γενναία έκπτωση στην Β' έκδοση σε όσους έχουν αγοράσει την Α' έκδοση . Πάντως πιστεύω ότι η Α' έκδοση βγήκε σε μικρό μέγεθος ίσως γιατί πίστευαν ότι δεν θα είχε τόση μεγάλη ανταπόκριση.
 6. Ο τρίτος τόμος αγοράστηκε σχετικά πιο αργά από ότι οι δύο προηγούμενοι και αυτό λόγω φόρτου εργασίας. Σήμερα κατάφερα να περάσω από την Έκθεση Βιβλίου στο Ζάππειο και στο περίπτερο της "Οξύ" έπεσε το μάτι μου στον τόμο αυτόν και ξεκίνησε ο διάλογος μας. ΤΟΜΟΣ: Πάρε με, πάρε με ΕΓΩ: Έχω σκοπό να σε πάρω από την ΛΕΦΙΚ ΤΟΜΟΣ: Πάρε με, πάρε με σήμερα ΕΓΩ: Μα θα σε πάρω από την ΛΕΦΙΚ σου λέω ΤΟΜΟΣ: Μια βδομάδα το λες και δεν το κάνεις ΕΓΩ: Μου τη λες τώρα; Αφού είχα πολύ δουλειά! ΤΟΜΟΣ: Θα συνεχίσεις να έχεις και δεν θα το κάνεις τελικά, είναι μια ευκαιρία σήμερα. Τελικά με έπεισε και τον αγόρασα (άλλο που δεν ήθελα, ήμουνα και εγώ... "τραβάτε με και ας κλαίω"). Δεν τον διάβασα και δεν ξέρω πότε θα το κάνω, γιατί θέλω να έχω χρόνο να το ευχαριστηθώ (γενικά έχω πολλές μέρες να διαβάσω κάποιο κόμικ). Από μια γρήγορη ματιά που έριξα, η ποιότητα της έκδοσης είναι σαν του 2ου τεύχους με γυαλιστερό χαρτί εσωτερικά. Ακόμα υπάρχει η επένδυση με το σχέδιο στην αρχή και στο τέλος, σε καφετί χρώμα αυτή τη φορά. Στη ράχη προστέθηκε το γράμμα "N" από το "LANFEUST" και από κάτω το "D" (να υποθέσω) από το "DE TROY", ακόμα η εικόνα στη ράχη είναι στιγμιότυπο από το εξώφυλλο του τόμου, κάτι που στον 2ο έχει από τον 1ο και όχι από τον δεύτερο, ίσως εκ παραδρομής; Και τέλος μου άρεσε που στην προ τελευταία σελίδα έχουν προστεθεί, μέσα σε μια όμορφη εικόνα, τα τρία πρώτα εξώφυλλα και κάθε φορά λογικά θα εμπλουτίζεται και με το νέο εξώφυλλο. Υπέροχη έκδοση. Ανυπομονώ να το διαβάσω.
 7. Απαντητικό mail από "hachette@argoscom.gr" 8 Ιουλίου 2021 "Καλησπέρα σας, Σχετικά με το αίτημά σας θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι κατόπιν ενημέρωσης της εκδοτικής, η συλλογή θα εμπλουτισθεί και θα επεκταθεί έως τα 120 τεύχη. Όσον αφορά τίτλους επόμενων τευχών και τη σειρά κυκλοφορίας αυτών, θα σας πληροφορήσουμε εφόσον έχουμε νεότερη ενημέρωση από την εκδοτική εταιρεία. Ευχαριστούμε για την επικοινωνία." Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει από τότε κάτι, αλλά λογικά η συλλογή της "Hachette" θα συνεχιστεί για άλλους 60 τόμους. Πληροφοριακά η ερώτησή μου ήταν πάντως σχετικά με το αν τελικά θα δούμε το "Eternals" στη συλλογή, αλλά σε αυτό απάντηση δεν πήρα.
 8. Φίλε @ christs Χρόνια Πολλά με υγεία και με πολλά κόμικ στην κατοχή σου.
 9. Ψάχνοντας τις εκδόσεις της "Οξύ" στα Public έπεσα πάνω σε αυτό https://www.public.gr/product/o-lanfest-toy-troy/prod13517695pp/
 10. Βασικά το SET το καταχωρούν όταν βγάζουν από 2 και πάνω μέρη και σε εκδόσεις βιβλιοπωλείου πλέον. Πχ και στο "Dune" έχουν καταχωρίσει 3 μέρη συν το SET και έχει βγει μόνο το πρώτο και το επόμενο θα βγει την Άνοιξη του 2022. Έτσι κάναν μάλλον και εδώ. Πλέον η "Anubis" καπαρώνει από νωρίς τα κόμικ πριν ακόμα βγουν καν στο εξωτερικό.
