Μετάβαση στο περιεχόμενο

GeorgeTheSuper

Members
  • Περιεχόμενο

    545
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

4 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος GeorgeTheSuper

  • Γενέθλια 02/04/1997

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Αθήνα
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2947 προβολές προφίλ

GeorgeTheSuper's Achievements

Πολύ Ενεργό Μέλος

Πολύ Ενεργό Μέλος (4/9)

4.6k

Συνολική φήμη στο GC

  1. GeorgeTheSuper

    www.bookdepository.com

    Δεν γνωρίζω τα καταστήματα που αναφέρεστε, αλλά γενικότερα δώστε προσοχή και στο θέμα τελωνείο. Πολλά online βιβλιοπωλεία ειδικά από Αγγλία δεν ξέρω κατά πόσο καλύπτουν όλα τα μεταφορικά έξοδα.
  2. GeorgeTheSuper

    www.bookdepository.com

    Κρίμα... Δυστυχώς υπήρχαν σημάδια ότι την μετά-brexit εποχή δε τα πήγαινε καλά. Μεγάλο πλήγμα για κάθε χώρα χωρίς τοπικό Amazon. Καταστροφικό για Λατινική Αμερική και τρίτες χώρες. Μια εναλλακτική τώρα είναι το ιρλανδικό https://www.kennys.ie/ το οποίο έχει πολύ μικρότερη ποικιλία και πολύ χειρότερους χρόνους αποστολής-παράδοσης σε σχέση με bookdepo. Τουλάχιστον όμως έχει καλές τιμές. Και υπάρχουν και τα amazon διαφόρων χωρών που μπορεί και να βρεθεί που και που κάτι σε καλή τιμή. Δυστυχώς τον συνδυασμό ποικιλία+τιμή του BD δύσκολα θα τον ξανασυναντήσουμε σε κατάστημα.
  3. Υπάρχει μια σελίδα, το https://avatarnews.co/ που ακολουθεί πολύ πολύ στενά τις εξελίξεις όλων των project του Avatar universe. Είναι φανερό ότι πάνε για επέκταση τύπου Star Wars. Υπάρχουν ήδη sequel comics, spin-off, σειρές, ταινίες animated και live action. Ακόμη και οι original creators ασχολούνται πλέον αποκλειστικά με το σύμπαν του Avatar. Μέχρι στιγμής έχω ξεχωρίσει σε ποιότητα τα 3 λογοτεχνικά βιβλία της σειράς Chronicles of the Avatar. Πρέπει να αρχίσουν να δίνουν κάτι παραπάνω στην 9η τέχνη. Τα εννέα πλέον sequel graphic novels από Avatar/Legend of Korra προσθέτουν, δυστυχώς, ελάχιστα σημαντικά ή νέα στοιχεία στο σύμπαν.
  4. Ή ο υπάλληλος στη δική σου περίπτωση δεν είχε εφαρμόσει ακόμα τη νέα πολιτική. Ελπίζω να ισχύει όμως το δικό σου σενάριο.
  5. Είναι λίγο άδικο να κάνουμε αυτή τη σύγκριση γιατί το bookdepo είναι συνήθως η φθηνότερη πηγή σε σχέση με οτιδήποτε άλλο στον πλανήτη. Αν το συγκρίναμε με άλλα καταστήματα ή ακόμα και Άμαζον, συνυπολογίζοντας όλα τα ΦΠΑ+μεταφορικά) το βρίσκω αρκετά ανταγωνιστικό. Επίσης, αν πρόκειται για μικρή διαφορά προτιμώ να ενισχύσω το τοπικό κατάστημα, παρά τους κολοσσούς.
  6. Υπήρξε ένα εκπτωτικό κουπόνι 10% το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Σκέφτηκα να το γράψω κι εδώ στο φόρουμ αλλά ξεχάστηκα. Μαζί με τα δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€ άξιζε αρκετά. Πιστεύω ότι θα δούμε ξανά παρόμοια έκπτωση (αν όχι καλύτερη) σε ένα μήνα στο Black friday. Με αφορμή πάντως αυτό το ΣΚ, είδα τα προϊόντα του και εντός Ελλάδας νομίζω ότι είναι το πιο ταιριαστό κομιξάδικο για τα γούστα μου και η ποικιλία του αρκετά καλή. Φέρνει πολλά βιβλία σε hardcover το οποίο δεν είναι και τόσο σύνηθες.
  7. GeorgeTheSuper

    amazon

    To amazon στο πακετάρισμα βιβλίων είναι το Public του πλανήτη
  8. GeorgeTheSuper

