Jump to content
Νέος Διαγωνισμός!! Δηλώστε συμμετοχή για ένα graphic novel ASSASINS CREED της Anubis! Λήγει στις 19/9

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Μη σε απασχολεί και τόσο αυτό, γιατί και ο πρόλογος σε βάζει στην φάση, αλλά το κυριότερο είναι τόσα πολλά και τόσες πολλές οι ιστορίες και τα events που δεν μπορείς να τα πάρεις ας πούμε απο την αρχή. Τωρα ας πούμε που θα βγάλει τον Captain America του Brubacker είναι το run που ξανα έκανε τον χαρακτήρα να λαμψει και για τους περισσότερούς το CA του Brubacker είναι η κορυφή και όλα τα άλλα έπονται. Εν το μεταξύ ξέρουμε αν θα βάλουν και κανα event μέσα? πχ Infinity Gauntlet, civil war κλπ?
 3. Μαγκες καλησπερα,πριν απο 1 ωρα πηρα και γω τον τομο με τον Σπαιντυ(δεν γινοταν να το παραλειψεις με τετοια τιμη).Μηπως γνωριζει κανεις με ποια σειρα θα βγουνε ,λογω οικονομικων και λογω οτι απο μικρος ειμαι φανατικος της DC,γιατι θα ηθελα να παιρνω μονο αυτα με τον Σπαιντυ που μου αρεσει πολυ
 4. Today
 5. Αυτό με τα 22e μη το δένεις κιόλας, τώρα πια τα ανοίγουν και βλέπουν το τιμολόγιο (αν εχει βάλει ο άλλος τιμολόγιο) αν δεν υπάρχει ή δε συμφωνούν με αυτό, το κατατάσουν αυτοί βάσει του τελωνιακού κώδικα σε μια λίστα που έχουν και βγάζουν απο εκεί το κουστούμι. Αν δεν συμφωνείς με την τιμολόγηση σου δίνει το δίνει το δικαίωμα ένστασης, προσομίζοντας τιμολόγιο κλπ. Επίσης αν ο άλλος το στέλνει με ιδιωτική μεταφορική (πχ dhl κλπ) κάνουν αυτοί την εκτελώνηση γιατί παίρνουν προμήθεια που είναι μεγαλύτερη απο των ΕΛΤΑ οπότε σου έρχεται και πιο αυξημένο. Επιπλέον αν με τα ΕΛΤΑ γλιτώσεις και κανα τελωνείο λόγο του ότι μπορεί να μη πέσει στο δείγμα, στις ιδιωτικές πάνε στο τελωνείο απο μονες τους λόγω του ότι παίρνουν λεφτά απο την προμήθεια.
 6. Δεν ισχύει αυτό Τουλάχιστον όχι παντού. Καλά ειδικά κάποια από τα τελευταία χρόνια πιο πολύ τσακώνονταν οι ήρωες μεταξύ παρά με τους εχθρούς τους ...
 7. Όπως έχει ήδη γραφτεί από όλους , η ποιότητα του τόμου είναι παρά πολύ καλή και σίγουρα δικαιολογεί τα 10 €. Προσωπικά θα προσπαθήσω να την ολοκληρώσω, ακόμα κι αν έχω κάποιο. Ελπίζω μόνο να μην μας αφήσουν στη μέση και να δωθεί η δυνατότητα συνδρομής, γιατί σε μας που ζούμε επαρχία είναι βέβαιο πως κάποια στιγμή θα δυσκολευτούμε με κάποιο τόμο.
 8. Το διάβασα και προβληματίστηκα. Προβληματίστηκα γιατί... μ΄άρεσε. Δεν πέταξα τη σκούφια μου αλλά μ΄άρεσε Μια ευχάριστη πολυεπίπεδη ιστορία που δεν είχε μόνο ξύλο. Να πω εδώ ότι ο κύριος λόγος που απέφευγα τόσο καιρό τα υπερηρωικά είναι πως είχα την αίσθηση ότι πέρα απ΄το να πλακώνονται στο ξύλο οι ήρωες με τους εχθρούς τους, δεν γίνεται κάτι άλλο. Κι ερχόμαστε στο δια ταύτα. Τι κάνουμε τώρα; Σταματάμε για να μην κάνουμε άνοιγμα και στα αμερικάνικα ή συνεχίζουμε και βλέπουμε; Χώρο πολύ δεν έχω, ενώ τα χρήματα είναι σίγουρα ένα θέμα, ακόμα και για μένα που δεν ξοδεύω πολλά σε κόμικς. Και υπάρχει ένα τρίτο πρόβλημα. Κάποιους ήρωες ούτε καν τους ξέρω(πχ Avengers, Daredevil, Captain America κτλ). Mάλλον θα πάρω επιλεκτικά κάποια τεύχη Μπράβο και πάλι στην εκδοτική για το εγχείρημα. Έκανε πολύ καλή δουλειά σε προωθητικό επίπεδο με διαφημίσεις παντού, ενώ η σκέψη να δώσει το 1ο τεύχος με μόνο 4€ λειτούργησε ευεργετικά Θα ήθελα να κάνει το ίδιο και η DC. Από καιρό ήθελα να διαβάσω κάποιες καλές ιστορίες Batman και Superman.
 9. Μου ήρθε καπέλο από το τελωνείο 18€ για βιβλίο από Ιαπωνία με αναγραφόμενη τιμή 38€ / 4480¥. Ενώ είχε αναγραφόμενη τιμή πάνω, το κοστολόγησαν νταβατζιλίκι 51€. Αυτά που πλήρωσα ήταν 15€ εκτελωνισμός και 3€ κόστος αποθήκης, επειδή έμεινε κάποιες ημέρες (χωρίς να με ενημερώσουν φυσικά). Δεν γνωρίζω για ποιον λόγο δεν πλήρωσα και 24% της αξίας του όπως την άλλη φορά, όμως πάλι καλά. Παρ' όλο που είπα στον φίλο να το στείλει με αναγραφόμενη τιμή κάτω από 22€, το πέρασε στα ψιλά. Πιθανόν να ήταν αυτή η πηγή του προβλήματος, από εδώ και πέρα αν μου ξανατύχει θα επιμένω να βάζει μικρότερη τιμή, και ο Θεός βοηθός.
 10. Manitou

