Jump to content

Tsaklas

Members
 • Posts

  1,651
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Tsaklas last won the day on October 11

Tsaklas had the most liked content!

About Tsaklas

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Αθήνα
 • Country
  Greece
 • Interests
  Κόμικς, σινεμά

Recent Profile Visitors

3,372 profile views

Tsaklas's Achievements

Μόνιμος θαμώνας

Μόνιμος θαμώνας (5/9)

8.9k

Reputation

 1. Το μάθαμε κι αυτό λοιπόν. Μην αρχίσει πάλι πανικός, ααα τι θα γίνει πχ το Σπαιντερμαν που ήταν στη θέση του. Εφόσον έχει προγραμματιστεί, θα βγει, λογικά ως τόμος 59. Η σειρά εξαρχής δεν ήταν 100% σίγουρη εξάλλου. Όσο για την καθυστέρηση του Eternals φαντάζομαι έγινε γιατί συνειδητοποίησαν ότι 4 Νοέμβρη βγαίνει η ταινία τους, οπότε ήθελε η Anubis να το αργήσει μπας και ξεπουλήσει την επανέκδοση που έκανε πέρσι.
 2. Όπως είπα και στο θέμα με τη λίστα πληροφοριών, έστειλα κι εγώ μέιλ και μου έστειλαν πίσω την ίδια λίστα σε ένα word. Και πριν από εμένα σε ένα άλλο παιδί αν θυμάμαι καλά.
 3. Που το βρήκατε κιόλας όλοι το νέο Νon Stop Comics, κυκλοφορεί ευρέως στα περίπτερα;
 4. Μα ναι, δεν διαφωνούμε. Νομίζω και οι δύο είπαμε ότι η Anubis επεμβαίνει σε ένα βαθμό, απλά δεν διαλέγει ποιους τόμους θα βγάλει, όπως πιστεύαμε εξαρχής. Η σειρά που βγαίνουν προφανώς είναι στο χέρι της, όσους δεν την συμφέρει τους έχει πράγματι καθυστερήσει όπως είπες.
 5. Μα δεν ξανά αγοράζω για να στηρίξω. Ξανά αγοράζω λόγω ψυχαναγκασμου
 6. Κι εγώ δεν νομίζω πλέον ότι επιλέγει η Anubis. Δεν θα έβγαζε και νόημα να "κάψει" τόσο πρόσφατους δικούς της τίτλους. Οι Εternals βγήκαν μόλις πέρσι σε επανέκδοση, λέτε να ήθελαν να βγάλουν τόσο σύντομα και στην Hachette αυτή την ιστορία; Μόνο κακό στον εαυτό τους κάνουν. Ίσως γλυτώνουν βέβαια τα χρήματα της μετάφρασης, αφού την έχουν έτοιμη. Μάλλον όντως επιλέγουν κυρίως την σειρά των τόμων, μέσα σε κάποια πλαίσια. Δηλαδή φαντάζομαι η Hachette έχει δώσει οδηγία ποιοι τόμοι επιβάλλεται να βγουν, είδαμε εντέλει και το Civil War ας πούμε αλλά μέχρι το 2024 που θα κυκλοφορήσει, θα έχει κάνει τον κύκλο του σαν έκδοση τουλάχιστον, οπότε δεν τους ζημιώνει άμεσα. Πολύ περίεργο που δεν θα βγει το Dark Phoenix πάντως, λες και κάνουν χάρη στην ΟΞΥ. Σίγουρα πάντως τους βολεύει να τους κόβουν πελατεία, κακά τα ψέματα, επιχείρηση είναι. Φαίνεται πάντως να προσπαθούν κι αυτοί να έχουν ένα μέτρο. Στην 1η 60άδα ας πουμε, πόσα είδαμε από ΟΞΥ. Νομίζω μόνο τον Κρέιβεν και τον Thor του Jurgens. Ίσως επίτηδες καθυστέρησαν κάποιους τίτλους κι από εκεί. Θυμίζω Black Panther, Doctor Strange: The Oath, World War Hulk, Venom ήταν όλα στην 1η 60άδα στο εξωτερικό.
 7. Ανανεώθηκε με τους τόμους 61-120, που μόλις επιβεβαίωσα κι εγώ από mail της Άργος.
 8. Φοβερή έρευνα αλλά καλύτερα γράψε δίπλα και σε ποιο τεύχος radnet είναι, μην νομίζει κανείς ότι θα βγουν στην πρώτη 60άδα που έχει επιβεβαιωθεί και τελικά είναι ξέρω γω στο τεύχος 200τόσο που δεν ξέρουμε αν θα βγει, και αν βγει θα αργήσει.
 9. Nαι 17/60, λάθος μου Η ΟΞΥ έχει εκδόσει τα Infinity Gauntlet και Infinity War (του Jim Starlin, 1991-1992). Στην συλλογή θα δούμε το Infinity του 2013 που έγραψε ο Jonathan Hickman.
