Jump to content

Tsaklas

MoM
 • Content Count

  1,342
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Tsaklas last won the day on September 21

Tsaklas had the most liked content!

Community Reputation

6,360 Very Good

5 Followers

About Tsaklas

 • Rank
  Μόνιμος θαμώνας
 • Birthday 04/25/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Αθήνα
 • Country
  Greece
 • Interests
  Κόμικς, σινεμά

Recent Profile Visitors

1,985 profile views
 1. Ναι αυτό λέω, είναι μάλλον η πρώτη φορά που όντως θα υπάρχει σαφής σύνδεση μεταξύ σινεμά και τηλεόρασης, εντός του ίδιου σύμπαντος με την σφραγίδα των υπευθύνων για τον κινηματογραφικο τομέα. Θα δείξει αν αυτό θα ανανεώσει το είδος ή θα οδηγήσει ένα βήμα πιο κοντά στον αναπόφευκτο κορεσμό του.
 2. Αντε, να και κάτι που δεν περίμενα. Να δούμε που θα οδηγήσει όλο αυτό. Θα βοηθήσει τα υπερηρωικα ενωμένα συμπαντα να επεκταθούν πλέον και τηλεοπτικά ώστε να αναπτύξουν κάποιους χαρακτήρες παραπάνω ή θα προσπαθήσουν να βγάλουν από την μύγα ξύγκι και θα κουράσουν παραπάνω τους πιο αδιάφορους φαν με παραπάνω απαραίτητα κεφάλαια για θέαση;
 3. Κι εγώ θα το πάρω αν και την έχω χιλιοδιαβασει, απλά για να έχω σε άλλη μια έκδοση την αγαπημένη αυτή ιστορία!
 4. Σπάει από τώρα λοιπόν το μοτίβο να έχουμε Σπάιντερμαν στο τέλος κάθε δεκάδας. Ενδιαφέρον. Είναι τόμος που ήθελα, οπότε μια χαρά.
 5. Να δούμε, θα μάθουμε τον νέο τόμο σήμερα ή θα καθιερωθεί για Πέμπτη πλέον;
 6. Πάντως έχουν πει ότι η σειρά WandaVision θα συνδέεται άμεσα με την 2η ταινία Doctor Strange, οπότε κάπως θα συσχετιζονται όλα αυτά.
 7. Υπάρχουν για αρκετούς ήρωες της DC συλλογές The Golden Age/The Silver Age που τρέχουν σε volumes από την αρχή της ιστορίας του καθενός, με παρόμοια εμφάνιση και μέγεθος, αν και λίγο μικρότερο θαρρώ από τα Epic Collections. Μάλιστα τα συγκεκριμένα βγαίνουν με την σειρά, σε αντίθεση με της Marvel που μπορεί να βγει τώρα το 1ο Epic Collection και αύριο το 21ο ενός ήρωα. Αυτό είναι το πιο κοντινό που μπορώ να σκεφτώ.
 8. Είχα διαβάσει ότι το στούντιο επέμενε να μπει ο Βένομ στην ταινία, ενώ δεν ήταν στο σχέδιο του Raimi, οδηγώντας σε αυτό το φορτωμένο τελικό αποτέλεσμα που είδαμε.
 9. Γενικά ανανεώνονται, όσα δεν υπάρχουν κάποια στιγμή, γίνονται πάλι διαθέσιμα αργότερα. Για το ποια ήταν τα κακέκτυπα δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν μου έχει τύχει.
 10. Όπως τα λες είναι. Κι εγώ όπως είπα, αγόραζα το Metal σε τευχάκια τότε και έπαιρνα το νέο τεύχος στα χέρια μου 1 μήνα μετά και έλεγα "πότε έγιναν αυτά;". Νόμιζα ότι μέσα στον μήνα ξέχασα τελείως το προηγούμενο τεύχος. Αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν γεγονότα που γίνονται αποκλειστικά στα tie-ins, τα οποία είναι 3 έξτρα collected editions που αγόρασα αργότερα. Εν τω μεταξύ αν δεν βγάλουν κιόλας ένα Omnibus με όλα αυτά μαζί, για να τα διαβάσεις με την σωστή σειρά, δεινοπαθείς. Πρέπει να κάνεις πέρα δώθε συνέχεια σε διαφορετική έκδοση και να έχεις μπροστά σου ανοιγμένο έναν μπούσουλα-reading order. Ξαναλέω βέβαια, αυτό ισχύει παντού. Και για το Blackest Night/Brightest Day ήμουν με ανοιγμένα 2-3 διαφορετικά tpbs και το reading order στο pc. Αλλά όπως είπες κι εσύ, πλέον θες να διαβάσεις ένα event και καταλήγεις να πρέπει να ψαχτείς για 3-4. Όπως είπες, ξεκινάς για JL Snyder, συνειδητοποιείς ότι προηγείται το No Justice (το οποίο χωρίζεται ύστερα σε 3 διαφορετικούς τίτλους JL), το οποίο είναι συνέχεια του Metal, το οποίο πάλι έχει μέσα κάμποσα τεύχη tie-ins, ε στο τέλος λες "δε διαβάζω τίποτα, μόνο Μικυμάου κι Αστερίξ"