    The Batman (2022)

    Πρεμιέρα σε κατάμεστο σινεμά. Είχα από προ-COVID να ζήσω αυτό το συναίσθημα. Όπως είχα αναφέρει κρατούσα μικρό καλάθι, οπότε το αποτέλεσμα με εξέπληξε θετικά. Αξίζει ένα μπράβο γιατί επιτέλους είδαμε έναν διαφορετικό Batman ξεκάθαρα από οπτική νουαρ-ντετεκτιβ ιστορίας και όχι έναν κλασσικό superhero. Παρόλα αυτά, υπήρξαν λάθη στην εκτέλεση της όλης ταινίας. Θα τα αναφέρω χύμα μαζί με σημεία που μου άρεσαν. Η πλοκή ήταν ψαγμένη, ο Riddler είχε υπόσταση, απρόβλεπτο σενάριο. H ιστορία κυλούσε αργά αλλά άνοιξε πολλά μέτωπα, τα πήγε καλά στα περισσότερα. Κλίμα και αισθητική άριστη. Εκεί που δεν έδεσε για μένα ήταν στις συναισθηματικές στιγμές της ιστορίας, εκεί που η ταινία έκανε επίκληση στο συναίσθημα. Ο Πάτινσον και όλο το καστ πολύ ταιριαστό (επιφυλάξεις για τον αγαπημένο μου Andy Serkis που ως Alfred δεν μου έκανε κλικ). Τέλος, ενώ η ιστορία είναι δυνατή, δεν υπάρχει η κλιμάκωση δράσης που θα ήθελα. Δίνεται η τέλεια ευκαιρία στο κλείσιμο για μια επική σκηνή δράσης βίαιη και δυναμική, αλλά όπως καταλαβαίνω επιλέγει να εστιάσει σε άλλα θέματα σε εκείνο το σημείο... Αυτά, οι φανς να πάνε να το δουν.
  9. GeorgeTheSuper

    www.bookdepository.com

    Έχω ένα εγώ αν ενδιαφέρεται κάποιος μέχρι 13 Μαρτίου. edit: Έφυγεε..
  10. GeorgeTheSuper

    amazon

    Ότι και να εκτιμούν οι πωλητές, 1-3 μήνες είναι δυστυχώς το διάστημα παράδοσης όταν μπαίνουν τα ΕΛΤΑ στη μέση. Υπάρχει χοντρό πρόβλημα με τις διανομές στην Ελλάδα. Αν έκανε την πώληση το ίδιο το Αμαζον ίσως και να μπορούσες να το εκμεταλλευτείς (γιατί υπάρχει περίπτωση να σου επέστρεφε τα χρήματα και να σου έμεναν και τα αντικείμενα χωρίς χρέωση). Αλλά από marketplace είναι λίγο πιο περίπλοκο γιατί τα λεφτά θα αναγκαστεί να τα δώσει πίσω ο έμπορος, οπότε ακόμα κι αν εν τέλει τα πάρεις, κατα 99% θα απαιτηθούν ξανά μετά την παράδοση. Ένα άλλο θέμα που έχω ακούσει γύρω από αυτό είναι οτι σε περίπτωση που ζητήσεις επανειλημμενα τα λεφτά σου πίσω απο παραγγελίες, ενδέχεται το Αμαζον να σε θεωρήσει κακοβουλο (που εδώ που τα λέμε θα ισχύει και λίγο ) και να σε κάνει μόνιμο αποκλεισμό.
  11. Συλλυπητήρια για τους γονείς σου Indian. Πραγματικά δύσκολη κατάσταση οι απώλειες, των γονέων ειδικά και μάλιστα τόσο κοντά. Αλλά αυτή είναι ζωή... Σου εύχομαι να είσαι καλά, να τους θυμάσαι πάντα με πολύ αγάπη και να σου έρθουν σύντομα ομορφες μέρες ξανά!
  12. GeorgeTheSuper

