Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Παρέλαβα σημερα το απόγευμα!!! Ολα όπως τα φανταζόμουν! Ευχαριστω και για το δωράκι!!! Τα χρήματα κουδουνιζουν σε κάποιον απο τους κουμπαράδες!!
 3. Murphy Pendleton

  Krypton (2018- )

 4. Retroplaymo

  ΑΓΟΡΙ (Β' ΠΕΡΙΟΔΟΣ)

  Αντικαταστάθηκαν με μεγαλύτερης ανάλυσης τα εξώφυλλα των εξής τευχών: 345, 346, 475, 476, 478, 485, 486, 487, 488, 489, 495, 511, 521, 523, 532, 533, 534, 535, 537, 539, 540, 541, 542, 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552, 555, 556, 558, 560, 561, 562, 563, 564, 565, 566, 567, 568, 569, 570, 571, 572, 573, 574, 575, 576, 578, 584, 587, 589, 590, 591, 592, 593, 594, 595, 596, 597, 598, 599, 600, 601, 602, 603, 604, 605, 606, 607, 608, 609, 610, 611, 612, 614, 615, 618, 620, 622, 623, 625, 627, 631, 632, 633, 634, 636 και 638, ενώ προστέθηκαν και τα οπισθόφυλλα τους.
 5. Ηταν πραγματικά πάρα πολύ όμορφα! Κάθε χρόνο και πιο οργανωμένο το The Con, πολύ καλή παρέα και ψυχολογία πενταήμερης! Είναι ο συνδυασμός πολύ καλού φεστιβάλ κομικς με διακοποκατασταση για μας τους Αθηναίους Πήρα διάφορα σκιτσάκια, ψώνισα διάφορα, γέλασα πολύ, είχα άψογη κομικσοπαρέα, όλα σούπερ! Θα ξανανεβω σίγουρα και του χρόνου λίγες ενδεικτικές φώτος απο το πανελ του Azzarello Esad Ribic με τον Λοκι που μου έφτιαξε Achdé υπογραφει και σχεδιαζει στα τεύχη Tank Girl απο Rufus Dayglo μικροι σπάιντερμεν διαφωνουν για το ποιος είναι πιο άξιος για να σηκωσει το σφυρι του Θωρ και ο Rosa με τον @PhantomDuck
 6. GreekComicFan

  PENTHOUSE (Ε' ΠΕΡΙΟΔΟΣ)

  Προστέθηκε εξώφυλλο και οπισθόφυλλο για το τεύχος 24, με το οποίο ανεβαίνει ο αριθμός των διαπιστωμένων.
 7. Fun Fact: Με έχει πιάσει ο φακός στην τελευταία φωτογραφία (με τον JohnnyMZ) να κοιτάω το κινητό μου ελπίζοντας να έχει έρθει το email για το γεύμα friday's. Μπορείτε να το καδράρετε ή ακόμα και να μου την φέρετε του χρόνου να σας την υπογράψω.
 8. GreekComicFan

  COLT

  Προστέθηκε εξώφυλλο και οπισθόφυλλο για το τεύχος 15.
 9. Το 33ο τεύχος με τα "Αεροπλάνα". Το 34ο τεύχος με τα "Ζουζούνια". Το 35ο τεύχος με "Τα 102 Σκυλιά της Δαλματίας". Τα εξώφυλλα προστέθηκαν στο πινακάκι της παρουσίασης.
 10. Από τη σημερινή εφημερίδα Documento. Υποθέτω πως κάποιος Ντισνεϋκός θα την αγοράσει για να σκανάρει το σχετικό άρθρο...
 11. Pilgrim

