Jump to content

Bilis

Members
 • Content Count

  510
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bilis last won the day on March 14

Bilis had the most liked content!

Community Reputation

2,186 Good

8 Followers

About Bilis

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Whereabouts Unknown
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

 1. Βρήκα μια μπλούζα που ήθελα σε έκπτωση σε Βρετανικό κατάστημα. Επειδή δεν έχω παραγγείλει ξανά από Βρετανία, μπορεί να με πληροφορήσει κάποιος σχετικά με το τι ισχύει για πρόσθετους φόρους, όπως π.χ. φόρους τελωνείου ή φόρους μετατροπής των ευρώ σε λίρες; Σκέφτηκα να απευθυνθώ εδώ επειδή έχω δει σε άλλα θέματα παιδιά να αναφέρονται σε παραγγελίες από Βρετανικές ιστοσελίδες αλλά μιας και το θέμα μου δεν είναι σχετικό με τα κόμικς, μπορείτε να το διαγράψετε αύριο.
 2. Κι εγώ ελπίζω να δούμε ολόκληρη την ιστορία. Λαμβάνοντας όμως υπόψη πως δεν υπάρχει τρίτος τόμος στην συλλογή του εξωτερικού και ότι ο δεύτερος είναι και ο τελευταίος της εξηντάδας, το θεωρώ σχεδόν αδύνατο.
 3. Στους τόμους που ανακοινώθηκαν υπάρχουν πολλοί που μου είναι άγνωστοι ή αδιάφοροι, οι περισσότεροι όμως είναι διαμάντια. Το Eternals είναι περίεργη επιλογή. Αν ήθελαν ιστορία του Geiman θα μπορούσαν να βάλλουν το 1602, το οποίο αν και είναι επανέκδοση, είναι παλιότερο. Εννοείται πως θα συνεχίσω το αρχικό μου σχέδιο να ολοκληρώσω την συλλογή και εύχομαι να δούμε και την πολυπόθητη επέκταση των 20 τόμων ή και γιατί όχι, μια παρόμοια συλλογή με ιστορίες της DC. Παρατήρησα ότι η Hatchette ξεκίνησε μια δική της τον Ιανουάριο αλλά αυτή παραπέμπει περισσότερο στην Marvel's Mightiest Heroes Graphic Novel Collection όπου κάθε τεύχος είναι αφιερωμένο σε έναν ήρωα και περιλαμβάνει πολλές άκυρες μικρές ιστορίες από αυτόν. Θα προτιμούσα την συλλογή της Eaglemoss για να είμαι ειλικρινής αλλά και μόνο με την συλλογή της Marvel είμαι ικανοποιημένος.
 4. New X-Men: Αυτοκρατορική Εισβολη Αυτή θα είναι μάλλον η τελευταία κριτική που γράφω μέχρι το καλοκαίρι, αφού πρέπει να αφοσιωθώ στο διάβασμα για τις πανελλήνιες. Όπως πάντα, η κριτική περιλαμβάνει spoilers. Αν έπρεπε να χρησιμοποιήσω μια λέξη για να περιγράψω την "Αυτοκρατορική Εισβολή", αυτή θα ήταν "χάος". Μιλάμε για μια περιπετειώδη ιστορία που δεν σε αφήνει να ξεκουραστείς από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξεκινάει με μια ιστορία τριών τευχών με ανταγωνιστές τους U-Men που αν και θα ήθελα να αναπτυχθεί περισσότερο, είναι αρκετά ικανοποιητική. Το αγαπημένο μου σημείο ήταν σίγουρα το subplot με τον Wolverine και την Angel. Έπειτα ξεκινάει η κύρια πλοκή με την επιστροφή της Cassandra Nova. Συνεχίζεται η άφθονη δράση και η ιστορία πολλές φορές γίνεται περίπλοκη, ο Morrison όμως καταφέρνει να την κλείσει με ένα συναρπαστικό φινάλε. Το σχέδιο του Quietly αρκετές φορές είναι εντυπωσιακό (όπως στο τεύχος που διαδραματίζεται μέσα στο μυαλό του Professor X), υπάρχουν όμως και πολλές στιγμές που δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι γίνεται. Επίσης, στα