Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Τόμος 1 Ημερομηνία κυκλοφορίας: 14/01/2020 ISBN SET: 978-960-623-180-3 Τιμή: €5,90
 3. Ελληνικές εκδόσεις σε σπιράλ θυμάμαι το Sonnie de War του Γιώργου Κωνσταντίνου (αυτοέκδοση του 1997, αν θυμάμαι καλά) καθώς και μια αυτοέκδοση που έβγαλε ο Γαβριήλ Τομπαλίδης, σε κάποιο Comicdom Con, πριν κάποια χρόνια (το οποίο δεν έχω και δεν θυμάμαι τον τίτλο). Το Mefisto, παρεμπιπτόντως, είναι εξαιρετικό. Το διαβάζω στην εφημερίδα αλλά η συγκεντρωτική έκδοση το ανεβάζει σε εντελώς άλλο επίπεδο. Για μένα είναι μια από τις καλύτερες εκδόσεις που κυκλοφόρησαν το 2019 σε πάρα πολλούς τομείς και το σημαντικότερο, πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο comic strip αντίστοιχο του οποίου δεν έχω υπόψη μου ούτε από κάποια έκδοση του εξωτερικού.
 4. Today
 5. Δεν θυμαμαι αλλο κόμικ με σπιράλ ξερει κανένας φίλος κάποιο αλλο ?
 6. Να εισαι καλα , Γιωργο ευχαριστω, θα ερθω να το παρω.
 7. Μιας και ειπες για παραδειγματα θα σου πω ενα.Παω στοιχημα οτι πολοι αναγνωστες νομιζουν πως ο Φαντομ ειναι δημιουργια του Καρπι, αντι του Μαρτινα.Ναι μεν ο Καρπι τον σχεδιασε αλλα ο Μαρτινα ειχε την ιδεα. Θιγεις ενα ερωτημα που το ειχα σκευτει κι εγω.
 8. Τόμος 10 ~ The Amazing Spider-man ~ Η Γέννηση του Βένομ Ειλικρινά απόλαυσα το τομάκι! Το διάβαζα λίγο-λίγο για να μην τελειώσει γρήγορα! Στα θετικά επίσης, είναι συνολικά 7 τευχάκια και έχει αρκετό υλικό προς ανάγνωση Πολύ ωραία ροή και πολύ ωραίο σχέδιο. Τόσο που το νεότερο του McFarlane το βρήκα υποδεέστερο.. (Με εξαίρεση τον Βένομ και.. τη Μέρι Τζέην ) Ίσως να είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής από πλευράς ανοίγματος ιστορίας και κλεισίματος, σχέδιο, σενάριο, όλα. Τώρα για τα σπόιλερ που γίνονται, ειλικρινά με άφησαν αδιάφορο μιας που όταν το διάβασα το ξέχασα κιόλας. Ούτε καν αναφέρεται το όνομα της δολοφονημένης. No problem! Εντέλει ο τόμος 10 παίρνει 10 με τόνο!
 9. Ξεφυλίζοντας το Ντόναλντ 67 το μάτι μου πήρε ένα χαρακτήρα που δεν μου είναι γνωστός. Στη σελίδα εικοσιτέσσερα, δεύτερο καρέ εμφανιζεται ενα παιδι Πασχάλης(Πασχαλοπαιδο) που φοράει γυαλιά.Εμφανιζεται ξανά στη σελιδα είκοσι πεντε, δεύτερο καρε.Κανει ξανά την εμφανιση του στη σελιδα εικοσιέξι που έχει ενα μονο και μεγαλο καρέ. Το Πασχαλοπαιδο εμφανιζεται χωρίς να μιλάει και είναι σχεδιασμενο απο τον σχεδιαστη Μάσιμο Φετσι. Ξέρεις κανεις σας κάτι για τον χαρακτήρα;
 10. Ηλία οι κριτικές δεν γίνονται εδώ αλλά στο θέμα του κάθε τεύχους ξεχωριστά. Το ίδιο και στο κόμιξ.
 11. Σοβαρά? Για πες μας εντυπώσεις! Πώς είναι στην τάξη?
