Jump to content

constantinople

Members
 • Posts

  2,747
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Everything posted by constantinople

 1. Διόρθωση: Ο τύπος είναι με 154 τόμους προς τη δεξιά κατεύθυνση, συν 40 τόμους προς την ανάποδη κατεύθυνση, σύνολο 194 τόμους!
 2. Επειδή ρωτήσατε.... η εικόνα στη ράχη επεκτείνεται επάπειρον! Εδώ είναι μια φωτογραφία από το εξωτερικό που ο φίλος είχε 154 τόμους... προς τη νορμάλ κατεύθυνση, επειδή εκδόθηκαν και άλλοι 40 τόμοι με αρνητικά νούμερα που τοποθετήθηκαν πριν το Νο.1 (δείτε τη θέση του Χουλκ στην εικόνα για να καταλάβετε τι εννοώ) Μιλάμε για ΕΠΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ πλέον!!
 3. @Bilis Εγώ από αυτά που γράφεις, το Νο.105 περιμένω με την πιο πολύ αγωνία.
 4. Άντε να ακυρώνεται και κανένας τόμος που έχει ξαναβγεί γιατί εμείς που έχουμε και τις παλιές εκδόσεις τόσο καιρό τρώμε ηλεκτρονικό αγγούρι!
 5. Υποψιάζομαι ότι έπεσε σύρμα από την Anubis ότι έχουν εκδώσει το ETERNALS φέτος και επειδή έχουν και τα μέσα, οι της HACHETE το αποσύρανε. Δηλαδή πάπαλα το ETERNALS και θα βγάλουν κάτι άλλο στη θέση του...
 6. Καλό μου παιδί, δεν μίλησα για παρουσίαση. Υπάρχει ξεχωριστή σελίδα για τα εξώφυλλα της κάθε σειράς τόμων!
 7. Πλεονασμός-ξεπλεονασμός, υπάρχει ξεχωριστή σελίδα για κάθε σειρά τόμων του Καμπανά. Δείτε εδώ: https://www.greekcomics.gr/forums/index.php?app=covers&controller=publishers&id=32 (Πρέπει να πατήσεις στους τίτλους ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΚΟΜΙΚΣ (π.χ. ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΚΟΜΙΚΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ).
 8. Φίλε Mandrake, o James είναι γνωστός ερωτιάρης. Γινόταν να μην έχει τα Λαβ Στόρυ;
 9. Ναι αλλά είχε δυο κ$#%περιοδικά μέσα που κάλυπταν τα πάντα!!
 10. Όχι, απλά δεν είχα επισκεφθεί αυτό το θέμα προηγουμένως και δεν ήμουν υποψιασμένος ότι μπορεί να μην έχει το τεύχος μέσα...
 11. Μωρέ το κοίταξα και το ξανακοίταξα και δεν φαίνονταν... Αλλά νόμιζα ότι θα είχε πάει πίσω από το άλλο περιοδικό που είχε μέσα στο σελοφάν και την πάτησα. Η πλάκα είναι ότι η εφημερίδα έχει μέσα ένα άρθρο για τα 83 χρόνια του Σούπερμαν (και ένα άλλο για τον Uderzo).
 12. Πήγα κι εγώ όλο χαρά και πήρα ΤΑ ΝΕΑ σήμερα και πουθενά Σούπερμαν!!!
 13. Ή για να μην μας αναγκάσουν να τα ξαναγοράσουμε εμείς που τα έχουμε; Ελπίζω να έλαβαν υπόψη τα μηνύματα παραπόνων που τους στείλαμε κάποιοι από μας που αναγκαστήκαμε να αγοράσουμε τόμους που ήδη έχουμε από Οξύ και Anubis και να μην ξαναβγάλουν τομάκια που έχουν βγει ήδη στην Ελλάδα εάν η σειρά επεκταθεί με άλλους 20 τόμους που έλεγαν...
 14. Αυτή η λίστα δεν είναι η ίδια που ανέβηκε στο άλλο μας θέμα ("Κουβεντούλα και προβλέψεις") όταν υπολειπόταν 40 τόμοι; Μάλλον... μπαγιάτικα είναι τα νέα!
 15. Μάλλον περιμένουν να βγει κανένα πρώτα στην Ελλάδα απ'αυτά που μας χρωστάει η Μαμούθ!
 16. Παραλήφθησαν οι δυο τόμου ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ 1 & 2 και σβήστηκαν από τις αναζητήσεις μου. Επίσης οι τιμές που προσφέρω για όλα τα Καμπανάς που ψάχνω ανέβηκαν στα €40 έκαστον.
 17. Γενικά ο Καμπανάς μέσα από τα 589 τεύχη σπάιντερμαν που έβγαλε μας γνώρισε άπειρες ιστορίες. Η μετάφραση μπορεί να μην ήταν και η καλύτερη αλλά τη δουλειά της την έκανε. Τις περισσότερες φορές μάλιστα ήταν μια χαρά. Απλά επειδή έβγαζαν ένα τεύχος κάθε εβδομάδα κάποιες φορές η βιασύνη τους στοίχιζε. Από τη μνήμη μου θυμάμαι μόνο μια περίοδο στο έγχρωμο σπάιντερμαν που έβγαινε προς το τέλος, όπου επειδή έφυγε ο μεταφραστής και έκαναν ένα-δυο μήνες να προσλάβουν άλλο, που βγήκαν 5-6 τεύχη με απολύτως απαίσια μετάφραση, γιατί χωρίς να έχουν μεταφραστή άνοιγαν το λεξικό και έγραφαν τα λίγα που καταλάβαιναν για να γεμίσουν τα μπαλονάκια! Κατά τα άλλα, κάποιοι από εμάς τις στιγμές μαγείας που νοιώσαμε στα ασπρόμαυρα και πορτοκαλόχρωμα καρέ του Καμπανά, δεν νομίζω ότι θα τις ξαναβρούμε ποτέ στα μοντέρνα state-of-the-art χρωματισμένα τεύχη...
 18. Και όμως το να διαβάζεις αυτά τα τεύχη έχει μια άγρια ομορφιά!
 19. Για την ακρίβεια το KORVAC SAGA θα το βρείτε στα ακόλουθα τεύχη του Σπάιντερμαν του Καμπανά: Avengers #167 = Σπάιντερμαν #390 Avengers #168 = Σπάιντερμαν #391 Avengers #170 = Σπάιντερμαν #397 Avengers #171 = Σπάιντερμαν #398 Avengers #172 = Σπάιντερμαν #399 Avengers #173 = Σπάιντερμαν #400 Avengers #174 = Σπάιντερμαν #401 Avengers #175 = Σπάιντερμαν #403 Avengers #176 = Σπάιντερμαν #404 Avengers #177 = Σπάιντερμαν #405 Υπάρχουν όλα ψηφιοποιημένα στο θέμα Σπάιντερμαν Καμπανά που βρίσκεται στο τμήμα "Εξωτερικές Πηγές" του φόρουμ μας.
 20. Φίλε μου είσαι κι εσύ ΣΟΥΠΕΡ!
 21. Εμένα Χρυσή Βίβλος εξελίχθηκε ως ένα από τα αγαπημένα μου γι'αυτό ακριβώς που είναι: ένα εορταστικό επετειακό άλμπουμ (και όχι κανονική περιπέτεια). Κυρίως επειδή ξαναβλέπουμε πάρα πολλούς παλιούς χαρακτήρες και γενικά για την εορταστική ατμόσφαιρα που αποπνέει...
 22. Στη λίμνη! Στη λίμνη! Με βαρίδια στα πόδια!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.