Μετάβαση στο περιεχόμενο

JohnnyMZ

Veterans
  • Περιεχόμενο

    1734
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    13

JohnnyMZ τελευταία νίκη Φεβρουαρίου 15 2015

JohnnyMZ είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

6 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος JohnnyMZ

  • Γενέθλια 03/14/1996

Retained

  • Member Title
    Ένας μικρός θεούλης

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • MSN
    johnakosmz@gmail.com
  • Website URL
    https://docmz.wordpress.com/
  • Yahoo
    johnakosmz@gmail.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Βόλος
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

20860 προβολές προφίλ

JohnnyMZ's Achievements

Μόνιμος θαμώνας

Μόνιμος θαμώνας (5/9)

12.5k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ευχαριστούμε πολύ για την καταχώρηση! Ενημερωτικά, η συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας ήταν περιορισμένη για λόγους χώρου. Στην ιστοσελίδα δημοσιεύτηκε η πλήρης, uncut εκδοχή της, με μια μικρή καθυστέρηση, ήτοι μετά την δημιουργία του παρόντος thread. Αν μπείτε στο link θα δείτε και το επιπλέον περιεχόμενο. ΥΓ. (αν γίνει edit για συμπλήρωση στο αρχικό post ίσως το παρόν μπορεί να διαγραφεί).
  2. Καλησπέρα κι ευχαριστώ πολύ για ακόμα μία φορά για τις διαρκείς αποδελτιώσεις! Πέρα απ' το να αδράξω την ευκαιρία να προτείνω εμφατικά την συγκεκριμένη σειρά στο Netflix -δείτε τη και δε θα χάσετε!- να συμπληρώσω πως στο "Καρέ-Καρέ" του συγκεκριμένου ΣΚ το κεντρικό αφιέρωμα συμπληρώθηκε από την παρουσίαση της πρώτης αυτόνομης ιστορίας του Τζεροκαλκάρε στα ελληνικά από τις εκδόσεις Polaris, με τίτλο "Στον Μακαρίτη Αϊ-Βασίλη" ( https://www.efsyn.gr/nisides/324993_kai-apo-kompani-sto-robaniemi ), με τη νοητή σύνδεση των δύο τίτλων να συνεχίζει: "Από τη Ρεμπίμπια στο Netflix..." / "...και από το Κομπάνι στο Ροβανιέμι".
  3. Ο δημιουργός του γνωστού σε όλους μας Bone, ο βετεράνος της underground ανεξάρτητης σκηνής στο αμερικάνικο κόμικ - ο Jeff Smith - έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες ένα πολυαναμενόμενο kickstarter για την ολοκλήρωση του πιο πρόσφατου έργου του, του Tuki - Save The Humans! Το Tuki είχε ξεκινήσει αρχικά ως webcomic, λίγα χρόνια αργότερα όμως σταμάτησε να ανεβαίνει στην ιστοσελίδα του δημιουργού -κυρίως λόγω της περιορισμένης απήχησης που είχε ως webcomic. Ο Smith συνέχισε να το δουλεύει, αλλάζοντας το αρχικό φορμάτ (σημαντικότερη αλλαγή κατ' εμέ το γεγονός ότι από έγχρωμο κατέληξε ασπρόμαυρο), και μάλιστα συνέχισε να ασχολείται τόσο με την ιστορία ώστε πλέον μιλάμε για δύο χορταστικότατους τόμους: Tuki - Fight For Fire και Tuki - Fight For Family. Φέτος, το 2021 ο Jeff Smith και οι εκδόσεις Cartoon Books γιορτάζουν 30 χρόνια από τη δημιουργία του πρώτου παιδιού τους: του Bone, που πρωτοκυκλοφόρησε το 1991! Όπως είχε προαναγγείλει και στη συνέντευξή μας τον Οκτώβριο, μία από τις πρώτες ειδικές εορταστικές περιστάσεις είναι η ανακοίνωση του συγκεκριμένου crowdfunding, το οποίο, εκτός από μία αρκετά χορταστική νέα ιστορία, προσφέρει διάφορα ενδιαφέροντα perks, μερικά εκ των οποίων έχουν εξαντληθεί ήδη: το συλλεκτικό πρώτο τεύχος του Bone, πρωτότυπα σκίτσα του δημιουργού, το συλλεκτικό επετειακό κουτί του Bone, με τη μονότομη έγχρωμη έκδοση και λοιπά μπιχλιμπίδια (το κέρμα του Φόουνι, τις φιγούρες, το συλλεκτικό πριντ κλπ.), τις προηγούμενες εκδόσεις της εταιρείας (RASL και Bone), αλλά και διάφορες παραλλαγές της βασικής νέας έκδοσης (με σπέσιαλ εξώφυλλο, σκληρόδετη κλπ.), σε σχετικά καλές τιμές! Για περισσότερες λεπτομέρειες και για τις αγορές σας, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο.
  4. Επιτέλους, η παραγγελία του Casty παρελήφθη! Μετά από έναν μαραθώνιο συνεννοήσεων και comission επί comission, μήνες μετά την εκκίνηση της επικοινωνίας, ολοκληρώθηκε η παραγγελία που ανέλαβα να διεκπεραιώσω με τον τιτανομέγιστο Casty. Μερικές πανοραμικές φωτογραφίες του συνόλου του υλικού μπορείτε να δείτε παρακάτω: Σχέδια κατά παραγγελία, ολόκληρες ιστορίες σε προσχέδια ή μελάνια, μολύβια, ασπρόμαυρα και έγχρωμα, βιβλία, πριντάκια, καρτ ποστάλ... Χαμός! Ενδεικτικά μερικά από τα καλούδια των υπολοίπων: Όσον αφορά τα δικά μου, το ένα το έχετε δει ήδη: είναι το comission με την Ούμα, σε ασπρόμαυρο μελάνι, δύο πριντ με αποχρώσεις σε μπλε και μωβ, καθώς και το προσχέδιο σε μολύβι. Εκτός από αυτά, προστέθηκε ένα σχέδιο της αρχαιολόγου Κλάρα Λοφτ με χρώμα (ακουαρέλες) και ένα πριντάκι εμπνευσμένο από την ιστορία "Tutto questo accadrà ieri" (Όλα αυτά που θα συμβούν χθες). Δυνατή μπάζα!
  5. JohnnyMZ