  THOR - ΠΡΩΤΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

  Διάβασα την αρχή της ιστορίας και με άφησε αδιάφορο. Ούτε στο δεύτερο τευχάκι ήθελα να συνεχίσω. Αυτό το σχέδιο είναι χάλια, σαν κακέκτυπο φαίνεται αλλά δυστυχώς δεν είναι.
 12. Κάτι που ξέχασα να αναφέρω. Όπως γίνεται κάθε φορά, ο κόσμος γέμισε τον Rosa με δώρα. Από σχεδιαστές που του έδιναν τα κόμικς που είχαν εκδώσει και είχαν στην έκθεση, μέχρι χειροτεχνίες και δώρα που είχαν αγοράσει ειδικά γι' αυτόν. Και κάπου σε αυτό το πλαίσιο, εμφανίστηκε ο @konni και ο @guskoin (αν δεν απατώμαι) που αντί να δώσουν δώρα στον Don, έδωσαν από ένα τευχάκι σε εμένα . Πολύ ωραίες εκπλήξεις, ευχαριστώ και τους δύο. Συγκεκριμένα ο konni μου χάρισε ένα Daisy and Donald της Giant series του 1976 από την Αυστραλία, ενώ ο guiskoin μου έδωσε έναν φάκελο με το Topolino 1275 του 1980, με ιστοριάρα του Massimo De Vita αδημοσίευτη στην Ελλάδα παρεμπιπτόντως, δεν ξέρω αν ήταν εσκεμμένο ή όχι. Έπρεπε να βλέπατε τη φάτσα του Rosa όταν του τα έδειχνα ενθουσιασμένος. Αυτός ήταν αδιάφορος επειδή δεν είχαν Barks που είναι ο μόνος Disney σχεδιαστής με τον οποίον ασχολείται, και μετά γύρισα στον Jano και αρχίσαμε να τα αναλύουμε με αυτόν, και να τα συγκρίνουμε με τα αντίστοιχα της Ελλάδας και της Γερμανίας Κάτι ακόμα που με χαροποίησε, είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας των συντακτών από τον Γιάννη Κουκουλά, που ουσιαστικά εκθείαζε τη δουλειά που κάναμε στον Περτουίλαμπι που βγάλαμε όταν καλέσαμε τον Rosa το 2014. Αναφέρεται σε αυτό το βιβλίο και σε αυτό το άρθρο. Και όπως φυσικά συμβαίνει σε αυτές τις αμφίδρομες σχέσεις, αυτό οδήγησε τον @JohnnyMZ στη θέση που βλέπετε στην φωτογραφία παρακάτω, επομένως υποθέτω πως θα έχουμε νεώτερα από αυτόν σύντομα Λογικά είναι κι άλλα που έχω ξεχάσει, απλά τώρα μάζεψα κουράγιο να τακτοποιήσω το σπίτι και τα θυμάμαι ένα ένα
 13. ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ

  ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΝΙΑΣ [ BUM BUM GHIGNO ]