  ΜΠΛΕΚ

  @Laz33MS βρε σε καταλαβαίνω αλλά το θέμα είναι τι BD? Θέλω να πω ο κόσμος ξέρει κ αγοράζει μαζικά τα γνωστά ΛΛ Αστερίξ Ιζνογκούντ. Τα Καστέλ πήγαν καλά λόγω και των συγκυριών (βλ. Μουντιάλ). Τα υπόλοιπα? Η αληθεια είναι ότι δεν ξέρω. Αν πήγαιναν καλά γενικά τα BD ίσως δεν φυτοζωουσε η Μαμούθ. Και πάλι δεν αμφιβάλλει κανείς ότι η άποψη σου είναι προς το σωστό δρόμο ( που είναι ένα ολοκληρωμένο ΒD σε αυτόνομη εκδοση) αλλά νομίζω ότι η άποψη του @MARIELOS από πάνω (που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο) είναι η λογικά σωστή. Επίσης by the way το Μπλεκ με αυτές τις ιστορίες είναι περιοδικαρα και θα έχει ζωή. Άρα και η εκδοτική άρα και οι ελπίδες για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Well done
 11. MARIELOS

  ΜΠΛΕΚ

  Ίσως θα μπορούσε η εκδοτική ως δοκιμή μετά την δημοσίευση ενός ολόκληρου BD στο Μπλεκ να εκδώσει αυτόνομη την ιστορία με χαμηλό τιράζ ώστε να ικανοποιηθεί ένα κοινό που θα το ήθελε στην βιβλιοθήκη του, και να διαθέτει μετά μέσω e-shop τα λίγα αδιάθετα. Πάντα βέβαια αν συμφέρει κάτι τέτοιο οικονομικά την εταιρεία γιατί δεν αντέχω να χάσω άλλο περιοδικό (Αγόρι, Βαβούρα , Ποπάυ αιωνία η μνήμη σας). Νομίζω ότι θα ήταν κερδοφόρο κάτι τέτοιο (ένα π.χ. αυτόνομο Λάργκο) παρά π.χ. η επανέκδοση τόσο σύντομα του Ερικ Καστέλ με άλλο εξώφυλλο.
 12. Laz33MS

