Jump to content

jimmy mcduck

Members
 • Content Count

  353
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

jimmy mcduck last won the day on March 3

jimmy mcduck had the most liked content!

Community Reputation

2,746 Good

About jimmy mcduck

 • Rank
  Active member
 • Birthday 10/09/2005

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Ζοφερά Βάθη Σκωτίας
 • Country
  Greece
 • Profession
  Μαθητής
 • Interests
  Κόμικς, Σχέδιο

Recent Profile Visitors

2,185 profile views
 1. ΜΜ της Καθημερινής δεν έπαιρνα για αυτό και μου λείπουν, από το τεύχος 190 άρχισα να τα παίρνω από το περίπτερο και τα έχω όλα .Τώρα έχω καμιά 50αρια που μου λείπουν τα οποία είναι κυρίως μεταξύ 150 και 190 που προσωπικά δυσκολεύομαι να βρω τεύχη σε αξιοπρεπέστατες καταστάσεις σε αυτές τις δεκάδες. Για τα μικρά Μίκυ που λες πέρα από το κομμάτι του διαβάσματος που οι στοίβες με τα αδιάβαστα όλο και μεγαλώνουν, έχω δουλειά ακόμα αλλά πλέον και από αυτά δυσκολεύομαι να βρω τεύχη γιατί αν εξαιρέσω τις πρώτες 5 εκατοντάδες που μου λείπουν λίγα παραπάνω, δεν έχω ένα δυο τεύχη στις υπόλοιπες και πάντα βρίσκω τα γύρω τους νούμερα εκτός από αυτά.
 2. Μετά από πολύ καιρό, επιτέλους καλούδια. Μερικά από την λέσχη Και κάποια άλλα Disney
 3. Το τέταρτο live stream του Don Rosa 4/4/2021 για όποιον ενδιαφέρεται να το παρακολουθήσει.
 4. Το ΚΟΜΙΞ με την ποιότητα χαρτιού υγείας και καλά να το διατηρείς δεν ξέρω κατά πόσο θα αντέξει σε βάθος χρόνου.
 5. Καλή σαρακοστή Επίσης πολύχρονοι οι @nikolas1503 και @Gong με χαρά, υγεία και πολλά κόμικς.
 6. @Manitou δυστυχώς έχουν ξεφύγει πλέον οι τιμές. Το λογικό πόσο τον 35 αντε 40 € που θεωρούσα μου φαίνεται ότι για κάποιον άλλον που δεν το χει θα φαίνεται άπιαστο όνειρο πλέον με ελάχιστες εξαιρέσεις.
 7. θα συμφωνήσω μαζί σου @Xrhstos comicsakias. Την βιβλιοδεσία του Μίκυ και του Ντοναλντ την βρίσκω κακή, σε μερικές περιπτώσεις άθλια (να μην μιλήσω για αυτήν των Editor's Choice Κλασσική Βιβλιοθήκη Disney). Μερικές μέρες αφού τα αγοράσω από το περίπτερο και πάρουν λίγη υγρασία (όχι οτι το σπίτι μου έχει πολύ υγρασία ,έχει όσο κάθε σπίτι) μια μερίδα των τευχών θα αντιμετωπίζει προβλήματα στη ράχη (πχ θα ανοίγει με λίγη δυσκολία και θα ακούγονται αυτά τα τρομακτικά KΡΑΚ ΚΡΟΥΚ που νομίζεις οτι θα σου γίνει 2 κομμάτια το τεύχος). Τα πιαστράκια και εγώ πιστεύω πως είναι καλύτερα αλλά για να μην τα χρησιμοποιούν εικάζω πως δεν είναι πιο οικονομικά.
 8. Αυτός που έχει το παλαιοβιβλιοπωλείο comicsmania έχει και site αν θες να δεις.
 9. @DM64007 Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει ότι αγόρασα μονοκοπανιά όλη την σειρά. Για αυτό έβγαινε 2 με 3 € το τεύχος. Αν τα παίρνεις μεμονωμένα λογικό είναι να μην μπορείς να βρεις τέτοια τιμή.
 10. @Donald Fauntleroy Duck Και σε μένα από τον υπολογιστή μου δεν μου φόρτωνε αλλά στο κινητό μου φαινόταν κανονικά.
 11. @Popeyefun Μακριά από αυτή την αγγελία!!!! Ο συγκεκριμένος πωλητής είναι ένας και σε όλες του τις αγγελίες αν γυρίσεις σε προηγούμενες σελίδες του thread θα δεις ότι ζητάει τεράστια ποσά και τα συγκεκριμένα δεν είναι και σε καλή κατάσταση ιδίως το #6. Κλείνοντας άμα δεις αγγελία με κόμικς σε ένα λουλουδάτο τραπεζομάντηλο ΕΦΥΓΕΣ.
 12. Θέλετε ένα παλιό Μίκυ Μάους σε τόσο σοκαριστικη τιμή που προκαλεί έμφραγμα, θαυμάστε!!
 13. Το συγκεκριμένο προϊόν δεν θα το έβαζα εδώ αν και είναι εξωφρενικό αλλά πιο lite από το παραπάνω αλλά μόλις είδα την περιγραφή ανέβασα στροφές και κάτι ωραία γαλλικά ξεπήδησαν από το στόμα μου. Είναι όλοι τους για φάπες Ορίστε και ένα άλλο με Λούκυ Λουκ.
 14. Παίρνω τώρα το 100. Από τον δάσκαλο εγώ τα πήρα και τα δύο 80€ πέρσι. Μήπως πλέον οι τιμές του είναι λογικές, αμάν που φτάσαμε. Με αυτά τα δεδομένα και αυτοί που τον δίνουν 100 και 150€ είναι λογικοί . Ο καθένας βγαίνει και ζητάει ότι του κατέβει.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.