Μετάβαση στο περιεχόμενο

GreekComicFan

Moderator
 • Περιεχόμενο

  18.484
 • Εγγραφή

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Κερδισμένες ημέρες

  252
 • Πόντοι

  14,507 [ Donate ]

GreekComicFan τελευταία νίκη Νοεμβρίου 25

GreekComicFan είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Συνολική φήμη στο GC

103.662 Πολύ Δημοφιλής

Σχετικά με το μέλος GreekComicFan

 • Τάξη
  Images and Words
 • Γενέθλια 18/02/1977

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • ΓΕΝΟΣ
  Male
 • Πόλη
  Never Neverland
 • Χώρα
  Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

24.239 προβολές προφίλ
 1. GreekComicFan

  Time left στο ebay

  Στα σκυλάκια της Δαλματίας;
 2. GreekComicFan

  Venom (2018)

  Πάλι το Μαύρο Φάντασμα πήγες να δεις;
 3. GreekComicFan

  ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ

  24 χρόνια μετά την κυκλοφορία της σειράς στα Ελληνικά από τις εκδόσεις Τρίτων, οι εκδόσεις Οξύ πήραν τα δικαιώματα για την σειρά Τα βιβλία του Αίματος, τον τίτλο με τον οποίο ο συγγραφέας συστήθηκε στους αναγνώστες. Με νέα μετάφραση και νέα σύνθεση εξώφυλλων, οι νεότεροι αναγνώστες του μπορούν να προσθέσουν και αυτοί στην συλλογή τους την εδώ και χρόνια εξαντλημένη σειρά. Οι επόμενοι 4 τόμοι αναμένονται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2019-2020. Στο εξωτερικό βέβαια η σειρά πλέον κυκλοφορεί μόνο ως δίτομο omnibus, με τον κάθε τόμο να συλλέγει τρία βιβλία της σειράς, έκδοση που καλό θα ήταν να δούμε και στην χώρα μας, αλλά προφανώς ο εκδότης προτιμάει τις εκδόσεις 200 σελίδων ως οικονομικότερες.
 4. GreekComicFan

  POKEMON - ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

  Οδηγός στρατηγικής για τα Pokemon που βγήκε στο δεύτερο μισό του 2003, για να καλύψει τις εκδόσεις Ruby & Sapphire, για το Gameboy Advance, περίοδος που ήταν ακόμα ιδιαίτερα δημοφιλές, τόσο τα Pokemon όσο και η φορητή κονσόλα της Ninty.
 5. GreekComicFan

  TOM AND JERRY: ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΡΑΣΗ! - ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΗΡΩΕΣ

  Μια από τις πολλές σειρές με τον Τομ και Τζέρι που βγήκαν από την Anubis. Ξεκίνησε το 2011 μάλλον σε μηνιαία βάση και είχε ένα από τους τίτλους-μακρινάρια για να ξεχωρίζει από την από την διμηνιαία σειρά, η οποία κυκλοφορούσε παράλληλα. Ευχαριστούμε τον @nikos99 για την παραχώρηση του τεύχους για την παρουσίαση.
 6. GreekComicFan

  ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ (Β' ΠΕΡΙΟΔΟΣ)

  Πως αλλιώς θα πάρεις τα credits αρχαιολογίας;
 7. GreekComicFan

  TOM AND JERRY SPECIAL

  Και για του λόγου το αληθές, προέκυψε πως ως Fun media, τα τεύχη ήταν αριθμημένα, οπότε αυτό το τεύχος μεταφέρθηκε σε νέα παρουσίαση. Περισσότερα εδώ.
 8. GreekComicFan

  TOM & JERRY SPECIAL

  Η δεύτερη σειρά έξτρα τευχών που έβγαζε ο εκδότης Μαστραντώνης, παράλληλα με την κανονική μηνιαία σειρά. Ξεκίνησε μάλλον το καλοκαίρι του 2007, και σε αντίθεση από την προηγούμενη προσπάθεια, αυτή την φορά ήταν αριθμημένη, τουλάχιστον στο εσωτερικό του δεύτερου τεύχους. Το ISBN είναι ίδιο, αλλά ξεχωρίζει από το όνομα της εκδοτικής που είχε γίνει Fun Media και από την αντικατάσταση του and στον τίτλο από το σύμβολο &. Ευχαριστούμε τον nikos99 για την διάθεση των τευχών και τις πληροφορίες. Ευχαριστούμε για τα υπόλοιπα εξώφυλλα τους Baggoskings & nikos99.
 9. GreekComicFan

  ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ (Β' ΠΕΡΙΟΔΟΣ)

  Χάρη στον @nikos99 βρέθηκαν και προστέθηκαν στο πινακάκι τα εξώφυλλα και οπισθόφυλλα για τα τεύχη 9 και 13, ανεβάζοντας έτσι και τα διαπιστωμένα. @ftsgr, πρόσθεσε αν μπορείς τα στοιχεία για το έξτρα τεύχος για να το αυτονομήσουμε.
 10. GreekComicFan

  TOM AND JERRY SPECIAL

  Προστέθηκε το εξώφυλλο και οπισθόφυλλο του "δεύτερου" τεύχους, μιας και υπήρχε διαθέσιμο στην λέσχη. Προς το παρόν, ο ίδιος τίτλος, το κοινό isbn και ο ίδιος εκδότης, τα κατατάσσει εδώ, οπότε ανέβηκαν έτσι για να μπορείτε να τα καταχωρήσετε στην συλλογή σας αν θέλετε. Αν προκύψουν στοιχεία που θα μας δείξουν πως πρέπει να τα χειριστούμε αλλιώς, θα διαχωριστούν. Υ.Γ. @MandrakeΥπάρχει μια μικρή ανοχή στην κατάσταση των εξώφυλλων που προστίθενται. Μικρή όμως. Το εξώφυλλο του Σνούπη την ξεπερνούσε και οι επεμβάσεις που πρότεινες, δεν θα είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το είχαμε αφήσει μόνο ως ενδεικτικό στο ποστ για να ξέρουμε πως υπάρχει και αυτό το τεύχος.
 11. GreekComicFan

  ΜΑΣΤΕΡ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ

  Τον έχεις σκανάρει ήδη τον τόμο, απλά πρέπει να ξέρω που θα μεταφέρω και το άλλο για να γίνει η τράμπα.
 12. GreekComicFan

  TOM AND JERRY SPECIAL

  Διάβασε το ποστ του germ και κάνε λίγο υπομονή για να μπει το εξώφυλλο και να καταλάβεις καλύτερα τι παίζει με αυτή την σειρά. Επίσης, το εξώφυλλο του Σνούπη δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση για να ανέβει.
 13. GreekComicFan

  ΜΑΣΤΕΡ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ

  Ο τόμος που είχαμε ως 2 ήταν τελικά ο 5, οπότε μεταφέρθηκε στην κατάλληλη θέση. Ξέρει κανείς αυτός που έχουμε ως 1, ποιος τόμος είναι πραγματικά για να γίνει η σχετική μεταφορά και να ανέβει το σωστό που περιμένει καρτερικά την σειρά του;
 14. GreekComicFan

  TOM AND JERRY SPECIAL

  Το 2 μετατράπηκε σε 3 βάσει του ποστ του germ και περιμένουμε και το δικό σου για να μπει ως νο 2.
 15. GreekComicFan

  Το βιβλίο που διαβάζω αυτήν την περίοδο

  Έπρεπε να το περιμένω πως η έκδοση του φανταστικού κόσμου θα είναι δίτομη και στα 19,90 έκαστη.
×

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Οροι χρήσης μας.