Jump to content

YOSHIMITSU

Veterans
 • Posts

  5,903
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

YOSHIMITSU last won the day on October 22 2018

YOSHIMITSU had the most liked content!

About YOSHIMITSU

 • Birthday 01/01/2017

Retained

 • Member Title
  "I AM THE LAW"

Profile Information

 • City
  Mega-City One
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

YOSHIMITSU's Achievements

GC Fan

GC Fan (7/9)

28.7k

Reputation

 1. ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 5€ Ακόμη ένα "μικρό" άλμπουμ με γελοιογραφικό περιεχόμενο από τον σχετικά δραστήριο τον τελευταίο καιρό σε αυτή την κατηγορία Αρκά. Ψιλομέτριο, άκρως πολιτικό περιεχόμενο, κάποια από όσα περιέχονται έχουν εμφανιστεί "δεξιά και αριστερά". Κάποιοι θα ενοχληθούν από αυτό και θα βρουν ευκαιρία να αρχίσουν την συγγραφή πάλι άρθρων για το πως τους πρόδωσε ο δημιουργός, που βρίσκεται αυτός ο παλιός Αρκάς που αγαπήσαμε πριν - μισό αιώνα - από τότε στα παιδάτα μας που διαβάζαμε τις κλασσικές πια σειρές του και διάφορα άλλα τέτοια όμορφα. Κάποια έχουν τον χαβαλέ τους, άλλα είναι πολυπαιγμένα, γενικά δεν λέει ψέματα - μάλλον διαχρονικές και υπερκομματικές αλήθειες, απλά ίσως ενοχλήσει η περίοδος που αποφάσισε να βγάλει αυτή την ξεπέτ... το αλμπουμάκι ήθελα να πω. Αρκετά από τα καρεδάκια χρησιμοποιούν την σκακιέρα και τα πιόνια για να περάσουν τα αρκετά εύστοχα μηνύματα τους, άλλα απλά έχουν τον γνωστό χαρακτήρα που έχουμε πια καλομάθει από τις εμφανίσεις του σε σελίδες του φατσοβιβλίου και των ιστοσελίδων πολιτικών σχολίων. Δεν αξίζει να σκάσετε και πολύ αν δεν τρέξετε να το πάρετε, πιθανόν κάποιοι να κλάψουν και τα λεφτά που θα δώσουν για αυτό, αφού όπως ήδη είπαμε ΔΕΝ έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τον παλιό καλό Αρκά που πρωτομάθαμε και αγαπήσαμε. Κατά τα άλλα περισσότερο σαν συγκεντρωτικό των πολιτικών του γελοιογραφιών μοιάζει. Αυτά και πολλά νομίζω έγραψα... Αν δεν σας αρέσουν τα προηγούμενα μικρά, προσπεράστε το καθώς αυτό θα σας φανεί ακόμη πιο άσκοπη η ύπαρξη του. Από το οπισθόφυλλο:
 2. Στα tags του παρόντος θέματος διαπίστωσα ότι αναγράφεται: "γνώση" αντί για "γράμματα".
 3. Τυχαία κοιτούσα τα πιο πρόσφατα του Αρκά μπας και έχασα κανένα έτσι (σχεδόν) μηνιαία που έχουν γίνει και διαπίστωσα στην παρούσα ότι δεν έχει ενημερωθεί το πινακάκι με το τελευταίο αλμπουμάκι του Προφήτη, του οποίου εξώφυλλο/οπισθόφυλλο θα βρείτε δύο posts παραπάνω.
 4. @tik Κοίτα, αν χρησιμοποιείς μόνο εσύ τον υπολογιστή σου και έχεις την δυνατότητα ρυθμίσεων, βάλε το να είναι σε μόνιμη σύνδεση και απλά όταν θα φεύγεις να πατάς αποσύνδεση πριν κλείσεις τον φυλομετρητή σου (browser) ή καλύτερα να τον ρυθμίσεις στις αντίστοιχες επιλογές που έχει, να διαγράφει τα πάντα όταν τον κλείνεις (ιστορικό, προσωρινή μνήμη, κλπ) ώστε και εσύ να το ξεχάσεις όταν τον κλείνεις (ή κλείνεις τον υπολογιστή) να αποσυνδέεται από παντού και να διαγράφει τα πάντα μόνος του (ουσιαστικά να βρίσκεται μονίμως σε private mode). Αν είναι κοινόχρηστος και από άλλους, τότε και τα 30 λεπτά πολλά είναι... Ξαναμέτρα τώρα...
