Jump to content

Νίκος Τσιλοπάνος

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  197 [ Donate ]

Community Reputation

140 Active

About Νίκος Τσιλοπάνος

 • Rank
  Μόλις μπήκα
 • Birthday 03/03/2002

Recent Profile Visitors

287 profile views
 1. Να πω και εγώ την γνώμη μου πάνω στο θέμα για το τι οι περιπτεράδες βάζουν ή δεν βάζουν τα κόμικς γενικά σε περίοπτη θέση. Πιστεύω πως είναι στην νοοτροπία του Έλληνα ακόμα πως τα κόμικς υπάρχουν για να τα διαβάζουν μικρά παιδιά "πάλι κομικς διαβάζεις 17 χρονο μαντράχαλος"μου λένε πολλοί ακόμα και συμμαθητές μου πιστεύοντας πως τα κόμικς είναι για μικρή ηλικία και αυτό το πιστεύει μια μεγάλη μερίδα του κόσμου γι'αυτό και οι περιπτεράδες δεν δίνουν και πολύ σημασία στα κομικς ή και καμία φορά δίνουν αλλά πιστεύουν πως τον κόσμο τον ενδιαφέρει μόνο να διαβάζει εφημερίδες και περιοδικά μόδας βάζοντας τα κόμικς σε τρίτη μοίρα. Εγώ δόξα τον θεό μένω στον Βόλο και τα έχω όλα σε αφθονία μιας και το αγοραστικό κοινό είναι πάρα πολύ μικρό αλλά είναι κρίμα στο 2019 να υπάρχει ακόμη σε πολλούς αυτή η λανθασμένη αντίληψη
 2. Μιας και λες για στοίχημα εγώ θα ήθελα να ξαναβγεί στα καπάκια (αν και θα έχουν περάσει κάποια τεύχη) ένα ακόμα avengers και πιο συγκεκριμένα το Mew Avengers illuminati.
 3. Όπως είπε ο φίλος TheMetalBat εγώ θα ήθελα πολύ να βγει ένας τόμος με fantastic four και συγκεκριμένα το coming of Galactus αλλά όπως λένε και πολλοί φίλοι εδώ δεν νομίζω να το δούμε σύντομα γιατί θα βάζουν πιο σύγχρονες ιστορίες για να τραβήξουν και νέο κοινό όσο για τα υπόλοιπα πιστεύω ότι η πολιτική του θα βάλω τον τάδε ήρωα στην σειρά όταν βγει σε κάποια ταινία ή σειρά ή παιχνίδι δεν μου αρέσει καθόλου, δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε μια ταινία για να διαβάσουμε μια καλή ιστορία από τον ήρωα που θέλουμε δηλαδή αν κάποιος θέλει να διαβάσει ghost rider θα πρέπει να περιμένει το πότε και αν θα βγει ο ήρωας στην μεγάλη ή μικρή οθόνη???
 4. Παιδιά ισχύει για green arrow και μάλιστα μου είπαν ότι θα έχει ενδιαφέρον σχέδιο και σενάριο τώρα για το τι θα δούμε κάντε υποθέσεις μπας και πέσουμε μέσα.
 5. Παιδιά καλησπέρα να πω και εγώ κάποιες πληροφορίες που μπόρεσα να πάρω, αύριο το batman endgame τελειώνει και από την ερχόμενη Κυριακή ξεκινάει μια νέα ιστορία με τον superman μετά τον superman όπως έμαθα λοιπόν θα έχουμε μια τελευταία ιστορία στο έθνος για φέτος τουλάχιστον η οποία θα είναι μια origin story του green Arrow ναι μάλιστα του green Arrow. Μετά τελειώνουν την συμφωνία με το έθνος και λένε πως θα ξανασυνεργαστούν τώρα πάλι το 2020 για να φέρουν δύο σειρές μια dc και μια marvel αλλά ακόμα δεν είναι απολύτος σίγουρο πως θα γίνει αυτό το τελευταίο και σας το λέω με μεγάλη προφύλαξη. Ελπίζω να βοήθησα λίγο και εγώ την ομάδα βάζοντας αυτό το λιθαράκι.
