Jump to content

Evi

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  188 [ Donate ]

Community Reputation

174 Active

About Evi

 • Rank
  Μόλις μπήκα
 • Birthday 10/26/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Τώρα που το σκέφτομαι πιο πιθανό το green arrow year one δεν νομίζω να έχει ξαναεκδοθει στην Ελλάδα ο green arrow σωστά? Καλύπτει όλες τις πτυχές ενός τυπικού origin story και δεν είναι μέρος ongoing run.
 2. Αν είναι αλήθεια αυτό για green arrow τότε η θα είναι green arrow year one η κάτι από jeff lemire run?
 3. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα η οξύ η ακόμα ο anubis να βγάλουν 12 τεύχη graphic novel, αρκεί αυτά να αφορούν γνωστούς ήρωες η ομάδα ηρώων από τις ταινίες. Το Crisis νομίζω απαιτεί γνώση του pre crisis dc universe και multiverse οπότε είναι στα όχι για την Ελλάδα.
 4. Κάτω από ένα post για το Endgame στις 9 Οκτωβρίου στο Facebook κάποιος ρώτησε την οξύ αν θα εκδώσουν τίποτα άλλο πέρα από batman και superman και απάντησαν αόριστα ότι ο επόμενος μετά τον superman που θα δώσει το έθνος δεν ανήκει στην trinity άρα όχι wonder woman, χωρίς να το αναφέρουν ξεκάθαρα ειπαν το justice κυκλοφορεί τον Νοέμβριο και τελείως κρυπτικα το επόμενο dc μετά από αυτό θα είναι ένα αναπάντεχο team up μυθολογικών διαστάσεων και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.. Σήμερα μπήκα στο Facebook και το είδα και ακόμα δεν έχω μάθει να χειρίζομαι links.
 5. Ξέρει κάποιος την πλήρη λίστα των όσων έχει βγάλει η anubis στα περίπτερα για να έχουμε μια ιδέα του τι να περιμένουμε..
 6. Γιατί φαντάζομαι το χαρτόνι από πίσω θα διαφημίζει captain america out of time, Deadpool Wade wilson war, και τα επόμενα δύο.Βασικα αυτό που κατάλαβα ότι με κάθε νέα κυκλοφορία διαφημίζονται οι επόμενες τέσσερις.
 7. Νομίζω η σειρά θα επικεντρωθεί στα γνωστά πρόσωπα από τις ταινίες οπότε όχι captain Britain, she hulk, howard the duck, και φυσικά όχι mar-vell.
 8. Αύριο θα ξέρουμε τις δύο νέες κυκλοφορίες μετά τον captain america και Deadpool, λοιπόν τι θα θέλατε να είναι? εγώ προσωπικά δεν θα έλεγα όχι σε old man logan και Hawkeye.
 9. Η waid- samnee run ξαναβγαίνει τον Μάρτιο στην Αμερική τι πιθανότητες υπάρχουν να το μεταφράσει η οξύ η ο anubis? Απίθανο θα έλεγα για αυτό μάλλον θα πάνε με κάτι μικρότερο web of black widow 5 τεύχη η black widow deadly origin 4 τεύχη.. το τελευταίο είναι καθαρά δική μου θεωρία.
 10. Για black widow νομιζω ότι θα βγει το web of black widow( ναι μόλις άρχισε στην Αμερική αλλά είναι 5 τεύχη και αν σκεφτεί κανείς το life of captain marvel ήταν πρόσφατη κυκλοφορία όταν το έβγαλε ο anubis νομίζω ότι θα γίνει κάτι παρόμοιο) η κάτι από το run του Mark Waid η οξύ η ο anubis θα το βγάλουν.Για ww84 προσωπικά θα ήθελα n52 Wonder woman.
 11. Άρα για να καταλάβω το saga δεν πούλησε όσο ανεμονονταν και για αυτό δεν θα βγει η συνέχεια?
 12. Ναι τον Μάιο είχα ρωτήσει τι θα βγάλουν από dc comics και είπαν μεταξύ των άλλων ότι θα βγάλουν ένα vertigo comics. αργότερα ρώτησα ξανά αν έχουν στα υπόψη τους το izombie και το sheriff of babylon και είπαν τίποτα από τα δυο.
 13. Να υποθέσω ότι το avengers: the origin θα βγει στα βιβλιοπωλεία και δεν θα είναι προσφορά του έθνους.. επίσης έχει κάποιος ιδέα ποιο vertigo comics θα βγάλουν?
 14. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ότι μπορεί να βγάλουν είναι η τευχακια για το περίπτερο η κάποιο graphic novel από Harley quinn n52/ rebirth. Τώρα για black Canary, huntress: στην Αμερική θα επανεκδωσουν τον Ιανουάριο το huntress cry for blood του greg rucka( αν λέω σωστά τον τίτλο και το όνομα) και αφού αυτή η εκδοχή της black Canary είναι τραγουδίστρια επίσης ξαναβάζουν το DCYou run. Τι από αυτά τα δύο τελευταία μπορεί να έχει πέραση στην ελληνική αγορά ιδέα δεν έχω.. Επίσης θα έχει πέραση στην ελληνική αγορά αν κάποιος βγάλει pre flashpoint birds of prey comics η n52/rebirth birds of prey? Άρα μάλλον στο τέλος πιο πιθανο είναι να βγάλουν νέα Harley Quinn στην Ελλάδα..
 15. Ο λόγος που περιμένω λογικά κάτι θα βγάλουν για birds of prey είναι ότι το κρίνω βάση του τι βγήκε στην Ελλάδα πριν τις πρεμιέρες των cbm. Για παράδειγμα 1.Shazam η οξύ έβγαλε το n52 Shazam 2. Captain Marvel ο Αnubis έβγαλε το life of captain marvel η οξύ το captain marvel higher faster more.3 Dark phoenix η οξύ έβγαλε το phoenix endsong και ο anubis είχε βγάλει το phoenix ressurection.3 Endgame η οξύ έβγαλε το infinity war και το avengers εχθρός εκ των έσω.ο anubis το avengers fear itself.4.Far from home η οξύ έβγαλε το spiderman με την μεγάλη δύναμη και ο anubis το οικογειακη υπόθεση.5.aquaman ο anubis έβγαλε το aquaman throne of Atlantis. Κτλ. Δεν νομίζω να είναι παράλογο κάποιος να περιμένει η οξύ η ο anubis να βγάλουν κάτι για birds of prey.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.