 11. hudson

  PUBLIC

  Τα συγκεκριμένα κόμικ έχουν έκπτωση σε είδη χαμηλότερες τιμές από τις κανονικές. Πχ το Venom Inc έχει κανονικά, σύμφωνα με το site της Οξύ, 19,99 και τα public το έχουν 13,99. Ο Πανίσχυρος Θωρ κανονικά έχει 20,99 (και με τις σελίδες να το πάρεις είναι κάπως λογικό) και τα Public το έχουν 14,69.
 12. hudson

  PUBLIC

  Για κάποιο περίεργο λόγο τα Public έχουν σε πολύ μεγάλη προσφορά κάποια κόμικ της "Οξύ", σε κάποια πάνω από 70%. Μερικά είναι τα "Avengers Prime" "Amazing Spider-Man Venom Inc" "Ο Πανίσχυρος Θωρ" "Dr Strange Ο Όρκος" "Shazam" Προλάβετε...
 13. Η "Οξύ" συνεχίζει με τα πακετάκια προσφοράς https://brainfood.gr/proion/paketo-prosforas-graphic-novels-2/ Πάντως το "Infinity War" το έχει βάλει σε δύο πακέτα προσφοράς. Σαν να θέλει να το ξεφορτωθεί .
 14. Να και οι καταχωρίσεις που ανέφερε η @ Evi Το BRZRKR το έχει καταχωρίσει σαν "μέρος 1" και σαν SET, μάλλον σκοπεύει να βγάλει και "μέρος 2" και... Το "All Star Batman 2" το περίμενα, άλλωστε κάτι είχε αναφέρει και ο @ Ilias σχετικά, νομίζω. Χαίρομαι. (ISBN:978-960-623-347-0). Μέρος 1. BRZRKR: αιώνιος μαχητής / Ορέστης Μανούσος Τίτλος : BRZRKR: αιώνιος μαχητής Παράλ. Τίτλος/Τίτλος Πρωτοτ. : Brzrkr Τύπος Μέσου: έντυπο / ΒΙΒΛΙΟ Συντελεστές: Ορέστης Μανούσος, Μεταφραστής ; Reeves Keanu, Συγγραφέας ; Ron Garney, Εικονογράφος Έκδοση: 1η Εκδότης: Κορωπί [GR] : Εκδόσεις Anubis / Compupress S.A. Έτος Έκδοσης: 2021 Σελιδοποίηση: 128 Μέγεθος: 17 χ 26 ISBN: 978-960-623-347-0 Γλώσσες : Ελληνική (gre) Γλώσσα πρωτοτύπου : Αγγλική (eng) Ημ/νία Παραχώρησης : 14/09/2021 (ISBN:978-960-623-346-3). SET. BRZRKR: αιώνιος μαχητής Τίτλος : BRZRKR: αιώνιος μαχητής Τύπος Μέσου: έντυπο / ΒΙΒΛΙΟ Εκδότης: Κορωπί [GR] : Εκδόσεις Anubis / Compupress S.A. Έτος Έκδοσης: 2021 ISBN: 978-960-623-346-3 Γλώσσες : Ελληνική (gre) Ημ/νία Παραχώρησης : 14/09/2021 (ISBN:978-960-623-343-2). All star Batman: στα πέρατα της Γης / Scott Snyder Τίτλος : All star Batman: στα πέρατα της Γης Παράλ. Τίτλος/Τίτλος Πρωτοτ. : All star Batman: ends of the Earth Τύπος Μέσου: έντυπο / ΒΙΒΛΙΟ Συντελεστές: Scott Snyder, Συγγραφέας ; Ηλίας Τσιάρας, Μεταφραστής ; Francesco Francavilla, Εικονογράφος Έκδοση: 1η Εκδότης: Κορωπί [GR] : Εκδόσεις Anubis / Compupress S.A. Έτος Έκδοσης: 2021 Σελιδοποίηση: 144 Μέγεθος: 17 χ 26 ISBN: 978-960-623-343-2 Γλώσσες : Ελληνική (gre) Γλώσσα πρωτοτύπου : Αγγλική (eng) Ημ/νία Παραχώρησης : 14/09/2021
 15. Έχω πετύχει διαφήμιση στην τηλεόραση, δεν ξέρω αν έχει ξεκινήσει από νωρίς η προβολή της, πριν από κανά δυο μέρες την είδα.