τομάκια της Anubis περιλαμβάνεται και το ετήσιο τεύχος New X-Men. Κατά την γνώμη μου ήταν λάθος να παραλειφθεί εδώ αφού εκεί εμφανίζονται για πρώτη φορά οι John Sublime και Xorn οπότε είναι σημαντικό για την πλοκή. Συμπερασματικά, ο τόμος διαβάζεται ευχάριστα και ενώ αρχικά μπορεί φαντάζει δυσνόητος, η ιστορία στην πραγματικότητα είναι πολύ απλή. Γενικά θα έλεγα ότι είναι μια διασκεδαστική ιστορία που αποτελεί δυνατή προσθήκη στην συλλογή του καθενός.
 5. Βγήκε κιόλαας δεύτερο trailer. Αυτό φαίνεται καλύτερο αν και χρησιμοποιεί πολλές από τις σκηνές του προηγούμενου, ακόμη και τα άνοστα αστεία. Εύχομαι να έχουν κρατήσει τα καλύτερα κομμάτια για την ταινία.
 6. Ναι. Είχαν φτιάξει και μια ταινία μαζί αλλά έχει πολύ κακή φήμη.
 7. Το τρέιλερ με απογοήτευσε λίγο. Βέβαια έδωσε περισσότερη βάση στα αστεία και όχι στην δράση ή την πλοκή οπότε έτσι, ενώ δεν αποκάλυψε τίποτα, τα ρηχά αστεία δεν ήταν αρκετά για να με ενθουσιάσουνε. Ελπίζω να μην είναι αυτή η τελική εικόνα της ταινίας. Πιστεύω ότι ο James Gunn μπορεί να κάνει πολύ καλύτερα από αυτό και όταν είδα το πρώτο teaser από το Fandome είχα πειστεί πως το The Suicide Squad είχε ότι χρειάζεται για να γίνει μια από τις καλύτερες comic book ταινίες. Τέλος πάντων, θα δούμε (ελπίζω στους και στους κινηματογράφους).
 8. Εμένα το ράφι μέχρι το 46-47 θα φτάσει το πολύ. Σχετικά με την επέκταση της σειράς, έχει αναφερθεί ότι είναι πιθανό να δούμε μια επέκταση άλλων 20 τόμων.
 9. Πήρα κι εγώ το House of M. Μέσα στον τόμο είχε ένα χαρτάκι που λέει ότι οι απορίες σχετικά με τις συλλογές της Hatchette πρέπει να αποστέλλονται στο νέο email hatchette@argos.gr
 10. 19 Φεβρουαρίου 2021 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το δεύτερο περιοδικό της σειράς Ninjago, το Ninjago Legacy. Στο εξωτερικό κυκλοφορεί από το 2019 και σε αντίθεση με το απλό περιοδικό Ninjago, είναι αφιερωμένο στις παλιότερες περιπέτειες των Ninja και όχι στις τρέχουσες σεζόν της σειράς. Σκοπός του είναι, φυσικά, να προωθήσει την σειρά παιχνιδιών Ninjago Legacy τα οποία είναι καινούριες εκδοχές των παλιότερων προϊόντων Ninjago. Η έκδοση είναι παρόμοια με αυτή του απλού Ninjago, Αποτελείται από 36 σελίδες οι οποίες περιλαμβάνουν ένα κόμικ 12 σελίδων, μια αφίσα διπλής όψης, παρουσιάσεις από την σειρά, διαφημίσεις των παιχνιδιών και των καρτών, δραστηριότητες καθώς και μία κατασκευή. Η μόνη αξιοσημείωτη διαφορά είναι η τιμή που από 4,50€ έχει ανεβεί στα 5,90€. Βέβαια, με την αύξηση της τιμής, αυξήθηκε και το δώρο. Αντί για μία φιγούρα περιλαμβάνονται δύο, οι οποίες είναι της σειράς Legacy. Στο συγκεκριμένο τεύχος οι Wu και Garmadon: Επίσης συμπεριλαμβάνεται και ένα φακελάκιαπό την δεύτερη σειρά του Ninjago Trading Card Game, για το οποίο μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ. Η άποψη μου Γενικά, πιστεύω πως αυτό το περιοδικό θα αρέσει σε όσους τους αρέσει και το απλό Ninjago. Η αύξηση της τιμής κατά 1,40 δεν είναι μεγάλη για μια δεύτερη φιγούρα. Ένα κανονικό φακελάκι με μία φιγούρα LEGO κάνει 5€ (και με την