  Συμφωνώ. Τις βρίσκω αρκετά καλές, χαριτωμένες μάλλον είναι η καταλληλότερη λέξη. Το σχέδιο του mastantuono ειδικά της εποχής αυτής μου αρέσει, ενώ η απεικόνιση του χαρακτήρα κατά τη γνώμη μου είναι εξαιρετικά επιτυχημένη και χιομουριστική. Επιτελεί στο έπακρο τον ρόλο της. Όσον αφορά τη γέννηση του Μπαμ Μπαμ νομίζω ότι στην πρώτη του ιστορία εμφανιζόταν ως ένας μοχθηρός χαρακτήρας, εξαιρετικά αντιπαθής και εχθρικός απέναντι στον Ντόναλντ. Είχε να κάνει μάλιστα με μία εφεύρεση του Κύρου την οποία χρησιμοποίησε χωρίς την έγκριση του για να κλέψει το ταλέντο διάφορων διασημοτήτων και να πάψει να είναι μηδενικό. Στο τέλος βέβαια μεταμελεί. Στις επόμενες ιστορίες, τον τοποθετεί στο σύμπαν της Λιμνούπολης ως έναν πολύ περισσότερο συμπαθή χαρακτήρα, ενώ όλες τελικά εξελίσσονται με τους Ντόναλντ-Μπαμ Μπαμ-Κύρο να είναι κολλητοί φίλοι, να παίζουν επιτραπέζια, να πηγαίνουν για ψάρεμα, να αντιμετωπίζουν προβλήματα από κοινού με ιδιαίτερη αλληλεγγύη.
 14. Ένα webstrip από τον Αμερικανό Dave Mercier. Για περισσότερα, μπείτε στο mercworks.net
 15. Προσφορά σημαίνει ότι πχ "τις ημέρες του the comic con ότι αγοράσεις είναι -20%" ή κάτι αντίστοιχο τέλος πάντων. Όχι ότι θέλει να ξεστοκάρει το κάθε μαγαζί. Εγώ ότι αγόρασα από cosmic realms και από jemma ήταν με κανονική τιμή πάντως. Υπάρχουν άλλες εκδηλώσεις του έτους(μικρότερες) όπως fcbd ή batman day ή και άλλες που ψιλογίνονται εκπτώσεις. Να μην έχεις κάτι που να κάνει μπαμ στην καθεαυτού έκθεση είναι λάθος(δυστυχώς ο λόγος είναι ότι λόγο εκτίμησης κόσμου και στατιστικής σίγουρα θα γίνουν οι αγορές όπως και να έχει οπότε...). Προσωπική δική μου άποψη από εμένα και πάντα φιλικά που κάθε χρόνο για να στηρίξω και μόνο βγάζω 3ήμερο εισητήριο ξέροντας ότι θα πάω μόνο 1 φορά.
 16. GreekComicFan

  THOR - ΠΡΩΤΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

  Αυτό προϋποθέτει πως σου είχα θυμώσει την πρώτη φορά ή γενικά θυμώνω όταν με προλαβαίνουν. Θα παρακαλούσα κρούσεις της διαχείρισης για θέματα του φόρουμ να μην προσπαθείς να τις προσάψεις σε κάτι άλλο εκτός από αυτό που είναι.
 17. GreekComicFan

  ALL ABOUT HISTORY

  Προστέθηκαν εξώφυλλο και οπισθόφυλλο από το όγδοο τεύχος, με κεντρικό θέμα τα Χαμένα βασίλεια των Βίκινγκς. Στο επόμενο τεύχος έχει Στάλιν.
 18. budd

  THOR - ΠΡΩΤΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

  Συμφωνώ με τον gotham-city και εγώ με ένα ξεφύλλισμα που έκανα έχω να πω ότι το σχέδιο δεν μου άρεσε ιδιαίτερα
 19. MARIELOS