  ΜΠΛΕΚ

  Koινό που να υποστηρίζει τα BD υπάρχει ήδη και το δημιούργησε ως επί το πλείστον η ΜΑΜΟΥΘ με τις εκδόσεις της τα προηγούμενα χρόνια. Η ΜΑΜΟΥΘ πλέον φυτοζωεί(πονεμένη ιστορία, μην την αναλύσουμε πάλι) οπότε πρέπει να βρεθεί ένας εκδότης που θα κάνει επέκταση και σ΄αυτήν την κατηγορία αναγνωστών. Η Μικρός Ήρως το τόλμησε με Ερίκ Καστέλ και Κόρτο Μαλτέζε και το κοινό ανταποκρίθηκε. Γιατί να μην ανταποκριθεί στον Λάργκο και τον κάθε Λάργκο; Στην τελική δεν χάνει κάτι να δοκιμάσει. Βγάζει τα 2 πρώτα άλμπουμ. Αν πάνε καλά σε πωλήσεις συνεχίζει. Αν δεν πάνε σταματάει. Δεν πρόκειται να μπει μέσα με τέτοιο εγχείρημα, ούτε θα δυσαρεστήσει τους αναγνώστες κόβωντας κάποια ιστορία στη μέση* *θυμίζω πάλι ότι τα Λάργκο Γουίντς αποτελούνται από story arcs των 2 τευχών.
 13. Ξέρεις τι γίνεται, αυτό που λες ότι δεν χρειαζόμαστε κάτι δήθεν, ότι και αν είναι, σωστά το λες, αλλά δεν μπορείς να το ξέρεις από την αρχή.Το κάθε κόμιξ, το κάθε συγκρότημα έχει ένα υλικό, το βγάζει προς τα έξω και προσελκύει ένα κοινό, ποιο κοινό?αυτο δεν μπορείς να το ξέρεις, για αυτό είπα ότι χρειαζόταν λίγη τρέλα, ποια τρέλα? όχι μόνο στις ιστορίες, στο γενικό στήσιμο και αυτό ακριβώς, τρέλα θα πεί ψάξιμο και πολύ πειραματισμό, δεν φτιάχνω απλός ένα περιοδικό, μουσικό ή ότι άλλο είναι, το ψάχνω, κατά την άποψή μου ο Μπλέ Κομήτης τα άξιζε τα χρήματα του άλλα στερούταν σε πρωτοτυπία, από μία φάση και μετά κούραζε, γιατι όχι χαβαλές, αν είναι δήθεν χαβαλές θα δείξει, ποτέ δεν ξέρεις.Ραφιναρισμένο είναι κάτι που δεν έχεις ψάξει αλλά η τρέλα και ο χαβαλές μην νομίζεις οτι είναι κάτι εύκολο, θέλει τσαμπουκά, δεν είναι εύκολο!
 14. Μεγάλες κουβέντες είπες τώρα. Και μιλάω γενικά, όχι μόνο για τον κομήτη και τον κάθε κομήτη.
 15. Μεγάλο θέμα σκαλίζεις. Τι εποχή περνάμε τώρα? Μαύρη που θέλουμε "κουλτούρα" σοβαρότητα, μαυρίλα? Μαύρη που θέλουμε χαβαλέ τρέλα αναρχία? Λιγότερο Μαύρη που θέλουμε σοβαρότητα και λίγο χαβαλέ? Άσπρη που θέλουμε τρέλα, χιούμορ, sex drugs n rock n roll? Εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος ΔΕΝ θέλει κάτι " εύκολο ,γρήγορο και φθηνό που να του αφήνει μία ικανοποίηση κατι κουλτουριάρικο και τρελό αλλά και να μην παίρνει τα πράγματα στα σοβαρά" που αναφέρεις. Ο κόσμος σε βάθος χρόνου ΝΟΜΙΖΩ οτι θέλει κάτι ΟΧΙ ΔΗΘΕΝ. ΟΧΙ ΔΗΘΕΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ. ΟΧΙ ΔΗΘΕΝ ΜΑΥΡΙΛΑ. ΟΧΙ ΔΗΘΕΝ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΟΧΙ ΔΗΘΕΝ ΤΡΕΛΙΑΡΙΚΟ. Καθώς τα χρήματα δεν υπάρχουν εύκολα να τα πετάμε από εδώ και από εκεί, ο κόσμος επιλέγει να τα δώσει κάπου αυθεντικά. Όπως και να έχει, άσπρο, μαύρο, αστείο, σοβαρό αρκεί να είναι αυθεντικό. Το Cobane Calling είναι αυθεντικά σοβαρό, αυθεντικά τρελιάρικο αυθεντικά μαύρο. Οι Ληστές ήταν αυθεντικά ιστορικό και μαύρο. Εκεί όμως που έχασε ο κομήτης ήταν στην αρχή. Εκεί έλειπαν πολλά από αυτά που αναφέρω πιο πάνω και τα τεύχη ενώ άξιζαν τα χρήματά τους σαν έκδοση δεν τα άξιζαν τόσο σαν περιεχόμενο. Αυτό πιστεύω εγώ τουλάχιστον
 16. Manitou

