Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Έχει ρωτήσει κανείς αν τα πακέτα των 25% και 35% θα ισχύουν για όσους τα κάνανε τώρα και σε περαιτέρω ανανέωσης συνδρομής;; Δλδ πχ όποιος έκανε το πακέτο 2-21 με 25% έκπτωση, θα έχει το δικαίωμα να πάρει πάλι 25% και στην ανανέωση 22-41 ή μετά θα πάει στο 15%;; Αν βέβαια μετά τις 29 Φλεβάρη δεν θα ισχύουν αυτές οι προσφορές.
 3. Μπορείς να μου πεις που σου βγαζει την επιλογή για δόσεις? . Μπαίνω στο περιβάλλον της Βιβα κ δεν μου βγάζει τίποτα. Έχω κάρτα με δόσεις....
 4. Έχω ξενερώσει με τις ακυρώσεις και τώρα με τη μη δυνατότητα επιλογής 40αδας. Πολύ ερασιτέχνες και ανέτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των συνδρομητών. Ελπίζω η επιμέλεια των τόμων να είναι καλή γιατί αν δεν είναι, από τη μια θα απογοητεύσουν τους συλλέκτες και θα μετανιώσουμε την ώρα και τη στιγμή που σπεύσαμε για συνδρομή, ενώ από την άλλη θα καταστρέψουν το υλικό που αντικειμενικά στην πλειονότητα του είναι εξαίρετο και αξίζει να εκδοθεί όσο το δυνατόν πιο άρτια μεταφρασμένο και εκτυπωμένο. Σκέφτομαι να τους πάρω τηλέφωνο για τη 40αδα γιατί ήθελα να ξεκινήσω από περίπτερο. Αν δεν δεχτούν το αίτημα μου, ίσως να μη προχωρήσω σε συνδρομή και να αγοράζω τους τόμους επιλεκτικά.
 5. Υπάρχει μια αγγελία στο Facebook, το δίνει κάποιος στα 20 ευρώ. Γράψε στην αναζήτηση "Marvel DC Star Wars ελληνικά graphic novels από Anubis / ΟΞΥ κτλ".
 6. Πλήρωσα με κάρτα 3 δόσεις των €77 ευρώ είναι πιο εύπεπτες από μια εφάπαξ €233 Αφού θες τα λεγόμενα της Radnet, ορίστε: ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ Γραφτείτε συνδρομητής πριν από την 29η Φεβρουαρίου και κερδίστε τρελά! Προεγγραφή 20 τόμων: Έκπτωση 25% (45,80€) από την τιμή περιπτέρου (134€ αντί 179,80€) Προεγγραφή 40 τόμων: Έκπτωση 35% (126,60€) από την τιμή περιπτέρου (233€ αντί 359,60€) Αν παραμείνει η σαραντάρα συνδρομή ίσως είναι με 25% έκπτωση δηλαδή €270. Και πάλι δεν το λες και μικρό το χάσιμο από τα τωρινά €233... Εν ολίγοις ό,τι είπα ισχύει καλό μου παιδί!
 7. Today
 8. @ Manitou πέρα απ'τους τίτλους που προτείνει ο φίλος @ Stitch (κομικσάρες και τα τρία), εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις το The long halloween, και είμαι σίγουρος οτι θα σου αρέσει πολύ. Είναι απ'τις ιστορίες που θα ανεβάσουν την εκτίμηση σου για την DC και τα υπερηρωικά κόμικς γενικότερα.
 9. Radnet είναι αυτή... Ποτέ δεν ξέρεις... Εσύ πώς την έκανες; Πλήρωσες με κάρτα ή θα πληρώσεις με μετρητά; Α! Με καθυσήχασες λίγο, γιατί είναι μια υπόθεση κι όχι ακριβώς τα λεγόμενα της Radnet. Πού λογικά ίσως εν μέρει να πέσεις μέσα. Τουλάχιστον για την συνδρομή των 20 τόμων σίγουρα. Για την συνδρομή των 40 τόμων θα δείξει την βγάλουν τελείως ή αλλάξει απλά το ποσοστό έκπτωσης
 10. Βλέπω ότι το year one στα ελληνικά μάλλον δεν βρίσκεται εύκολα...θα το έχω υπόψη μου αν πέσω πάνω του.
