Jump to content

Νίκος Τσιλοπάνος

Members
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  576 [ Donate ]

Community Reputation

469 Active

1 Follower

About Νίκος Τσιλοπάνος

 • Rank
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Birthday 03/03/2002

Recent Profile Visitors

402 profile views
 1. Εγώ πιστεύω πως ο 14ος τόμος θα είναι ή κάποιο event ή avengers δεν ξέρω ποίο από τα δύο αλλά νομίζω πως κάτι τέτοιο θα δούμε
 2. Όπως είπε παραπάνω και ο φίλος Laz33 η ιστορία ήταν καταπληκτική και από ένα σημείο και μετά ήθελα να βλέπω μόνο τον Peter να είναι στο σπίτι του και να ασχολείται με τα προβλήματα που είχε με την Φελίσια και την Μαίρη Τζέιν πως θα εξελιχθούν όλα αυτά τι θα γίνει με ποία θα μείνει τελικά πως θα παντρευτεί με την Μαίρη δεν ήθελα να δω καθόλου spider-man όχι ότι δεν ήταν καλός αλλά με κέρδισε ποίο πολύ η ζωή του ως Peter, πωρώθηκα τόσο πολύ που θα ψάξω να βρω και να πάρω τα αμερικάνικα τεύχη του spider-man εκείνης της περιόδου.
 3. Παιδιά εντάξει μια πολύ ωραία ιστορία με ένα καλό σενάριο και με μια φανταστική υπόθεση καθώς θα μπορούσε να οδηγήσει πάλι σε ένα μεγάλο event όπως έναν ακόμα εμφύλιο πόλεμο,ήταν αρκετά υποσχόμενο μπορώ να πω μια τίμια ιστορία αν και περίμενα να δω λίγα παραπάνω πραγματάκια,εντάξει ειδικά στο τέλος αυτό που γίνεται με το γάντι (δεν μπορώ να πω γιατί είναι spoiler) ήταν μια ωραία έκπληξη. Αυτό που δεν μου άρεσε όμως ήταν το σχέδιο το βρήκα τελείως απαράδεκτο υπήρχαν κάποια καλά στοιχεία αλλά ήταν πολύ λίγα,οι σκηνές μάχης ήταν τελείως χάλια δεν καταλάβαινα τι γίνεται έβλεπα απλά άμορφες μάζες με φωτεινές γραμμές ότι κινούνται και καλά να δίνουν μάχες το έβλεπα και δεν μπορούσα να νιώσω πόνο τον μόνο πόνο που ένιωσα ήταν στα μάτια που ήταν αναγκασμένα να βλέπουν αυτό το πράγμα, έδειξα κάποια καρέ και στον πατέρα που δεν έχει ιδέα από σύγχρονα υπερηρωικά και η μόνη του ερώτηση ήταν γιατί το αγόρασα με το τόσο χάλια σκίτσο που έχει. Οι χαρακτήρες κάποιοι ήταν καλά σχεδιασμένοι και κάποιοι άλλοι όπως SPOILERRRRRR (Θάνος και παρατηρητής )ήταν ήταν τι να πω τους μίσησα δεν θέλω να τους ξαναδώ τόσο πολύ. Δεν ξέρω ο Romita jr με απογοήτευσε πάρα πολύ από την ιστορία κρατάω μόνο την καλή και πολλά υποσχόμενη υπόθεση το τίμιο σενάριο του Bendis και τα λίγα καλά καρέ που είχε η ιστορία.
 4. Παιδιά τελικά το θέμα μου λύθηκε(ποίο θέμα μου διαβάστε λίγο παραπάνω) τελικά δεν είχαν στείλει σε σε όλα τα περίπτερα αλλά σε λίγα δεν πειράζει αρκούσαν. Το πήρα και το διάβασα μονοκοπανιά,σενάριο και σχέδιο είναι ότι καλύτερο έχω δει και διαβάσει μιλάμε για ιστοριάρα άνετα μέσα στο δικό μου top 3 μέχρι τώρα,μεγάλη χαζομάρα να μην το πάρει κάποιος λόγο σχεδίου,ξέρω τι θα πείτε το λες εσύ που σου αρέσει το σχέδιο εκείνης της εποχής όχι παιδιά όντως είναι υπέροχο και θα χτυπάτε το κεφάλι σας αν δεν το πάρετε το ξέρω γιατί και εγώ αυτό έκανα με τον thor είπα να μην το πάρω γιατί δεν μου άρεσε το σχέδιο και τώρα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο.Ας μπω όμως στο θέμα μου,τα δύο τελευταία τεύχη δεν τα διάβασα για έναν και μόνο λόγο εκεί που σταματάει το τεύχος 259 το αμέσως επόμενο είναι το web of spiderman 1 και μετά έχει το τεύχος 300 μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος στην σειρά η έτσι πάει να διαβάσω πρώτα το 1 και μετά το 300 ή να πάω στο 300 και μετά στο ένα όσοι ξέρουν ας δώσουν μια απάντηση.
 5. Παιδιά στον Βόλο δεν ήρθε σήμερα ρώτησα σε δύο περίπτερα και είπαν ότι δεν ήρθε μήπως θα το κόψουν και δεν θα το ξανά στείλουν???
