Μετάβαση στο περιεχόμενο

rkronin

Members
  • Περιεχόμενο

    970
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

4 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος rkronin

  • Γενέθλια 06/13/1986

Retained

  • Member Title
    The Kingpin of Diagon Alley

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Athens
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    chess, movies, reading , writing, music, lego, transformers etc etc.... και οτιδήποτε άλλο θεωρείται pop culture

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

3720 προβολές προφίλ

rkronin's Achievements

Πολύ Ενεργό Μέλος

Πολύ Ενεργό Μέλος (4/9)

6k

Συνολική φήμη στο GC

  1. μετά από πολύ καιρό και ενώ παρακολουθώ αλλα δεν μιλάω πρέπει να ομολογήσω πως η σειρά μάλλον για τα σκουπίδια θα είναι. εδώ προσπαθούν να αλλάξουν ακομη και το lore ... τέλος πάντων κοντοζυγώνει.
  2. rkronin

    AthensCon 2019

    πωωω κάηκα με το σχέδιο από Camuncoli .
  3. Murphy τα εξώφυλλα που πόσταρες είναι απ΄τα καλύτερα που έχω δει τον τελευταίο μήνα και με διαφορά.
  4. τα βλέπω αυτά και μουρλαινομαι. θα έρθω Αθήνα Χριστούγεννα και θα επιδωθώ σε comicbuy craziness .
  5. όπα. εγώ είμαι γέρος και αν και θεωρώ την δεύτερη ταινία του Raimi ως την καλύτερη spiderman , μου αρέσει πολύ το iteration του spiderman στο πρόσωπο του Holland.
  6. spiderman και δράμα? ααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα. βάλτε την φωτό του JJ jameson εδώ.
  7. αχαχαχχαχαχαχα. το είδα και εγώ αυτό το σχόλιο και μου φάνηκε τόσο αστείο.
  8. rkronin

    The Boys (2019- )

    πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη αυτή η σειρά. ούτε που είχα ιδέα για το comic . 10/10 από εμένα
  9. αν είναι ο Ηolland καχεκτικός τότε εμείς τι είμαστε? παιδιά της Biafra? . ρε μπας και σου αρέσει ο Rob Liefeld? μήπως είσαι παιδί των 90ς?
  10. ποιος είναι καχεκτικός? ο Τom Holland? what?
  11. Ήθελα να κάνω την ατμόσφαιρα λίγο πιο τρολ και το ότι μεγαλώσαμε και βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Ποτέ δεν πρόκειται να διαφωνήσω με κάποιον που έχει διαφορετική άποψη για χόμπι που μας διασκεδάζει. Να πω επίσης, πως αν και δεν είμαι φαν της ιστορίας του spidey που αποχτά την εταιρεία και τα χρήματα και γίνεται δεύτερος ironman στα comic ( ευτυχώς τελείωσε) τα προηγούμενα χρόνια, το ότι συνέδεσαν αυτήν την ιδέα με τον κινηματογραφικό spidey ως διάδοχο του iron man (γiνεται δεν γίνεται, δεν κάνω spoiler) το εκλαμβάνω ως θετικό. Και η ιδέα φάνηκε σαν κάτι το φυσικό στο mcu και η εκτέλεση μου άρεσε παρόλο που έχω πει παλαιότερα πως δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα του spidey. Δεν γνωρίζω αν τους βγήκε τυχαία ή αν έγινε εσκεμμένα θέλοντας να κλείσουν το μάτι σε αυτούς που διαβάζουν spidey τα τελευταία χρόνια.
  12. xepeta θα σου σχολιάσω με μία έκφραση που την ακούω συχνά τώρα τελευταία. we old and dying . . Αυτή η εκδοχή του spidey δεν είναι full νευρωτικός teenager?
  13. Την είδα δεύτερη φορά και πρέπει να ομολογήσω πως η εκδοχή αυτού του spiderman είναι ότι πιο κοντινό έχω δει στον spiderman που διάβαζα όταν ήμουν μικρός. Ο Holland είναι ο καλύτερος comic book spiderman . Παρόλο που δεν είμαι φαν της MJ που την υποδύεται η Zendaya πρέπει να παραδεχτώ πως υπάχει χημεία μεταξύ τους στην οθόνη. Το spiderman 2 παραμένει η καλύτερη για εμένα spiderman ταινία αλλά το far from home έρχεται πολύ κοντά στην δεύτερη θέση στις προτιμήσεις μου. Οι mid credit scene και η after credit scene επίσης είναι όλα τα λεφτά. ΠΟλύ φιλόδοξο αυτό που θέλει να κάνει ο Kevin Feige αλλά αφού μας έχει συνηθίσει σε επιτυχίες θα τον εμπιστευτώ. 10/10 από εμένα και πραγματικά κάτι καλό spiderman που έχουμε να δούμε εδώ και χρόνια στα comics.
  14. 10/10 από εμένα. πιο κοντινός spiderman σε αυτόν που έχω στο μυαλό μου δεν γινόταν.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.