Jump to content

GreekComicFan

Moderator
 • Content Count

  19,464
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  296
 • Points

  20,919 [ Donate ]

GreekComicFan last won the day on April 13

GreekComicFan had the most liked content!

Community Reputation

109,627 Very Popular

About GreekComicFan

 • Rank
  Images and Words
 • Birthday 02/18/1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Never Neverland
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

25,647 profile views
 1. Το Public Συντάγματος έχει συγκεντρώσει μερικές από τις παλιότερες εκδόσεις σε graphic novels & artbooks και τις διαθέτει με 50% έκπτωση. Η λίστα με τα διαθέσιμα άλμπουμ είναι η ακόλουθη και ισχύει μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. GRAPHIC NOVELS - BAZAAR.xlsx Φυσικά, τα εγγεγραμμένα μέλη της λέσχης φίλων κόμικς, μπορούν να αποκτήσουν και ότι άλλο δεν βρίσκεται στην λίστα με το εκπτωτικό κουπόνι που τους έχει παραχωρηθεί, με ένα 20% μείον σε όποια είναι η τιμή πώληση των κόμικς που θα βρουν.
 2. GreekComicFan

  Οι Περοσφορές του ΤζεοΤρού

  Άμα κατάλαβα καλά είναι το trade. Αν είναι, το θέλω.
 3. GreekComicFan

  Books Please - https://booksplea.se

  Διευκρίνηση: Δωρεάν μεταφορικά για τα περισσότερα προϊόντα. Για βιβλία και κόμικς στο εύρος των 10-20€ βέβαια δεν θα διαπιστώσετε πρόβλημα. Υπάρχουν από το 2005, αλλά είχαν άλλο όνομα πρότινος.
 4. GreekComicFan

  Mad Magazine search

  Hi. I split your search, since the magazine's topic is not for that. Only the first one is actually an issue of the series. The other ones are tomes with issues that were left unsold bound in one volume, a common practice here in order to sell the stock.
 5. GreekComicFan

  ΠΕΤΑΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ!

  Πολλές ημερομηνίες της πρωτοπορίας είναι 01/01/1990. Όλη η παραγωγή της δεκαετίας του '90 βγήκε στις 01-01 της πρώτης χρονιάς της, αν πιστέψουμε το σάιτ.
 6. GreekComicFan

  Marvel's: The Gifted (2017- )

  Αναμενόμενο.
 7. GreekComicFan

  THE BOYS (2019- )

  Μπήκε imdb σελίδα στο πρώτο ποστ, για να ξέρετε με μια ματιά ποιοι συμμετέχουν στην παραγωγή.
 8. Προστέθηκε εξώφυλλο και οπισθόφυλλο του τρίτου τεύχους.
 9. Μόλις κυκλοφόρησε το τρίτο τεύχος, το οποίο μπορείτε να βρείτε στην λέσχη για αγορά.
 10. Μετά από 30+ χρόνια που έβγαζε σειρές με τον Σκοτεινό Ιππότη, ήρθε η ώρα να καλύψει και το Origin του Σούπερμαν, ο Φράνκ Μίλερ, παρέα με τον Ρομίτα Τζούνιορ. Θα είναι τρίτευχο, εντάσσεται στο DC Black Label και ξεκινάει στις 19 Ιουνίου. (W) Frank Miller (A) Danny Miki, John RomitaJr (CA) Frank Miller From the burning world of Krypton to the bucolic fields of Kansas, the first chapter of SUPERMAN YEAR ONE tracks Clark Kent's youth in Kansas, as he comes to terms with his strange powers and struggles to find his place in our world. DC BLACK LABEL is proud to present the definitive origin of Superman as rendered by the legendary comics creators Frank Miller and John Romita Jr.! https://www.previewsworld.com/Catalog/APR190433
 11. Οι δημιουργοί Ferruccelli & Δημήτρης Παπαδής, σε συνεργασία με το φόρουμ μας και την Λέσχη Φίλων Κόμικς, θα διαθέσουν δύο (2) δωρεάν αντίτυπα της νέας τους δουλειάς Ματωμένο Γαλάζιο σε δύο τυχερούς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής μέσα στο θέμα που έχει ανοίξει στο φόρουμ greekcomics.gr και μόνο εκεί. Οι απαντήσεις στο facebook και τα υπόλοιπα social media της λέσχης, δεν λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό. Σημείωση: Θα πρέπει να αναφέρετε ρητά πως δηλώνετε συμμετοχή, για να μπορούμε να ξεχωρίσουμε την δήλωση από τις λοιπές συζητήσεις που θα προκύψουν στα σχόλια. Ο διαγωνισμός θα κρατήσει μέχρι τις 23 Απριλίου του 2019, και οι νικητές θα επιλεχθούν με ένα από τα προγράμματα τυχαίας παραγωγής αποτελεσμάτων που υπάρχουν στο net. Οι νικητές θα παραλάβουν το αντίτυπο από την έδρα της Λέσχης (Ιερά οδός 14) αν είναι από την Αθήνα, ενώ αν είναι από την επαρχεία θα το παραλάβουν χωρίς επιβάρυνση στο σπίτι τους. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μας προμηθεύσουν το συντομότερο δυνατόν με την διεύθυνση τους μέσω προσωπικού μηνύματος στον γραφών για να προωθηθεί η αποστολή. Καλή επιτυχία σε όλους!
 12. GreekComicFan

  ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΓΑΛΑΖΙΟ

  Ένας μετανάστης γυρνά στην πατρίδα μας και αρχίζει να βλέπει καταστάσεις που τον συγχύζουν και τον ξεπερνούν. Πρόκειται για την εικονογραφημένη εκδοχή του ομότιτλου μουσικού έργου που ετοίμαζε μετά από πολλά χρόνια κυοφορίας, ένα μέλος των Chroma με την βοήθεια ενός πρωτοεμφανιζόμενου σχεδιαστή. Ως τέτοιο, όπως είναι αναμενόμενο και από αντίστοιχες περιπτώσεις, δεν μπορεί να σταθεί ιδιαίτερα καλά μόνο του, μιας και λείπει οτιδήποτε δίνει συνοχή σε ένα κόμικ. Σίγουρα όμως λειτουργεί ως ένα τρόπο καταγραφής των σκόρπιων και γυμνών σκέψεων του σεναριογράφου για την κατάσταση που συνεχίζουμε να βιώνουμε ακόμα και σήμερα, το οποίο σίγουρα θα ενδιαφέρει κάποιους έστω και έτσι, ακατέργαστο. Το άλμπουμ περιέχει επίσης ένα λεπτομερές χρονικό της δημιουργίας του έργου, το οποίο κατέληξε και στο κόμικ, αντί ενός booklet σε cd που ενδεχομένως κανείς δεν θα αγόραζε σε φυσική μορφή. Επίσης περιέχει έναν κωδικό για να κατεβάσει ο αγοραστής του κόμικ και το μουσικό CD.
 13. GreekComicFan

  MORRISON GRANT [ (1960) ]

  Πόσα ναρκωτικά είχε η χύτρα που έπεσε; Ας μεταφέρει κάποιος αυτό παρακαλώ.
 14. Συγχαρητήρια @Blackbeard κέρδισες μια υπομονή. Στείλε μου ονοματεπώνυμο και διεύθυνση για να τα προωθήσω.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.