 6. Κοίταξα λίγο σε ξένα site διάφορα forum και είδα πράγματα όπως η ζωή και ο θάνατος του captain marvel, secret war, civill war και πολλά ακόμα διαμαντάκια. Ήμουν λίγο επιφυλακτικός ειδικά τώρα που είναι ακόμα αρχή αλλά ελπίζω να δούμε σύντομα τέτοιες ιστορίες διαμαντάκια.
 7. Παιδιά ο επόμενος βγαίνει 27 ή στης τέσσερις???
 8. Παιδιά εντάξει φοβερή δουλεία το πήρα και το καταευχαρηστίθηκα αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως ακούω πολλούς που τρέχουν να το προλάβουν για να μην εξαντληθεί εγώ πάλι είμαι τυχερός καθώς μένω Βόλο και όλα τα περίπτερα εντός πόλης και εκτός στα περίχωρα το έχουν από πέντε φορές το καθένα, οπότε αν εξαντληθεί σε κάποια μεγάλη πόλη τρεχάτε προς τα δω
 9. Και έρχομαι τώρα εγώ και λέω για τα 85 χρόνια του Ντόναλντ βγάλανε ένα μετριότατο τεύχος και μόνο αυτό ενώ στην Ιταλία είχανε φιγούρα του Ντόναλντ και σε κάθε τεύχος και ένα κομμάτι του αυτοκινήτου του. Και έρχονται τώρα και τυλίγουν μετά από τόσα χρόνια ένα τεύχος που δεν έχει καν επετειακή αξία και βάζουν ένα χαζό μπιχλιμπιδάκι για 5χρονα ούτε καν κάτι που να έχει σχέση με το μίκυ μάου ΕΛΕΟΣ
 10. Φίλε υπέροχο αφιέρωμα και εκπληκτική σειρά, αν μπορείς κάνε και για άλλες σειρές εκείνης της εποχής όπως το justice league unlimited.
 11. Ωραία ιστορία μου θυμίζει την κλασσική ιστορία Ντόναλντ Κύρου, έχεις ταλέντο στο γράψιμο.
 12. Πριν λίγο καιρό ξεκίνησα να γράφω μια νουβέλα επιστημονικής φαντασίας και θα ήθελα την γνώμη για να δω αν θα συνεχίσω να γράφω η να σταματήσω. Παρακάτω λοιπόν θα σας δώσω την γενική ιδέα και θέλω να μου πείτε πως σας φάνηκε. Η ιστορία μου λοιπόν ξεκινάει σε έναν πλανήτη σε ένα άλλο σύμπαν,εκεί συναντάμε τους κατοίκους του οι οποίοι είναι τεχνολογικά αναπτυγμένοι έχουν άπειρες γνώσεις και είναι άριστη στην μάχη σώμα με σώμα.Οι αναπτυξή τους είναι ραγδαία και αυτό φοβίζει τα ισχυρά όντα αυτού του σύμπαντος με αποτέλεσμα να δημιουργούν νέα πιο δυνατά όντα ώστε να κατοικίσουν και εκείνα στον πλανήτη και να ξεκινήσει πόλεμος μεταξύ των δύο φυλών. Πράγματι τα νέα όντα που ονομάζονται τιτάνες του ουρανού εγκαθίστανται στον πλανήτη, χτίζουν μια νέα πόλη,ιδρύουν νέο κράτος και ξεκινούν ανελέητο πόλεμο στους Έντρεγκον(τους πρώτους κατοίκους του πλανήτη) από εκεί και μετά παρακολουθούμε την μάχη μεταξύ των δύο λαών, τις ανησυχίες και τους φόβους των Έντρεγκον καθώς είναι η πρώτη φορά που αναγκάζονται να πολεμήσουν αλλά ταυτόχρονα παρακολουθούμε και την ζωή του αρχηγού των Έντρεγκον ο οποίος ανησυχεί για την δική του οικογένεια αλλά αγωνιά και για τις ζωές των υπόλοιπων, παράλληλα με αυτά βλέπουμε τι συμβαίνει και στην απέναντι πλευρά όπου όλοι ανησυχούν για το τι θα γίνει και καταριούνται την μοίρα επειδή δεν πρόλαβαν να χαρούν το δώρο που λέγεται ζωή, ούτε την καινούργια τους κατοικία μιας και είναι αναγκασμένοι από άλλα πιο δυνατά όντα να πολεμάνε. Και η υπόλοιπη ιστορία συνεχίζει έτσι βλέποντας τις ζωές των δύο λαών που παρόλο που στην μάχη και οι δύο είναι αδίσταχτοι όταν αυτή σταματήσει όλοι ανησυχούν για το τι θα γίνει παιρνόντας ταυτόχρονα και αντιπολεμικά μηνύματα. Μέχρι να φτάσεις στο τέλος θα έχεις συμπαθήσει και τους δύο λαούς και δεν θα ξέρεις ποίος πρέπει να κερδίσει και ποίος να χάσει. Αυτή είναι η ιστορία που γράφω,η γνώμη σας θα με βοηθούσε πάρα πολύ για να δω τι θα κάνω στην συνέχεια, περιμένω τις εντυπώσεις σας και τις κριτικές σας.