 5. Φίλε tik, όταν κάνεις login κάτω αριστερά (ακριβώς κάτω από το πλαίσιο του κωδικού) έχει ένα μικρό κουτάκι που λέει "remember me" - "θυμήσου με" και συνήθως υπάρχει σε όλα τα site κατά την διάρκεια της διαδικασίας σύνδεσης. Αυτό ελέγχει το λεγόμενο timeout και σε κρατάει σε μόνιμη σύνδεση (στις ταμπλέτες/κινητά σχεδόν για πάντα) εάν είναι επιλεγμένο. Εάν δεν είναι επιλεγμένο και περάσει ένα κάποιο διάστημα που δεν κάνεις κάτι (έστω ένα refresh) τότε σε αποσυνδέει μόνο του. Την επόμενη φορά που θα κάνεις login στο φόρουμ, επέλεξε το και πιστεύω το πρόβλημα σου θα λυθεί. Δεν ξέρω αν το χρονικό διάστημα το ορίζουν οι Admins λογικά κάπου θα υπάρχει η επιλογή, αλλά αργά ή γρήγορα ό,τι όριο και να βάλουν θα σε πετάξει εκτός, αν μπαίνεις από δικό σου ατομικό μηχάνημα (όχι κοινόχρηστο) τότε το να το έχεις ενεργό δεν είναι άσχημη επιλογή. Τώρα που το είδα κιόλας, το "θυμήσου με" δεν μου ακούγεται και πολύ σόι, ίσως το "να με θυμάσαι" ή κάτι άλλο σε πιο ελεύθερη μετάφραση όπως "συνεχής σύνδεση" να ήταν πιο φυσιολογικό σαν έκφραση.
 6. Άποψη μου είναι ότι τα προηγούμενα εικονίδια reaction κάτω δεξιά στο κάθε post ήταν πιο "καθαρά" και πιο "όμορφα" σαν τελική αίσθηση, σε σχέση με το πως βλέπω τώρα τα καινούργια animated στο chameleon. Χώρια που το background image που έχω επιλέξει τελικά, έχω την εντύπωση ότι αλλού το εφαρμόζει - αλλού κρατάει το default, αλλά έπαψε να με ενδιαφέρει αυτό να πω την αλήθεια, το ίδιο μου κάνει.
 7. Ε'ιμαι περίεργος να δω τι επιπλέον μπορεί να έχει αυτή η έκδοση και σε τι μέγεθος και ποιότητα θα αποφασίσουν να το βγάλουν αυτή την φορά.
 8. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φταίει κάποιο copy/paste που ίσως έκανα με το όνομα του εκδότη, αν ίσως μπορεί να βοηθήσει αυτό έστω και ελάχιστα... το έχω συναντήσει και σε άλλο φόρουμ με vbulletin.
 9. Δεν το είχα πάρει είδηση, παρότι έκανα ένα πέρασμα με το ποντίκι αλλά ξέρεις όταν περιμένεις κάτι σε συγκεκριμένη θέση και δεν είναι εκεί, χάνεσαι λίγο. Σκέψου ότι παρότι μου το έγραψες ξεκάθαρα, παραλίγο να μην το δω πάλι. Προσθήκες smilies γίνονται; Αν ναι, please please please βάλε αυτό με τις σφαλιάρες... σίγουρα έχει χαθεί το μουάααααα!!! Επειδή μπορεί να είμαι 10 στα 10 από μάτια, αλλά προφανώς όπως είδαμε κάποια πράγματα τα χάνω. Υπάρχει κάπου το members όπου βλέπεις λίστα των μελών του φόρουμ αλφαβητικά κ.λπ. όπως παλιά; To hypno το βρήκα 'Άλλη ερώτηση... γιατί κάποια κείμενα φαίνονται μαύρα αντί του default χρώματος; Δες παρακάτω, μου φαίνεται πολύ κουλό να το έκανα εγώ έτσι και να μην φαινόταν πριν το update: γενικά για όλα...
