Jump to content

nikolas12

Members
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  291 [ Donate ]

Community Reputation

289 Active

About nikolas12

 • Rank
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Birthday 08/07/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Και εγώ συμφωνώ με τον @GreekComicFan, η λογική λέει πως η Anubis θα βγάλει το Civil War σε επανέκδοση, πιθανότατα με αφορμή την κυκλοφορία του Civil War II, δεν έχει λογική να το δώσουν στη συλλογή σε σκληρόδετη έκδοση και με τιμή 10 ευρώ. Τους συμφέρει μία επανέκδοση με καλύτερη τιμή και λογικά καλύτερο κέρδος για την ίδια. Fun fact: Εγώ είχα πάρει το Civil War όταν πρωτοβγήκε η επανέκδοση αυτού και του The Dark Knight Returns στο Comic Dom του 2016. Αυτές ήταν και οι πρώτες αγορές που έκανα και αποφάσισα να ξεκινήσω μια υπερηρωική συλλογή (είχα μία ακόμα μικρότερος με πολλά Disney). Αφού τα διάβασα ξαναπωρώθηκα με τα κόμικ και άρχισα πέραν των δανεικών graphic novels από φίλους να αγοράζω και να διαβάζω τα δικά μου
 2. Καλά και για μένα το goodreads δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, έχω δει κακές κριτικές για τίτλους που μου αρέσανε και καλές για τίτλους που δε μου αρέσανε, απλά δεν είναι κακό να το παίρνουμε ως ένα πρώτο δείγμα.
 3. Δυνατή πρόβλεψη το Wolverine και θα ήθελα πολύ να το δω. Δεν ξέρω αν θα είναι ο 10ος τόμος, αλλά πρέπει σίγουρα να το δούμε! Τώρα όσον αφορά τις απαντήσεις στα e-mail τους, το Power and Responsibility δεν το έχω, το Marvels το έχω και είναι πάρα πολύ καλό, αξίζει να το διαβάσει κάποιος που έχει διαβάσει αρκετή Marvel.
 4. Μια παρατήρηση που είχα κάνει είναι ότι το Οξύ έχει επιλέξει δυνατούς τίτλους για να κυκλοφορήσουν μαζί με το Έθνος όσον αφορά τη DC, αλλά με τη Marvel δεν έμεινα τόσο ικανοποιημένος με τις επιλογές πέραν κάποιων εξαιρέσεων. Οι κριτικές στο goodreads με προβλημάτισαν μεν, αλλά από την άλλη ξέρω πως ο Peter David είναι εγγύηση για Hulk οπότε θα δούμε πως θα πάει αυτό. Λογικά θα το αγοράσω.
 5. Πανηγύρισα για Birth of Venom. Είναι μια ιστορία που ήθελα πάρα πολύ να δω στα ελληνικά. Γενικά η συλλογή έχει δυνατούς τίτλους Spider-Man, οπότε είναι ιδανικό για τύπους σαν εμένα που τον γουστάρουμε πάρα πολύ. Θα ήθελα να δω Spider-Man: Blue (με δυνατή δημιουργική ομάδα), Death of the Stacys και οτιδήποτε από Ultimate Spider-Man, είτε Peter Parker είτε Miles Morales. Δεν πιστεύω να τα δούμε όλα αυτά προφανώς, σίγουρα πάντως υπάρχουν ωραίες ιστορίες για να διαβάσουμε. Για Guardians of the Galaxy ούτε κρύο ούτε ζέστη γιατί δεν έχω διαβάσει κάποιο κόμικ τους. Λατρεύω τις ταινίες τους, θα ήθελα να δω κάτι πολύ δυνατό και σίγουρα σύγχρονη ιστορία.
 6. Εγώ από τη μία θέλω πολύ να διαβάσω μόνο τις ιστορίες που με ενδιαφέρουν, αλλά επειδή είμαι του υπερηρωικού ΤΙΣ ΘΕΛΩ ΟΛΕΣ, ΒΓΑΛΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ! Από την άλλη σκέφτομαι ότι κάποιους τίτλους ενδέχεται να τους έχω στα αγγλικά, οπότε ίσως τους αγοράσω για να τους ξαναδιαβάσω στα ελληνικά, ίσως όχι και αρχίσει να πεταρίζει το μάτι λόγω του OCD μου που δε θα έχω συμπληρωμένη ράχη