 13. Χαιρετώ την ομάδα. Το καλοκαιράκι έχει σχεδόν τελείωση και αποφάσισα να γράψω κάτι μιας και έχω καιρό να γράψω. Λοιπόν καθόμουν τώρα το καλοκαίρι που έχουμε λίγο καιρό για ξεκούραση και διάβαζα τα κόμικ που έχω στην συλλογή μου. Διάφορα κόμικ από marvel, DC, Disney και πολλά ακόμα διάφορα και έτσι όπως τα διάβαζα μου ήρθε στο μυαλό το πόσο ωραία περνάω όταν διαβάζω ένα κόμικ ένα οποιοδήποτε κόμικ. Όταν τα ανοίγω αυτόματα μεταφέρομαι μέσα σε αυτά βλέπω τις υπέροχες εικόνες και τα συναρπαστικά τοπία και χάνομαι μέσα σε όλες αυτέ τις χρωματιστές σελίδες. Είτε στο διάστημα με marvel και DC είτε σε κάποια αρχαία πόλη των Ινκας ή σε έναν δρόμο της Λιμνούπολης με την Disney από περιπέτεια σε περιπέτεια ταυτίζομαι με τους ήρωες μπαίνω και εγώ μέσα στην ιστορία και έστω νοερά μεταφέρομαι και εγώ εκεί που βρίσκονται και οι ήρωες. Ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω όταν ήμουν μικρός ακόμη και είχα διαβάσει ένα τεύχος από κάποια σειρά της marvel που είχε σχέση με το διάστημα, κοιτούσα σαν χαμένος αυτά τα καρέ που έδειχναν τα άστρα, άλλους νέους και παράξενους πλανήτες, περίεργα διαστημόπλοια και πολλά άλλα και σήκωνα το κεφάλι μου και κοιτούσα έξω από το παράθυρο μου το βράδυ και έβλεπα όλα αυτά που έβλεπα και στο κόμικ. Ακόμη και τώρα που έχω μεγαλώσει και τα ξαναδιαβάζω αφήνω την ιστορία να με ''ρουφήξει'' μέσα της έτσι ώστε να μπορέσω πάλι με την φαντασία μου να χαθώ και να περιπλανηθώ σε όλους αυτούς τους παράξενους και μαγικούς κόσμους αλλά και να θυμηθώ πως ήμουν μικρός όταν τα πρωτοδιάβαζα να νοσταλγήσω εκείνες τις εποχές εκείνες τις μέρες και μετά να χαθώ με συμμαχώ μου την φαντασία μου και την νοσταλγία μέσα στην ιστορία και τα απίστευτα και μοναδικά της τοπία. Αυτό το παθαίνω κάθε φορά που διαβάζω ένα τεύχος κόμικ, πάντα το ανοίγω και και το ξεφυλλίζω και το διαβάζω όπως την πρώτη φορά και πάντα ταξιδεύω (νοερά) σε αυτά τα μοναδικά και απίστευτα μέρη ακόμη και αν η ιστορία δεν είναι κάτι φοβερό, ακόμη και αν οι άλλοι την κρίνουν ως το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί στα κόμικς εγώ πάντα θα την διαβάζω με την ίδια χαρά, νοσταλγία και πάντα θα ταξιδεύω μαζί της στα απίστευτα, φανταστικά, πέρα από κάθε φαντασία τοπία της. Όλα αυτά γίνονται μέχρι να φτάσω στην τελευταία σελίδα όπου εκεί ''ξανά επιστρέφω'' στην πραγματικότητα όπου και συνειδητοποιώ ότι ο αληθινός κόσμος δεν έχει ούτε μια στάλα από την μαγεία των κόμικς καθώς ο αληθινός κόσμος είναι ποτισμένος από την σαπίλα, την διαφθορά, τον φθόνο και το μίσος και όσο μεγαλώνεις συνειδητοποιείς ότι αυτός ο κόσμος σε ρουφάει και εσένα μέσα του αφήνοντας λίγα περιθώρια πλέον να ξαναγίνεις παιδί, να βουτήξεις σε αυτήν την μαγεία και νοσταλγία και να χαθείς-ταξιδέψεις σε ονειρεμένους κόσμους. Ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε. Θέλω από κάτω να μου πείτε εσείς πως νιώθετε όταν διαβάζετε ένα κόμικ.
 14. Καλησπέρα σε όλους, μιας και είμαι μεγάλος φαν των ιστοριών του Ντίσνευ αποφάσισα πριν λίγο καιρό να γράψω μια περιπέτεια με τους αγαπημένους μου ήρωες. Παρακάτω υπάρχει το σενάριο μου ελπίζω να σας αρέσει. Όλα λοιπόν ξεκινάνε με μια ήσυχη μέρα στην Λιμνούπολη. Ήσυχη μέχρι την στιγμή όπου ο Μαντ Ντόκτορ δραπετεύει από την φυλακή της Λιμνούπολης με απώτερο σκοπό αυτή την φορά να καταφέρει να κερδίσει όσους θεωρούσε εχθρούς του αλλά όχι μόνο αυτή την φορά το σατανικό του σχέδιο αν στεφθεί με επιτυχία θα τον κάνει κυρίαρχο όλου του κόσμου. Το πανούργο σχέδιο του είναι το εξής. Κατασκευάζει μια στρατιά από ρομπότ που θα τον βοηθήσουν στο σατανικό του σχέδιο. Επόμενο βήμα είναι να υπνωτίσει των Μαύρο Πήτ και να τον στείλει να κλέψει ένα σούπερ φυστίκι από την αυλή του Γκούφη, ο Μαύρος Πήτ τα καταφέρνει και κλέβει το σούπερ φυστίκι και το παραδίδει στον Μαντ Ντοκτορ ο οποίος με μία ζώνη απορρόφησης ενέργειας αποκτά τις δυνάμεις του φυστικιού και μετατρέπεται στον πιο ισχυρό Πάπιο πάνω στην γή. Στο μίκυ Σίτυ τώρα ο Γκούφη έχει φωνάξει τους φίλους για να τον βοηθήσουν με την υπόθεση του κλεμμένου φυστικιού. Η απάντηση στο ερώτημα τους τελικά θα τους δωθει όταν ο επιθεωρητής Ο' Χαρα τους πει ότι αυτή την στιγμή στην Λιμνούπολη γίνεται μια επίθεση από φονικά ρομπότ και πως ο αρχηγός τους φοράει μια ζώνη που μέσα της έχει ένα σούπερ φυστίκι, έτσι λοιπόν ο Γκούφη γίνεται Σούπερ Γκούφη και με την βοήθεια του Μίκυ και της Μίννι ταξιδεύει στην Λιμνούπολη για να νικήσει τον κακό και να πάρει πίσω το φυστίκι του. Πίσω στην λιμνούπολη τώρα επικρατεί χαμός η αστυνομία και ο στρατός δεν μπορούν να νικήσουν τα ροπμπότ, ο κύρος δεν μπορεί να βοηθήσει γιατί τον έχει απαγάγει ο Μαντ Ντόκτορ , οι πολίτες βρίσκονται σε μεγάλη αναστάτωση , φωτιές σειρήνες πυροβολισμοί και κλάματα ακούγονται παντού ενώ όλοι η πόλη έχει κυριευτεί από ένα μαύρο πέπλο καπνού, τα ρομπότ αρχίζουν και κυριεύουν την