 12. Όταν πριν κάτι μήνες κοινοπησαν στο Facebook post από τα γυρίσματα του Jupiter legacy πιθανολογουσα αυτό θα κυκλοφορούσαν πρώτα αντί το τάγμα των μάγων. Τέλος πάντως σε κάθε περίπτωση τα τελευταία comic του Millar από την image comics είναι ιδανικά για την οξυ και αποφεύγουν πονοκεφάλους τύπου saga για το μέλλον.
 13. @Ericlik Τα βρήκα. Μήπως ξέρεις της γενιάς Neorganic ;
 14. ΕΝΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο Κ ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ
 15. ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΙΟΥ ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ
 16. Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω και τα 44 τεύχη, τιμή συζητήσιμη.
 17. Κριτική του μίκυ μάους 287. Ξεκινάμε με το εξώφυλλο που απεικονίζει τον Τζιμ τον τρομερό και τον Σκρουτζ να είναι χαρούμενοι και το βιβλιο οδες του αγρού να είναι κοντά τους. Αρχίζουμε με την ιστορία ορεσίβια ποίηση σε σενάριο Φαουστο Βιταλιάνο και σχεδιο Σίλβια Ζικε. Πρόκειται για μια ιστορία με τον Τζιμ τον τρομερό με θέμα την ποίηση.Ο Τζιμ αυτήν τη φορά δεν πρεπει να συμπεριφερθεί σαν αγροίκος αλλά σαν κύριος με καλούς τροπους.Έτσι χρειαζεται εναν δάσκαλο.Μα ποιον;Φυσικά, τον Πανταξιο.Όσο ο Πανταξιος διδάσκει τον Τσιμπούρι θα τον κρατήσει ο Σκρουτζ. Μέτρια ιστοριουλα χωρίς κάτι το ενδιαφέρον.Λατρεύω Ζικε.Τέλειο στυλ.Τελειο σχεδιο.Επτά. Συνεχιζουμε με την ιστορία στα ίχνη του αδεσποτου γάτου σε σχεδιο Οταβινο Παναρο. Ο Φουμφο και ο Πητ έχουν κρύψει τη λεία τους στο χωριό της θείας Πουλχερίας.Όμως το μυστήριο στήνεται όταν ο Φουμφο καλείται να λύσει μια υπόθεση με την Πουλχερία. Καλουτσικη ιστορία με κάπως παιδιαστικη υποθεση. Το καλουτσικη περισσότερο για την περιπέτεια με τα κλοπιμαία του Πητ και του Φουμφο.Απο τον τιτλο καταλαβαίνεις εναν απο τους ενόχους.Το σχεδιο το βρήκα μέτριο.Επτά με επτάμισι. Τριτη ιστορία, το απίθανο τοπολαγωνικο σε σχεδιο Ρομπέρτο Βιάν. Ο Σκρουτζ θέλει να βρει τον μεγαλυτερο θησαυρό του κόσμου και βάζει το τοπολαγωνικο του Κύρου να ψάξει. Ωραι ιστορία με λογικό, αλλά αναπάντεχο τέλος.Μέτριο σχεδιο.Οκτώ. Ασ πω και την άποψη μου για τη Γκουνφια δημοσιογραφία. Ο Φέθρυ βάζει δικές του λέξεις στα Παπιονεα και ανεβαίνουν οι πωλήσεις. Όμορφη ιστοριουλα με τη γλώσσα του Φέθρυ.Το σχεδιο και παλι μέτριο.Επτάμισι. Η τέχνη του τέλεια οργανωμένου ταξιδιώτη του Μάσιμο Ασαρο. Ο Μίκυ είναι ο τέλεια ωργανωμενος ταξιδιώτης. Μικρή ιστοριουλα του γκαγκ με μέτριο σχεδιο.Επτά. Τελευταία ιστορία το επίμονο στραβόξυλο του Γκραζιανο Μπαρνταρο. Ο Σκρουτζ πρεπει να κλείσει μια συμφωνία με ενα επίμονο στραβόξυλο, οποτε θέλει να του κανει καλη εντύπωση.Στην υπόθεση μπλέκεται και η Νταίζυ. Καλη ιστορία με την υπόθεση της καλής εντύπωσης και την εκδίκηση της Νταίζυ.Σχεδιο μέτριο.Επτάμισι. Κρατάμε στα χέρια μας ενα πολύ καλό τεύχος.Οι τελικές μου εντυπώσεις είναι ωραίες.Για να πούμε και τον μέσο ορο, τώρα.Επτά με επτάμισι.