 10. Φοβερά νέα, θα στείλω κι εγω ένα μέιλ για επιβεβαίωση. Με τα τωρινά δεδομένα πάντως έχουμε πολύ δυνατούς τίτλους στη 2η 60άδα! Old Man Logan, Life and Death of Captain Marvel, Secret Invasion, Spider-Man No More, Death of the Stacys, πιστεύω τα θέλαμε όλοι! Από επανεκδόσεις, πραγματικά λυπάμαι την ΟΞΥ, σχεδόν ό,τι έχει κυκλοφορήσει θα είναι στη 2η 60άδα: 61 Black Panther: Who Is The Black Panther 63 Wolverine: Weapon X 66 World War Hulk 71 Doctor Strange The Oath 73 Venom 75 Avengers Prime 107 Hawkeye My Life as a Weapon (θα κυκλοφορήσει φέτος τον Νοέμβριο) Όπως και αυτά από Anubis: 64 1602 84 Siege 113 Thor: God of Thunder: The God Butcher 117 Death of Wolverine 119 The Amazing Spider-Man: Spider-Verse 120 Civil War 13/60 επανεκδόσεις λοιπόν, όχι κι άσχημα. Στην 1η 60άδα είχαμε 17/60 αν μετράω σωστά. (Μιλώντας πάντα για σύγχρονες εκδόσεις και όχι τεύχη από Καμπανά/Modern Times).
 11. @ Andysaurus σίγουρα δε μένεις στο Public, στον όροφο με τα κόμικς; Πέρα από την πλάκα, φοβερή συλλογή! Και πολλά Batman μάλιστα σε διπλές-τριπλές εκδόσεις, αυτό θα πει αφοσίωση.
 12. Το Dune του Lynch κάλυπτε όλο το πρώτο βιβλίο. Του Βιλνέβ καλύπτει το μισό, με προοπτική να βγει 2η ταινία για το υπόλοιπο. Για να καταλάβεις, το Dune του 2021 απλώνει σε 2μιση ώρες την ιστορία που βλέπουμε στην πρώτη μιάμιση ώρα του theatrical cut του Lynch που είδα. (Το extended δεν το είδα καθώς διάβασα το έχει αποκηρύξει τελείως και δεν γράφει καν μέσα το όνομά του). Η ιστορία προφανώς δεν αλλάζει, η δομή είναι ίδια. Η μεγαλύτερη διαφορά που βρήκα είναι ότι στην φετινή ταινία δεν εμφανίζεται καθόλου ο αυτοκράτορας, η όλη συμβολή του και ότι κινεί τα νήματα, φαίνεται μόνο στα συμφραζόμενα. Όπως καταλαβαίνεις όμως σίγουρα έχει πολύ παραπάνω χρόνο να αναπτύξει τους χαρακτήρες και την σχέση τους. Βλέπουμε πολύ καλύτερα την σχέση με του Πολ με τον πατέρα, την μητέρα του αλλά και τον Ντάνκαν ας πούμε. Αλλά και τον ίδιο τον Πολ και τον δισταγμό του, μπροστά στο πεπρωμένο του. Ακόμη μεγαλύτερη διαφορά στην διαχείριση του σεναρίου θα φανεί πιστεύω στην 2η ταινία του Βιλνέβ, αν γίνει, την ιστορία της οποίας ο Λυντς ξεπέταξε μέσα στο τελευταίο 45λεπτο του theatrical. Επίσης θεωρώ ότι ενώ ο Λυντς ξεκίνησε με ένα ξερό exposition τύπου "είμαστε εδώ, συμβαίνει αυτό", ο Βιλνέβ έχοντας παραπάνω χρόνο, μπόρεσε να εξηγήσει ακόμα καλύτερα τι συμβαίνει και ποιος ειναι ποιος, χωρίς να στο δώσει στο πιάτο, εξηγώντας το μέσα από την ιστορία. Τώρα αν κάτι μπορούμε να πούμε για τον Λυντς, σίγουρα είναι ότι είχε μια ολόδική του μοναδική αισθητική, άσχετα αν αρέσε αυτο ή όχι (για μένα ήταν ενδιαφέρουσα αλλα πολλές φορές υπερβολική). Έβλεπες δηλαδή κάτι ξεχωριστό. Το Dune του Βιλνέβ μάλλον δεν έχει τόσο ξεχωριστή ταυτότητα σε σχέση με ένα μέσο μπλοκμπάστερ, παρόλο που είναι καλογυρισμένο.
 13. Κι εγώ The Sandman πιστεύω εννοούσε, αν και δε βλέπω το νόημα να κυκλοφορήσει 1, άντε 2 από τα 10 volumes (γιατί να κυκλοφορήσει και τα 10 αποκλείεται).
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.