πόλη, αρχίζουν και συλλαμβάνουν αθώους πολίτες και του κλείνουν φυλακή, μόνη τους ελπίδα είναι οι τρείς μασκοφόροι ήρωες οι οποίοι προσπαθούν να σώσουν την πόλη από αυτή την τρέλα. Ο Φάντομ Ντάκ , η Μάρβελ Ντακ και ο Νυχτερίδας Ντακ έχουν ενωθεί και μάχονται το κακό. Οι ηρωές μας στην αρχή καταφέρνουν γερά χτυπήματα στον εχθρό αλλά όσο περνάει η ώρα ηττούνται χάνουν σιγά σιγά την δυναμή τους και περικυκλώνονται από τα ρομπότ, εκείνη την στιγμή εμφανίζαι επιτέλους και ο σούπερ Γκούφη με την παρέα του για να σώσουν την κατάσταση όμως δεν είναι αρκετό αυτό καθώς ο Μαντ Ντοκτορ τον νικάει με μεγάλη ευκολία και τον συλλαμβάνει, το ίδιο κάνει και στην Μάρβελ Ντακ τον Νυχτερίδα Ντάκ και την Μίννι, ο Μίκυ και ο Φάντομ Ντακ είναι η μόνη που γλυτώνουν και οπισθοχωρούν για να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους . Στο κρυσφήγετο του φάντομ Ντακ ο Μίκυ μαθαίνει πως και το μίκυ Σίτυ έχει δεχθεί επίθεση και βλέπει εικόνες οι οποίες δείχνουν όλους τους φίλους του να συλλαμβάνονται και ξεσπάει σε κλάματα, πιο δίπλα του ο Φάντομ θυμάται πως και εκείνος έχασε δύο καλούς φίλους, θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο που δεν μπόρεσε να τους σώσει και ξεσπάει και αυτός σε κλάματα και σε μια στιγμή κρίσης, απελπισίας και πόνου αποκαλύπτεται στον Μίκυ ο οποίος μένει σοκαρισμένος. Μετά από τις απαραίτητες εξηγήσεις οι δύο φίλοι προσπαθούν να καταστρώσουν ένα σχέδιο για να καταστρέψουν τον Μαντ Ντοκτορ, σε αυτό το σχέδιο θα έχουν σύμμαχο τον Μαύρο Πήτ ο οποίο έχει ξυπνήσει από την ύπνωση και θέλει να εκδικηθεί τον Μαντ Ντοκτορ που τον χρησιμοποίησε σαν παιχνίδι αλλά και που φυλάκισε την Τρούντη και τον Φούμφο. Οι φίλοι μας μαθαίνουν επίσης από τον Πήτ ότι τα ρομπότ έχουν επιτεθεί και σε άλλες χώρες και σχεδόν έχουν καταφέρει να νικήσουν.Έτσι λοιπόν μην χάνοντας άλλο χρόνο οι φίλοι μας ξεκινάνε για το μοναδικό μέρος της Λιμνούπολης που δεν έχει κατακτηθεί ακόμα, το θησαυροφυλάκιο του Θείου Σκρούτζ . Στο θησαυροφυλάκιο τώρα ο Σκρούτζ, Ο Παντάξιος, η δεσποινίς Ευταξία και οι τρεις μικροί εξερευνητές προσπαθούν να κρατήσουν μακριά τα ρομπότ αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνουν και πολύ καλά, έτσι λοιπόν όταν φτάνουν ο Φάντομ, ο Μίκυ και ο Πήτ στο θησαυροφυλάκιο είναι πλέον πολύ αργά καθώς βλέπουν τα ρομπότ να σπρώχνουν και να χτυπάνε όλους όσους βγαίνουν από το θησαυροφυλάκιο, ο Ντόναλντ-Φάντομ βλέπει τα ανίψια