 11. Μου ήρθε σήμερα το Justice League Vol. 5 Justice/Doom War του Snyder. Το ξεφυλλίζω λίγο, βλέπω στο τέλος να γράφει ότι συνεχίζεται στο Dark Knights: Death Metal, το event που τρέχει τώρα και είναι σίκουελ του Metal. Γκουγκλάρω ύστερα το Death Metal και βλέπω πως το όλο storyline περιλαμβάνει πέραν των 6 τευχών της βασικής ιστορίας, άλλα 12 one-shots + 5 tie-in τεύχη της JL. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αναφέρει επισης σαν prelude του event κι άλλες σειρές όπως τα - μέτρια όπως έχω ακούσει - Flash Forward και Year of the Villain: The Infected (το οποίο με την σειρά του έχει άλλα preludes όπως την τρέχουσα σειρά Batman/Superman). Γενικά, ένα χάος. Προφανώς θα μου πείτε, δεν πρόκειται για κάποια νέα τακτική. Κάτι τέτοιο συμβαίνει στα υπερηρωικά χρόνια τώρα και από τις 2 μεγάλες εταιρίες. Το θέμα μου είναι το πόσο απαραίτητα έχουν γίνει όλα αυτά τα χιλιάδες συνδεόμενα τεύχη για την απόλαυση της βασικής ιστορίας. Ναι, πάντα υπήρχαν tie-ins σε μεγάλα events με σκοπό το άρμεγμα. Αλλά αν διαβάσεις πχ το Blackest Night χωρίς τα πάντα όλα από tie-ins, δεν χάνεις κάτι τρομερό. Το ίδιο ίσχυε για τα περισσοτερα events στο παρελθόν. Μια ιστορία-κορμός που ήταν αρκετά αυτοτελής και κάποια τεύχη που διευρύνουν περαιτέρω στο σύμπαν και τους χαρακτήρες, πώς αυτοί βιώνουν την συγκεκριμένη κατάσταση. Παρόλα αυτά θυμάμαι διαβάζοντας το Dark Knights Metal μόνο του, να μην εντυπωσιάζομαι καθόλου, να νιώθω συνέχεια λες και έχω παραλείψει κάτι ανάμεσα στα βασικά τεύχη και γενικά να διαβάζω σαν βασική ιστορία ένα πράγμα λειψό και άψυχο. Μόνο όταν διάβασα μαζί όλα τα υπόλοιπα tie-ins το ευχαριστήθηκα πραγματικά σαν ιστορία. Προσωπικά αυτό με προβληματίζει βαθύτατα σαν αναγνώστη. Σίγουρα κάποιος που έχει τον χρόνο (αλλά και τον χώρο και τα χρήματα, αν μιλάμε για αγορά), ανταμοίβεται με ένα τόσο συνδεδεμένο σύμπαν που η μία ιστορία φέρνει την άλλη και το ένα event σε οδηγεί στο επόμενο. Αλλά κάποιος που δεν έχει την όρεξη τέλος πάντων να διαβάσει 20 τεύχη για να χαρεί τα 6 που απαρτίζουν το βασικό event, τι κάνει; Αποφασίζει ότι τα σημερινά υπερηρωικά είναι κατά 99% άρμεγμα και τα αφήνει στην άκρη πέρα από πολύ συγκεκριμένα storylines; Δεν ξέρω, τι πιστεύετε;
 12. Το θεωρώ πολύ δύσκολο να μπει στη συλλογή, προσωπικά. Όπως είπαμε η Hachette δεν δείχνει να ασχολείται με την επικαιρότητα για να του δώσει σημασία, ενώ αν θυμάστε ο Τσελιος για ιστορία Vision ήταν αρνητικός. Αν μπει πάντως, θα μπουν και τα 2 μέρη, δε γίνεται αλλιώς. Αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο.
 13. Να και το πρώτο τρέιλερ Θα βγει νωρίτερα από ο,τι περιμέναμε καθώς το Falcon & Winter Soldier που ήταν να βγει πρώτο δεν έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα. Όπως και να χει, εμένα με έψησε πολύ μπορώ να πω, φαίνεται διαφορετικό και ιδιαίτερο. Ορίστε και η αφίσα της σειράς.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.