Μετάβαση στο περιεχόμενο

akumakos

Members
  • Περιεχόμενο

    27
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος akumakos

  • Γενέθλια 06/13/1992

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Αθήνα
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1204 προβολές προφίλ

akumakos's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

124

Συνολική φήμη στο GC

  1. Παιδιά είναι καλές ιστορίες αλλά να πω ένα παράπονο που δεν έχει και τόσο σημασία για την έκδοση. Κλείσανε λόγω των ημερών σχεδόν όλα τα περίπτερα στην δικιά μου αλλά και σε γειτονικές περιοχές. Τα βρήκα με τα χίλια ζόρια. Έκανα "ταξίδια" για να τα πετύχω. Αυτα τα τευχακια επειδή ήταν μαζί με εφημερίδα τα βρεθηκαν λίγο πιο εύκολα. Για το Μίκυ μαους ήταν πιο δύσκολο. Γιατί από αυτά τα περίπτερα που ήταν ανοιχτά κάποια έφερναν μόνο εφημερίδες και όχι κόμιξ. Σίγουρα θα έχει αναφερθεί αυτο το θέμα. Πρέπει να γίνει έστω διαδικτυακό εσοπ. Ακόμα και να τα χάσεις να μπορείς να τα πάρεις από εκεί μετά τα περίπτερα αφού θέλουν τόσο πολύ ετσι. Είναι κρίμα να γυρνάμε στους δρόμους.
  2. Σίγουρα θα ήταν καλύτερο γιατί η τιμή θα ήταν μικρότερη. Όμως έχουμε γαυροφουζο, μην το ψάχνεις.
  3. Το διάβασα στην παραλία αραχτός, με χυμουδακι. Μου άρεσε που ήταν σκληρό το εξώφυλλο. Έβγαζε μια αίσθηση ότι είναι καλή ποιότητας η έκδοση. Σε ότι αφορά το ζουμί της υπόθεσης αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι τίμια. Βέβαια το σχέδιο είναι πολύ καλό. Προτείνω σε όποιον θέλει να δει ένα καλό σχέδιο να το αγοράσει.
  4. akumakos

    Thor: Love Αnd Thunder (2022)

    Για αρκετό διάστημα στην αρχή η ταινία έβγαζε μουντ παρωδίας. Μέχρι και οι ηθοποιοί έπαιζαν λες και συμμετείχαν σε τέτοια ταινία. Αποκορύφωμα της καφριλας για μένα ήταν η σκηνή αλα Χάρι Πότερ με το πέταγμα στο αέρα με το σκουπόξυλο. Η γνώμη μου είναι ότι η ταινία βγήκε απλά για να βγει.
  5. Να στε καλά παιδιά με δώσατε αρκετό υλικό
  6. Αν και κριμα, σε ευχαριστώ για την πληροφορία Πείτε καμιά σειρά κομικ που να είναι στα ελληνικά και να έχει σχέση με τους θεούς στην αρχαία Ελλάδα.
  7. akumakos

    George O'Connor - Olympians

    Παιδιά σκέφτηκα να διαβάσω σειρά κόμικς που να έχει σχέση με τις θεότητες στην αρχαία Ελλάδα. Με λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ βρήκα και με άρεσε η συγκεκριμένη που έχω στον τίτλο του θέματος. Υπάρχει στα ελληνικά; Αν ναι, ποιος είναι ο εκδότης να την αγοράσω γιατί μόνο αγγλικές εκδόσεις βρίσκω. Επίσης αν δεν υπάρχει στα ελληνικά η συγκεκριμένη προτείνεται μου καμιά. Συγγνώμη αν υπήρχε ήδη θέμα για το εν λόγω κόμικ. Έψαξα στην αναζήτηση, δεν βρήκα κάτι και άνοιξα νέο.
  8. akumakos

    ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ

    Έτοιμος ο δεύτερος τόμος. Γνωρίζει κανείς αν θα τον βγάλει στα ελληνικά η εκδοτική;
  9. Μήπως αυτά τα καλά εξώφυλλα που έχουν αναρτηθεί πιο πάνω κοστίζουν έξτρα χρήματα για την εκδοτική; Γιατί και στο επόμενο που θα έχει συνέχεια του φάντομ ντακ το εξώφυλλο είναι εντελώς άσχετο.
  10. Παιδιά γνωρίζει κανείς αν θα υπάρξει συνέχεια στις ιστορίες του πράκτορα ντακ; Το τέλος δείχνει να υπάρχει συνέχεια. Θα ήθελα να έγραφαν τουλάχιστον πχ σε ένα μήνα θα υπάρξει και άλλο μέρος.
  11. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τα βρήκα να τα αγοράσω από ένα μαγαζάκι. Μακάρι να είναι και σε καλή κατάσταση
  12. Αν και δεν θυμάμαι αν έχω ξαναδιαβάσει ιστορίες με τον Ντόναλντ να είναι πράκτορας, η ιστορία μου φάνηκε ωραία. Φαίνεται να ειναι του στυλ του φάντομ Ντακ. Ελπίζω στο μέλλον να βγάλουν και άλλες παρόμοιες ιστορίες να διαβάσουμε.
  13. Μακάρι να το δούμε και στα ελληνικά το συγκεκριμένο κόμικ. Με αρέσει πολυ ο κόσμος βασισμένος σε ατμοπανκ φάση.
  14. akumakos

    PUBLIC

    Κι γω τα πολλά τομακια που πήρα τώρα για τις γιορτές τα πήρα από το συγκεκριμένο κατάστημα. Δεν ήταν τόσα όσα του φίλου στην φωτό πιο πάνω αλλά και πάλι επειδή ήξερα ότι δεν τους νοιάζει ιδιαίτερα πήγα να τα παραλάβω ο ίδιος από το κατάστημα και ζήτησα να ελέγξω την κατάσταση τους. Στο ένα ζήτησα να μου το αλλάξουν αν το έχουν εκεί γιατί ήταν σε άθλια κατάσταση. Πάντως στην εικόνα πάνω μόνο αν οι υπάλληλοι είναι σε κάτεργα μπορώ να δικαιολογήσω τετοιο δέμα. Φανταστείτε να πήγαινε σε κάνα νησί χαχα.
  15. akumakos

    AKIRA [ KATSUHIRO OTOMO ]

    Τρομερη σειρά μάνγκα. Μακάρι κάποια στιγμή να την δούμε και στα ελληνικά και ας μην είναι με χρωματισμό και δυτικοστροφο διάβασμα. Τα ακιρα, πλουτο, μονστερ και 20σεντουρι μποις πρέπει να τα διαβάσουμε και στα ελληνικά.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.