Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Μαυρόφτερος τιμωρός; Εγώ πάντως Darkwing Duck τον θυμάμαι
 3. Δεν ξέρω, δεν έγραψα εγώ ποια είναι τα σπάνια...
 4. Today
 5. Άλλο ένα σπέσιαλ καλοκαιρινό τεύχος του Γαστρονόμου που κυκλοφόρησε με την κυρ. Καθημερινή στις 25/07/2021. ISBN 9789605853204, μέγεθος 19.0 x 27.0 και 116 σελίδες, με συνταγές για λαδερά φαγητά.
 6. Yesterday
 7. Χρησταρα ποια κόμικ είναι τα σπάνια?
 8. Μόλις είδα σε διαφήμιση ότι η fantagraphics κυκλοφόρησε αυτόν τον τόμο: https://www.fantagraphics.com/products/darkwing-duck-just-us-justice-ducks-disney-afternoon-adventures-vol-1 Μπορώ να πω μου φάνηκε πολύ ωραίο. Αδυνατώ ωστόσο να θυμηθώ πως λέμε στην Ελλάδα εμείς τον darkwing duck.
 9. Όχι. Μπορείς, όμως, μέσω του συνδέσμου "COAzilla", που υπάρχει σε κάθε σελίδα τού I.N.D.U.C.K.S., να στείλεις αναφορά σφάλματος, την οποία θα τη δουν οι δύο βασικοί διαχειριστές και θα κάνουν τη διόρθώση. Εγώ αυτό κάνω. Επίλεξε το σύνδεσμο, που βρίσκεται στην πιο σχετική σελίδα με τη διόρθωση, που θέλεις να κάνεις (π.χ., της ιστορίας, του τεύχους ή του χαρακτήρα). Φρόντισε στην επιλογή ως προς το σε τι αφορά η αναφορά, να επιλέξεις την κατάλληλη χώρα (Ελλάδα, για τις ελληνικές εκδόσεις), αν δεν είναι ήδη επιλεγμένη. Θεωρητικά πρέπει να γράψεις την αναφορά στα Αγγλικά, αλλά αν έχεις επιλέξει την Ελλάδα, σίγουρα θα τη διαβάσει Έλληνας. Εναλλακτικά, αν η διόρθωση αφορά σε ελληνική έκδοση, γράφεις την αναφορά εδώ, όπου κατοικοεδρεύουν κάμποσοι διαχειριστές, και όλο και κάποιος θα κάνει τη διόρθωση, ίσως και πιο γρήγορα. Γενικά, παρά τα όποια παράπονα κάνουμε (τι πρωτότυπο) η απόκριση των Ελλήνων διαχειριστών είναι πολύ γρήγορη σε σχέση με των ξένων, όπου σπάνια υπάρχει ανταπόκριση σε διορθώσεις, που έχω στείλει. Όλες οι εκκρεμείς αναφορές, που έχω, είναι για ξένες καταχωρίσεις, οι περισσότερες των οποίων εκκρεμούν για χρόνια!
 10. Ποσες μερες εκαναν να ερθουν?Ενδιαφερομαι βασικα για καποια disney που εχει......αν δεν πληρωνεις τελωνειο ισως το διαλεξω στο μελλον!!!!
 11. Τον Άλαν Ντέιβις τον γνώρισα πρώτη φορά στον τόμο 18 του Κάπτεν Μπρίτεν και από τα πρώτα καρέ που είδα αμέσως τον λάτρεψα. Αν όπως λέει και ο @ nikolas12 ο επερχόμενος τόμος αποπνέει έναν αέρα 20ού αιώνα, τότε δηλώνω αρκετά ανυπόμονος για να διαβάσω την τελευταία (θεωρητικά) ιστορία των Τεσσάρων Φανταστικών. Πάντως η αλήθεια είναι ότι έχοντας δει και άλλες δουλειές του Ντέιβις (κυρίως σαν σχεδιαστή) μου έχουν δημιουργηθεί ήδη υψηλές προσδοκίες για τον επερχόμενο τόμο. Λίγο μόνο από το εξώφυλλο δεν μου έκανε καλή σχεδιαστικά εντύπωση η Σούζαν (και αυτό το αναφέρω γιατί συνήθως μου κάνει καλή εντύπωση), αλλά μπορεί να μην έκανε ο Ντέιβις τον σχεδιασμό των εξωφύλλων. Όπως και να 'χει ας κάνω υπομονή δύο μερούλες ακόμα και βλέπω μήπως τελικά αλλάξω γνώμη.
 12. Προστέθηκε το εξώφυλλο και οπισθόφυλλο του τεύχους 27.
 13. Προστέθηκαν τα εξώφυλλα και οπισθόφυλλα των τευχών 5, 70, 79, 83 και 93.
 14. Προστέθηκαν τα εξώφυλλα και οπισθόφυλλα των τευχών 116, 119 και 139.
 15. Προστέθηκαν τα εξώφυλλα και οπισθόφυλλα των τευχών 162 και 261.
 16. Οσο για την επέκταση της σειράς σε άλλους 60 τόμους (πλησιάζουμε στον 50ο και δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση) θα ήθελα πολύ να έχω τους επόμενους τίτλους: 1.Wolverine: Old Man Logan 2.Secret Invasion 3.Son of M 4.X-Men: Twilight of the Mutants 5.Shadowland 6.X-Men: Schism 7.The Life and Death of Captain Marvel 8.The Incredible Hulk: This Monster Unleashed 9.Nick Fury: Agent of S.H.I.E.L.D. 10.Ultimate Spider-Man: The Death of Spider-Man 11.Thor: Tales of Asgard 12.Avengers: The Children's Crusade 13.Warlock 14.The Amazing Spider-Man: Spider-Man No More 15.The Mighty Thor: Ragnarok 16.The Avengers: The Korvac Saga 17.Doctor Strange: A Separate Reality 18.Fantastic Four: Doomsday 19.The Amazing Spider-Man: Death of the Stacys 20.Daredevil: Sound and Fury 21.The Avengers: Kree-Skrull War 22.The Amazing Spider-Man: Spider-Island 23.Marvel Origins: The 70s 24.Avengers: Defenders War 25.Ultimate Comics Spider-Man: Who is Miles Morales? 26.Marvel Horror 27.Uncanny Avengers: The Red Shadow 28.Hawkeye: My Life as a Weapon 29.Time Runs Out 30.Spider-Gwen: Greater Power 31.Punisher: On The Road 32.Earth X Saga 33.Onslaught 34.Moon Knight: Lunatic 35.Astonishing X-Men: Life Of X 36.Old Man Hawkeye Δεν με πειράζουν να έρθουν στα ελληνικά πολλές άλλες αδημοσίευτες ιστορίες αλλά οι τίτλοι που ανάφερα είναι ουαου, (Το ξέρω πως είμαι απαιτητικος και δεν γίνεται να τα θέλουμε όλα αλλά κάποιοι από αυτούς τουλάχιστον θα είναι στο ράφι μας).
 17. Loss

