Μετάβαση στο περιεχόμενο

tik

Veterans
  • Περιεχόμενο

    6456
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    44

tik τελευταία νίκη Μαίου 17

tik είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

9 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος tik

  • Γενέθλια 09/07/1976

Retained

  • Member Title
    Μόλις μπήκα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

8547 προβολές προφίλ

tik's Achievements

GC Fan

GC Fan (7/9)

63.7k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Άποψη μου: Μιας και ο Θοδωρής πήρε την πρωτοβουλία, να ξαναορισει σε συνεργασία με έναν μοντ το τι ακριβώς θα γινει και να τα γράψει ωραία στο πρώτο ποστ, ώστε να βλέπουμε τις ελλείψεις και να μπορεί να ενημερώνει τη λίστα. Ας πούμε: 1. Θα τα καταγράφει σε λίστα ή σε πίνακα. 2. Τι πληροφορίες θέλουμε. Πχ ημερομηνία έκδοσης, χρώμα ράχης, τιμή, σελίδες. Γιατί αυτές, εκτός του ότι θα βοηθήσουν στο ξεκαθάρισμα, μετά μπορεί να περαστούν στα στοιχεία του εξωφύλλου στη βάση. 3. Ποιες είναι τελικά οι σειρές και με ποια χαρακτηριστικα στα εξώφυλλα. 4. Θα περνάμε σκαναρισματα; Οι υπόλοιπες πληροφορίες πού θα αναγράφονται; Σκαναρισματα και φωτογραφίες;
  2. Επίσης τώρα σκάλιζα το θέμα του Αστερίξ και έβλεπα τα εξώφυλλα και θυμήθηκα ότι υπάρχουν και οι άμεσες ανατυπώσεις. Φερειπειν στην 1η έκδοση υπάρχουν δύο ίδια τεύχη, το ένα με 430 δρχ και το άλλο με 480 δρχ, άρα εναλλακτικά οπισθόφυλλα. Γενικά ένα πολυπλοκαμο τέρας. Ευτυχώς ο Θοδωρής είναι νέος και έχει αντοχές γιατί εγώ ήδη κουράστηκα.
  3. Κάποια στιγμή είχα σκεφτεί κι εγώ να τα βάλω σε μια σειρά για αυτό και έχω αγορασμενα δίπλα και τρίδιπλα τεύχη, τα οποία πλέον ούτε ξέρω πού βρίσκονται καταχωνιασμενα. Αν έχω καταλάβει καλά: 1. Α έκδοση με εξώφυλλα χωρίς μπακγκραουντ και γαλάζια ράχη. Εξαίρεση τα τεύχη Albert-Rene 2. Β έκδοση με κανονικά εξωφυλλα και γαλάζια ράχη. 3. Έκδοση με κανονικά εξωφυλλα και λευκή ράχη Μέχρι εδώ πρέπει να είναι 90-100 τεύχη και καλύπτουν καμία δεκαετία, πιθανότατα με μηνιαία και αργότερα διμηνιαία κυκλοφορια (η πρώτη εκδόση σίγουρα μηνιαία). Από εκεί και πέρα το χάος, διότι νομίζω άρχισαν να επανεκδιδουν τα εξαντλημένα κλπ. Αν τοποθετηθεί εδώ η, ας πούμε, 4η έκδοση, μπορει ίσως να γίνει ένα συμμάζεμα των τευχών γιατί άρχισαν κάποια στιγμή να επανεκδιδουν με διαφορετικά, γυαλιστερα εξώφυλλα, στα οποία η εικόνα έπιανε όλο το εξώφυλλο (οι προηγούμενες σειρες είχαν (στα περισσότερα τεύχη) φαρδιά άσπρη λωρίδα στα πάνω τριτημόριο). Για 5η 6η κλπ δεν το συζητώ, είναι τρελό μπέρδεμα. Αυτά τώρα τα γράφω και λίγο από μνήμης, οπότε μπορεί να κάνω και λάθη. Τώρα, αν μαζευτούν όλα τα τευχη και κανει ο Θοδωρής μια λίστα κυκλοφορίας με χρονολογική σειρά (όπως είχε κάνει ο @ constantinople με τα τεντεντεν) ίσως και να βγάλουμε μιαν άκρη. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντος
  4. Μιας και αναφέρθηκε το όνομα μου ας βάλω μερικά που έχω πρόχειρα στο γραφείο. Καλό θα ήταν πάντως να σκαναρονται εξώφυλλα-οπισθοφυλλα για να μπουν στην παρουσίαση.
  5. @ Ubergorn όντως πωλείται και σεταρισμενη με ποτήρι, το οποίο μοιάζει λίγο με όργανο χημείας. Για να την πιεις με αυτό δεν ξέρω αν βολεύει, κάνει όμως για βαζακι.
  6. Ψυχή του πάρτι με κόκκορα στην ορεινή Λευκάδα.
  7. Μερικές πληροφορίες ακόμη μέχρι να το μολογησει ο mr. Είναι ελληνικό, αυτοεκδοση σε 200 αντίτυπα (οπότε όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε), της προηγούμενης δεκαετίας.
  8. Για δυνατούς λύτες. Υποθέτω ότι μόνο αυτοί που το ξέρουν, το ξέρουν.
  9. @ ikarukani Ο άνθρωπος σε περίμενε αλλά προτίμησες να πας για μακαρονάδες και τζελατα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.