Jump to content

Tsaklas

Members
 • Content Count

  766
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Tsaklas last won the day on March 15

Tsaklas had the most liked content!

Community Reputation

3,148 Good

2 Followers

About Tsaklas

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Αθήνα
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

1,283 profile views
 1. Για το Marvel Zombies @nikolas12 για το Punisher μου είχαν πει απλά ότι θα μπει με τη νέα χρονιά (είχα ρωτήσει Δεκέμβριο). Κι εγώ θεωρώ θα 'ναι αρκετά σύντομα.
 2. Μου ήρθε κι εμένα επιτέλους χθες παραγγελία Bookdepository, η 3η που είχα κάνει και έγινε dispatched στις 10/3. Οι 2 προηγούμενες από 4/2 και 3/3 δεν ξέρω τι θα γίνουν. Θα περιμένω να περάσει η κατάσταση και θα πω να μου τις ξαναστειλουν λογικά, δεν βλέπω να έρχονται. Αλλά όλως τυχαίως ήρθε και ένα Sandman που είχα παραγγείλει μεταχειρισμένο από Amazon στις 24/12, το οποίο θεωρούσα ξεγραμμενο και έχω πάρει και refund
 3. Το Zombies όντως έχει επιβεβαιωθεί από μέιλ. Επίσης μην ξεχνάμε αυτόν στο Comicstreet που είπε πως το 18 είναι το Avengers Forever Part 1. Αν ισχύει αυτό κι εγώ θεωρώ θα πάμε κάπως έτσι: 17. Planet Hulk Part 1 18. Avengers Forever Part 1 19. Marvel Zombies 20. Ultimate Spider-Man Power and Responsibility
 4. Ναι, αλλά αμφιβάλλω αν το θυμάται. Επίσης τον είχα ρωτήσει με άλλο μέιλ τότε νομίζω και ξεχάστηκα Αλλά σιγά μην θυμάται τι είπε και σε ποιον.
 5. Έστειλα χθες σε Anubis και ΑΡΓΟΣ, για να μάθω τους επόμενους τόμους αλλά και αν θα συνεχίσει η κυκλοφορία της συλλογής. Ο Τσέλιος δεν απάντησε, ίσως γιατί πήρα φόρα και ρώτησα τι θα δούμε μετά τον Χαλκ, που υποτίθεται δεν έχει ανακοινωθεί. Η ΑΡΓΟΣ πάλι, απάντησε το εξής άκυρο copy-paste :
 6. Βλέποντας την επιγραφή το πίστεψα, όταν άνοιξα όμως την εικόνα και θυμήθηκα τι μέρα είναι σήμερα, το κατάλαβα Ωραίο πάντως.
 7. Κι εγώ έχω πάρει και τους 15 τόμους. Να αναφέρω ότι διάβαζα από πριν υπερηρωικά, απλά η συντριπτική πλειοψηφία αυτών ήταν της DC Comics. Έτυχε μετά το καλοκαίρι να ξεκινήσω μια προσπάθεια να μαζέψω σιγά-σιγα και κάποιες καλές ιστορίες Marvel, οπότε η κυκλοφορία της συλλογής μου ήρθε κουτί. Ξεκίνησα με την λογική ότι θα αγοράσω ιστορίες που έχω ακούσει ότι αξίζουν, σιγά-σιγά αποφάσισα να αγοράσω όλους τους τόμους που δεν έχω ήδη και πλέον είμαι σίγουρος ότι ακόμα και να εκδοθεί τόμος που έχω (πχ Marvels, Planet Hulk) θα τον αγοράσω κι αυτόν. Γενικά όπως είπαν και παραπάνω, είναι μια ωραία ευκαιρία να πάρεις καλές ιστορίες, σε μια περιποιημένη έκδοση και προνομιακή τιμή. Από εκει και πέρα μπαίνει και λίγο ο ψυχαναγκασμός και η συνήθεια, δε θα με πειράξει τόσο να στερηθώ ένα δεκάρικο εκείνη τη 1 φορά που θα τύχει να έχω τον τόμο, νομίζω πιο πολύ θα το μετανιώσω μελλοντικά.