 11. Μετά από πολύ καιρό αποφάσισα και ολοκλήρωσα την ανάγνωση των περιπετειών του επιθεωρητή Καναρντό. Από ένα σημείο και μετά πρόκειται για ένα ημι-ενιαίο story arc που διαδραματίζεται στο Βελγαμβούργο το οποίο είναι κάπου ανάμεσα στο Βέλγιο που άλλοτε απεικονίζεται ενιαίο, άλλοτε ως ξεχωριστή Βαλωνία και Φλάνδρα, τη Γαλλία και ενώ νομίζεις ότι τελικά είναι κάτι σαν το Λουξεμβούργο κάπου αναφέρεται και το Λουξεμβούργο. Πλέον η χροιά είναι αρκετά κοινωνική και η προσέγγιση αρκετά ευφυής. Το Βέλγιο παρουσιάζεται σα μία φτωχή χώρα από όπου μπαίνουν παράτυποι μετανάστες στο Βελγαμβούργο. Εμπόριο λευκής σαρκών, κλειστά σύνορα, ταξική απεικόνιση, ένα παρωχημένο Δουκάτο και πολλά χέλια. Πάλι έχει πολλά στοιχεία από νουάρ, διανθισμένο με τον κυνισμό του Καναρντό που υποκαθιστά το χιούμορ. Ο θάνατος του Σοκάλ τερμάτισε την ιστορία και πολύ αμφιβάλλω αν το συνεχίσει κανείς σε άλλο story arc. Όποιος διαβάζει στα γαλλικά ας το ρίξει μια ματιά.
 12. Must read: Year One και The Dark Knight Returns, επισης The Killing Joke. Θα πρότεινα να ξεκινήσεις απ'αυτά τα βασικά.
 13. Παιδιά αν θέλω να πάρω και να διαβάσω κάτι σε batman τι θα μου προτείνατε? Δεν έχω διαβάσει ποτέ τίποτα και ούτε ξέρω την βασική υπόθεση.
 14. H τιμή είναι ίδια με των Κλασσικών Υπερηρώων. Γράφουν ότι για προεγγραφή 20 τόμων δίνουν 25% έκπτωση και €134 αντί για 15%. 15% έχουμε στις συνδρομές των Κλασσικών Υπερηρώων οι οποίες στοιχίζουν €152, οπότε το ίδιο θα κάνει και η εικοσάτομη συνδρομή του Σπάιντερμαν μόλις η έκπτωση πέσει στο 15%. Στους 40 τόμους προεγγραφής η προσφορά είναι 35% έκπτωση και 233 ευρώ. Αν αυτή η προσφορά αποσυρθεί μετά την έναρξη της συλλογής, θα πρέπει να κάνουμε δύο εικοσάρες δηλαδή 2 Χ €152 = €304. Και φυσικά όποιος επειμένει... περιπτερικά θα δώσει 40 Χ €9 = €360. Εν ολίγοις... όποιος δεν κάνει τώρα συνδρομή θα χάσει... και πολύ μάλιστα... οπότε σπεύσατε...
 15. Πες μου τώρα οτι θα μας ξαναστείλουν καινούργιο email και θα ακυρώσουν τις παραγγελίες σε όσους έκαναν την 20αδα 2-21 και την 40αδα 21-60 να τρελαθούμε πάλι .
 16. Λέτε να έρθουν ένα ή δύο τεύχη αυτή την εβδομάδα?
 17. Επίσης πλέον η συνδρομή με προεγγραφή 20 τόμων είναι μόνο για τους τόμους 2-21 και για την συνδρομή 40 τόμων είναι μόνο για τους τόμους 2-41! Τις υπόλοιπες επιλογές τις αφαίρεσαν...
 18. The long Halloween μερος 1ο και μερος 2ο εξωφυλλα οπισθοφυλλα μαζι με τις ραχες.. Eυχαριστιες και απο μενα @ hudson για το ανεβασμα το εξωφυλλων του 2ου μερους..
 19. Εδώ που τα λέμε, αν θεωρήσουμε canon το timeline του Καρλ Μπαρκς (που πολλοί Ιταλοί δημιουργοί το θεωρούνε, αν κρίνω από όλες τις αναφορές στο Κλονταικ σε Ιταλικές ιστορίες), τότε ο Σκρουτζ θα πρέπει να είναι περίπου 150 χρονών σήμερα. Οπότε δε μου φαίνεται και τόσο περίεργο να μπορέσει ζήσει για πενήντα χρόνια ακόμη εφόσον έχει ήδη καταφέρει να μείνει ζωντανός τόσο πολύ.
 20. Εμφανίστηκε φέτος στο τελευταίο καρέ της ιστορίας «Εφιαλτική επέτειος» στο 500στο τεύχος. Η τελευταία του ωστόσο πιο σημαντική εμφάνιση πρέπει να ήταν το 2017 στην ιστορία «Η αυτοκρατορία των πάγων» που δημοσιεύτηκε στα τεύχη 183-185.
 21. Τυφλός άνθρωπος είμαι, που να το καταλάβω?
 22. Καλησπέρα @ albert ! Αρχικά να πω ότι με βοήθησαν αρκετά οι συμβουλές σου όπως για παράδειγμα το στήσιμο της κάμερας για να μπορώ να παρουσιάζω τα κόμικς και μετά δύο μου χέρια! Όσον αφορά τους σκουριασμένους συνδετήρες θα προσπαθήσω να τους αλλάξω! Καλή συνέχεια, ελπιζω να ξανασυναντηθούμε!
 23. Εγώ βλέπω ότι χρειάζεται φόρτιση το κινητό.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.