Μετάβαση στο περιεχόμενο

constantinople

Members
 • Περιεχόμενο

  1.971
 • Εγγραφή

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Κερδισμένες ημέρες

  36
 • Πόντοι

  1,324 [ Donate ]

constantinople τελευταία νίκη Δεκεμβρίου 26 2017

constantinople είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Συνολική φήμη στο GC

22.348 Εξαιρετικός

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος constantinople

 • Τάξη
  Μόνιμος θαμώνας
 • Γενέθλια 28/03/1917

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Website URL
  http://www.gb64.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • ΓΕΝΟΣ
  Male
 • Πόλη
  Πειραιάς
 • Χώρα
  Greece
 • Ενδιαφέροντα
  Commodore 64, Babylon 5, Star Trek (DS9, TOS, TNG, ENT, VOY), Star Wars, Lord of the Rings, Αστερίξ & Οβελίξ, Αντιρίξ & Συμφωνίξ, Τεντέν, Ιζνογκούντ, Λούκυ Λουκ, Πίκος ο Τρομερός, Ζιλ Ζουρντάν, Σπάιντερμαν, Χουλκ, X-MΕΝ, Θωρ, Κόναν, Ατρόμητος, Θάντερκατς :)

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

805 προβολές προφίλ
 1. constantinople

  ΚΟΡΤΟ ΜΑΛΤΕΖΕ

  Να ευχηθούμε και εις τα επόμενα... hear, hear!
 2. constantinople

  Avengers: Infinity War (2018)

  Μακριέ Λόρδε, πάνω από το παράθυρο που γράφεις έχει ένα εικονίδιο με ένα μάτι! Πατάς το μάτι και βγαίνει ένα παραθυράκι που λέει spoiler και γράφεις ότι θέλεις μέσα εκεί! Τώρα γιατί έβαλαν μάτι να συμβολίζει το spoiler, θα σε γελάσω! Μήπως τους είχε μείνει το εικονίδιο με το μάτι και δεν ήξεραν που να το βάλουν; Μήπως επειδή τα spoilers ενίοτε βγάζουν μάτια; Μήπως είναι το μάτι... της μασονίας και ο τεχνικός του site είναι αρχι...τέκτων;
 3. constantinople

  ACTION COMICS #1000 - 80 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ!

  Επετειακό τεύχος για τα 80 χρόνια του Σούπερμαν, το 1ο από τα δύο που θα έχει η σειρά. Δεν έχω πολλές γνώσεις από DC οπότε θα αφήσω την Anubis να μας πει τις λεπτομέρειες: Η ποιότητα της έκδοσης είναι εξαιρετική, όπως μας έχει άλλωστε συνηθίσει η Anubis. Για το επόμενο τεύχος θα πρέπει να περιμένουμε δύο μήνες:
 4. constantinople

  Νέες κυκλοφορίες από την Anubis (2018)

  Αν και καθιστός...
 5. constantinople

  Star Wars (new trilogy / spin-offs) (2015- )

  Ελπίζω να μη μας βάλουν πάλι τον Temuera Morrison! Από την άλλη, σε μια καλή ταινία Boba Fett ο κεντρικός χαρακτήρας δεν χρειάζεται να βγάλει ποτέ τη μάσκα του!
 6. constantinople

  Τόπικ ευχών γενεθλίων, γιορτών και όχι μόνο! (2018)

  Χρόνια πολλά κι από μένα (αν και λιγάκι καθυστερημένα) σε όσους εόρταζαν χθες!
 7. constantinople

  Thundercats [Θάντερκατς] (1985-1989)

  Ένα σχόλιο που διάβασα από κάποιον που είδε το video: quote "I grew up watching Thundercats". No. No you didn't. "I think the world that they built really lends itself well to comedy". No. No it doesn't. And if you really think that then either a) you don't understand comedy or b) you don't appreciate the world they built or c) both. But then I grew up and out of Thundercats a loooong time ago, so if this douche wants to drop an almighty turd over the property, I guess that's fine. My memories are beyond his infantile reach. unquote Σε ελεύθερη μετάφραση: quote "μεγάλωσα βλέποντας Θάντερκατς" Όχι, δεν το έκανες. "Νομίζω ότι στον κόσμο που έφτιαξαν ταιριάζει πολύ η κωμωδία" Όχι, δεν ταιριάζει. Και αν νομίζεις ότι ταιριάζει, τότε ή α) δεν καταλαβαίνεις από κωμωδία ή β) δεν εκτιμάς τον κόσμο που έφτιαξαν ή γ) και τα δύο. Αλλά εγώ μεγάλωσα αρκετά ώστε να μην βλέπω πια Θάντερκατς εδώ και πολύυυυυ καιρό, οπότε αν αυτό το ζώον θέλει να ρίξει μια τεράστια κουρ@δ@ πάνω στο franchise, δεν με νοιάζει. Η παιδιάστικη προσπάθεια του δεν μπορεί να αγγίξει τις αναμνήσεις μου. unquote
 8. constantinople

  Thundercats [Θάντερκατς] (1985-1989)

