Μετάβαση στο περιεχόμενο

Tsaklas

Members
  • Περιεχόμενο

    1884
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    24

Tsaklas τελευταία νίκη Οκτωβρίου 11 2021

Tsaklas είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Σχετικά με το μέλος Tsaklas

  • Γενέθλια 04/25/2000

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Αθήνα
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Κόμικς, σινεμά

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

6704 προβολές προφίλ

Tsaklas's Achievements

Μόνιμος θαμώνας

Μόνιμος θαμώνας (5/9)

11.3k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Εξέφρασες κάτι που νιώθω κι εγώ καιρό τώρα, πράγματι δεν βλέπω τέτοια ιβεντς με το ίδιο ενδιαφέρον όπως παλιά. Δεν συνήθιζα βέβαια να πηγαίνω σε κάθε μικρό ιβέντ που αναφέρεις, αλλά ακόμα και για Comicdom και AthensCon, νιώθω κάπως μια αδιαφορία πλέον. Ούτε καν οργανώνομαι ιδιαίτερα για υπογραφές, παλιά θα έκανα μήνες πριν έρευνα πάνω στους καλεσμένους για να δω αναλυτικά τι έχω από τον καθένα, αν ήταν στο wantlist μου ή απλά αν μου γυάλιζε κάτι που έχουν δουλέψει για να το αγοράσω τώρα κ να μου το υπογράψουν, πλέον οκ ό,τι πιάσει το χέρι μου κοιτώντας την βιβλιοθήκη κ αυτό όχι πάντα, πχ για τον Quitely πέρσι δεν πήρα πρέφα ότι υπέγραφε στον πάγκο της Anubis, πηγαινοέφερα τσάμπα ένα All Star Superman, λέω οκ τι να κάνουμε. Πήγα επισης μετά από καιρό, στο Comic Con Θεσσαλονίκης το 2023, οκ πήρα εκδόσεις που ήθελα, 1-2 υπογραφές, χάρηκα, αλλά δεν βρήκα κάτι να με κρατήσει για πάνω από μισή, το πολύ μία ώρα βόλτας δυστυχώς. Το ίδιο και στο τελευταίο Comicdom, που τουλάχιστον είναι με δωρεάν είσοδο και πράγματι ο ανοιχτός χώρος της Τεχνόπολης είναι αναβάθμιση (ας γίνει κάτι κ για τον χαμό στο artists alley όμως). Όσο για το AthensCon, πέρα από κανέναν δυνατό καλεσμένο (που και πάλι σπάνια έχω το ίδιο hype), το ενδιαφέρον μου συνήθως μονοπωλεί το ετήσιο πάνελ της Digital Soul με γνωστούς Έλληνες voice actors, τύπου Βούλα Κώστα, Αργύρης Παυλίδης κλπ, το υπόλοιπο ιβεντ οκ εντυπωσιακό και όντως προσφέρεται για βόλτα, αλλά στην τελική είναι απλά συγκεντρωμένα μαγαζιά με merch που σε σκανδαλίζουν να αγοράσεις μαζεμένα πράγματα, δεν είναι κάτι τόσο συνταρακτικό. Για το Comicdom Bazaar επίσης, πήγαινα όταν ήταν στου Ψυρρή προ covid, η Κυψέλη σαν περιοχή μου φαίνεται αρκετά άβολη, δεν έχει μετρο κοντά, λεωφορεία σου βγάζουν την πίστη ώρες-ώρες, αλλά και πάρκινγκ δε θα βρεις τόσο εύκολα, γενικά δεν έχω δοκιμάσει να πάω, αλλά θεωρώ ότι πριν ηταν πιο προσβάσιμο, σίγουρα. Ίσως βέβαια από την μειωμένη παρουσία μου στο φόρουμ να χετε καταλάβει ότι επίσης, δεν έχω και το ίδιο hype για ανάγνωση κόμικ όπως παλιά, παίρνω κάποια που θα ήθελα να έχω στο ράφι μου για να μην τα ψάχνω και δε τα βρίσκω όποτε μου ξανάρθει η ίδια όρεξη, αλλά γενικώς, έχω καιρό να διαβάσω κόμικ με τον ίδιο ρυθμό. Οπότε εκεί μπαίνει κι αυτό που είπατε, οι άνθρωποι κ τα ενδιαφέροντά τους αλλάζουν, κάνουν κύκλους, κάτι που μας ενθουσίαζε παλιά μπορεί τώρα να μας πορώνει λιγότερο, όλα μέσα στη ζωή είναι.
  2. Το είδα κι εγώ χθες επιτέλους, πέρασα πολύ καλά, ίσως όμως το εγχείρημα να κατέρρευσε από το βάρος των προσδοκιών μου. Καλοδεχούμενα όλα αυτά που είδαμε προφανώς και καθόλου δεδομένα όταν έχουν βγει πόσα υπερηρωικά σκουπίδια τα τελευταία χρόνια, τόσο από Marvel, όσο και από DC. Μπόλικες επικές σκηνές αιματηρής δράσης που προσφέρουν χορταστικό καλοκαιρινό θέαμα. Επιστροφές χαρακτήρων με σεβασμό και οργανικό τρόπο. Μεγάλος κερδισμένος για μένα ο Γούλβεριν του Χιου Τζάκμαν που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι ένας ηθοποιός τέτοιου διαμετρήματος που είμαστε τυχεροί που γουστάρει τόσο το ρόλο και έρχεται εδώ να προσδώσει δραματικό βάρος και βάθος σε σκηνές που στο χαρτί μάλλον δεν ήταν και τόσο δουλεμένες. Υποδειγματικό παίξιμο και σοβαρότητα, είτε παίζει εδώ είτε σε ταινιάρες τύπου Prisoners και Prestige, δίνει το 200% του. Ο Ρέινολντς πολύ λίγος μπροστά του σε όποιες σκηνές είχαν πιο δραματικό τόνο. Ευχάριστες προφανώς και οι όποιες εκπλήξεις, αναμενόμενες και μη, και μπράβο τους που μερικές δεν είχαν καν ακουστεί μέχρι να βγει η ταινία στις αίθουσες. Γενικότερα ένας όμορφος αποχαιρετισμός του σύμπαντος της Fox που όποιος το αγάπησε, με τα καλά του και τα κακά του, σίγουρα θα τον χαρεί. Από εκεί και πέρα όμως, έχω τις ενστάσεις μου σε πολλά σημεία. Παλαιότερα η Marvel δεν ήταν αυτό το πράγμα, παρέλαση χαρακτήρων και τσεκάρισμα κουτιών τύπου "τι θέλει να δει το κοινό". Από το No Way Home και έπειτα, που αν μη τι άλλο ήταν μια επιτυχημένη συνταγή καθώς ήταν και η 1η φορά που είχαμε τέτοιο κινηματογραφικό reunion και είχαμε κιόλας να κάνουμε με Σπάιντερμαν, που σίγουρα είναι ένας ήρωας τεράστιας αναγνωρισιμότητας, η Marvel προσπαθεί να σερβίρει ξαναζεσταμμένο φαγητό. Το ίδιο και στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness, το ίδιο και τώρα. Είμαστε βέβαια και στο Multiverse Saga οπότε λογικό σε ένα βαθμό, αλλά για πόσο ακόμα η επιτυχία μιας ταινίας θα βασίζεται στο "δείτε ποιους ξεθάψαμε πάλι, θα πάθετε πλάκα", αντί σε ένα δυνατό σενάριο που πάνω από όλα βασίζεται στους καλογραμμένους και ενδιαφέροντες χαρακτήρες, όπως η Marvel που αγαπήσαμε στο Infinity Saga; Ναι οκ μια χαρά πέρασα, αλλά δεν ξέρω, προσωπικά επιζητώ κάτι παραπάνω πλέον για να μου μείνει η ταινία και αφού φύγω από την αίθουσα. Ναι, είναι η καλύτερη ταινία Deadpool, έχει ωραίο χιούμορ που γέλασα αρκετές φορές, ναι είναι από τις καλύτερες ταινίες Marvel μετά το Endgame, αλλά συνολικά, μάλλον διάλεξε τον εύκολο δρόμο για να μας κερδίσει. 7/10
  3. Ενδιαφέρουσα προσέγγιση πάλι για πιο σοβαρό κλίμα τύπου Winter Soldier, αρκεί να μην καταλήξει βαρετό όπως ήταν λίγο στη σειρά του Falcon αλλά κυρίως, στο Secret Invasion.
  4. Tsaklas

