Μετάβαση στο περιεχόμενο

rkronin

Members
 • Περιεχόμενο

  921
 • Εγγραφή

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Πόντοι

  800 [ Donate ]

Συνολική φήμη στο GC

5.619 Πολύ καλός

3 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος rkronin

 • Τάξη
  The Kingpin of Diagon Alley
 • Γενέθλια 13/06/1986

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • ΓΕΝΟΣ
  Male
 • Πόλη
  Athens
 • Χώρα
  Greece
 • Ενδιαφέροντα
  chess, movies, reading , writing, music, lego, transformers etc etc.... και οτιδήποτε άλλο θεωρείται pop culture

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

941 προβολές προφίλ
 1. rkronin

  Αμερικάνικες πωλήσεις - Αριθμοί κλπ

  amen! αυτό βέβαια συμβαίνει από το 2010 και μετά ή και παλαιότερα απλά σε πολύ μικρότερο ποσοστό?
 2. rkronin

  AthensCon 4 [ 1 - 2/12/2018 @ Tae Kwon Do ]

  Mr. ΚΟΜΙΞ WHAT? είναι ιδέα σου καθώς και οι 3 λόγοι που ανέφερες είναι λάθος:( και στο λέει άνθρωπος που κριτίκαρε πολύ τα προηγούμενα athenscon σε σχέση με το the comic con των βορείων.
 3. rkronin

  Venom (2018)

  την βρήκα άκρως διασκεδαστική με έναν venom βγαλμένο απο τα comics αλλά του έλειπε πράγματι ο spiderman και οι διαλογοι σε πολλά σημεία ήταν κάπως...
 4. rkronin

  ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ

  Προσωπικά το καταραμένο παιδί ήταν σκουπίδι για βιβλίο . Φτιάχτηκε για να γίνει θεατρικό έργο οπότε η έκδοσή του σε μορφή βιβλίου έγινε για τα $$$. Το ίδιο συμβαίνει και με το βιβλίο της νέας τανίας με τα fantastic beasts.
 5. rkronin

  ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ

  . Mία μικρή παρατήρηση αλλά τα εξώφυλλά των 3 πρώτων βιβλίων δεν είναι πρώτη έκδοση. Δεν είναι καθόλου έυκολο να βρεθουν στα ελληνικά γιατί όποιος τα έχει κρατήσει δεν τα δίνει και έχουν κάποιες διαφορές στην μετάφραση σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις. Η σημαντικότερη όμως διαφορά είναι η γραμματοσειρά που είναι γραμμένο το όνομα του Χάρι Πότερ στο εξώφυλλο όπου λείπουν οι φρικαλαίοι κευραυνοί που το καθιέρωσαν μετά. Αυτό ισχύει για τα 3 πρώτα βιβλία. Επίσης δεν έχουν στην πάνω δεξιά γωνία τα αρχικά HP με την μικρή χρυσή μπάλα του quidditch.Από το 4-7 καθιερώθηκε η γραμματοσειρά που γνωρίζουμε και ακολουθήθηκε και στις ανατυπώσεις των 3 πρώτων PS: Σε ότι αφορά την κουκουβάγια στον δεξί όμω του Χάρι σε άλλες εκδόσεις εμφανίζεται σε άλλες εκλείπει. Δεν έχει σημασία τι έκδοση είναι. Την έχω δει στην 20 ανατύπωση , μετά στην 21 να λείπει και στην 22 να την εμφανίζουν ξανά. Σε ότι αφορά όμως την πρώτη έκδοση σε 2 βιβλία φίλων όπως και στο δικό μου υπάρχει ενώ στου κολλητού μου δεν υπάρχει. Θεωρώ πως είναι printing error αν και ολόκληρη φιγούρα σαν printing error μου ακούγεται χαζό ιδίως στην ίδια έκδοση χωρίς να εξηγεί φυσικά γιατί την εξαφανίζουν και την επανεμφανίζουν στις υπόλοιπες μέχρι την κατάργηση αυτού του εξωφύλλου. Bonus πληροφορία η σειρά εξωφύλλων που ακολουθήθηκε μέχρι προσφάτως είναι αυτή των αγγλικών εκδόσεων φτιαγμένη από τον Thomas Taylor ενώ και η νέα σειρά εξωφύλλων ακολουθεί την σειρά covers που έγιναν για τα 15 χρόνια του Harry Potter από τον Kazu Kibuishi. και παραθέτω και την αμερικάνικη σειρά εξωφύλλων της πρώτης έκδοσης από την Mary Grandpre και την αμερικάνικη που κυκλοφορεί τώρα από τον Jonny Duddle Επίσης χωρίς να είμαι και εντελώς σίγουρος αλλά το οπισθόφυλλο με τον Νταμπλντορ γέρο δεν το έχω δει σε ελληνική έκδοση. Αν κάποιος το έχει δει να μας πει όμως. επιπλέον bonus οι καταπονημένοι σελιδοδείκτες μου !
 6. rkronin