 7. Πανέμορφο εξώφυλλο, αναβαθμίζει πολύ την έκδοση. Θα αγοραστεί λίαν συντόμως!
 8. Για λίγο πιο περίεργες, μεταμεσονύκτιες ακροάσεις...
 9. Μία από τα ίδια κι εγώ, αλλά δεν πιστεύω πως θα γίνει κάποια προσφορά στη Black Friday.
 10. Δεν τα έχω διαβάσει όλα, αλλά τα Birthright, Death of Superman και Brainiac αξίζουν. Σίγουρα διαφορετικό είναι και το Earth One, έχω διαβάσει μόνο το vol. 1 που είχε βγάλει η Anubis. Ωραίες ιστορίες είχε και το Action Comics 1000 που είχε βγει στα Ελληνικά. Έχω το Up, Up and Away και το For Tommorrow σε τευχάκια, αλλά δεν τα έχω διαβάσει ακόμα. Επίσης θέλω πολύ να διαβάσω κάποια στιγμή το Red Son και All Star Superman και να αγοράσω στα ελληνικά το American Alien.
 11. Αν και περίμενα Planet Hulk, καλοδεχούμενη η κάθε επιλογή. Λογικά και το Thor και το Hulk θα τα πάρω, οπότε θα συνεχίσουμε να έχουμε το απόλυτο όσον αφορά τα τεύχη. Καλύπτονται και όσοι ζητούσαν λίγο πιο παλιές ιστορίες και εγώ φυσικά θα έλεγα πως είμαι ικανοποιημένος, καθώς δεν έχω πολλές παλιές ιστορίες στη συλλογή μου. Με μεγάλο ενθουσιασμό θα πάρω Deadpool λογικά αύριο.
 12. Σε εμένα που είμαι και στο φόρουμ και είμαι ο Ν σε αυτήν την συνέντευξη καμία αναφορά; Πλάκα κάνω, ήταν μια πολύ ωραία συζήτηση και μακάρι να κάνουμε κι άλλες και να μιλήσουμε για ακόμα περισσότερα πράγματα γύρω από το κόμικς
 13. Εγώ είδα το Ultimate πριν μερικά χρόνια και δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα στο σύνολο όσο από κάποια επιμέρους στοιχεία με πιο χαρακτηριστικό τις ερμηνείες, το πόσο πιστά αποδόθηκαν οι χαρακτήρες εμφανισιακά και κάποια καρέ που ήταν καρμπόν από το κόμικ. Γενικά δεν είμαι καθόλου φαν της δουλειάς του Snyder (όπως λέω προβοκατόρικα στους φίλους που τους αρέσει σαν σκηνοθέτης, ο καλύτερος Snyder της DC είναι ο Scott) μετά το Watchmen, αλλά πιστεύω πως εδώ κινήθηκε στο σωστό μονοπάτι, μένοντας πιστός στο source material στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας. Βέβαια θεωρώ πως τα καλύτερα δείγματα γραφής του Snyder στο υπερηρωικό είδος ήταν το 300 και το Watchmen που είχε ως storyboards καταπληκτικές ιστορίες και ήταν πιο safe. Μετά που ανακάτεψε τις επιρροές του με όσα ήθελε να πει, έχασε τη μπάλα με αποκορύφωμα το BvS. Πάντως επειδή διάβασα το κόμικ αφού είδα την ταινία, αυτό που παρατήρησα είναι ότι και πάλι το κόμικ έκανε μια ενδιαφέρουσα ταινία να μοιάζει λιγότερο ενδιαφέρουσα. Το τέλος του κόμικ μου άρεσε εν τέλει περισσότερο, ενώ ταυτόχρονα ένιωσα ότι είχα επενδύσει πιο πολύ στους χαρακτήρες, παρά το γεγονός ότι η ταινία είχε τεράστια διάρκεια. Γούστα είναι αυτά θα πει κανείς και θα συμφωνήσω απόλυτα.
 14. nikolas12

  PUBLIC

  Πέρυσι κάτι καλό είχε προκύψει σε θέμα βιβλίου, φέτος ελπίζω τα κόμικς και κυρίως τα ελληνικά να έχουν καλύτερες προσφορές, αν και με το 10% που υπάρχει δε νομίζω να γίνει κάτι καλύτερο. Εγώ πάντως έβαλα και φέτος στα ενδιαφέροντα τα κομικς και fingers crossed ελπίζω να βγει κάτι.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.