 16. Σε δύο εβδομάδες, όπως και το 3. Μετά από τον τρίτο θα γίνει εβδομαδιαίο.
 17. Έχουμε 4 διαφορετικές εκδόσεις. Ποια μετάφραση πιστεύετε ότι είναι πιο κοντά στην Αμερικάνικη; KABANAS HELLAS PANINI HACHETTE LUPPA
 18. Υπέροχη παρουσίαση @ nikolas12 όπως πάντα. Όμορφος τόμος. Δεν με χαλάει ούτε το εξώφυλλο που είναι μαλακό, αλλά ούτε και οι εσωτερικές σελίδες που δεν είναι γυαλιστερές. Ίσα ίσα νομίζω ότι του ταιριάζει απόλυτα για τις ιστορίες που έχει εκείνης της εποχής. Κάποια λαθάκια που εντόπισα είναι ότι το δεύτερο εξώφυλλο του "Amazing Spider-Man" το αναφέρει σαν 3ο και το τέταρτο σαν 5ο. Ακόμα, στα περιεχόμενα γράφει ότι η πρώτη ιστορία του "Amazing Spider-Man #1" κυκλοφόρησε τον Μάιο του 1963 και η δεύτερη του ίδιου τεύχους τον Μάρτιο του 1963. Λογικά και οι δύο έχουν μπει στο ίδιο τεύχος τον Μάρτιο του '63. Γενικά μου αρέσει πολύ. Άντε καλή μας αρχή....
 19. Λοιπόν ο τόμος κυκλοφορισε σήμερα, δεν τον έχω ανοίξει ακόμα γιατί είμαι στον δρόμο, αλλά αυτό πού έχω να πω είναι ότι είναι μεγαλύτερος σε μέγεθος από της Hachette.
 20. Λέτε να κυκλοφορήσει από την Πέμπτη στα κέντρα τύπου, όπως και η συλλογή της Hachette; Είμαι περίεργος να δω ποιος θα προλάβει κάνει την παρουσίαση.
 21. Στην αρχή επέλεξα το "Θα αγοράσω τους τόμους που με ενδιαφέρουν" γιατί δεν υπήρχε το "Θα την ολοκληρώσω χωρίς συνδρομή", όπου και το άλλαξα σε αυτό, ή τουλάχιστον θα προσπαθήσω να την ολοκληρώσω. Ναι μεν με τη συνδρομή γλιτώνεις κάποια χρήματα, αλλά είναι δέσμευση και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στην εποχή που ζούμε. Άσε που πρέπει να είμαι στο σπίτι και εγώ λόγω δουλειάς δεν ξέρω αν θα μπορώ. Το καλό είναι ότι μένω κοντά στο κέντρο και μπορώ να προμηθευτώ και παλιότερα τεύχη, αν τα χάσω, από κέντρα τύπου που κρατάνε στοκ. Τώρα το μόνο που μένει είναι να κάνω μια αναπροσαρμογή στα έξοδα. Εξίσωση για γερούς λύτες.
 22. Λοιπόν για να δούμε τα θετικά αυτής της συλλογής. 1. Η τιμή (με τις ίδιες σελίδες των Anubis/Οξύ έχουν διπλάσια τιμή) 2. Υπάρχει site 3. Γνωρίζουμε και τους 60 τόμους από την αρχή (αν και θα ήταν σχετικά εύκολο να τους υπολογίσουμε πάνω-κάτω) 4. Η συχνότητα κυκλοφορίας (δεν θα περιμένεις δύο χρόνια για να διαβάσεις πχ τον 10ο τόμο του Spider-Man) 5. Χρονολογική σειρά (κάτι που μου αρέσει πολύ και βλέπουμε σπάνια στην χώρα μας και όχι μόνο στα υπέρ ηρωικά) 6. Εξτρά πληροφορίες, άρθρα κτλ (αν υπήρχε και αλληλογραφία ότι καλύτερο)
 23. @ Βασιλεύς των κόμικς Χρόνια σου Πολλά με Υγεία και να δεις την συλλογή σου από κόμικ όπως επιθυμείς.
 24. Μήπως φαίνεται εκεί πουθενά και και το "Batman Η Κατάρα του Λευκού Ιππότη"; Μπαα, όχι ακόμα ε; Με το σταγονόμετρο αυτή η "Οξύ".
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.