Jump to content

GreekComicFan

Moderator
 • Content count

  17,106
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  219
 • Points

  882 [ Donate ]

GreekComicFan last won the day on March 18

GreekComicFan had the most liked content!

Community Reputation

95,981 Very Popular

About GreekComicFan

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Never Neverland
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

21,216 profile views
 1. Φαίνεται πως είναι πιο εύκολο πάντως να βρεθούν τα επεισόδια, παρά κάποιος που θα έχει τον πρώτο τόμο για να σκανάρει το εξώφυλλο για την παρουσίαση.
 2. Ήταν απορία, οπότε μεταφέρθηκε στη σχετική ενότητα. Βρίσκεται μόνο ως μεταχειρισμένο, οπότε ψάξε σε κάποιο από τα καταστήματα που θα δεις να αναφέρονται εδώ μπας και το έχουν. Επίσης, κατά καιρούς σκάει και στο πωλητήριο της ΛΕΦΙΚ, οπότε έχε το νου σου και εκεί.
 3. Punisher (2017- )

  https://observationdeck.kinja.com/the-slavers-is-the-darkest-punisher-story-ever-1818609132
 4. PLAYMOBIL

  Άσε να το διαπιστώσουμε πρώτα. Μπορεί επίσης, να είναι δεύτερη αναδιανομή των τευχών με θεματική προώθηση και να υπάρχει και δέκατος τόμος με τα ίδια τεύχη.
 5. PLAYMOBIL

  Και αν βρεθεί τόμος 10 με άλλα νούμερα;
 6. ΘΕΑΤΗΣ

  Σήμερα βιάζεται να μεγαλώσει ο πρόεδρος.
 7. ΧΑΡΙΣ ΚΑΙ ΧΛΟΗ

  Τιμή: 10€ Η συνέχεια του Χάρις και Λυσίας, που κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με αυτό, οπότε ξέρετε τι να περιμένετε. Όπως και πριν 4 χρόνια, η έκδοση παρουσιάστηκε στην Λέσχη Φίλων Κόμικς, και μάλιστα τον ίδιο μήνα (Φεβρουάριος).
 8. COLT

  Άλλο ένα από τα αντρικά περιοδικά της δεκαετίας του '90. Με διευθυντή το Βασίλη Μπόνιο, το περιοδικό αποτελούσε μια πιο νέα προσέγγιση της συνταγής του ΚΛΙΚ. Είναι από τα πρώτα περιοδικό επίσης που έβαλε την hardcore φωτογραφία στην ύλη του, με θέματα π.χ. που κάλυπταν τις συνθήκες που επικρατούσαν γυρίσματα πορνογραφικών παραγωγών της Αμερικής και καρέ-καρέ αναπαραγωγή των πρώιμων sex tapes. Δεν ξέρω πότε σταμάτησε.
 9. BAKER STREET - ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ

  Υπόψη, πως το ένα από τα δύο βιβλία είναι μπαλαντέρ μαζί με άλλα. Αυτό που δεν διαφημίζεται στο προηγούμενο φύλλο.
 10. DOWN TOWN (Β' ΠΕΡΙΟΔΟΣ)

  Ναι. Gatefold. Πάντως, πρέπει να σκαναριστούν ξανά στα 2000 πίξελς ύψος.
 11. DOWN TOWN (Β' ΠΕΡΙΟΔΟΣ)

  Στις εικόνες του πρώτου τεύχους, ποια από τις δύο (b, c) είναι το οπισθόφυλλο;
 12. BELL BEST SELLER

