Μετάβαση στο περιεχόμενο

jimmy mcduck

Members
  • Περιεχόμενο

    387
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    8

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από jimmy mcduck

  1. Επιτέλους μετά από πολύ καιρό απουσίας και αφού ξεμπέρδεψα με τις πανελλήνιες επανήλθα στο άθλημα.
  2. Χρυσοκούκης προφανως . Εννοείται πως λατρεύω και τον Ρομπαξ αλλά οπως προείπαν οι υπόλοιποι αν κάποιος από τους δύο αποτελεί σοβαρή απειλή για τον Σκρουτζ αυτός ειναι ο Χρυσοκούκης .Ακόμη ο Χρυσοκούκης εχει πλησιάσει τον Σρουτζ στην αξία της περιουσίας πράγμα που ο Ρομπαξ δεν εχει καταφέρει .
  3. Μερικά πρόσφατα αποκτήματα. Κάποια Κλασικά Και Μίκυ
  4. Μερικές σημερινές αγορές από το Comicdom και προηγούμενες αγορές. Κάποια Disney Masters. Είμαι πολύ χαρούμενος κυρίως για το ice sword saga book 2 Ο Λανφεστ φυσικά Και το non stop comics και μυστήρια πράματα με αφιέρωση.
  5. @ Disney comics club gr δεν είναι μετάλλιο από την θύρα 13. Ήμουν μέλος της κολυμβητικής ομάδας του ΠΑΟ . @ Aldark νομίζω ναι κάπου έχουμε συναντηθεί. Επίσης μου αρέσει όπως τα έχω τοποθετημένα αλλά δυστυχώς τελειώνει ο χώρος ιδίως για τα Κλασικά
  6. Χθεσινές αγορές από μόναστηρακι και σημερινές παραλαβές.
  7. @ DM64007 Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Τα κουτιά δεν ειναι αγορασμένα, τα σχεδιάσαμε και τα φτιάξαμε με τον πατέρα μου με χαρτόνι οντουλε.
  8. Ήρθε η ώρα να κάνω ένα update στην συλλογή μου μετά από 1 μισή χρόνο περίπου μιας και έχει επεκταθεί και έχει ταξινομηθεί διαφορετικά. Ορίστε μια γενική εικόνα της συλλογής μου Και με μια πιο προσεκτική ματιά Για αρχή έχουμε την βιβλιοθήκη Μπαρκς, τις Περιπέτειες του Περτουίλαμπι και άλλες Disney εκδόσεις του Τερζόπουλου όπως γίγας. Έπειτα είναι κυρίως BD (Αστερίξ, Λουκυ Λουκ, Τεν Τεν, ιζνογκουντ, Ουμπα Πα κ. α.) Στη συνέχεια έχουμε Judge Dredd Οι Ολοκληρωμένες Υποθέσεις, κάποιος τόμους της Συλλογής Graphic Novels της Marvel και άλλους τόμους Marvel, DC και star wars. Στο τελευταίο ράφι έχουμε Κλασσικά Εικονογραφημμενα, Κόμικς που δινόντουσαν ένθετα με την Καθημερινή, τόμους Κρόνος και τέλος Μεγάλα Μίκυ και το αρχείο μου για Disney comics. Πιο πάνω είναι τα ΚΟΜΙΞ του Τερζόπουλου και άλλες σκληροδετες εκδόσεις τα ΚΟΜΙΞ και τα Σούπερ Μίκυ της Καθημερινής, Κλασικά, Απαντα του Ρομάνο Σκάρπα, editors choice και κάποια αμερικανικά τεύχη Disney. Στη συνέχεια στα κουτιά βρίσκονται Μίκυ Μυστήριο, Ντόναλντ, Αλμανάκο, Topolino, ΜΜ Καθημερινής, Μίνι, Φαντομ κλπ. Εδώ έχουμε μερικές φιγούρες και άλλα ενθετα του Topolino, 2 τεύχη Υπογεγραμμένα από το ένα και μοναδικό Don Rosa και μια μεταξοτυπία του Andrea Freccero. Και τέλος Σχεδόν όλα τα ΜΜ του Τερζόπουλου που προστέθηκαν μερικές κούτες.
  9. @Λούντβιχ Φον Ντρέηκ εμένα στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς μου έχει και σε στοκ του Τερζόπουλου και όποτε του τελειώνουν φέρνει και άλλα ( τα οποία είναι σε σακουλάκια με νέα τιμή πχ αντί για 1,50 το μμ κοστίζει 1,80). Νομίζω πως κάποιοι αγόρασαν το στοκ του Τερζόπουλου και το διαθέτουν. Άμα ισχύει ας το επαληθευσει κάποιος. Πχ αυτό το Κλασικό που το πήρα κατά λάθος διπλό είναι σε σακουλάκι με την ίδια τιμή μεν αλλά γράφει σε μια κίτρινη ετικέτα "Κρόνος" και είχε άλλη τιμή (3, 60€) πιο παλιά αλλά κάποιος την ξαναλλαξε σε 2 €
  10. Βρήκα σήμερα στο περίπτερο ένα πακετάκι "Καλοκαίρι με 4 τεύχη" που περιέχει τα μμ #153 και # 203, το Ντόναλντ #37 και το Φαντομ #30
  11. Τα τελευταία αποκτήματα. Marvel masterworks captain America vol 1 και μυστήρια πράγματα (μιας και η συγκεκριμένη ιστορία διαδραματιζεται στον τόπο καταγωγής μου και μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα είπα να το πάρω) Μερικά Disney και μια φιγούρα από το comicdom. Και η ιστορία της τέχνης
  12. jimmy mcduck