    Ευχές 2021!

    Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιόρταζαν, και φυσικά θερμές ευχές για μια χαρούμενη χρονιά με υγεία -μια ευχή πιο επίκαιρη από ποτέ!
  6. Μετά το πρώτο μεγάλο τουρνουά δευτερευόντων χαρακτήρων των Disney comics, το επικό #disney_supporting_characters_brawl, το περασμένο καραντινάτο Πάσχα, ήρθε η ώρα στις χριστουγεννιάτικες γιορτές με καραντίνα να επανέλθουμε, με το φίλτατο @PhantomDuck στη διοργάνωση που όλοι περιμένατε: ένα τουρνουά για την ανάδειξη του απόλυτου κακού των Disney comics! Κυρίες, κύριοι και παπιά, το #disney_villain_characters_brawl είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!! Διαλέξτε τον αγαπημένο σας κακό, εξηγήστε μας γιατί αγαπάτε να τους μισείτε, ψηφίστε, σχολιάστε, διαδώστε. Κάντε χαμό και απολαύστε το όσο κι εμείς! Σήμερα στις 14.00 ξεκινάμε! Ποιους περιμένετε να δειτε; Διαβάστε τους κανόνες και τη σχετική ανακοίνωση ΕΔΩ. Δείτε το πρόμο βίντεο: https://www.facebook.com/20xronoipouklainediavazontastinistoriatouscrooge/videos/154882816422724/
  7. Υπάρχουν στο Greekcomics. ΕΔΩ "Τα κόμικς στην Ελλάδα" και ΕΔΩ και ΕΔΩ οι συνεντεύξεις με το Σπύρο Δερβενιώτη και το Μάνο Λαγουβάρδο.
  8. Έχεις δίκιο, κεκτημένη ταχύτητα. "Φθόνο & Απληστία" εννοούσα, στο Μεγάλο Σήριαλ #2, της Silvia Ziche.
  9. Το πρώτο καρέ είναι από την ιστορία του Ρομάνο Σκάρπα "Το Μυστήριο του Ταπιόκα ΣΤ' " - επανεμφανίζεται και αργότερα, όταν ο Ταπιόκας κάθεται στα γόνατα της "θείας Μίννι". Επίσης το καρέ που η Μίννι είναι δεμένη, είναι από το "Παπιομυστήριο" "Φθόνος και Απληστία". Αυτές είναι οι μόνες που θυμάμαι μπαμ. Τις άλλες θα πρέπει να τις ψάξω. Είναι από διάφορα Μίκυ Μάους, Μίννι (π.χ. αυτές με τα μανιτάρια, τα ξύλα και το σφυρί είναι από Μίννι), ΚΟΜΙΞ και αν δεν απατώμαι και Μεγάλο Μίκυ, τα οποία έχω αποκόψει σε βάθος χρόνου για τη σελίδα Εικοσάχρονοι που κλαίνε διαβάζοντας την ιστορία του Σκρουτζ Μακ Ντακ, αρκετά εκ των οποίων δε έχει ανεβάσει ο @PhantomDuck.
  10. Προ ολίγων ημερών, δέχτηκα και την οριστική μορφή των έγχρωμων ψηφιακών εκτυπώσεων που θα συνοδεύουν το σκίτσο του Casty που σας έδειξα νωρίτερα.