  Μου φαίνεται το έχουμε ξαναπεί μέσα στο θέμα. Όχι. Εδώ βάζουμε σειρές βιβλίων. Συνήθως, οι εκδόσεις βιβλιοπωλείου προσμετράνε στις επανεκδόσεις από τον εκδότη, αλλά επίσης συνήθως, έχουν συνήθως άλλο barcode και δεν είναι της σειράς Bell Best Seller. Το συγκεκριμένο τώρα, έχει το ίδιο barcode με την έκδοση τσέπης. Το αφήνουμε προς το παρόν στην άκρη και βλέπουμε τι θα κάνουμε. Στο excel πάντως τα περνάω κανονικά.
 13. Η περίοδος του περιοδικού που είχε την μεγαλύτερη σχέση με το αντικείμενο του φόρουμ. Αλλά όχι από την αρχή. Έχοντας ως σύμβουλο έκδοσης τον Θέμο Αναστασιάδη στα πρώτα τεύχη, η τρίτη περίοδος του Penthouse ξεκίνησε πλήρως Κλικοποιημένη© στην προσέγγιση της. Ήτοι, άνεμοι, ύδατα, αμπελοφιλοσοφία και γυμνό για να δέσει το γλυκό. Αυτή ήταν επίσης η περίοδος που το περιοδικό έβαλε στόχο για τα καλά, το να γδύσει τις Ελληνίδες σελέμπριτις (ύστερα από τα συγκρατημένα βήματα της Β' Περιόδου) και όποια φέρελπι Ελληνίδα στάρλετ, στην αρχή με καλλιτεχνικές προσεγγίσεις, και στην πορεία όλο και πιο προκλητικές και φωτοσοπαρισμένες, όσο τέλειωναν τα σημαντικά ονόματα. Όταν ανέλαβαν ως διευθυντής έκδοσης ο Γιώργος Πούλος και αρχισυντάκτης ο Πάνος Πιλάτος, η έμφαση δόθηκε πλέον ξεκάθαρα στο σεξ και στα πάντα γύρω από αυτά. Σε αυτή την περίοδο μπήκαν μέσα στο περιοδικό και τα κόμικς, ως μέρος της ενότητας Hot Zone , μια ενότητα που συνδύαζε Ερωτικά κόμικς Ελληνικής παραγωγής και ιστορίες σεξουαλικής φαντασίας τύπου Tutti, μαζί με παρασκήνια φωτογραφεων του περιοδικού και βλεφάρισμα στον ξένο τύπο. Βασικός συνεργάτης για τα κόμικς του περιοδικού ήταν ο Άκης Μελάχρης (γνωστός στο GC και ως @lurker) είχε όμως και κόμικς από Barcode Crew (με συμμετοχή του Αρχισυντάκτη στους διαλόγους, ο οποίος έβαζε και δικά του κόμικ κατά καιρούς), Τάσο Αναστασιάδη, Ανδρέα Μπιμπίτα (που έκανε κόμικ με το σήμα κατατεθέν το περιοδικού, τη Jenna Jameson), Σπύρο Αρμένη (σε συνεργασία με τον Μελάχρη) και πιθανότατα και από άλλους. Η ύλη των κόμικς έμπαινε κυρίως προς το τέλος σε χαρτί-πολτό, έναντι του ιλουστρασιόν που είχε η υπόλοιπη ύλη. Δυστυχώς τα κόμικς πρέπει να σταμάτησαν λίγο μετά το τεύχος 96. Είχε προηγηθεί μια αλλαγή Διευθυντή και Αρχισυντάκτη και επήλθε άλλη μια αλλαγή στις σχετικές θέσεις μερικούς μήνες μετά και λίγο πριν κλείσει αυτή η περίοδος. Το περιοδικό εντωμεταξύ, ακολουθώντας προφανώς γραμμή από το εξωτερικό, άρχισε να δίνει βάση στο προμοτάρισμα των πορνοταινίων παραγωγής του Penthouse, δίνοντας τα ανάλογα DVD και χαρίζοντας τα εξώφυλλα στις διάφορες πορνοστάρ. Οι τελευταίες σελίδες δε, εκεί που ήταν άλλοτε τα κόμικς, γέμισαν με αγγελίες ροζ τηλεφώνων. Υ.Γ. Στα πρώτα τεύχη, το περιοδικό έδινε και κάποια ένθετα με φωτογραφίες ξένων pets. Ευχαριστούμε για τα υπόλοιπα εξώφυλλα τον Retroplaymo.
 14. Να στήσουμε πάγκο ΛΕΦΙΚ έξω από το con για να δικαιολογήσουμε και τα έξοδα;
 15. Η Β' περίοδος του περιοδικού. Βγήκε από τις Ελληνικές Γενικές Εκδόσεις και κράτησε για περίπου 6 χρόνια. Η συγκεκριμένη περίοδος προσπάθησε να συνδυάσει το ύφος του Playboy, με τα σοβαρά άρθρα και τις αισθησιακές φωτογραφήσεις στην αρχή, του περιοδικού για άντρες στο ύφος του Κλικ και της ολοένα αυξανόμενης τολμηρότητας των φωτογραφήσεων που έρχονταν από τις ξένες εκδοχές του περιοδικού στην πορεία του. Το αποτέλεσμα ήταν ένα περιοδικό με ελαφριά κρίση ταυτότητας. Προς το τέλος, σταμάτησε να αναφέρει αρίθμηση και μεγάλωσε σε σχήμα (στυλ Κλικ). Η ίδια η εταιρία δείχνει πως άλλαξε σύνθεση στην διάρκεια. Αρχικά αναφέρεται ως Διευθυντής και υπεύθυνος κατά τον νόμο ο Δημήτρης Κατσίμης, με τον Κωνσταντίνο Γέρου να αναφέρεται ως εκδότης. Μεταξύ 1992 και 1993, ο Γέρου έγινε Εκδότης και Γενικός Διευθυντής με τον υπεύθυνο κατά το νόμο να είναι ο Franz Kirchner, που ήταν σύμβουλος έκδοσης μέχρι πρότινος και παράμεινε και με αυτή την ιδιότητα. Για πολλά τεύχη, αρχισυντάκτης αναφερόταν ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, μέχρι που ανέλαβε και αυτή την ιδιότητα ο Γέρου. Αξίζει να αναφερθεί, πως επί διεύθυνση Κατσίμη, αναφέρονται ως πολιτικοί συντάκτες οι Πάνος Παναγιωτόπουλος και η Έλλη Στάη, προφανώς ως μια προσπάθεια απόδοσης κύρους στην έκδοση.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.