 8. Punisher έχει επιβεβαιωθεί σε μέιλ ότι θα μπει. Vision από την άλλη είπαν δεν είναι στα σχέδια όταν ρώτησα. Ghost Rider επίσης είχαν απαντήσει σε κάποιον ότι δεν είναι στο πλάνο τους. Captain Britain, Spider-Man Blue και Τhunderbolts θέλω κι εγώ πολύ να τα δω.
 9. Να ρωτήσω, είμαι ο μόνος που πρόσεξε ότι ο επόμενος τόμος συλλέγει τα Strange Tales #130–146 δηλαδή σύνολο 17 τεύχη; Πόσο μεγάλος είναι; Ήταν μικρότερα τα τεύχη των 60s μήπως; Τι παίζει;
 10. Για την ράχη μιλάει, εμφανίζεται ο Iron Man σιγά-σιγά. Πήρα κι εγώ τον τόμο της She-Hulk. Θα σας διηγηθώ λοιπόν την όλη αυτή επικίνδυνη αποστολή: Ξεκίνησα λοιπόν απ'το σπίτι, έχοντας βέβαια δηλώσει το 2 "αγορά ειδών πρώτης ανάγκης". Πάω στο περίπτερο, κοιτάω στο γνωστό μέρος, δεν βρήκα κάτι. Με βλέπει ο περιπτεράς που με ξέρει και με ρωτάει "για τον τόμο Marvel;". "Ναι", του απαντάω. Απ'ότι φαίνεται δεν θυμόταν που τον είχε καταχωνιάσει ο προηγούμενος υπάλληλος, οπότε έπρεπε να έρθει μπροστά να ψάξει και βρεθήκαμε σε μια φάση λες και παίζουμε Πάκμαν, να πηγαίνει αυτός πέρα-δώθε κι εγώ να τον αποφεύγω για να έχουμε την απαραίτητη απόσταση Παράλληλα μια κυριούλα κοιτούσε από άλλη τόση απόσταση στην άλλη μεριά του περιπτέρου, με απορία την όλη φάση, περιμένοντας να κάνει την δική της αγορά.
 11. Να και κάτι που δεν περίμενα με ΤΙ ΠΟ ΤΑ. Αλήθεια θεωρούσα 99,99999999999999999% σίγουρο ότι θα μπει το Way of the Weird. Τόσο νωρίς ιστορία Stan Lee, τι να πω, μπράβο. Μακάρι να κυκλοφορήσει στην ώρα του σε 2 βδομάδες.
 12. Στείλε στην ΑΡΓΟΣ. Δεν χρειάζεται τα πάντα να έχουν μια χρησιμότητα. Μερικές φορές μπορούμε απλά να κάνουμε λίγο χαβαλέ χωρίς να σκεφτόμαστε αν αυτό που θα πούμε είναι κάτι εποικοδομητικό που θα κάνει τον αναγνώστη πλουσιότερο άνθρωπο από άποψη γνώσεων. Μάλιστα σχεδόν σε όλα τα φόρουμ έχει ένα θέμα γενικής συζήτησης, δες το σαν αυτό εδώ να ναι το αντίστοιχο αυτού του φόρουμ. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε νοιάζει την 1 φορά που θα πούμε κάποια νέα πληροφορία όπως από μέιλ του Τσέλιου αλλά καλώς ή κακώς αποφασίστηκε στο άλλο θέμα να μπαίνουν κυρίως κριτικές. Μπορούν να πουν να λέμε και στο άλλο ανεπίσημες πληροφορίες από μέιλ χωρίς πολλά πολλά, αν κάποιοι θεωρούν τόσο δύσκολο πια το να παρακολουθήσουν το παρόν θρεντ. Πάντως δεν νομίζω ότι πάντα γίνεται αυτός ο χαμός, τώρα με τον εγκλεισμό έχει ανέβει το σπαμ απλά.
 13. Να παραπονεθείς τότε στο κύριο θρεντ, εδώ είναι γνωστό ότι ξεφεύγει το θέμα, και σε πολλούς αρέσει αυτό το χαλαρό κλίμα. Όντως ο διαχωρισμός έχει χαθεί πάντως, το είχα αναφέρει κι εγώ που δεν μου άρεσε σαν ιδέα, αλλά τον σέβομαι εν τέλει και προσπαθώ να τον τηρώ.
 14. Άσχετο αυτό. Κουβεντούλα συνεχίζουμε να κάνουμε για θέματα της συλλογής. Νομίζω οι περισσότεροι γνωρίζουν πόσο ελεύθερο είναι αυτό το θέμα. Όποιος θέλει το ακολουθεί, αλλιώς το αποφεύγει.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.