  11. Ξέρατε πως ο Μίκυ και η Μίννι κάποτε είχαν φτάσει πολύ κοντά στο χωρισμό; Αφήστε με να σας διηγηθώ την ιστορία: Η Μίννι έδειχνε ανέκαθεν την εικόνα της ξενέρωτης και μη μου άπτου αρραβωνιαστικιάς του Μίκυ. Έτσι, ο Μίκυ άρχισε να πειραματίζεται για να βρει αυτό που του έλειπε... Κάποια στιγμή, όμως, η Μίννι άρχισε να διαβάζει τα σημάδια... ...και τα κατάλαβε όλα! Τότε αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της! Πλάι της σε αυτήν την χειραφέτηση βρέθηκε η έμπειρη Κλάραμπελ... ...η οποία και της άνοιξε τα μάτια! Όσο ο Μίκυ συνέχιζε ανενόχλητος να ζει τη διπλή απατηλή ζωή... ...το ίδιο έκανε και η Μίννι, φτάνοντάς το στα άκρα! Κάποια στιγμή, όμως, ήρθαν αντιμέτωποι. Μετά από ώρες στο τηλέφωνο, κατάφεραν μέσω της συζήτησης να λύσουν τα θέματά τους. Και τι θα επισφράγιζε καλύτερα την επανένωση, αν όχι μία ξέφρενη βραδιά εφαρμογής των νεοαποκτηθεισών εμπειριών; Το αποτέλεσμα τους έβγαλε όλους... ασπροπρόσωπους! ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ Ο'ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ... ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!
  12. Χωρίς ίχνος υπερβολής, το One Piece είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχω διαβάσει στη ζωή μου - του αξίζει και με το παραπάνω! Η Anubis λογικά δεν μπήκε στον κόπο να το μεταφράσει γιατί έβλεπε ότι βρωμούσε η δουλειά, για να αναλάβει μία σειρά με 90 τόμους (όταν ξεκίνησε ως εκδοτική ~50). Αμφότεροι οι τίτλοι που αναφέρεις μου έκαναν κι εμένα τρομερή εντύπωση.
  13. Όλοι μας ξέρουμε για το "μαγικό" σορτσάκι του Ήτα Βήτα, με τον απεριόριστο χώρο του. Πόσες φορές η εικόνα ενός ημίγυμνου ανθρώπου -του μέλλοντος- να ψαχουλεύει στο βρακί σε κοινή θέα, σας έχει δημιουργήσει αισθήματα ετεροντροπής; Πολλώ δε μάλλον, όταν συνοδεύεται από... παρεξηγήσιμες στιχομυθίες, όπως οι παρακάτω: Μπορεί να συμβεί στον καθένα... Έρχονται όμως και φορές που από αυτό το σορτσάκι βγαίνουν πράγματα... που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό! Α ρε Ήτα Βήτα τζαναμπέτη!
  14. Ισχύει - ίσως να υπάρχουν σε κάποιο φυσικό κατάστημα που τις έχει προμηθευτεί από την εταιρεία. Ωστόσο, με λίγο browsing βρήκα αυτές τις εξαιρετικές παντόφλες με τον Ντόναλντ, σε μία κλασική αμερικάνικη εικονογράφηση:
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.