  ΜΠΛΕΚ

  Ωραίος ο Λάργκο. Ωραίο θέμα ωραία ατμόσφαιρα. Άλλη μια επιτυχημένη επιλογή. Σε μια άλλη χώρα ή με μια μηχανή που κόβει λεφτά μια εκδοτική μπορεί να αποφάσιζε αυτά να τα ρίξει στην αγορά σαν κανονικά BD. ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα ήταν πιο καλά. ΑΛΛΑ είδαμε τι έγινε με τον μπλε κομήτη και με τόσα άλλα περιοδικά. @Laz33MS έχουμε την αγορά να στηρίξει αυτή την προσπάθεια? Αν η εκδοτική π.χ. Μικρός Ήρωας πάρει τα δικαιώματα όλων αυτών των BD και τα πετάξει στην αγορά θα ανταποκριθεί ο κόσμος? Από εμένα θα έπαιρνε (σαν άλλος Βίκος Καγιάς) πολλαπλά όχι. Στορμ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ. Βαγιάν, Λάργκο, Ρεντ, Φάντομ τα ίδια. Τώρα όμως κάθε φορά τα αγοράζω. Γιατί είναι σε πολυθεματικό που με ψάρωσε από την αρχή. Αυτό μπορεί να ισχύει και για άλλους. Και έτσι να εκδοθούν όλα αυτά και να τα διαβάσουμε. Και να δημιουργηθεί κοινό που στη συνέχεια δειλά δειλά να υποστηρίξει τις εκδόσεις σε BD. Καλώς ή κακώς δεν φτάνουν οι λίγοι τρελαμένοι μόνο για να υποστηρίξουν τέτοιες προσπάθειες
 17. Συμφωνώ και εγώ. Έχει άλλη αξία και χάρη όταν είναι σε έναν τόμο στιβαρό, παρά σε τεύχη.
 18. Δεν πέφτει λογοκρισία παντόφλα πέφτει
 19. Το πηρα και εγω πριν λιγη ωρα.Το χαζεψα λιγο και μεθαυριο που εχω ρεπο απο την δουλεια θα το διαβασω.Πολυ προσεγμενη εκδοση,δωρο αφισα.Πραγματικα για την τιμη που εχει λες και το πηρα τσαμπα.Ελπιζω να εχουν αφισες και τα επομενα.Σιγουρα μια λιστα με τα επομενα 59 θα βοηθουσε γιατι δεν εχω πολλα graphic novels απο Anubis και Oξυ.
 20. === ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ 14.09.2019 : 21:45 Αποχαιρετισμός στη Μαριάννα Βερέμη από ένα «ροδόπουλο» ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΟΥΡΝΑΡΑ Εργο από την πιο πρόσφατη έκθεσή της (2018), στο Ιδρυμα Τσιχριτζή. Ο ύστατος αποχαιρετισμός πρέπει να ταιριάζει στην προσωπικότητα του ανθρώπου που κάνει το τελευταίο του ταξίδι. Στην περίπτωση της Μαριάννας Βερέμη, που κηδεύτηκε την Πέμπτη στο Α΄ Νεκροταφείο, το αντίο από την οικογένεια και τους αγαπημένους της ήταν βαθύτατα συγκινητικό και σεμνό. Χαμηλόφωνο και ουσιαστικό. Δεν τη γνώριζα, αλλά –κατά κάποιο τρόπο– ευεργετήθηκα από εκείνη. Βλέπετε, ανήκα σε εκείνη την τυχερή γενιά παιδιών που δεν είχαν καλά καλά μάθει να διαβάζουν, όταν κράτησαν για πρώτη φορά στα χέρια τους το περιοδικό «Ρόδι». Ηταν δικό