Jump to content

Bilis

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  208 [ Donate ]

Community Reputation

159 Active

About Bilis

 • Rank
  Μόλις μπήκα
 • Birthday 09/03/2003

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

152 profile views
 1. Είναι όντως κρίμα αν και δεν περίμενα να βγάλουν κανένα. Εδώ δεν είναι καν σίγουρο αν θα βγάλουν κόμικ σχετικά με τις ταινίες που βγαίνουν, οπότε είναι σχεδόν απίθανο να βγάλουν σχετικά με εκδηλώσεις. Ο μόνος τρόπος να μας κάλυπτε η συλλογή θα ήταν αν είχε αρχίσει πριν από έναν χρόνο και απλώς τύχαινε να βγάλουν κόμικ των καλεσμένων. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο λίγα είναι τα έργα των καλεσμένων που έχουν μεταφραστεί στα Ελληνικά, μάλλον δεν θα πάρω υπογραφή από Gillen & McLeod.
 2. Ειλικρινά δεν περίμενα τόσο καλούς καλεσμένους. Απ 'όσο ξέρω, η Gail έχει γράψει πολλά γνωστά DC, κυρίως Birds of Prey. Υπάρχει κανένα που να κυκλοφορεί στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή;
 3. Απ' όσο ξέρω η Anubis είναι υπεύθυνη για μετάφραση, σελιδοποίηση και επιμέλεια. Λογικά επιλέγουν ιστορίες που έχει ήδη εκδώσει η Anubis επειδή δεν χρειάζεται να τις μεταφράσουν ξανά και έτσι μειώνεται το κόστος παραγωγής. Πιστεύω πως αν πάει καλά η σειρά θα δούμε περισσότερους ακυκλοφόρητους τίτλους.
 4. Κι εγώ θα ήθελα να δω το Onslaught αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο μιας και είναι από τα πιο πρόσφατα τεύχη της original συλλογής.
 5. Το δικό μου τεύχος είχε ένα μικρό σχίσιμο στη μέση των πρώτων δύο σελίδων (μάλλον και αυτό θα δημιουργήθηκε με την εκτύπωση). Ευτυχώς οι σελίδες του κόμικ δεν είχαν τίποτα.
 6. Ειδικά αν ισχύει αυτό που είπε ο Laz, δεν βλέπω λόγο να "σπάσουμε" το thread. Εξάλλου, ήδη έχει περάσει ένας μήνας από τότε που βγήκε το πρώτο τεύχος οπότε όσοι νέοι χρήστες (σαν εμένα) ήταν να μπουν, μπήκαν ήδη. Δεν νομίζω να ξεκινήσει κανένας τέτοια συλλογή από την μέση και μετά. Προσωπικά δεν το βρίσκω καθόλου δύσχρηστο, έτσι γίνεται στα περισσότερα forum.
 7. Ενώ εσείς μιλάτε για το τρίτο τεύχος εγώ βρήκα χρόνο να διαβάσω το Iron-Man: Extremis! Τα πρώτα δύο τεύχη είναι αργά αλλά από το τρίτο τεύχος και μετά υπάρχει σοβαρή βελτίωση. Η πλοκή είναι μέτρια αλλά η ιστορία δίνει περισσότερη έμφαση στις μάχες (οι οποίες είναι κινηματογραφικές και αρκετά θεαματικές) με αποτέλεσμα να διαβάζεται γρήγορα. Θα συμφωνήσω με αυτούς που είπαν ότι ο κακός ήταν βαρετός αφού απλώς υπήρχε γιατί τον χρειαζόταν η πλοκή. Κάτι που ενόχλησε πολλούς ήταν το σχέδιο αλλά προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα (εκτός από μερικές στιγμές που προσπαθούσε να γίνει υπερβολικά ρεαλιστικό και κατέληγε να μοιάζει με unfinished animation). Σε γενικές γραμμές είναι μια ιστορία που διαβάζεται ευχάριστα και άξιζε τα 7 ευρώ.
 8. Ο περιπτεράς σίγουρα δεν είναι ειδικός στα κόμικς. Η σκοπιά του όμως είναι αυτή που καθορίζει πόσα αντίτυπα θα φέρει. Προσωπικά, είμαι τυχερός γιατί έχει καμιά δεκαριά αντίτυπα του 3ου τεύχους (νομίζω το Iron Man ξεπούλησε ενώ από το Spider-Man περίσσεψαν 2-3) αλλά κάποιος παραπάνω είπε ότι βρήκε μόνο ένα αντίτυπο.
 9. Ωχ, το είχα ξεχάσει εντελώς! Βλακεία μου!
 10. Και κάτι από Dr. Strange θα ήταν καλό. Ίσως το The Oath.
 11. Να πω την αλήθεια περίμενα κάποια λιγότερο γνωστή ιστορία. Δεν είμαι απογοητευμένος από αυτό που πήραμε αλλά καλύτερα να αρχίσουν να βάζουν πιο περιζήτητες ιστορίες.
 12. Να υποθέσω το Vertigo δεν θα το δώσουν με το ΕΘΝΟΣ... Απ' ότι άκουσα μετά το Batman Endgame θα είναι το Superman Brainiac (χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα).
 13. Μάλλον έτσι θα είναι, αφού το ΕΘΝΟΣ έχει ξεκινήσει να βγάζει DC
 14. Bilis

  BATMAN - ENDGAME

  Αυτό είναι στην παλιά ή στην καινούρια έκδοση;
 15. Απ' ότι είδα θα θέλει έξτρα εισιτήριο οπότε μάλλον δεν έχει αυτόγραφο για εμένα
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.