του να κλαίνε και να σπαράζουν από τον πόνο, η ψυχή του γεμίζει πόνο και οργή, το ποτήρι ξεχειλίζει όταν βλέπει τον θείο του να βγαίνει από μέσα λιπόθυμος και άσχημα χτυπημένος και να κρατάει στα χέρια του την τυχερή του δεκάρα, την ξανθιά τούφα της Γκόλντυ και μια φωτογραφία που είναι μαζί με τα ανίψια του. Ο Ντόναλντ- Φάντομ πλημμυρισμέμος από οργή ξεπηδάει από την κρυψώνα του και επιτίθεται με τέτοια οργή και μίσος στα ρομπότ που αναγκάζονται να τον πυροβολήσουν, έτσι βλέπουμε τα ρομπότ να παίρνουν μακριά όλους όσους ήταν στο θησαυροφυλάκιο, τον Μαντ Ντοκτορ να πανηγυρίζει που νίκησε τους δύο μεγάλους του εχθρούς και τον Μίκυ να κλαίει πάνω από το πτώμα του φίλου του λίγο πριν περάσουν σε αυτό και τον Πήτ χειροπέδες. Μετά από λίγο ο Μαντ Ντοκτορ κυρίαρχος πλέον του πλανήτη πετάει το πτώμα του φάντομ στο ποτάμι.Μετά από λίγες ώρες βλέπουμε ότι το πτώμα του φάντομ έχει ξεβραστεί σε μια όχθη κοντά στην πόλη και λίγο αργότερα βλέπουμε τον Φάντομ να ξυπνάει να ευχαριστεί την τύχη το που είναι ζωντανός και το όπλο χτύπησε μόνο τη ζώνη του και ξεκινάει να γύρίσει πίσω στην Λιμνούπολη .Πίσω στην Λιμνούπολη τώρα και πιο συγκεκριμένα στις φυλακές τις Λιμνούπολης το κλίμα είναι πολύ βαρή. Ο Σκρούτζ, ο Ρόμπαξ και ο Χρυσοκούκης για πρώτη φορά συμφωνούν και ορκίζονται πως αν βγουν από εκεί θα του δώσουν ένα γερό μάθημα του Μαντ Ντοκτορ, πιο δίπλα ο Γκαστόνε κλαίει και οδύρεται που το εγκατέλειψε η τύχη του, η Μαρβελ Ντακ και ο Νυχτερίδας Ντακ φοβούντε να αποκαλύψουν την ταυτότητα τους, οι μουργολύκοι στεναχωριούντε που είναι φυλακή και δεν μπορούν να ληστέψουν την άδεια πόλη και ο Μίκυ ποίο πέρα μόνος του κλαίει και θρηνεί τον χαμό του φίλου του. Πίσω στο Φάντομ τώρα ο οποίος έχει φτάσει πάλι στην πόλη και πάει στο σπίτι του Κύρου μήπως βρει κάποιο όπλο για να μπορέσει να νικήσει τον Μαντ Ντοκτορ, για καλή τύχη βρίσκει εκεί κρυμμένο τον γλόμπο και με την βοήθεια του αποφασίζει να αποκτήσει πρόσβαση στους κωδικούς της φυλακής και να ελευθερώσει τους φίλους έτσι ο γλόμπος ξεκινάει την διαδικασία ανάκτησης των κωδικών και ο φάντων βρίσκοντας ένα νέο ακτινοβόλο όπλο που είχε φτιάξει για εκείνον ο Κύρος αποφασίζει να πάει στον Μαντ Ντοκτορ για να του δώσει ένα μάθημα . Ο Ντόναλντ-Φάντομ ξεκινάει για το θησαυροφυλάκιο όπου έχει γίνει το νέο άνδρο του Μαντ Ντοκτορ , στον δρόμο του επιτίθενται ένα σωρό ρομπότ αλλά η οργή, το μίσος και ο πόνος που νιώθει ο