 18. Ορίστε τώρα μου σποιλέριασες τους τίτλους της αρχής! Εγώ ήθελα να εκπλαγώ όταν θα έβλεπα τον κύβο borg!!
 19. Και λίγα πράματα πιο αναλυτικά σήμερα. Κατ'αρχήν μου άρεσαν όλα τα easter eggs του επεισοδίου. Τα πολλά facepalms του Πικάρ στη συνέντευξη, το Captain Picard Day, τα άπειρα λίτρα Earl Grey που καταναλώθηκαν κι εδώ. Κάτι άλλα που διάβασα δεν τα θεωρώ easter eggs γιατί είναι βασικά στοιχεία της υπόθεσης. Πριν δω το πρώτο επεισόδιο του Πικαρ είδα το ντοκιμαντέρ που βγήκε μαζί με το τέλος του TNG. Εκεί ο Φρέικς ουσιαστικά περιγράφει το όραμα του Ρόντενμπερι για τη σειρά. Μία ανθρωπότητα που έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο, χωρίς πείνα, χωρίς φτώχια, χωρίς πάθη. Κάπου είπε ότι η σειρά διαδραματίστηκε σε έναν 24ο αιώνα όπου όλοι θα θέλαμε να ζήσουμε. Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες γιατί πολλοί έχουν μία παράλογη σχέση με ότι αποκαλούν spoiler, απλά θα πω ότι είδα έναν κόσμο όπου αυτή η περιγραφή δεν ανταποκρίνεται πλήρως. Και το κόβω εδώ Όσο για τη συνέχεια; Δεν ξέρω που θα το πάνε, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και είμαι super intrigued με τον Μποργκ κύβο που φαίνεται από τους τίτλους της αρχής κιόλας, ΑΛΛΑ δεν ξέρω αν θα κάνω καλό απολογισμό στο τέλος αν (όπως υποψιάζομαι) η υπόθεση της σειράς θα είναι άλλη μία φορά το Robot revolution. Blade Runner, BSG, Westworld, I Robot, SG-1 και πάρα, μα πάρα πολλά αξιολογότατα και πολύ αγαπημένα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά προϊόντα έχουν αναλύσει το θέμα (το εξαντλήσει είναι λίγο μεγάλη λέξη), δεν ξέρω αν θέλω να δω και ένα Star Trek σε αυτό το μοτίβο. Προφανώς από την περιβόητη δίκη του Ντέιτα στην πρώτη ή δεύτερη σεζόν του TNG έχει θιχθεί το θέμα στη σειρά και όσο υπάρχει Ντέιτα υπάρχει και το θέμα, αλλά δεν ξέρω αν θέλω να το δω ως main theme.
 20. Κόψαμε τη πίτα μας, όπως κάθε χρόνο, μόνο που αυτή τη φορά μας επιφύλασσε μια έκπληξη... δεν εμφανίστηκε το φλουρί στους παρευρισκόμενους, κάτι που φυσικά απογοήτευσε πολλούς Το φλουρί παρέμεινε στα κομμάτια που δε μοιράστηκαν... Επειδή όμως, η χρονιά πρέπει να ξεκινήσει με δώρα, έγινε μια μικρή κλήρωση και από τους παρευρισκόμενους οι ακόλουθοι κέρδισαν τα ακόλουθα : @deadneighbours έναν τόμο ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΙΚΣ @Μενίγ Πουαγώ ένα τεύχος ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ @germanicus τον αγγλόφωνο συγκεντρωτικό τόμο του CAMELOT 3000 @fotdim ένα τεύχος ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ - Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ @Επιθεωρητής Le Pit ένα τεύχος Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ @imacmaria το τεύχος NICK CAVE Το φλουρί τελικά έπεσε σε πολλούς Οι τυχεροί, ας περάσουν από τη λέσχη να πάρουν τα δώρα τους
 21. Πολλές "Αγριάδες" έχει το εξώφυλλο! Επίσης, εξαιρετικός χρωματισμός!
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.