 10. Παλιά υπήρχε μία δυνατότητα "προεπισκόπησης" του post μας πριν την τελική δημοσίευση ("πλήρης επεξεργασία" ή κάπως έτσι) όπου προσωπικά έβρισκα χρήσιμη για διορθώσεις, κλπ (π.χ. εγώ χρησιμοποιώ smilies με το bbcode τους και εκεί έβλεπα αν κάποιο το έγραφα λάθος και το διόρθωνα, αν και τώρα το βάζει αυτόματα όταν το γράφω με το που πατάω το spacebar μετά τα bbcodes). Επίσης, λείπουν κάποια smilies από την λίστα ή κάνω λάθος; Π.χ. νομίζω λείπει ένα από τα αγαπημένα μου με τις σφαλιάρες (παρόμοιο με τα :pesta:) ευτυχώς υπάρχει το νομίζω λείπει και αυτό που προσπαθεί να σε υπνωτίσει, δεν το βρίσκω αλλά μπορεί να μην το βλέπω τώρα (π.χ. μισή ώρα έψαχνα το thinking :thinking:)
 11. Παρέλαβα το MORDILLO - FOOTBALL από τον αγαπητό Φλοκ σε άριστη κατάσταση και όπως είναι φυσικό το διαγράφω από τις αναζητήσεις μου. Χμ... τι να προσθέσω, τι να προσθέσω...
 12. Χμ, ακούγεται ενδιαφέρον και αφού η θέση του ψυχοπαθή δολοφόνου έχει ήδη καταληφθεί, εγώ μπορώ να είμαι το πρώτο θύμα αν θέλετε
 13. Σόρυ που διπλοποστάρω αλλά τώρα το θυμήθηκα που κοιτούσα το προφίλ μου, για το φύλλο που το ρυθμίζεις (όχι δεν το άλλαξα). Κάποια στιγμή τις προηγούμενες μέρες που πήγα να μπω σε άλλη σελίδα από την ταμπλέτα (που είναι μονίμως συνδεδεμένη με το φόρουμ), με υποχρέωσε να δώσω ημερομηνία γέννησης αλλιώς δεν έφευγε από την συγκεκριμένη σελίδα. Ήταν κάτι να πω την αλήθεια που δεν επιθυμούσα ούτε στο προηγούμενο φόρουμ να συμπληρώσω και τώρα ουσιαστικά εξαναγκάστηκα. ΟΚ, θα μπορούσα απλά να βάλω μία ψεύτικη και να ξεμπερδεύω, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, υπάρχει κάποια επιλογή να μην φαίνεται αυτή η πληροφορία σε άλλους; Αντιλαμβάνομαι ότι είναι το social της εποχής αλλά εγώ γενικά είμαι στο διαδίκτυο αρκετά antisocial στο να δίνω πολλές πληροφορίες προσωπικής φύσεως (ακόμη και την ημερομηνία γέννησης). Πάω να την αλλάξω... LoL, τώρα είμαι 117 ετών.
 14. Μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει το εικονίδιο μου για το not telling σε φύλλο όπου τα άρεν/θυλή τα δείχνει κανονικά. Εγώ δεν ήθελα να φαίνεται στο προφίλ μου και στο παλιό όντως δεν έδειχνε κάτι εκεί, εδώ έχει ένα σπασμένο εικονίδιο. http://www.greekcomics.gr/forums/gc/Not Telling.gif CAn you remove it? Ξέρω ότι απλά θα μπορούσα να δηλώσω κάπου το φύλλο αλλά πάντα προτιμούσα όσο πιο clean όλο αυτό τον χώρο κάτω από το προφίλ μου.
 15. Ψιλοσέρνεται κιόλας ή επειδή έχω διάφορα από πίσω μου φάινεται εμένα; Αν και στο παρελθόν ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με το φόρουμ μας, ό,τι κι αν έτρεχα από πίσω.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.