  VIAGRA COMIX

  Αντικαταστάθηκαν τα εξώφυλλα και προστέθηκαν τα οπισθόφυλλα των τευχών 23, 24, 42, 44, 45, 46, 49, 50, 51 και 63.
 18. Ας κρατησουμε την εικονα "γραμματοσημο" (ωραια ιδεα) κι ας προστεθει κι αυτο στα εκδοτικα λαθη.
 19. Μπορει ενας απλος χρηστης να κανει διορθωσεις στο inducks?
 20. Loss

  COMICS EROTICA

  Αντικαταστάθηκαν τα εξώφυλλα και οπισθόφυλλα 11 τευχών σε μεγαλύτερη ανάλυση. Αυτά είναι τα: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 και 19.
 21. Kαμία απολύτως! Ό,τι έχω παραγγείλει από bookdepository μου έχει έρθει κανονικά, και δεν έχω πληρώσει σε καμία περίπτωση κάτι παραπάνω.
 22. https://inducks.org/issue.php?c=gr%2FSMB++70 Το τεύχος δεν κυκλοφόρησε στις 25/6 αλλά στις 18/6.
 23. Kai εμένα οι τωρινές ιστορίες του Στορμ (μιλάμε για μετά το τέλος της ιστορίας της Πανταβρε) δεν μου αρέσουν καθόλου. Βασικά δεν τις διαβάζω καν. Αν έβαζαν τις πρώτες ιστορίες που δεν διαβάσαμε (το Μπλεκ ξεκίνησε από την ιστορία 12) θα ήταν μια χαρά. Εννοώ να διαβάζαμε αυτές που μας λείπουν από το στορυ του Lawrence.
 24. @ Ion υπήρξε καμία επιπλέον χρέωση τελωνείου στις παραλαβές σου από bookdepository?Επειδή έχω γύρω στους 4 μήνες να παραγγείλω, δεν γνωρίζω εάν πραγματοποιήθηκε καμιά αλλαγή στο καθεστώς που ίσχυε μέχρι πρότεινος για τα δέματα από Αγγλία με αξία κάτω από 15€.
 25. Aπό τα 22 κόμικς που παραθέτω στις παραπάνω φωτογραφίες, τα 2 τα αγόρασα από το Public, το 1 από το Amazon και τα υπόλοιπα 19 από το bookdepository.com που είναι ο αγαπημένος μου προμηθευτής. Τα συγκεκριμένα τομάκια λοιπόν θα τα βρεις εδώ. Η αλήθεια είναι ότι αντί της σειράς "3 in 1" που είναι μικρό σχετικά μέγεθος,, θα προτιμούσα να αγόραζα το Smurfs Anthology που είναι σαφώς πιο προσεγμένη έκδοση, όμως δυστυχώς ο 1ος τόμος έχει εξαντληθεί και δεν μου αρέσει να έχω ελλείψεις στις σειρές μου.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.