Jump to content

Bilis

Members
 • Content Count

  186
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  727 [ Donate ]

Community Reputation

588 Good

1 Follower

About Bilis

 • Rank
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Birthday 09/03/2003

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Whereabouts Unknown
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

376 profile views
 1. Μπα, δεν το νομίζω. Σε μεγάλα σύμπαντα όπως της Marvel λογικό είναι να εμφανίζονται χαρακτήρες από άλλους τίτλους. Πώς εμφανίστηκε για παράδειγμα ο Σκουλός από το GNTM στον τόμο του Captain America.
 2. Διάβασα κι εγώ την γέννηση του Βενομ, μπορεί να ανεβάσω και κριτική αργότερα αν έχω όρεξη. Πάντως τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Χαλκ μπέρδεψε τους αναγνώστες ενώ ο Βενομ όχι. Κυρίως φταίει η πλοκή, όχι οι χαρακτήρες. Έχεις τον Χαλκ να πολεμάει ένα μάτσο άσχετους ενώ ταυτόχρονα "πολεμάει" και με τον εαυτό του ψυχολογικά, κάτι που γίνεται αρκετά περίπλοκο. Για τους χαρακτήρες και στο Καπτεν Αμέρικα πετάχτηκαν ένα σορό άκυροι και κανένας δεν παραπονέθηκε. Εδώ ο Ρόρσαχ εμφανίστηκε στο X-Men αλλά οι περισσότεροι δεν τον προσέξατε καν!
 3. Είμαι ανάμεσα σε Daredevil, Punisher & Dr. Strange πιο πολύ προς Daredevil αλλά θα κάτσω να το σκεφτώ λίγο. Ρε παιδιά, το Bilis το σκοτώσατε λίγο. Bilis με δύο l που ακούστηκε?
 4. Μιας κι έχω μείνει σιωπηλός για πολύ καιρό ας πω την γνώμη μου πάνω στο θέμα των παλιών σχεδίων. Προσωπικά το βρίσκω ηλίθιο να κρίνεις μια ιστορία από το σχέδιο, όπως λένε "Μην κρίνεις ένα βιβλίο από τε εξώφυλλό του." Το να απορρίπτεις μια ιστορία μόνο και μόνο επειδή φαίνεται διαφορετική δεν βγάζει νόημα. Θα απέρριπτε κανείς από εσάς μια ταινία επειδή δεν του αρέσει πως φαίνονται οι χαρακτήρες? Βέβαια οι παλιές ιστορίες δεν διαφέρουν μόνο ως προς το σχέδιο αλλά και προς τη δομή, κάτι που επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί είναι πρόβλημα. Συνήθως οι ιστορίες βγάζουν νόημα από μόνες τους αλλά μπορείς εύκολα να γκουγκλάρεις τα δυο-τρία πράγματα που δεν ξέρεις. Όσο για "τους νέους που απορρίπτουν ιστορίες επειδή δεν συμβαδίζουν με το MCU", ε λοιπόν δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους τους μιας και έχουν τα διπλά μου χρόνια.
 5. Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό. Είχε μόνο δύο αντίτυπα στο περίπτερο και πιστεύω τα μείωσαν επειδή αρχίζουν καινούριες συλλογές αυτή την εποχή και λογικά θα βγάλουν περισσότερα κέρδη από τις πωλήσεις των πρώτων τευχών που δεν θα είναι σε κανονική τιμή παρά από τα τεύχη των παλιών συλλογών που κανείς δεν ασχολείται μαζί τους. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ρωτήσεις τον περιπτερά αν έχει σκοπό να το φέρει και έπειτα να του πεις να κρατάει τα τεύχη για εσένα. Εναλλακτικά μπορείς να τα παραγγείλεις online.