Ντόναλντ τον κάνουν ανίκητο και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει φτάνει στο θησαυροφυλάκιο βρίσκει τον Μαντ Ντοκτορ και τότε η τελική αναμέτρηση ξεκινάει. Ο Ντόναλντ ορμάει με οργή και μίσος στον Μαντ Ντοκτορ ο οποίος ξαφνιασμένος δέχεται τα πρώτα χτυπήματα και πέφτει κάτω. Σύντομα όμως το παιχνίδι γυρνάει ο Μαντ Ντοκτορ ρυθμίζει την ζώνη στο εκατό τις εκατό των δυνατοτήτων της και με μια μόνο γροθιά ρίχνει κάτω τον Φάντομ, καλεί όλο τον στρατό του εκεί, πατάει με το πόδι του τον Φάντομ και τον σημαδεύει με ένα όπλο λέγοντας πως αυτή την φορά θα το κάνει σωστά και πως τώρα πια δεν υπάρχει κανείς να τον θρηνήσει και πως θα πεθάνει μόνος. Και εκείνη ακριβώς την στιγμή μια φωνή ακούγεται και λέει δεν θα πεθάνει μόνος είμαστε όλοι εδώ για να σε σταματήσουμε ή να πεθάνουμε μαζί του. Ο Μαντ Ντοκτορ σηκώνει το κεφάλι του και βλέπει ξεπροβάλουν σιγά σίγα πάνω στον λόφο όλοι η ήρωες της Ντίσνευ, Γιαγια Ντακ, Πασχάλης, Μουργολύκοι, Μάτζικα, Χρυσοκούκης, Ρόμπαξ, Σκρούτζ, μικτοί εξερευνητές,Τζένη, Νταίζυ-Μαρβελ Ντακ, Φεθρυ-Νυχτεριδας Ντακ, Γκαστονε, Πανταξιος, δεσποινίς Ευταξια, Λουτβιχ, Κυρος, Μικυ,Μιννι,Σουπερ Γκουφη,Πλούτο,Μαυρος Πητ,Μαυρο Φαντασμα ,Επιθεωρητης Ο'Χαρα, Χειροπέδαρος, Ορατιος, Κλάραμπελ,Μπιμπ-Μπιμπ, Ητα-Βιτα, όλοι είναι εκεί για να πάρουν την εκδικησή τους από τον Μαντ Ντοκτορ και τον τενεκεδενιο του στρατό. Μια επική μάχη ξεκινάει ο καθένας με ότι έχει μπαστούνια ,τηγάνια,βιβλία, πλάστες, μπουνίες , ριπές πρωτονίων, ακτίνες λέηζερ, μαγικές βόμβες, λοστοί, τσάντες και κάθε λογοίς αντικείμενο εκτοξεύεται πάνω στα ρομπότ τα οποία χάνουν και αποδεκατίζονται, ο Σουπερ Γκουφη ορμάει στον Μαντ Ντοκτορ για να πάρει την ρεβάνς και τα καταφέρνει μετά από μια σύντομη μάχη ο Σουπερ Γκούφη καταστρέφει την ζώνη του Μαντ Ντοκτορ και μαζί και την συσκευή ελέγχου τον ρομπότ, μετά από αυτό όσα ρομπότ είχαν μείνει απενεργοποιούντε ο πλανήτης ελευθερώνετε από αυτή την σύντομη τυραννία και η ιστορία μας κλείνει δείχνοντας όλους τους φίλους μας να γιορτάζουν και να γλεντάνε για την νίκη τους και τον φάντομ να κλείνει πονηρά το μάτι στον μίκη λέγοντας να κρατήσει το μυστικό ασφαλές. ΤΕΛΟΣ!!!!! Ελπίζω να μην σας κούρασα με το τόσο μεγάλο αφήγημα μου, περιμένω να το διαβάσετε και να μου πείτε κριτικές και εντυπώσεις στα σχόλια. Ευχαριστώ πολύ που αντέξατε και μείνατε μέχρι το τέλος.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.