Μετάβαση στο περιεχόμενο

GreekComicFan

Veterans
  • Περιεχόμενο

    20072
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    336

GreekComicFan τελευταία νίκη Απριλίου 8 2023

GreekComicFan είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Σχετικά με το μέλος GreekComicFan

  • Γενέθλια 02/18/1977

Retained

  • Member Title
    Images and Words

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Never Neverland
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

33943 προβολές προφίλ

GreekComicFan's Achievements

GC Wise

GC Wise (9/9)

116.9k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Αναπαύσου εν ειρήνη, φίλε μου. Θα μου λείψεις.
  2. Δεν έχεις πλέον δικαιολογία. Ο μόνος που είχε κάποιας μορφής ανέλιξη ήταν ο Γουέσλι. Το όλο θέμα με το φινάλε του TNG εγώ το θυμάμαι σαν γενικό hint για την πορεία της ανθρωπότητας από εκεί και έπειτα, της οποίας ο Πικάρντ στην προκειμένη περίπτωση είχε οριστεί ως αντιπρόσωπος, όπως και στην αρχή της σειράς, και όχι σαν προάγγελο κάποιας προσωπικής ανέλιξης. Καλό και το πρώτο επεισόδιο του Picard. Ένα 7/10 το παίρνει. Θα ήθελα να βάλω και παραπάνω αλλά τα θεματάκια του τα έχει.
  3. Από την στιγμή που δεν μας έδειξαν 10 τίτλους μετά αλλά μόνο 4, αναρωτιέμαι πως το αποδεικνύει. Μπορείς να πεις πως ενισχύει την υποψία πως έχουν προγραμματίσει ακόμα περισσότερα από όσα μας δείχνουν, αλλά κανείς δεν το αμφισβήτησε αυτό. Το να έχεις έτοιμη μια μακέτα έτσι και αλλιώς, στις μέρες μας δεν είναι τίποτα.
  4. Δεν λέμε για τον αριθμό των ανακοινωθέντων τόμων όμως, αλλά για τον προγραμματισμό από πριν των τόμων που θα βγουν τους αμέσως επόμενους μήνες.
  5. Για σειρές κόμικς από εκδότες που έχουν μεγάλη παραγωγή παγκοσμίως, και δεν βγάζουν ένα-δύο κόμικς το χρόνο για να έχουν χρόνο για να κωλυσιεργούν, μου φαίνεται λίγο δύσκολο ως πρακτική. Εδώ και στην Οξύ όπως καταλαβαίνω στο πως κινείται η συνεργασία τους με το Έθνος, μετά τις πρώτες έξι σειρές που έβγαλαν, τους ζητάει νέο υλικό 3 με 4 βδομάδες πριν και το ετοιμάζουν. Μπορεί να έχουν κάποιες ιδέες για το τι σειρές μπορεί να βγάλουν όποτε τους ζητά ανανέωση το Έθνος, αλλά όλα είναι ρευστά και δεν το καθορίζουν από πριν.
  6. Για τις επόμενες 10; Θα ήθελα πολύ να βρω μια εκδοτική εταιρία που να μπορεί να ρεγουλάρει τον προϋπολογισμό της ώστε να μπορέσει να κάνει κάτι τέτοιο, ιδίως όταν έχει τόσες αγορές να τροφοδοτήσει. Χωρίς να υπολογίζουμε το πόσο κακή εμπορική πρακτική είναι το να ετοιμάζεις τόσο υλικό για κάτι που σε μερικούς μήνες μπορεί να μην αποδίδει και να σου μείνει στα χέρια απούλητο.
  7. Το περίμενα πως κάποια στιγμή θα τον έπιαναν και αυτό. Σχεδόν όλο το run μπορεί να πλασαριστεί ως αυτόνομες ιστορίες. Το πιθανό είναι πως επειδή ακριβώς δημοσιεύτηκε το πρώτο μέρος, σκέφτηκαν και το δεύτερο. Εξάλλου, ο Αργυρού το μετάφρασε και το πρώτο.
  8. Τα οποία ονόματα πιθανότατα θα τα άφηναν αμετάφραστα γιατί έχουμε κόμπλεξ ξενομανίας σαν λαός.
  9. GreekComicFan

    WOLVERINE: ΕΞΕΛΙΞΗ

    Η ιστορία είχε γραφτεί με την λογική της μίνι σειράς, όπως και τα μισά τεύχη του συγκεκριμένου volume του Wolverine. Οπότε δεν χάνεις κάτι από ότι προηγήθηκε αμέσως πριν. Σαφώς όμως είναι καλό να ξέρεις κάποια πράγματα για τον χαρακτήρα.
  10. Εμένα μου κάνει εντύπωση που κατάφερε να βγάλει 9 τόμους γενικά. Άθλος στην Ελληνική πραγματικότητα.
  11. Δεν ξέρω από που προήλθε ξαφνικά το ότι γκρίζο χρώμα ήταν πιο ακριβό (πρώτη φορά το ακούω και έχω καταπιαστεί με το ιστορικό των κόμικς από μικρός), αλλά δεν ισχύει, εκτός αν υπήρχε κάποιο γενικό κόστος για το πόσο μελάνι μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν πριν προστεθεί έξτρα κόστος στις εκδόσεις και δεν το ξέρω, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν θα είχαν πρόβλημα μόνο με το γκρι. Απλά τα εκτυπωτικά της εποχή ήταν άθλια και ο Γκρίζος Χαλκ του πρώτου τεύχους ήταν σχεδόν μαύρος στα περισσότερα αντίτυπα.
  12. GreekComicFan

    www.bookdepository.com

    Αν έχεις Πειραιώς και winbank, μπορείς και μόνος σου να δημιουργήσεις μια ονλάιν prepaid. Την φτιάχνεις, βάζεις το ποσό που θες (έχει προμήθεια η κάθε φόρτιση της κάρτας) και την ακυρώνεις οποιαδήποτε στιγμή θες ο ίδιος ονλάιν. Και την δέχονται όλα τα eshops, οπότε μην ανησυχείς.
  13. Θέλω να πιστεύω πως έγινε από σφάλμα όταν πέρναγαν τις μεταφράσεις στα credits. Ρώτα τον Χειλά πόσες φορές είχε γίνει αυτό στους τίτλους της Μαμούθ, ακόμα και υπό την εποπτεία του.
  14. Για την εφημερίδα αναφέρεται και όχι για τις δικές τους εκδόσεις στα βιβλιοπωλεία.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.