καινούρια σειρά Vidyio 6€) οπότε ουσιαστικά παίρνεις δύο στην τιμή του ενός. Υποθέτω αυτό εξαρτάται και από το ποιες είναι οι φιγούρες. Οι κάρτες (αξίας 1€) είναι ωραία προσθήκη αν και δεν ξέρω αν θα περιλαμβάνονται σε κάθε τεύχος ή ήταν μόνο για το πρώτο. Το περιεχόμενο θα αρέσει στους νέους fan του Ninjago που θα μάθουν για την προϊστορία του Ninjago αλλά και οι παλιότεροι θα νιώσουν νοσταλγία διαβάζοντας το. Προσωπικά, προτιμώ το απλό Ninjago αφού δεν με ενδιαφέρουν τόσο οι φιγούρες Legacy και προτιμώ το περιεχόμενο που σχετίζεται με τις καινούριες σεζόν. Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι δεν αναγράφεται πουθενά ημερομηνία για το επόμενο τεύχος, ούτε έστω κάποια ανακοίνωση. Υπάρχει η πιθανότητα να κυκλοφορήσει μόνο το πρώτο τεύχος, ως αυτοτελές, αλλά αφού γράφει "Τεύχος 1" στο εξώφυλλο, μάλλον θα ακολουθήσουν την έκδοση του εξωτερικού. Η μόνη έκδοση περιπτέρου Ninjago που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην χώρα μας είναι η συλλογή αυτοκόλλητων Legacy, την οποία πιστεύω πως δεν θα αργήσουμε να δούμε.
 11. Σήμερα πήρα για πρώτη φορά κάρτες της δεύτερης σειράς και παρατήρησα ότι τα καινούρια φακελάκια είναι χάρτινα. Μια παρόμοια αλλαγή έγινε και στην συσκευασία των Blister Packs, τα οποία είναι επίσης χάρτινα, με ένα μικρό άνοιγμα μέσα από το οποίο μπορείς να δεις την χρυσή κάρτα που περιλαμβάνεται. Λογικά αυτή η αλλαγή έγινε για να είναι οι συσκευασίες πιο φιλικές προς το περιβάλλον, κάτι που με κάνει χαρούμενο. Επίσης αναφέρθηκε πως μέσα στον Απρίλιο θα αρχίσουν να κυκλοφορούν και τα πακέτα "Tin Box" τα οποία στην ουσία είναι μεταλλικά κουτιά που περιλαμβάνουν 7 φακελάκια και μια χρυσή κάρτα, στην τιμή των 8,90€ .
 12. Από εκδοτική άποψη, όντως, το freefall θα έβγαζε περισσότερο νόημα. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι το My Life as a Weapon του Fraction μιας και η σειρά φαίνεται πως ακολουθεί αυτό το storyline. Βέβαια, αν κυκλοφορήσει αυτό τελικά, δύσκολο το βλέπω να συνεχιστεί, όπως έγινε και με το Saga. Επίσης είναι και ο 123ος τόμος της Επίσημης Συλλογής οπότε αν επεκταθεί μπορεί να το δούμε εκεί, αν και θα πρέπει να περιμένουμε 1-2 χρόνια.
 13. Εγώ είχα στο μυαλό μου το Hawkeye του Fraction.
 14. Αν και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για όσα θα έρθουν από την Οξύ (ειδικά τώρα που αναφέρθηκε και το Hawkeye), αρχίζω να ανησυχώ μήπως το όλο εγχείρημα αποτύχει. Έχουμε περάσει τα μέσα Μαρτίου και ούτε λόγος για το Daytripper. Το Jupiter's Legacy που είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του μήνα οπότε λογικά θα περιμένουμε το Daytripper για τον Απρίλιο. Βέβαια καταλαβαίνω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι οπότε θα είμαι υπομονετικός και ελπίζω η Οξύ να τα καταφέρει.
 15. Αφού είδαμε ομαδική ιστορία και μετά θα δούμε event, πιστεύω πως ο 42ος τόμος θα είναι standalone ιστορία οπότε ψήφισα τον Daredevil. Πάντως πολλές ανατυπώσεις από την Οξύ βλέπω στις επιλογές και ανησυχώ.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.