    amazon

    Υπάρχει μια έντονη παραφιλολογία γύρω από τις χρεώσεις του τελωνείου από παραγγελίες Amazon. Η εμπειρία μου λέει ότι πλέον από οποιοδήποτε Amazon, ΦΠΑ και τελωνείο είναι προπληρωμένα και ποτέ δεν έχω αντιμετωπίση πρόβλημα έως τώρα. Σημαντική σημείωση: Ο πωλητής να είναι η ίδια η Amazon και αν το δέμα είναι από amazon.com να έχει AmazonGlobal shipping. Συγκεκριμένα, για παραγγελίες μέχρι 150€ στο τελικό checkout βλέπεις μόνο χρέωση VAT. Και άνω των 150, βλέπεις VAT και import duties. Αν παραγγείλεις από ιδιώτη μέσω amazon, μου είναι άγνωστο τι γίνεται. Έχω ακούσει επίσης ότι αν το τελωνείο σταματήσει το δέμα σου και χρεώσουν κάτι διαφορετικό, μπορείς να επικοινωνήσεις με την Amazon για refund. Όπως είπα όμως, δεν μου έχει τύχει να μου σταματήσουν δέμα μετά την νέα νομοθεσία για να ξέρω.
  13. GeorgeTheSuper

    amazon

    Θέλετε να τεστάρετε την οικονομική σας εγκράτεια; Τρέχει 2+1 σε ορισμένα κόμικς, βιβλία, παιχνίδια, μουσική, ταινίες κ.α. στο amazon.com. Έχουν μια ένδειξη SAVINGS όσα είναι στην προσφορά. Οπότε για όσους έχουν κάποια τριάδα στο wishlist τους και ιδιαίτερα ακριβή τριάδα, είναι πολύ καλή στιγμή να επενδύσουν. Ψάχνοντας πραγματάκια για μένα έπεσα στα παρακάτω ενδιαφέροντα βιβλία που είναι μέσα στην προσφορά (δεν είναι αποκλειστικά κόμικς αλλά μπορεί να σας ενδιαφέρουν): DUNE: The Graphic Novel, Book 1: Dune: Deluxe Collector's Edition The Jodorowsky Library (Book One): Anibal 5 • Megalex • Selected Short Stories The Great Tales Of Middle-Earth: Children of Húrin, Beren and Lúthien, and The Fall of Gondolin Tales From The Perilous Realm New York Drawings Superman: Year One Dune: House Atreides Vol. 1 Moon Face The Nature Of Middle-Earth 32 Stories: The Complete Optic Nerve Mini-Comics How Do You Live? Avatar: The Last Airbender The Art of the Animated Series Deluxe Avatar, the Last Airbender: The Kyoshi Novels (Chronicles of the Avatar Box Set) Saga Book Three Paper Girls: The Complete Story Something is Killing the Children Book One Deluxe Edition The Art of NASA: The Illustrations That Sold the Missions Θυμηθείτε να ψωνίζετε ΠΑΝΤΑ από το https://smile.amazon.com/ (ποσό των αγορών σας, πάει για φιλανθρωπικό σκοπό της επιλογής σας)
  14. Καλωσόρισες! Έχεις να ανακαλύψει πολλά πράγματα εδω μέσα!! Πραγματικά δεν υπάρχει πιο έγκυρη πηγή για να μάθεις τα πάντα για τα ελληνικά κόμικς. Περιηγήσου στις άπειρες παρουσιάσεις, άρθρα και κριτικές, γράψε μας την άποψη σου για τα δικά σου αγαπημένα κόμικς και βρες συζητήσεις για σχεδόν κάθε θέμα γύρω από την 9η τέχνη! See you around
  15. Ετσι όπως χάζευα στη βάση του GC μου ήρθε μια ιδέα. Υπάρχουν κόμικς που εκδόθηκαν στην Ελλάδα, τα οποία είτε δεν ακούστηκαν όσο έπρεπε, είτε έκαναν εντύπωση στην αρχή και μετά ξεχάστηκαν ή βγήκαν εκτός κυκλοφορίας. Θυμάστε ή θέλετε να φέρετε στο φως κάποιο που αξίζει την προσοχή μας;; Να υπενθυμίσω ότι είναι βαριά αμαρτία να το κρύβετε από την κοινότητα Ξεκινάω εγώ με το φοβερό Silver Surfer Requiem που κυκλοφόρησε το 2008. Για συνειδητούς και μη λόγους νιώθω ένα βαθύ δέσιμο με αυτό το έργο και πραγματικά αν είστε έστω και λίγο στο κόνσεπτ Marvel/Silver Surfer και βρεθεί μπροστά σας πάρτε το οπωσδήποτε (ξεφεύγει απο τα στενά υπερηρωικά όρια).
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.