της δημιούργημα, μαζί με τη Δροσούλα Ελιοτ και άλλους συντελεστές, που αποφάσισαν, τη δεκαετία του 1970, να φτιάξουν το ωραιότερο έντυπο για παιδιά που έχει εκδοθεί ποτέ στη χώρα μας. Ηταν μια «συνάντηση» χαρισματικών ανθρώπων, από τον Σπύρο Βασιλείου μέχρι τον Ευγένιο Τριβιζά και από τον Κυριτσόπουλο μέχρι την Τατιάνα Μιλλιέξ. Μάθαμε γράμματα στα «γόνατα» των ανθρώπων αυτών. Και να αγαπάμε και την τέχνη, μέσα από καταπληκτικές εικονογραφήσεις, όταν στα βιβλία του σχολείου ήταν η Λόλα με το μήλο στο χέρι. Η Μαριάννα Βερέμη υπήρξε μια σπάνια προσωπικότητα, που δεν προσέφερε μόνο στην οικογένειά της, στον σύζυγό της, τον ιστορικό Θάνο Βερέμη, και στους γιους της, Μάρκο και Δημήτρη, στα εγγόνια της, Μαρία Λουίζα και Θάνο. Η έγνοια της απλώθηκε σε εμάς, τα φανατικά «ροδόπουλα», αλλά και σε δεκάδες παιδιά που, χάρη στις δικές της προσπάθειες, κατάφεραν να περάσουν ένα χρονικό διάστημα στην Αμερική, όταν ανέλαβε στην Ελλάδα το «American Field Service». Με τους γιους της, Δημήτρη (αριστερά) και Μάρκο. Ηταν ένα πρόγραμμα που έδινε τη δυνατότητα σε παιδιά που συνήθως δεν είχαν τα οικονομικά μέσα, να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία. Την είχε ζήσει άλλωστε και η ίδια. Κόρη του Πατρινού καρδιολόγου Δημήτρη Λάζαρη, ήρθε στο Κολλέγιο Θηλέων ως οικότροφος και στα 17 της πέρασε έναν χρόνο στη Βοστώνη, στην αμερικανική οικογένεια Σόντερς. Τους αγάπησε σαν δεύτερους γονείς της. Εκανε τις σπουδές της στη Γραφιστική, στην περίφημη Σχολή Δοξιάδη, στο Τσέλσι στο Λονδίνο, εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Σε ένα σπίτι στον Πόρο, γνώρισε τον Θάνο Βερέμη, υποψήφιο διδάκτορα στην Οξφόρδη. Το ζωγραφικό της ταλέντο το αποκάλυψε στο κοινό όταν πλέον η ίδια είχε κάνει έναν κύκλο ζωής. «Είμαι χορτασμένη από ζωή – παιδιά, εγγόνια, φίλες, ταξίδια, μουσική, ζωγραφική, φύση και κολύμπι. Εύχομαι και η δική σας ζωή να είναι εξίσου πλούσια και να τη ζήσετε συνειδητά», έγραφε στο γράμμα που άφησε στα παιδιά της και απόσπασμά του διάβασε στην κηδεία ο γιος της, Μάρκος. Καλό ταξίδι. www.kathimerini.gr Πηγή ===
 21. Διαβάζω αυτά που γράφεις και λέω από μέσα μου: Τώρα θα πει ο αστυνομικός "Είμαι ο τάδε από το GC... Μήπως είσαι ο Indian";
 22. Εγινε φιλε μου,σε ευχαριστω πολυ
 23. Για τις τουρίστριες πότε θα μας πεις ; ή πέφτει λογοκρισία ;
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.