  Αντί να μάθουν από την προηγούμενη αποτυχία τo g@mis@ne τελείως. Συγνώμη αλλά μόνο αυτή τη λέξη μπορώ να σκεφτώ γι'αυτό που κάνουν σε αυτούς τους αγαπημένους ήρωες της παιδικής μου ηλικίας. Δηλαδή τους είναι τόσο δύσκολο να φτιάξουν μια τηλεταινία με τους παλαιούς χαρακτήρες για να δουν πως θα πάει; ΥΓ. Ο τύπος στο trailer λέει "μεγάλωσα βλέποντας Θάντερκατς". Όχι φίλε μου, αν είχες μεγαλώσει βλέποντας Θάντερκατς, θα ήθελες να συνεχίσεις την υπάρχουσα ιστορία, όχι να το κάνεις μια κωμωδία, μία κακόγουστη φάρσα για όλους εμάς που πραγματικά μεγαλώσαμε βλέποντας Θάντερκατς.
 9. Προσωπικό μου όνειρο να βγάλει κάποιος την αξιολογότατη σειρά Ζιλ Ζουρντάν Απίθανος ντετέκτιβ τα πρώτα 4 από τα 16 τεύχη (αν θυμάμαι καλά) της οποίας είδαμε στα Χρυσά Κόμικς!
 10. constantinople

  ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ ΓΚΑΛΑΚΤΙΚΑ

  Προβολή αρχείου ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ ΓΚΑΛΑΚΤΙΚΑ Οι 4 ιστορίες του Γκαλάκτικα που δημοσιεύθηκαν στο Βρετανικό τηλεοπτικό περιοδικό LΟΟΚ-ΙΝ σε δισέλιδες συνέχειες από τον Οκτώβριο του 1979 μέχρι τον Οκτώβριο του 1980 θεωρούνται από τις καλύτερες της εποχής τους και είναι σπάνιες επειδή ποτέ δεν αναδημοσιεύθηκαν. Χαρακτηριστικό των ιστοριών αυτών είναι ότι βασιζόταν μόνο στην τηλεταινία (πιλότο) του Battlestar Galactica, καθώς γράφτηκαν πριν προβληθεί η σειρά στη Βρετανική τηλεόραση. Συνεπώς, ο κύριος αντίπαλος ήταν ο ερπετόμορφος αρχηγός των Κυλώνων, θλιβερό κατάλοιπο της εξωγήινης φυλής που κατασκεύασε τους Κύλωνες, ενώ ο Μπάλταρ δεν εμφανιζόταν καθόλου επειδή πέθανε στο τέλος της αρχικής μορφής της τηλεταινίας. Το 1982 (από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Αύγουστο), στα τεύχη 114 έως 139 της Νέας Περιόδου του περιοδικού Μπλεκ, δημοσιεύθηκαν 2 από αυτές της ιστορίες: η 1η και η 3η. Τις δύο ιστορίες αυτές έβγαλε ο eponymus σε θεματική σάρωση ως τμήμα των εορταστικών κυκλοφοριών για τα 10 χρόνια της Greek Scanning Team! Τις μεταφέρω εδώ με την άδειά του. Υποβολέας constantinople Υποβλήθηκε 13/05/2018 Κατηγορία ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΡΩΣΕΙΣ  
 11. constantinople

  THE INFINITY GAUNTLET

  E, όχι και Θανασάκης, ολόκληρος Θάνος το Πανίσχυρο Κολοκυθάκι!
 12. constantinople

  ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ

  Πρόσεξα και κάτι περίεργο. Στη ράχη το πρώτο αναγράφεται "Το Σχολείο της Δικαιοσύνης" αντί "Η Παρέα της Δικαιοσύνης". Ίσως τελευταία στιγμή αποφάσισαν να αλλάξουν τον τίτλο αλλά ξέχασαν την ράχη (μέσα γράφει Παρέα). Βέβαια το "Study Hall" δεν είναι ούτε "παρέα" ούτε "σχολείο". Πάντως στο 2ο ο τίτλος στη ράχη είναι ο ίδιος με αυτόν στο εξώφυλλο.
 13. constantinople

  ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ

  Λιγότερη έμφαση στο κόμικ σε αυτόν τον δεύτερο τόμο της σειράς Secret Hero Society και περισσότερη στις κάθε είδους γραφικές παραστάσεις. Επίσης και το σκίτσο των κόμικ έχει απλοποιηθεί και μοιάζει με αυτό που θα ζωγράφιζε ένα παιδί μικρής ηλικίας (που έχει χάρισμα στη ζωγραφική όμως)! Αν σας άρεσε το πρώτο, πιστεύω πως θα σας αρέσει και το δεύτερο... και πλέον περιμένουμε να δούμε και το τρίτο!
 14. constantinople

  ΣΠΑΪΝΤΕΡ-ΜΑΝ

  Δεν το θυμάμαι, αλλά μπορείς να ψάξεις να το βρεις μόνος σου εφόσον έχουν ήδη σκαναριστεί σχεδόν όλα τα 589 τεύχη. Δες εδώ.
 15. Επειδή πρέπει κι εγώ ΚΑΠΟΙΑ στιγμή να συμπληρώσω τα ΚΟΡΤΟ ΜΑΛΤΕΖΕ της Μαμούθ, αποφάσισα να τα επικηρύξω! Για τα Ελβετικά θα πληρώσω €20 Για την ΕΓΧΡΩΜΗ Σαμαρκάνδη (Επίτομο ή τα τεύχη Α΄ Β΄ Γ΄) θα πληρώσω €50 Εννοείται πως τα ψάχνω σε καλή κατάσταση.
×

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Οροι χρήσης μας.