    ΚΟΜΙΞ

    Ορίστε η επόμενη κεντρική ιστορία του τεύχους #85
  13. Πλέον δεν νομίζω να δούμε κάποια βελτίωση στις εκδόσεις. Πέρα από το Μίκυ Μάους που βάζει καλές ιστορίες, γενικά άμα θέλουν μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα των υπολοίπων τίτλων ενδεχομένως να φτιάξουν καινούριους και να μεγιστοποιήσουν την δυναμική των εκδόσεων τους και τα κέρδη τους. Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να επενδύσουν φέρνοντας νέο αίμα στις εκδόσεις ( γνώστες όχι ανίδεους με ένα απλό πτυχίο) αλλά με τον Αλαφούζο που δεν φημίζεται για την απλοχεριά του δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Για όσο έχουν κέρδη δεν θα κάνουν τίποτα και εικάζω πως αν και αυτά πέσουν αντί να προσπαθήσουν να τα ανεβάσουν, θα παρατήσουν τα δικαιώματα.
  14. Το ότι λένε ότι ο σκοπός του ΚΟΜΙΞ είναι μόνο η δημοσίευση όσο περισσότερων Disney ιστοριών γίνεται και χωρίς άρθρα με ξεπερνά.
  15. Ωραία η κίνηση της Καθημερινής αλλά καλύτερα όπως είπε ο @Draw a comic να έφτιαχναν ένα σαιτ με τα αποθέματα που διαθέτουν ή να έκαναν κάτι άλλο για την βελτίωση των τίτλων τους. Βέβαια δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα δικά μας και από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή και ελπίζω αυτή η πράξη να σηματοδοτεί κάτι τέτοιο. Επίσης φίλε @Disney comics club gr η πραγματική απάτη είναι που επιμένουν και γράφουν τέτοια λόγια στην περιγραφή της έκδοσης του ΚΟΜΙΞ και στο νέο app.
  16. Πολύ ωραία φαίνονται τα Μπλεικ και Μορτιμερ και από τα καλύτερα μεγάλα Σήριαλ ο Άρχοντας των Μάγων , Τα 7 θαύματα των Παπιών και το Σπαθί των Πάγων και τα υπόλοιπα . Καλοδιάβαστα @nikolas12
  17. Χθεσινές αγορές από μόναστηρακι, από την λέσχη και άλλες παραλαβές Μερικά Μίκυ Τερζόπουλου, Καθημερινής και Αλμανάκο για αρχή. Κλασσικά Κάποια ξένα υπερηρωϊκά και Disney Και από την αγαπημένη μας λέσχη
  18. Σήμερα παραλίγο να την πατήσω. Ευτυχώς είδα ότι είχε 2 γ μερος την τελευταία στιγμή.
  19. @COMICS FUN Δεν έπρεπε να με ρωτήσεις εδώ αν θες κάτι τέτοιο στείλε προσωπικό.
  20. Αυτό πάντως που λένε σπάνιο και εξαντλημένο τον βίο και πολητεία και τα χαμένα επεισόδια αλλά ένα γρήγορο search να κάνει κανείς βρίσκει 15 διαφορετικές αγγελίες με ξεπερνά (σε τρελές τιμές μεν αλλά είναι αδύνατο να τον βρει κανείς σύμφωνα με τους πολίτες) Υ. Γ. Αυτό το Σκρουτζ μακ νταξ απλά με σκοτώνει.
  21. Μιας και την περασμένη εβδομάδα βαριόμουν πολύ είπα να δω την σειρά αν και δεν είμαι ιδιαίτερος φαν των anime ( βασικά είναι το πρώτο που είδα και το ολοκλήρωσα) αλλά είχα ακούσει και πολύ καλά λόγια για αυτήν. Στην συνέχεια κόλλησα και δεν μπορούσα να σταματήσω να βλέπω τα επόμενα επεισόδια και κατά συνέπεια τελείωσα και τις 4 σεζόν μέσα σε 6 μέρες . Με άφησε καταευχαριστημένο , έχει πολύ ωραίο animation και πλοκή και όλοι οι χαρακτήρες ήταν καλοστημένοι (αγαπημένος ο levi βέβαια, θεέ μου πόσο badass είναι αυτός ο άνθρωπος). Τώρα περιμένω πως και πως να βγει η 5η σεζόν και επίσης η συγκεκριμένη σειρά με παρακίνησε να δω και άλλα anime αλλά και να θέλω να ξεκινήσω να διαβάζω και manga κάτι το οποίο μου αρέσει μιας και έτσι θα γνωρίσω και άλλα πράγματα και θα βγω και από το τρυπάκι μόνο των disney, υπερηρωϊκών, BD κλπ.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.