    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΗΡΙΑΛ

    Στο INDUCKS μάλλον καταχωρήθηκαν σύμφωνα με το πινακάκι της έκδοσης που λέει "Αύγουστος 2004". Το πιθανότερο όμως κυκλοφόρησαν κανονικά 20 Ιουλίου, και όπως πχ τα ΚΟΜΙΞ που βγαίνουν τέλος του μήνα, γράφουν σαν έκδοση τον επόμενο, ισχύει το ίδιο κι εδώ.
  5. Μαμούθ μέχρι να τελειώσει η έκθεση στο Πασαλιμάνι: - Θα βγει τελικά Ιντεφίξ; Είναι τυπογραφείο; - Όχι, ούτε μετάφραση δεν έγινε, ποιο τυπογραφείο. - Ιζνογκούντ νέο και επανεκδόσεις των παλιών; - Ούτε καν. - Τα Λούκυ Λουκ τα εξαντλημένα; - Άντε κάνα προπέρσινο που εξαντλήθηκε να το ξαναβγάλουμε - Μπλέικ και Μόρτιμερ; - Θα αστειεύεσαι. - Κάτι άλλο τέλος πάντων; - Καμια επανέκδοση Τεντέν και πολύ σας είναι.
  6. Ναι η Ματίνα Καρρά σαν Μικρή Λουλού είναι κάτι που αναφέρεται χρόνια σε άρθρα χωρίς να ισχύει. Προφανώς την μπερδεύουν με την Ελένη Δακορώνια που έκανε την φωνή της Μικρής Λουλούς στην ΕΡΤ, δεν είναι και δύσκολο, η Ματίνα Καρρά είναι πολύ πιο γνωστή και θα το ανέφερε κάποιος χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο και μετά ο ένας αντέγραφε τον άλλον. Στο Greek Dub DB πράγματι γίνεται οργανωμένη δουλειά οπότε ό,τι βλέπετε εκεί ισχύει.
  7. Tsaklas

