Μετάβαση στο περιεχόμενο

Evi

Members
  • Περιεχόμενο

    224
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Evi

  1. Μόλις είδα καταχώρηση για Dark Crisis στην Εθνική βιβλιοθήκη. Και ξαναλέω το Darkseid War δεν εκδόθηκε ποτέ στα ελληνικά γιατί ?
  2. Είδα καταχώρηση στην εθνική βιβλιοθήκη για Long Halloween.
  3. https://isbn.nlg.gr/index.php?lvl=notice_display&id=443059 Και η καταχώριση για το Flashpoint με υπότιτλο κιόλας.
  4. https://isbn.nlg.gr/index.php?lvl=notice_display&id=440269 Νέα καταχώρηση στην εθνική βιβλιοθήκη. Από ότι φαίνεται οι πωλήσεις των Spiderman comics πανε καλα για την Anubis.
  5. Είδα δύο καταχωρήσεις στην εθνική βιβλιοθήκη για stranger things και the Witcher comics.
  6. Να υποθέσω το βιβλίο " ο δρόμος για το Νεβεργουιντερ " πούλησε αρκετά καλά για την Anubis για να βγάλει κάτι καινούργιο από dungeons and dragons.
  7. https://isbn.nlg.gr/index.php?lvl=notice_display&id=436011 Νέα καταχώρηση στην Εθνική βιβλιοθήκη. Spider-verse: Το τέλος
  8. Υπάρχει καταχώρηση στην Εθνική βιβλιοθήκη για το Αθάνατος Χαλκ η πράσινη πόρτα.
  9. Αν έχουν πράγματι μειώσει τον αριθμό αντιτύπων που τυπώνουν για τους καινούριους τίτλους αυτό μάλλον γίνεται για οικονομικούς λόγους.
  10. Για το Sandman νομίζω οπότε κυκλοφορήσει η season 2 της σειράς (2024-2025 ?) ο Anubis θα ξαναβγάλει κάτι.
  11. Υπάρχει καταχώρηση στην εθνική βιβλιοθήκη για Witcher: Ronin comic.
  12. Ο Anubis διαφημίζει στο site ότι ο πρώτος τόμος του BRZRKR πούλησε 600.000 αντίτυπα. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο που κάποιος λέει αριθμό πωλήσεων comic? Για την Ελλάδα τουλάχιστον.
  13. Όταν είχα στείλει μήνυμα στην οξύ στο Facebook για το αν θα βγάλουν το τάγμα των μάγων vol 2 είπαν δεν είναι στα άμεσα σχέδια τους. Που σημαίνει το vol 1 δεν πούλησε πολύ καλά στην χώρα μας για να προχωρήσουν στο vol 2.
  14. Υπάρχει καταχώρηση στην Εθνική βιβλιοθήκη για το the three jokers.
  15. Evi

    Disney+

    Για να το πω πιο ξεκάθαρα πηγαίνεις ρυθμίσεις κινητού η tablet- επιπλέον ρυθμίσεις - προσβασιμότητα- αναπαραγωγή -ακοη και από εκεί ρυθμίζεις τους υπότιτλους.
  16. Evi

    Disney+

    Λοιπόν ανακάλυψα πως ρυθμίζονται οι υπότιτλοι στο Disney plus αν έχεις κινητό η tablet. Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις της συσκευής σου όχι της εφαρμογής, επιπρόσθετες ρυθμίσεις - αναπαραγωγή- ακοή και ρυθμίζεις από εκεί.
  17. Evi

    Disney+

    Stefanospap Σκέφτηκε κανείς να απευθυνθεί στο κέντρο βοήθειας Disney plus gr μπορούν να εξυπηρετήσουν?
  18. Evi

    Disney+

    Καλησπέρα μια ερώτηση έχω Disney plus, αλλά όταν είμαι σε κινητό και tablet οι υπότιτλοι εμφανίζονται με μαύρο πλαίσιο, ενώ σε υπολογιστή εμφανίζεται το εικονίδιο του γραναζιού και οι υπότιτλοι διορθώνονται, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει σε κινητό και tablet. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να διορθώσω τους υπότιτλους σε κινητό και tablet?
  19. Είδα καταχώρηση στην Εθνική βιβλιοθήκη για το dune the graphic novel βιβλίο δεύτερο.
  20. Ρώτησα την οξύ αν σκοπεύουν να εκδώσουν το the magic order vol 2 του Mark Millar και απάντησαν δεν είναι στον προγραμματισμό, που βασικά σημαίνει το vol 1 δεν πούλησε αρκετά καλά για να προχωρήσουν στο vol 2. Αλήθεια έχει κάποιος ιδέα τι σκοπεύει να εκδώσει η οξύ από Σεπτέμβριο?
  21. Υποθέτω το Spiderman: μάχη επιβίωσης πούλησε αρκετά καλά για τον Anubis ώστε να πάει σε β' έκδοση.
  22. Huh? Το Fortnite x Marvel zero war το πρώτο τεύχος κυκλοφορεί 8 Ιουνίου στην Αμερική, με το graphic novel 22 Νοεμβρίου. Δηλαδή από εδώ και στο εξής ο anubis μπορεί να κυκλοφορήσει comic παράλληλα με την Αμερική?
  23. Το πρόσφατο Dark Ages από την Marvel έχει ημερομηνία κυκλοφορίας το graphic novel 9 Αυγούστου στην Αμερική. Θα βγει δύο μήνες νωρίτερα στην Ελλάδα? Εκτός και αν αναφέρονται σε κάτι άλλο...
  24. Ρώτησα την οξυ αν θα υπάρξουν νέες κυκλοφορίες comics μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον, απάντησαν δεν έχουν άμεσα σχέδια για νέες κυκλοφορίες comics. Δηλαδή το dceased και king thor μάλλον από Ιούλιο και μετά....
  25. Ρώτησα την Anubis αν θα κυκλοφορήσουν σύντομα comics dc και marvel απάντησαν από καλοκαίρι και μετά. Που σημαίνει Ιούνιος? Τέλη Αυγούστου? Ποιος ξέρει....
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.