Μετάβαση στο περιεχόμενο

spiros2016

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος spiros2016

  • Γενέθλια 03/12/1995

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

488 προβολές προφίλ

spiros2016's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

25

Συνολική φήμη στο GC

  1. Εγώ ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Μου κάνει πολύ εντύπωση που μετά από τόσο καιρό (δεν πολυγραφω στο site αλλά βλέπω γενικά περί Αστεριξ ενότητες κλπ) που τα συγκεκριμένα τευχη δεν έχουν βρεθεί και επισημοποιηθει από κάποιον. Δηλαδή πως τα συγκεκριμένα μπορεί να έχουν γίνει τόσο σπάνια? Χαζή ερώτηση αλλά μου προκαλεί εντύπωση. Όπως και για ένα ακόμη σκληροδετο επί Σπανου εκτός του Ολυμπιονικη.
  2. Κάνοντας ένα καλό ψάξιμο στο ίντερνετ και μιλώντας και με τα ίδια τα παιδιά που έχουν το Σπανος rare books κοντά στην Ιπποκράτους, τελικά υπάρχει και 9ο τεύχος το οποίο ήταν "Ο Αστεριξ και η Κλεοπάτρα". Παρακάτω παραθέτω το εξώφυλλο αυτού του τεύχους καθώς και το εξώφυλλο 5 που ήταν "Αστεριξ ο Γαλατης" (δυστυχώς τα βρήκα από το ίντερνετ καθώς αυτά τα 2 και το 7ο τεύχος είναι τα μόνα που δεν έχω στην κατοχή μου). Επίσης βρήκα και αυτά αλλά με μπέρδεψαν. Είναι κάποιο στην συλλογή ή όχι?
  3. Ενταξει φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση. Δεν ηξερα που επρεπε να γραψω. Θα το μαθω τωρα με τον καιρο εδω μεσα Καλη μερα σε ολους.
  4. Σε ευχαριστω πολυ φιλε για την παρα πολυ γρηγορη απαντηση. Μηπως γνωριζει κανεις αυτα που μπορουμε να τα βρουμε ευκολα? Μου λειπουν τα: Γαλατοβρεφτα και Μαμοθρεφτα, Νερο Του Ουρανου, Οι Πειρατες. Δυστυχως τα ψαχνω παρα πολυ καιρο τα συγκεκριμενα αλλα δεν εχω δει ακομα ασπρη μερα.
  5. Καλησπερα σε ολους. Ειμαι φρεσκο μελος στο site εδω αν και εχω μπει στο παρελθον πολλες φορες για να χαζεψω. Επειδη δεν ξερω που αλλου θα μπορουσα να γραψω θα το ρωτησω εδω: υπαρχει καποιος που να εχει στην κατοχη του απο την σειρα "Χρυσο-Κοκκινο" απο τις εκδοσεις Ψαροπουλος το τελευταιο τευχος που βγηκε (νουμερο 8) οπου ονομαζεται 'Οι Πειρατες'?? Ειναι πραγματικα το μονο τευχος που δεν εχω δει καν το εξωφυλλο. Αν καποιος το εχει και θελει να το βαλει εδω θα του ημουν ευγνωμων? Επισης εσεις απο την συγκεκριμενη εκδοση ποια εχετε απο τα 8 τευχοι που βγηκαν?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.