Jump to content

Tsaklas

Members
 • Content Count

  664
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • Points

  3,298 [ Donate ]

Tsaklas last won the day on December 10 2019

Tsaklas had the most liked content!

Community Reputation

2,697 Good

2 Followers

About Tsaklas

 • Rank
  Very Active Member
 • Birthday 04/25/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • City
  Αθήνα
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

1,116 profile views
 1. Θα πω Doctor Strange γιατί πολλά ρετρό μαζεμένα έχουν ανακοινώσει τελευταία. (σκεπτόμενος ότι θα εκδοθεί το The Way of the Weird)
 2. Εγώ αυτό που σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες είναι να περιορίσω τις αγορές μου στις τρέχουσες σειρές της DC στο εξωτερικό και να δώσω περισσότερη έμφαση σε επανακυκλοφορίες, επανεκδόσεις, γενικά συγκεντρωτικό υλικό παλιότερων, ωραίων ιστορίων αντί να παίρνω ψυχαναγκαστικά 15 τίτλους της DC για λόγους πληρότητας.
 3. Χμμμ πρέπει να ήταν και για μένα το Hulk Σιωπηλές Κραυγές.
 4. Δεν νομίζω ότι είπε κανείς πως θα 'ναι απαραίτητα Α και Β μέρος. Μπορεί να 'ναι 2 διαφορετικές ιστορίες.
 5. Το σκέφτηκα το Darkseid War κι εγώ αλλά θεωρώ στηρίζεται αρκετά σε όσα έχει δείξει ο Johns παλαιότερα στο run του οπότε δεν θα ήταν πολύ καλή επιλογή να βγει ξεμπαρκο. Καλύτερη επιλογή ένα Forever Evil ας πούμε.
 6. Μακάρι να συνεχίσουν το run του Johns από New 52.
 7. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο πατέρας των Χιούη, Λιούη, Ντιούη παραμένει άγνωστος. Ο Μπαρούτης είναι ο πατέρας του Ντόναλντ και της Ντέλλα.
 8. Ρε αφήστε τα βιβλία και πείτε μας τι έχει από Μικυμάου
 9. Η κύρια ιστορία φαίνεται πλακατζίδικη και ενδιαφέρουσα. Ίσως ήρθε η ώρα να τιμήσω άλλο ένα Μίκυ Μάους μετά από καιρό! Ελπίζω να μ'αρέσει όπως αυτή με τα Πλαίσια Αφήγησης.
 10. Όπως έχω αναφέρει και αλλού, το πρώτο κόμικ που διάβασα, πρέπει να ήταν το Μίκυ Μάους #2124. Από βιβλία, δύσκολα ρωτάς. Μάλλον κάποιο από αυτά που παίρνουν τις ταινίες Disney και τις κάνουν βιβλιαράκια για παιδιά, πάντως μικρός διάβαζα κι εγώ πολύ Τριγωνοψαρούλη, όπως και Μικρό Νικόλα αλλά και διάφορα του Τριβιζά.
 11. Μόνο στον Kapicic έχω πληρώσει αυτόγραφο έβερ, κι αυτό γιατί έκανε μονάχα 10 ευρώ και είχα αγοράσει το funko pop του Colossus ειδικά για την άφιξή του, οπότε είπα ας πάει στο καλό. Συγκεκριμένα τα πλήρωσα όταν έφτασε η σειρά μου στην ουρά, αλλά τι σχέση έχει; Πολύ σωστό κι αυτό που λες. Όπως είπα κι εγώ, η σχετικότητα κιόλας δεν κρίνεται με βάση μια τιμή. Αυτό είναι καθαρά θέμα οικονομικής δυνατότητας του καθενός. Αν κάποιος θέλει απλά να μοσχοπουλήσει την υπογραφή, άνετα δίνει το 50ρικο και το πουλάει στο e-bay σε πολλαπλάσια τιμή. Για μένα καλύτερος τρόπος να αποτρέψεις τέτοια φαινόμενα είναι απλά να βάζεις αφιέρωση, που κάνει την μεταπώληση δυσκολότερη. Ο πραγματικός φαν σίγουρα θα χαρεί με κάτι τέτοιο και στον επιτήδεο θα κάνεις χαλάστρα, χωρίς να μπαίνουν τέτοια μεγάλα χρηματικά ποσά στη μέση. Αλλά προφανώς ο Μίλλερ δεν έψαχνε απλά να φιλτράρει τον κόσμο που έρχεται. Ήθελε και να βγάλει το κατιτίς του. Αλλιώς λύσεις υπάρχουν. Τα παιδιά στο άλλο τόπικ θεωρώ μίλησαν καθαρά από την δική τους σκοπιά, ότι μειώνεται η ουρά ας πούμε και το βλέπουν σαν θετικό.
 12. Αν βγει κάτι κι εγώ ποντάρω στο Θορ, το Requiem δεν υπάρχει στην ξένη συλλογή. Επίσης το Θορ είχε βγει σε τευχάκια περιπτέρου, όχι σε graphic novel, που τους συμφέρει καλύτερα προφανώς για επανέκδοση εντός συλλογής, τα περιπτέρου δεν επανεκδίδονται για βιβλιοπωλείο.
 13. Τσεκάροντας λίγο το topic του Comic Con 4 εδώ: βρήκα και μια άλλη ενδιαφέρουσα οπτική στο θέμα. Πολλοί λένε "πάλι καλά που χρεώνει, για να απευθύνεται αποκλειστικά στους σκληροπηρυνικούς φαν" με λίγα λόγια. Καταλαβαίνω αυτή την οπτική εννοείται. Σαφώς είναι σπαστικό να θες μια υπογραφή από Κλερμόντ πχ και να περιμένεις σε μια τεράστια ουρά με κάποιους που "είδαν φως και μπήκαν" που λέμε. Για πολλούς το αυτόγραφο Μίλλερ όπως λένε είναι ονειρική στιγμή και θα δίναν άνετα το 50ευρο. Από την άλλη, αν και τους καταλαβαίνω, δεν θεωρώ πως το χρηματικό είναι ο σωστός τρόπος να φιλτράρεται ο κόσμος που περιμένει. Μπορεί κάποιος να ναι ο μεγαλύτερος φαν του Μίλλερ, να έτυχε να ναι Θεσαλλονικιός και να τον βόλεψε κιόλας χωρίς μεταφορικά κλπ, να έχει ίσα ίσα τα λεφτά του εισιτηρίου και να θέλει μόνο μια υπογραφούλα αλλά να μην διαθέτει και 50 ευρώ. Όπως και να 'χει, μακάρι να δούμε εκδόσεις Ribic σύντομα.
 14. Εννοείται ότι είναι πάρα πολλά. Απλά λέω λόγω ονόματος, δε θα μου έκανε εντύπωση να τα έδωσαν αρκετοί. Αν περάσω μια βόλτα από το θέμα του Comic Con 4 εδώ πέρα είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν αρκετοί που πήγαν για υπογραφές. Πάω προς τα εκεί από περιέργεια λοιπόν, για να δούμε
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.