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥS

    Τώρα το κατάλαβα ότι έπαιζε τέτοια ιστοριάρα, ακούγται πολύ καλό, και δεδομένου ότι είναι τεύχος προ διβδόμαδου πλέον, ανάθεμα αν θα το βρω...
  8. Στην Ελλάδα υπάρχει στο Prime Video της Amazon.
  9. Για Comicdom τίποτα ε; Όπως τα κάνανε φέτος με τις ταυτόχρονες ημερομηνίες, τι να πεις...
  10. 117 τόμους με πολλούς αδιάβαστους. Δεν πήρα τώρα στο τέλος τα Ο Θάνατος του Γούλβεριν, Spider-verse και Civil War καθώς τα έχω από Anubis.
  11. Δε ξέρω αν ειπώθηκε αλλά ο τόμος 6 από "Ο Θάνατος του Ζαν Ντε Γουλφ" (όλο λάθος) άλλαξε σε "Το έπος του αμαρτωλού Σιν-Ίτερ".
  12. Tsaklas

    THE ULTIMATE SPIDER-MAN COLLECTION

    Βάλτε κάποιος ένα λινκ για τα ποστ που αναφέρουν τους τόμους ανά χρονολογική σειρά + τι έχει επανεκδοθεί σε άλλες εκδόσεις. (σίγουρα υπήρχαν τέτοια ποστ στο τόπικ της "κουβεντούλας").
  13. Ήλπιζα ότι είναι κάποια ελληνική εκδοτική που θα ασχοληθεί με την DC Comics και έκανες τυπογραφικό
  14. Tsaklas

    Madame Web (2024)

    Το είδα σήμερα. Θα μου πείτε, είσαι γενναίος, τρέιλερ, reviews και first reactions ήταν ενδεικτικά του πόσο κακό θα είναι. Σίγουρα, αλλά λέω ας πάω έτσι για την εμπειρία του σινεμά έστω που γενικά μ'αρέσει, καθώς και για την παρέα. Δυστυχώς ήταν αρκετά απογοητευτικό. Το κόνσεπτ ήταν πράγματι ενδιαφέρον, με τα οράματα στο μέλλον και να προσπαθούν να προλάβουν καταστάσεις πριν γίνουν κλπ, θύμισε και λίγο Final Destination που μ'αρέσει, γενικώς σε ενδιέφερε τι γίνεται και το καστ ήταν αρκετά καλό. Σε αντίθεση με το Morbius δηλαδή που βαρέθηκα. Παρόλα αυτά όλα τα υπόλοιπα ήταν για τον κάδο. Μοντάζ; Άθλιο και μπερδεμένο. Εφέ; Εξίσου ακατανότητα και μέτρια. Το αποκορύφωμα ήταν ο κακός, δεν ξέρω γιατί, αλλά ο Ezekiel Sims μας προέκυψε Σοράγια Μοντενέγκρο. Δεν κάνω πλάκα, είχαν ηχογραφήσει ξανά όλες τις ατάκες του από πάνω και σε ορισμένες στιγμές δεν κουνούσε καν το στόμα του την ώρα που μιλούσε. Απορώ γιατί, άλλαξε τόσο πολύ το σενάριο στην πορεία που έπρεπε να πάρουν τέτοια δραστικά μέτρα για να το μπαλώσουν; Τι να πω. Από εκεί και πέρα οι όποιες συνδέσεις με Spider-Man και γενικώς το source material ήταν απλά απέλπιδες προσπάθειες να αναπτερώσουν το ενδιαφέρον το κοινού, με αστεία αποτελέσματα. Χώρια που η ταινία είναι μέχρι το και πέντε ένα origin στόρι, όποιο προθωητικό υλικό υπόσχεται στολές κλπ, είναι τελείως παραπλανητικό. 4/10
  15. Εδώ οι τόμοι 1-60: https://www.vintagecomics.gr/Volumes 1-20.htm ωραίες επιλογές αν και αρκετές επανεκδόσεις (Κρέιβεν είναι αστείο πλέον να ξαναβγαίνει) αν βρεθεί η πρωτότυπη συλλογή θα ξέρουμε κι ακριβώς τι παίζει γιατί με τους ελληνικούς τίτλους χάνεσαι και λίγο (ήδη υπάρχουν μαργαριτάρια κιόλας τύπου ο Θάνατος του Ζαν Ντέγουλφ αντί για της Τζιν Ντέγουλφ).
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.