Μετάβαση στο περιεχόμενο

katakefalos

Members
  • Περιεχόμενο

    68
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος katakefalos

  • Γενέθλια 05/13/1971

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

955 προβολές προφίλ

katakefalos's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

541

Συνολική φήμη στο GC

  1. Παιδιά τα κόμικς έφυγαν και είναι στα χέρια του φίλου tik. Ευχαριστώ πολύ όλους
  2. Φίλε μου μπορώ να στα φέρω να τα δεις αφού είσαι Θεσσαλονίκη και αν δεν σου αρέσουν δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα παίρνω πίσω. Στείλε μου το τηλέφωνο σου να σε πάρω. Ευχαριστω
  3. Ναι παιδια αν δεν φυγουν μαζι θα δουμε πως θα το κανουμε. Τα Χ-ΜΕΝ ειναι σε καλη κατασταση.
  4. Γειά σας παιδιά. Βρήκα στην αποθήκη κάποιες Ελληνικές εκδόσεις απο Καμπανά και Μαμούθ. Επειδή όμως όλα αυτά τα τεύχη τα έχω ήδη σε αυθεντικά Αμερικάνικα λέω να τα δώσω σε κάποιον που τα θέλει απο το φόρουμ. Είναι σε καλή κατάσταση και μαζί θα δώσω και μικρά τεύχη Καμπανά που ήταν στην κούτα δώρο (16 τεύχη και 3 τόμους Amazing Spider-Man) Θα ήθελα να τα δώσω όλα μαζί να μην παιδεύομαι με ένα ένα τεύχος και αποστολές. Τα κόμικς είναι στην Θεσσαλονίκη και μπορώ να τα στείλω όπου θέλετε μέσω κούριερ που χρεώνει 7 ευρώ τα 2 κιλά (Γενική ταχυδρομική) ή με χρεωση παραλήπτη Τιτλοι ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΑΙΝΤΕΡ-ΜΑΝ (ΚΑΜΠΑΝΑΣ) #1,2,3,10,11,12,16,17,18,21, PETER PARKER SPIDER MAN (ολο εγχρωμο #502,503,505 ΟΙ 4 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ (ΜΑΜΟΥΘ) #7,8,10,11,12 Χ-ΜΕΝ #3-37 και 62,65 CAPTAIN AMERICA (ΚΑΜΠΑΝΑΣ) #7 και τομος 26 CAPTAIN AMERICA (MΑΜΟΥΘ) #13 ΘΩΡ (ΚΑΜΠΑΝΑ) #1 μέτρια κατάσταση θα το εβαζα 2.0 ΘΩΡ (ΜΑΜΟΥΘ) #3,5,6 και τόμος #1 ΣΠΑΙΝΤΕΡ ΓΟΥΜΑΝ (ΜΑΜΟΥΘ) #8,10,11,12 ΚΑΠΤΕΝ ΜΑΡΒΕΛ (ΜΑΜΟΥΘ) τομος #7 ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ (ΜΑΜΟΥΘ) #6, τομος #5 ΤΡΑΝΣΦΟΡΜΕΡΣ τομος #3 Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΑΧΝΗ (ΜΑΜΟΥΘ) #11 Είναι 74 τεύχη και τα βάζω απο 1 ευρω το καθένα.
  5. Το έχω.Θα του κάνω κόντρα του τύπου.Το σκοτώνω στα 24 ευρώ .
  6. Καλο αλμπουμ.Περιεργο σχεδιο (για την εποχη) και περιεργη ιστορια.Το αγορασα σε Ελλ.εκδοση οταν βγηκε και μαλιστα το ξανα εριξα μια ματια τυχαια πριν μερικες μερες.Must have τευχος για εμενα.
  7. Eγώ χθές πήρα αυτό.Καταπληκτικό σχέδιο αλλά δέν μπορώ να σας πώ τίποτα για το σενάριο.Περιμένω μεταφραστή καθώς δεν γνωρίζω Γερμανικά καί το comic book αυτό δεν υπάρχει μεταφρασμένο στα Αγγλικά.
  8. katakefalos

    TILT (ΑΘΗΝΑ)

    Tο συγκεκριμένο μαγαζί είναι από τα αγαπημένα μου στην Αθήνα.Πρώτα,πρώτα τα παιδιά που το έχουν ειναι οι πιό cool τυποι ever.Τούς ξέρω εδώ και πολύ καιρό (σαν πελάτης τίποτα παραπάνω) και όσες φορές έχω πάει πιάνω κουβέντα αγοράζω η οχι διάφορα και φεύγω.Οι τιμές τους νομιζώ πώς είναι πολύ καλές ακόμη και παλαιότερα που άλλα μαγαζιά τα ίδια κόμικς τα χρέωναν πιο ακριβά.Για συνδρομές δεν γνωρίζω γιατί δέν είμαι ο τύπος πού κάνω συνδρομές.Αυτό όμως που πιστεύω κάνει το μαγαζί λίγο πιο ιδιαίτερο από τα άλλα είναι ο λίγο πιο ενήλικος 'ψαγμενος' αν μπορώ να πώ προσανατολισμός τους.Δηλαδή εκτός απο τα μηνιαία τευχάκια και TPB μπορείς να βρείς κρυμμένους θησαυρούς του τύπου Art books του Baron Storey,Ashley Wood κλπ. Στο κομμάτι μπαίνοντας αριστερά έχουν καλά και ενδιαφέροντα κόμικς και κατά καιρούς έχω βρεί και πολύ σπάνια πράγματα (Popbot) όπως επίσεις και στις κούτες στο πάτωμα κάλυψα κάποια κενά σε back issues(Orion). Ενα μπράβο στα παιδιά που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς αντέχουν κάνοντας την τρέλα τους επά γγελμα.
  9. Thing,Amazing Spider Man,Avengers,Black Orchid. Πολυ καλα.Εξαιρετικη επιλογη.Τα εχω σε τευχη.
  10. Καλα μου παιδια σας πληροφορω πως αυτοι οι τομοι ειναι οι OPUS .Θα σας βαλω μερικα καλα πραματακια να δειτε τωρα. Big Numbers #2 ( καδραρισμενο στον τοιχο) Popbot full issues Cages full issues Durch bruch επετειακο αλμπουμ για την καταρευση του τοιχους του Βερολινου........ .....................
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.