 6. Δεν συμφωνώ. Πιστεύω και 10 ευρώ θα ήταν αρκετά για να κρατήσουν τους άσχετους μακριά. Αν δεν ξέρεις τον τύπο δεν διατίθεσαι να δώσεις τα λεφτά σου ή να περιμένεις πολύ. Όσο περίμενα μία ώρα στην ουρά του Κλέρμοντ είχανε φύγει τουλάχιστον 4-5 άτομα, μερικά ήταν κιόλας πιο μπροστά από εμένα. Συν το ότι σίγουρα θα είχαν φύγει και άλλοι που θα ήταν πολύ πιο πίσω. Οι περισσότεροι έφευγαν στο πρώτο τέταρτο-εικοσάλεπτο όταν καταλάβαιναν ότι η ουρά κουνιόταν ελάχιστα. Σε αντίθεση με την άποψη στο θέμα, οι "σκληροπυρηνικοί" φαν ήταν αυτοί που καθυστερούσαν την ουρά αφού καθόταν και του έπιανα συζήτηση. Τους καταλαβαίνω βέβαια, αλλά δεν γίνεται να λες "διώξτε τους άσχετους για να μην περιμένουμε εμείς οι σχετικοί" και όταν έρχεται η σειρά σου να πιάνεις εικοσάλεπτη κουβεντούλα.
 7. Βασικά αυτή είναι η έκδοση της συλλογής: https://www.goodreads.com/book/show/15714936-wolverine. Αν και νομίζω τα ίδια τεύχη περιλαμβάνει, ας είμαστε τυπικοί.
 8. Το έψαξα λίγο και βρήκα ότι ο Μίλλερ χρεώνει από 100 έως 150 δολάρια στο εξωτερικό οπότε τα 50 ευρώ τελικά δεν είναι και τόσο κακή τιμή. Γενικά είναι ακριβό να πάρεις κάτι από αυτόν. Είδα κάτι prints τα οποία κόστιζαν 700 δολάρια αλλά δεν έμοιζαν καν ολοκληρωμένα και φαινόταν πολύ πρόχειρα. Κάποιοι έλεγαν ότι μιας και έχει αρχίσει να γερνάει έχει προβλήματα υγείας και προσπαθεί να εξασφαλίσει λεφτά για την οικογένειά του. Το καταλαβαίνω αυτό αλλά και πάλι ως fan το πενηντάρικο μου φαίνεται λίγο τσιμπημένο. Μήπως μας καλόμαθε το Athenscon με δωρεάν Clermont και Gibbons???
 9. Καταλαβαίνω πόσο διάσημος είναι ο Miller αλλά και πάλι τα πενήντα ευρώ μου φαίνονται υπερ-υπερβολικά. Ο Don Rosa που είναι και αυτός μεγάλο όνομα τουλάχιστον έδινε δύο υπογραφές δωρεάν.
 10. Το πρώτο κόμικ που διάβασα, αν και όχι 100% κόμικ, ήταν αυτό το X-Men pop-up. Το είχα πάρει χωρίς να μου αρέσουν οι X-Men γιατί φαινόταν κουλ. Είχα σκεφτεί να το πάω και στον Claremont για υπογραφή. Τώρα πρώτο βιβλίο σώθηκες. Εδώ δεν θυμάμαι τι διάβαζα πριν από έναν μήνα. Πάντως μικρός μου άρεσε πολύ ο Τριγωνοψαρούλης.
 11. 50 ευρώ για κάθε υπογραφή? Να φανταστώ η ουρά του ήταν σαν του Adrian Paul στο Athenscon.
 12. Πόσα χρέωνε ο Μίλλερ? Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα από αυτόν. Συνήθως χρεώνουν οι ηθοποιοί όπως ήταν ο Kapicic και ο Adrian Paul στο Athenscon. Επίσης ο Ribic έχει έρθει τρεις φορές στην Θεσσαλονίκη. Ακόμη και αν δεν το δούμε σύντομα στην συλλογή θα το έχουμε για του χρόνου.
 13. Βασικά πολλά από αυτά της Marvel που κυκλοφόρησαν πριν από το Death of the Family περιλάμβαναν 3 τεύχη και το πρώτο Deadpool περιλάμβανε 4!!!!
 14. Δεν πιστεύω η argoscom να δώσει πληροφορίες σχετικά με τις πωλήσεις έτσι στο άκυρο. Δεν χάνεις και τίποτα αν ρωτήσεις βέβαια.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.