  THOR - ΠΡΩΤΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

  Αν ήταν καλές οι ιστορίες θα τις έβγαζε σε grafic novel.
 20. Λοιπόν, ας γράψω κι εγώ δυο κουβέντες. Μιλούσα με τον Rosa μέσω e-mail, ειδικά από τότε που τον φέραμε στη λέσχη, και του ανέφερα κάθε μερικούς μήνες τα νέα της Ελλάδας, τι παίζει με τα περιοδικά, τις ιστορίες του, του έστελνα κάποιες εκδόσεις που ήθελε κλπ. Όταν ανακοινώθηκε πως θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, του έστειλα μήνυμα πως χαίρομαι που θα τα ξαναπούμε από κοντά, πως αυτή τη φορά δεν είμαι μέρος της οργάνωσης, αλλά δεν πειράζει επειδή θα βρεθώ στην ουρά με τους υπόλοιπους φαν και θα γνωρίσω κόσμο, κάτι που δεν έχω κάνει από το 2004, από τη πρώτη φορά που ήρθε. Όταν απάντησε, μου είπε πως αν θέλω, μπορεί να κανονίσει να είμαι ο προσωπικός του μεταφραστής. Από τη μία γνωρίζει πως πετάω τη σκούφια μου για τέτοιες ευκαιρίες, και από την άλλη ήθελε έναν γνώστη του θέματος μαζί του και όχι έναν απλό μεταφραστή, που να μπορεί να εξηγεί σε ποιες ιστορίες αναφέρεται αυτός ή ο κόσμος, να ξέρει τα περιοδικά που θα φέρνουν οι φαν για να καταλαβαίνει αν το άρθρο που θα υπογράφει θα είναι σχετικό με αυτόν και όχι ένα ξέμπαρκο, κλπ. Αφού μίλησα και με τα παιδιά της διοργάνωσης για να είμαι σίγουρος πως δεν θα προκαλέσω κάποιο πρόβλημα, είδα πως δεν υπήρχε θέμα, επομένως γράπωσα την ευκαιρία και έκανα μόκο . Αυτές τις τρεις ημέρες, ο Rosa ανέφερε λεπτομέρειες για τις εκδόσεις που του έφερνε κόμικς, από τυχόν λάθη, παρατηρήσεις, εντυπώσεις κλπ. Επειδή είχα μάθει το μάθημά μου από τη λέσχη (που δεν είχα κρατήσει σημειώσεις), αυτή τη φορά όποτε έλεγε κάτι σημαντικό ήμουν σε επιφυλακή με το κινητό ανά χείρας, άρα καταλαβαίνετε πως έχω μαζέψει πολύ υλικό. Αυτή τη στιγμή γράφω ένα άρθρο με τα σημαντικότερα κατ' εμέ που αποκόμισα από το τριήμερο. Επίσης συζητούσαμε με τον Sandman ιδέες για το Q&A, επομένως έφτιαξα ένα power point με ερωτήσεις που θα διαρκούσε μισή ώρα, και την άλλη μισή ώρα έκανε ερωτήσεις το κοινό. Ακολουθούν μερικές ενδεικτικές διαφάνειες. Την προηγούμενη ημέρα κάτσαμε με τον Rosa και τις είδαμε μία μία, μου είπε πως ήταν μια χαρά (και πως οι εικόνες που είχα βάλει ως τις απαντήσεις του ήταν σωστές), άρα όλα καλά κι εκεί. Και τέλος για να μην λέτε πως όλη μέρα ξεροστάλιαζα στον πάγκο του Rosa. Ιδού εγώ με το υπογεγραμμένο DVD της Γκουφοταινίας από τη φωνή του ίδιου του Γκούφυ Υ.Γ. Για την ιστορία με τις κλεψύδρες που αναφέρθηκε. Τυπώσαμε λίγα τευχάκια, σαν δείγμα δουλειάς του σχεδίου του @Αλβέρτος Αϊνστάιν και αποκομίσαμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα σχόλια. Τη βγάλαμε στα αγγλικά για να την δώσουμε σε συγκεκριμένα άτομα κλειδιά (π.χ. Don Rosa & Jano στην προκειμένη), και απ' ό,τι φαίνεται τη δουλειά της την έκανε. Περισσότερες πληροφορίες θα βάλουμε στο αντίστοιχο thread.
 21. Αποκαταστάθηκαν όλες οι φώτο στην συλλογή του jval. Credits στον @PhantomDuck που έριξε σύρμα.
 22. @GeoTrou Ξέρεις κάτι επί του θέματος;
 23. Μιας και δεν νομίζω να είναι όλοι ιταλομαθείς, πέταξα το κείμενο στον translator της Google, ώστε να υπάρχει στα αγγλικά.
 24. Χμ, εγώ πάλι βρήκα προσφορές. Σε collected editions (TPB, HC κλπ). Είχε στάνταρ 20% η Jemma, και το Cosmic Realms είχε ένα σκασμό κούτες με έκπτωση από 20 έως 50% απ όπου πήρα κάποια πράγματα. Επίσης στον ίδιο πάγκο είχε Pop Star Wars με 5 ευρώ.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.