Jump to content

Bilis

Members
 • Content Count

  409
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,632 Good

4 Followers

About Bilis

 • Rank
  Active member
 • Birthday 09/03/2003

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Whereabouts Unknown
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

1,038 profile views
 1. Ανανεώθηκε η παρουσίαση με καινούριες πληροφορίες για την δεύτερη σεζόν και μικρο-διορθώσεις.
 2. Αναφέρομαι στους δημιουργούς που φαίνεται να βρίσκονται αποκλειστικά στο Κόμιξ, όπως Barks και Rosa. Εκτός αν μου ξεφεύγει κάτι και έχουν εμφανιστεί στο ΜΜ. Φυσικά και το ΜΜ έχει κι αυτό κορυφαίους δημιουργούς όπως λ.χ. Casty, Ziche και Cavazzano.
 3. Αν η μείωση των σελίδων συνεπάγεται και με μείωση της τιμής, τότε την θεωρώ σχεδόν απαραίτητη. Το παλιό Κόμιξ είχε γύρω στις 84 σελίδες (έχω την εντύπωση ότι μερικά "σπέσιαλ" τεύχη είχαν περισσότερες) αλλά μαζί με τις ιστορίες συμπεριλαμβανόταν άρθρα, γράμματα στην σύνταξη και μία στήλη με τα νέα. Στην τωρινή του κατάσταση, το μόνο που έχει το Κόμιξ και δεν έχει το Μίκυ Μάους είναι ιστορίες κορυφαίων δημιουργών. Όπως είπες κι εσύ, δεν αξίζει τα λεφτά του. Είναι κλοπή να πρέπει να πληρώσεις 1,60 παραπάνω μόνο γι' αυτό. Πιστεύω μια τέτοια μείωση θα βοηθούσε και θα έκανε το Κόμιξ πιο ελκυστικό, ιδιαίτερα σε αναγνώστες που το διάβαζαν και την εποχή του Τερζόπουλου.
 4. Δεν νομίζω να "σκοτώσουν" το Κόμιξ. Φαίνεται πως υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον ακόμη. Καμία από τις επιλογές δεν με καλύπτει. Πιστεύω ότι απλώς θα αρχίσουν να βάζουν άκυρες ιστορίες.
 5. Έχω και τους 30. Με το που βγήκε η συλλογή είχα αποφασίσει να ολοκληρώσω τουλάχιστον την πρώτη εξηντάδα. Είναι πολύ καλή προσφορά για εμένα επειδή ασχολούμαι με τα υπερηρωικά, χωρίς όμως να έχω πολλά graphic novels. Υπάρχει και η ράχη... Η μόνη ιστορία που αναγκάστηκα να αγοράσω για δεύτερη φορά ήταν το Κυνήγι του Κρέιβεν αλλά έχω συνειδητοποιήσει ότι μερικές επανεκδόσεις είναι αναπόφευκτες. Δεν γίνεται συλλογή που περιέχει κορυφαίους τίλους της Marvel να παραλείπει αριστουργήματα όπως το Κυνήγι του Κρέιβεν ή το Dark Phoenix (το οποίο θεωρώ σχεδόν δεδομένο ότι θα δούμε). Τώρα αν βγει και δεύτερη εξηντάδα βλέπουμε. Είχα σκοπό μετά την πρώτη να αρχίσω να αγοράζω επιλεκτικά αλλά ποιος ξέρει τι θα γίνει μέχρι τότε. Δεν είναι και τόσο εύκολο να σταματήσεις μία συνήθεια.
 6. Ενδιαφέρον. Η ιστορία ήταν κοντά στην ξένη συλλογή οπότε είναι λογική επιλογή αλλά από όλες τις πιθανές επανεκδόσεις της Οξύ αυτήν δεν την περίμενα. Μπορεί κάποιος να προτιμήσει την έκδοση της Οξύ επειδή είναι μεγαλύτερη αλλά αμφιβάλλω αν η διαφορά αξίζει 10 ευρώ. Πάντως τώρα που είδαμε και δεύτερη επανέκδοση, πιστεύω πως είναι αναπόφευκτο ότι θα δούμε το Dark Phoenix αργά ή γρήγορα.
 7. Το Far From Home είναι συμπαραγωγή της Marvel και της Sony και σίγουρα είναι μέρος του MCU. Και μάλιστα, ο Spider-Man χρησιμοποιεί την αραχνοαίσθηση στην τελική μάχη, άρα δεν υπάρχει κινηματογραφική εκδοχή του Spider-Man χωρίς αραχνοαίσθηση.
 8. Ξέρει κανείς αν ο τόμος του Punisher είναι άνω των 15 στην αυθεντική έκδοση? Μου έκανε εντύπωση πως στο χαρτάκι με την τιμή έγραφε ότι ο τόμος μπορεί να περιέχει υλικό ακατάλληλο για αναγνώστες κάτω των 15, κάτι που έγραφε και το χαρτόνι παλιότερα. Απ' όσο ξέρω, κανένας από τους προηγούμενους τόμους δεν ήταν ακατάλληλος οπότε λογικά ο Punisher είναι ο πρώτος. Η αραχνοαίσθηση υπάρχει στο MCU, θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι την χρησιμοποιεί στο Far From Home. Της έχουν δώσει όμως ένα ηλίθιο όνομα, κάτι σαν "Πιτεροψύλλιασμα" αν θυμάμαι καλά.
 9. Στην αρχική συλλογή οι τόμοι της εξηντάδας που μπήκε στα αριστερά είχαν λατινική αρίθμηση!
 10. Χρόνια πολλά στον φίλο @jimmy mcduck!! Με υγεία και πολλά κόμικς φυσικά!!!
 11. Αυτή είναι μια εικόνα της ράχης, νομίζω από τους 160 πρώτους τόμους. Στην ξένη συλλογή επεκτάθηκε η εικόνα από αριστερά επειδή οι "Κλασσικές" ιστορίες που εκδόθηκαν στην δεύτερη εξηντάδα προηγούνται χρονολογικά. Στην ξένη συλλογή τα τεύχη ήταν ταξινομημένα με χρονολογική σειρά. Επειδή σε εμάς δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι αβέβαιο αν η εικόνα θα επεκταθεί από αριστερά ή δεξιά, πάντως υπάρχει αρκετό υλικό για επέκταση.
 12. Χρόνια πολλά στο forum μας! Στα επόμενα 14!!!
 13. Είχαν κάνει το ίδιο και στον τόμο του Captain Britain. Μπορεί να ήταν στιλιστική επιλογή για να μην χαλάει η ροή της ιστορίας ή απλώς να ήθελαν να μαζέψουν τα εξώφυλλα σε μία σελίδα για να γλιτώσουν κόστος, όπως είπε και ο φίλος @Enstikto. Μπορεί μερικοί από τους επόμενους τόμους να τα έχουν έτσι αλλά δεν νομίζω όλοι τους.
 14. Πήρα τον τόμο του Punisher σήμερα και παρατήρησα πως η συσκευασία ήταν πιο χαλαρή, με αποτέλεσμα μερικοί τόμοι να ήταν ανοιχτοί στο περίπτερο. Είχατε κι εσείς τέτοιο πρόβλημα ή ήταν μόνο στην δική μου παρτίδα?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.