  AthensCon 4 [ 1 - 2/12/2018 @ Tae Kwon Do ]

  τις προηγούμενες χρονιές ήταν όλη μέρα, εκτός των διαλειμμάτων τους και των workshop τους και τις 2 μέρες του con
 7. rkronin

  AthensCon 4 [ 1 - 2/12/2018 @ Tae Kwon Do ]

  εγώ βλέπω ονόματα και και δίπλα spiderman spiderman spiderman. για εμένα προσωπικά θα είναι το πιο πετυχημένο athenscon μέχρι φέτος.
 8. προσωπικά μόνο επειδή τα τελευταία 2 χρόνια τα εξώφυλλα τα έκανε ο Alex Ross θεωρώ πως κάποιος θα έπαιρνε ams και ήταν και συλλέκτης του τίτλου. αλλιώς οι ιστορίες ήταν απλά τραγικές. Πάντως με το σχέδιο του Ottley δεν μου αρέσει γαμώτο και έχω την αίσθηση πως οι ιστορίες μπορεί να βελτιωθούν.
 9. rkronin

  AthensCon 4 [ 1 - 2/12/2018 @ Tae Kwon Do ]

  wow. Αυτό είναι πολύ καλό νέο πράγματι. Πάντα μου θύμιζε το art του alex ross αλλά σε πιο σκοτεινό. Προσωπικά τον έχω στους top artists που μου αρέσουν. Επίσης έχει κάνει διάφορα covers την περίοδο που ο Waid έκανε amazing spiderman οπότε πρέπει να βρω τα τευχάκια για υπογραφές εις διπλούν αν και το art του πάντα ταίριαζε περισσότερο κατά την άποψή μου στον daredevil. Μέχρι στιγμής το επίπεδο των καλεσμένων είναι έτη φωτός μπροστά από τις προηγούμενες χρονιές. Τι κάνει ο ανταγωνισμός ε? Να 'ναι καλά οι βόρειοι
 10. rkronin

  AthensCon 4 [ 1 - 2/12/2018 @ Tae Kwon Do ]

  γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον.
 11. Από star comics σήμερα : και της εβδομάδας τα ευρήματα από το γνωστό μέρος
 12. ξέρεις πως κάτι που μου αρέσει σε αυτό το forum είναι πως όσος καιρός να αν περάσει ποτέ δεν μπορώ να πω, πως έχω εξερευνήσει ούτε τα μισά. Γι 'αυτό μου αρέσει. Ο χρωματισμός στο εσωτερικό κάνει μπαμ για Moebius. Μου προξένησε το ενδιαφέρον και όταν τσέκαρα ποιος το σχεδίασε εξεπλάγην . Δεν το γνώριζα καθόλου. Είναι πολύ όμορφο εσωτερικά αλλά Moebius είναι αυτός, δεν περίμενα τπτ λιγότερο. TY για την πληροφορία της παρουσίασης!
 13. πέρασα σήμερα μετά από 2 εβδομάδες σχεδόν από το γνωστό πια μέρος και είχε νέα παραλαβή longboxes την προηγούμενη εβδομάδα. Σε σχέση με την προηγούμενη φορά έχει πολύ Marvel / DC late silver μέχρι late bronze age. Κάθε φορά λέω να συγκρατηθώ αλλά... ιδού τα αποτελέσματα. amazing spider-man/ spectacular και ένα 100 marvel tales. frank miller daredevil + uncanny x-men + villains team up + 2 in 1 που μου άρεσαν τα εξώφυλλα Πάμε στα άγρια πράγματα! TRANSFORMERS # 1, Τhe Thing # 1, Alpha Flight # 1, Cloak and Dagger # 1, The Savage She-Hulk # 1, Moon Knight # 1 και για ξεκάρφωμα Τhe Silver Surfer σχεδιασμένο από Moebius ( wtf???? δεν είχα ιδέα πως είχε κάνει κάτι τέτοιο) + The new Teen Titans # 1, Tales from the Green Lantern Corps # 1 και HELL YEAH το Pacific Presents The Rocketeer # 1 που μου έλειπε. bonus μερικά Joe και μερικά gimmick 90s covers και Strange tales # 142(wtf) Με εξαίρεση το strange tales όλα τα υπόλοιπα σε άψογη κατάσταση και φυσικά με ένα ευρό το κομμάτι. Στο τέλος θα με περάσουν για κράχτη του Αμερικάνου με αυτά που ποστάρω εδώ μέσα.
 14. rkronin

  AthensCon 4 [ 1 - 2/12/2018 @ Tae Kwon Do ]

  έχω την αίσθηση πως μόνο αυτός είναι καλύτερος από όλους όσους ήρθαν πέρσυ μαζί!( Εξαιρώ τον Howe). Προσωπικά 10/10 από εμένα.
×

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Οροι χρήσης μας.