 6. Τι??? Νομίζατε πως σας ξέχασα??? ΌΧΙΙΙΙ ΌΧΙΙΙΙ, είμαι εδώ για να συνεχίσω την συνήθεια που έγινε λατρεία. Πάμε σε ένα ακόμα τι θα ήθελα να δω στην συλλογή. Θα ήθελα να δω στην συλλογή τώρα σύντομα γιατί όλα θα τα δούμε αλλά δεν ξέρουμε ακόμα πότε,θα ήθελα να δω λοιπόν τώρα σύντομα το μετά τοκαι τέλος το
 7. Να και οι πρώτες αγορές του νέου έτους. Μια μικρή βολτίτσα σε διάφορα περίπτερα της πόλης μου επέφερε αυτά τα μικρά λαφυράκια,ελπίζω και η υπόλοιπη χρονιά να είναι πλούσια . ΥΓ. Δυστυχώς το ΚΟΜΙΞ και το μικυ μαους της α'περιόδου υπέστησαν κάποια μικρά τραυματάκια λόγω των τιμών που είχαν κολλημένων πάνω τους. Ανάθεμα σε όσους το κάνουν αυτό και βάζουν τιμές πάνω σε κάθε τεύχος και το χρεώνουν όσο κοστίζει και τώρα το Μ.Μ. και ας είναι το τεύχος σε άθλια κατάσταση και έχουν και το θράσος για να δικαιολογήσουν την τιμή να γράφουν πάνω σε κάθε χαρτάκι συλλεκτικό και ας είναι το τεύχος το πιο κοινό που υπάρχει.
 8. Εγώ αυτό ποτέ δεν θα το καταλάβω όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι το τεύχος 10 τις β περιόδου του ΚΟΜΙΞ και νομίζω και λίγο πιο μετά τι πήγε στραβά δεν μπορώ να καταλάβω,θέλανε να βγάλουν το βίο και πολιτεία ας τον βγάλουν κανένα πρόβλημα,θέλανε να βγάλουν και όλες τις ιστορίες του Ροσα ας το κάνανε ας φτιάχναν μια βιβλιοθήκη του Ντον Ροσα όπως με τον μεγάλο Καρλ Μπαρκς ή τα άπαντα του Ροσα όπως με των Ρωμάνο Σκάρπα ας έβγαζαν αυτή την βιβλιοθήκη και ας άφηναν στο ΚΟΜΙΞ άλλες ιστορίες ορίστε με το x-mickys θα είχαμε 30 τεύχη,περιπέτειες με μάγους ιστορίες του Καστυ και άλλων καλών σχεδιαστών ας άφηναν και την στήλη με τα νέα που έχουμε από ταινίες και άλλες εταιρίες κόμικς και ας κρατούσαν και αυτά τα άρθρα που βάζουν και τώρα και άμα ήθελαν ας έβαζαν που και που και καμιά ιστορία Ρόσα,Σκαρπα, Μπαρκς και άλλων μεγάλων εκείνης της εποχής και προς θεού σε στιγμές επετείου το τεύχος να είναι επετειακό να έχει σπέσιαλ αφιερώματα κείμενα για τον ήρωα που έχει την επέτειο χρονοδιαγράμματα πρώτες εμφανίσεις σπέσιαλ εξώφυλλο και ωραίες ιστορίες από καλούς δημιουργούς. Το ΚΟΜΙΞ είχε τεράστιες προοπτικές και το χαλάσαν δεν ξέρω τον λόγο πάντως έτσι όπως το είχαν ξεκινήσει θα μπορούσε να γίνει πάλι το νο1 περιοδικό αλλά η καθημερινή είχε άλλα σχέδια ας ελπίσουμε μετά το καλοκαίρι που θα τελειώσουν οι ιστορίες του Ροσα(να που φτάσαμε να θέλουμε να τελειώσουν οι ιστορίες του Ροσα) να ξαναπάρουν μπρος και να δούμε ένα ΚΟΜΙΞ αντάξιο του ονόματός του.
 9. Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσετε με αυτό που θα πω αλλά πιστεύω πως όλο αυτό το σύμπαν του x-micky θα ήταν ωραίο να το δούμε στο ΚΟΜΙΞ ,ξέρω, ξέρω κομματάκι δύσκολο να γίνει αλλά θα ήταν ωραία να βλέπαμε αυτές τις 30 ιστορίες αυτού του σύμπαντος στο ΚΟΜΙΞ κάθε μήνα και από μια ιστορία και αν λυσάγανε να βάλουν και τον Ντον Ροσα ας έβαζαν την ιστορία του τελευταία στο τεύχος όπως γινόταν και με τον βιο και πολιτεία βάζανε το επεισόδιο του βίου πρώτο και μετά τελευταία ιστορία του Ροσα. Δεν ξέρω αν συμφωνείται μια ιδέα έδωσα αν και δεν πιστεύω να υλοποιηθεί ποτέ.
 10. Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά. Για άλλη μια φορά χρειάζομαι την βοήθεια των έμπειρων που βρίσκονται εδώ. Θέλω να παραγγείλω από το Amazon έναν τόμο του all star comics Archive editions. Θέλω να μου πείτε αν ξέρετε πόσο καιρό θα κάνει να έρθει,αν θα έρθει σε καλή κατάσταση και μην το παραλάβω σχισμένο η χτυπημένο και αν θα πληρώσω κάτι παραπάνω ας πούμε φόρο στο τελωνείο ή αν θα την βγάλω μόνο με την τιμή του τόμου και τα μεταφορικά. Όποιος γνωρίζει ας μου γράψει από κάτω ευχαριστώ πολύ.
 11. AAA εντάξει καλά είπα τότε ότι δεν δεν θυμόμουν καλά σε ποίον έστειλαν,σ'ευχαριστώ φίλε μου που το υπενθύμισες>
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.