Jump to content
Το Σάββατο 25/1 στις 8μμ @ΛΕΦΙΚ (Ιερά Οδός 14) κόβουμε τη πίτα μας! Σας περιμένουμε όλους και όλες!

Evi

Members
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  413 [ Donate ]

Community Reputation

399 Active

About Evi

 • Rank
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Birthday 10/26/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Συνήθως ρωταω την οξύ κάτι κάθε μήνα και απαντάνε πάντοτε, οπότε αυτό τον μήνα ρώτησα κατευθείαν αν εκδώσουν darkseid war και είπαν όχι άλλα θα δούμε την justice League σε δύο τίτλους μέσα στο 2020.Οποτε θεωρώ η υπόθεση μου ότι θα εκδοθούν χρονικά κοντα οι δύο jl είναι λαθος. JL vs Suicide squad αλήθεια μετράει ως jl τίτλος η ως event τίτλος?
 2. Καλά τό σκέφτηκα είτε θα ήταν αυτό η το web of Black Widow. Λοιπόν η συλλογή είναι 4 τεύχη οπότε φαντάζομαι ότι θα είναι φτηνότερο από τα συνηθισμένα της οξύ. Τώρα που το θυμήθηκα valtasar σκοπεύουν να εκδώσουν κάτι από vertigo που λέγανε από την περασμένη χρόνια η άλλαξαν γνώμη?
 3. Δυο διαφορετικά JL μέσω εφημερίδας να το δεχτώ, αλλά ξέρουμε ότι δεν το κάνουν αυτό. Είπαν δύο περιπέτειες οπότε μέχρι νεωτέρας θα θεωρώ προσωπικά ότι είναι α και β μέρος, γιατί δεν νομίζω ειλικρινά ότι θα βγάλουν δυο διαδοχικά διαφορετικά jl στα βιβλιοπωλεία.
 4. Υπάρχει κάτι που σε κάνει να πιστεύεις ότι η anubis θα βγάλει Doomsday clock, oταν το τελευταίο dc comic που έβγαλαν ήταν το dark prince charming πέρσι? Επίσης στην marvel μεριά έχουν να βγάλουν ακόμα το civil war ii β μέρος και κανείς δεν ξέρει αν θα ξαναβάλουν άλλη marvel, καθώς είναι πολύ απασχολημένοι με την hatchette. Τώρα όσο αφορά την justice League υπάρχει κάτι στο run του Morrison που να χωρίζεται σε μέρος α και β?
 5. To forever evil συγκεντρώνει τεύχη 1-7 οπότε ξέχνα το καλύτερα. Το πολύ πολύ να γράψουν μια σελίδα με περίληψη στην αρχή του darkseid war για όσους δεν ξερουν. Επίσης δεν είναι ασυνήθιστο να εκδίδεται κάτι στην Ελλάδα που να απαιτεί προηγούμενες γνώσεις που δεν υπάρχουν.
 6. Δυο περιπέτειες justice League να κυκλοφορήσουν μετά και γνωρίζοντας ότι δεν συνεχίζουν με εφημερίδα το darkseid war είναι μια καλή πιθανότητα, καθως δεν νομίζω ότι υπάρχει στην rebirth καμία έκδοση που να μετράει ως μέρος α και μέρος β, και pre-n52 νομίζω ήταν πιο αυτόνομες? Τέλος πάντων θα σταματήσω να υποθέτω μέχρι να μάθουμε περισσότερα για την ιστορία και ποιος τα γράφει.
 7. Justice League? Άρα μετά το batman/wonder woman και batman damned θα κυκλοφορήσουν justice League.. Μπορεί να είναι πολλά και διάφορα, αλλά θα κάνω την υπόθεση μου ότι δεν ανήκει σε εκτός continuity σαν το justice από το δύο περιπέτειες που είπαν, ούτε είναι Scott snyder justice League γιατί είναι πολύ μπερδεμένο για καινούργιους αναγνώστες, οπότε θα είναι n52 κυκλοφορία η rebirth. Τώρα pre-n52 δεν ξέρω κάτι φαντάζομαι superman centric justice League arcs?
 8. Λοιπόν είμαι λίγο άσχετη με το θέμα χειρισμός post σε forum, οπότε θα πρέπει να πάω σε υπολογιστή για να προσθέσω φωτογραφία anubis στο θέμα? Είμαι σε κινητό που δεν είναι πολύ καινούργιο και δεν ξέρω πως να το κάνω...
 9. Δεν πρέπει κάποιος να ξεκινήσει θέμα anubis 2020? Επίσης η anubis θα εκδώσει τίποτα marvel, dc? Ξέρω είναι υπεύθυνοι για την hatchette αλλά δεν θα κάνουν τίποτα άλλο?
 10. Και κάτι τελευταίο και δεν θα ξαναρωτήσω valtasar μήπως η οξύ έχει στα υπόψη της doomsday clock για το μέλλον?
 11. Η υπόθεση μου ξεκινήσε από την λάθος εκτύπωση που κάνανε στο χαρτόνι με τον wolverine πριν δύο εβδομάδες. Όπως είπα ξανά είμαι σίγουρη οι εκδόσεις αυτού και του επόμενου μήνα είναι έτοιμες αλλά δεν μπορεί μην ξέρουν τι θέλουν να στείλουν για τον μήνα Μάρτιο στο τυπογραφείο.
 12. Valtasar ναι θα ήθελα να δω το τάγμα των μάγων.
 13. Wolverine τι ακριβώς? Δεν διακρίνω τον υπότιτλο καθαρά. Επίσης το wolverine απέδειξε οτι είχα δίκιο στην υπόθεση μου, ότι γνωρίζουν ποιες είναι οι επόμενες τουλάχιστον 10 εκδόσεις ακόμα και αν δεν τα έχουν στείλει στο τυπογραφείο.
 14. Έχοντας δει φωτογραφίες του μεγέθους της έκδοσης batman damned θα ήθελα να πω το βρίσκω μεγάλο και θα εκπλαγω αν η τιμή είναι κάτω των 25 ευρώ ( δική μου υπόθεση βασισμένη στο υπάρχον μέγεθος του κόμικ). Από την άλλη το defenders θα έχει λογικότερη τιμή φαντάζομαι..
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.